- Komentari -
 1. Ono šta je bilo najbolje od hipy pokreta prenose i danas - čuvari tajne. Dobar duh tolerancije i razmene dobre volje je namenjen posvećenima. Oni se kriju i komuniciraju tajnim znakovima: gostoprimstvom, zagrljajem, razmenom toplina, razmenom različitosti. Samo retki ovo razumeju. Peace sisters, peace brothers!
  (A'dam, 14. avgust 2019 15:28)

  Jedini cilj hipika je bio da ne odu u Vijetnam, a ženama koje su to pomagale širenjem polnih bolesti podići spomenik u svakom gradu USA. Čitave generacije su izbegle sudbine svojih roditelja da ih šalju po Korejama, Japanima ili gde god već Uncle Sam kaže da se ide.

  Oni koji zaista veruju u bilo šta drugo osim toga, šta reći.. Promašeni životi.
  (adriano_galliani, 14. avgust 2019 17:48)

  # Link komentara

 2. Sve je danas drugačije. Mladi se sada ne bune protiv sistema oni se bore da se što bolje u njega uklope. Muzika odavno više nema cilj da nešto menja sve se svodi samo na puki show i komercijalu. Duh tog festivala jednostavno više ne postoji.
  (XX vek, 14. avgust 2019 16:48)

  # Link komentara

 3. Zasto sad ne prave proteste u usa, zbog silnih ratova u koji njihova vlada uvlaci druge zemlje?
   (antiDOP.. ing, 14. avgust 2019 16:35)

  # Link komentara

 4. Ovo sve zvuci kao dokaz da zivimo u veoma drugacijoj realnosti nego sto nam naucnici saopstavaju. Ocigledno smo i gluplji i zatucaniji nego sto smo bili pre 50 godina. Kakva evolucija, deeevolucija covecanstva je u toku!
  (manje slobodni, 14. avgust 2019 15:39)

  # Link komentara

 5. Ono šta je bilo najbolje od hipy pokreta prenose i danas - čuvari tajne. Dobar duh tolerancije i razmene dobre volje je namenjen posvećenima. Oni se kriju i komuniciraju tajnim znakovima: gostoprimstvom, zagrljajem, razmenom toplina, razmenom različitosti. Samo retki ovo razumeju. Peace sisters, peace brothers!
  (A'dam, 14. avgust 2019 15:28)

  # Link komentara

 6. Ne znam da li Vudstok danas više ima smisla kao što je to bilo nekada. Too je tadaa bio izraz pobune protiv konzervativnog morala, rasizma i rrataa u Vijetnamu u kome su ginuli obični Amerikannci. Danas je Amerika drugačija zemllja nego pre 50 goodina. Na snagu je stupio liberalni moral,kontrakulture u kome svako radi ono što želi bez puritanskih stega. Rasizma više nema u tolikoj meri i više je izuzetak jer dominiraju principi tolerancije i multikulturalizma. Što dokazuje to što je Obama izabran 2 puta za pretsednika. Važno je tamo šta znaš,da si vredan i odlučan a svejedno je da li si Crnac, Gej, Streit ili Budista. Sa druge strane i vojska je kod njih profesionalna sa velikim platama od 120 000 dolara godišnje
  (Aron, 14. avgust 2019 15:08)

  # Link komentara

 7. Ako bi im nastupao Dzej Zi, i bolje sto ga nisu organizovali.
   (turquoise, 14. avgust 2019 14:58)

  # Link komentara

 8. Znači ja da bi bio protiv rata i društvene elite, moram i sam da sklizne u degeneraciju?
   (TNN, 14. avgust 2019 14:51)

  # Link komentara