Četvrtak, 06.06.2019.

10:07

"Prešao je granicu! Trpela sam njegovo seksualno zlostavljanje"

Izvor: B92

"Prešao je granicu! Trpela sam njegovo seksualno zlostavljanje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Јабучило

pre 4 godine

jedno pitanje. Da sad neki Weinsten ponudi bilo kojoj devojci na svetu milion dolara da je malo pipka "protiv njene volje", koliko bi njih pristele na to? Ja mislim ogromna vecina.

Богами, ни многи мушки се не би бунили. Све се своди на "установили смо шта си, а сад само договарамо цену" :)

Milos

pre 4 godine

Sta nije jasno, kako je mogla da cuti, trpi, pa cak i uziva u napastvovanju od strane ovog gmaza, a tek sada se setila da ga prijavi? A kako je on mogao da zloupotrebi svoj polozaj, moc, novac, poznanstva... i posteno izmaltretira ove zene? E pa, isto tako, neke su se kasnije "osvestile" jer su zeljne njegovog njegov novca, neke su mozda tek sada skupile hrabrosti da progovore. Sve u svemu, zasluzio je i od jednh i od drugih, jer ni sam nije pravio razliku, to za njega nisu bila ljudska bica nego zene.

EU Citizen

pre 4 godine

Trpela si, jer si imala koristi, i onda je bio dragi Harvi. Sad bi mogla, kao i ostale elitne prostitutke, jer tri četvrtine Holivude nije ništa drugo, barem da imaš dovoljno mozga i obraza da ćutiš, jer svakome osim SJW degenerika je jasno šta je tu bilo u pitanju.

prcko

pre 4 godine

ova nagadjanja su meni nabedniji vid pravde. daj pare i svaka gadost prolazi. ponekad imam osecaj da se sve te zene svesno daju iskoristi i telesno zloupotrebiti samo da bi kasnije mogle da tuze i zarade lovu. u svakom slucaju 50% oduzeti od svega sto ove zene pricaju posle 20 godina cutanja.

virus

pre 4 godine

Eto, uzele gospodje pare, malo se eksponirale po medijima, advokati naplatili svoje, i svako svojoj kuci. On s malo tanjim novcanikom, one s malo debljim, i sve je opet divno i lepo u holivudu. Evo jedno pitanje. Da sad neki Weinsten ponudi bilo kojoj devojci na svetu milion dolara da je malo pipka "protiv njene volje", koliko bi njih pristele na to? Ja mislim ogromna vecina, cast izuzecima. Drugo pitanje. Da li mislite da ce neka od tih silovanih istraumiranih glumica donirati svoje deo nekoj organizaciji za borbu protiv seksizma na poslu, ili nekoj udruzi za pomoc zrtvama silovanja? Nema teorije. Sve ide u nove seksi krpice, skuplju bundu, ekskluzivniji kabriolet, prozirnije gacice, dublji dekolte. Tako funkcionise filmska estrada, i tamo i ovde. Jedino sto se u USA obrcu mnogo vece pare pa sve to deluje mnogo napumpanije. Ali svuda u svetu vazi isto pravilo, a to je da bukvalno sve ima svoju cenu. Ove "zrtve" sto su halapljivo strpale pare u dzep to samo potvrdjuju.

Silverfox

pre 4 godine

Madona ovo ne radi radi para, ali medijske pažnje nikada nije na odmet. Posebno nakon njenih pposlednjih nastupa :) Ako ostavimo po strani sve kontraverze vezane za njenu provokativnu seksualnost koju je ispoljavala tokom cele karijere, ona se sama hvalila kako je sagradila karijeru kroz krevete. Zato su ove optužbe za nešto od pre skoro 30 godina glupost. Zamislite, nije je silovao, nego ju je "uznemiravao", prešao granicu :) Ne mislim da je on cveće, ali ovo je smešno. Što se tiče njegovih nagodbi i miliona koje je platio, da su se sudski sporovi produžili platio bi još više, čak i da dokaže da je nevin. Ko bi tim ženama uspeo da naplati njegove troškove i da dobije spor? On je odigrao maestralno, bankrotstvom je smanjio atraktivnost sporova i ograničio moguću štetu. Samim tim je motivisao advokate koji su ga tužili da budu zainteresovani za nagodbe.

b

pre 4 godine

Prva koja je cutala, otvorila je prostor da se desi druga. Druga koja je cutala, otvorila je prostor da se desi treca. I tako trideset i kusur godina, one sve cute, a on zlikovac radi svoj poso. Ogromnim delom je odgovornost i na tim "glumicama" koje bas znaju da glume. Jer ako 30 godina uspesno skrivas da te neko silovao, dok skupljas oskare i uloge, zgrces pare, smeskas se na gala vecerama, onda je to vrhunska gluma. A ovo sad je lepo isceniran skandal, da se uzme kinta, da se dodje opet u fokus javnosti. Jer ne mogu da trpe da dolaze nove mladje glumice na scenu, a one padaju u zaborav. Koliko Madonna ima godina, preko 60 cini mi se? Dokle ce se ponasati kao da je tek zavrsila srednju. Idi bre cuvaj unucice i uzivaj u blagodetima koje ti je izmedju ostalog i taj Weinstein pruzio. Davno ti je proso voz.

