Ponedeljak, 18.03.2019.

21:52

Slavni roker pozvao na bojkot pesme Evrovizije

Izvor: B92

Slavni roker pozvao na bojkot pesme Evrovizije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Vladimir

pre 5 godina

Srbi koji nemaju pojma o njihovoj pravoj izvornoj Rodnoj veri pricaju o Izraelu i prijateljstvu.

Njihova vera koja nam je na silu nametnuta je unistila Srpski narod i njegovu kulturu.

Hriscanstvo je unistilo sve tragove nase velike civilizacije koja je postojala pre svih tih naroda koje sada komentarisemo a koji su bili na nivou plemenskih zajednica ili uopste nisu ni postojali kada smo mi imali Megalopolis Vincu i Starcevo.

Prva religija u Lepenskom Viru koja je bila osnova za SVE kasnije religije ukljucujuci tu i Hriscanstvo i Islam bila je starija svega 5000 godina od drugih religija.

Prvi megalopolis u Vinci koji je imako kuce na sprat uzane ulice, gradsku strukturu, nastao je oko 5000 godina pre nastanka svih tih civilizacija i naroda, 2500 godina pre Egipta, jos vise pre stare Grcke i Rima.

Prvi kalendar je star preko 7500 godina, prvo pismo nase Vincansko bilo je osnova za sva ostala pisma kasnije sto je dokazano.

Prva metalurgija i izrada maceva i oruzja opet u Srbiji.

Prva velika osvajanja. Srpski vladari Nino i Piko Belov. Pola Evrope i cela Nemacka. Kasnije Rusija, Ukrajina i sl.
Na drugu stranu Nino je osvojio ceo bliski istok ukljucujuci i deo Indije.

Dokaza imate na sve strane ukljucujuci i njegov metalni mac koji je star 2000 godina p.n.e. kada niko nigde sem u Srbiji nije mogao napraviti mac.

Njegova kruna nadjena u rusevinama njegovog grada ima boginju Sorbonu na kruni i podseca na Srpske krune.

Narode Srbije ... edukuj se

Smuleco

pre 5 godina

Izrael je jedan od najvećih prijatelja Srbije:). To što ovaj ishlapeli zumbul sada lupeta, isto je kao ono što je radio i 1998., kada se frenetično zalagao za bombardovanje Srbije, i propagirao brutalno kažnjavanje Srba zbog navodnih ratnih zločina, nad Albancima.

Harry

pre 5 godina

Ovaj covek je zbog svoje sujete unistio Pink Flojd, ne respektujuci velicinu jednog Dejvida Gilmura. Covek je, blago receno, malo na svoju stranu...ima on neki problem...mentalni. On je mesavina patoloskog ega, ubedjenja o sopstvenoj velicini, a nevaznosti svoje okoline. Psiho.

8

pre 5 godina

Snezo ,meni se cini da je svrha zabave i skretaanje paznje na probleme koji muce svet ,jer svi su deo istog sveta ,i oni koji se zlopate i oni koji se zabavljaju,Bez namere da budem pateicna ,ali na Evroviziji su se pevale pesme kojima se zblizavaju narodi i njihovi nemiri ,kao i ljubav.pa stoga ne vidim ovaj postupak kao puko politizovanje vec na skretanje na problem koji je izneo.Ako gresi imace ko da ga demantuje , ako iznosi cinjenice cuce ga neko.

8

pre 5 godina

Satara,najlakse je reci i biti auomatski slobodouman gradjanin "nacija i religija su droga ..."ali tesko je promeniti svetsko ustrojsvo novim obelezjima bez kojih bi ionako prezasicena planeta postala haoticnija.Nekima bi bas takva bila zanimljiva jer se ne hvaaju u kostac sa problemima koji uticu na zivotne tokove sveta.,ali nije resenje.

C i n i k

pre 5 godina

Podrska Izraelu, nasim iskrenim prijateljima i saveznicima.
Sto se tice pijanog rokera msm da mu je vreme za staracki dom gde na miru moze da se bavi knjigom A.Hitlera a uz put neka odgleda finale Eurosonga gde nas nece biti..

Zagor

pre 5 godina

@izhlapjeli starac: Bio sam i ja i video. Ocigledno ti prijatelji nisu pokazali to sto sam ja video. I sta sad? Mislis da znas celu istinu posto imas Palestinca u familiji?

jasdf

pre 5 godina

@gandra
Mislis licemer? Uziva u dobrobitima zapadnih vrednosti i pljuje ih za istocnjacke televizije. Cenio bi ga da se preselio u SKoreju ili Rusiju i pristao da zivi tamo od prosecne plate.

jasdf

pre 5 godina

Nekada jako dobra grupa, obelezili su deo moje mladosti. O velicini Izraela govori podatak da su i pored ovih fasistickih poziva Votersa mnogo slusaniji u Izraelu nego sto ce ikada biti na palestinskim teritorijama.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Licno me nevidjeno smaraju svi svetski muzicari koji s vremena na vreme palamude o svetskim temama tipa Izrael-Palestina, Tibet i sl. Deluju kao devojke na izborima za mis-mir u svetu i slicne otrcane floskule.Rodzere, mislim da imas odredjenih problema kod kuce pa se usresredi na to.

