- Komentari -
 1. Ko god da je on bio na grob mu treba stavljati vence od glogovog pruca.
  Zajedno sa srpskim komunistima je krivac za ovo sto se desilo Srpskom narodu.Svima je bio majka naročito Hrvatima a posebno republici Hrvatskoj jedino je Srbiji i Srbima bio maceha u cenu mu je veliku podršku i pomoć pruzala srpska tadasnja vlast to jest komunisti.
  (MILOJKO, 11. jun 2019 19:04)

  # Link komentara

 2. Što se zamlaćujete sa krstovima, zvezdama i masonima? Šta god da je bio po ubedjenju, Tito je iznad svega bio sposoban političar. Uporedite ga sa bilo kim od onih koji su došli posle njega. Nebo i zemlja.
  (ostavite čoveka na miru, 11. jun 2019 17:57)

  # Link komentara

 3. Broz je bio mason i zato nema nikakvog znaka na grobnici...tako se pokapaju masoncine.
  (Urar, 11. jun 2019 17:39)

  # Link komentara

 4. Sta god da je bio,kakav god da je bio jedno je sigurno narod sa ovih prostora je ziveo 50 godina
  @SFRJ
  Ako je Tito umro 80 znaci da je bilo 35 godina mira a ne 50.
  Takodje ne znam za koga je bilo mirno od 45-60tih u vreme streljanja i zatvaranja simpatizera Ravnogoraca, navodnih bogatasa, rusofila....
  Takodje u to vreme je mnogima oduzeta i nacionalizovana imovina pa i njima nije bio mir u kuci.
  Odmah po njegovoj smrti su 81 poceli nemiri tj rat na Kosovu, Ustav sa dve AP Srbiji je donet jos 74te a i buskanje |Slovenaca i Hrvata protiv drzave.
  Znaci sve je bilo trulo od nastanka. A vi se i dalje secajte kako ste vi bili na moru u Dalmaciji a te zube sto ste gledali mislili ste da je osmeh a ne skrgutanje zubima.
  Inace ako tadasnji dug SFRJ iz 74 te pretvorite u tone zlata pa vratite u dolare po danasnjoc ceni zlata dobicete 150 milijardi dolara koliki je zbir ex-SFRJ republika sto govori o efikasnosti ekonomije i da je lako na kreditima lepo ziveti na racun potomaka.
  (Aleksa Pufta, 11. jun 2019 14:23)

  # Link komentara

 5. Meni su dede bili antikomunisti a jedan je navodno i streljan 44te.
  Ali nekako nemam gorcine prema tome i postujem svakog ko se borio protiv Nemaca a da se posle rata nije okoristio kradjom necije kuce ili salonskog stana u gradovima.
  Sto se tice Tita vise mi je kriv Kralj Aleksandar stvaranjem Kraljevine SHS na pogresnim osnovama a zapostavljanjem srpskih nacionalnih interesa u vreme kada smo mogli da resimo ta pitanja.
  Ne zaboravimo da je prikljucenjem Dalmacije, Istre i Slovenije gurnuo prst u oko i Italijanima, Nemcima pa i Britancima.
  Tito je samo nastavio tu politiku ali je on bar bio Hrvat pa to nije neprirodno.
  A sto se tice vere ona uvek postoji u ljudima samo se neko seti toga pre lopate a neko je svestan tokom zivotnog puta.
  (Aleksa Pufta, 11. jun 2019 11:52)

  # Link komentara

 6. @Komentar,

  Tito nije mnogo napravio, to je mit koji se stalno ponavlja. Pogledajte zemlje koje su posle rata dignute iz pepela, gde su one bile a gde Titoslavija pre njegove smrti. Kredite su imali i jedni i drugi, Tito napravio 10km autoputa od Surcina do Beograda, a drugi na 1000km......Tito se borio protiv nezaposlenosti masovnim izvozom gastarbajtera na zapad i od pomenutih kredita je kupovao socijalni mir neproduktivnom i nekonkurentnom ekonomijom, dok je zapad se uhvatio u kostac sa trzisno orijentisanom privredom......danas se jos uvek otplacuju Titovi krediti, o ko zna koliko dugo jos.
  Neobjektivno idealizujete nemoralno ponasanje generacije iz Titovog doba, koji je trosio novac od kredita na materijalizam, umesto da su to zaradili.
  (Kosmopolita, 11. jun 2019 11:14)

  # Link komentara

 7. Nije on nista mogao traziti kada je vec bio pokojni.
  Valjda bi trazio da mu udovicu ne drze u kucnom pritvoru.
  A ako pogledamo sahranu i ko je sve dosao na nju, bice jasno zato organizatori sahrane nisu hteli vidljivu petokraku.
  (disko nindza, 11. jun 2019 10:53)

  # Link komentara

 8. mnogo toga bi bilo jasnije kada bi se uradila DNK analiza posmrtnih ostataka, ako uopšte postoje

  39 godina bez takve inicijative, samo teorije...
  (DNK analiza, 11. jun 2019 09:05)