Bojan

pre 4 godine

30 miliona im isplatio? Onog momenta kad su uzele od njega pare, postale su legalne prostitutke. Sve do jedne. Covek je i onda bio pun ko brod, trebao je da ih plati na licu mesta za seks i prosao bi jeftinije. Ovako su sad sve dosle odjednom da ga kamatare. Sad sve imaju uspesne bogate karijere, pa su mu udarile mnogo skuplju tarifu. Ono sto i dalje nemaju i nikad nece imati su obraz i moral. Mozda gresim dusu i verovatno se ovo nekima nece dopasti, ali ako vas neko na nesto prisili bez vase volje, imate samo dve opcije. Da se oduprete, ili da prijavite policiji u roku od 48h, dakle dok je dokazivo. Ali cutati 30+ godina, kriti "silovanje" dok se karijera lepo razvija, dakle sve dok imas INTERESA da cutis... sta je to? Kako to nazivate? I onda uzmes svojih par miliona, i tako javno istaknes cenu svojih seksualnih usluga. Odvratno. Pitanje se postavlja, koliko njih bi odbile bilo sta s njim da im je u startu ponudio te pare. Mislim da je jasno o cemu se radi.

Mrkva

pre 4 godine

Ono što u članku nedostaje je informacija da on to neće platiti iz svog džepa, već od osiguranja. Znači, nikom ništa.
To znači da je kosmička pravda zadovoljena jer SVAKA od tih moralnih veličina koja je ćutala je direktno uticala na to da ovaj napadne sledeću.
Ove su SVE do jedne trebale da budu tužene za prikrivanje zločina jer su svojim ćutanjem dopustile da druge žene budu napadnute.

Ali, NE, on je moćan, on je uticajan, mi jadne ćutimo, trpimo jer hoćemo da glumimo u filmovima i uzmemo lovušicu, budemo slavne i bogate.

I sad, ti kao plačeš, jadaš se što te ovaj silovao. Pa, idi plači onoj prethodnoj koju je silovao ili napastvovao jer je ona svojim ćutanjem dopustila njemu da te napadne.

ZNALE SU da ovaj to radi drugim ženama i ćutale su godinama.
Pa, mene bi bilo sramota da to kažem da sam znao.

Ne, ne, sad kada su im SVIMA karijere na zalasku, sve se setile da pametuju, uključuući i Madonu koja je BABA i priča o nečemu od pre 30 GODINA.

I paz' sad ovo, Madona koja i nije glumica i nije joj zavisila karijera od snimanja filmova, ona je znala i ćutala i sad kao:"Jes, jes, i meni se nabacivao i flertovao, a bio oženjen".
Moralna gromada koja je u to vreme na stadionu stavljala ruku među noge i simulirala masturbiranje pred desetinama hiljada ljudi (Like a virgin).
"Ja sva naivna i nevina, pevam u operi, kulturica i ne znam šta mu bi da mi se nabacuje, odakle mu ideja, seljačina...".

Bojan

pre 4 godine

Objavljena fotografija je nastala mnogo kasnije, sto znaci da se s njim grlila i ako je 1991. znala sve o njemu. Samo je gledala svoje interese. Danas glumi zrtvu. Odvratna osoba.

Orah

pre 4 godine

Po pricama mnogih svi su znali ko je on. I bas me interesuje da li bi pristale ponovo na isto ili bi se odrekle slave i para koje im je on obezbjedio. Odnosno krenule drugim putem i rizikovale da propadnu, odnosno da na njihovo mjesto dodje neko drugi.

sale

pre 4 godine

Mislile smo da je premocan, pa moramo da trpimo haha.. .Sad kad i nije sad smo svesne i jake. Ajte molim vas... A samim tim sto ste cutale i trpele delom ste krive za zataskavanje i za stradanje onih koje su dosle posle vas. Ok je i ako je silovana pa nije smela, htela do sada itd, ali makar da ne glupetaju ovako javno... Kazi silovao me, iskorisitio me, bila sam glupa nisam trebala da popustim..A ne ovo? Ovo je nemoralnije nego da je rekla - svesno sam se ... za pare, a saad hocu jos.

Džoni

pre 4 godine

Čim one hoće da se nagode pa makar bilo i za milione jasno je da su te žene pre svega materijalisti koje su tada a evo i sada sve podredili isključivo profitu i slavi. Pristale bi one i sada na "zlostavljanje" radi koristi, čim pristaju na to da se on takav "monstrum" kako su ga okarakterisale izvuče plaćanjem a ne robijom a njemu je plaćanje najlakše.

luka

pre 4 godine

Posle dvadeset godina izjaviš da te neko maltretirao i zaradiš milione?
Amerika, obećana zemlja.
Ovde, seksualnom napasniku organizuju miting podrške ispred sudnice? Srbija, izgubljena zemlja u vremenu i prostoru.

