Ponedeljak, 18.11.2019.

20:22

I jači pol ima svoj dan: Srećan vam Međunarodni dan muškaraca!

Izvor: B92

I jaèi pol ima svoj dan: Sreæan vam Meðunarodni dan muškaraca! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Jovan

pre 3 godine

Muskarci su neravnopravan pol zato sto nose samo pantalone,dok zene nose haljine,suknje i pantalone, zatim terani su u ratove dok su zene bile postedjene ratova.

Alcale

pre 4 godine

U 2018 u toj istoj zemlji ubijeno 47 zena. Ove godine 28. U obe godine zajedno ni jedan muskarac od zenske ruke. Sta ti nije jasno?!

Objavite komentar, jer cekam odgovor!
(sara, 19. novembar 2019 13:55)

evo moji odogovir ne prolaze, valjda zato sto je danas onih drugih 364 dana kada se prica o zlim muskarcima koji su valjda rodjeni zli od zlostavljanih zena... :)
bilo je pobijneih muskaraca, evo poslednji pre tri dana zaklan na spavanju od strane zene ali to se ne objavljuje i ta statistika ne postoji u Srbiji jer ne postoji ni sistem zastite ni prijave i reakcije institucija.
Porazavajuca je svakako i ova statistika koja postoji, uzasna!
Resenje? evo vec xy godina se 365 dana u godini vodi medijska kampanja, promene zakona, otvaranje sigurnih kuca koje stite prava zena ali to, cini mi se nije doprinelo smanjenju, cak se povecao slucaj nasija u porodici.
Dakle imamo tri resenja! Da se ne mesamo, zene i muskarci pod 1.
pod 2 da prilikom ulaska u brak dobijemo svog policajca koji ce da boravi sa nama 24/7
pod 3. da nadjemo UZROK, izlecimo ga i time ne dodjemo u priliku da razgovarmo o posledicama...
Moj komentar je bi u cilju pronalazenja uzroka i resenja pod 3.
Zato i vama preporucujem dokumentarac Cassy Jaye "The Red Pill". Zena se vise od 21g kao aktivan clan feministicke organizacije borila za prava zena i rodnu ravnopravnost i sve svoje dokumentarce posvetila upravo tome.
Kao i poslednji, The Red Pill, koji vam preporucujem!
Pozdrav

Marko

pre 4 godine

@sele

Da nije muškaraca ne bi bilo ni čovečanstva tako da...može nam se da rešavamo stvari na način koji mi smatramo pogodnim, makar to bio i rat.

ajoj

pre 4 godine

@Dusan nesilni: I kakve veze to sto ste naveli ima veze sa 99% muskaraca na ovoj planeti? Mislite da je prosecan covek sposoban da razume kako radi mikroskop, ili da zna ko je Ana Karenjina? Pa prosecan covek je svuda priglup, nevezano za pol.
Ima mnogo zena naucnika pa opet, to ne znaci da su sve sposobne za to. Vecina ljudi (oba pola) koje sam u zivotu upoznala nije u stanju da razume banalne stvari iz matematike a Vi pricate o nekakvim muskim (i to tudjim) dostignucima?! To sto je neki muskarac genije, sa Vama (i sa Vasim polom) nema ama bas nikakve veze.

Druga stvar - i dan danas na vecini ove planete zene nemaju nikakva prava, ali nikakva. I sta ce one da stvaraju?! Da uce?! Pa one jedva znaju da pisu. Evo i ovde kod nas zena cim rodi dete, skidaju je s visoke funkcije kao da je imala lobotomiju a ne porodjaj. Desilo se mojoj direktorki koja je genije i to u poznatoj i velikoj kompaniji, jer zaboga, ona gubi godinu dana dok je na porodiljskom jer se deca valjda, sama radjaju i doje?! U 21-om veku. Mogu ovako do prekosutra...

sele

pre 4 godine

Kad već nabrajate šta su sve muškarci smislili i izmislili, ne preskačite ni činjenicu koliko žena su ubili, koliko rativa vodili, koliko nevinih žrtava na svojoj duši nose...bolje vam je da ćutite i pokrijete se ušima, jer mnogo ste više zla čovečanstvu naneli, nego dobroga.

sara

pre 4 godine

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena! Muskarci smo ocigledno krivi vec onog momenta kada se rodimo!