  # Link komentara

 9. Читам коментаре на овом порталу и не могу да верујем колико је народ необразован и затуцан. Као прво Тито је завршио процес стварања Хрватске! Дао је истој СРПСКЕ ЗЕМЉЕ, Дао је Хрватској ИСТРУ И ДАЛМАЦИЈУ КОЈЕ СУ БИЛЕ ПОКЛОЊЕНЕ ЈУГОСЛАВИЈИ А НЕ ХРВАТСКОЈ! ИСЕЛИО ЈЕ 400000 Срба из данашње Хрватске у Војводину и Шумадију, тај злотвор је поделио Српски народ на четнике и партизане и нападао четнике са усташама и немцима, тај злотвор је стрељао сваког Србина који би питао зашто нападамо браћу??? Тај злотвор је умало искоренио ћирилицу из употребе, и улагао два пута више у Хрватску и Словенију неголи у Србију, тај злотвор је прихватио 100000 Усташа након пада Стаљинграда и преобукао их у енглеске униформе ( партизанске ). Зато је и умро у највећим мукама, јер је био агент сатане.
  (IQ130 Milun, 11. jun 2019 08:46)

  # Link komentara

 10. Bucket list: Obaviti br1 i br2 na titovom i djindjinom grobu!
  (tex, 11. jun 2019 05:10)

  # Link komentara

 11. A šta će katoliku petokraka?
  (protivprirodni blud, 11. jun 2019 04:40)

  # Link komentara

 12. Ne znam zašto Srbi pljuju po čovjeku koji im je donio potpunu dominaciju i sve privilegije u okviru SFRJ. Svi su radili i slali pare u Beograd, a Srbi su se držali državne službe, od lugara, preko učitelja do milicionera i oficira - sve Srbi. Titova država ih dojila decenijama, uživali neviđene privilegije, a sad pljuju. Pa Tito je uradio više za Srbe nego ijedan srpski kralj.
  (WillyWonka, 10. jun 2019 15:02)

  MASPOK propagande nikada dosta, voleo nas Tito, eto samo nama je stvorio pokrajine iz ljubavi prema Jovanki. A siroti Hrvati nista, ne, samo ste se presvukli i iscrtali granice koje nikada u istoriji niste imali. Jugoslavijom su upravljali Hrvati i Slovenci.
  (Moog Opus 3, 11. jun 2019 02:01)

  # Link komentara

 13. marko, 10. jun 2019 13:14)
  poslednja recenica tvog komentara je besmrtna, moji baba i deda koji su preziveli okupaciju nemaca i moji roditelji koji su odgajili svoju decu pod titom bas evo izjednacavaju ta dva, kazu isto kao preslikano. bravo majstore!
  (aleks, 11. jun 2019 01:52)

  # Link komentara

 14. Jel' ovi Kidrič, Đilas i Kardelj imaju imena i zvanja, ili se podrazumeva da svi znaju o kome se radi?
  (Millennial, 11. jun 2019 00:20)

  # Link komentara

 15. Zaorati!
   (dure, 10. jun 2019 18:08)

  # Link komentara

 16. Пребацити га у загреб
   (ИБАРСКА ЛАСИЦА, 10. jun 2019 17:22)

  # Link komentara

 17. ono sto je za njegovo doba napravljeno danas ne mozzemo da okrecimo.
  Bilo je jedno zdravo drustvo u svakom smislu, svi su imali pravo na lecenje, skolovanje, rad... svaka kuca isla napred , radnici zidali kuce, danas ne mogi ni intelektualci... nije ti bila potrebna veza ni partija da bi se zaposlio, skolovan covek bio cenjen, radnik postovan...ljudi zadovoljni, slozni, ponosni i sloboddni...od ratom opustosene i pre rata pretezno zemljoradnicke zemlje taj njegov sistem je stvorio industrijski razvijenu zemlju...ne, nije bio los kvalitet, to vas ovi danas ubedjuju, koristim suncobran star 40 godina nije maknuo ni jedan koncic....
  i da, za raspad jugoslavije jeste kriva srbija koja je htela da takav sistem blagostanja zadrzi na silu pod pretnjom zapada i kapitalizma.... to nije trebala da radi, ali da je bilo dobro bilo je, no ne i odrzivo
   (komentar, 10. jun 2019 15:07)

  # Link komentara

 18. Možda je objašnjenje veoma jednostavno. Josip Broz Tito jeste bio komunista, ali je, iznad svega bio predsednik SFRJ, države u kojoj nisu svi građani bili komunisti. Možda je njegova poslednja želja bila da građani Jugoslavije nastave Titovim putem (putem bratstva i jedinstva), bez obzira na ideološku, odnosnu partijsku pripadnost ili ne-pripadnost. Zato na nadgrobnoj ploči nema zvezde petokrake kao simbola partije - SKJ, a krst nije dolazio u obzir jer komunista (član SK, u konkretnom slučaju, predsednik CK SKJ),u javnosti, nije mogao istovremeno da bude i pripadnik hrišćanske verske zajednice.
  (Jednostavno objašnjenje, 10. jun 2019 15:05)

