Petak, 16.11.2018.

19:00

Paz de la Huerta tvrdi da ju je Vajnstajn silovao čak dva puta

Izvor: B92

Paz de la Huerta tvrdi da ju je Vajnstajn silovao èak dva puta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Brajko

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.
(Lale gator, 

Lale, misliš valjda Dik Trejsi? Dvejn Trejsi.
Ovaj, Kevin Spejsi?

alcale

pre 5 godina

Ali, draga, to je opet silovanje. Nema opravdanja. Tačka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Olivera, 17. novembar 2018 23:02)

Ne NIJE silovanje jer ako prostituciju i seks uz pristanak radi interesa nazivas silovanjem pljujes u lice svim zenama koje su zaista silovane! Nijedna IOLE cenjna glumica nije potvrdila ovu pricu niti rekla da je bila ucenjivana! Sta je rekla Meril Strip? Sve ove 'glumice' su je napale! jer je rekla istinu!
Ne lupetaraj! Nije bila silovana nego je shvatila da je p**** jedino sto moze da ponudi za ulogu jer talenata nema ni da statira u reklami! Ja bi HV tuzio sto je sve njih doveo na filmsko platno i time uvredio sve one glumice koje nije ucenjivao a dobijale su uloge u njegovim filmovima jer znaju da glume!

Trovach

pre 5 godina

@Olivera...Ako je silovanje u pitanju, mora sto brze otici kod lekara da to prijavi i dokaze. Nazalost, ovako je rekla-kazala sto se na sudu lako obara.

Sasa

pre 5 godina

Žensko sam, ali ova je stvarno sramota za ženski rod....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jassna..., 17. novembar 2018 14:38)

# Link komentara

Musko sam ali ova je stvarno uvreda za ljudski rod. (;

oscar

pre 5 godina

Kako se to biva silovan dva puta od iste osobe? Je l' i drugi put silovana tako što je ona njemu otišla u hotelsku sobu kao i prvi put? Mislim, smešno je više...

je suis..

pre 5 godina

mene najvise fascinira sa kojim odsevljenjem brane vajnstina u komentarima, fali vama srbi nesto..a mnogo vece face od ove su ga optuzile, ima na netu

Pop

pre 5 godina

Podržavam ovu korumpiranu nesretnicu, ALI ne i u PRAVNOM smislu...

Nadji neke uterivace sestro, nek ga siluju , i to ti je satisfakcija...

Ono za ono, a silovanje za silovanje!

Timi

pre 5 godina

Predlozio neki amer da se uvede zakon da se seksualno zlostavljanje moze prijaviti do 6 meseci od kad se dogodilo . Covek je mozda u pravu,ovo desilo se pre 30 godina nekako ne pije vodu.

Cune

pre 5 godina

Svašta mogu da razumem, ali da je nekome Paz rugoba, e to ne mogu. Takvima je valjda samo Rodžer Federer simbol lepote, gracioznosti i ženstvenosti.

Lale gator

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.

Lale gator

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.

ice cube

pre 5 godina

Dovoljno je ovo da pročitate i jasno vam je kakva je to svest.

https://www.google.rs/amp/s/www.vice.com/amp/rs/article/evwjxz/101-jednostavan-nacin-na-koji-mozete-olaksati-zivot-zenama-u-srbiji

Vesna

pre 5 godina

Ulazak u bilo koju sobu nema veze sa silovanjem. Osetim mučninu dok čitam komentare srpskih muškaraca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Olivera, 17. novembar 2018 09:48)

Olivera, dajem ti za pravo, ali ako te je neko silovao jednom, nisi ga prijavila, pa posle ponovo ides s njim u hotelsku sobu, onda ili si totalno glupa ili se radi o "poslovnom aranzmanu" u kojem i jedno i drugo nesto dobiju! Koliko vidim, nije ju zaskocio iza coska u mracnoj ulici!

GRM

pre 5 godina

@Optimus prime, pogledaj slike dok je bila mlada pa onda razmisli jos jednom. Ova zena je dok je bila mlada je bila seksualna bogonja. Al da je silovao ne bih reko, mozda ona njega.