Србија!

pre 5 godina

Не бих ја слушао овог Вотерса. Због њега се и распао Пинк Флојд. Требало је да слуша Гилмора...

gandra

pre 5 godina

bio je voters pre mesec dana na rasa tudej - ispljuvao je zapadne vrednosti - ja nisam neki veliki ljubitelj pink floyda, mada imam svu njihovu muziku i ponekad slusam - ali za ovaj votersov angazman - podrska

jasmina

pre 5 godina

Ma nemoj on da se sikira za izrael bolje nek čisti pre svojim vratima...Brexsit ......zato ti koji brani ,dodju u njegovu drzavu i ubijaju ljude na Mostu....,nazalost Englezi svud stavljaju svoj nos

grufi

pre 5 godina

Taman sam se ponadao da je neko odlucio da kaze ono sto jeste: da je evrovizija uvreda za muziku i klasicno sr**e koje bi svi koji cijene kvalitetnu muziku trebali bojkotovati, kad ono - rijec je o politici :-(
Steta. Razocarao sam se.

NATO go away

pre 5 godina

Skupa parada kica i promocija nastranosti,pesme bez stvarne vrednosti. Ne treba uopste Srbija vise da ucestvuje gde god da se odrzava! dva miliona e je godisnja clanarina plus troskovi slanja pevaca plus ko zna koji skriveni troskovi,izadje to na tri miliona. Pitam se da li smo mi stvarno toliko bogati da nam je 3miliona e sica????

Johnny

pre 5 godina

Kad gospodin bude zucnuo neku rec protiv engleskog prisustva Malvina, zbog kojih su ratovali sa Argentinom Za one koji ne znaju, Malvini su tik pored Argentine, ne Engleske), pa kad vrate Gibraltar) koji je tik pored Spanije), onda moze da se razmotri o cemu prica. Dotle, ovo je cista mrznja prema jednoj zemlji i narodu, prikrivena kvazi ljubavlju prema slobodi drugog.

Kreacija

pre 5 godina

Ma ovaj je totalni izlapeo i lupa kao otvoren prozor. Ovo nazovi takmičenje treba bojkotovati zbog odvratne muzike a ne zato što se održava u Izraelu. Izraelu svaka čast. Treba izdržati u neprijateljskom okruženju tolike decenije i opstati. Dubok naklon Izraelcima.

aufiderzen

pre 5 godina

Evrovizija je odavno politizovana i pobednici su unapred poznati. Končita - LGBT lobi, Ukrajina - otimanje Krim-a, Srbija - Kosovo proglasilo nezavisnost posle 7-8 meseci (slučajno). Nama su dali da osvojimo Evroviziju da bi manje pričali o Kosovu, daj narodu razlog da se veseli.

т

pre 5 godina

Обе стране су катастрофа, али истина је да Палестинци пролазе много горе јер свет жмури на јеврејске везе...

Zagor

pre 5 godina

@izhlapjeli starac: Vazno da si nama ti sve objasnio. Mislis da smo totalni idioti, jel? Ima nas koji vidimo da su stvari ipak malo komplikovanije nego sto ti verujes.

CATAPA

pre 5 godina

Autentični roker. Ne voli zidove, ograde, žice i logore, ono sve što fašisti obožavaju.
To što je Englez niti ga sprečava niti je opravdanje da ne bude čovek. Uostalom, kao i Natali Portman koja je fašističkom režimu u Izraelu raspalila jači šamar iako je Jevrejka ili baš zato što je Jevrejka.
Pravi rokeri nemaju naciju ni religiju kojoj robuju. Eventualno artritis, ako su još uvek uopšte kojim srećnim slučajem živi. Nacija i religija je droga za Pink generaciju, a ne za Pink Flojd generaciju.

Peki Niš

pre 5 godina

Kao neko ko je proveo puno vremena u Izraelu i ostatku bliskog istoka mogu reći da je taj Izrael svetlost na kraju tunela. Nisu oni cvećke prema Palestincima, ali smatram da Arapi koji žive u Izraelu i koji ga priznaju imaju ista prava kao Jevreji i imaju daleko lagodniji život nego svi ostali građani ne naftaških muslimanskih država. Problem je u Palestincima koji su apsolutno beskompromisni i žele jednostavno da proteraju sve Jevreje iz Izraela (manifesto Hamasa). Pored toga Izrael i Jevreji su nama Srbima istiski prijatelji. Pa oni su jedini koji su naoružavali Srbe 90ih, dok su Hrvate naoružavali čak i Rusi, a ovi palestinci palili srpske zastave. Imamo mnogo šta da naučimo od Jevreja.