  # Link komentara

 19. Ne znam zašto Srbi pljuju po čovjeku koji im je donio potpunu dominaciju i sve privilegije u okviru SFRJ. Svi su radili i slali pare u Beograd, a Srbi su se držali državne službe, od lugara, preko učitelja do milicionera i oficira - sve Srbi. Titova država ih dojila decenijama, uživali neviđene privilegije, a sad pljuju. Pa Tito je uradio više za Srbe nego ijedan srpski kralj.
  (WillyWonka, 10. jun 2019 15:02)

  # Link komentara

 20. Premestiti njegov grob u Hrvatsku.
   (Užasi postmoderne, 10. jun 2019 14:52)

  # Link komentara

 21. Pa na kojoj nadgrobnoj ploci ima petokraka? Ima samo kod nepismenih zadrtih seljaka komunista. Petokraka nema veze sa zagrobnim zivotom. Nije to verski simbol. Nisu ni nacisti stavljali kukasti krst. Nije stavljen hriscanski krst i tacka. Petokrake su se stavljale samo na spomenike. Ko o cemu, narod o teorijama zavere.
   (max, 10. jun 2019 14:47)

  # Link komentara

 22. @tocka

  Kao sto su krivotvorili citav Drugi svetski rat, tako su krivotvorili i taj sukob sa Informbiroom i to "istorijisko ne Staljinu". Niti je on bilo kome rekao "ne", niti se pitao. Jednostavno ga je Staljin izbacio iz Kominterne kao prevaranta,lazova i angloskasonskog uljeza. Tako da nije on njima rekao "ne" nego su oni njemu (u pisanom obliku i zvanicno) rekli "mars napolje".
   (Slobodni Klikeri, 10. jun 2019 14:45)

  # Link komentara

 23. Grobara srpske države i srpskog naroda, ako je uopšte i sahranjen u kući cveća, treba vratiti tamo odakle je i došao, pa nek se u ljepoj njegovoj brinu o njemu. Žalosno je što srbi i danas plaču za njim, a on je još za života pripremao i radio na propasti Srbije.
  (psl, 10. jun 2019 14:43)

  # Link komentara

 24. O Bože, pa šta će masonu petokraka na grobu. Ovaj prevarant je ceo život proveo u laži, ali na drugom svetu nema laži, tamo se ide Bogu na istinu. On je to očigledno znao.
   (milke, 10. jun 2019 14:42)

  # Link komentara

 25. @NY

  Tito je sahranjen bas tu ispod te ploce, ali negde iza ponoci nakon zvanicne sahrane. Tacno, sanduk u Skupstini i na sahrani je bio napunjen ciglama i zavaren da niko ne posumnja. Prvobitan plan je bio otvoreni kovceg po ugledu na Lenjina, ali s obzirom da je Tito umro od gangene smrad nije mogao da se sanira ni tonom formaldehida, pa je u vrhu KOSa odluceno da se koristi zavareni sanduk. Ali i on je smrdeo uzasno, pa da se izbegne blamaza pred svetskim liderima koji su dosli na sahranu reseno je da se sve fingira. Pravi sanduk je sledece noci polozen u grob, nasuta je neka hemija i to je zatvoreno. Ovo sam cuo licno od jednog davno pokojnog oficira garde koji je u to vreme bio na duznosti u Kuci cveca i licno je ucestvovao u zameni sanduka.
  (Kokoa, 10. jun 2019 14:40)

  # Link komentara

 26. @točka Taj lik je bio tamničar srpskog naroda. Dovoljno je reći Drezdenski kongres i sve je jasno.
   (kro-manjon, 10. jun 2019 14:32)

  # Link komentara

 27. Био је масон и зато нема ни крста ни петокраке.
   (Тата, 10. jun 2019 14:31)

  # Link komentara

 28. On je hriscanin i ostao hriscanin, a ove zaludjene glave neka stavljaju petokraku!
  (GENIJALAC, 10. jun 2019 14:31)

  # Link komentara

 29. Prva teorija je ipak najlogicnija. I ja mislim da bi bilo stvarno cudno da je na Sekspirovoj nadgrobnoj ploci crvena petokraka... ;-)
  (Zagor, 10. jun 2019 14:13)

  # Link komentara

 30. I atheizam je vjera, ali lažna...obožavaju materiju i čisti su hedonisti...najgori ljudi na svijetu.
  (Kabir, 10. jun 2019 09:54)

  Hrišćanstvo je lažna vera obećava jem nečega sto se ne može ni objasniti a još manje dokazati.
  A o materijalizmu crkava da i ne pričamo. Samo uzimaju,oberučke.
  (Praznoverje, 10. jun 2019 14:09)

  # Link komentara

 31. deporrovati grobnicu iz srbije! (laki, 10. jun 2019 09:51)

