- Komentari -
 1. Imala sam i ja 16 godina. Hormoni se rasplamsaju i želiš sve a nemaš pojma...
  Uglavnom želiš da te neko voli, da te smatra posebnim, da se u tebe zaljubi i izdvoji te na neki način i to odmah i sad..., a ne to da nekom jako starijem od sebe popušiš u toaletu... Ako se to desi 16ogodišnjaku ili 16ogodišnjakinji, sigurno je izmanipulisana mlada osoba i moral i etika narušeni, o tome nema spora.
  (Baka, 5. oktobar 2019 07:22)

  # Link komentara

 2. Ред је кад је све по закону.
   (Из угла, 4. oktobar 2019 08:35)

  # Link komentara

 3. Sve što nam se dešava je OK. Erozija morala i zdrave pameti (ako su ikada i postojali) je enormna i sveobuhvatna. Želja da budemo "svetski" i politički korektni nas vodi u propast. To i zaslužujemo.
  (srbistanac, 3. oktobar 2019 22:30)

  # Link komentara

 4. Necu da pravdam nasrtanje na maloletno lice, ali ljudi, zasto ste toliko licemerni? Da je u pitanju devojcica i hetero slucaj niko nista ne bi pisnuo. Da li vi znate da se neki matorci hvale kad smuvaju na zurci maloletnicu, a drugari ih tapsu po ledjima? I nikom nista... Zatvor?! Boze sacuvaj! Da li vi znate da je sin najveceg idiota u Srbiji ubio devojcicu kolima na prelazu- i nikom nista! O cemu vi pricate ovde? Zasto se pravda razlikuje?
  (Ovana, 3. oktobar 2019 10:00) # Link komentara

  TO mozda vi muskarci ne bi ni pisnuli, ja kao zena mislim da odrasli muskarci nemaju sta da rade s devojcicama od 16 godina. lepo sacekaj nek napuni 18 pa radi sta hoces.
  (id, 3. oktobar 2019 21:17)

  # Link komentara

 5. Ovakva odluka suda je protivustavna i oštećeni (Goran Jevtić) treba da potraži pravdu pred Međunarodnim sudom pravde i pri tom traži debelu odštetu za sve što mu se dešavalo od kada je ovaj slučaj izašao u javnost. U Srbiji je zakonom propisana granica iznad koje osoba može legalno da učestvuje u seksu uz svoj pristanak - 14 godina. Jedino se granica penje na 18 u slučaju da joj je osoba sa kojom ima odnos nastavnik ili staratelj.

  Prisila je već sasvim drugo pitanje i očigledno da je nije bilo, jer bi u tom slučaju Jevtiću bilo suđeno za delo silovanja, a ne obljube.

  Osim toga, apsolutno mi nije jasno gde su dokazi da se seksualni čin uopšte dogodio. Svedoci koji su videli momka kako istrčava iz toaleta? Pa, što nije istrčao pre neko što ga je glumac "primorao", branio se, vikao, lupao? Apsolutno katastrofalna odluka suda i neko za to treba da odgovara, jer sam siguran da će građani Srbije na kraju ispaštati plaćajući Jevtiću odštetu za greške sudija.
  (Monden, 3. oktobar 2019 19:01)

  # Link komentara

 6. Čitam komentare...tragično i melodramatično. Osoba od 40 godina treba da nađe osobu (bilo bi zdravo da je suprotnog pola, je li tako), od 40 ili 30, svakako ne ispod 20 godina. To mi nekako izgleda samerljivo, mada je i 20 malo sumnjivo. Navaliti na 16 mi deluje anahrono i za psihoterapeuta, gledano iz ugla nas odraslih. Međutim...šta je maloletnik? Je li to lice od 8, 12, 16..17,5 godina? Da li je to sve isto? Možda 18 ili 21? Maloletnik...to je samo reč, a 16 godina, to nije malo i ako je to maloletnik, onda je maloletnik i 18, i 20, što da ne, ako je infantilan, pomalo devijantan. Iz ugla maloletnika, ja mugu da postavim neumesno pitanje, da li je to maloletno lice svesno šta čini? Gde je bio poslednjih 5 godina, kada ne zna šta radi i pristaje, očigledno, jer nije bilo prisile, da je bilo, šesnaest je dovoljno za kakvu takvu samoodbranu, gde bi sve bilo mnogo jasnije. Čemu su ga ti roditelji naučili, kada ne razlikuju ki...u od kifle?
  (Tin, 3. oktobar 2019 17:27)

  # Link komentara

 7. U Srbiji je seksualni odnos između lica od 14 godina i 1 dan i lica od 114 godina i 1 dan legalan. Jednako gej i strejt seksualni odnos. Ja uopšte ne razumem kako neka svinja može da opravdava potpuno nedopustivi bezobrazluk osuđivanja čoveka za potpuno legalnu radnju -- osim ako je Jevtić bio rodiutelj, staratelj, profesor ili poslodavac momku od preko 16 godina, što mislim da nije bio. Istovremeno se brani pravo Majića da NE osudi čoveka koji je kao punoletan (dakle kao Jevtić) imao seksualni odnos sa DETETOM od MANJE OD 13 godina.

  Homofobija i primitivizam. Nedopustivo i za žalbu Strasbourgu zbog diskriminacije.
  (Jedan razuman za razliku, 3. oktobar 2019 17:04)

  # Link komentara

 8. Ovakve ljude bi trebalo poslati na lečenje, uvesti u spisak pedofila i pooštriti zatvorske kazne, naročito za ponovljene prekršaje. Oni uništavaju dečije živote.
  (Drakon, 3. oktobar 2019 17:01)

  # Link komentara

 9. Vidim lgbt lobi ima botove i skriptice za +/-. Jel pod cenzurom sajt i zasto mi ne objavite komentar?
  (vilander, 3. oktobar 2019 16:59)

  # Link komentara

 10. malo je to
  (rados, 3. oktobar 2019 16:12)

  # Link komentara

 11. Jevtic je dobro i prosao jer za odnos sa maloletnim licem bi trebalo i visegodisnju robiju pa da bude nauk za sve pedofile. Covek je zreo za lecenje, prva terapija vec sleduje u celiji.
  Komedija kako su gejevi skocili u odbranu ovog bolesnika
  (Oaza, 3. oktobar 2019 14:18)

  # Link komentara

 12. Ovo je tipičan primer licemerja našeg društva i pravosuđa. Ne može niko normalan da poveruje da je mladić koji ima 16 godina (dakle nije više dečak) prislino otišao u toalet sa glumcem, pa makar bio i pijan, a kamoli otpočeo seks. Ovo me podseća na slučaj Oskar Vajlda kada se njegov ljubavnik predomislio, a pisca su ganjali njegovi roditelji. Završilo se jednim sunovratom i ljagom koja je bačena na pisca. On je posle napustio Englesku i nije se više nikad vratio, što će verujem i Goran učiniti. Podržavam ga u tome jer je Srbija društvo primitivnih licemernih bednika.
  (Vladimir, 3. oktobar 2019 12:11)