Zoki

pre 4 godine

...trpela i uzela benefite trpljenja.
Radnici trpe napor fizickog/umnog rada na poslu, pa na kraju meseca uzmu benefite tog "trpljenja".
Mogla si otici kod drugog producenta, ali ne, ti si ga trpela jer si smatrala da ce ti bas on doneti najvecu korist a ne neki drugi.
Da li je on bash nekog silovao ne znam, dokazace sud, ali draga, ovo sto si ti opisala se ze zove razmena dobara tj. usluga a ne seksualno zlostavljanje. Ti njemu dozvolis seksualne fantazije, a on tebe gurne gore medju zvezde i ti zaradis pare. Jednostavno, ta vrsta razmene dobara se zove (estradna naspram ulicna) prostitucija i dobrovoljno si ucestvovala u tome. Imala si izbor i izabrala si prodaju tela a ne drugog producenta/producentkinju.

Istina

pre 4 godine

Koje licemerje. Opste poznato da je jedna od najpromiskuitetnijih zena u tom poslu, a to govori nesto.

U kakvom vremenu licemerja zivimo, to je strasno. Sve zrtava do zrtve a u ustvari zlotvori.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Ovo je postalo smesno. Što su cutale sve ovo vreme. Ne, tada im je odgovaralo jer su znale da će tako lakše doći do slave.

VUK

pre 4 godine

Ok.neko je uspeo da seksualno uznemiri Madonu ! A šta je to kada u pauzi snimanja spota , Madona sa flašicom coca cole , mladim devojkama demonstrira veštinu felacia i položaj vrata da bi cela flašica stala u grlo bez povraćanja. Taj snimak je sama postavila na internet. Da li je to skaradno i seksualno uznemiravanje devojaka koje su za par dolara angažovane da igraju a ne da prisustvuju Madoninim perverzijama.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Bože, Madonu 1991. neko seksualno zlostavljao. Pa tad je izašao njen album "Erotica" čiji su spotovi bili na ivici pornografije...nek mi oproste ali više mi ona liči na predatora te vrste...

anja

pre 4 godine

Ne bih rekla da se njegova karijera "naglo srusila posto ga je" Esli Dzad optuzila. Nazalost, zene nikada ne bi postigle ovako nesto, cak ni u eri drustvenih mreza, da neko nije pfestao da mu cuva ledja, odnosni IM, jer njegov brat, iako mozda sam nije ucestvovao direktno, itekako je zataskavao i pretio.

Tuzno mi je sto je tako nesto veliki bilo potrebno da bi se napravio jako mali korak ka poboljsanju pozicije zena. I to je vise formalno, povrsinski.

Statista

pre 4 godine

Zli producent je imao audicije u hotelskim sobama i sve su dobrovoljno pristale na igru koja je sledila. Kada su napravile karijere i uzele neke pare onda su se setile pocetaka i tuzile napasnika. Avaj, cova ih isplati i sada je sve u redu. Citam i prosto ne mogu da verujem gde je svet otisao.

weiss67

pre 4 godine

Silovanje, silovanje, a plaćaš, onda ništa, zajeb... sam se. Pošten čovek, biznismen, džentlmen. E žene, niko vama ne treba, same sebe silujete. Demokracija ili ...

MARSUPILAMI

pre 4 godine

Ni jedna nije insistirala da ode u zatvor. Interesantno, sad znamo koliko u holivudu vredi nasilno pipkanje. Samo da jos saznamo koliko to vredi u srbiji ( jutka ).

blondie

pre 4 godine

I nas je Madona maltretirala svojim neverovatnim, fals "pevanjem" na Evrosongu. Posle, sve to ispeglala za yut. Njoj nista ne treba verovati.

Mediocritical

pre 4 godine

Zato ti sada javnosti, uporno vraćaš tu nepravdu, upornom seksualnom nametljivošću, koja nam se svima, na svetu ogadi... Dajte joj medijskog prostora, ili će da nas sve podavi svojom staračkom i odrtavelom erotikom.

Statista

pre 4 godine

Zli producent je imao audicije u hotelskim sobama i sve su dobrovoljno pristale na igru koja je sledila. Kada su napravile karijere i uzele neke pare onda su se setile pocetaka i tuzile napasnika. Avaj, cova ih isplati i sada je sve u redu. Citam i prosto ne mogu da verujem gde je svet otisao.

weiss67

pre 4 godine

Silovanje, silovanje, a plaćaš, onda ništa, zajeb... sam se. Pošten čovek, biznismen, džentlmen. E žene, niko vama ne treba, same sebe silujete. Demokracija ili ...

Bojan

pre 4 godine

Objavljena fotografija je nastala mnogo kasnije, sto znaci da se s njim grlila i ako je 1991. znala sve o njemu. Samo je gledala svoje interese. Danas glumi zrtvu. Odvratna osoba.

blondie

pre 4 godine

I nas je Madona maltretirala svojim neverovatnim, fals "pevanjem" na Evrosongu. Posle, sve to ispeglala za yut. Njoj nista ne treba verovati.

Mediocritical

pre 4 godine

Zato ti sada javnosti, uporno vraćaš tu nepravdu, upornom seksualnom nametljivošću, koja nam se svima, na svetu ogadi... Dajte joj medijskog prostora, ili će da nas sve podavi svojom staračkom i odrtavelom erotikom.

