Sreda, 21.08.2019.

16:50

Srpska manekenka teško povređena na žičari milijardera: Traži milionsku odštetu

Izvor: B92

Srpska manekenka teško povreðena na žièari milijardera: Traži milionsku odštetu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Licemeri

pre 4 godine

Zasto nju pljujete a onoj Melaniji se divite? Na kakvoj vrsti zabave mislite da je tada mlada manekenka Melanija upoznala matorog malijardera. Vecina njih se tako i uda i rodi decu. Moralom se bavi ogorcena sirotinja, bogati se time ne opterecuju. Ako im neko prija, to je to, ko sme sta da im kaze?

masterkg

pre 4 godine

Naravno, novac nece videti, zato sto ce on uvek imati bolje advokate od nje.
(Miami Bgd, 21. avgust 2019 20:17)

Preterano mi te je žao, nesrećni čoveče ....

Dawkins

pre 4 godine

Koliko smo jadni, pokazuju pozitivne ocene za komentare koji osudjuju devojku jer je uopšte i bila na toj žurci, šta li već.
Gde je empatija? Zar vam nije prvo u mislima činjenica da je 2h visila sa višestrukim prelomima karlice? Očigledno nije.
Mnogo, mnogo smo loši. U osudjivanju smo najbolji.
Možda je bila u vezi sa nekim ko je pozvan tamo. Ima stotinu scenarija, ali je najvažnije da istaknete onaj koji Vas čini svecem i Šerlokom Holmsom, ujedno, razume se.
Namerno sam generalizovao zbog ocena koje prednjače. Na sreću, nismo svi takvi.
Ovim želim da stimulišem sve one koji su razumni, da kritičarima ukažu gde greše.

Neko iz mase

pre 4 godine

Najbolje da se ovi što sve najbolje znaju kako je bilo vrate lepo na svoje prozorče i nastave sa dnevnim aktivnostima špijiniranja i olajavanja komšija.

Ovaj čovek živi na nivou koji niko od nas ovde ne može ni da zamisli. Možete samo da maštate šta bi vi radili da imate novca na vagone i tako nastaju komentari koje pišete. Ne kažem da nema monstruma i okupljanja u stilu onog Kjubrikovog dokumentarca, ali nisu svi milijarderi isti.

Neplivač

pre 4 godine

Jednom prilikom sam boravio sa Simonom na izložbi grnčarije u Lajpcigu. Posle par rečenica razmenjenih sa njom odmah sam shvatio da je to sasvim normalna devojka sa zdravorazumskim razmišljanjima.

Sramota me ovakvih malicioznih komentara, zaista smo tužni da ovako pljujemo po nekome koga uopšte ne poznajemo.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. avgust 2019 18:17)

Uvek bude i ovih... ispovesti.com

blagonakloni

pre 4 godine

Koliko mržnje u komentarima!!! Pogledajte kako obučene izlaze iz kuće vaše ćerke, sestre... pa osudjujte ovu devojku o kojoj baš ništa ne znate! Kako vam nije grehota, a da vam bilo ko ponudi pljeskavicu u lokalnoj krčmi- poleteli bi ste! Samo da se devojka oporavi i stane na svoje noge- pa da je i najgora, a sigurno nije!

m

pre 4 godine

Vi nemate pojma koliko ova devojka zaradjuje godisnje... Ozbiljne pare, ali ozbiljne. Devojka je milioner, kakva crna prostitucija, kakav milijarder sponzor?!

Marko

pre 4 godine

Nemam nista protiv prostitucije, ali imam protiv vadjenja, laganja i licemerja. Zato vise postujem prostitutku ispod mosta, neko kojekakve "uspesne manekenke, influenserke, fotomodele"...

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Da se nije povredila dok je sa Čuom upražnjavala kama sutra na manekenski način, posle nekog vremana bi se vratila u Srbiju i u našim medijima bi bila predstavljena kao izuzetno uspešna manekenka a ona bi pričala svoju bajku o tome da bez Srbije ne može da živi i da od Srba nema boljih ljudi.

Diplomirao po Bolonji

pre 4 godine

Ne znam zašto ste cinični, većina vas? Devojka možda iskreno voli da se druži sa uspešnim ljudima. Kad sam imao godina slično njoj, družio sam se sa jednom našom uspešnom damom iz Nemačke, bilo mi je prelepo, a i njoj. Niko tu nije nikog iskoristio, niti sam joj tražio ikakav novac, radilo se o provodu koji je većini bio nedostupan, ne znam ni sam koliko sam Dom Perignona popio za tih par godina.

Zoran

pre 4 godine

Ljudi,ako niste zivjeli u Ameriku,nemojte da komentarisete njenu tuzbu protiv milionera.Kao prvo ona tuzi njegovo osiguranje a ne licno njega.Drugo,njen advokat radi na procenat(33%),a to znaci da je on procjenio da moze da dobije slucaj.U slucaju da izgubi,ona neplaca nista za troskove.Trece,doci ce do nagodbe izmedju nje i njegovog osiguranja.Pit i to je Amerika.

Nebojša

pre 4 godine

Simona Andrejić je moja komšinica. To je divna porodica a ona je bila najbolji đak i najvaspitanije dete. Sve se promenilo sa tim Elite model kombinacijom i retko sam je posle toga viđao. Nestvaran je i surov taj svet u koji je ona otišla, ne možeš da živiš više svoj život gde bogati sve kupuju.
Mnogo mi je žao za njenu nesreću, želim joj sve najbolje, da se oporavi, vrati i posveti normalnom životu.

svaka cast

pre 4 godine

Uspeli su da nam kupuju mlade devojke za 50-100 eura, samo ksd pogledam kakva smo mi zrtva tranzicije, vi sto likujete imate cerke videcete kad porastu i kad budu htelw sve i odmah kakve su to muke, a sad je lep zivot na jedan klik, barem vizualno...kad pogledamo beograd jedino sto nam je ostalo su lepe devojke, posto vise nista nije nase u rodjenoj zemlji...Mi smo tolika kolonija da to boli...