  # Link komentara

 13. Necu da pravdam nasrtanje na maloletno lice, ali ljudi, zasto ste toliko licemerni? Da je u pitanju devojcica i hetero slucaj niko nista ne bi pisnuo. Da li vi znate da se neki matorci hvale kad smuvaju na zurci maloletnicu, a drugari ih tapsu po ledjima? I nikom nista... Zatvor?! Boze sacuvaj! Da li vi znate da je sin najveceg idiota u Srbiji ubio devojcicu kolima na prelazu- i nikom nista! O cemu vi pricate ovde? Zasto se pravda razlikuje?
  (Ovana, 3. oktobar 2019 10:00)

  # Link komentara

 14. Da ga je zgazio kolima na pesackom ili na crvenom, pa I da dobije nanogicu, ali za seks, mora se u zatvor! Zivela pravda!
  (Lemi, 3. oktobar 2019 09:58)

  # Link komentara

 15. Sramota da branite odraslog konja. I da ne branite svoju decu! A verovatno vi koji komentarišete o seksu sa 16god i nemate decu. Pa otkinula bi vam glavu da mi dirate dete. Odrasla osoba, ima prava posle 18te ali stim dolaze i obaveze kao sto je naprimer bas to - čuvati decu! Svu decu.
  (Zhanadarte, 3. oktobar 2019 09:30)

  # Link komentara

 16. U zatvoru najteže prolaze siledžije nad maloletnicima. Zatvorenici imaju svoj sistem vrednosti u kome se silovanje dece ne oprašta.

  Koliko devojčica tako prodje a da ih niko ne zaštiti. Gej zajednica bolje čuva svoje očigledno... Ne treba da se žali za svoja prava...
  (Gradjanin, 3. oktobar 2019 08:31)

  # Link komentara

 17. Може да напише књигу док робија.
   (Џо, 3. oktobar 2019 08:04)

  # Link komentara

 18. Budući ministar kulture.
  (Segamega, 3. oktobar 2019 07:28)

  # Link komentara

 19. Medju muskarcima silovanja takoreci nema, to su ekstremno retke pojave. A silovanja u wc-ima pozorista nema uopste.(Dosta drame..., 2. oktobar 2019 10:05)

  --

  Ne znam kakva je klima na tvojoj galaksiji (izgleda da na tvojoj planeti padaju obilate neutronske kise) ali verovatno nisi svestan cinjenice da u Americi SVAKE GODINE 0.1% muske populacije, odnosno nekih 165.000 muskaraca, bude silovano: sto po zatvorima, sto po bolnicama, sto po policijskim stanicama i 'maricama', sto po zurkama, a sto po slepim sokacima (tu ne ukljucujem slucajeve zenskog silovanja muske dece, sto je posebna kriminalna podkategorija). Zvanicne policijske statistike ukazuju da su musko-muska silovanja zestoko stigmatizovana i da u proseku samo 1 od 10 muskih silovanja biva prijavljeno policiji (sto je, verujem, sasvim razumljivo obzirom da su policajci najbrojniji ucesnici u muskoj sodomizaciji i u toj praksi imaju ogromno iskustvo).To znaci da broj silovanih muskaraca u Americi GARANTOVANO prelazi milion ipo ljudi SVAKE GODINE, odnosno da je **NAJMANJE** 10% zive i aktivne muske populacije u nekom periodu svog zivota dozivelo nasilni, odn. nevoljni snosaj.

  Cisto sumnjam da je u Srbiji situacija bolja, pogotovu sto se u Srba silovanje muskarca smatra ultimativnom i najgorom kaznom sadistickog ponizenja i psiholoske dominacije nad drugim muskarcem, nesto za sta je nas zivalj razvio neverovatan talenat jos iz vremena sukoba sa Dahijama: prvo su oni nas nabijali na kolac, a zatim mi njih.
  (DEDA CVETKO, 3. oktobar 2019 07:15)

  # Link komentara

 20. "Oštećeni" šesnaestogodišnjak je homoseksualac, zaljubljen u Gorana Jeftića, i sve o čemu je sanjao i za čim je žudio mu se ostvarilo te večeri,do momenta kada je neko ušao u toalet i video ga u u toj sramotnoj situaciji. Da bi se šesnaestogodišnjak "oprao", i njegovi roditelji i društvo ubedili da se to desilo protiv njegove volje on je optužio glumca da ga je prisilio na oralni sex. Greška glumca je što je uopšte razgovarao sa "zapaljenkom", a pogotovo što je pristao na zavođenja. Danas je opasno i razgovarati sa maloletnicima a kamoli šta drugo. Što se mene tiče ja ću gledati i filmove i predstave Gorana Jeftića kad god budem želela jer razdvajam njegov posao i privatnost. Za "oštećenu stranu" bi bilo bolje da je rekao istinu.
  (...., 3. oktobar 2019 06:19)

  # Link komentara

 21. @Milutin, i Roman Polanski isto tako na žurci silovao devojku uz njen pristanak pa ni posle 30 godina ne sme da mrdne iz Francuske, Poljske i Švajcarske jer Amere ne zanima što je on poznati reditelj. Silovanje je silovanje.
  (rebro, 3. oktobar 2019 00:10)

  # Link komentara

 22. Jevtića i Kostića u tvorza, snimati kamerom i emitovati. E to bi bio rijaliti!
  (Muharem, 2. oktobar 2019 21:07)

  # Link komentara

 23. Stvarno je tragicno kad pokusavate da opravdate odraslog, da ne kazem matorog, coveka za polne radnje sa maloletnikom uporno bacajuci krivicu na maloletnika.
  Dakle, to je maloletnik i sporedno je da li je on gej i da li se predomislio. Tu je odgovornost na zrelom coveku koji je naveo maloletno lice na polne radnje. Tako zakon kaze, sve ostalo su spekulacije.
  (II, 2. oktobar 2019 20:41)

  # Link komentara

 24. Znaci decko je pristao, zeleo je, sam je gej al zasto je posle zazalio to je drugo. To je kao da ja imam sex sa nekim pa posle zazalim i onda kazem da me je taj nekk prisilio ili slicno
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ana, 2. oktobar 2019 19:04

  Постоји разлог зашто се са малолетницима не ступа у сексуалне односе. Један од тих разлога је тај што су пубертетлије збуњене. Некад дивљење замене за сексуалну жељу. Не значи да је то дете хомосексуалац зато што је пристао на нешто. Поврх што није ни могао да пристане (законски). Није се он "предомислио" него су родитељи сазнали. На крају, за тумачење овог случаја се иде 4 године на факс, 2 године приправнички и полаже се испит након свега тога, није довољно само знање како се шаље коментар на б92
  (Aleksa, 2. oktobar 2019 20:32)

  # Link komentara

 25. Poslati ga u ženski zatvor.Da baš oseti robiju.
  (Komša, 2. oktobar 2019 20:15)

  # Link komentara

 26. buduci upravnik decijeg pozorista...
  (leba i igara, 2. oktobar 2019 19:33)