Sirano

pre 5 godina

Eurosong treba bojkotovati pre svega zbog promocije homoseksualizma i odvratne muzike koja se i ne moze zvati muzikom. Plus sto je to takmicenje politicki izmanipulisano. Ja to ne gledam vec vise od 10 god.

izhlapjeli starac

pre 5 godina

Slučajno znam malo više o tome nego prosečan Srbin. Zet mi je Palestinac, doktor, tamo je diskriminacija, aparthejd. Čudi me jer Jevreji prvi znaju kako je to. Rodžer je upravu. Veliki čovek, ovi negativni i podsmešljivi komentari su komentari neznalica. Onih koji misle da sve znaju a pojma nemaju. Rodžer je uvek bio na pravoj strani.

Labud

pre 5 godina

Rece britanac i osta ziv!!! (jelena, 18. mart 2019 23:00)

Reče SrBkinja i osta živa. Kakav glup komentar! Pa nije on izabrao da bude Britanac, odnosno Englez. Kao što ni Jevrejin u Holokaustu nije izabrao kao ni Palestinac u Gazi.

Владимир

pre 5 godina

Да је на пример позивао да се Олимпијске игре 2012. у Лондону преместе негде другде или да их сви бојкотују због ратних злочина у Ираку и Авганистану од стране УК, онда би овакав позив са његове стране имао смисла. Овако, још један пример лицемерства са Запада.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Izrael na godisnjem nivou pocini barem dva genocida, ali kontrolisu Ameriku, dobar deo ostatka sveta i medije... Nema Americkog predsednika koji nije otisao u Izrael sa kapicom na glavi da se pokloni pred Zidom placa, pa se vi sad zapitajte.

C i n i k

pre 5 godina

Neka ga on bojkotuje ko mu brani, sumnjam i da prati Eurosong, ja to volim da gledam, doduse samo finale, gde nas nece biti ni ove godine... Pesma nam je fuj...

Millennium

pre 5 godina

Legenda. Izuzetno poštujem javne ličnosti koje su dosledne u onome za šta se zalažu. Šta god to bilo. Mogu da se slažem ili ne, ali ako nemaš različite kriterijume, poštujem. A ne kao neki, koji se prvi jave da osude jednu stranu, a prave se ludi kada neko od "njihovih" radi isto. Inače, oko ovog takmičenja se ne treba preterano uzrujavati. Zna se odavno, a prošle godine je i postalo jasno da iza svega stoji politika. Treba se uzrujavati da Izrael sada radi ono što su njima nekada radili.

Arch Enemy

pre 5 godina

Je li ovaj ikad čuo za recimo Hamas i njihove bombaše samoubice ili recimo brigadu Al Axa i druge palestinske "mirotvorne" organizacije koje šire i promovišu ljubav prema Jevrejima, kao muzičar je veličina o kojoj je bespredmetno pričati ali ovakve gluposti mu baš nisu potrebne!

Nikola

pre 5 godina

Uvek uz Izrael!! Nama iskreno prijateljski narod. I nadam se da će naša vlast konačno da prestane sa podrškom palestincima i da ponovo pruži ruku Izraelu. Toliko toga dobrog možemo naučiti od toga uvek prijateljskog naroda.

Sirano

pre 5 godina

Eurosong treba bojkotovati pre svega zbog promocije homoseksualizma i odvratne muzike koja se i ne moze zvati muzikom. Plus sto je to takmicenje politicki izmanipulisano. Ja to ne gledam vec vise od 10 god.

izhlapjeli starac

pre 5 godina

Slučajno znam malo više o tome nego prosečan Srbin. Zet mi je Palestinac, doktor, tamo je diskriminacija, aparthejd. Čudi me jer Jevreji prvi znaju kako je to. Rodžer je upravu. Veliki čovek, ovi negativni i podsmešljivi komentari su komentari neznalica. Onih koji misle da sve znaju a pojma nemaju. Rodžer je uvek bio na pravoj strani.

Владимир

pre 5 godina

Да је на пример позивао да се Олимпијске игре 2012. у Лондону преместе негде другде или да их сви бојкотују због ратних злочина у Ираку и Авганистану од стране УК, онда би овакав позив са његове стране имао смисла. Овако, још један пример лицемерства са Запада.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Izrael na godisnjem nivou pocini barem dva genocida, ali kontrolisu Ameriku, dobar deo ostatka sveta i medije... Nema Americkog predsednika koji nije otisao u Izrael sa kapicom na glavi da se pokloni pred Zidom placa, pa se vi sad zapitajte.