Mrkva

pre 4 godine

Ono što u članku nedostaje je informacija da on to neće platiti iz svog džepa, već od osiguranja. Znači, nikom ništa.
To znači da je kosmička pravda zadovoljena jer SVAKA od tih moralnih veličina koja je ćutala je direktno uticala na to da ovaj napadne sledeću.
Ove su SVE do jedne trebale da budu tužene za prikrivanje zločina jer su svojim ćutanjem dopustile da druge žene budu napadnute.

Ali, NE, on je moćan, on je uticajan, mi jadne ćutimo, trpimo jer hoćemo da glumimo u filmovima i uzmemo lovušicu, budemo slavne i bogate.

I sad, ti kao plačeš, jadaš se što te ovaj silovao. Pa, idi plači onoj prethodnoj koju je silovao ili napastvovao jer je ona svojim ćutanjem dopustila njemu da te napadne.

ZNALE SU da ovaj to radi drugim ženama i ćutale su godinama.
Pa, mene bi bilo sramota da to kažem da sam znao.

Ne, ne, sad kada su im SVIMA karijere na zalasku, sve se setile da pametuju, uključuući i Madonu koja je BABA i priča o nečemu od pre 30 GODINA.

I paz' sad ovo, Madona koja i nije glumica i nije joj zavisila karijera od snimanja filmova, ona je znala i ćutala i sad kao:"Jes, jes, i meni se nabacivao i flertovao, a bio oženjen".
Moralna gromada koja je u to vreme na stadionu stavljala ruku među noge i simulirala masturbiranje pred desetinama hiljada ljudi (Like a virgin).
"Ja sva naivna i nevina, pevam u operi, kulturica i ne znam šta mu bi da mi se nabacuje, odakle mu ideja, seljačina...".

anja

pre 4 godine

Ne bih rekla da se njegova karijera "naglo srusila posto ga je" Esli Dzad optuzila. Nazalost, zene nikada ne bi postigle ovako nesto, cak ni u eri drustvenih mreza, da neko nije pfestao da mu cuva ledja, odnosni IM, jer njegov brat, iako mozda sam nije ucestvovao direktno, itekako je zataskavao i pretio.

Tuzno mi je sto je tako nesto veliki bilo potrebno da bi se napravio jako mali korak ka poboljsanju pozicije zena. I to je vise formalno, povrsinski.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Bože, Madonu 1991. neko seksualno zlostavljao. Pa tad je izašao njen album "Erotica" čiji su spotovi bili na ivici pornografije...nek mi oproste ali više mi ona liči na predatora te vrste...

Džoni

pre 4 godine

Čim one hoće da se nagode pa makar bilo i za milione jasno je da su te žene pre svega materijalisti koje su tada a evo i sada sve podredili isključivo profitu i slavi. Pristale bi one i sada na "zlostavljanje" radi koristi, čim pristaju na to da se on takav "monstrum" kako su ga okarakterisale izvuče plaćanjem a ne robijom a njemu je plaćanje najlakše.

Bojan

pre 4 godine

30 miliona im isplatio? Onog momenta kad su uzele od njega pare, postale su legalne prostitutke. Sve do jedne. Covek je i onda bio pun ko brod, trebao je da ih plati na licu mesta za seks i prosao bi jeftinije. Ovako su sad sve dosle odjednom da ga kamatare. Sad sve imaju uspesne bogate karijere, pa su mu udarile mnogo skuplju tarifu. Ono sto i dalje nemaju i nikad nece imati su obraz i moral. Mozda gresim dusu i verovatno se ovo nekima nece dopasti, ali ako vas neko na nesto prisili bez vase volje, imate samo dve opcije. Da se oduprete, ili da prijavite policiji u roku od 48h, dakle dok je dokazivo. Ali cutati 30+ godina, kriti "silovanje" dok se karijera lepo razvija, dakle sve dok imas INTERESA da cutis... sta je to? Kako to nazivate? I onda uzmes svojih par miliona, i tako javno istaknes cenu svojih seksualnih usluga. Odvratno. Pitanje se postavlja, koliko njih bi odbile bilo sta s njim da im je u startu ponudio te pare. Mislim da je jasno o cemu se radi.

Orah

pre 4 godine

Po pricama mnogih svi su znali ko je on. I bas me interesuje da li bi pristale ponovo na isto ili bi se odrekle slave i para koje im je on obezbjedio. Odnosno krenule drugim putem i rizikovale da propadnu, odnosno da na njihovo mjesto dodje neko drugi.

VUK

pre 4 godine

Ok.neko je uspeo da seksualno uznemiri Madonu ! A šta je to kada u pauzi snimanja spota , Madona sa flašicom coca cole , mladim devojkama demonstrira veštinu felacia i položaj vrata da bi cela flašica stala u grlo bez povraćanja. Taj snimak je sama postavila na internet. Da li je to skaradno i seksualno uznemiravanje devojaka koje su za par dolara angažovane da igraju a ne da prisustvuju Madoninim perverzijama.

virus

pre 4 godine

Eto, uzele gospodje pare, malo se eksponirale po medijima, advokati naplatili svoje, i svako svojoj kuci. On s malo tanjim novcanikom, one s malo debljim, i sve je opet divno i lepo u holivudu. Evo jedno pitanje. Da sad neki Weinsten ponudi bilo kojoj devojci na svetu milion dolara da je malo pipka "protiv njene volje", koliko bi njih pristele na to? Ja mislim ogromna vecina, cast izuzecima. Drugo pitanje. Da li mislite da ce neka od tih silovanih istraumiranih glumica donirati svoje deo nekoj organizaciji za borbu protiv seksizma na poslu, ili nekoj udruzi za pomoc zrtvama silovanja? Nema teorije. Sve ide u nove seksi krpice, skuplju bundu, ekskluzivniji kabriolet, prozirnije gacice, dublji dekolte. Tako funkcionise filmska estrada, i tamo i ovde. Jedino sto se u USA obrcu mnogo vece pare pa sve to deluje mnogo napumpanije. Ali svuda u svetu vazi isto pravilo, a to je da bukvalno sve ima svoju cenu. Ove "zrtve" sto su halapljivo strpale pare u dzep to samo potvrdjuju.

