- Komentari -

S praznicima stižu i mačje "muke"

Vlasnici bi morali imati na umu da je većina ukrasnih biljaka koje unesemo u kuću više ili manje toksična za mačku. Takođe, trebalo bi da se uzdrže od davanja mezimcu nove, "praznične" hrane

Izvor: petmagazine.rs
Pošaljite komentar
 1. Onog dana kad je moja cicika ušla u moju kuću sve vrste biljaka su izašle. I to je to. Što se tiče hrane, ljudska hrana je uopće ne zanima. Mogu ostaviti pečenje na stolu neće ga ni pipnuti. Jelka sa kuglicama je uopće ne zanima. Baš je posebna moja vještica.
   (ja, 1. decembar 2018 14:24)

  # Link komentara

 2. e ovo super kao preporuke kako da se resimo dosadne komsijske macke...
  (Komsa, 1. decembar 2018 11:48)

  # Link komentara

 3. Uh, koji problem za celu Srbiju, a i šire... Sve ostalo je sasvim OK, ali ovaj problem sa mačkama, stvarno je zabrinjavajuće. :-)
   (euromirko, 30. novembar 2018 19:17)

  # Link komentara

 4. A i muke vlasnika sa mačkama. Jer mačke obožavaju da se pentraju po jelkama i da ih urnišu.
   (Djoksa, 30. novembar 2018 17:51)

  # Link komentara

 5. Mislim da nema potreba za velikom brigom. Mace nisu izelice. Veoma pažljivo probaju i pojedu hranu koju nisu jele. Uglavnom se drže svoje hrane. Nikada o praznicima ne dajem mačkama ono što jedemo, osim možda parčenceta mesa. Što se tiče biljaka, veoma su radoznale, posebno mačići i grickaće i kopaće po saksiji. Nisam sigurna da će pojesti toliko da se otruju ili im pozli. Uglavnom odmah osete po mirisu da im ne prija.
  (catpeople, 30. novembar 2018 17:44)

  # Link komentara