  Zato što je Rusima rekao NE, treba mu podići spomenik u centru svakog većeg grada u Srbiji.
  (Mr Majestyk, 10. jun 2019 14:07)

  # Link komentara

 32. Dovoljno je pogledati grob Frenklina Ruzvelta i bice vam sve jasno. Potpuno si isti. Zna se ko se sahranjuje u belom mermernom sarkofagu.
   (Kiza, 10. jun 2019 14:05)

  # Link komentara

 33. Smešne su ove priče. Šta god da je bio, i petokraka i krst služe za zaluđivanje prostog sveta. Tito, svaka čast.
   (Bgd89, 10. jun 2019 14:04)

  # Link komentara

 34. Broz nije tu.Posle sahrane sva delegacija je prebezena u Kucu cveca dok je prazan kovceg vozen od Skupstine do Kuce cveca.Niko nije video polaganje kovcega.Mermerna kutija je bila teska skoro tonu.Za to je bila potrebna dizalica a objekat je vec bio natkriven
  (NY, 10. jun 2019 10:31)

  Jel to nešto menja? Bitno je da je umro...
   (Cvele, 10. jun 2019 13:50)

  # Link komentara

 35. Srbi i njihova fascinacija drugom Titom, posle skoro 40 godina od njegove smrti. Zbog njega i njemu sličnim smo ovde gde jesmo.
   (ferdinand, 10. jun 2019 13:34)

  # Link komentara

 36. I atheizam je vjera, ali lažna...obožavaju materiju i čisti su hedonisti...najgori ljudi na svijetu.
  (Kabir, 10. jun 2019 09:54)

  Атеисти су верници исто колико су људи које не занима фудбал фудбалски хулигани. А иста паралела важи и за морал и квалитет људи. А ти твоји су најгори хулигани.
   (Горан, 10. jun 2019 13:30)

  # Link komentara

 37. Ко је тај Виллиам Схакеспеаре? И које је националности тај словенски писац? Да није можда Словенац?
   (Горан, 10. jun 2019 13:24)

  # Link komentara

 38. Dal je bio vernik, lažni komunista, mason, koga briga, sačuvao nas je od pošasti zvane Rusija gotovo pedeset godina.
  (tocka, 10. jun 2019 09:56)

  I ubio pola miliona Srba po "oslobodjenju"...
  (Realnost, 10. jun 2019 13:14)

  # Link komentara

 39. Пре него што си се одлучио за овако безобразно и необразовано етикетирање читаве нације, требао си да упознаш природу тог режима, који је био заснован на послератним масовним убиствима виђенијих људи, пословне и културне елите, н константној репресији и тортури. Затвори и удба су радили пуном паром. Тако да један насилан и ненардони режим, састављен од људи са стране и сумњиве прошлости, нема никакве везе са народом. ЊИхово владање је било као и владање немаца или било ког другог окупатора у било којој земљи света, засновано на сили и страху.
  (marko, 10. jun 2019 13:14)

  # Link komentara

 40. Drzao nas dalje od krsta, rusa i sovinista, za uzvrat otvorio nas prema svetu, sagradio na hiljade naselja, igralista, vrtica, bolnica, mostova, fabrika i pruga, usli u elitno drustvo organizatora zimskih olimpijada, ustajali mu svi kada govori i docekivali ga sa veliiikim postovanjem od aljaske do australije,kriminalci se bojali policije kao kuge, kvalitetnog tv programa, filmova i muzike koliko hoces...toliko toga dobrog! pa kako takvog coveka narod koji pobegne od pomracenja sunca moze da voli!?! Ne ide!
  (aleks, 10. jun 2019 13:14)

  # Link komentara

 41. Naravno da nema petokrake jer sve sto je bilo za vreme njegove vladavine je bila LAZ i normalno da se posle sve urusilo. 
  On je bio najobicniji "radnik" svete stolice.
  (Ivana, 10. jun 2019 09:36)

  Ja bih radije zivio u onoj lazi nego u ovoj istini!
   (msm, 10. jun 2019 13:12)

  # Link komentara

 42. Kada se u google-u ukuca reč Hedonista izađe Titova fotka u maršalskoj uniformi sa kubanskim tompusom u ustima!
   (gugububu, 10. jun 2019 13:12)

  # Link komentara

 43. Još će da postane svetac. Tako izgleda početak mistifikacije svakog diktatora u istoriji civilizacije...
  (širom zatvorenih očiju, 10. jun 2019 13:10)

  # Link komentara

 44. Sve crvene petokrake su ukrali i odneli u brisel, ofarbali u zuto i stavili na plavu zastavu!
   (sorosevmali, 10. jun 2019 13:02)