Labud

pre 5 godina

Rece britanac i osta ziv!!! (jelena, 18. mart 2019 23:00)

Reče SrBkinja i osta živa. Kakav glup komentar! Pa nije on izabrao da bude Britanac, odnosno Englez. Kao što ni Jevrejin u Holokaustu nije izabrao kao ni Palestinac u Gazi.

Arch Enemy

pre 5 godina

Je li ovaj ikad čuo za recimo Hamas i njihove bombaše samoubice ili recimo brigadu Al Axa i druge palestinske "mirotvorne" organizacije koje šire i promovišu ljubav prema Jevrejima, kao muzičar je veličina o kojoj je bespredmetno pričati ali ovakve gluposti mu baš nisu potrebne!

Nikola

pre 5 godina

Uvek uz Izrael!! Nama iskreno prijateljski narod. I nadam se da će naša vlast konačno da prestane sa podrškom palestincima i da ponovo pruži ruku Izraelu. Toliko toga dobrog možemo naučiti od toga uvek prijateljskog naroda.

Millennium

pre 5 godina

Legenda. Izuzetno poštujem javne ličnosti koje su dosledne u onome za šta se zalažu. Šta god to bilo. Mogu da se slažem ili ne, ali ako nemaš različite kriterijume, poštujem. A ne kao neki, koji se prvi jave da osude jednu stranu, a prave se ludi kada neko od "njihovih" radi isto. Inače, oko ovog takmičenja se ne treba preterano uzrujavati. Zna se odavno, a prošle godine je i postalo jasno da iza svega stoji politika. Treba se uzrujavati da Izrael sada radi ono što su njima nekada radili.

Peki Niš

pre 5 godina

Kao neko ko je proveo puno vremena u Izraelu i ostatku bliskog istoka mogu reći da je taj Izrael svetlost na kraju tunela. Nisu oni cvećke prema Palestincima, ali smatram da Arapi koji žive u Izraelu i koji ga priznaju imaju ista prava kao Jevreji i imaju daleko lagodniji život nego svi ostali građani ne naftaških muslimanskih država. Problem je u Palestincima koji su apsolutno beskompromisni i žele jednostavno da proteraju sve Jevreje iz Izraela (manifesto Hamasa). Pored toga Izrael i Jevreji su nama Srbima istiski prijatelji. Pa oni su jedini koji su naoružavali Srbe 90ih, dok su Hrvate naoružavali čak i Rusi, a ovi palestinci palili srpske zastave. Imamo mnogo šta da naučimo od Jevreja.

Kreacija

pre 5 godina

Ma ovaj je totalni izlapeo i lupa kao otvoren prozor. Ovo nazovi takmičenje treba bojkotovati zbog odvratne muzike a ne zato što se održava u Izraelu. Izraelu svaka čast. Treba izdržati u neprijateljskom okruženju tolike decenije i opstati. Dubok naklon Izraelcima.

CATAPA

pre 5 godina

Autentični roker. Ne voli zidove, ograde, žice i logore, ono sve što fašisti obožavaju.
To što je Englez niti ga sprečava niti je opravdanje da ne bude čovek. Uostalom, kao i Natali Portman koja je fašističkom režimu u Izraelu raspalila jači šamar iako je Jevrejka ili baš zato što je Jevrejka.
Pravi rokeri nemaju naciju ni religiju kojoj robuju. Eventualno artritis, ako su još uvek uopšte kojim srećnim slučajem živi. Nacija i religija je droga za Pink generaciju, a ne za Pink Flojd generaciju.

aufiderzen

pre 5 godina

Evrovizija je odavno politizovana i pobednici su unapred poznati. Končita - LGBT lobi, Ukrajina - otimanje Krim-a, Srbija - Kosovo proglasilo nezavisnost posle 7-8 meseci (slučajno). Nama su dali da osvojimo Evroviziju da bi manje pričali o Kosovu, daj narodu razlog da se veseli.

gandra

pre 5 godina

bio je voters pre mesec dana na rasa tudej - ispljuvao je zapadne vrednosti - ja nisam neki veliki ljubitelj pink floyda, mada imam svu njihovu muziku i ponekad slusam - ali za ovaj votersov angazman - podrska

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Licno me nevidjeno smaraju svi svetski muzicari koji s vremena na vreme palamude o svetskim temama tipa Izrael-Palestina, Tibet i sl. Deluju kao devojke na izborima za mis-mir u svetu i slicne otrcane floskule.Rodzere, mislim da imas odredjenih problema kod kuce pa se usresredi na to.

C i n i k

pre 5 godina

Neka ga on bojkotuje ko mu brani, sumnjam i da prati Eurosong, ja to volim da gledam, doduse samo finale, gde nas nece biti ni ove godine... Pesma nam je fuj...

Johnny

pre 5 godina

Kad gospodin bude zucnuo neku rec protiv engleskog prisustva Malvina, zbog kojih su ratovali sa Argentinom Za one koji ne znaju, Malvini su tik pored Argentine, ne Engleske), pa kad vrate Gibraltar) koji je tik pored Spanije), onda moze da se razmotri o cemu prica. Dotle, ovo je cista mrznja prema jednoj zemlji i narodu, prikrivena kvazi ljubavlju prema slobodi drugog.

