Subota, 01.12.2018.

12:30

Imaš skup sat, uspeo si u životu VIDEO

Izvor: B92

Imaš skup sat, uspeo si u životu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

EU Citizen

pre 5 godina

Koje su ovo levičarske gluposti, ne kupuju samo neomarksistički crony pozeri poput Zakerberga, Kuka ili Gejtsa, kojima biznis zavisi od moralno-političke podobnosti i dilova sa socijalističkim demagozima, pa mamerno neguju šatro egalitarni imidž dok trpaju tuđe milijarde od dotacija, državnih narudžbina i suludih tamtijema i patenata tipa "zaobljeni pravougaonik" u džep. Ostali, koji su se obogatili na nekom normalnom poslu i ne moraju nikome da podilaze i da kriju koliko imaju novca, kupuju luksuzne stvari prema svom ukusu i statusu, a u to spadaju i luksuzni satovi. Samo će umesto sat za par desetina hiljada koji danas nosi srednja i viša srednja klasa, kupiti sat za par stotina hiljada, ili čak, ako drago kamenje i slično uđe u igru, par miliona.

Nina

pre 5 godina

@Cika Vlada

Reci da Armani nije skup sat ljudima u Srbiji gde je plata 200 evra je stvarno smesno. Mozda nije za Nemce skup, ali je za Srbe nedostizan, za 99% njih. O Rolexu da ne govorimo.

Mr.Realno

pre 5 godina

Dobra plata, sakupim pare za depozit, dignem malo krede i kupim stan. Vozim mator auto i letujem u Grčkoj u jeftinijim privatnim apartmanim ali zato veliko ratom brzo otplacujem kredit i za nekih 20 meseci sam gotov. Vlasnik sam svog prvog stana.E to mi ima smisla. Sa druge strane imam drugaricu sa gotovo istim primanjima koja je podstanar 14 godina, vozi neki kabriolet od 10.000€, stalno ide na večere, kupuje skupe torbice i na letovanje ide avionom.
Svako bira kako će da raspolaže sa svojim novcem. Možda je za mene idiotizam dati 100.000 din. ( ili daleko više ) za sat, dok opet za nekoga nije normalno da neko sa mojim primanjima vozi punto star 17 godina. ;-)

kosmajac

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?
(Marex, 1. decembar 2018 13:25) emporio armani skup sat hahaha. pa to je 200e. ja nosio u srednjoj . hahahaha. napustao si srrbiju da bi se hvalio sa satom od 150,200e hahaha. ja sam citao 3 puta komentar i plakao od smeha

alienware

pre 5 godina

Imam dva sata koji kostaju otprilike po 1000 dolara.Prvi kupio pre 30 godina.Drugi sam dobio za 50i rodjendan.Nosim ih mozda ,2 puta godisnje,kao muski nakit.

dzigi

pre 5 godina

Žali mi se jedan poznanik - vozim (noviji) A4, dizel, karavan, ne zato što ga nešto previše volim nego što je u krugu u kojem se krećem tako nešto očekivano, maltene obavezno.
Tako da ima dosta i do toga gde se krećete i kako se među njima nosite.

peđa

pre 5 godina

Prvo, izgled menadzera ne cini skup sat i mobilni telefon , vec nacin na koji ce plasirati svoju pricu i prodati proizvod ili maglu, a dress code za to ne ukljucuje skup svetlucavi sat i tel od 1000 eura, vec diskretno naglasen kvalitet, od odece i obuce , sata , telefona/ tableta ili lap topa do nacina prezentacije ( vokabular,govor tela i boja glasa). Ko je poslovao sa ljudima iz firmi sa zapada, a da nisu nase spodobe to odmah uocava.
Kvalietan sat se moze kupiti i za malo novca i da traje dugo, samo treba znati sta trazis i za sta ti treba ( posao, slobono vreme itd). A to sto je kod nas sve naopako i ovakvi tekstovi kao vesti, pa sami smo krivi. A ono sto je pravi kvalitet uvek ima svoju klijentelu, a ne mora da bude naglasen brend. Sto siromasniji to optereceniji.

zurio sam

pre 5 godina

sta ce ti fensi skup sat kad vreme mozes pogledati I na satu od 2evra a za 100 evra mozes kupiti lep sat koji ce ti trajati dugo ne treba mi sat 250000 evra I ne treba mi sat koji je vodootporan ko se kupa sa satom a ako ga stavis u ves masinu to nije za komentarisati
a mozes vreme pogledati I na telefonu

Aleksandar I

pre 5 godina

(Marex, 1. decembar 2018 13:25) 

Au brate ali si ti u teskoj zabludi ako ti Armanijev sat od 300 evra...Vidi se da si otisao iz Srbije,a ja bi pre rekao iz neke zabiti...

F

pre 5 godina

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (troll level 100, 1. decembar 2018 14:26)
A ja ne znam zašto si ti uzeo rijaliti Zvezde za primer. Njima mi publika dajemo novac, to je naše pravo. Meni je primer recimo Vulin i ostali političari koji se razmeću a nemaju pokriće odakle im.

Djuka

pre 5 godina

Najbolji sat mog zivota " DARVIL" poklon mog oca kada sam postao punoletan, nazalost ukraden od strane "drugara". Od tad vise ne nosim sat.

Rade Grandoman

pre 5 godina

Ma samo što nisam bacio skupu garderobu i obuću i kupio par pari Cezare Paćoti patika koje sirotinja smatra nekom markom. Evo idem odmah da kupim Svoč ili Fosil. Prodacu Bentli i Kupiti Audi A4 da budem neupadljiv. A što sam se onda obogatio? Da bi jeo kokice na keju? Samo vi gledajte svoja posla i svoj život živite. Meni je taman dobro u društvu sponzoruša. Ali ne onih koje vi vidite na tv (to su ku...) ove plene i lepotom i pameću a pamet i lepotu koriste da ne bi ceo život radile.

moi

pre 5 godina

bogat je onaj koji je zdrav, voli, voljen je, radi sta hoce i kad hoce i ne gleda na sat. svi ostali su skorojevici i robovi trendova, vina, bukiranja, brendova, besmislenog vezbanja, trcanja po teretanama i sl.

samuraj i skupi satovi

pre 5 godina

Imao sam 4 Rolexa i sve sam ih rasprodao. Kada sam ih kupovao pre nekoliko godina mislio sam da ce mi ici uz rast svesti, uz novi Mercedes ili dobru garderobu. Tako sam prvo otisao u Rolex. Kod Petrovica, jedan poseban sat nisu mogli da prodaju 2 godine ali meni su ga lepo uvalili jer se nisam razumeo. Kada je doslo vreme da rasprodajem, ogradili su se i rekli da ono sto sam platio esktra na njemu, sada ne znaci nista. I tu sam konacno shvatio da auti i satovi nisu aseti nego obaveze. Kada sam ih kupovao , govorili su kako ce uvek vredeti bar isto koliko sam i platio. Nije njihova krivica koliko moja zelja da na ruci imam nesto sto nikako ne moze da oznaci rast mene.