  # Link komentara

 27. Ne bi mu bio u koži
  (nemanja, 2. oktobar 2019 19:12)

  # Link komentara

 28. @ pejo
  Po tebi je onda svaki decko koji nagovara maloletnu devojku na sex , kriv i trebao bi da odsluzi kaznu. Ajmo malo logike- kako je moguce da je kako ti kazes " nagovorio ili primorao " decka od 16 godina na sex. Prvo ako je decko hetero nema sanse da bi sam pristao da ima oralni sex. Znaci gej je. Drugo , da ga je primorao to bi onda bilo silovanje. Jer da je bilo silovanje- roditelji decka bi trazili kaznu za silovanje a ne za obljulju..Jasno ko dan. Znaci decko je pristao, zeleo je, sam je gej al zasto je posle zazalio to je drugo. To je kao da ja imam sex sa nekim pa posle zazalim i onda kazem da me je taj nekk prisilio ili slicno
   (Ana, 2. oktobar 2019 19:04)

  # Link komentara

 29. @ marko
  Danasnji 16-17 togodisnjaci cesto izgledaju dosta starije. Ja u svojoj zgradi imam nekoliko takvih momaka, nisu punoletni, a izgledaju kao da imaju 24-5godina. Meni sa 35 daju cesto 10 tak manje,i ne vidim da se ti momcici iz zgrade nesto mnogo razlikuju od mene. Mozda ni Goran nije znao koliko decko ima godina mislio je da je ovaj stariji.
   (Nenad, 2. oktobar 2019 18:59)

  # Link komentara

 30. Zar nema pravo žalbe Vrhovnom sudu na odluku Višeg suda?
  (Predrag, 2. oktobar 2019 18:52)

  # Link komentara

 31. Da li ga je fizički primorao ,ili ga naveo na bilo koji drugi način ,to je nebitno . Na zapadu se ide u zatvor samo za dobacivanje ženi . Kod nas kad primoraš dete istog pola na oralni sex u wc dobiješ nanogicu od prvostepenog suda ( jednog sudije ) . To mnogo smrdi na vezu . Srećom ,drugostepeni sud ( 3 sudija ) nije podlegao pritiscima . Realno ,ako je na bilo kakav način uticao na maloletno lice i primorao na oralni sex ,morao bi dobiti bar 2 godine . Barem je dobio zatvor ,pa nek razmisli šta će . Već vidim kako napušta Srbiju posle služenja kazne uz teške uvrede na račun celog našeg društva. Samo ti pali , srećan ti put ,a za početak ti želim mnogo sreće u zatvoru .
   (pejo, 2. oktobar 2019 18:07)

  # Link komentara

 32. A posle mardelja opet u dečije pozorište?
   (Lačo, 2. oktobar 2019 17:07)

  # Link komentara

 33. Cuj ovog sa 16 godina je vec muskarac??? Ne sa 16 godina je dete u sred puberteta !!!!

  Nema sta da bilo ko trazi sa svojih 30+ sa maloletnikom/maloletnicom u WC-u sem onog cemu WC sluzi ...

  Doboro je prosao sa 10 meseci !
  (Marko, 2. oktobar 2019 16:45)

  # Link komentara

 34. Ako nije u pitanju silovanje, nego kontakt sa maloletnom osobom, zakon kaze da to nije kaznjivo kada je u pitanju stariji maloletnik. Osim sto drustvo ima potrebu i zelju da osudi kontakt zbog prevelike razlike u godinama (posto se to isto izmedju dva lica slicnih godina ne bi isto tretiralo) ovde je PRE SVEGA problem u tome sto Prosvetni radnici, svestena lica kao i javne licnosti zloupotrebljavaju poziciju. Da je doticni nepoznat, najverovatnije ne bi imao uspeha sa takvim pristupom, ili bi bio osudjen/isprebijan na licu mesta. Mislite o tome!
  (Polan Romanski, 2. oktobar 2019 16:44)

  # Link komentara

 35. Nemam nista protiv "gejeva" ali ako je imao sex sa maloletnim licem onda je kriv i tacka!!! I to je znao vrlo dobro..i to u sred decijeg pozorista..
  (Dragan, 2. oktobar 2019 16:43)

  # Link komentara

 36. Zatvor.
  Cimer crnac:
  Zdravo, ovde se igramo mame i tate, sta zelis da budes?
  Jevtic;
  Tata.
  Cimer crnac:
  Dobro, sad ce malo tata da odradi oral mami.
   (m, 2. oktobar 2019 16:17)

  # Link komentara

 37. U zatvoru ce on da bude decko od 16 a neko ce da bude ciko.
  (Drax, 2. oktobar 2019 16:16)

  # Link komentara

 38. Jaaaooo, sto mene nije tako zlostavljao, nevaljaljce medeni...
   (Bodibond, 2. oktobar 2019 16:15)

  # Link komentara

 39. Da je homoseksualnost bolest vidi se i iz ovih komentara koje ostavljaju pripadnici gej populacije u kojima pravdaju zlocinca i vredjaju i okrivljuju zrtvu koja je uz to bila maloletna u trenutku silovanja. Mozda je SZO skinuo homoseksualnost sa liste bolesti ali nije skinuo dusevnu bolest koja se ogleda u pravdanju silovanja maloletnika i okrivljivanju istog sto je doslo do silovanja.
  (chicha, 2. oktobar 2019 16:13)

  # Link komentara

 40. @Ivan - A kako vi znate da je obljubljeni mladić "gej"? To mi ne znamo, jer učestvovati u činu homoseksualnog polnog odnosa ne znači i da je osoba koja u njemu učestvuje homoseksualac. Na primer Češka je poznata po velikom broju mladih porno glumaca koji glume u filmovima za odrasle homoseksualne tematike ali većina od njih su heteroseksualci.
  (Deks, 2. oktobar 2019 16:11)

  # Link komentara

 41. Tata se smorio sto mu je sin gej pa ajde neko da plati...
   (Lars, 2. oktobar 2019 16:10)

  # Link komentara

 42. Manijak
   (Aleksandar, 2. oktobar 2019 16:07)

  # Link komentara

 43. Saljite decu u pozoriste
  (ignar, 2. oktobar 2019 16:05)

  # Link komentara

 44. Komentarisete coveka kao dobrog glumca. Nisam ga posmatrao na "daskama koje zivot znace", ali je u Paradi igrao sebe, znaci nije glumeo, sto mu je olaksalo da bude autentican na platnu. Sto se komentara vezanih za duzinu boravka iza resetaka tice, nisam siguran da bi mu produzenje tesko palo. Kazu da se svasta desava iza resetaka, i da su ljubitelji osoba svog pola jedva cekani!
  (Polan Romanski, 2. oktobar 2019 16:05)

  # Link komentara

 45. A zamislite sad situaciju, polupijanog na žurci te spopadne klinac/klinka kojoj ne piše baš na čelu da nema 18... Sutradan kad se pročuje sledi "Mama, tata, čika me silovao" i ode ti u zatvor? Glupo, zar ne? A propisnih manijaka, pedofila i sličnih koliko hoćeš... Lik koji je provalio starici od 80 u kuću i silovao je, dobio je isto tako neku kaznu od 10ak meseci. Nešto tu ne štima, zar ne?
  (Hhh, 2. oktobar 2019 16:05)