т

pre 5 godina

Обе стране су катастрофа, али истина је да Палестинци пролазе много горе јер свет жмури на јеврејске везе...

grufi

pre 5 godina

Taman sam se ponadao da je neko odlucio da kaze ono sto jeste: da je evrovizija uvreda za muziku i klasicno sr**e koje bi svi koji cijene kvalitetnu muziku trebali bojkotovati, kad ono - rijec je o politici :-(
Steta. Razocarao sam se.

jasmina

pre 5 godina

Ma nemoj on da se sikira za izrael bolje nek čisti pre svojim vratima...Brexsit ......zato ti koji brani ,dodju u njegovu drzavu i ubijaju ljude na Mostu....,nazalost Englezi svud stavljaju svoj nos

jasdf

pre 5 godina

Nekada jako dobra grupa, obelezili su deo moje mladosti. O velicini Izraela govori podatak da su i pored ovih fasistickih poziva Votersa mnogo slusaniji u Izraelu nego sto ce ikada biti na palestinskim teritorijama.

NATO go away

pre 5 godina

Skupa parada kica i promocija nastranosti,pesme bez stvarne vrednosti. Ne treba uopste Srbija vise da ucestvuje gde god da se odrzava! dva miliona e je godisnja clanarina plus troskovi slanja pevaca plus ko zna koji skriveni troskovi,izadje to na tri miliona. Pitam se da li smo mi stvarno toliko bogati da nam je 3miliona e sica????

Zagor

pre 5 godina

@izhlapjeli starac: Vazno da si nama ti sve objasnio. Mislis da smo totalni idioti, jel? Ima nas koji vidimo da su stvari ipak malo komplikovanije nego sto ti verujes.

Србија!

pre 5 godina

Не бих ја слушао овог Вотерса. Због њега се и распао Пинк Флојд. Требало је да слуша Гилмора...

jasdf

pre 5 godina

@gandra
Mislis licemer? Uziva u dobrobitima zapadnih vrednosti i pljuje ih za istocnjacke televizije. Cenio bi ga da se preselio u SKoreju ili Rusiju i pristao da zivi tamo od prosecne plate.

Harry

pre 5 godina

Ovaj covek je zbog svoje sujete unistio Pink Flojd, ne respektujuci velicinu jednog Dejvida Gilmura. Covek je, blago receno, malo na svoju stranu...ima on neki problem...mentalni. On je mesavina patoloskog ega, ubedjenja o sopstvenoj velicini, a nevaznosti svoje okoline. Psiho.

C i n i k

pre 5 godina

Podrska Izraelu, nasim iskrenim prijateljima i saveznicima.
Sto se tice pijanog rokera msm da mu je vreme za staracki dom gde na miru moze da se bavi knjigom A.Hitlera a uz put neka odgleda finale Eurosonga gde nas nece biti..

Smuleco

pre 5 godina

Izrael je jedan od najvećih prijatelja Srbije:). To što ovaj ishlapeli zumbul sada lupeta, isto je kao ono što je radio i 1998., kada se frenetično zalagao za bombardovanje Srbije, i propagirao brutalno kažnjavanje Srba zbog navodnih ratnih zločina, nad Albancima.

Zagor

pre 5 godina

@izhlapjeli starac: Bio sam i ja i video. Ocigledno ti prijatelji nisu pokazali to sto sam ja video. I sta sad? Mislis da znas celu istinu posto imas Palestinca u familiji?

8

pre 5 godina

Snezo ,meni se cini da je svrha zabave i skretaanje paznje na probleme koji muce svet ,jer svi su deo istog sveta ,i oni koji se zlopate i oni koji se zabavljaju,Bez namere da budem pateicna ,ali na Evroviziji su se pevale pesme kojima se zblizavaju narodi i njihovi nemiri ,kao i ljubav.pa stoga ne vidim ovaj postupak kao puko politizovanje vec na skretanje na problem koji je izneo.Ako gresi imace ko da ga demantuje , ako iznosi cinjenice cuce ga neko.

Vladimir

pre 5 godina

Srbi koji nemaju pojma o njihovoj pravoj izvornoj Rodnoj veri pricaju o Izraelu i prijateljstvu.

Njihova vera koja nam je na silu nametnuta je unistila Srpski narod i njegovu kulturu.

Hriscanstvo je unistilo sve tragove nase velike civilizacije koja je postojala pre svih tih naroda koje sada komentarisemo a koji su bili na nivou plemenskih zajednica ili uopste nisu ni postojali kada smo mi imali Megalopolis Vincu i Starcevo.