(Alcale, 19. novembar 2019 09:42)

Zasto objavljujete ovake komentare a ne odgovore?!

U 2018 godini ubijeno 47 zena, ove godine 28 i ni jedan muskarc od zenske ruke. Sta vam nije jasno?!
Vas kao da su muskarci rodili, pozenili ste muskarce, sestara i cerki nemate...

zozoblansh

pre 4 godine

Najbolji mi je ovaj komentar gde lik priča o tome šta su sve muškarci učinili u istoriji za dobrobit čitavog čovečansta, nauku, filozofiju, umetnost....nema tu bas mnogo žena. Pa čoveče, shvatas li ti da do pedesetih godina proslog veka zene u nekim drzavama Evrope nisu mogle ni da glasaju. Naravno da zenama nikad nije dato pravo da učestvuju u svemu tome gore navedenom. Da se zna, jesam žensko, nisam feminista!

Komša

pre 4 godine

Muškarci se ne bave zločinačkom ideologijom "rodne" ravnopravnosti. (Jr, 19. novembar 2019 09:10) # Link komentara

Trebalo bi da počnemo jer smo mi ti koji su postali neravnopravni.

Dušan nesilni

pre 4 godine

Srećan praznik, nego šta!
Možemo da navedemo tridesetak imena i prezimena muškaraca bez kojih bi ljudski rod i dalje bio u kamenom dobu.
Ženske, nema ljutnje.
Reč "muškarac" znači onaj koji misli.
Tako da ste bezbedne dok ima nas.
Mozak nam je 100 grama teži, a u tih 100 grama nalaze se konstituisanje filozofije, psihologije, sociologije, formulisanje zakona fizike, otkriće štampe, teleskopa, mikroskopa, evolucije, relativnosti, kosmosa koji se širi, kompjutera, motora na naizmeničnu struju, lasera, tranzistora, superprovodljivosti, aviona, raketa, satelita, interneta, Hamlet, Faust, Ana Karenjina, Rat i mir, Mona Liza, svod Sikstinske kapele, Rekvijem, Deveta Simfonija, Brandenburški koncerti...i još mnogo naučnih i umetničkih doprinosa.
😉👌

sara

pre 4 godine

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena!

(Alcale, 19. novembar 2019 09:42)

U 2018 u toj istoj zemlji ubijeno 47 zena. Ove godine 28. U obe godine zajedno ni jedan muskarac od zenske ruke. Sta ti nije jasno?!

Objavite komentar, jer cekam odgovor!

Srbin iz Srbije

pre 4 godine

@Ma bitno da se zna 8. mart, a nas ko sisa... :)
(Midza, 19. novembar 2019 09:27) 

Dragi Mindžo, za to se zahvali drugarici klari cetkin i kominterni, koja se tako lepo primila u našoj "državi" i našem iq

Ravnopravnost

pre 4 godine

Kad je jedan direktor u mojoj firmi na sastanku pitao direktorku HR-a da li ce i muskarci dobiti 8000 za dan muskaraca kao sto zene dobijaju za 8 mart, ona se samo nasmejala i rekla naravno. Pogadjate, nismo dobili poklon ;))

Juneca corba

pre 4 godine

Srecan mi praznik. Nesto ne vidim da su se dame bacile u kupovinu poklona za svoje jace polovine? Cak mi nijedna nije ni cestitala praznik.

sara

pre 4 godine

Muskarci u tekstu pise da ovaj dan sluzi kao pocetak vase borbe za zenska prava, da vodite brigu o vlastitom zdravlju, da pocnite da vezbate i da se manite alkohola i cigara.

Pa srecan vam praznik dragi muskarci, do godine da budete kao iz teksta!

Švaba

pre 4 godine

Bravo!!
Inače,da vas dopunim,osim svetskog dana muškaraca i toaleta,danas je i međunarodni dan hemoroida,skupljača stajskog đubriva i...koncesionara za eksploataciju međunarodnih dana.Živeli!

ja

pre 4 godine

Braćo, srećan nam dan! U doba kada biti pravi muškarac postaje izrazito negativna osobina, a ekstremni, fundamentalistički feminizam razgrađuje i poslednje ostatke temelja porodičnih vrednosti i ulogu muškarca u savremenom društvu svodi na isfeminiziranog metroseksualca koji je drugarica sa ženama, ovaj dan treba da služi kao opomenu svima nama da smo na prekretnici i da je potrebno da se žestoko borimo da bismo našli svoje mesto u novom svetu i izborili se za status dostojan ljudskog bića.