Drug Ostoja

pre 4 godine

Otisli da se druze. Svi znamo kakvo je to druzenje bilo,ali nije ni to vazno. Ove gold digger-ke samo gledaju da profitiraju,pa makar i ovako. Sve je ovo elitna prostitucija,kakvi modeli,kakve manekenke.

Пера

pre 4 godine

Могу да замислим каква је то акција била на жичари чим се то догодило, неки опасан захват, да девојка недај Боже главу изгуби

Petar

pre 4 godine

Komentari da se zaledis gde zivimo. Otkud vi znate da je prostitutka? U ostalom, sta se to vas i tice u opste? Pre bih rekao da ste ljubomorni sto je prijateljica milijardera.

Super Mario

pre 4 godine

A jel legalna prostitucija u tom okrugu? Ako jeste onda je to povreda na "radu" i treba od poslodavca da trazi odstetu jer verovatno ima osiguranje. Manekenka kazete...?

cvj

pre 4 godine

Ne znas ko je gori?! Ovi sto pricaju da joj se vratilo, da je dobila sto je zasluzila ili ovi sto pricaju kako je fina i postena i ona se stvarno samo druzila sa drugarima svojim. Prostitucija jeste, nemojmo se folirati, ali ako se povredila povredila se i neka mu uzme koliko god moze! Poyyy

Miško Genija

pre 4 godine

China Sam upoznao ovde u New York. Potpuno normalan čovek. Na ovakve party se uvali 80% njih koje su drugi pozvali. Najverovatnije ne bi ni znao da je bila kod njega da se nije zakucala u drvo. Ja sam bio prisutan kad su se čoveku koji je pozvao jednog mog prijatelja za weekend uvalili još njih 6 koje nikad u životu nije video.

reis ul ulema, efendija, znaš ti dobro koji

pre 4 godine

крвав је то лебац, нема топли оброк, нема социјално
(употписумалина, 21. avgust 2019 17:23)

Sad joj još ukinuo i markicu za prevoz. Strašno. Pa ti radi "kod privatnika"! ?

Auuuhhhh

pre 4 godine

Lepo kaze komentator ni najgorem neprijatelju ovo da ne pozelis. Bas sam razmislio kako je njenima dok citaju ovo, eto rodili smo lepu cerku koju inzajmuljuju neki cunga lunga azijati kao biciklu da bi zabavili malo drugove i sebe uz alkohol i muziku, strasno! Ona je verovatno otisla na zicaru sama da svari sta je sve radila i snadje je ovo na kraju, ne osudjujem, zelim brz oporavak pre svega duhovni jer je tu problem od starta a telo ce sanirati NY ortopedi i hirurzi. Odvratan sam zivot vodio i promenio se i trudim se da se stalno menjam na bolje pa necu da sudim drugima ali sta je to u zenama da se pretvore u krpu pred milionerom a cesto u Srbiji su spremne da budu krpa sumnjivom tipu koji mlati 2-3 hiljade evra mesecno nego postenom tipu koji ima 1000e i apsolutno sve da pruzi. I ovde sam ajde 2x povecao cifre i jednom i drugom.

Zanat najstariji

pre 4 godine

Ali milioner vijetnamskog borekla "pozvao svoje prijatelje i grupu foto-modela kako bi se družili i zabavljali". Nazovimo stvari pravim imenom.

Ucio dosta, izlazio malo

pre 4 godine

Zao mi je devojke, povrede su sigurno bile najpre bolne i stresne po nju. Sigurno joj nije lako. Zelim joj brz oporavak.
Medjutim, ono cime se ona bavi svakako ne bi trebalo promovisati. Sto bi moja baba rekla: k*rvestija.

Prokleta Jerina

pre 4 godine

Zlo od komentara. Jel ste srecni sto je ona sada invalid sto ne moze biti manekenka? Svi vi vitlali bi ste se po toj zicari bilo da li ste musko ili zensko da vas je pozvao milijarder. Zato ste i pakosni i zavdni. Taj milijarder bi minimum trebao da joj plati najbolje lecenje i nekako da joj pomogne da se vrati na noge. Ali posto se mangup nije setio, devojka trazi odstetu. Kriva vam je sto je lepa i mlada i sto kao svaka mlada osoba voli provod.

hahaha

pre 4 godine

Zašto je išla kod Čin Čuna i šta je tamo radila?
(domaćica, 21. avgust 2019 17:22)

Isla je zato sto je placena za to, a sta je radila? Pa lepo pise da je isla da se druzi sa njim i njegovim prijateljima. Druzenje moze da bude svakakvo.