Istina

pre 4 godine

Koje licemerje. Opste poznato da je jedna od najpromiskuitetnijih zena u tom poslu, a to govori nesto.

U kakvom vremenu licemerja zivimo, to je strasno. Sve zrtava do zrtve a u ustvari zlotvori.

sale

pre 4 godine

Mislile smo da je premocan, pa moramo da trpimo haha.. .Sad kad i nije sad smo svesne i jake. Ajte molim vas... A samim tim sto ste cutale i trpele delom ste krive za zataskavanje i za stradanje onih koje su dosle posle vas. Ok je i ako je silovana pa nije smela, htela do sada itd, ali makar da ne glupetaju ovako javno... Kazi silovao me, iskorisitio me, bila sam glupa nisam trebala da popustim..A ne ovo? Ovo je nemoralnije nego da je rekla - svesno sam se ... za pare, a saad hocu jos.

Zoki

pre 4 godine

...trpela i uzela benefite trpljenja.
Radnici trpe napor fizickog/umnog rada na poslu, pa na kraju meseca uzmu benefite tog "trpljenja".
Mogla si otici kod drugog producenta, ali ne, ti si ga trpela jer si smatrala da ce ti bas on doneti najvecu korist a ne neki drugi.
Da li je on bash nekog silovao ne znam, dokazace sud, ali draga, ovo sto si ti opisala se ze zove razmena dobara tj. usluga a ne seksualno zlostavljanje. Ti njemu dozvolis seksualne fantazije, a on tebe gurne gore medju zvezde i ti zaradis pare. Jednostavno, ta vrsta razmene dobara se zove (estradna naspram ulicna) prostitucija i dobrovoljno si ucestvovala u tome. Imala si izbor i izabrala si prodaju tela a ne drugog producenta/producentkinju.

b

pre 4 godine

Prva koja je cutala, otvorila je prostor da se desi druga. Druga koja je cutala, otvorila je prostor da se desi treca. I tako trideset i kusur godina, one sve cute, a on zlikovac radi svoj poso. Ogromnim delom je odgovornost i na tim "glumicama" koje bas znaju da glume. Jer ako 30 godina uspesno skrivas da te neko silovao, dok skupljas oskare i uloge, zgrces pare, smeskas se na gala vecerama, onda je to vrhunska gluma. A ovo sad je lepo isceniran skandal, da se uzme kinta, da se dodje opet u fokus javnosti. Jer ne mogu da trpe da dolaze nove mladje glumice na scenu, a one padaju u zaborav. Koliko Madonna ima godina, preko 60 cini mi se? Dokle ce se ponasati kao da je tek zavrsila srednju. Idi bre cuvaj unucice i uzivaj u blagodetima koje ti je izmedju ostalog i taj Weinstein pruzio. Davno ti je proso voz.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Ovo je postalo smesno. Što su cutale sve ovo vreme. Ne, tada im je odgovaralo jer su znale da će tako lakše doći do slave.

luka

pre 4 godine

Posle dvadeset godina izjaviš da te neko maltretirao i zaradiš milione?
Amerika, obećana zemlja.
Ovde, seksualnom napasniku organizuju miting podrške ispred sudnice? Srbija, izgubljena zemlja u vremenu i prostoru.

MARSUPILAMI

pre 4 godine

Ni jedna nije insistirala da ode u zatvor. Interesantno, sad znamo koliko u holivudu vredi nasilno pipkanje. Samo da jos saznamo koliko to vredi u srbiji ( jutka ).

Silverfox

pre 4 godine

Madona ovo ne radi radi para, ali medijske pažnje nikada nije na odmet. Posebno nakon njenih pposlednjih nastupa :) Ako ostavimo po strani sve kontraverze vezane za njenu provokativnu seksualnost koju je ispoljavala tokom cele karijere, ona se sama hvalila kako je sagradila karijeru kroz krevete. Zato su ove optužbe za nešto od pre skoro 30 godina glupost. Zamislite, nije je silovao, nego ju je "uznemiravao", prešao granicu :) Ne mislim da je on cveće, ali ovo je smešno. Što se tiče njegovih nagodbi i miliona koje je platio, da su se sudski sporovi produžili platio bi još više, čak i da dokaže da je nevin. Ko bi tim ženama uspeo da naplati njegove troškove i da dobije spor? On je odigrao maestralno, bankrotstvom je smanjio atraktivnost sporova i ograničio moguću štetu. Samim tim je motivisao advokate koji su ga tužili da budu zainteresovani za nagodbe.