Pokažite svima da nas vreme nije pregazilo, pokažite da smo POTREBNI. Probudite alfa mužjaka u sebi. Budite još bolji radnici, budite još bolji muževi, budite još bolji očevi. Ostavite ključeve od auta kući, pokrenite se, dozvolite da vas opali vetar, sunce, kiša. Nek vam krv ponovo prostruji venama. Bacite se na fizičku aktivnost - pretvorite to salce u mišiće. Napravite ponovo nešto svojim rukama - bacite smartfone, tablete, laptove, uzmite bušilice i šrafcigere. Uzgojite bradu, napravite još jedno dete, zaradite više para.

Otiđite na stadioni ili u halu sa drugarima. Izurlajte se na sudije, protivničke igrače, svoj tim. PROBUDITE SE! Nema nikog drugog sem nas samih i od nas zavisi da li ćemo pokleknuti i pristati na ulogu koja nam se nameće ili ćemo se pokrenuti i postati unapređena verzija sebe...

GPPP

pre 4 godine

Zbog stalnog pumpanje priče o ravnopravnosti polova, mušjarci postaju sve vise neravnopravniji u odnosu na žene ista je prica i sa gejevima

Alcale

pre 4 godine

Kako mizeran tekst! Mi smo sebi dali! Znaci zene nam ne daju zahvalanst?
Pa nije daleko od istine!
- 95% poginulih u ratu
- 80% beskucnika
- 60% veca zatvorks kazna za isto krivicno delo
- 99% nesreca na radnom mestu poginu muskarci
- 98% teskis poslova
- 80% samoubistava
- 30% muskaraca je bilo zrtva zlostavljanja

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena! Muskarci smo ocigledno krivi vec onog momenta kada se rodimo! Ocekuje se da ginemo u ratu, ustapamo mesto prilikom spasavanja/pruzanja pomoci/ starateljstva, da preuzimamo teske poslove, da budemo finansiski stub porodice ali da sve odluke donose zene, da nemamo nikavo pravo odluke o svojoj deci (niti da li ce da budu rodjena ni da li ce biti sa svojom decom).

Muskarci nisu zrtve zena niti su zene zrtve muskaraca, i jedni i drugi su zrtve nemetnutih uloga od strane drustva i okoline!

The Red Pill!

djuro

pre 4 godine

Evo dobijamo poklone, skraćeno nam radno vrijeme .. dame u firmi nam organizuju koktel..učitelji i nastavnici u školi ne mogu da dišu od čestitki ... a tek što izludjesmo od poruka i emotikona zbog danasnjeg dana , strasno!??

Alcale

pre 4 godine

Kako mizeran tekst! Mi smo sebi dali! Znaci zene nam ne daju zahvalanst?
Pa nije daleko od istine!
- 95% poginulih u ratu
- 80% beskucnika
- 60% veca zatvorks kazna za isto krivicno delo
- 99% nesreca na radnom mestu poginu muskarci
- 98% teskis poslova
- 80% samoubistava
- 30% muskaraca je bilo zrtva zlostavljanja

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena! Muskarci smo ocigledno krivi vec onog momenta kada se rodimo! Ocekuje se da ginemo u ratu, ustapamo mesto prilikom spasavanja/pruzanja pomoci/ starateljstva, da preuzimamo teske poslove, da budemo finansiski stub porodice ali da sve odluke donose zene, da nemamo nikavo pravo odluke o svojoj deci (niti da li ce da budu rodjena ni da li ce biti sa svojom decom).

Muskarci nisu zrtve zena niti su zene zrtve muskaraca, i jedni i drugi su zrtve nemetnutih uloga od strane drustva i okoline!