BOSS

pre 4 godine

Ovi su opasni sto kazu sta vas briga sta je ona tamo radila,i da se j.bala to je njen zivot itd...
Jeste to sve tacno,ona moze svasta radit od svog zivota i da misli da je to okej,al isto tako ja imam pravo mislit da je ona nemoralna,los primjer drugima,da ne kazem jos sta ...
Njeno pravo i moje pravo.
U svakom slucaju zelim joj brz oporavak i da uzme sto vise para.

spasenija kolček

pre 4 godine

Cure moje drage - nigde nema vruće pite za dzabe - a bogatuni su često moralne nakaze - čuvajte sebe i svoje dostojanstvo - i školujte se - opasni rizični poslovi - eh - za šaku dolara - ode šaka

dejants

pre 4 godine

Ova barem zna koliko je placena i za koliko se prodajr. Kod nas hrpa devojaka uskace sa matorcima za posao od 400eu mesecno, usput da se uclane u stranku. Tako da mi je ova draza 100 puta.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jednom prilikom sam boravio sa Simonom na izložbi grnčarije u Lajpcigu. Posle par rečenica razmenjenih sa njom odmah sam shvatio da je to sasvim normalna devojka sa zdravorazumskim razmišljanjima.

Sramota me ovakvih malicioznih komentara, zaista smo tužni da ovako pljujemo po nekome koga uopšte ne poznajemo.

retas

pre 4 godine

Nijedna žena se neće udati za vas ako niste materijalno sigurni.
Nećete imati nijednog prijatelja ako nemate novac. I tako dalje da ne nabrajam.
I to je jedan vid prostitucije. Sve se vrti oko novca i svako ima svoju cenu. Šta ste odma skočili sa negativnim komentarima kao da ste vi neki sveci.

lucc

pre 4 godine

Zbog toga ja onoj maloj Mariji Zezelj na svakom youtube videu pisem da se vrati. Sta ce tamo? Da bude najbolja opet je to nekako bezveze, kupuju ti telo. Iznajmljuju. Nek se vrati u NS napravi zurku, tu su joj prijatelji familija i Bog da je vidi

dr Arčibald Rajs

pre 4 godine

Čitam i ne mogu da se čudom načudim u šta smo se pretvorili kao nacija. Zato što je devojka odabrala put koji je odabrala, treba je razapeti na krst i ne pokazati promil empatije za nesreću koja ju je zadesila. Njena je lična stvar šta će raditi sa svojim telom, ali to nije razlog za ovakve komentare. Svako nosi svoje breme, a vi što likujete nad tuđom nesrećom dobro se zapitajte šta to govori o vama.

only fools and horses

pre 4 godine

"Nesreća se dogodila 17. jula ove godine kad je Ču na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela kako bi se družili i zabavljali. "

Nisam u toku, jel se to sad tako zove: fotomodel za druženje i zabavljanje?

Smesni ste

pre 4 godine

Bavi se time cime se bavi, ne znam sta se pravite pametni u komentarima i naravno da ima pravo na odstetu.
Nego vam je jako krivo sto ce dobiti milione a vi sirotinja preposteni...niko nece da vas plati ni za sta.
Cuj sta je radila tamo... Sta vas briga. Tamo i lopov dobije odstetu ako se povredi pljackajuci vas pa sto ne bi i ona.

Rusofil_IQ0

pre 4 godine

Ako cemo iskreno ona se bavi najstarijim i veoma postenim zanatom za danasnje pojmove!
A sta vi ostali radite 30% gricka sendvic, 30% mulja i krade dok ostalih 40% sedi kuci i pije bensedin!

Горан

pre 4 godine

Жао ми је ове девојке и желим јој што бржи опоравак. Међутим оно што ми је запало за око је следеће:"Nesreća se dogodila 17. jula ove godine kad je Ču na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela kako bi se družili i zabavljali." Дакле господин Чу је позвао своје пријатеље и најлепше и најзгодније девојке да се "друже и забављају. Занимљиво ...

Glomazno

pre 4 godine

Koliko grozna prica, da se mlada devojka vuce sa matorim akrepima za lovu i da se sve to objavljuje po novinama. Kako li je tim roditeljima kad citaju da im cerku iznajmljuju ko biciklu? Ovo ni najgorem dusmaninu da pozelis.

Путник П

pre 4 godine

Слажем се да све личи на врсту проституције. Нажалост много злобних коментара има овде. Жао ми је девојке у сваком случају.

Glomazno

pre 4 godine

Koliko grozna prica, da se mlada devojka vuce sa matorim akrepima za lovu i da se sve to objavljuje po novinama. Kako li je tim roditeljima kad citaju da im cerku iznajmljuju ko biciklu? Ovo ni najgorem dusmaninu da pozelis.

Горан

pre 4 godine

Жао ми је ове девојке и желим јој што бржи опоравак. Међутим оно што ми је запало за око је следеће:"Nesreća se dogodila 17. jula ove godine kad je Ču na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela kako bi se družili i zabavljali." Дакле господин Чу је позвао своје пријатеље и најлепше и најзгодније девојке да се "друже и забављају. Занимљиво ...

only fools and horses

pre 4 godine

"Nesreća se dogodila 17. jula ove godine kad je Ču na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela kako bi se družili i zabavljali. "

Nisam u toku, jel se to sad tako zove: fotomodel za druženje i zabavljanje?

Zanat najstariji

pre 4 godine

Ali milioner vijetnamskog borekla "pozvao svoje prijatelje i grupu foto-modela kako bi se družili i zabavljali". Nazovimo stvari pravim imenom.

Nebojša

pre 4 godine

Simona Andrejić je moja komšinica. To je divna porodica a ona je bila najbolji đak i najvaspitanije dete. Sve se promenilo sa tim Elite model kombinacijom i retko sam je posle toga viđao. Nestvaran je i surov taj svet u koji je ona otišla, ne možeš da živiš više svoj život gde bogati sve kupuju.
Mnogo mi je žao za njenu nesreću, želim joj sve najbolje, da se oporavi, vrati i posveti normalnom životu.

hahaha

pre 4 godine

Zašto je išla kod Čin Čuna i šta je tamo radila?
(domaćica, 21. avgust 2019 17:22)

Isla je zato sto je placena za to, a sta je radila? Pa lepo pise da je isla da se druzi sa njim i njegovim prijateljima. Druzenje moze da bude svakakvo.