EU Citizen

pre 4 godine

Trpela si, jer si imala koristi, i onda je bio dragi Harvi. Sad bi mogla, kao i ostale elitne prostitutke, jer tri četvrtine Holivude nije ništa drugo, barem da imaš dovoljno mozga i obraza da ćutiš, jer svakome osim SJW degenerika je jasno šta je tu bilo u pitanju.

prcko

pre 4 godine

ova nagadjanja su meni nabedniji vid pravde. daj pare i svaka gadost prolazi. ponekad imam osecaj da se sve te zene svesno daju iskoristi i telesno zloupotrebiti samo da bi kasnije mogle da tuze i zarade lovu. u svakom slucaju 50% oduzeti od svega sto ove zene pricaju posle 20 godina cutanja.

Milos

pre 4 godine

Sta nije jasno, kako je mogla da cuti, trpi, pa cak i uziva u napastvovanju od strane ovog gmaza, a tek sada se setila da ga prijavi? A kako je on mogao da zloupotrebi svoj polozaj, moc, novac, poznanstva... i posteno izmaltretira ove zene? E pa, isto tako, neke su se kasnije "osvestile" jer su zeljne njegovog njegov novca, neke su mozda tek sada skupile hrabrosti da progovore. Sve u svemu, zasluzio je i od jednh i od drugih, jer ni sam nije pravio razliku, to za njega nisu bila ljudska bica nego zene.

Јабучило

pre 4 godine

jedno pitanje. Da sad neki Weinsten ponudi bilo kojoj devojci na svetu milion dolara da je malo pipka "protiv njene volje", koliko bi njih pristele na to? Ja mislim ogromna vecina.

Богами, ни многи мушки се не би бунили. Све се своди на "установили смо шта си, а сад само договарамо цену" :)

anja

pre 4 godine

Ne bih rekla da se njegova karijera "naglo srusila posto ga je" Esli Dzad optuzila. Nazalost, zene nikada ne bi postigle ovako nesto, cak ni u eri drustvenih mreza, da neko nije pfestao da mu cuva ledja, odnosni IM, jer njegov brat, iako mozda sam nije ucestvovao direktno, itekako je zataskavao i pretio.

Tuzno mi je sto je tako nesto veliki bilo potrebno da bi se napravio jako mali korak ka poboljsanju pozicije zena. I to je vise formalno, povrsinski.

weiss67

pre 4 godine

Silovanje, silovanje, a plaćaš, onda ništa, zajeb... sam se. Pošten čovek, biznismen, džentlmen. E žene, niko vama ne treba, same sebe silujete. Demokracija ili ...

Statista

pre 4 godine

Zli producent je imao audicije u hotelskim sobama i sve su dobrovoljno pristale na igru koja je sledila. Kada su napravile karijere i uzele neke pare onda su se setile pocetaka i tuzile napasnika. Avaj, cova ih isplati i sada je sve u redu. Citam i prosto ne mogu da verujem gde je svet otisao.

blondie

pre 4 godine

I nas je Madona maltretirala svojim neverovatnim, fals "pevanjem" na Evrosongu. Posle, sve to ispeglala za yut. Njoj nista ne treba verovati.

Mediocritical

pre 4 godine

Zato ti sada javnosti, uporno vraćaš tu nepravdu, upornom seksualnom nametljivošću, koja nam se svima, na svetu ogadi... Dajte joj medijskog prostora, ili će da nas sve podavi svojom staračkom i odrtavelom erotikom.

Mrkva

pre 4 godine

Ono što u članku nedostaje je informacija da on to neće platiti iz svog džepa, već od osiguranja. Znači, nikom ništa.
To znači da je kosmička pravda zadovoljena jer SVAKA od tih moralnih veličina koja je ćutala je direktno uticala na to da ovaj napadne sledeću.
Ove su SVE do jedne trebale da budu tužene za prikrivanje zločina jer su svojim ćutanjem dopustile da druge žene budu napadnute.

Ali, NE, on je moćan, on je uticajan, mi jadne ćutimo, trpimo jer hoćemo da glumimo u filmovima i uzmemo lovušicu, budemo slavne i bogate.

I sad, ti kao plačeš, jadaš se što te ovaj silovao. Pa, idi plači onoj prethodnoj koju je silovao ili napastvovao jer je ona svojim ćutanjem dopustila njemu da te napadne.

ZNALE SU da ovaj to radi drugim ženama i ćutale su godinama.
Pa, mene bi bilo sramota da to kažem da sam znao.

Ne, ne, sad kada su im SVIMA karijere na zalasku, sve se setile da pametuju, uključuući i Madonu koja je BABA i priča o nečemu od pre 30 GODINA.

I paz' sad ovo, Madona koja i nije glumica i nije joj zavisila karijera od snimanja filmova, ona je znala i ćutala i sad kao:"Jes, jes, i meni se nabacivao i flertovao, a bio oženjen".
Moralna gromada koja je u to vreme na stadionu stavljala ruku među noge i simulirala masturbiranje pred desetinama hiljada ljudi (Like a virgin).
"Ja sva naivna i nevina, pevam u operi, kulturica i ne znam šta mu bi da mi se nabacuje, odakle mu ideja, seljačina...".