Da se razumemo, moji komadi garderobe kostaju preko 2,000 eura i dalje imam skup auto i dalje imam druge stvari koje imaju vrednost a ne nosu obavezu ali sa satovima sam zavrsio. Nekako narocito taj Rolex, svaki seljak koji zaradi pare , nabaci Rolex.

A pogledajte sta je Patek uradio. Nautilus 5711, kostao je 20,000 a od prosle godine je skocio na 24,000 i na listu cekanja od 8 godina. Sada je takav nov na sajtovima 50,000 eura. To je sve deo plana Patek-a kako da sebi postignu rejting kroz izgovor o potraznji i nemogucnosti proizvodnje.


I dalje cu se secati jednog suncanog dana kada mi je covek pomogao i doneo mi u iscepanoj majici i obicnoj maxi kesi, ispeglanih 100,000 evra. Nije nosio nikakav sat. On je odavno razumeo da imanje skupog sata najcesce znaci nemati a ne imati.

zurio sam

pre 5 godina

kupio sam canadain goose jaknu komentar radio si u polarnom krugu I potrebna ti je takva jakna tamo ali ovde ti takva jakna ne treba osim ako ne odes na skijanje u januaru I retko ko ce prepoznati takvu jaknu ovde mislim da nema njihove radnje ovde a I retko ko je ima jer njihova jakna najjeftinija kosta 300evra

Jose Alvelade

pre 5 godina

@marex Armani nije nikakav brend u svetu satova, sta vise ni jedan od tih konfekcijskih modnih marki. Ovde se prica o skupocenim satovima od po nekoliko desetina hiljada do nekoliko stotina hiljada evra. Tipa Audemars Piguet, Patek, Vacheron, IWC, Richar Mille Cak ni Roleks nije u toj klasi, njega nose skorojevici i Arapi. Lepo je sto volis satove, Armani jeste skup za nas obicne koji zivimo u Srbiji ali u svetu skupih satova je kao da neko prica o Rols Rojsu a ti kazes da si upravo kupio Bmw... Ali Burago igracku.

nemi posmatrač

pre 5 godina

U kompleksu gde zivim ima dosta dece bogatih Kineza. Posto nije neka jaka skola pretpostavljam da nisu ultra bogatasi nek osrednji. Najbolja kola su njihova - Porsche, Maserati, sportski Mercedes, Audi, BMW...a oblačenju tek da ne govorim. Elem, dolaze u US po znanje i vracaju se za Kinu. Sve sto imaju ostavljaju posle završetka skole. Vracaju se samo sa znanjem jer je to u sustini pravi kapital. A sto neko rece menadzeri i visoko pozicionirani moraju da se oblače i ponasaju na odredjeni nacin. Zato imaju basnoslovne plate. I tu nema mnogo vrdanja. A naravno ima ljudi koji od prvih plata pokupuju brendirano da bi lečili komplekse i pokazili svetu gle uspeo sam. Sad vredim vise. A na kraju dana niti su srecniji niti ispunjeniji.

Bzvz

pre 5 godina

Skup sat, dobra kola, dobra riba sve to sluzi za pokazivanje drugim muskarcima ko je tata i ko vise vredi.
Ko nema love pokusava nekako da iskuka dobru ribu (jao fin sam, dobar...) pa da njom bar mase.
Sve u svemu s....

dado

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?
(Marex, 1. decembar 2018 13:25)

Nisi reko koji model. Armani nisu niti ce biti skupi i vrhunski satovi. Druga stvar ako je tebi par sto evra sat visoka klasa.

Duh sa seki®om

pre 5 godina

*Veverica
Satovi traju,neki mogu i večno da traju.Npr.,jedna relativno nova marka satova,Maurice Lacroix,može da radi 3-4 hiljade godina,a da se ne podmazuje.Odela,pojede moljac,izađu iz mode.;)

Cika Vlada

pre 5 godina

@Marex

Da me ne shvatiš pogrešno, ukusi su različiti, ali Emporio Armani ne spada ni u skupe, a ni u kvalitetne satove. Dvesta, trista evra koliko se oni kreću jesu ogromne pare, ali su ništa u poredjenju sa jednim Tag Heuer-om, Breitling-om, Rolex-om, a upravo se o tome govori u tekstu.
Pozdrav

Veverica

pre 5 godina

Meni satovi nikad nisu bili jasni zasto je to neki statusni simbol ??? Dati toliki novac za nesto sto maltene ne koristis ... Razumem skupa kvalitetna odela, cipele, auto ... ali dati za djindjuvu toliki novac ... koliko god da si bogat, ne razumem stvarno.

hajvan ho

pre 5 godina

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".
(troll level 100, 01. decembar 2018 14:26)
Evo ti Dzalin rolex ako razumiješ i jednu riječ iz negovih pjesama!

samo zena

pre 5 godina

Kompleksi su čudo, a jos više želja da se čovek predstavi kao nešto što nije. Preko drugarice sam upoznala momka koji je svoj hobi (somelijer) predstavio kao zanimanje, a pravo zanimanje sakrio (kamiondžija). Tek sam posle saznala. Ne vezano za zanimanje, što se predstavljaš kao nešto što realno nisi. Kompleksi ili stid? Dobre pare ali da se ne sazna odakle dolaze jer bas kad se kaze kamiondzija ne zvuči ekskluzivno. Elem, dosta je takvih koji poziciju u društvu hoće da kupe materijalnim. A u sustini šuplji i nesrećni. To se najbolje vidi kod naših koji su dosli kao studenti u Ameriku, zaradili nesto para i sve uložili u stvari i smatraju da su uspeli. A u sustini nista. A kod nas odavno je bilo da se u skupa kola ugradjivali gas jer nisu imali para za benzin i da se firmirano kupovalo kod sanera.

miloš

pre 5 godina

Ako, mora li ta žvakaća guma na TV..
A toliko je očigledno da niko od troje njih nije elita, a nasli se da pricaju o tome.. Nisam ni ja, zato znam sa nisu ni oni :)
Jeo sam rukama pile pre neki dan

troll level 100

pre 5 godina

Svaki normalan domaćin ostavi sebi najbolju telad za klanje, a ostalo prodaje! Mi danas izvozimo matematicare , inžinjere i ostala zvanja po svijetu a sebi ostavljamo riajaliti zvjezde! Pa nemojte onda da se čudite sto Dzala Brat nosi Roleks a do prije pet godina na je imao za kifle! Pozdrav siva eminencijo!
(hajvan ho, 01. decembar 2018 12:54)

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".

Lepi

pre 5 godina

Otkad su se pojavile ove silne deluks kopije svega i svačega, moja nekolicina prijatelja koji imaju lovu NE KUPUJU više ništa markirano jer nema smisla. U suštini ispadaju šabani. Kupuju lepe kvalitetne skuplje stvari što je i logično zar ne? Ne kupuju više brend. Opet sa druge strane postoji i dres kod, za svaki posao menadžerski skupi sat i auto je obavezan, danas i telefon. Moraš da budeš UZOR tamo nekoj boraniji sa kojom posluješ. To je glavna matematika tog skupog kićenja.