Auuuhhhh

pre 4 godine

Lepo kaze komentator ni najgorem neprijatelju ovo da ne pozelis. Bas sam razmislio kako je njenima dok citaju ovo, eto rodili smo lepu cerku koju inzajmuljuju neki cunga lunga azijati kao biciklu da bi zabavili malo drugove i sebe uz alkohol i muziku, strasno! Ona je verovatno otisla na zicaru sama da svari sta je sve radila i snadje je ovo na kraju, ne osudjujem, zelim brz oporavak pre svega duhovni jer je tu problem od starta a telo ce sanirati NY ortopedi i hirurzi. Odvratan sam zivot vodio i promenio se i trudim se da se stalno menjam na bolje pa necu da sudim drugima ali sta je to u zenama da se pretvore u krpu pred milionerom a cesto u Srbiji su spremne da budu krpa sumnjivom tipu koji mlati 2-3 hiljade evra mesecno nego postenom tipu koji ima 1000e i apsolutno sve da pruzi. I ovde sam ajde 2x povecao cifre i jednom i drugom.

Zoran

pre 4 godine

Ljudi,ako niste zivjeli u Ameriku,nemojte da komentarisete njenu tuzbu protiv milionera.Kao prvo ona tuzi njegovo osiguranje a ne licno njega.Drugo,njen advokat radi na procenat(33%),a to znaci da je on procjenio da moze da dobije slucaj.U slucaju da izgubi,ona neplaca nista za troskove.Trece,doci ce do nagodbe izmedju nje i njegovog osiguranja.Pit i to je Amerika.

Rusofil_IQ0

pre 4 godine

Ako cemo iskreno ona se bavi najstarijim i veoma postenim zanatom za danasnje pojmove!
A sta vi ostali radite 30% gricka sendvic, 30% mulja i krade dok ostalih 40% sedi kuci i pije bensedin!

dejants

pre 4 godine

Ova barem zna koliko je placena i za koliko se prodajr. Kod nas hrpa devojaka uskace sa matorcima za posao od 400eu mesecno, usput da se uclane u stranku. Tako da mi je ova draza 100 puta.

Ucio dosta, izlazio malo

pre 4 godine

Zao mi je devojke, povrede su sigurno bile najpre bolne i stresne po nju. Sigurno joj nije lako. Zelim joj brz oporavak.
Medjutim, ono cime se ona bavi svakako ne bi trebalo promovisati. Sto bi moja baba rekla: k*rvestija.

Marko

pre 4 godine

Nemam nista protiv prostitucije, ali imam protiv vadjenja, laganja i licemerja. Zato vise postujem prostitutku ispod mosta, neko kojekakve "uspesne manekenke, influenserke, fotomodele"...

svaka cast

pre 4 godine

Uspeli su da nam kupuju mlade devojke za 50-100 eura, samo ksd pogledam kakva smo mi zrtva tranzicije, vi sto likujete imate cerke videcete kad porastu i kad budu htelw sve i odmah kakve su to muke, a sad je lep zivot na jedan klik, barem vizualno...kad pogledamo beograd jedino sto nam je ostalo su lepe devojke, posto vise nista nije nase u rodjenoj zemlji...Mi smo tolika kolonija da to boli...

Путник П

pre 4 godine

Слажем се да све личи на врсту проституције. Нажалост много злобних коментара има овде. Жао ми је девојке у сваком случају.

reis ul ulema, efendija, znaš ti dobro koji

pre 4 godine

крвав је то лебац, нема топли оброк, нема социјално
(употписумалина, 21. avgust 2019 17:23)

Sad joj još ukinuo i markicu za prevoz. Strašno. Pa ti radi "kod privatnika"! ?

spasenija kolček

pre 4 godine

Cure moje drage - nigde nema vruće pite za dzabe - a bogatuni su često moralne nakaze - čuvajte sebe i svoje dostojanstvo - i školujte se - opasni rizični poslovi - eh - za šaku dolara - ode šaka

Drug Ostoja

pre 4 godine

Otisli da se druze. Svi znamo kakvo je to druzenje bilo,ali nije ni to vazno. Ove gold digger-ke samo gledaju da profitiraju,pa makar i ovako. Sve je ovo elitna prostitucija,kakvi modeli,kakve manekenke.

blagonakloni

pre 4 godine

Koliko mržnje u komentarima!!! Pogledajte kako obučene izlaze iz kuće vaše ćerke, sestre... pa osudjujte ovu devojku o kojoj baš ništa ne znate! Kako vam nije grehota, a da vam bilo ko ponudi pljeskavicu u lokalnoj krčmi- poleteli bi ste! Samo da se devojka oporavi i stane na svoje noge- pa da je i najgora, a sigurno nije!

BOSS

pre 4 godine

Ovi su opasni sto kazu sta vas briga sta je ona tamo radila,i da se j.bala to je njen zivot itd...
Jeste to sve tacno,ona moze svasta radit od svog zivota i da misli da je to okej,al isto tako ja imam pravo mislit da je ona nemoralna,los primjer drugima,da ne kazem jos sta ...
Njeno pravo i moje pravo.
U svakom slucaju zelim joj brz oporavak i da uzme sto vise para.