Bojan

pre 4 godine

Objavljena fotografija je nastala mnogo kasnije, sto znaci da se s njim grlila i ako je 1991. znala sve o njemu. Samo je gledala svoje interese. Danas glumi zrtvu. Odvratna osoba.

sale

pre 4 godine

Mislile smo da je premocan, pa moramo da trpimo haha.. .Sad kad i nije sad smo svesne i jake. Ajte molim vas... A samim tim sto ste cutale i trpele delom ste krive za zataskavanje i za stradanje onih koje su dosle posle vas. Ok je i ako je silovana pa nije smela, htela do sada itd, ali makar da ne glupetaju ovako javno... Kazi silovao me, iskorisitio me, bila sam glupa nisam trebala da popustim..A ne ovo? Ovo je nemoralnije nego da je rekla - svesno sam se ... za pare, a saad hocu jos.

Silverfox

pre 4 godine

Madona ovo ne radi radi para, ali medijske pažnje nikada nije na odmet. Posebno nakon njenih pposlednjih nastupa :) Ako ostavimo po strani sve kontraverze vezane za njenu provokativnu seksualnost koju je ispoljavala tokom cele karijere, ona se sama hvalila kako je sagradila karijeru kroz krevete. Zato su ove optužbe za nešto od pre skoro 30 godina glupost. Zamislite, nije je silovao, nego ju je "uznemiravao", prešao granicu :) Ne mislim da je on cveće, ali ovo je smešno. Što se tiče njegovih nagodbi i miliona koje je platio, da su se sudski sporovi produžili platio bi još više, čak i da dokaže da je nevin. Ko bi tim ženama uspeo da naplati njegove troškove i da dobije spor? On je odigrao maestralno, bankrotstvom je smanjio atraktivnost sporova i ograničio moguću štetu. Samim tim je motivisao advokate koji su ga tužili da budu zainteresovani za nagodbe.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Bože, Madonu 1991. neko seksualno zlostavljao. Pa tad je izašao njen album "Erotica" čiji su spotovi bili na ivici pornografije...nek mi oproste ali više mi ona liči na predatora te vrste...

Bojan

pre 4 godine

30 miliona im isplatio? Onog momenta kad su uzele od njega pare, postale su legalne prostitutke. Sve do jedne. Covek je i onda bio pun ko brod, trebao je da ih plati na licu mesta za seks i prosao bi jeftinije. Ovako su sad sve dosle odjednom da ga kamatare. Sad sve imaju uspesne bogate karijere, pa su mu udarile mnogo skuplju tarifu. Ono sto i dalje nemaju i nikad nece imati su obraz i moral. Mozda gresim dusu i verovatno se ovo nekima nece dopasti, ali ako vas neko na nesto prisili bez vase volje, imate samo dve opcije. Da se oduprete, ili da prijavite policiji u roku od 48h, dakle dok je dokazivo. Ali cutati 30+ godina, kriti "silovanje" dok se karijera lepo razvija, dakle sve dok imas INTERESA da cutis... sta je to? Kako to nazivate? I onda uzmes svojih par miliona, i tako javno istaknes cenu svojih seksualnih usluga. Odvratno. Pitanje se postavlja, koliko njih bi odbile bilo sta s njim da im je u startu ponudio te pare. Mislim da je jasno o cemu se radi.

Džoni

pre 4 godine

Čim one hoće da se nagode pa makar bilo i za milione jasno je da su te žene pre svega materijalisti koje su tada a evo i sada sve podredili isključivo profitu i slavi. Pristale bi one i sada na "zlostavljanje" radi koristi, čim pristaju na to da se on takav "monstrum" kako su ga okarakterisale izvuče plaćanjem a ne robijom a njemu je plaćanje najlakše.

Istina

pre 4 godine

Koje licemerje. Opste poznato da je jedna od najpromiskuitetnijih zena u tom poslu, a to govori nesto.

U kakvom vremenu licemerja zivimo, to je strasno. Sve zrtava do zrtve a u ustvari zlotvori.

virus

pre 4 godine

Eto, uzele gospodje pare, malo se eksponirale po medijima, advokati naplatili svoje, i svako svojoj kuci. On s malo tanjim novcanikom, one s malo debljim, i sve je opet divno i lepo u holivudu. Evo jedno pitanje. Da sad neki Weinsten ponudi bilo kojoj devojci na svetu milion dolara da je malo pipka "protiv njene volje", koliko bi njih pristele na to? Ja mislim ogromna vecina, cast izuzecima. Drugo pitanje. Da li mislite da ce neka od tih silovanih istraumiranih glumica donirati svoje deo nekoj organizaciji za borbu protiv seksizma na poslu, ili nekoj udruzi za pomoc zrtvama silovanja? Nema teorije. Sve ide u nove seksi krpice, skuplju bundu, ekskluzivniji kabriolet, prozirnije gacice, dublji dekolte. Tako funkcionise filmska estrada, i tamo i ovde. Jedino sto se u USA obrcu mnogo vece pare pa sve to deluje mnogo napumpanije. Ali svuda u svetu vazi isto pravilo, a to je da bukvalno sve ima svoju cenu. Ove "zrtve" sto su halapljivo strpale pare u dzep to samo potvrdjuju.