S

pre 5 godina

Može karakterno da bude skroman (ko Kjanu), može da bude 'bestidan', potpuno je svejedno i stvar je ličnog izbora. De facto je da je materijalno bogat.

Makki

pre 5 godina

Meni je najaca stvar sto sponzoruse ne mogu da prepoznaju moju canada goose jaknu od 1200e....Nisam je kupio iz besa, nego sto mi je bila potrebna, radio sam na projektu u Polarnom krugu.
(mairondrake, 1. decembar 2018 12:58)

A gde ih upoznaješ? U polarnom krugu ili na splavovima gde se eksponiraju jedni i drugi, jedni nude a drugi traže?

Smuleco

pre 5 godina

Imam ne tako skup sat, i ne baš mnogo para, i uspeo sam u životu....ili nisam uspeo u životu..ko će ga znati. Zapravo, sve zavisi od "merne jedinice" uspeha, kao i od sopstvenih očekivanja i ambicija.

Pozdrav iz Iverdona

pre 5 godina

Rolex Daytona u Švajcarskoj nije nikakvo nedostižno čudo stanovniku sa prosečnom platom. I sasvim je normalno da imaš auto od 30-40K CHF Inače ima preko 300 fabrika satova i nisu sve uspešne kao IWC, Breitling, Rolex itd.

Lepi

pre 5 godina

Pa i nije baš tako, kako možeš da se pojaviš na poslovnom razgovoru sa nekim jeftinim telefonom i satom? Uvek bilo i biće, moraš uzor da budeš klijentu.

kad se najveca sirotinja pravi pametna

pre 5 godina

"Skup sat" kod nas je uglavnom neka kineska replika poznatog brenda koja ce se rastopiti na kisi. Vidim lika sav odrpan ceka bus, a na ruci Audemars Piguet od 45k evra lol. Uvek je sirotinja tezila da prikaze neku iskrivljenu, laznu sliku o sebi, da su uspesni, pametni, bogati...stagod.
Sindrom; u dvoristu mecka a neomalterisana kuca bez fasade, cela plata u kafani se ostavi a kuci se krpi ceo mesec na hlebu i pasteti.
Takav tip ljudi...staces.

aj'zdravo

pre 5 godina

postoje dve mogucnosti,prva je da su ti od rodjenja zvezde bile naklonjene pa si odmah progledao ili putem obicnih smrtnika,prvo moras upoznati i izveti materijano izbilje da bi shvato koliko ono nista ne vredi ako iza njega ne stoji visoka svest duhovnosti;)

mustafa

pre 5 godina

Izasao sam u kafic. Sedeo sam za stolom sa troje ljudi. Jedini nisam imao Rolex. A jedini radim i imam vise nekgo dobru platu. Dakle, meni je nebitno sta imam na ruci. Njima koji ne rade bitno je sta imaju na ruci. To je razlika.

Don Giovanni

pre 5 godina

Sve zavisi od toga kako ko definiše pojam "uspeh u životu".

Nekome znak uspeha u životu stvarno jeste da okači 20, 30 ili 50.000 evra oko ručnog zgloba, ali (srećom) drugome je, na primer, to da iza svog ručnog zgloba ima šaku koja drži dirigentsku palicu filharmonije, hirurški skalpel, ili teniski reket na Grand Slam turniru.

Svako vidi "uspeh" na svoj način. Meni lično imbecilno skupe đinđuve oko ruku, nogu, vrata i drugih delova tela samo pokazuju da njihov nosilac (a) ima previše para, (b) premalo ukusa, ali da li je baš "uspeo u životu", to samo on zna.

S

pre 5 godina

Bestidna demonstracija u siromašnom društvu?
Znači svako ko IMA treba to da krije jer -'sram ga bilo, narod nema za leba'- mozgove vređa?
Evo trče juče da se ukalupe i duboko se izvinjavaju, nisu znali koliko su bestidni.
Rolex, Porshe čini mi se..

Marex

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?

hajvan ho

pre 5 godina

Svaki normalan domaćin ostavi sebi najbolju telad za klanje, a ostalo prodaje! Mi danas izvozimo matematicare , inžinjere i ostala zvanja po svijetu a sebi ostavljamo riajaliti zvjezde! Pa nemojte onda da se čudite sto Dzala Brat nosi Roleks a do prije pet godina na je imao za kifle! Pozdrav siva eminencijo!

mairondrake

pre 5 godina

Meni je najaca stvar sto sponzoruse ne mogu da prepoznaju moju canada goose jaknu od 1200e....Nisam je kupio iz besa, nego sto mi je bila potrebna, radio sam na projektu u Polarnom krugu.

kad se najveca sirotinja pravi pametna

pre 5 godina

"Skup sat" kod nas je uglavnom neka kineska replika poznatog brenda koja ce se rastopiti na kisi. Vidim lika sav odrpan ceka bus, a na ruci Audemars Piguet od 45k evra lol. Uvek je sirotinja tezila da prikaze neku iskrivljenu, laznu sliku o sebi, da su uspesni, pametni, bogati...stagod.
Sindrom; u dvoristu mecka a neomalterisana kuca bez fasade, cela plata u kafani se ostavi a kuci se krpi ceo mesec na hlebu i pasteti.
Takav tip ljudi...staces.

hajvan ho

pre 5 godina

Svaki normalan domaćin ostavi sebi najbolju telad za klanje, a ostalo prodaje! Mi danas izvozimo matematicare , inžinjere i ostala zvanja po svijetu a sebi ostavljamo riajaliti zvjezde! Pa nemojte onda da se čudite sto Dzala Brat nosi Roleks a do prije pet godina na je imao za kifle! Pozdrav siva eminencijo!

dado

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?
(Marex, 1. decembar 2018 13:25)

Nisi reko koji model. Armani nisu niti ce biti skupi i vrhunski satovi. Druga stvar ako je tebi par sto evra sat visoka klasa.

Makki

pre 5 godina

Meni je najaca stvar sto sponzoruse ne mogu da prepoznaju moju canada goose jaknu od 1200e....Nisam je kupio iz besa, nego sto mi je bila potrebna, radio sam na projektu u Polarnom krugu.
(mairondrake, 1. decembar 2018 12:58)

A gde ih upoznaješ? U polarnom krugu ili na splavovima gde se eksponiraju jedni i drugi, jedni nude a drugi traže?