  # Link komentara

 46. Mnogo gay botova u komentaru napadaju klinca a brane bolesnog pedofila igrajuci na gay kartu, haha
  (sluŠAMROK sa Nolanom Smithom, 2. oktobar 2019 16:04)

  # Link komentara

 47. Metoo na naš način.
  (KoBajaga, 2. oktobar 2019 15:51)

  # Link komentara

 48. Vi stvarno verujete da neko kao Jevtić može fizički da natera nekoga da kleči u kupatilu i obavlja radnju? I da li stvarno mislite da svako ko se s nekim spanđa prvo traži ličnu kartu? Bacili čoveka u zatvor zato što mali ne može da prizna roditeljima da "igra za drugi tim".
  (Milan, 02. oktobar 2019 09:14) 16-godisnjak kome je Jevtic omiljeni glumac definitivno moze biti izmanipulisan od strane 36-godisnjaka!
  (Texas navija za Fulham, 2. oktobar 2019 15:50)

  # Link komentara

 49. Tako je isto i mene jako davno jedan stariji gospodin prisilio na oral, dobro nije isto, meni se posle svidelo!
  Sve za dugine boje, jupppi!
   (Jumko, 2. oktobar 2019 15:44)

  # Link komentara

 50. Eto i takvi se ponose na paradi ponosa, strašno. Za šta da se ponose, to su zveri, psihopate. Momak, idi leči se a i očešljaj se.
   (Z@go®, 2. oktobar 2019 15:40)

  # Link komentara

 51. Pahomije, Mitrovićev sin male mace... eeee u kakvoj Zemlji mi živimo.
  (milica, 2. oktobar 2019 15:37)

  # Link komentara

 52. u bukagije pedofila.
   (ArizonaDream, 2. oktobar 2019 15:30)

  # Link komentara

 53. Ovo je presuda koja diskriminise gej populaciju,dok se ovamo hvale paradiranjem.
  Zar zbog jednog (dobrovoljnog) pe*erskog akta covek da ide u zatvor!? ((osoba sa 16god dobrovoljno je pristala))
  I samo zato sto je javna licnost?
  Cini mi se da su gejevi udarili na pe*ere, sve se pobrkalo.
   (Milutin, 2. oktobar 2019 15:15)

  # Link komentara

 54. To sto je Pahomije silovao decaka, pa nije odgivarao, ne znaci da ovaj nije kriv. Obojica treba da odgovaraju.
   (box, 2. oktobar 2019 15:15)

  # Link komentara

 55. @Milan

  Stvar je u tome sto se kod nas za silovanje daju jako blage kazne generalno pa je zato samo 10 meseci. Treba poostriti kazne za silovanje.
   (box, 2. oktobar 2019 15:13)

  # Link komentara

 56. Hahahah pa ovaj je silom htio u zatvor,na tusiranje hahaha
  (Zigzaga, 2. oktobar 2019 15:03)

  # Link komentara

 57. A taj mladic kao nije gej?
   (si, 2. oktobar 2019 14:57)

  # Link komentara

 58. Kakvi idiotski komentari. Zelim vam da vas sin ili cerka dozivi da u wc-u bude sa ovako nekim starijim čikom.
   (Bicu Slobodan, 2. oktobar 2019 14:50)

  # Link komentara

 59. Sada mu je najbolje da se zamonaši i da ode kod Pahomija u manastir!
   (Logično, 2. oktobar 2019 14:40)

  # Link komentara

 60. E pa sad draguari koji budete cimeri doticnom, imate zadatak da ovu bitangu naucite pameti. Prvi put u zivotu bih imao zelju da sam u zatvoru.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bitango pe....., 2. oktobar 2019 08:59)

  Pričaj nam, šta bi mu radio? :)
  (mai_ben_rai, 2. oktobar 2019 14:36)

  # Link komentara

 61. @Milan
  Obljuba sesnaestogodisnje osobe sama po sebi nije krivicno delo i ovaj glumac nije, kako kazete, kaznjen zbog toga sto je decko bio maloletan. Ovde je svakako morao biti ukljucen i neki vid prisile ili manipulacije, jer u protivnom, tj. uz dobrovoljni pristanak, to ne bi bilo krivicno delo, bez obzira sto je u pitanju maloletno lice (naime, ima 16 godina). Konsultujte KZ Srbije.
   (smule propali pravnik, 2. oktobar 2019 14:36)

  # Link komentara

 62. Decko ga smuvao pa se posle uplasio ili ovaj nije pristao na njegove ucene,sto mislite da male sponzoruse od 16 godina moraju da budu samo zenskog pola?Nesto tu ne stima u ovoj prici.
  (drolja mala, 2. oktobar 2019 14:31)

  # Link komentara

 63. Ovaj namerno samog sebe sabotirao da završi u zatvoru. Tamo će imati dosta "društva" :)
  (mai_ben_rai, 2. oktobar 2019 14:27)

  # Link komentara

 64. unisten zivot detetu i trauma za celu porodicu, a zlocincu samo 10 meseci?
  (crni_redstar, 02. oktobar 2019 09:53)

  Detetu je život "uništen" od strane porodice, koja ga je tako vaspitala da se zaljubi u glumca i ne propušta njegove predstave, ostaje na žurkama kasno noću, a koje pripremaju glumci i ostali pozorišni akteri. Uništen je život glumcu koji nije bio dovoljno pažljiv, ali nije uradio ništa nasilno osim što je dopustio maloletnom pederčiću da mu ga popuši. Zato je zločinac? Porodica nema traumu, ti imaš traumu izazavanu u svojoj mašti, gde si otkrio da te takve stvari "pomeraju", a ti eto nekako bi da se opireš.
   (vela havle, vela kuvetile!, 2. oktobar 2019 14:27)

  # Link komentara

 65. Bolesnik na lečenje pa onda u zatvor... Ovako, zatvor će mu biti kao besplatan boravak u bordelu!
   (Aleksandar, 2. oktobar 2019 14:16)

  # Link komentara

 66. Sto neko rece, ne postoji stopostotni dokaz i stvarno je tesko bilo sta komentarisati. Jedna rec protiv druge, mada eto bilo je svedoka koji kazu da je decko istrcao iz toaleta u kojem je bio glumac, ipak ima nekog `dima`. Sve to deluje nejasno i zao mi je obe strane u ovom postupku.
  Cuvajte se ljudi, i alkohola i droga, nista nije vredno toga koliku sramotu i nesrecu mozemo izazvati.
  (Edward Sanchez, 2. oktobar 2019 14:12)

  # Link komentara

 67. pa dobro sta tu ima lose, i ja bi mojoj omiljenoj glumici rado pruzio takav vid zadovoljstva :) sportski pozdrav!
   (bata plavi, 2. oktobar 2019 14:04)

  # Link komentara

 68. Sad ce jako da ga vole u zatvoru. Dobice svu ljubav koja mu je potrebna.
   (oscar, 2. oktobar 2019 13:45)

  # Link komentara

 69. Ako je istina, smešno je mala kazna, ali ako postoji i trunka sumnje - više je nego mnogo... Svakako loša presuda!
   (Lax, 2. oktobar 2019 13:44)