Prva religija u Lepenskom Viru koja je bila osnova za SVE kasnije religije ukljucujuci tu i Hriscanstvo i Islam bila je starija svega 5000 godina od drugih religija.

Prvi megalopolis u Vinci koji je imako kuce na sprat uzane ulice, gradsku strukturu, nastao je oko 5000 godina pre nastanka svih tih civilizacija i naroda, 2500 godina pre Egipta, jos vise pre stare Grcke i Rima.

Prvi kalendar je star preko 7500 godina, prvo pismo nase Vincansko bilo je osnova za sva ostala pisma kasnije sto je dokazano.

Prva metalurgija i izrada maceva i oruzja opet u Srbiji.

Prva velika osvajanja. Srpski vladari Nino i Piko Belov. Pola Evrope i cela Nemacka. Kasnije Rusija, Ukrajina i sl.
Na drugu stranu Nino je osvojio ceo bliski istok ukljucujuci i deo Indije.

Dokaza imate na sve strane ukljucujuci i njegov metalni mac koji je star 2000 godina p.n.e. kada niko nigde sem u Srbiji nije mogao napraviti mac.

Njegova kruna nadjena u rusevinama njegovog grada ima boginju Sorbonu na kruni i podseca na Srpske krune.

Narode Srbije ... edukuj se

8

pre 5 godina

Satara,najlakse je reci i biti auomatski slobodouman gradjanin "nacija i religija su droga ..."ali tesko je promeniti svetsko ustrojsvo novim obelezjima bez kojih bi ionako prezasicena planeta postala haoticnija.Nekima bi bas takva bila zanimljiva jer se ne hvaaju u kostac sa problemima koji uticu na zivotne tokove sveta.,ali nije resenje.

Nikola

pre 5 godina

Uvek uz Izrael!! Nama iskreno prijateljski narod. I nadam se da će naša vlast konačno da prestane sa podrškom palestincima i da ponovo pruži ruku Izraelu. Toliko toga dobrog možemo naučiti od toga uvek prijateljskog naroda.

Arch Enemy

pre 5 godina

Je li ovaj ikad čuo za recimo Hamas i njihove bombaše samoubice ili recimo brigadu Al Axa i druge palestinske "mirotvorne" organizacije koje šire i promovišu ljubav prema Jevrejima, kao muzičar je veličina o kojoj je bespredmetno pričati ali ovakve gluposti mu baš nisu potrebne!

C i n i k

pre 5 godina

Neka ga on bojkotuje ko mu brani, sumnjam i da prati Eurosong, ja to volim da gledam, doduse samo finale, gde nas nece biti ni ove godine... Pesma nam je fuj...

Sirano

pre 5 godina

Eurosong treba bojkotovati pre svega zbog promocije homoseksualizma i odvratne muzike koja se i ne moze zvati muzikom. Plus sto je to takmicenje politicki izmanipulisano. Ja to ne gledam vec vise od 10 god.

Владимир

pre 5 godina

Да је на пример позивао да се Олимпијске игре 2012. у Лондону преместе негде другде или да их сви бојкотују због ратних злочина у Ираку и Авганистану од стране УК, онда би овакав позив са његове стране имао смисла. Овако, још један пример лицемерства са Запада.

izhlapjeli starac

pre 5 godina

Slučajno znam malo više o tome nego prosečan Srbin. Zet mi je Palestinac, doktor, tamo je diskriminacija, aparthejd. Čudi me jer Jevreji prvi znaju kako je to. Rodžer je upravu. Veliki čovek, ovi negativni i podsmešljivi komentari su komentari neznalica. Onih koji misle da sve znaju a pojma nemaju. Rodžer je uvek bio na pravoj strani.

Labud

pre 5 godina

Rece britanac i osta ziv!!! (jelena, 18. mart 2019 23:00)

Reče SrBkinja i osta živa. Kakav glup komentar! Pa nije on izabrao da bude Britanac, odnosno Englez. Kao što ni Jevrejin u Holokaustu nije izabrao kao ni Palestinac u Gazi.

Drug Ostoja

pre 5 godina

Izrael na godisnjem nivou pocini barem dva genocida, ali kontrolisu Ameriku, dobar deo ostatka sveta i medije... Nema Americkog predsednika koji nije otisao u Izrael sa kapicom na glavi da se pokloni pred Zidom placa, pa se vi sad zapitajte.

jasmina

pre 5 godina

Ma nemoj on da se sikira za izrael bolje nek čisti pre svojim vratima...Brexsit ......zato ti koji brani ,dodju u njegovu drzavu i ubijaju ljude na Mostu....,nazalost Englezi svud stavljaju svoj nos

Kreacija

pre 5 godina

Ma ovaj je totalni izlapeo i lupa kao otvoren prozor. Ovo nazovi takmičenje treba bojkotovati zbog odvratne muzike a ne zato što se održava u Izraelu. Izraelu svaka čast. Treba izdržati u neprijateljskom okruženju tolike decenije i opstati. Dubok naklon Izraelcima.