Super Mario

pre 4 godine

A jel legalna prostitucija u tom okrugu? Ako jeste onda je to povreda na "radu" i treba od poslodavca da trazi odstetu jer verovatno ima osiguranje. Manekenka kazete...?

retas

pre 4 godine

Nijedna žena se neće udati za vas ako niste materijalno sigurni.
Nećete imati nijednog prijatelja ako nemate novac. I tako dalje da ne nabrajam.
I to je jedan vid prostitucije. Sve se vrti oko novca i svako ima svoju cenu. Šta ste odma skočili sa negativnim komentarima kao da ste vi neki sveci.

Miško Genija

pre 4 godine

China Sam upoznao ovde u New York. Potpuno normalan čovek. Na ovakve party se uvali 80% njih koje su drugi pozvali. Najverovatnije ne bi ni znao da je bila kod njega da se nije zakucala u drvo. Ja sam bio prisutan kad su se čoveku koji je pozvao jednog mog prijatelja za weekend uvalili još njih 6 koje nikad u životu nije video.

dr Arčibald Rajs

pre 4 godine

Čitam i ne mogu da se čudom načudim u šta smo se pretvorili kao nacija. Zato što je devojka odabrala put koji je odabrala, treba je razapeti na krst i ne pokazati promil empatije za nesreću koja ju je zadesila. Njena je lična stvar šta će raditi sa svojim telom, ali to nije razlog za ovakve komentare. Svako nosi svoje breme, a vi što likujete nad tuđom nesrećom dobro se zapitajte šta to govori o vama.

cvj

pre 4 godine

Ne znas ko je gori?! Ovi sto pricaju da joj se vratilo, da je dobila sto je zasluzila ili ovi sto pricaju kako je fina i postena i ona se stvarno samo druzila sa drugarima svojim. Prostitucija jeste, nemojmo se folirati, ali ako se povredila povredila se i neka mu uzme koliko god moze! Poyyy

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jednom prilikom sam boravio sa Simonom na izložbi grnčarije u Lajpcigu. Posle par rečenica razmenjenih sa njom odmah sam shvatio da je to sasvim normalna devojka sa zdravorazumskim razmišljanjima.

Sramota me ovakvih malicioznih komentara, zaista smo tužni da ovako pljujemo po nekome koga uopšte ne poznajemo.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Da se nije povredila dok je sa Čuom upražnjavala kama sutra na manekenski način, posle nekog vremana bi se vratila u Srbiju i u našim medijima bi bila predstavljena kao izuzetno uspešna manekenka a ona bi pričala svoju bajku o tome da bez Srbije ne može da živi i da od Srba nema boljih ljudi.

Petar

pre 4 godine

Komentari da se zaledis gde zivimo. Otkud vi znate da je prostitutka? U ostalom, sta se to vas i tice u opste? Pre bih rekao da ste ljubomorni sto je prijateljica milijardera.

Prokleta Jerina

pre 4 godine

Zlo od komentara. Jel ste srecni sto je ona sada invalid sto ne moze biti manekenka? Svi vi vitlali bi ste se po toj zicari bilo da li ste musko ili zensko da vas je pozvao milijarder. Zato ste i pakosni i zavdni. Taj milijarder bi minimum trebao da joj plati najbolje lecenje i nekako da joj pomogne da se vrati na noge. Ali posto se mangup nije setio, devojka trazi odstetu. Kriva vam je sto je lepa i mlada i sto kao svaka mlada osoba voli provod.

Smesni ste

pre 4 godine

Bavi se time cime se bavi, ne znam sta se pravite pametni u komentarima i naravno da ima pravo na odstetu.
Nego vam je jako krivo sto ce dobiti milione a vi sirotinja preposteni...niko nece da vas plati ni za sta.
Cuj sta je radila tamo... Sta vas briga. Tamo i lopov dobije odstetu ako se povredi pljackajuci vas pa sto ne bi i ona.

lucc

pre 4 godine

Zbog toga ja onoj maloj Mariji Zezelj na svakom youtube videu pisem da se vrati. Sta ce tamo? Da bude najbolja opet je to nekako bezveze, kupuju ti telo. Iznajmljuju. Nek se vrati u NS napravi zurku, tu su joj prijatelji familija i Bog da je vidi

Пера

pre 4 godine

Могу да замислим каква је то акција била на жичари чим се то догодило, неки опасан захват, да девојка недај Боже главу изгуби

Diplomirao po Bolonji

pre 4 godine

Ne znam zašto ste cinični, većina vas? Devojka možda iskreno voli da se druži sa uspešnim ljudima. Kad sam imao godina slično njoj, družio sam se sa jednom našom uspešnom damom iz Nemačke, bilo mi je prelepo, a i njoj. Niko tu nije nikog iskoristio, niti sam joj tražio ikakav novac, radilo se o provodu koji je većini bio nedostupan, ne znam ni sam koliko sam Dom Perignona popio za tih par godina.

m

pre 4 godine

Vi nemate pojma koliko ova devojka zaradjuje godisnje... Ozbiljne pare, ali ozbiljne. Devojka je milioner, kakva crna prostitucija, kakav milijarder sponzor?!

Neplivač

pre 4 godine

Jednom prilikom sam boravio sa Simonom na izložbi grnčarije u Lajpcigu. Posle par rečenica razmenjenih sa njom odmah sam shvatio da je to sasvim normalna devojka sa zdravorazumskim razmišljanjima.

