- Komentari -
 1. Trump je u šoku, kako to da premijer Švedske ne može da odlučuje ko je kriv a ko ne?
   (Keke, 31. jul 2019 12:31)

  # Link komentara

 2. drži se Flacko!
   (Dispatch, 31. jul 2019 11:55)

  # Link komentara

 3. A da se isto desilo u SAD, zalagao bi se da se što strože osudi.
   (Hromi Daba, 31. jul 2019 11:44)

  # Link komentara

 4. Rekao mu muz kardasijanove da ga puste ??
   (dexx, 31. jul 2019 11:32)

  # Link komentara

 5. Vrhunac nezavisnosti pravosuđa! Ali ce na kraju ipak biti pusten na slobodu.
   (Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 31. jul 2019 10:40)

  # Link komentara

 6. zamislite da se svedska vlast ne mesa u rad sudova. boze kakvi ljudi, bas su cudni
   (babe i zabe, 31. jul 2019 09:55)

  # Link komentara

 7. Ovo nije prvi slucaj da te americke "zvijezde" dolaze u Skandinaviju okruzene gomilom razbijaca koji traze bilo kakav povod da nekog izrazbijaju. Bilo je i slucajeva gdje su davili novinare jer su prisli da postave pitanje.
  ne mozes u Svedskoj davati intervju i zapaliti dzoint..pa da si vaskrsli Morison uhapsili bi te. U pravo zato jer im je princip da ako zbog toga hapse obicne ljude onda moraju da hapse i Snup Doga, sto su i ucinili.
  Rap ekipa iz Amerike pokusava da se bahati po svim evropskim zemljama, jer kontaju da kad izadju iz Amerike sve je dozvoljeno, ali ima zemalja gdje postoji zakon, pa ih iznenada sokira da ne smiju da drogirani biju narod po cesti i da , vidi cuda, ljudi prilaze jedni drugima da ih pozdrave bez obzira da li su zvijezde ili nisu.
  (skandi bandi, 31. jul 2019 09:52)

  # Link komentara

 8. Ovo je samo pokusaj Trampa da si kupi besplatnu reklamu kod crnog stanovnistva kod kuce. Sigurno ima savjetnika koji bi mu objasnio da u Svedskoj nema nikakvih kaucija u pravnom sistemu. Ako policija i sud procijene da je neophodan pritvor, nikakva lova ne pomaze. To je samo uvlacenje domacem stanonistvu- kao on gleda isto na sve gradjane bez obzira na boju koze.
  Drugo, kakav pozitivan prvi kontakt clanak spominje? Predsednik SAD je tvitovao da bi telefonirao svedskom premijeru u zelji da se "ovaj slucaj brzo rijesi". Na to je svedski premijer hladno izjavio za novinare da nece prihvatiti nikakav poziv niti razgovor na tu temu jer je svedska demokratska zemlja sto znaci podjela na tri nezavisne sile vlasti, sud , policija i politicari ne smiju uticati na rad drugih.
  ukratko- Svedska nije "burazerska" banana, i ko god da je ucinio prestup odgovarace, bez obzira na stalez ili porijeklo.
  (postuj zakon, 31. jul 2019 09:45)

  # Link komentara

 9. asap no more jail
   (asap behind bars, 31. jul 2019 09:34)

  # Link komentara