- Komentari -
 1. Nekad su prozivali ljude da su gejevi da bi ih izblamirali, danas svi zlostavljači kad se i na to naviknemo i bude postojala parada zlostavljača šta je sledeće??
   (@, 14. avgust 2019 21:13)

  # Link komentara

 2. Eto, samo uspešni ljudi su zlostavljači i seksualni manijaci. Setile se 20-30 godina posle šta je razlog njihova neuspeha. Ni jedna da tuži nekog komšiju ili beskućnika ispod mosta da ju je seksualno uznemoravao. Da li uspešni uopšte smeju da se nabacuju kojoj ženi?
  (Gordogan, 14. avgust 2019 11:41)

  # Link komentara

 3. Dobro je da se nisam rastao sa ženom, mogla bi me tužiti za seksualno zlostavljanje.
   (micaiz kafica, 14. avgust 2019 10:38)

  # Link komentara

 4. Eto i Plasido, velikan opere kome su se celoga života žene bukvalno u tonama nabacivale je - a šta drugo - nasilnik i manipulator?! Da, kako da ne. I ne da niko neće odgovarati za ovo apsurdno blaćenje već ovo neće nikada prestati. Ni oni koji u ovome učestvuju ne mogu da zaustave mehanizam svojeg jada, sve i kada bi ga bili svesni.

  Kada u nekom trenutku neka zlo-ideja uđe u turbo mod tu više nema opcija. Pošto je sama stvar u korenu loša: lažna, nedobronamerna, neistinita, agresivna, nesrećna i prihvaćena od nesrećnih itd. ona nema nikakav srećan kraj pa mora stalno da ide dalje i dalje. Sve luđe i luđe, sve agresivnije i agresivnije. A kada postane referentna i, uprkos svojoj nenormalnosti postane "normalna", jerbo je stalno i opet nametana onda će krenuti i u političko-zakonodavno-batinaški mod. Sa sve onim "ko nije sa nama taj je protiv nas".

  Ova "politička korektnost" je nekorektnost sa AIDS trikom da se (samo)naziva korektnost i time vara imuni sistem. Neće stati dok se u gradivo svake škole na svetu ne uvede "građansko vaspitanje" a tamo lekcija br.1:

  "Svaki muškarac je nasilnik i zlostavljač. Svaka žena je ugrožena (i ugrožena manjina). I one (kao i sve LGBT osobe) su žrtve, po defaultu."

  Naravno sve iz "dobrih namera". I "ispravljanja nepravde". Tako su počeli i jadni i ugroženi hrišćani - pa sve do Inkvizicije; i ugroženi radnici - pa sve do boljševičkih satrapija. I Cenzure sada su zbog, jel da, Ljubavi sveopšte. Istorija je opet AntiUtopija "Dobrote".
  (Helios, 14. avgust 2019 09:40)

  # Link komentara

 5. odvratne „jadnice"
   (€ајко, 14. avgust 2019 09:23)

  # Link komentara

 6. bože bože
  ne sme čovek više da dobaci
   (Perpetum mobile, 14. avgust 2019 09:19)

  # Link komentara

 7. Nisu uspele u zivotu pa bi sad da naplate od nekog ko ima lovu, he he sta se one setile, osecale se neprijatno idi begaj
  (Pepi, 14. avgust 2019 09:15)

  # Link komentara

 8. Potpuno neshvatljivo i za svaku osudu... ukoliko je sve to istina.
  (Brano, 14. avgust 2019 09:05)

  # Link komentara

 9. Ovom i ovakvom svetu je najbolje da prestane da komunicira. Sve što se izgovori stavlja se pod lupu. Ne sme se više ni okrenuti za zgodnom ženom a kamo li zviznuti. Na kraju koji je cilj vrcavog oblačenja i sumanutog šminkanja ako to nije izazivanje muških pogleda, uzdaha i komentara. Izgovori da je to potreba su izlizani.
   (klo, 14. avgust 2019 08:56)

  # Link komentara

 10. Osudite ga na 2 doživotne a #MeToo preko svoje fondacije da zbrine žene sa po 10 miliona € zbog pretrpljenog straha. Odaje čovek utisak kao Ed Gein... Cirkus...
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 14. avgust 2019 08:33)

  # Link komentara