Sramota me ovakvih malicioznih komentara, zaista smo tužni da ovako pljujemo po nekome koga uopšte ne poznajemo.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. avgust 2019 18:17)

Uvek bude i ovih... ispovesti.com

Licemeri

pre 4 godine

Zasto nju pljujete a onoj Melaniji se divite? Na kakvoj vrsti zabave mislite da je tada mlada manekenka Melanija upoznala matorog malijardera. Vecina njih se tako i uda i rodi decu. Moralom se bavi ogorcena sirotinja, bogati se time ne opterecuju. Ako im neko prija, to je to, ko sme sta da im kaze?

Dawkins

pre 4 godine

Koliko smo jadni, pokazuju pozitivne ocene za komentare koji osudjuju devojku jer je uopšte i bila na toj žurci, šta li već.
Gde je empatija? Zar vam nije prvo u mislima činjenica da je 2h visila sa višestrukim prelomima karlice? Očigledno nije.
Mnogo, mnogo smo loši. U osudjivanju smo najbolji.
Možda je bila u vezi sa nekim ko je pozvan tamo. Ima stotinu scenarija, ali je najvažnije da istaknete onaj koji Vas čini svecem i Šerlokom Holmsom, ujedno, razume se.
Namerno sam generalizovao zbog ocena koje prednjače. Na sreću, nismo svi takvi.
Ovim želim da stimulišem sve one koji su razumni, da kritičarima ukažu gde greše.

masterkg

pre 4 godine

Naravno, novac nece videti, zato sto ce on uvek imati bolje advokate od nje.
(Miami Bgd, 21. avgust 2019 20:17)

Preterano mi te je žao, nesrećni čoveče ....

Neko iz mase

pre 4 godine

Najbolje da se ovi što sve najbolje znaju kako je bilo vrate lepo na svoje prozorče i nastave sa dnevnim aktivnostima špijiniranja i olajavanja komšija.

Ovaj čovek živi na nivou koji niko od nas ovde ne može ni da zamisli. Možete samo da maštate šta bi vi radili da imate novca na vagone i tako nastaju komentari koje pišete. Ne kažem da nema monstruma i okupljanja u stilu onog Kjubrikovog dokumentarca, ali nisu svi milijarderi isti.

Prokleta Jerina

pre 4 godine

Zlo od komentara. Jel ste srecni sto je ona sada invalid sto ne moze biti manekenka? Svi vi vitlali bi ste se po toj zicari bilo da li ste musko ili zensko da vas je pozvao milijarder. Zato ste i pakosni i zavdni. Taj milijarder bi minimum trebao da joj plati najbolje lecenje i nekako da joj pomogne da se vrati na noge. Ali posto se mangup nije setio, devojka trazi odstetu. Kriva vam je sto je lepa i mlada i sto kao svaka mlada osoba voli provod.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jednom prilikom sam boravio sa Simonom na izložbi grnčarije u Lajpcigu. Posle par rečenica razmenjenih sa njom odmah sam shvatio da je to sasvim normalna devojka sa zdravorazumskim razmišljanjima.

Sramota me ovakvih malicioznih komentara, zaista smo tužni da ovako pljujemo po nekome koga uopšte ne poznajemo.

m

pre 4 godine

Vi nemate pojma koliko ova devojka zaradjuje godisnje... Ozbiljne pare, ali ozbiljne. Devojka je milioner, kakva crna prostitucija, kakav milijarder sponzor?!

retas

pre 4 godine

Nijedna žena se neće udati za vas ako niste materijalno sigurni.
Nećete imati nijednog prijatelja ako nemate novac. I tako dalje da ne nabrajam.
I to je jedan vid prostitucije. Sve se vrti oko novca i svako ima svoju cenu. Šta ste odma skočili sa negativnim komentarima kao da ste vi neki sveci.

Petar

pre 4 godine

Komentari da se zaledis gde zivimo. Otkud vi znate da je prostitutka? U ostalom, sta se to vas i tice u opste? Pre bih rekao da ste ljubomorni sto je prijateljica milijardera.

Diplomirao po Bolonji

pre 4 godine

Ne znam zašto ste cinični, većina vas? Devojka možda iskreno voli da se druži sa uspešnim ljudima. Kad sam imao godina slično njoj, družio sam se sa jednom našom uspešnom damom iz Nemačke, bilo mi je prelepo, a i njoj. Niko tu nije nikog iskoristio, niti sam joj tražio ikakav novac, radilo se o provodu koji je većini bio nedostupan, ne znam ni sam koliko sam Dom Perignona popio za tih par godina.

Smesni ste

pre 4 godine

Bavi se time cime se bavi, ne znam sta se pravite pametni u komentarima i naravno da ima pravo na odstetu.
Nego vam je jako krivo sto ce dobiti milione a vi sirotinja preposteni...niko nece da vas plati ni za sta.
Cuj sta je radila tamo... Sta vas briga. Tamo i lopov dobije odstetu ako se povredi pljackajuci vas pa sto ne bi i ona.

dr Arčibald Rajs

pre 4 godine

Čitam i ne mogu da se čudom načudim u šta smo se pretvorili kao nacija. Zato što je devojka odabrala put koji je odabrala, treba je razapeti na krst i ne pokazati promil empatije za nesreću koja ju je zadesila. Njena je lična stvar šta će raditi sa svojim telom, ali to nije razlog za ovakve komentare. Svako nosi svoje breme, a vi što likujete nad tuđom nesrećom dobro se zapitajte šta to govori o vama.