Cika Vlada

pre 5 godina

@Marex

Da me ne shvatiš pogrešno, ukusi su različiti, ali Emporio Armani ne spada ni u skupe, a ni u kvalitetne satove. Dvesta, trista evra koliko se oni kreću jesu ogromne pare, ali su ništa u poredjenju sa jednim Tag Heuer-om, Breitling-om, Rolex-om, a upravo se o tome govori u tekstu.
Pozdrav

mustafa

pre 5 godina

Izasao sam u kafic. Sedeo sam za stolom sa troje ljudi. Jedini nisam imao Rolex. A jedini radim i imam vise nekgo dobru platu. Dakle, meni je nebitno sta imam na ruci. Njima koji ne rade bitno je sta imaju na ruci. To je razlika.

mairondrake

pre 5 godina

Meni je najaca stvar sto sponzoruse ne mogu da prepoznaju moju canada goose jaknu od 1200e....Nisam je kupio iz besa, nego sto mi je bila potrebna, radio sam na projektu u Polarnom krugu.

aj'zdravo

pre 5 godina

postoje dve mogucnosti,prva je da su ti od rodjenja zvezde bile naklonjene pa si odmah progledao ili putem obicnih smrtnika,prvo moras upoznati i izveti materijano izbilje da bi shvato koliko ono nista ne vredi ako iza njega ne stoji visoka svest duhovnosti;)

Lepi

pre 5 godina

Otkad su se pojavile ove silne deluks kopije svega i svačega, moja nekolicina prijatelja koji imaju lovu NE KUPUJU više ništa markirano jer nema smisla. U suštini ispadaju šabani. Kupuju lepe kvalitetne skuplje stvari što je i logično zar ne? Ne kupuju više brend. Opet sa druge strane postoji i dres kod, za svaki posao menadžerski skupi sat i auto je obavezan, danas i telefon. Moraš da budeš UZOR tamo nekoj boraniji sa kojom posluješ. To je glavna matematika tog skupog kićenja.

Bzvz

pre 5 godina

Skup sat, dobra kola, dobra riba sve to sluzi za pokazivanje drugim muskarcima ko je tata i ko vise vredi.
Ko nema love pokusava nekako da iskuka dobru ribu (jao fin sam, dobar...) pa da njom bar mase.
Sve u svemu s....

Don Giovanni

pre 5 godina

Sve zavisi od toga kako ko definiše pojam "uspeh u životu".

Nekome znak uspeha u životu stvarno jeste da okači 20, 30 ili 50.000 evra oko ručnog zgloba, ali (srećom) drugome je, na primer, to da iza svog ručnog zgloba ima šaku koja drži dirigentsku palicu filharmonije, hirurški skalpel, ili teniski reket na Grand Slam turniru.

Svako vidi "uspeh" na svoj način. Meni lično imbecilno skupe đinđuve oko ruku, nogu, vrata i drugih delova tela samo pokazuju da njihov nosilac (a) ima previše para, (b) premalo ukusa, ali da li je baš "uspeo u životu", to samo on zna.

troll level 100

pre 5 godina

Svaki normalan domaćin ostavi sebi najbolju telad za klanje, a ostalo prodaje! Mi danas izvozimo matematicare , inžinjere i ostala zvanja po svijetu a sebi ostavljamo riajaliti zvjezde! Pa nemojte onda da se čudite sto Dzala Brat nosi Roleks a do prije pet godina na je imao za kifle! Pozdrav siva eminencijo!
(hajvan ho, 01. decembar 2018 12:54)

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".

Smuleco

pre 5 godina

Imam ne tako skup sat, i ne baš mnogo para, i uspeo sam u životu....ili nisam uspeo u životu..ko će ga znati. Zapravo, sve zavisi od "merne jedinice" uspeha, kao i od sopstvenih očekivanja i ambicija.

S

pre 5 godina

Bestidna demonstracija u siromašnom društvu?
Znači svako ko IMA treba to da krije jer -'sram ga bilo, narod nema za leba'- mozgove vređa?
Evo trče juče da se ukalupe i duboko se izvinjavaju, nisu znali koliko su bestidni.
Rolex, Porshe čini mi se..

Pozdrav iz Iverdona

pre 5 godina

Rolex Daytona u Švajcarskoj nije nikakvo nedostižno čudo stanovniku sa prosečnom platom. I sasvim je normalno da imaš auto od 30-40K CHF Inače ima preko 300 fabrika satova i nisu sve uspešne kao IWC, Breitling, Rolex itd.

nemi posmatrač

pre 5 godina

U kompleksu gde zivim ima dosta dece bogatih Kineza. Posto nije neka jaka skola pretpostavljam da nisu ultra bogatasi nek osrednji. Najbolja kola su njihova - Porsche, Maserati, sportski Mercedes, Audi, BMW...a oblačenju tek da ne govorim. Elem, dolaze u US po znanje i vracaju se za Kinu. Sve sto imaju ostavljaju posle završetka skole. Vracaju se samo sa znanjem jer je to u sustini pravi kapital. A sto neko rece menadzeri i visoko pozicionirani moraju da se oblače i ponasaju na odredjeni nacin. Zato imaju basnoslovne plate. I tu nema mnogo vrdanja. A naravno ima ljudi koji od prvih plata pokupuju brendirano da bi lečili komplekse i pokazili svetu gle uspeo sam. Sad vredim vise. A na kraju dana niti su srecniji niti ispunjeniji.

Veverica

pre 5 godina

Meni satovi nikad nisu bili jasni zasto je to neki statusni simbol ??? Dati toliki novac za nesto sto maltene ne koristis ... Razumem skupa kvalitetna odela, cipele, auto ... ali dati za djindjuvu toliki novac ... koliko god da si bogat, ne razumem stvarno.

S

pre 5 godina

Može karakterno da bude skroman (ko Kjanu), može da bude 'bestidan', potpuno je svejedno i stvar je ličnog izbora. De facto je da je materijalno bogat.

moi

pre 5 godina

bogat je onaj koji je zdrav, voli, voljen je, radi sta hoce i kad hoce i ne gleda na sat. svi ostali su skorojevici i robovi trendova, vina, bukiranja, brendova, besmislenog vezbanja, trcanja po teretanama i sl.

Jose Alvelade

pre 5 godina

@marex Armani nije nikakav brend u svetu satova, sta vise ni jedan od tih konfekcijskih modnih marki. Ovde se prica o skupocenim satovima od po nekoliko desetina hiljada do nekoliko stotina hiljada evra. Tipa Audemars Piguet, Patek, Vacheron, IWC, Richar Mille Cak ni Roleks nije u toj klasi, njega nose skorojevici i Arapi. Lepo je sto volis satove, Armani jeste skup za nas obicne koji zivimo u Srbiji ali u svetu skupih satova je kao da neko prica o Rols Rojsu a ti kazes da si upravo kupio Bmw... Ali Burago igracku.

peđa

pre 5 godina

Prvo, izgled menadzera ne cini skup sat i mobilni telefon , vec nacin na koji ce plasirati svoju pricu i prodati proizvod ili maglu, a dress code za to ne ukljucuje skup svetlucavi sat i tel od 1000 eura, vec diskretno naglasen kvalitet, od odece i obuce , sata , telefona/ tableta ili lap topa do nacina prezentacije ( vokabular,govor tela i boja glasa). Ko je poslovao sa ljudima iz firmi sa zapada, a da nisu nase spodobe to odmah uocava.
Kvalietan sat se moze kupiti i za malo novca i da traje dugo, samo treba znati sta trazis i za sta ti treba ( posao, slobono vreme itd). A to sto je kod nas sve naopako i ovakvi tekstovi kao vesti, pa sami smo krivi. A ono sto je pravi kvalitet uvek ima svoju klijentelu, a ne mora da bude naglasen brend. Sto siromasniji to optereceniji.