  # Link komentara

 70. Biće to lep poklon za robijaše - oni baš vole ovakve "muškarčine" !
  (Jagodinac, 2. oktobar 2019 13:30)

  # Link komentara

 71. Izbacimo rec obljuba iz sudskog i opsteg zargona. Nasilje, silovanje, polno opstenje ....
  (Drakula, 2. oktobar 2019 13:30)

  # Link komentara

 72. 1. Ako je tačno da je to glumac uradio, a verovatno jeste, osudio bih ga na 10 godina minimalno!
  2. Čak i da je dečak homoseksualac, sigurno je bio svestan njegovih godina i nije smeo ni da pokuša tako nešto.
  3. Alo bre Srbijo, dokle ćemo više potpuno mirno i sa bolećivošću i „razumevanjem“ da prihvatamo nenormalne osobe i izopačenosti koje nam se nameću svakodnevno?
   (ima mnogo bolesnih, 2. oktobar 2019 12:23)

  # Link komentara

 73. Sada će zaštitnici ćorsokaka da kukaju kako nije fer, ipak je dečak možda sam želeo tako nešto. Kul. A kada čovek od 40 godina opšti sa devojčicom od 16 onda je pedofil? Što bi se reklo, pedofilije ima i među strejt i među pederskom i lezbijskom populacijom.
   (x, 2. oktobar 2019 12:09)

  # Link komentara

 74. Bićeš ti nekome "vuruna".
  (alpinista, 2. oktobar 2019 12:07)

  # Link komentara

 75. a ne u zatvor.. u skolu rezervnih oficira u Bilecu, 6 mjeseci..
   (abraham, 2. oktobar 2019 11:59)

  # Link komentara

 76. Vi stvarno verujete da neko kao Jevtić može fizički da natera nekoga da kleči u kupatilu i obavlja radnju? I da li stvarno mislite da svako ko se s nekim spanđa prvo traži ličnu kartu? Bacili čoveka u zatvor zato što mali ne može da prizna roditeljima da "igra za drugi tim".
  (Milan, 2. oktobar 2019 09:14) # Link komentara

  Milane ja imam manje godina od doticnog ali mi opet deca ispod 20 deluju kao bas to DECA. Sta ti imas da se bakces sa tako mladim osobama a pri tom i znas da je kaznjivo. I sto je problem traziti legitimaciju ako ti neko deluje mladje nego sto kaze? Jel ti bolje da rizikujes zatvor?
  (joj, 2. oktobar 2019 11:59)

  # Link komentara

 77. A sta je radilo dete posle 21h samo van kuce? Uz ciju dozvolu je bio na zurci? Ko ga je pozvao na zurku?
  (Jasamgej, 2. oktobar 2019 11:55)

  # Link komentara

 78. On ce u zatvoru imati tretman bolji od svih zatvorenika. Sistem u Srbiji "radi generalku" pedofilima I silovateljima iako je medju njima ubedljivo najveci broj recidivista. Ko udari njih kao komandira da je udario pa pravi robiju na robiji, svi su slobodnjaci, krecu se svuda I rade sta hoce. Jedino mesto gde mu robovi mogu nauditi je karantin
  (Leti vreme, 2. oktobar 2019 11:53)

  # Link komentara

 79. Malo je dobio.
  (Nebojša, 2. oktobar 2019 11:52)

  # Link komentara

 80. seksualni odnosi u srbiji dozvoljeni su od 14 godine. tako da činjenica da je osoba maloletna nema zapravo nikakvu važnost. ključno je dal je bilo ili nije bilo prisile. što je reč "žrtve" protiv reči glumca. nakon godinu dana, forenzike sigurno nije bilo. meni je neverovatno da je uopšte osuđen na osnovu rekla kazala, što naravno ne znači da nije istinito. al osuđuje se na osnovu dokaza, koliko se ja razumem u pravo, a ne isinuacija. verovatno su zato i dali kaznu koja nije kazna. žalba je bila logično rešenje, a presuda višeg suda je kriminalna. iako smo svi brzi da zaštitimo "dete" ovde je zakon veoma slobodno tumačen.
  (tijana, 2. oktobar 2019 11:48)

  # Link komentara

 81. A Buba Koreli za drogu nista?
   (Dzo, 2. oktobar 2019 11:46)

  # Link komentara

 82. Ja samo ne razumem kako neko može da me PRISILI na ORALNI seks? Pa onu stvar bih mu odgrizla da se tako nešto desi... Ne ulazim u lik i delo niti glumca niti maloletnika, samo kažem.
  (Marijana, 2. oktobar 2019 11:43)

  # Link komentara

 83. Posto mi je dete poznaje "ostecenog" upucen sam manje vise u situaciju. Decko od 16 god. je gey odavno svi u okruzenju to znamo. Greska je ovde samo polna radnja sa maloletnim licem. Pod pritiskom roditelja je podneta tuzba za prisiljavanje. BTW doticni glumac mi je antipatican do srzi ali treba biti realan o onome sto se desilo. Da nije vise lica koji poznaju oca klinca videlo doticnog sa glumcem ovo ne bi ni izaslo u javnost jer klinja i ne bi prijavio glumca.
  (Sima strahota, 2. oktobar 2019 11:42)

  # Link komentara

 84. Eto mu sanse da ostvari sve svoje seksualne mastarije i snove, naravno iza resetaka. Sad ce da bude ponizna seka, u rukama neznih kriminalaca.
  (Bajbokana, 2. oktobar 2019 11:39)

  # Link komentara

 85. Šteta, osuđen čovek zbog zatucanosti roditelja i klnica koji ne zna sta želi.
  (Milos, 2. oktobar 2019 11:39)

  # Link komentara

 86. al ce ga duva robijasima..
   (macor, 2. oktobar 2019 11:37)

  # Link komentara

 87. Odakle vam tolika mrznja,nagon za nekom osvetom,bes?Vi coveka ne poznajete,znate samo ono sto iz medija procitate,svi mi koji Gogu poznajemo,znamo da on nije mogao ni kevu da natera da ode po dorucak,a kamoli da prisili momka od 16 god na oralni sex....ej bre,Goga je uvek bio osoba koja ako nije pomagao,nikad nije odmagao,a itekako kad je on imao,imali su i svi oko njega....od kad je krenula ta prica po novinama,retko ga i vidjamo,sav je u problemu,ja ga poznajem ceo zivot i ne mogu da poverujem da bi tako nesto uradio,to je to,a sta je istina,znaju samo oni,a vi ne sudite,jer ce vam biti sudjeno,grozno je toliko mrznje u svakom slucaju
  (Vojkan, 2. oktobar 2019 11:33)

  # Link komentara

 88. Ponela ga uloga.
   (nele, 2. oktobar 2019 11:33)

  # Link komentara

 89. Vi stvarno verujete da neko kao Jevtić može fizički da natera nekoga da kleči u kupatilu i obavlja radnju?
  (Milan, 02. oktobar 2019 09:14)

  Jevtić je klečao.
   (Sveti Leon, 2. oktobar 2019 11:33)

  # Link komentara

 90. Поштено говорећи, само за улогу у Паради када је промовисао неморал, настраност и сваку другу изопаченост требало је да добије 5 година затвора.
  (Драган, 2. oktobar 2019 11:26)