Rusofil_IQ0

pre 4 godine

Ako cemo iskreno ona se bavi najstarijim i veoma postenim zanatom za danasnje pojmove!
A sta vi ostali radite 30% gricka sendvic, 30% mulja i krade dok ostalih 40% sedi kuci i pije bensedin!

blagonakloni

pre 4 godine

Koliko mržnje u komentarima!!! Pogledajte kako obučene izlaze iz kuće vaše ćerke, sestre... pa osudjujte ovu devojku o kojoj baš ništa ne znate! Kako vam nije grehota, a da vam bilo ko ponudi pljeskavicu u lokalnoj krčmi- poleteli bi ste! Samo da se devojka oporavi i stane na svoje noge- pa da je i najgora, a sigurno nije!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Da se nije povredila dok je sa Čuom upražnjavala kama sutra na manekenski način, posle nekog vremana bi se vratila u Srbiju i u našim medijima bi bila predstavljena kao izuzetno uspešna manekenka a ona bi pričala svoju bajku o tome da bez Srbije ne može da živi i da od Srba nema boljih ljudi.

lucc

pre 4 godine

Zbog toga ja onoj maloj Mariji Zezelj na svakom youtube videu pisem da se vrati. Sta ce tamo? Da bude najbolja opet je to nekako bezveze, kupuju ti telo. Iznajmljuju. Nek se vrati u NS napravi zurku, tu su joj prijatelji familija i Bog da je vidi

Путник П

pre 4 godine

Слажем се да све личи на врсту проституције. Нажалост много злобних коментара има овде. Жао ми је девојке у сваком случају.

Пера

pre 4 godine

Могу да замислим каква је то акција била на жичари чим се то догодило, неки опасан захват, да девојка недај Боже главу изгуби

Glomazno

pre 4 godine

Koliko grozna prica, da se mlada devojka vuce sa matorim akrepima za lovu i da se sve to objavljuje po novinama. Kako li je tim roditeljima kad citaju da im cerku iznajmljuju ko biciklu? Ovo ni najgorem dusmaninu da pozelis.

Super Mario

pre 4 godine

A jel legalna prostitucija u tom okrugu? Ako jeste onda je to povreda na "radu" i treba od poslodavca da trazi odstetu jer verovatno ima osiguranje. Manekenka kazete...?

Marko

pre 4 godine

Nemam nista protiv prostitucije, ali imam protiv vadjenja, laganja i licemerja. Zato vise postujem prostitutku ispod mosta, neko kojekakve "uspesne manekenke, influenserke, fotomodele"...

Miško Genija

pre 4 godine

China Sam upoznao ovde u New York. Potpuno normalan čovek. Na ovakve party se uvali 80% njih koje su drugi pozvali. Najverovatnije ne bi ni znao da je bila kod njega da se nije zakucala u drvo. Ja sam bio prisutan kad su se čoveku koji je pozvao jednog mog prijatelja za weekend uvalili još njih 6 koje nikad u životu nije video.

BOSS

pre 4 godine

Ovi su opasni sto kazu sta vas briga sta je ona tamo radila,i da se j.bala to je njen zivot itd...
Jeste to sve tacno,ona moze svasta radit od svog zivota i da misli da je to okej,al isto tako ja imam pravo mislit da je ona nemoralna,los primjer drugima,da ne kazem jos sta ...
Njeno pravo i moje pravo.
U svakom slucaju zelim joj brz oporavak i da uzme sto vise para.

Горан

pre 4 godine

Жао ми је ове девојке и желим јој што бржи опоравак. Међутим оно што ми је запало за око је следеће:"Nesreća se dogodila 17. jula ove godine kad je Ču na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela kako bi se družili i zabavljali." Дакле господин Чу је позвао своје пријатеље и најлепше и најзгодније девојке да се "друже и забављају. Занимљиво ...

Drug Ostoja

pre 4 godine

Otisli da se druze. Svi znamo kakvo je to druzenje bilo,ali nije ni to vazno. Ove gold digger-ke samo gledaju da profitiraju,pa makar i ovako. Sve je ovo elitna prostitucija,kakvi modeli,kakve manekenke.

dejants

pre 4 godine

Ova barem zna koliko je placena i za koliko se prodajr. Kod nas hrpa devojaka uskace sa matorcima za posao od 400eu mesecno, usput da se uclane u stranku. Tako da mi je ova draza 100 puta.

svaka cast

pre 4 godine

Uspeli su da nam kupuju mlade devojke za 50-100 eura, samo ksd pogledam kakva smo mi zrtva tranzicije, vi sto likujete imate cerke videcete kad porastu i kad budu htelw sve i odmah kakve su to muke, a sad je lep zivot na jedan klik, barem vizualno...kad pogledamo beograd jedino sto nam je ostalo su lepe devojke, posto vise nista nije nase u rodjenoj zemlji...Mi smo tolika kolonija da to boli...

reis ul ulema, efendija, znaš ti dobro koji

pre 4 godine

крвав је то лебац, нема топли оброк, нема социјално
(употписумалина, 21. avgust 2019 17:23)

Sad joj još ukinuo i markicu za prevoz. Strašno. Pa ti radi "kod privatnika"! ?

Auuuhhhh

pre 4 godine

Lepo kaze komentator ni najgorem neprijatelju ovo da ne pozelis. Bas sam razmislio kako je njenima dok citaju ovo, eto rodili smo lepu cerku koju inzajmuljuju neki cunga lunga azijati kao biciklu da bi zabavili malo drugove i sebe uz alkohol i muziku, strasno! Ona je verovatno otisla na zicaru sama da svari sta je sve radila i snadje je ovo na kraju, ne osudjujem, zelim brz oporavak pre svega duhovni jer je tu problem od starta a telo ce sanirati NY ortopedi i hirurzi. Odvratan sam zivot vodio i promenio se i trudim se da se stalno menjam na bolje pa necu da sudim drugima ali sta je to u zenama da se pretvore u krpu pred milionerom a cesto u Srbiji su spremne da budu krpa sumnjivom tipu koji mlati 2-3 hiljade evra mesecno nego postenom tipu koji ima 1000e i apsolutno sve da pruzi. I ovde sam ajde 2x povecao cifre i jednom i drugom.