The Red Pill!

djuro

pre 4 godine

Evo dobijamo poklone, skraćeno nam radno vrijeme .. dame u firmi nam organizuju koktel..učitelji i nastavnici u školi ne mogu da dišu od čestitki ... a tek što izludjesmo od poruka i emotikona zbog danasnjeg dana , strasno!??

ja

pre 4 godine

Braćo, srećan nam dan! U doba kada biti pravi muškarac postaje izrazito negativna osobina, a ekstremni, fundamentalistički feminizam razgrađuje i poslednje ostatke temelja porodičnih vrednosti i ulogu muškarca u savremenom društvu svodi na isfeminiziranog metroseksualca koji je drugarica sa ženama, ovaj dan treba da služi kao opomenu svima nama da smo na prekretnici i da je potrebno da se žestoko borimo da bismo našli svoje mesto u novom svetu i izborili se za status dostojan ljudskog bića.

Pokažite svima da nas vreme nije pregazilo, pokažite da smo POTREBNI. Probudite alfa mužjaka u sebi. Budite još bolji radnici, budite još bolji muževi, budite još bolji očevi. Ostavite ključeve od auta kući, pokrenite se, dozvolite da vas opali vetar, sunce, kiša. Nek vam krv ponovo prostruji venama. Bacite se na fizičku aktivnost - pretvorite to salce u mišiće. Napravite ponovo nešto svojim rukama - bacite smartfone, tablete, laptove, uzmite bušilice i šrafcigere. Uzgojite bradu, napravite još jedno dete, zaradite više para.

Otiđite na stadioni ili u halu sa drugarima. Izurlajte se na sudije, protivničke igrače, svoj tim. PROBUDITE SE! Nema nikog drugog sem nas samih i od nas zavisi da li ćemo pokleknuti i pristati na ulogu koja nam se nameće ili ćemo se pokrenuti i postati unapređena verzija sebe...

Švaba

pre 4 godine

Bravo!!
Inače,da vas dopunim,osim svetskog dana muškaraca i toaleta,danas je i međunarodni dan hemoroida,skupljača stajskog đubriva i...koncesionara za eksploataciju međunarodnih dana.Živeli!

Juneca corba

pre 4 godine

Srecan mi praznik. Nesto ne vidim da su se dame bacile u kupovinu poklona za svoje jace polovine? Cak mi nijedna nije ni cestitala praznik.

GPPP

pre 4 godine

Zbog stalnog pumpanje priče o ravnopravnosti polova, mušjarci postaju sve vise neravnopravniji u odnosu na žene ista je prica i sa gejevima

Ravnopravnost

pre 4 godine

Kad je jedan direktor u mojoj firmi na sastanku pitao direktorku HR-a da li ce i muskarci dobiti 8000 za dan muskaraca kao sto zene dobijaju za 8 mart, ona se samo nasmejala i rekla naravno. Pogadjate, nismo dobili poklon ;))

Dušan nesilni

pre 4 godine

Srećan praznik, nego šta!
Možemo da navedemo tridesetak imena i prezimena muškaraca bez kojih bi ljudski rod i dalje bio u kamenom dobu.
Ženske, nema ljutnje.
Reč "muškarac" znači onaj koji misli.
Tako da ste bezbedne dok ima nas.
Mozak nam je 100 grama teži, a u tih 100 grama nalaze se konstituisanje filozofije, psihologije, sociologije, formulisanje zakona fizike, otkriće štampe, teleskopa, mikroskopa, evolucije, relativnosti, kosmosa koji se širi, kompjutera, motora na naizmeničnu struju, lasera, tranzistora, superprovodljivosti, aviona, raketa, satelita, interneta, Hamlet, Faust, Ana Karenjina, Rat i mir, Mona Liza, svod Sikstinske kapele, Rekvijem, Deveta Simfonija, Brandenburški koncerti...i još mnogo naučnih i umetničkih doprinosa.
😉👌

sara

pre 4 godine

Muskarci u tekstu pise da ovaj dan sluzi kao pocetak vase borbe za zenska prava, da vodite brigu o vlastitom zdravlju, da pocnite da vezbate i da se manite alkohola i cigara.

Pa srecan vam praznik dragi muskarci, do godine da budete kao iz teksta!