Србија!

pre 5 godina

Не бих ја слушао овог Вотерса. Због њега се и распао Пинк Флојд. Требало је да слуша Гилмора...

Millennium

pre 5 godina

Legenda. Izuzetno poštujem javne ličnosti koje su dosledne u onome za šta se zalažu. Šta god to bilo. Mogu da se slažem ili ne, ali ako nemaš različite kriterijume, poštujem. A ne kao neki, koji se prvi jave da osude jednu stranu, a prave se ludi kada neko od "njihovih" radi isto. Inače, oko ovog takmičenja se ne treba preterano uzrujavati. Zna se odavno, a prošle godine je i postalo jasno da iza svega stoji politika. Treba se uzrujavati da Izrael sada radi ono što su njima nekada radili.

Peki Niš

pre 5 godina

Kao neko ko je proveo puno vremena u Izraelu i ostatku bliskog istoka mogu reći da je taj Izrael svetlost na kraju tunela. Nisu oni cvećke prema Palestincima, ali smatram da Arapi koji žive u Izraelu i koji ga priznaju imaju ista prava kao Jevreji i imaju daleko lagodniji život nego svi ostali građani ne naftaških muslimanskih država. Problem je u Palestincima koji su apsolutno beskompromisni i žele jednostavno da proteraju sve Jevreje iz Izraela (manifesto Hamasa). Pored toga Izrael i Jevreji su nama Srbima istiski prijatelji. Pa oni su jedini koji su naoružavali Srbe 90ih, dok su Hrvate naoružavali čak i Rusi, a ovi palestinci palili srpske zastave. Imamo mnogo šta da naučimo od Jevreja.

CATAPA

pre 5 godina

Autentični roker. Ne voli zidove, ograde, žice i logore, ono sve što fašisti obožavaju.
To što je Englez niti ga sprečava niti je opravdanje da ne bude čovek. Uostalom, kao i Natali Portman koja je fašističkom režimu u Izraelu raspalila jači šamar iako je Jevrejka ili baš zato što je Jevrejka.
Pravi rokeri nemaju naciju ni religiju kojoj robuju. Eventualno artritis, ako su još uvek uopšte kojim srećnim slučajem živi. Nacija i religija je droga za Pink generaciju, a ne za Pink Flojd generaciju.

gandra

pre 5 godina

bio je voters pre mesec dana na rasa tudej - ispljuvao je zapadne vrednosti - ja nisam neki veliki ljubitelj pink floyda, mada imam svu njihovu muziku i ponekad slusam - ali za ovaj votersov angazman - podrska

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Licno me nevidjeno smaraju svi svetski muzicari koji s vremena na vreme palamude o svetskim temama tipa Izrael-Palestina, Tibet i sl. Deluju kao devojke na izborima za mis-mir u svetu i slicne otrcane floskule.Rodzere, mislim da imas odredjenih problema kod kuce pa se usresredi na to.

т

pre 5 godina

Обе стране су катастрофа, али истина је да Палестинци пролазе много горе јер свет жмури на јеврејске везе...

Johnny

pre 5 godina

Kad gospodin bude zucnuo neku rec protiv engleskog prisustva Malvina, zbog kojih su ratovali sa Argentinom Za one koji ne znaju, Malvini su tik pored Argentine, ne Engleske), pa kad vrate Gibraltar) koji je tik pored Spanije), onda moze da se razmotri o cemu prica. Dotle, ovo je cista mrznja prema jednoj zemlji i narodu, prikrivena kvazi ljubavlju prema slobodi drugog.

jasdf

pre 5 godina

Nekada jako dobra grupa, obelezili su deo moje mladosti. O velicini Izraela govori podatak da su i pored ovih fasistickih poziva Votersa mnogo slusaniji u Izraelu nego sto ce ikada biti na palestinskim teritorijama.

jasdf

pre 5 godina

@gandra
Mislis licemer? Uziva u dobrobitima zapadnih vrednosti i pljuje ih za istocnjacke televizije. Cenio bi ga da se preselio u SKoreju ili Rusiju i pristao da zivi tamo od prosecne plate.

C i n i k

pre 5 godina

Podrska Izraelu, nasim iskrenim prijateljima i saveznicima.
Sto se tice pijanog rokera msm da mu je vreme za staracki dom gde na miru moze da se bavi knjigom A.Hitlera a uz put neka odgleda finale Eurosonga gde nas nece biti..

Zagor

pre 5 godina

@izhlapjeli starac: Vazno da si nama ti sve objasnio. Mislis da smo totalni idioti, jel? Ima nas koji vidimo da su stvari ipak malo komplikovanije nego sto ti verujes.

aufiderzen

pre 5 godina

Evrovizija je odavno politizovana i pobednici su unapred poznati. Končita - LGBT lobi, Ukrajina - otimanje Krim-a, Srbija - Kosovo proglasilo nezavisnost posle 7-8 meseci (slučajno). Nama su dali da osvojimo Evroviziju da bi manje pričali o Kosovu, daj narodu razlog da se veseli.

