- Komentari -
 1. Dok se u svetu šalju božićne dopisnice u Srbiji i dalje izvitoperena, izmišljena nova godina kao komunistička zamena za Božić. Dno Evrope i civilizovanog sveta - Srbija.
  (Trajko, 28. decembar 2019 19:21)

  # Link komentara

 2. Da nije smesno bilo bi glupo,reci i osoba koja salje se pamte a cestitke zavrsavaju u djubretu ,uglavnom.Samo su bile deo vremena u kojem nismo imali prakticnije,brze ,efikasnije mogucnosti,nista vise.
  (8, 27. decembar 2019 09:33)

  # Link komentara

 3. Još uvek nam nije kasno da se iz instant sveta vratimo i makar malo posvetimo jedni drugima. Vrlo često se svi vraćaju nekim lepim navikama iz prošlosti i sa setom pričaju o tome kao da nas neko sprečava da negujemo neke lepe navike. Praznici valjda tome i služe, da posvetimo pažnju i vreme nama dragim ljudima i da kroz neke lepe trenutkr napunimo energiju. Zato čestitku i olovku u ruke i obradujte nekog svog, pa sačekajte i svoju. Biće vam drago kada je dobijete.
  (Zulu, 27. decembar 2019 08:45)

  # Link komentara

 4. Eto ti sad. Sve što se nekada smatralo da ga je vreme prevazišlo vraća se. Al' da su te čestitke bile lepe jesu i svako ko ih je ispisao bila je unikatna i samo određena za onoga kome je bila namenjena, a ne što bi danas (tupsoni) rekli - šerovana.
   (XXL, 26. decembar 2019 11:53)

  # Link komentara