Komša

pre 4 godine

Muškarci se ne bave zločinačkom ideologijom "rodne" ravnopravnosti. (Jr, 19. novembar 2019 09:10) # Link komentara

Trebalo bi da počnemo jer smo mi ti koji su postali neravnopravni.

zozoblansh

pre 4 godine

Najbolji mi je ovaj komentar gde lik priča o tome šta su sve muškarci učinili u istoriji za dobrobit čitavog čovečansta, nauku, filozofiju, umetnost....nema tu bas mnogo žena. Pa čoveče, shvatas li ti da do pedesetih godina proslog veka zene u nekim drzavama Evrope nisu mogle ni da glasaju. Naravno da zenama nikad nije dato pravo da učestvuju u svemu tome gore navedenom. Da se zna, jesam žensko, nisam feminista!

sara

pre 4 godine

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena!

(Alcale, 19. novembar 2019 09:42)

U 2018 u toj istoj zemlji ubijeno 47 zena. Ove godine 28. U obe godine zajedno ni jedan muskarac od zenske ruke. Sta ti nije jasno?!

Objavite komentar, jer cekam odgovor!

Srbin iz Srbije

pre 4 godine

@Ma bitno da se zna 8. mart, a nas ko sisa... :)
(Midza, 19. novembar 2019 09:27) 

Dragi Mindžo, za to se zahvali drugarici klari cetkin i kominterni, koja se tako lepo primila u našoj "državi" i našem iq

ajoj

pre 4 godine

@Dusan nesilni: I kakve veze to sto ste naveli ima veze sa 99% muskaraca na ovoj planeti? Mislite da je prosecan covek sposoban da razume kako radi mikroskop, ili da zna ko je Ana Karenjina? Pa prosecan covek je svuda priglup, nevezano za pol.
Ima mnogo zena naucnika pa opet, to ne znaci da su sve sposobne za to. Vecina ljudi (oba pola) koje sam u zivotu upoznala nije u stanju da razume banalne stvari iz matematike a Vi pricate o nekakvim muskim (i to tudjim) dostignucima?! To sto je neki muskarac genije, sa Vama (i sa Vasim polom) nema ama bas nikakve veze.

Druga stvar - i dan danas na vecini ove planete zene nemaju nikakva prava, ali nikakva. I sta ce one da stvaraju?! Da uce?! Pa one jedva znaju da pisu. Evo i ovde kod nas zena cim rodi dete, skidaju je s visoke funkcije kao da je imala lobotomiju a ne porodjaj. Desilo se mojoj direktorki koja je genije i to u poznatoj i velikoj kompaniji, jer zaboga, ona gubi godinu dana dok je na porodiljskom jer se deca valjda, sama radjaju i doje?! U 21-om veku. Mogu ovako do prekosutra...

sele

pre 4 godine

Kad već nabrajate šta su sve muškarci smislili i izmislili, ne preskačite ni činjenicu koliko žena su ubili, koliko rativa vodili, koliko nevinih žrtava na svojoj duši nose...bolje vam je da ćutite i pokrijete se ušima, jer mnogo ste više zla čovečanstvu naneli, nego dobroga.

sara

pre 4 godine

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena! Muskarci smo ocigledno krivi vec onog momenta kada se rodimo!

(Alcale, 19. novembar 2019 09:42)

Zasto objavljujete ovake komentare a ne odgovore?!

U 2018 godini ubijeno 47 zena, ove godine 28 i ni jedan muskarc od zenske ruke. Sta vam nije jasno?!
Vas kao da su muskarci rodili, pozenili ste muskarce, sestara i cerki nemate...

Alcale

pre 4 godine

U 2018 u toj istoj zemlji ubijeno 47 zena. Ove godine 28. U obe godine zajedno ni jedan muskarac od zenske ruke. Sta ti nije jasno?!

Objavite komentar, jer cekam odgovor!
(sara, 19. novembar 2019 13:55)