Ucio dosta, izlazio malo

pre 4 godine

Zao mi je devojke, povrede su sigurno bile najpre bolne i stresne po nju. Sigurno joj nije lako. Zelim joj brz oporavak.
Medjutim, ono cime se ona bavi svakako ne bi trebalo promovisati. Sto bi moja baba rekla: k*rvestija.

hahaha

pre 4 godine

Zašto je išla kod Čin Čuna i šta je tamo radila?
(domaćica, 21. avgust 2019 17:22)

Isla je zato sto je placena za to, a sta je radila? Pa lepo pise da je isla da se druzi sa njim i njegovim prijateljima. Druzenje moze da bude svakakvo.

Nebojša

pre 4 godine

Simona Andrejić je moja komšinica. To je divna porodica a ona je bila najbolji đak i najvaspitanije dete. Sve se promenilo sa tim Elite model kombinacijom i retko sam je posle toga viđao. Nestvaran je i surov taj svet u koji je ona otišla, ne možeš da živiš više svoj život gde bogati sve kupuju.
Mnogo mi je žao za njenu nesreću, želim joj sve najbolje, da se oporavi, vrati i posveti normalnom životu.

only fools and horses

pre 4 godine

"Nesreća se dogodila 17. jula ove godine kad je Ču na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela kako bi se družili i zabavljali. "

Nisam u toku, jel se to sad tako zove: fotomodel za druženje i zabavljanje?

Zoran

pre 4 godine

Ljudi,ako niste zivjeli u Ameriku,nemojte da komentarisete njenu tuzbu protiv milionera.Kao prvo ona tuzi njegovo osiguranje a ne licno njega.Drugo,njen advokat radi na procenat(33%),a to znaci da je on procjenio da moze da dobije slucaj.U slucaju da izgubi,ona neplaca nista za troskove.Trece,doci ce do nagodbe izmedju nje i njegovog osiguranja.Pit i to je Amerika.

spasenija kolček

pre 4 godine

Cure moje drage - nigde nema vruće pite za dzabe - a bogatuni su često moralne nakaze - čuvajte sebe i svoje dostojanstvo - i školujte se - opasni rizični poslovi - eh - za šaku dolara - ode šaka

cvj

pre 4 godine

Ne znas ko je gori?! Ovi sto pricaju da joj se vratilo, da je dobila sto je zasluzila ili ovi sto pricaju kako je fina i postena i ona se stvarno samo druzila sa drugarima svojim. Prostitucija jeste, nemojmo se folirati, ali ako se povredila povredila se i neka mu uzme koliko god moze! Poyyy

Zanat najstariji

pre 4 godine

Ali milioner vijetnamskog borekla "pozvao svoje prijatelje i grupu foto-modela kako bi se družili i zabavljali". Nazovimo stvari pravim imenom.

Dawkins

pre 4 godine

Koliko smo jadni, pokazuju pozitivne ocene za komentare koji osudjuju devojku jer je uopšte i bila na toj žurci, šta li već.
Gde je empatija? Zar vam nije prvo u mislima činjenica da je 2h visila sa višestrukim prelomima karlice? Očigledno nije.
Mnogo, mnogo smo loši. U osudjivanju smo najbolji.
Možda je bila u vezi sa nekim ko je pozvan tamo. Ima stotinu scenarija, ali je najvažnije da istaknete onaj koji Vas čini svecem i Šerlokom Holmsom, ujedno, razume se.
Namerno sam generalizovao zbog ocena koje prednjače. Na sreću, nismo svi takvi.
Ovim želim da stimulišem sve one koji su razumni, da kritičarima ukažu gde greše.

Licemeri

pre 4 godine

Zasto nju pljujete a onoj Melaniji se divite? Na kakvoj vrsti zabave mislite da je tada mlada manekenka Melanija upoznala matorog malijardera. Vecina njih se tako i uda i rodi decu. Moralom se bavi ogorcena sirotinja, bogati se time ne opterecuju. Ako im neko prija, to je to, ko sme sta da im kaze?

Neko iz mase

pre 4 godine

Najbolje da se ovi što sve najbolje znaju kako je bilo vrate lepo na svoje prozorče i nastave sa dnevnim aktivnostima špijiniranja i olajavanja komšija.

Ovaj čovek živi na nivou koji niko od nas ovde ne može ni da zamisli. Možete samo da maštate šta bi vi radili da imate novca na vagone i tako nastaju komentari koje pišete. Ne kažem da nema monstruma i okupljanja u stilu onog Kjubrikovog dokumentarca, ali nisu svi milijarderi isti.

Neplivač

pre 4 godine

Jednom prilikom sam boravio sa Simonom na izložbi grnčarije u Lajpcigu. Posle par rečenica razmenjenih sa njom odmah sam shvatio da je to sasvim normalna devojka sa zdravorazumskim razmišljanjima.

Sramota me ovakvih malicioznih komentara, zaista smo tužni da ovako pljujemo po nekome koga uopšte ne poznajemo.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 21. avgust 2019 18:17)

Uvek bude i ovih... ispovesti.com

masterkg

pre 4 godine

Naravno, novac nece videti, zato sto ce on uvek imati bolje advokate od nje.
(Miami Bgd, 21. avgust 2019 20:17)

Preterano mi te je žao, nesrećni čoveče ....