  # Link komentara

 45. Kriviti jednog čoveka koji je umro pre 40 godina i jedan sistem koji je propao pre 30 da su jedini krivci za današnje stanje u Srbiji je neozbiljno i površno. Tačno je, Tito nije bio jagnje, i postoji veliki broj stvari za koje bi mogao da se kritikuje, a koje se ne svode na 'Srbožder hoće da zatre srpstvo'. Npr. Jugoslavija je bila daleko od ekonomskog raja kako se danas percipira, postojale su društvene nejednakosti, i takva kritika Tita i Jugoslavije je daleko validnija od priča koje se pokupe po društvenim mrežama ili kafanama, a bez ikakvog relevantnog izvora.
  (Nema šale, 10. jun 2019 12:56)

  # Link komentara

 46. Sta god da je bio,kakav god da je bio jedno je sigurno narod sa ovih prostora je ziveo 50 godina u miru i lepo nikad nije idealno ali za danas jeste idealno.Nije nam sudbinu krojila ni Nemacka ni Amerika ni Englezi ni Rusi ni niko do mi sami i nikome nije ni padalo na pamet da nas ucenjuje. Par godina pred Titovu smrt i posle njegove smrti pocelo je polako urusavanje SFRJ preko domacih izdajnika i placenika koji su uzeli pare i obogatili se na osnovu laznog patriotizma i zavili 20 miliona jadnog naroda u crno i predali jednu veliku i mocnu drzavu u vidu 6 malih i jadnih drzavica zapadu da rade sa nama sta hoce. Da moze samo da vidi sta su napravili od one lepote pa iz groba bi ustao da opet otera okupatore i domace izdajnike, jer mi smo danas gore okupirani nego za vreme drugog svetskog rata samo sto je to danas zavijeno pod masnom demokratije, a samo cu dati primer sta rade strane banke i firme po nasim drzavama ostalo da ne pricamo.
   (SFRJ, 10. jun 2019 12:55)

  # Link komentara

 47. Broz nije umro u Ljubljani. Danas se sa sigurnoscu zna da je otisao na Kubu I poneo sa sobom zlato vredno 20 milijardi dolara,iskljucivo iz srpskih banaka. Znao je da privreda SFRJ ne moze vise funkcionisati I da ce izbiti rat.
  (Mile Dodik, 10. jun 2019 12:51)

  # Link komentara

 48. pravoslavac nije bio sigurno a neki satanista 100%
  (kumrovacki nepomjanik, 10. jun 2019 12:47)

  # Link komentara

 49. I atheizam je vjera, ali lažna...obožavaju materiju i čisti su hedonisti...najgori ljudi na svijetu.
  (Kabir, 10. jun 2019 09:54)
  stari, svaka cast na komentaru! slazem se.
   (ZgHrEu, 10. jun 2019 12:47)

  # Link komentara

 50. Ostace da se pamti i pripovijeda to cudo nad cudima, da su u tamo nekoj Jugoslaviji, nekada davno, pod vodjstvom nekog mrskog ateiste, nekakvog Tita, u multinacionalnoj i multikonfesionalnoj drzavi koja je brojala +-20 miliona stanovnika, u neglumljenoj slozi, postovanju, ma u ljubavi, zivjeli najbolji i istinski vjernici.
  Svaka druga verzija te nevjerovatne i neponovljive price, najobicnija je izmisljotina onih koji su od religija i osjecaja nacionalnog ponosa napravili biznis.
  Kraj price.
  (Amila_, 10. jun 2019 12:43)

  # Link komentara

 51. Bio je satanista i komunista.
  Ali i on je samo jos 1 primer naseg stanja i svesti u celini,kao naroda..
   (C i n i k, 10. jun 2019 12:42)

  # Link komentara

 52. Petokraka ce ponovo zasijati u revolucionarnoj borbi protiv burzoazije. Drug Tito je vecan
  (Reyd, 10. jun 2019 12:38)

  # Link komentara

 53. Bio vernik ili ne , nama je isto. A ovi današnji su svi vernici, samo neznam u šta veruju.
  (Roćevac, 10. jun 2019 08:57)

  Oni veruju samo u jednog boga a to je devizni račun na Bahamima ili u švajcarskoj banci, već prema afinitetima.
   (udar odozgo, 10. jun 2019 12:38)

  # Link komentara

 54. I atheizam je vjera, ali lažna...obožavaju materiju i čisti su hedonisti...najgori ljudi na svijetu.
  (Kabir, 10. jun 2019 09:54)

  Hahahahah ,zabavlja me ovo kriticno nepoznavanje ateizma
   (Usamljeni vuk, 10. jun 2019 12:37)

  # Link komentara

 55. Zašto i dalje posle toliko godina trošiti reči i slova na dotiču personu? Ne zaslužuje ni čitulju u Politici a ne ovoliku pažnju.
   (Antiprotivan, 10. jun 2019 12:29)

  # Link komentara

 56. Najveći mana Tita je šta nije bio Srbin.
  (Ilija Bosnić, 10. jun 2019 12:16)

  # Link komentara

 57. Transportovati u Kumrovec ili gde god van Srbije. Profit nije sve na svetu.

  Cao!
  (Nisam radikal, 10. jun 2019 12:06)