evo moji odogovir ne prolaze, valjda zato sto je danas onih drugih 364 dana kada se prica o zlim muskarcima koji su valjda rodjeni zli od zlostavljanih zena... :)
bilo je pobijneih muskaraca, evo poslednji pre tri dana zaklan na spavanju od strane zene ali to se ne objavljuje i ta statistika ne postoji u Srbiji jer ne postoji ni sistem zastite ni prijave i reakcije institucija.
Porazavajuca je svakako i ova statistika koja postoji, uzasna!
Resenje? evo vec xy godina se 365 dana u godini vodi medijska kampanja, promene zakona, otvaranje sigurnih kuca koje stite prava zena ali to, cini mi se nije doprinelo smanjenju, cak se povecao slucaj nasija u porodici.
Dakle imamo tri resenja! Da se ne mesamo, zene i muskarci pod 1.
pod 2 da prilikom ulaska u brak dobijemo svog policajca koji ce da boravi sa nama 24/7
pod 3. da nadjemo UZROK, izlecimo ga i time ne dodjemo u priliku da razgovarmo o posledicama...
Moj komentar je bi u cilju pronalazenja uzroka i resenja pod 3.
Zato i vama preporucujem dokumentarac Cassy Jaye "The Red Pill". Zena se vise od 21g kao aktivan clan feministicke organizacije borila za prava zena i rodnu ravnopravnost i sve svoje dokumentarce posvetila upravo tome.
Kao i poslednji, The Red Pill, koji vam preporucujem!
Pozdrav

Marko

pre 4 godine

@sele

Da nije muškaraca ne bi bilo ni čovečanstva tako da...može nam se da rešavamo stvari na način koji mi smatramo pogodnim, makar to bio i rat.

Jovan

pre 3 godine

Muskarci su neravnopravan pol zato sto nose samo pantalone,dok zene nose haljine,suknje i pantalone, zatim terani su u ratove dok su zene bile postedjene ratova.

Dušan nesilni

pre 4 godine

Srećan praznik, nego šta!
Možemo da navedemo tridesetak imena i prezimena muškaraca bez kojih bi ljudski rod i dalje bio u kamenom dobu.
Ženske, nema ljutnje.
Reč "muškarac" znači onaj koji misli.
Tako da ste bezbedne dok ima nas.
Mozak nam je 100 grama teži, a u tih 100 grama nalaze se konstituisanje filozofije, psihologije, sociologije, formulisanje zakona fizike, otkriće štampe, teleskopa, mikroskopa, evolucije, relativnosti, kosmosa koji se širi, kompjutera, motora na naizmeničnu struju, lasera, tranzistora, superprovodljivosti, aviona, raketa, satelita, interneta, Hamlet, Faust, Ana Karenjina, Rat i mir, Mona Liza, svod Sikstinske kapele, Rekvijem, Deveta Simfonija, Brandenburški koncerti...i još mnogo naučnih i umetničkih doprinosa.
😉👌

ja

pre 4 godine

Braćo, srećan nam dan! U doba kada biti pravi muškarac postaje izrazito negativna osobina, a ekstremni, fundamentalistički feminizam razgrađuje i poslednje ostatke temelja porodičnih vrednosti i ulogu muškarca u savremenom društvu svodi na isfeminiziranog metroseksualca koji je drugarica sa ženama, ovaj dan treba da služi kao opomenu svima nama da smo na prekretnici i da je potrebno da se žestoko borimo da bismo našli svoje mesto u novom svetu i izborili se za status dostojan ljudskog bića.

Pokažite svima da nas vreme nije pregazilo, pokažite da smo POTREBNI. Probudite alfa mužjaka u sebi. Budite još bolji radnici, budite još bolji muževi, budite još bolji očevi. Ostavite ključeve od auta kući, pokrenite se, dozvolite da vas opali vetar, sunce, kiša. Nek vam krv ponovo prostruji venama. Bacite se na fizičku aktivnost - pretvorite to salce u mišiće. Napravite ponovo nešto svojim rukama - bacite smartfone, tablete, laptove, uzmite bušilice i šrafcigere. Uzgojite bradu, napravite još jedno dete, zaradite više para.

Otiđite na stadioni ili u halu sa drugarima. Izurlajte se na sudije, protivničke igrače, svoj tim. PROBUDITE SE! Nema nikog drugog sem nas samih i od nas zavisi da li ćemo pokleknuti i pristati na ulogu koja nam se nameće ili ćemo se pokrenuti i postati unapređena verzija sebe...

zozoblansh

pre 4 godine

Najbolji mi je ovaj komentar gde lik priča o tome šta su sve muškarci učinili u istoriji za dobrobit čitavog čovečansta, nauku, filozofiju, umetnost....nema tu bas mnogo žena. Pa čoveče, shvatas li ti da do pedesetih godina proslog veka zene u nekim drzavama Evrope nisu mogle ni da glasaju. Naravno da zenama nikad nije dato pravo da učestvuju u svemu tome gore navedenom. Da se zna, jesam žensko, nisam feminista!

sara

pre 4 godine

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena!