NATO go away

pre 5 godina

Skupa parada kica i promocija nastranosti,pesme bez stvarne vrednosti. Ne treba uopste Srbija vise da ucestvuje gde god da se odrzava! dva miliona e je godisnja clanarina plus troskovi slanja pevaca plus ko zna koji skriveni troskovi,izadje to na tri miliona. Pitam se da li smo mi stvarno toliko bogati da nam je 3miliona e sica????

Harry

pre 5 godina

Ovaj covek je zbog svoje sujete unistio Pink Flojd, ne respektujuci velicinu jednog Dejvida Gilmura. Covek je, blago receno, malo na svoju stranu...ima on neki problem...mentalni. On je mesavina patoloskog ega, ubedjenja o sopstvenoj velicini, a nevaznosti svoje okoline. Psiho.

Smuleco

pre 5 godina

Izrael je jedan od najvećih prijatelja Srbije:). To što ovaj ishlapeli zumbul sada lupeta, isto je kao ono što je radio i 1998., kada se frenetično zalagao za bombardovanje Srbije, i propagirao brutalno kažnjavanje Srba zbog navodnih ratnih zločina, nad Albancima.

grufi

pre 5 godina

Taman sam se ponadao da je neko odlucio da kaze ono sto jeste: da je evrovizija uvreda za muziku i klasicno sr**e koje bi svi koji cijene kvalitetnu muziku trebali bojkotovati, kad ono - rijec je o politici :-(
Steta. Razocarao sam se.

Zagor

pre 5 godina

@izhlapjeli starac: Bio sam i ja i video. Ocigledno ti prijatelji nisu pokazali to sto sam ja video. I sta sad? Mislis da znas celu istinu posto imas Palestinca u familiji?

8

pre 5 godina

Satara,najlakse je reci i biti auomatski slobodouman gradjanin "nacija i religija su droga ..."ali tesko je promeniti svetsko ustrojsvo novim obelezjima bez kojih bi ionako prezasicena planeta postala haoticnija.Nekima bi bas takva bila zanimljiva jer se ne hvaaju u kostac sa problemima koji uticu na zivotne tokove sveta.,ali nije resenje.

8

pre 5 godina

Snezo ,meni se cini da je svrha zabave i skretaanje paznje na probleme koji muce svet ,jer svi su deo istog sveta ,i oni koji se zlopate i oni koji se zabavljaju,Bez namere da budem pateicna ,ali na Evroviziji su se pevale pesme kojima se zblizavaju narodi i njihovi nemiri ,kao i ljubav.pa stoga ne vidim ovaj postupak kao puko politizovanje vec na skretanje na problem koji je izneo.Ako gresi imace ko da ga demantuje , ako iznosi cinjenice cuce ga neko.

Vladimir

pre 5 godina

Srbi koji nemaju pojma o njihovoj pravoj izvornoj Rodnoj veri pricaju o Izraelu i prijateljstvu.

Njihova vera koja nam je na silu nametnuta je unistila Srpski narod i njegovu kulturu.

Hriscanstvo je unistilo sve tragove nase velike civilizacije koja je postojala pre svih tih naroda koje sada komentarisemo a koji su bili na nivou plemenskih zajednica ili uopste nisu ni postojali kada smo mi imali Megalopolis Vincu i Starcevo.

Prva religija u Lepenskom Viru koja je bila osnova za SVE kasnije religije ukljucujuci tu i Hriscanstvo i Islam bila je starija svega 5000 godina od drugih religija.

Prvi megalopolis u Vinci koji je imako kuce na sprat uzane ulice, gradsku strukturu, nastao je oko 5000 godina pre nastanka svih tih civilizacija i naroda, 2500 godina pre Egipta, jos vise pre stare Grcke i Rima.

Prvi kalendar je star preko 7500 godina, prvo pismo nase Vincansko bilo je osnova za sva ostala pisma kasnije sto je dokazano.

Prva metalurgija i izrada maceva i oruzja opet u Srbiji.

Prva velika osvajanja. Srpski vladari Nino i Piko Belov. Pola Evrope i cela Nemacka. Kasnije Rusija, Ukrajina i sl.
Na drugu stranu Nino je osvojio ceo bliski istok ukljucujuci i deo Indije.

Dokaza imate na sve strane ukljucujuci i njegov metalni mac koji je star 2000 godina p.n.e. kada niko nigde sem u Srbiji nije mogao napraviti mac.

Njegova kruna nadjena u rusevinama njegovog grada ima boginju Sorbonu na kruni i podseca na Srpske krune.

Narode Srbije ... edukuj se