Lepi

pre 5 godina

Pa i nije baš tako, kako možeš da se pojaviš na poslovnom razgovoru sa nekim jeftinim telefonom i satom? Uvek bilo i biće, moraš uzor da budeš klijentu.

samo zena

pre 5 godina

Kompleksi su čudo, a jos više želja da se čovek predstavi kao nešto što nije. Preko drugarice sam upoznala momka koji je svoj hobi (somelijer) predstavio kao zanimanje, a pravo zanimanje sakrio (kamiondžija). Tek sam posle saznala. Ne vezano za zanimanje, što se predstavljaš kao nešto što realno nisi. Kompleksi ili stid? Dobre pare ali da se ne sazna odakle dolaze jer bas kad se kaze kamiondzija ne zvuči ekskluzivno. Elem, dosta je takvih koji poziciju u društvu hoće da kupe materijalnim. A u sustini šuplji i nesrećni. To se najbolje vidi kod naših koji su dosli kao studenti u Ameriku, zaradili nesto para i sve uložili u stvari i smatraju da su uspeli. A u sustini nista. A kod nas odavno je bilo da se u skupa kola ugradjivali gas jer nisu imali para za benzin i da se firmirano kupovalo kod sanera.

F

pre 5 godina

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (troll level 100, 1. decembar 2018 14:26)
A ja ne znam zašto si ti uzeo rijaliti Zvezde za primer. Njima mi publika dajemo novac, to je naše pravo. Meni je primer recimo Vulin i ostali političari koji se razmeću a nemaju pokriće odakle im.

alienware

pre 5 godina

Imam dva sata koji kostaju otprilike po 1000 dolara.Prvi kupio pre 30 godina.Drugi sam dobio za 50i rodjendan.Nosim ih mozda ,2 puta godisnje,kao muski nakit.

Aleksandar I

pre 5 godina

(Marex, 1. decembar 2018 13:25) 

Au brate ali si ti u teskoj zabludi ako ti Armanijev sat od 300 evra...Vidi se da si otisao iz Srbije,a ja bi pre rekao iz neke zabiti...

Marex

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?

Djuka

pre 5 godina

Najbolji sat mog zivota " DARVIL" poklon mog oca kada sam postao punoletan, nazalost ukraden od strane "drugara". Od tad vise ne nosim sat.

Duh sa seki®om

pre 5 godina

*Veverica
Satovi traju,neki mogu i večno da traju.Npr.,jedna relativno nova marka satova,Maurice Lacroix,može da radi 3-4 hiljade godina,a da se ne podmazuje.Odela,pojede moljac,izađu iz mode.;)

miloš

pre 5 godina

Ako, mora li ta žvakaća guma na TV..
A toliko je očigledno da niko od troje njih nije elita, a nasli se da pricaju o tome.. Nisam ni ja, zato znam sa nisu ni oni :)
Jeo sam rukama pile pre neki dan

samuraj i skupi satovi

pre 5 godina

Imao sam 4 Rolexa i sve sam ih rasprodao. Kada sam ih kupovao pre nekoliko godina mislio sam da ce mi ici uz rast svesti, uz novi Mercedes ili dobru garderobu. Tako sam prvo otisao u Rolex. Kod Petrovica, jedan poseban sat nisu mogli da prodaju 2 godine ali meni su ga lepo uvalili jer se nisam razumeo. Kada je doslo vreme da rasprodajem, ogradili su se i rekli da ono sto sam platio esktra na njemu, sada ne znaci nista. I tu sam konacno shvatio da auti i satovi nisu aseti nego obaveze. Kada sam ih kupovao , govorili su kako ce uvek vredeti bar isto koliko sam i platio. Nije njihova krivica koliko moja zelja da na ruci imam nesto sto nikako ne moze da oznaci rast mene.

Da se razumemo, moji komadi garderobe kostaju preko 2,000 eura i dalje imam skup auto i dalje imam druge stvari koje imaju vrednost a ne nosu obavezu ali sa satovima sam zavrsio. Nekako narocito taj Rolex, svaki seljak koji zaradi pare , nabaci Rolex.

A pogledajte sta je Patek uradio. Nautilus 5711, kostao je 20,000 a od prosle godine je skocio na 24,000 i na listu cekanja od 8 godina. Sada je takav nov na sajtovima 50,000 eura. To je sve deo plana Patek-a kako da sebi postignu rejting kroz izgovor o potraznji i nemogucnosti proizvodnje.


I dalje cu se secati jednog suncanog dana kada mi je covek pomogao i doneo mi u iscepanoj majici i obicnoj maxi kesi, ispeglanih 100,000 evra. Nije nosio nikakav sat. On je odavno razumeo da imanje skupog sata najcesce znaci nemati a ne imati.

hajvan ho

pre 5 godina

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".
(troll level 100, 01. decembar 2018 14:26)
Evo ti Dzalin rolex ako razumiješ i jednu riječ iz negovih pjesama!

zurio sam

pre 5 godina

kupio sam canadain goose jaknu komentar radio si u polarnom krugu I potrebna ti je takva jakna tamo ali ovde ti takva jakna ne treba osim ako ne odes na skijanje u januaru I retko ko ce prepoznati takvu jaknu ovde mislim da nema njihove radnje ovde a I retko ko je ima jer njihova jakna najjeftinija kosta 300evra

zurio sam

pre 5 godina

sta ce ti fensi skup sat kad vreme mozes pogledati I na satu od 2evra a za 100 evra mozes kupiti lep sat koji ce ti trajati dugo ne treba mi sat 250000 evra I ne treba mi sat koji je vodootporan ko se kupa sa satom a ako ga stavis u ves masinu to nije za komentarisati
a mozes vreme pogledati I na telefonu

kosmajac

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?
(Marex, 1. decembar 2018 13:25) emporio armani skup sat hahaha. pa to je 200e. ja nosio u srednjoj . hahahaha. napustao si srrbiju da bi se hvalio sa satom od 150,200e hahaha. ja sam citao 3 puta komentar i plakao od smeha

Mr.Realno

pre 5 godina

Dobra plata, sakupim pare za depozit, dignem malo krede i kupim stan. Vozim mator auto i letujem u Grčkoj u jeftinijim privatnim apartmanim ali zato veliko ratom brzo otplacujem kredit i za nekih 20 meseci sam gotov. Vlasnik sam svog prvog stana.E to mi ima smisla. Sa druge strane imam drugaricu sa gotovo istim primanjima koja je podstanar 14 godina, vozi neki kabriolet od 10.000€, stalno ide na večere, kupuje skupe torbice i na letovanje ide avionom.
Svako bira kako će da raspolaže sa svojim novcem. Možda je za mene idiotizam dati 100.000 din. ( ili daleko više ) za sat, dok opet za nekoga nije normalno da neko sa mojim primanjima vozi punto star 17 godina. ;-)

Rade Grandoman

pre 5 godina

Ma samo što nisam bacio skupu garderobu i obuću i kupio par pari Cezare Paćoti patika koje sirotinja smatra nekom markom. Evo idem odmah da kupim Svoč ili Fosil. Prodacu Bentli i Kupiti Audi A4 da budem neupadljiv. A što sam se onda obogatio? Da bi jeo kokice na keju? Samo vi gledajte svoja posla i svoj život živite. Meni je taman dobro u društvu sponzoruša. Ali ne onih koje vi vidite na tv (to su ku...) ove plene i lepotom i pameću a pamet i lepotu koriste da ne bi ceo život radile.

dzigi

pre 5 godina

Žali mi se jedan poznanik - vozim (noviji) A4, dizel, karavan, ne zato što ga nešto previše volim nego što je u krugu u kojem se krećem tako nešto očekivano, maltene obavezno.
Tako da ima dosta i do toga gde se krećete i kako se među njima nosite.