  # Link komentara

 58. Nema petokrake jer i sam ideoloski nije verovao u tu ideju, vec sprovodio plan koji je dogovoren sa nekim drugim centrima. Shvatite ljudi, on je bukvalno Srbe gledao kao neprijatelje svih ostalih naroda i tako se i ophodio prema nama.
  Nije on nikakav hrvat, nije znao jednu prostoprosirenu da izgovori na srpsko/hrvatskom jeziku.
   (Neko, 10. jun 2019 12:03)

  # Link komentara

 59. U paklu mu svakako nece pomoci ni petokraka zvezda a ni krt da ga je slucajno stavion.
  Odsustvo zvezde je hladan sok za sve one koji su sahranjivali svoje bliznje sa zvezdom. Nas "vodja" je zaboravio nesto. sramota.
  (Ivan, 10. jun 2019 12:00)

  # Link komentara

 60. Ja bih uvek napisao slovenački, jer slovenski je po meni za Slovene, što je odrednica za sve slovenske narode.
   (zemun, 10. jun 2019 11:57)

  # Link komentara

 61. Bio vernik ili ne, to je najmanje bitno. A bitno je to da je bio diktator i krvnik, koji svojim protivnicima nije dao ni grob da se obelezi ili ih je sahranjivao na pseca groblja. A mi takvom coveku u prestonici napravili kucu cveca. Nema pravde na ovom svetu.
   (Nikola, 10. jun 2019 11:53)

  # Link komentara

 62. Tito je sahranjen u klasicnoj masonskoj okultnoj ceremoniji. Na toj sahrani su bili najvidjeniji masoni i drzavnici tog doba jer su dosli da se poklone takvom jednom liku, najvecem medju njima. Inace, u tzv Kuci cvijeca se ne nalazi nikakvo tijelo, covjek koji se izdavao pod imenom Josip Broz je sahranjen na groblju Habsburgovaca u Becu. Zato na njegovom grobu nema petokrake...
  (Vlado Banja Luka, 10. jun 2019 11:51)

  # Link komentara

 63. Pa ko normalan osim Srba stavlja partijski simbol na grob. Nigde to nisam video osim na srpskim grobljima.
   (Милош, 10. jun 2019 11:43)

  # Link komentara

 64. Tito sveštenika ubedio da postane ateista, pa se ovaj ubio.
  (prava verzija, 10. jun 2019 11:34)

  # Link komentara

 65. Treba je sada dopisati ako su je zaboravili.
   (lupez, 10. jun 2019 11:30)

  # Link komentara

 66. Nadam se da će policija odraditi svoj deo posla pa će ovakvih ispada boti manje, do tada ja idem u Grčku.
   (đuro, 10. jun 2019 11:25)

  # Link komentara

 67. U životu nisam usao u tu cvećaru, doduse dada mi zabranio🙂
  (Stanoje, 10. jun 2019 11:05)

  # Link komentara

 68. Da nije trazio da mu na sahranu dodje ujko kod kojeg je provodio tolike godine,a onda zaboravio odakle mu bese ujko.. najveci neprijatelj srba i srpske drzave! Nazalost jos uvek ga mnogi obozavaju..
  (Drug Ostoja, 10. jun 2019 11:01)

  # Link komentara

 69. Niko se ne usudjuje da da celovitu ocenu o ovom diktatoru koji je postao prvi komunisticki monarh (Ustav Jugoslavije 1974 kao dozivotni predsednik). Taj model monarhizma maskiran komunizmom sprovodi porodica Kim u Severnoj Koreji i od skora NR Kina sa svojim dozivitnim Predsednikom sto je u stvari staus monarha.
   (Ratomir, 10. jun 2019 10:57)

  # Link komentara

 70. Da li je bio vernik ili ne ne znam, ali znam da nije bio komunista nikada. To sto mu je kao agentu zapada zapala ta uloga je više deo plana B da postoji neka vrsta brane prema SSSR i njihovim idejama. Zapad je uvek znao da su Srbi glavni stožer Rusije i SSSR duboko u Evropi i to su želeli da iskontrolišu. To je i razlog sto najveći deo vojnog delovanja Tita je bio uperen ka gradjanskom ratu i satiranju Srba. Potpuno ignorisanje NDH govori tome u prilog. Zapadu je bilo lako da zaboravi monarhiju jer je ista jačala poziciju Srba u zajednickoj državi. Na kraju krajeva najveće pobede protiv Nemaca su bile pocetkom rata i to od strane četnika, a najveći otpor ustasama su pružili cetnici tokom celog trajanja rata. Prakticno od kraja 42. više nije ni bilo rata sa Nemcima već samo krvavi gradjanski rat gde je Tito izbegavao bilo kakav sukob sa okupatorom.
  (Ono, 10. jun 2019 10:56)

  # Link komentara

 71. Pa nema ni krst. I šta onda?
   (Aki, 10. jun 2019 10:56)

  # Link komentara

 72. Da se ja pitam na tom mestu gde je Kuca cveca izgradio bih nesto drugo. A posmrtne ostatke unistitelja Srbije neka preuzme porodica.
   (Joy, 10. jun 2019 10:54)