VUK

pre 4 godine

Ok.neko je uspeo da seksualno uznemiri Madonu ! A šta je to kada u pauzi snimanja spota , Madona sa flašicom coca cole , mladim devojkama demonstrira veštinu felacia i položaj vrata da bi cela flašica stala u grlo bez povraćanja. Taj snimak je sama postavila na internet. Da li je to skaradno i seksualno uznemiravanje devojaka koje su za par dolara angažovane da igraju a ne da prisustvuju Madoninim perverzijama.

Zoki

pre 4 godine

...trpela i uzela benefite trpljenja.
Radnici trpe napor fizickog/umnog rada na poslu, pa na kraju meseca uzmu benefite tog "trpljenja".
Mogla si otici kod drugog producenta, ali ne, ti si ga trpela jer si smatrala da ce ti bas on doneti najvecu korist a ne neki drugi.
Da li je on bash nekog silovao ne znam, dokazace sud, ali draga, ovo sto si ti opisala se ze zove razmena dobara tj. usluga a ne seksualno zlostavljanje. Ti njemu dozvolis seksualne fantazije, a on tebe gurne gore medju zvezde i ti zaradis pare. Jednostavno, ta vrsta razmene dobara se zove (estradna naspram ulicna) prostitucija i dobrovoljno si ucestvovala u tome. Imala si izbor i izabrala si prodaju tela a ne drugog producenta/producentkinju.

b

pre 4 godine

Prva koja je cutala, otvorila je prostor da se desi druga. Druga koja je cutala, otvorila je prostor da se desi treca. I tako trideset i kusur godina, one sve cute, a on zlikovac radi svoj poso. Ogromnim delom je odgovornost i na tim "glumicama" koje bas znaju da glume. Jer ako 30 godina uspesno skrivas da te neko silovao, dok skupljas oskare i uloge, zgrces pare, smeskas se na gala vecerama, onda je to vrhunska gluma. A ovo sad je lepo isceniran skandal, da se uzme kinta, da se dodje opet u fokus javnosti. Jer ne mogu da trpe da dolaze nove mladje glumice na scenu, a one padaju u zaborav. Koliko Madonna ima godina, preko 60 cini mi se? Dokle ce se ponasati kao da je tek zavrsila srednju. Idi bre cuvaj unucice i uzivaj u blagodetima koje ti je izmedju ostalog i taj Weinstein pruzio. Davno ti je proso voz.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Ovo je postalo smesno. Što su cutale sve ovo vreme. Ne, tada im je odgovaralo jer su znale da će tako lakše doći do slave.

Orah

pre 4 godine

Po pricama mnogih svi su znali ko je on. I bas me interesuje da li bi pristale ponovo na isto ili bi se odrekle slave i para koje im je on obezbjedio. Odnosno krenule drugim putem i rizikovale da propadnu, odnosno da na njihovo mjesto dodje neko drugi.

MARSUPILAMI

pre 4 godine

Ni jedna nije insistirala da ode u zatvor. Interesantno, sad znamo koliko u holivudu vredi nasilno pipkanje. Samo da jos saznamo koliko to vredi u srbiji ( jutka ).

luka

pre 4 godine

Posle dvadeset godina izjaviš da te neko maltretirao i zaradiš milione?
Amerika, obećana zemlja.
Ovde, seksualnom napasniku organizuju miting podrške ispred sudnice? Srbija, izgubljena zemlja u vremenu i prostoru.

prcko

pre 4 godine

ova nagadjanja su meni nabedniji vid pravde. daj pare i svaka gadost prolazi. ponekad imam osecaj da se sve te zene svesno daju iskoristi i telesno zloupotrebiti samo da bi kasnije mogle da tuze i zarade lovu. u svakom slucaju 50% oduzeti od svega sto ove zene pricaju posle 20 godina cutanja.

EU Citizen

pre 4 godine

Trpela si, jer si imala koristi, i onda je bio dragi Harvi. Sad bi mogla, kao i ostale elitne prostitutke, jer tri četvrtine Holivude nije ništa drugo, barem da imaš dovoljno mozga i obraza da ćutiš, jer svakome osim SJW degenerika je jasno šta je tu bilo u pitanju.

Milos

pre 4 godine

Sta nije jasno, kako je mogla da cuti, trpi, pa cak i uziva u napastvovanju od strane ovog gmaza, a tek sada se setila da ga prijavi? A kako je on mogao da zloupotrebi svoj polozaj, moc, novac, poznanstva... i posteno izmaltretira ove zene? E pa, isto tako, neke su se kasnije "osvestile" jer su zeljne njegovog njegov novca, neke su mozda tek sada skupile hrabrosti da progovore. Sve u svemu, zasluzio je i od jednh i od drugih, jer ni sam nije pravio razliku, to za njega nisu bila ljudska bica nego zene.

Јабучило

pre 4 godine

jedno pitanje. Da sad neki Weinsten ponudi bilo kojoj devojci na svetu milion dolara da je malo pipka "protiv njene volje", koliko bi njih pristele na to? Ja mislim ogromna vecina.

Богами, ни многи мушки се не би бунили. Све се своди на "установили смо шта си, а сад само договарамо цену" :)