Nina

pre 5 godina

@Cika Vlada

Reci da Armani nije skup sat ljudima u Srbiji gde je plata 200 evra je stvarno smesno. Mozda nije za Nemce skup, ali je za Srbe nedostizan, za 99% njih. O Rolexu da ne govorimo.

EU Citizen

pre 5 godina

Koje su ovo levičarske gluposti, ne kupuju samo neomarksistički crony pozeri poput Zakerberga, Kuka ili Gejtsa, kojima biznis zavisi od moralno-političke podobnosti i dilova sa socijalističkim demagozima, pa mamerno neguju šatro egalitarni imidž dok trpaju tuđe milijarde od dotacija, državnih narudžbina i suludih tamtijema i patenata tipa "zaobljeni pravougaonik" u džep. Ostali, koji su se obogatili na nekom normalnom poslu i ne moraju nikome da podilaze i da kriju koliko imaju novca, kupuju luksuzne stvari prema svom ukusu i statusu, a u to spadaju i luksuzni satovi. Samo će umesto sat za par desetina hiljada koji danas nosi srednja i viša srednja klasa, kupiti sat za par stotina hiljada, ili čak, ako drago kamenje i slično uđe u igru, par miliona.

mairondrake

pre 5 godina

Meni je najaca stvar sto sponzoruse ne mogu da prepoznaju moju canada goose jaknu od 1200e....Nisam je kupio iz besa, nego sto mi je bila potrebna, radio sam na projektu u Polarnom krugu.

Marex

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?

S

pre 5 godina

Bestidna demonstracija u siromašnom društvu?
Znači svako ko IMA treba to da krije jer -'sram ga bilo, narod nema za leba'- mozgove vređa?
Evo trče juče da se ukalupe i duboko se izvinjavaju, nisu znali koliko su bestidni.
Rolex, Porshe čini mi se..

Veverica

pre 5 godina

Meni satovi nikad nisu bili jasni zasto je to neki statusni simbol ??? Dati toliki novac za nesto sto maltene ne koristis ... Razumem skupa kvalitetna odela, cipele, auto ... ali dati za djindjuvu toliki novac ... koliko god da si bogat, ne razumem stvarno.

Lepi

pre 5 godina

Pa i nije baš tako, kako možeš da se pojaviš na poslovnom razgovoru sa nekim jeftinim telefonom i satom? Uvek bilo i biće, moraš uzor da budeš klijentu.

Rade Grandoman

pre 5 godina

Ma samo što nisam bacio skupu garderobu i obuću i kupio par pari Cezare Paćoti patika koje sirotinja smatra nekom markom. Evo idem odmah da kupim Svoč ili Fosil. Prodacu Bentli i Kupiti Audi A4 da budem neupadljiv. A što sam se onda obogatio? Da bi jeo kokice na keju? Samo vi gledajte svoja posla i svoj život živite. Meni je taman dobro u društvu sponzoruša. Ali ne onih koje vi vidite na tv (to su ku...) ove plene i lepotom i pameću a pamet i lepotu koriste da ne bi ceo život radile.

samuraj i skupi satovi

pre 5 godina

Imao sam 4 Rolexa i sve sam ih rasprodao. Kada sam ih kupovao pre nekoliko godina mislio sam da ce mi ici uz rast svesti, uz novi Mercedes ili dobru garderobu. Tako sam prvo otisao u Rolex. Kod Petrovica, jedan poseban sat nisu mogli da prodaju 2 godine ali meni su ga lepo uvalili jer se nisam razumeo. Kada je doslo vreme da rasprodajem, ogradili su se i rekli da ono sto sam platio esktra na njemu, sada ne znaci nista. I tu sam konacno shvatio da auti i satovi nisu aseti nego obaveze. Kada sam ih kupovao , govorili su kako ce uvek vredeti bar isto koliko sam i platio. Nije njihova krivica koliko moja zelja da na ruci imam nesto sto nikako ne moze da oznaci rast mene.

Da se razumemo, moji komadi garderobe kostaju preko 2,000 eura i dalje imam skup auto i dalje imam druge stvari koje imaju vrednost a ne nosu obavezu ali sa satovima sam zavrsio. Nekako narocito taj Rolex, svaki seljak koji zaradi pare , nabaci Rolex.

A pogledajte sta je Patek uradio. Nautilus 5711, kostao je 20,000 a od prosle godine je skocio na 24,000 i na listu cekanja od 8 godina. Sada je takav nov na sajtovima 50,000 eura. To je sve deo plana Patek-a kako da sebi postignu rejting kroz izgovor o potraznji i nemogucnosti proizvodnje.


I dalje cu se secati jednog suncanog dana kada mi je covek pomogao i doneo mi u iscepanoj majici i obicnoj maxi kesi, ispeglanih 100,000 evra. Nije nosio nikakav sat. On je odavno razumeo da imanje skupog sata najcesce znaci nemati a ne imati.

mustafa

pre 5 godina

Izasao sam u kafic. Sedeo sam za stolom sa troje ljudi. Jedini nisam imao Rolex. A jedini radim i imam vise nekgo dobru platu. Dakle, meni je nebitno sta imam na ruci. Njima koji ne rade bitno je sta imaju na ruci. To je razlika.

kad se najveca sirotinja pravi pametna

pre 5 godina

"Skup sat" kod nas je uglavnom neka kineska replika poznatog brenda koja ce se rastopiti na kisi. Vidim lika sav odrpan ceka bus, a na ruci Audemars Piguet od 45k evra lol. Uvek je sirotinja tezila da prikaze neku iskrivljenu, laznu sliku o sebi, da su uspesni, pametni, bogati...stagod.
Sindrom; u dvoristu mecka a neomalterisana kuca bez fasade, cela plata u kafani se ostavi a kuci se krpi ceo mesec na hlebu i pasteti.
Takav tip ljudi...staces.

Lepi

pre 5 godina

Otkad su se pojavile ove silne deluks kopije svega i svačega, moja nekolicina prijatelja koji imaju lovu NE KUPUJU više ništa markirano jer nema smisla. U suštini ispadaju šabani. Kupuju lepe kvalitetne skuplje stvari što je i logično zar ne? Ne kupuju više brend. Opet sa druge strane postoji i dres kod, za svaki posao menadžerski skupi sat i auto je obavezan, danas i telefon. Moraš da budeš UZOR tamo nekoj boraniji sa kojom posluješ. To je glavna matematika tog skupog kićenja.