  # Link komentara

 91. Vrlo brzo ce mu puci alkica,robijasi ovakve ne trpe.
  (El Salvador San Salvador, 2. oktobar 2019 11:25)

  # Link komentara

 92. Zar to nije onaj glumac koji je glumio homoseksualca u filmu parada? Necu da sirim neku mrznju, ali mi nesto tu nije kako treba. Ili sam ja u problemu...
  (zeleni, 02. oktobar 2019 09:27)

  U problemu si
   (sindikati, 2. oktobar 2019 11:16)

  # Link komentara

 93. Michael Jackson syndrome
  (pop culture, 2. oktobar 2019 11:15)

  # Link komentara

 94. Kažu da je oralni seks u zatvoru gratis. Po tome zaključujem da je liku upala kašika u med.
  (kud ćeš bolje, 2. oktobar 2019 11:14)

  # Link komentara

 95. Zato se i zalio na presudu, da bi dobio 10 meseci redovnog sexa... To je i hteo, nije on kaznjen, njemu je ucinjeno.
  (Zli, 2. oktobar 2019 11:13)

  # Link komentara

 96. Bolje iza resetaka.
   (mn, 2. oktobar 2019 11:12)

  # Link komentara

 97. Ja bih mu bar duplirao kaznu zbog pederisanja. Naime, iako će “javnost” to začuditi, preko 99% populacije smatra da je homoseksualizam bolest, ali smo pod torturom manjine.
  (Dragorad, 2. oktobar 2019 11:11)

  # Link komentara

 98. Tu mu je i mjesto u zatvoru, al je kazna smiješno mala.
   (nena, 2. oktobar 2019 11:06)

  # Link komentara

 99. Meni samo nije jasno kako neko moze prisiliti nekoga na oralni seks...i kako se to dokazuje. Ja kad sam bio maloletan nisam ni znao sta je oralni seks, a ne daj boze da sam se nasao u takvoj situaciju verovatno bi se fizicki branio a ako ne bih mogao fizicki da se suprostavim ja bih vristao i otimao se na kraju krajeva kad bih bio prinudjen da nekako ta njegova stvar pridje mojim ustima odgrizao bio mu
  (Kiki, 2. oktobar 2019 11:06)

  # Link komentara

 100. Određuje se reakcija ugroženih LGBTVIJA
  (Tabasco, 2. oktobar 2019 11:04)

  # Link komentara

 101. Vidim ima gomila aplogeta. Uopste nije bitno da li ga je prisilio ili ne. Obljuba nije silovanje. Seks sa maloletnikom je zabranjen I tacka. I naravno da ako sumnjas, pogotovo ako si poznat, da ces da pitas za godine, pa I LK da trazis.
  Za ovo isto je Kevin Spejsi, za koga cak nije ni bilo sudjenja, vec samo optuzbe preko medija, proteran iz svih filmova i bojkotuju ga ne pustanjem filmova u kojima je glumio...
  (kiza, 2. oktobar 2019 11:01)

  # Link komentara

 102. Cek bre malo ...sta ce maloletnik na zurci u pozoristu u vecernjim casovima?
   (Baj baj, 2. oktobar 2019 11:00)

  # Link komentara

 103. I treba.
   (Zoki Lo, 2. oktobar 2019 10:59)

  # Link komentara

 104. Kako ga je prisilio? Drzao mu pistolj na slepoocnici? A i u WC ga zajedno sa sobom odveo sa zurke pred drugim ljudima tako sto mu je drzao pistolj prislonjen na ledja? Samo pitam...
  (mare, 2. oktobar 2019 10:53)

  # Link komentara

 105. Sve mi se čini da roditelji ne mogu da prihvate činjenicu ko je i šta je njihov sada vec odrasli sin, pa resili da se svete glumcu.
  (Dejan, 2. oktobar 2019 10:52)

  # Link komentara

 106. Nije on Ceca Veličković da nosi nanogicu.
   (Duško Dugouško, 2. oktobar 2019 10:48)

  # Link komentara

 107. Pa zato se i žalio..šta da radi sam kući, ovako ide u mali prostor pun sebi sličnim.
  (Nn, 2. oktobar 2019 10:41)

  # Link komentara

 108. Ko je kome...u celoj toj priči?
  (Bez filtera, 2. oktobar 2019 10:41)

  # Link komentara

 109. Kako nekog možeš prisiliti na oralni seks? Na jednoj strani oštri zubi, a na drugoj meko tkivo. Priča za naivne.
  (ZEW, 2. oktobar 2019 10:39)

  # Link komentara

 110. Za pocetak nemojte imati sex sa osobom koja ima 16 godina a vi 30-40 bio on i dobrovoljan a ne moze biti. Makar ta osoba izgleda "zrelo" za svoje godine. Takodje nemojte to probavati u javnom VCu.
   (brt, 2. oktobar 2019 10:34)

  # Link komentara

 111. Ako je zaista istina da je obljubio decaka onda treba da odlezi kaznu. Iskreno mislim da je namestaljka, kao sto je u Srbiji inace sve moguce. Ne moze maloletnik da nagovori starijeg na bilo sta. Druga stvar ako je prisao detetu da pomogne, glumac je trebalo da zna da je jako opasno bilo sta pomagati. Npr. dovoljno je po ramenu uhvatiti uplakano dete I pitati sta mu je, vec mozes da budes optuzen za obljubu. Zato vise niko nista ne pomazem kad vidim tucu itd.
   (Nikola82, 2. oktobar 2019 10:34)

  # Link komentara

 112. Za pojedinačan slučaj katastrofa, za sveukupnu situciju sudstva sramota! To je zaključak teksta i komentara...
   (Država izvrnuta torta, 2. oktobar 2019 10:25)

  # Link komentara

 113. @ andjelka
  Potpuno se slazem. Da li iko od komentatora pomisli na to da ova kazna od 10 meseci nije bez razloga??? Da je glumac zaista prisilio dete , da ga je silovao, nema teorijske sanse da bi bio osudjen na samo 10 meseci, vec na mnogooo vise. To onda definitivno znaci da ovde nije bilo nikakvog silovanja , da nije bilo prisile, mozda ni pravog sexa vec oralni sex koji se desio sa pristankom momka. Zasto se kasnije decko predomislio pa je resio da optuzi glumca ko to zna. Mozda zato sto nije dobio obecanu ulogu ili ga je glumac odbio nakon cina sexa. Takodje glumac je osudjen na obljubu a ne silovanje, sto znaci da je osudjen samo zato sto decko tada nije bio punoletan, a ne zato sto decko nije dao svoj pristanak. To je potpuno jasno iz osude i kazne. Kazna je samo zato sto je decko bio maloletan.
   (Milan, 2. oktobar 2019 10:25)

  # Link komentara

 114. Ne znam cinjenice.
  Malo je verovatno da je ovaj metiljavko nekog prisilio na oralni sex.Koliko god mi bio nesimpatican,nisam bas siguran da je istina jednoznacna.
  U svakom slucaju zivot momka i njegov su sada otezani i kompromitovani.
   (alek, 2. oktobar 2019 10:25)