(Alcale, 19. novembar 2019 09:42)

U 2018 u toj istoj zemlji ubijeno 47 zena. Ove godine 28. U obe godine zajedno ni jedan muskarac od zenske ruke. Sta ti nije jasno?!

Objavite komentar, jer cekam odgovor!

Alcale

pre 4 godine

Kako mizeran tekst! Mi smo sebi dali! Znaci zene nam ne daju zahvalanst?
Pa nije daleko od istine!
- 95% poginulih u ratu
- 80% beskucnika
- 60% veca zatvorks kazna za isto krivicno delo
- 99% nesreca na radnom mestu poginu muskarci
- 98% teskis poslova
- 80% samoubistava
- 30% muskaraca je bilo zrtva zlostavljanja

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena! Muskarci smo ocigledno krivi vec onog momenta kada se rodimo! Ocekuje se da ginemo u ratu, ustapamo mesto prilikom spasavanja/pruzanja pomoci/ starateljstva, da preuzimamo teske poslove, da budemo finansiski stub porodice ali da sve odluke donose zene, da nemamo nikavo pravo odluke o svojoj deci (niti da li ce da budu rodjena ni da li ce biti sa svojom decom).

Muskarci nisu zrtve zena niti su zene zrtve muskaraca, i jedni i drugi su zrtve nemetnutih uloga od strane drustva i okoline!

The Red Pill!

GPPP

pre 4 godine

Zbog stalnog pumpanje priče o ravnopravnosti polova, mušjarci postaju sve vise neravnopravniji u odnosu na žene ista je prica i sa gejevima

sele

pre 4 godine

Kad već nabrajate šta su sve muškarci smislili i izmislili, ne preskačite ni činjenicu koliko žena su ubili, koliko rativa vodili, koliko nevinih žrtava na svojoj duši nose...bolje vam je da ćutite i pokrijete se ušima, jer mnogo ste više zla čovečanstvu naneli, nego dobroga.

sara

pre 4 godine

Muskarci u tekstu pise da ovaj dan sluzi kao pocetak vase borbe za zenska prava, da vodite brigu o vlastitom zdravlju, da pocnite da vezbate i da se manite alkohola i cigara.

Pa srecan vam praznik dragi muskarci, do godine da budete kao iz teksta!

Srbin iz Srbije

pre 4 godine

@Ma bitno da se zna 8. mart, a nas ko sisa... :)
(Midza, 19. novembar 2019 09:27) 

Dragi Mindžo, za to se zahvali drugarici klari cetkin i kominterni, koja se tako lepo primila u našoj "državi" i našem iq

sara

pre 4 godine

U hitnoj postoji obrazac za zrtve porodicnog nasilja, pisan je u zenskom rodu a skica zrtve, gde se obeleavaju povrede je, zena! Muskarci smo ocigledno krivi vec onog momenta kada se rodimo!

(Alcale, 19. novembar 2019 09:42)

Zasto objavljujete ovake komentare a ne odgovore?!

U 2018 godini ubijeno 47 zena, ove godine 28 i ni jedan muskarc od zenske ruke. Sta vam nije jasno?!
Vas kao da su muskarci rodili, pozenili ste muskarce, sestara i cerki nemate...

djuro

pre 4 godine

Evo dobijamo poklone, skraćeno nam radno vrijeme .. dame u firmi nam organizuju koktel..učitelji i nastavnici u školi ne mogu da dišu od čestitki ... a tek što izludjesmo od poruka i emotikona zbog danasnjeg dana , strasno!??

Juneca corba

pre 4 godine

Srecan mi praznik. Nesto ne vidim da su se dame bacile u kupovinu poklona za svoje jace polovine? Cak mi nijedna nije ni cestitala praznik.