Bzvz

pre 5 godina

Skup sat, dobra kola, dobra riba sve to sluzi za pokazivanje drugim muskarcima ko je tata i ko vise vredi.
Ko nema love pokusava nekako da iskuka dobru ribu (jao fin sam, dobar...) pa da njom bar mase.
Sve u svemu s....

zurio sam

pre 5 godina

sta ce ti fensi skup sat kad vreme mozes pogledati I na satu od 2evra a za 100 evra mozes kupiti lep sat koji ce ti trajati dugo ne treba mi sat 250000 evra I ne treba mi sat koji je vodootporan ko se kupa sa satom a ako ga stavis u ves masinu to nije za komentarisati
a mozes vreme pogledati I na telefonu

troll level 100

pre 5 godina

Svaki normalan domaćin ostavi sebi najbolju telad za klanje, a ostalo prodaje! Mi danas izvozimo matematicare , inžinjere i ostala zvanja po svijetu a sebi ostavljamo riajaliti zvjezde! Pa nemojte onda da se čudite sto Dzala Brat nosi Roleks a do prije pet godina na je imao za kifle! Pozdrav siva eminencijo!
(hajvan ho, 01. decembar 2018 12:54)

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".

hajvan ho

pre 5 godina

Svaki normalan domaćin ostavi sebi najbolju telad za klanje, a ostalo prodaje! Mi danas izvozimo matematicare , inžinjere i ostala zvanja po svijetu a sebi ostavljamo riajaliti zvjezde! Pa nemojte onda da se čudite sto Dzala Brat nosi Roleks a do prije pet godina na je imao za kifle! Pozdrav siva eminencijo!

Don Giovanni

pre 5 godina

Sve zavisi od toga kako ko definiše pojam "uspeh u životu".

Nekome znak uspeha u životu stvarno jeste da okači 20, 30 ili 50.000 evra oko ručnog zgloba, ali (srećom) drugome je, na primer, to da iza svog ručnog zgloba ima šaku koja drži dirigentsku palicu filharmonije, hirurški skalpel, ili teniski reket na Grand Slam turniru.

Svako vidi "uspeh" na svoj način. Meni lično imbecilno skupe đinđuve oko ruku, nogu, vrata i drugih delova tela samo pokazuju da njihov nosilac (a) ima previše para, (b) premalo ukusa, ali da li je baš "uspeo u životu", to samo on zna.

dzigi

pre 5 godina

Žali mi se jedan poznanik - vozim (noviji) A4, dizel, karavan, ne zato što ga nešto previše volim nego što je u krugu u kojem se krećem tako nešto očekivano, maltene obavezno.
Tako da ima dosta i do toga gde se krećete i kako se među njima nosite.

Pozdrav iz Iverdona

pre 5 godina

Rolex Daytona u Švajcarskoj nije nikakvo nedostižno čudo stanovniku sa prosečnom platom. I sasvim je normalno da imaš auto od 30-40K CHF Inače ima preko 300 fabrika satova i nisu sve uspešne kao IWC, Breitling, Rolex itd.

nemi posmatrač

pre 5 godina

U kompleksu gde zivim ima dosta dece bogatih Kineza. Posto nije neka jaka skola pretpostavljam da nisu ultra bogatasi nek osrednji. Najbolja kola su njihova - Porsche, Maserati, sportski Mercedes, Audi, BMW...a oblačenju tek da ne govorim. Elem, dolaze u US po znanje i vracaju se za Kinu. Sve sto imaju ostavljaju posle završetka skole. Vracaju se samo sa znanjem jer je to u sustini pravi kapital. A sto neko rece menadzeri i visoko pozicionirani moraju da se oblače i ponasaju na odredjeni nacin. Zato imaju basnoslovne plate. I tu nema mnogo vrdanja. A naravno ima ljudi koji od prvih plata pokupuju brendirano da bi lečili komplekse i pokazili svetu gle uspeo sam. Sad vredim vise. A na kraju dana niti su srecniji niti ispunjeniji.

moi

pre 5 godina

bogat je onaj koji je zdrav, voli, voljen je, radi sta hoce i kad hoce i ne gleda na sat. svi ostali su skorojevici i robovi trendova, vina, bukiranja, brendova, besmislenog vezbanja, trcanja po teretanama i sl.

EU Citizen

pre 5 godina

Koje su ovo levičarske gluposti, ne kupuju samo neomarksistički crony pozeri poput Zakerberga, Kuka ili Gejtsa, kojima biznis zavisi od moralno-političke podobnosti i dilova sa socijalističkim demagozima, pa mamerno neguju šatro egalitarni imidž dok trpaju tuđe milijarde od dotacija, državnih narudžbina i suludih tamtijema i patenata tipa "zaobljeni pravougaonik" u džep. Ostali, koji su se obogatili na nekom normalnom poslu i ne moraju nikome da podilaze i da kriju koliko imaju novca, kupuju luksuzne stvari prema svom ukusu i statusu, a u to spadaju i luksuzni satovi. Samo će umesto sat za par desetina hiljada koji danas nosi srednja i viša srednja klasa, kupiti sat za par stotina hiljada, ili čak, ako drago kamenje i slično uđe u igru, par miliona.

aj'zdravo

pre 5 godina

postoje dve mogucnosti,prva je da su ti od rodjenja zvezde bile naklonjene pa si odmah progledao ili putem obicnih smrtnika,prvo moras upoznati i izveti materijano izbilje da bi shvato koliko ono nista ne vredi ako iza njega ne stoji visoka svest duhovnosti;)

alienware

pre 5 godina

Imam dva sata koji kostaju otprilike po 1000 dolara.Prvi kupio pre 30 godina.Drugi sam dobio za 50i rodjendan.Nosim ih mozda ,2 puta godisnje,kao muski nakit.

dado

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?
(Marex, 1. decembar 2018 13:25)

Nisi reko koji model. Armani nisu niti ce biti skupi i vrhunski satovi. Druga stvar ako je tebi par sto evra sat visoka klasa.

Makki

pre 5 godina

Meni je najaca stvar sto sponzoruse ne mogu da prepoznaju moju canada goose jaknu od 1200e....Nisam je kupio iz besa, nego sto mi je bila potrebna, radio sam na projektu u Polarnom krugu.
(mairondrake, 1. decembar 2018 12:58)

A gde ih upoznaješ? U polarnom krugu ili na splavovima gde se eksponiraju jedni i drugi, jedni nude a drugi traže?

Smuleco

pre 5 godina

Imam ne tako skup sat, i ne baš mnogo para, i uspeo sam u životu....ili nisam uspeo u životu..ko će ga znati. Zapravo, sve zavisi od "merne jedinice" uspeha, kao i od sopstvenih očekivanja i ambicija.