  # Link komentara

 115. Pahomije onda dozivotno u zatvoru.
   (kimi, 2. oktobar 2019 10:22)

  # Link komentara

 116. Kako nekog primorati na oralni seks...? Nema te sile koja bi mene naterala... Ni puškom
   (bel, 2. oktobar 2019 10:20)

  # Link komentara

 117. Koliko vidim ovde je dokaz to sto su neki ljudi videli malog kako uzrujano izlazi iz toaleta u kom je bio glumac. I izjava malog i demant glumca. Zanima me kako se stvarno proverava nasilni oralni seks. Da li uzimaju uzorke sa polnog organa i uporedjuju dnk sa ostecenim? Ili samo rekla-kazala? Ne branim silovatelje, ali bez pravog dokaza ovako svako svakog moze optuziti i smestiti nekom krivicno delo.
  (tasmanijska djavolica, 2. oktobar 2019 10:19)

  # Link komentara

 118. Podrzavam. Zakon vazi za sve: i za gej i za hetero.
  (DEDA CVETKO, 2. oktobar 2019 10:18)

  # Link komentara

 119. bice mu dosta deset meseci posto se zna koliko zatvorenici vole pedofile
   (mile, 2. oktobar 2019 10:16)

  # Link komentara

 120. Samo ne mogu da shvatim da je ovaj tip savladao 16ogodisnjaka i primorao ga na o. sex?!
  I da je sudstvo donelo presudu na osnovu... cega?

  Nesto se ovde ne slaze...
  (gretenizam, 2. oktobar 2019 10:15)

  # Link komentara

 121. Za ovakvo delo obljube nad maloletnim licem adekvatna kazna bi bila 10 godina robije.
  (Mateja, 02. oktobar 2019 09:43) Plus hemijsko kasrtriranje, za svaki slucaj
  (Miladin, 2. oktobar 2019 10:11)

  # Link komentara

 122. "Obljuba"??? Sto se ne napise lepo sta je radjeno u tom wc-u i zasto se ide u zatvor???
  Tinejdzer se uzbudio, uradio sta je uradio, pa se uplasio. A onda poceo da trazi "krivca", spolja. Njegovom tati takodje lakse da prihvati da je "krivac" spolja.
  Medju muskarcima silovanja takoreci nema, to su ekstremno retke pojave. A silovanja u wc-ima pozorista nema uopste. Naravno da je tinejdzer mogao da pobegne da je hteo, ali nije hteo.
  Drustvo treba da prihvati da su homoseksualni impulsi vrlo ucestali i da nad istima ne drame. I gotovo.
  Tinejdzeru zelim normalan, dostojanstven i uravnotezen seksualni zivot. Ako ovo ostavi posledice, onda razlog nece biti iskustvo u pozoristu, nego nacin na koji se sa njim nosio. Morace da se suoci sa samim sobom, a ne da zajedno sa tatom tera druge muskarce u zatvor (verujuci da ce to da mu pomogne).
  Zao mi je, ali samo sam surovo iskren.
  (Dosta drame..., 2. oktobar 2019 10:05)

  # Link komentara

 123. I tako... Još jedan tata je dokazao da njegov šesnaestogodišnji sin koji je uhvaćen da kleči u WC-u nije homoseksualac. Sramota za pravosuđe. Molim hetero muškarce, pre nego što lupe minus, da se prisete sebe sa šesnaest godina i kažu pod kojim uslovima, pretnja smrću i sl, bi pristali da kleče nekom fićfiriću.
   (Stantic, 2. oktobar 2019 10:05)

  # Link komentara

 124. Au, te najviše maltretiraju tamo.
   (Majkl Džondar, 2. oktobar 2019 10:04)

  # Link komentara

 125. Bice mu lepo u zatvoru.. Imace ono sto voli, svako vece, vise puta
   (nvo gmo, 2. oktobar 2019 10:03)

  # Link komentara

 126. Imace priliku da glumi mamu u zatvoru
   (Kukatilo, 2. oktobar 2019 10:02)

  # Link komentara

 127. Retko odvratan tip u svakom smislu.
   (milence, 2. oktobar 2019 09:59)

  # Link komentara

 128. I da ne izadje vise.
   (goxy, 2. oktobar 2019 09:57)

  # Link komentara

 129. Pa se ti zali posle presude
  (Wolf, 2. oktobar 2019 09:56)

  # Link komentara

 130. Nazalost, mislim da se ovde ipak radi o tome da roditelji tog maloletnika ne mogu da prihvate da im je dete bilo u pozoristu, na zurci, nocu, maloletno i gej. Pa je lakse da optuze ovog glumca da ga je prisilio. Mozda gresim, mozda nije fer, ali nagledala sam se ovakvih prica. Porodica koja ne zeli nesto da prihvati je spremna na sve vrste obmana i samoobmana. Glumac je svakako pogresio sto je bilo sta imao sa tako mladom osobom. Cak i da ga je klinac zaskocio.
  (Andjelka, 2. oktobar 2019 09:54)

  # Link komentara

 131. unisten zivot detetu i trauma za celu porodicu, a zlocincu samo 10 meseci?
   (crni_redstar, 2. oktobar 2019 09:53)

  # Link komentara

 132. Prisilio maloljetnika u WC-u na oralni seks i dobio 10 mjeseci?!
  Pa onda onaj pokosi curu na zebri, pobjegne i ostavi je da umre dobije godinu dana, ma ljudi moji je li to moguće?!
  (Bruder Jakob, 2. oktobar 2019 09:46)

  # Link komentara

 133. On znaci nije glumio u paradi..
   (nikola, 2. oktobar 2019 09:46)

  # Link komentara

 134. Sada ćeš biti nečija curica.
   (Mrsoje, 2. oktobar 2019 09:44)

  # Link komentara

 135. Za ovakvo delo obljube nad maloletnim licem adekvatna kazna bi bila 10 godina robije.
   (Mateja, 2. oktobar 2019 09:43)

  # Link komentara

 136. Je l’ cale ovog deteta nakon svih ovih godina prihvatio cinjenicu da mu je sin gej?
  (Ivan, 2. oktobar 2019 09:42)

  # Link komentara

 137. Što bi reko Dr.Karajlić u Somboru zabranjeno pušenje.
   (Bush, 2. oktobar 2019 09:38)

  # Link komentara

 138. Znaci ne pise mu se dobro, bice sad sigurno necija gospodja u zatvoru.
  Ako je stvarno zlostavljao dete, onda je i zasluzio
   (baksooz, 2. oktobar 2019 09:36)

  # Link komentara

 139. tu mu je i mesto...
   (Mukac, 2. oktobar 2019 09:35)

  # Link komentara

 140. e srbijo jadna umesto da mu rebnu 10ak godina oni ga tako reci pomilovali
   (bojan, 2. oktobar 2019 09:32)

  # Link komentara

 141. u zatvoru ce dobiti zasluzen tretman.
   (sremac au, 2. oktobar 2019 09:29)