  # Link komentara

 73. Кога брига, осим онда када се требало изборити за што бољу позицију у КПЈ?
  (WWW, 10. jun 2019 10:52)

  # Link komentara

 74. Ne zanima nas više njegova ideologija, ateizam, petokraka....
  Jedino što nas interesuje jeste da se njegov mauzolej i taj svojevrsni spomenik naše srpske gluposti izmesti iz prestonice Srbije.
   (Raca, 10. jun 2019 10:51)

  # Link komentara

 75. Nisu je stavili ljudi na vlasti, svesno. Nisu zaboravili, nemoguce. Arhitekta je 'mala maca' u svemu. Resenje: ispravite 'gresku', stavite !?
   (Desa, 10. jun 2019 10:50)

  # Link komentara

 76. Злочинац.
   (Урош, 10. jun 2019 10:50)

  # Link komentara

 77. Svašta
   (bobifa, 10. jun 2019 10:47)

  # Link komentara

 78. Ma mogu svi ovi kojekakvi da pišu o Titu šta hoće i koliko hoće... Jedno je istina i to niko ne može da porekne, a ona glasi: "Kako to da "najveći sin naših naroda i narodnosti..." nikada i nigdjee u životu prilikom svojih govora nije izgovorio niti jednu jednu zagorsku riječ, odnosno riječ sa čistim zagorskim akcentom". Kako je to moguće (?), da dijete koje je rođeno i igralo se po prašini u Zagorju ne zna ili zaboravi svoj akcent??? Ako ne znate kakav je to akcent, pogledajte makaj jednu epzizodu serije "Gruntovčani", ima je na youtube. Dakle, koje Tito?
  (Sofija, 10. jun 2019 10:46)

  # Link komentara

 79. A ustvari bio mason koji je savršeno sproveo u delo plan razbijanje srpske države i uništenja srpskog nacionalnog bića i svih njegovih obeležja. Dokaz za to su potomci i sledbenici crveno-crne (proletersko-ustaške) koalicije, koji i dalje izjedaju Srbiju i srpski narod kao kancer.
   (Vojvoda Momčilo, 10. jun 2019 10:38)

  # Link komentara

 80. Zato sto je bio hrvat i katolik.
  (Milan, 10. jun 2019 10:36)

  # Link komentara

 81. Broz nije tu.Posle sahrane sva delegacija je prebezena u Kucu cveca dok je prazan kovceg vozen od Skupstine do Kuce cveca.Niko nije video polaganje kovcega.Mermerna kutija je bila teska skoro tonu.Za to je bila potrebna dizalica a objekat je vec bio natkriven
   (NY, 10. jun 2019 10:31)

  # Link komentara

 82. zezno nas je matori samo tako. Odvojio srpski narod od Boga. podelio nas medjusobno i zavadio a ujedinio sve ostale republike. Glupi smo ko noc.
   (iskreno., 10. jun 2019 10:25)

  # Link komentara

 83. VRHUNSKI PREVARANT ZA KOJIM SU ISLE SRPSKE OVCE
  TRAGICNO
   (Veselin, 10. jun 2019 10:18)

  # Link komentara

 84. Najveci sin!
  (Nisha, 10. jun 2019 10:16)

  # Link komentara

 85. Diktator obični, unazadio nas 50 godina... On i komunizam stvorili društvo parazita i partijskih uvlaka...
   (bankar, 10. jun 2019 10:13)

  # Link komentara

 86. Kakav vic, slucajno zaboravili da stave petokraku. Ne nego je sve bila laz i obmana za zaludjen narod koji nije zaboravljao da na spomeniku postavi petokraku umesto krsta. Tito koji se borio protiv burzoazije i kapitalizma ziveo je kao kralj a svi njegovi najblizi saradnici kao kapitalisti na Dedinju u kucama onih koje su poubijali.
   (DEX, 10. jun 2019 10:13)

  # Link komentara

 87. pustite druga na miru sve i da je bio potajno vernik bio je pravi vladar. gledaj ove posle njega cipele nebi dao da mu nose.
   (s4, 10. jun 2019 10:12)

  # Link komentara

 88. Pa znao je on da ce komunizam propasti posle njega.Tito je bio vizionar pre svega,video je daleko unapred a ne ko ovi danasnji politicari.Da nam je takav jedan danas...
  (CHE, 10. jun 2019 10:08)

  # Link komentara

 89. jos jedan dokaz da je znao za sve ustaške zločine nad Srbima i NIKAD ali NIKAD nije pokusao da to ispravi !
   (istina, 10. jun 2019 10:06)

  # Link komentara

 90. matori oportunista i idiot kojega je istorija izbacila na vrh. mislite da nekoga u Srbiji osim par senilnih idiota i ne.ebane omladine ovo interesuje. treba mu probosti srce glogovim kocem, spaliti ostatke i baciti u dunav.
  (Hypko, 10. jun 2019 10:02)