F

pre 5 godina

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (troll level 100, 1. decembar 2018 14:26)
A ja ne znam zašto si ti uzeo rijaliti Zvezde za primer. Njima mi publika dajemo novac, to je naše pravo. Meni je primer recimo Vulin i ostali političari koji se razmeću a nemaju pokriće odakle im.

kosmajac

pre 5 godina

Imam 8 skupih satova, to mi je pasija, volim ih i uzivam u njima... Juce sam bas poslednji pazario, Emporio Armani, bice to deveti. Radim i od svojih para kupujem, nikome nista nisam duzan. Nosim ih u zavisnosti od garderobe. Mozda je jedini moj greh sto sam na vreme skupio hrabrost i napustio Srbiju. Pozdrav od gastarbajtera koji voli skupe satove.
ps. nek puknu dušmani ?
(Marex, 1. decembar 2018 13:25) emporio armani skup sat hahaha. pa to je 200e. ja nosio u srednjoj . hahahaha. napustao si srrbiju da bi se hvalio sa satom od 150,200e hahaha. ja sam citao 3 puta komentar i plakao od smeha

Cika Vlada

pre 5 godina

@Marex

Da me ne shvatiš pogrešno, ukusi su različiti, ali Emporio Armani ne spada ni u skupe, a ni u kvalitetne satove. Dvesta, trista evra koliko se oni kreću jesu ogromne pare, ali su ništa u poredjenju sa jednim Tag Heuer-om, Breitling-om, Rolex-om, a upravo se o tome govori u tekstu.
Pozdrav

samo zena

pre 5 godina

Kompleksi su čudo, a jos više želja da se čovek predstavi kao nešto što nije. Preko drugarice sam upoznala momka koji je svoj hobi (somelijer) predstavio kao zanimanje, a pravo zanimanje sakrio (kamiondžija). Tek sam posle saznala. Ne vezano za zanimanje, što se predstavljaš kao nešto što realno nisi. Kompleksi ili stid? Dobre pare ali da se ne sazna odakle dolaze jer bas kad se kaze kamiondzija ne zvuči ekskluzivno. Elem, dosta je takvih koji poziciju u društvu hoće da kupe materijalnim. A u sustini šuplji i nesrećni. To se najbolje vidi kod naših koji su dosli kao studenti u Ameriku, zaradili nesto para i sve uložili u stvari i smatraju da su uspeli. A u sustini nista. A kod nas odavno je bilo da se u skupa kola ugradjivali gas jer nisu imali para za benzin i da se firmirano kupovalo kod sanera.

zurio sam

pre 5 godina

kupio sam canadain goose jaknu komentar radio si u polarnom krugu I potrebna ti je takva jakna tamo ali ovde ti takva jakna ne treba osim ako ne odes na skijanje u januaru I retko ko ce prepoznati takvu jaknu ovde mislim da nema njihove radnje ovde a I retko ko je ima jer njihova jakna najjeftinija kosta 300evra

peđa

pre 5 godina

Prvo, izgled menadzera ne cini skup sat i mobilni telefon , vec nacin na koji ce plasirati svoju pricu i prodati proizvod ili maglu, a dress code za to ne ukljucuje skup svetlucavi sat i tel od 1000 eura, vec diskretno naglasen kvalitet, od odece i obuce , sata , telefona/ tableta ili lap topa do nacina prezentacije ( vokabular,govor tela i boja glasa). Ko je poslovao sa ljudima iz firmi sa zapada, a da nisu nase spodobe to odmah uocava.
Kvalietan sat se moze kupiti i za malo novca i da traje dugo, samo treba znati sta trazis i za sta ti treba ( posao, slobono vreme itd). A to sto je kod nas sve naopako i ovakvi tekstovi kao vesti, pa sami smo krivi. A ono sto je pravi kvalitet uvek ima svoju klijentelu, a ne mora da bude naglasen brend. Sto siromasniji to optereceniji.

Nina

pre 5 godina

@Cika Vlada

Reci da Armani nije skup sat ljudima u Srbiji gde je plata 200 evra je stvarno smesno. Mozda nije za Nemce skup, ali je za Srbe nedostizan, za 99% njih. O Rolexu da ne govorimo.

miloš

pre 5 godina

Ako, mora li ta žvakaća guma na TV..
A toliko je očigledno da niko od troje njih nije elita, a nasli se da pricaju o tome.. Nisam ni ja, zato znam sa nisu ni oni :)
Jeo sam rukama pile pre neki dan

Djuka

pre 5 godina

Najbolji sat mog zivota " DARVIL" poklon mog oca kada sam postao punoletan, nazalost ukraden od strane "drugara". Od tad vise ne nosim sat.

Aleksandar I

pre 5 godina

(Marex, 1. decembar 2018 13:25) 

Au brate ali si ti u teskoj zabludi ako ti Armanijev sat od 300 evra...Vidi se da si otisao iz Srbije,a ja bi pre rekao iz neke zabiti...

S

pre 5 godina

Može karakterno da bude skroman (ko Kjanu), može da bude 'bestidan', potpuno je svejedno i stvar je ličnog izbora. De facto je da je materijalno bogat.

Duh sa seki®om

pre 5 godina

*Veverica
Satovi traju,neki mogu i večno da traju.Npr.,jedna relativno nova marka satova,Maurice Lacroix,može da radi 3-4 hiljade godina,a da se ne podmazuje.Odela,pojede moljac,izađu iz mode.;)

Mr.Realno

pre 5 godina

Dobra plata, sakupim pare za depozit, dignem malo krede i kupim stan. Vozim mator auto i letujem u Grčkoj u jeftinijim privatnim apartmanim ali zato veliko ratom brzo otplacujem kredit i za nekih 20 meseci sam gotov. Vlasnik sam svog prvog stana.E to mi ima smisla. Sa druge strane imam drugaricu sa gotovo istim primanjima koja je podstanar 14 godina, vozi neki kabriolet od 10.000€, stalno ide na večere, kupuje skupe torbice i na letovanje ide avionom.
Svako bira kako će da raspolaže sa svojim novcem. Možda je za mene idiotizam dati 100.000 din. ( ili daleko više ) za sat, dok opet za nekoga nije normalno da neko sa mojim primanjima vozi punto star 17 godina. ;-)

hajvan ho

pre 5 godina

Ne znam zašto si uzeo njega kao primer? I zašto je on loš primer? On čovek radi, pravi pesme, radi produkciju. Meni je gori npr Cecin sin koji nista nije uradio u životu ali zato nosi zlatni rolex. Ili sve ove "rijaliti zvezde".
(troll level 100, 01. decembar 2018 14:26)
Evo ti Dzalin rolex ako razumiješ i jednu riječ iz negovih pjesama!

Jose Alvelade

pre 5 godina

@marex Armani nije nikakav brend u svetu satova, sta vise ni jedan od tih konfekcijskih modnih marki. Ovde se prica o skupocenim satovima od po nekoliko desetina hiljada do nekoliko stotina hiljada evra. Tipa Audemars Piguet, Patek, Vacheron, IWC, Richar Mille Cak ni Roleks nije u toj klasi, njega nose skorojevici i Arapi. Lepo je sto volis satove, Armani jeste skup za nas obicne koji zivimo u Srbiji ali u svetu skupih satova je kao da neko prica o Rols Rojsu a ti kazes da si upravo kupio Bmw... Ali Burago igracku.