Komša

pre 4 godine

Muškarci se ne bave zločinačkom ideologijom "rodne" ravnopravnosti. (Jr, 19. novembar 2019 09:10) # Link komentara

Trebalo bi da počnemo jer smo mi ti koji su postali neravnopravni.

ajoj

pre 4 godine

@Dusan nesilni: I kakve veze to sto ste naveli ima veze sa 99% muskaraca na ovoj planeti? Mislite da je prosecan covek sposoban da razume kako radi mikroskop, ili da zna ko je Ana Karenjina? Pa prosecan covek je svuda priglup, nevezano za pol.
Ima mnogo zena naucnika pa opet, to ne znaci da su sve sposobne za to. Vecina ljudi (oba pola) koje sam u zivotu upoznala nije u stanju da razume banalne stvari iz matematike a Vi pricate o nekakvim muskim (i to tudjim) dostignucima?! To sto je neki muskarac genije, sa Vama (i sa Vasim polom) nema ama bas nikakve veze.

Druga stvar - i dan danas na vecini ove planete zene nemaju nikakva prava, ali nikakva. I sta ce one da stvaraju?! Da uce?! Pa one jedva znaju da pisu. Evo i ovde kod nas zena cim rodi dete, skidaju je s visoke funkcije kao da je imala lobotomiju a ne porodjaj. Desilo se mojoj direktorki koja je genije i to u poznatoj i velikoj kompaniji, jer zaboga, ona gubi godinu dana dok je na porodiljskom jer se deca valjda, sama radjaju i doje?! U 21-om veku. Mogu ovako do prekosutra...

Marko

pre 4 godine

@sele

Da nije muškaraca ne bi bilo ni čovečanstva tako da...može nam se da rešavamo stvari na način koji mi smatramo pogodnim, makar to bio i rat.

Švaba

pre 4 godine

Bravo!!
Inače,da vas dopunim,osim svetskog dana muškaraca i toaleta,danas je i međunarodni dan hemoroida,skupljača stajskog đubriva i...koncesionara za eksploataciju međunarodnih dana.Živeli!

Ravnopravnost

pre 4 godine

Kad je jedan direktor u mojoj firmi na sastanku pitao direktorku HR-a da li ce i muskarci dobiti 8000 za dan muskaraca kao sto zene dobijaju za 8 mart, ona se samo nasmejala i rekla naravno. Pogadjate, nismo dobili poklon ;))

Alcale

pre 4 godine

U 2018 u toj istoj zemlji ubijeno 47 zena. Ove godine 28. U obe godine zajedno ni jedan muskarac od zenske ruke. Sta ti nije jasno?!

Objavite komentar, jer cekam odgovor!
(sara, 19. novembar 2019 13:55)

evo moji odogovir ne prolaze, valjda zato sto je danas onih drugih 364 dana kada se prica o zlim muskarcima koji su valjda rodjeni zli od zlostavljanih zena... :)
bilo je pobijneih muskaraca, evo poslednji pre tri dana zaklan na spavanju od strane zene ali to se ne objavljuje i ta statistika ne postoji u Srbiji jer ne postoji ni sistem zastite ni prijave i reakcije institucija.
Porazavajuca je svakako i ova statistika koja postoji, uzasna!
Resenje? evo vec xy godina se 365 dana u godini vodi medijska kampanja, promene zakona, otvaranje sigurnih kuca koje stite prava zena ali to, cini mi se nije doprinelo smanjenju, cak se povecao slucaj nasija u porodici.
Dakle imamo tri resenja! Da se ne mesamo, zene i muskarci pod 1.
pod 2 da prilikom ulaska u brak dobijemo svog policajca koji ce da boravi sa nama 24/7
pod 3. da nadjemo UZROK, izlecimo ga i time ne dodjemo u priliku da razgovarmo o posledicama...
Moj komentar je bi u cilju pronalazenja uzroka i resenja pod 3.
Zato i vama preporucujem dokumentarac Cassy Jaye "The Red Pill". Zena se vise od 21g kao aktivan clan feministicke organizacije borila za prava zena i rodnu ravnopravnost i sve svoje dokumentarce posvetila upravo tome.
Kao i poslednji, The Red Pill, koji vam preporucujem!
Pozdrav

Jovan

pre 3 godine

Muskarci su neravnopravan pol zato sto nose samo pantalone,dok zene nose haljine,suknje i pantalone, zatim terani su u ratove dok su zene bile postedjene ratova.