  # Link komentara

 91. ”otišao je na studijsko putovanje u Nemačku, gde je 28. marta poginuo u nejasnim okolnostima, pod točkovima kamiona kod Diseldorfa.” - Što bi rekao Bata Stojković u Profesionalcu, “iiii kolko je takvih skučajeva bilo”
  (Dynamic, 10. jun 2019 09:59)

  # Link komentara

 92. Titu svaka čast zbog onog istorijskog NE Rusima. To je ono što Vučić i ekipa ne znaju i ne smeju, a pre svega neće jer su dobro podmazani.
  Dal je bio vernik, lažni komunista, mason, koga briga, sačuvao nas je od pošasti zvane Rusija gotovo pedeset godina.
  (tocka, 10. jun 2019 09:56)

  # Link komentara

 93. I atheizam je vjera, ali lažna...obožavaju materiju i čisti su hedonisti...najgori ljudi na svijetu.
  (Kabir, 10. jun 2019 09:54)

  # Link komentara

 94. Tito je bio svetski čovek,gospodin,hedonista.Krst i petokraku takvi koriste samo za upravljanje zaluđenom,krezavom ruljom.
   (Što te biju ovi dobri ljudi?, 10. jun 2019 09:52)

  # Link komentara

 95. deporrovati grobnicu iz srbije!
   (laki, 10. jun 2019 09:51)

  # Link komentara

 96. On je bio komunista,koliko sam i ja sajentolog.
  (mix, 10. jun 2019 09:43)

  # Link komentara

 97. Naravno da nema petokrake jer sve sto je bilo za vreme njegove vladavine je bila LAZ i normalno da se posle sve urusilo.
  On je bio najobicniji "radnik" svete stolice.
  (Ivana, 10. jun 2019 09:36)

  # Link komentara

 98. Jel ovaj Tito bio dobar, ili 50/50 misljenje ljudi?
   (Toxic_PR, 10. jun 2019 09:29)

  # Link komentara

 99. On je znao da ce doci mracna vremena i da ce petokrake lupati teskom macolom kao u Zagrebu,Splitu,Sarajevu,Mostaru.... :(
   (cobo, 10. jun 2019 09:27)

  # Link komentara

 100. Koga briga vise za ovog srpskog dzelata?
   (Jugoslaven i po, 10. jun 2019 09:21)

  # Link komentara

 101. "Najveća zagonetka u tom pogledu je to što na njegovu grobu u Kući cveća nema petokrake, prvog simbola komunističke ideologije koji su jugokomunisti stavili u sredinu državne zastave i pod kojim su poginuli mnogi partizani, a posle rata članovi partije s njom sahranivani." jos jedna sitnica se desila pod tom krvavom petokrakom, pogubljenje NAJMANJE POLA MILIJUNA LJUDI (2/3 starci, zene i djeca) u periodu 1945-1951!
  (Sitnica, 10. jun 2019 09:09)

  # Link komentara

 102. Odlično, odmah ga premestite na groblje sa te divne parcele koju je uzurpirao naravno bespravno.
   (Janko, 10. jun 2019 09:02)

  # Link komentara

 103. Kada se smrt priblizava postajes vernik. Pricalo se fa je u katolicko kalendaru dotst praznik sveti Josif na dan titovog rodjenja
  (Boža, 10. jun 2019 09:01)

  # Link komentara

 104. Pa postoji priča da je umro kao musliman. O tome je često pričao Hamdija Jusufspahić, koji je imao vrlo blisku vezu sa Titom, još od 60-ih godina. U vreme kada je Tito umro, aktivno je proučavao Kuran (štaviše, prepis Kurana je bila jedina knjiga koju je imao u bolnici, pred smrt). Navodno je Titov lični sekretar, na sahrani, otvoreno rekao Jusufspahiću i ambasadoru Alžira da je Tito umro kao musliman, što će moći i sami da se uvere, jer će mu na nadgrobnom spomeniku stajati samo ime i godina rođenja, kao što stoji i muslimanima.

  Meni je ova priča validna, jer se svi sećaju njegove fascinacije Arapima i arapskim svetom, a islam je jedina religija o kojoj se javno i nedvosmisleno pozitivno izražavao za života...
  (ja, 10. jun 2019 08:59)

  # Link komentara

 105. Prva varijanta je siguran sam tacna. To je bio najveci gospodin medju drugovima u istoriji petokrake. Nazalost mogu samo da konstatujem da mu na ovim prostorima ravnoga nema jos uvek.
   (moveonup, 10. jun 2019 08:58)

  # Link komentara

 106. Bio vernik ili ne , nama je isto. A ovi današnji su svi vernici, samo neznam u šta veruju.
   (Roćevac, 10. jun 2019 08:57)

  # Link komentara

 107. Mason.
   (Smuleco, 10. jun 2019 08:55)

  # Link komentara

 108. Biće da je unuk jedini u pravu...
  (Bruce Springsteen, 10. jun 2019 08:50)

  # Link komentara