- Komentari -
 1. i ja sam tako našla mačence od mesec dana. Prvo smo otišle u pet šop da kupimo klozetić, čantru, zvečku, tabletu za gliste i klopu. Poklonila mi je divnih jedanaest godina. Sada je sa mojom mamom, da ne budu same od kada živim sa mužem. Sada nagovaram muža da usvojimo dva mačeta, ali je neodlučan zbog male dece. Oboje smo rasli sa mačkama, ne znam šta ga je spopalo. Volela bih da nam deca rastu uz ljubimce.
   (Ljubica, 31. decembar 2018 18:25)

  # Link komentara

 2. Meni su ove godine bezdusnici u 2 navrata ostavili ispred kuce 8 macica i sve smo ih prihvatili, nerazumem ljude kako mogu da tako napuste zivo bice i da neosecaju grizu savesti
   (sale, 31. decembar 2018 07:52)

  # Link komentara

 3. Divan tekst, za razliku od politike, trampa, kosova itd... Svaka cast.
  (Vlad, 31. decembar 2018 01:30)

  # Link komentara

 4. Uh koliko sam ih bubica malih spasila..Najlepsi deo mog detinjstva !
   (Mici, 31. decembar 2018 00:48)

  # Link komentara

 5. Imali smo tri maceta proletos od naše Uške kada je nestala, imali su nedelju dana. Sve smo uradili šta smo mogli. Jedno po jedno su se nekako ugasili. Plakali smo beskrajno za njima. Do tad, uopšte nisam znao koliko je uloga mačke majke važna u tim prvim danima.
   (kralj Ibi, 31. decembar 2018 00:37)

  # Link komentara

 6. Ja sam našao napušteno mače, siguran sam bio da je napušteno, bila je pred uginuće žgoljava, prljava, a skroz crna, verovatno nju zato niko nije hteo ali je imala barem mesec ipo dana. Ja je doneo kući, okupao je, ugrejao, nahranio... To je bilo pre 8godina evo sada je ona ravnopravan član porodice i zahvalna je dan danas, nikada nije bila bezobrazna već oduvek sluša i poštuje ta neka sitna pravila tipa da se ne penje na kuhunju, sto u trpezariji... I zna sve šta sme a šta ne. Inače je posle par sati sama krenula da ide u posip, čim je primetila pesak samo je nateralo da krene tu u WC.
  Inače roditelji žive sa njom sad, oni su nasmejani stalno i to je najveći dobitak kod životinje u kući.
   (ko je ovde lud, 30. decembar 2018 21:08)

  # Link komentara