  # Link komentara

 142. Ako je ovaj lik ovo uradio inda mu treba dati 10 gidina a ne 10 mjeeeci. Samo da ne bude poslije 10ak godina neka izjavava u smislu da se klinac kaje i da je samo htio da zataska losu ocjenu u skoli.
   (sassicaia, 2. oktobar 2019 09:29)

  # Link komentara

 143. Au, unakazice ga tamo.
   (PunoImeIPrezime, 2. oktobar 2019 09:29)

  # Link komentara

 144. Zar to nije onaj glumac koji je glumio homoseksualca u filmu parada? Necu da sirim neku mrznju, ali mi nesto tu nije kako treba. Ili sam ja u problemu...
   (zeleni, 2. oktobar 2019 09:27)

  # Link komentara

 145. Mala je to kazna!
  (Gosha, 2. oktobar 2019 09:26)

  # Link komentara

 146. Za ovakve zatvor, tj mali prostor sa gomilom muškaraca, dodje kao nagrada.
  (Ispo ti sapun, 2. oktobar 2019 09:26)

  # Link komentara

 147. "Dečak" od 16 godina je već muškarac, sećam se kad sam imao 16, bio sam od sitnijih i slabijih u generaciji, a mogao sam volu rep iščupati. Teorije nema da je ovaj mršavko mogao prosečnog šesnaestogodišnjaka primorati FIZIČKI na bilo šta takvo. To je ili bilo uz pristanak, ili neko pretnjicu gubitika ili obećanje dobijanja neke uloge verovatnije. U ludom vremenu živimo, zaista.
  (Milan, 2. oktobar 2019 09:22)

  # Link komentara

 148. Ako...zakon mora da se sprovodi za sve...i za svakoga...jedino tako moze da se vremenom uvede red.
   (Cile, 2. oktobar 2019 09:19)

  # Link komentara

 149. Pošteno govoreći, lik je i delovao prilično suludasto. Ima nešto i u pogledu i mimici. Bolest ne bira profesiju.
  Čuvajte decu.
   (jako i do samog kraja, 2. oktobar 2019 09:18)

  # Link komentara

 150. Vi stvarno verujete da neko kao Jevtić može fizički da natera nekoga da kleči u kupatilu i obavlja radnju? I da li stvarno mislite da svako ko se s nekim spanđa prvo traži ličnu kartu? Bacili čoveka u zatvor zato što mali ne može da prizna roditeljima da "igra za drugi tim".
  (Milan, 2. oktobar 2019 09:14)

  # Link komentara

 151. Takvi se lepo provedu u zatvoru.
   (Aleksandar, 2. oktobar 2019 09:11)

  # Link komentara

 152. Pre nego što neko ospe paljbu na celokupnu LGBT populaciju i time pričini štetu onim 95+% posto LGBT osoba koje osuđuju ovakve ekscese, samo ću reći da i među strejt ljudima ima itekako silovanja i pedofilije, i da takvo ponašanje nema veze sa seksualnom orijentacijom, već rezonovanjem pojedinca (uma pomućenog alkoholom ili ne) da li je to što radi ispravno ili ne.
  (Stele, 2. oktobar 2019 09:10)

  # Link komentara

 153. Visina kazne je mala, ali bar će je služiti u zatvoru, među sebi sličnima. Nadam se da će se naći neki baja da sve to primeni na njemu, pa da vidi kako je, gad jedan!
  (Istina leči...., 2. oktobar 2019 09:05)

  # Link komentara

 154. U zatvor, naravno. Ali, za ovo u zatvor, a za ubistvo dzipom moze nanogica ?! Pravna drzava !?
   (Desa, 2. oktobar 2019 09:05)

  # Link komentara

 155. Znaci ne postoji 100%tni dokaz, Ali sve upucuje na "nesto" i coveku se presudilo. Bravo sudstvo i pravni sistem. Daleko od toga da bi bilo sta uzeo kao olakotnu okolnost nekom ko ikoga primorava na ista, ali cinjenica je da je ovde puno toga nejasno. Odlican glumac, ciji me privatni zivot apsolitno ne interesuje. Cisto BTW starlete javno u "progamima" iznose pornografske detalje iz svojih zivota, a ipak niko ih ne osudjuje za prostituciju, kriminal, bar nedolicno ponasanje.
   (irelandcalling, 2. oktobar 2019 09:05)

  # Link komentara

 156. Kad nam je ovakva kulturna elita, šta vam je čudno onda?
  (majstor, 2. oktobar 2019 09:03)

  # Link komentara

 157. A tamo ce mu biti kao u Banji!
   (Točak, 2. oktobar 2019 09:01)

  # Link komentara

 158. Ovo je blaga kazna. Ja zbog ovoga bojkotujem filmove i predstave gde se on pojavljuje.
   (Ayala, 2. oktobar 2019 09:01)

  # Link komentara

 159. E pa sad draguari koji budete cimeri doticnom, imate zadatak da ovu bitangu naucite pameti. Prvi put u zivotu bih imao zelju da sam u zatvoru.
   (Bitango pe....., 2. oktobar 2019 08:59)

  # Link komentara

 160. Znaci, kada Rom od 21 godine spava sa svojom suprugom od 13 godina to je za visegodisnji zatvor, a kada glumac Srbin od 40 godina siluje decaka od 16 godina, to je za pohvalu i 10 meseci sedenja kod kuce BEZ nanogice?
  Divan smo narod!
  (bigserb, 2. oktobar 2019 08:57)

  # Link komentara

 161. Bravo za sudiju.
   (milan, 2. oktobar 2019 08:56)

  # Link komentara

 162. vau pojma nisam imao. podrzavam zatvorsku kaznu!
   (ho hi, 2. oktobar 2019 08:55)

  # Link komentara

 163. Zatvorenici se bas raduju sto kultura stize u ustanovu.
  (oxoxoposum, 2. oktobar 2019 08:55)

  # Link komentara

 164. ako je istina da je prisilio decaka na to onda je i ova kazna smesna. minimum 5 godina robije... a da je dobar glumac to ne sporim
   (milam, 2. oktobar 2019 08:54)

  # Link komentara

 165. U Srbiji odljubiš maloletnika a poznat si dobiješ 10 meseci zatvora.U Americi dobiješ par godina a u Kini dobiješ 10 godina.Mislim ako je stvarno to uradio(istina) samo 10 meseci.Srqmota za zakon i državu.Pa toliko dobije onaj što prodaje leti lubenice po pijaci....
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 2. oktobar 2019 08:52)

  # Link komentara

 166. Pozorišni Maraton...
   (Pilipenda, 2. oktobar 2019 08:51)

  # Link komentara

 167. Upropastio mladiću život i dobio 10 meseci zatvora... Sramota bre.
   (limeni.nn, 2. oktobar 2019 08:49)

  # Link komentara

 168. I to je malo za ovakve zločine!
   (DPb, 2. oktobar 2019 08:49)

  # Link komentara

 169. Za takve treba da se rehabilituje goli otok.
   (Lone, 2. oktobar 2019 08:48)

  # Link komentara

 170. Bravo za sudstvo !
   (Mirko, 2. oktobar 2019 08:47)

  # Link komentara

 171. ako.
   (Modesti, 2. oktobar 2019 08:47)

  # Link komentara