Јабучило

pre 5 godina

Ulazak u bilo koju sobu nema veze sa silovanjem. Osetim mučninu dok čitam komentare srpskih muškaraca.
(Olivera, 17. novembar 2018 09:48)

Улазак у собу нема везе са кривичном одговорношћу силоватеља, али повећава вероватноћу да жртва буде силована.

Прича ове жене је шупља. Била је наводно силована и узнемиравана телефоном, па је отишла да се са силоватељем поново види насамо, у дискрецији његовог приватног простора? И никада ништа није пријавила полицији? Ово је ужасна злоупотреба жртве као такве, јер на крају правим жртвама нико неће веровати због овсквих особа по сваку цену жељних медијске пажње (и новца). И то нема везе ни са народношћу ни са полом коментатора.

Geometar

pre 5 godina

Harveyeve zrtve gube na znacaju zbog optužbi sa ovakom pricom. Sigurno je da je koristio svoj polozaj, ali nove optužbe ovog tipa idu u korist njegovoj odbrani. Mnoge su se vracale po jos uloga.

Muzičar

pre 5 godina

Hahahah!!! Pazi: silovao ju je i onda ju opet zove u hotel da se "pomire" i ova opet ode i opet ju siluje! I to sve pre 10 godina! Važi teeebraa... :))

ded

pre 5 godina

Žalosno je zbog svih onih žena koje su pretrpele nasilje, da se ovakvim spodobama daje publicitet. Čuj, silovao je jednom, pa ona otišla opet kod njega na još jedno silovanje.

Helios

pre 5 godina

Želim da izvršim plastičnu operaciju i da mi se nos stanji. Zatezanje kože lica se podrazumeva. Želim i silikone u grudima. A još više liposukciju, nisam baš nešto građena i baš struk je nerešiv problem. Ali sve to nije dovoljno. Nemam ipak ništa posebno, kao ni neki sklad celine. Dobro, nema druge - napunite mi usne koliko god u njih može da stane. Dobro, sad nije loše... ali iako više nema gde ajde dodajte ipak još malo.
OK. sada sam glumica. Šta, ni to nije dovoljno za ulogu?
Da li mi odgovara audicija u ponoć? Naravno, gde? Šofer će doći po mene? Divno.
...
Iju - pa ja sam silovana? Šta ću sad? Šta se obično radi u takvoj situlaciji? Nikako da se setim... Ali on me zove i zove, ne prestaje. Kako da mu objasnim da prestane? Kako da shvati da nisam samo stvar, nego ličnost koja zaslužuje poštovanje i da sam talenat a ne kao one druge? Kako da mu objasnim da silovanje nije način? Znam - napiću se i u miniću otići kod njega u hotel, to će ga sigurno opametiti!
Ne, opet sam silovana. Ali ja i dalje nikako da se setim šta se u tom slučaju radi. Uostalom nastaviću da glumim ulogu koju inače bez toga ne bih dobila.
Nakon godinu dana više nemam ulogu. Jedino objašnjenje može biti da mi se sveti. Uostalom slika razgovora producenta i reditelja će svakom razumnom za to biti dokaz - o čemu drugom inače uopšte oni imaju da razgovaraju?
Ok, sad nemam ulogu. Ali ako ga tužim... možda...

sturmmann

pre 5 godina

Da je pokojni Fredi Merkjuri živ, i njega bi ganjale osobe iz #MeToo.

Javljale bi se sredovečne žene koje bi se odjednom setile (nakon 30 i više godina) da ih je Fredi spopadao, drogirao i silovao posle koncerta na koji su došle kao njegove vatrene obožavateljke.

Ne znam kako bi se Fredi izvukao...

Ayala

pre 5 godina

Ovo vise nije ni smesno. Ja sam kao (sluzbeni) branilac branio silovatelja. Da vi cujete svedocenja tih zena... Uzas. Ove prostitutke su sramota i ne treba im davati prostor.

s

pre 5 godina

Hahahahaha ..... on je silovao a ona opet otisla u njegovu hotelsku sobu ...... pa ova je za posmatranje ...... kako zene mogu da se srozaju pa to je strasno. Cela prica sve vise i vise gubi na kredibilitetu . Ja sam zensko pa me je sramota ovakvih zena

MN

pre 5 godina

Ma važi. I mene je silovao šest puta. 'Oću i ja da dobijem neke pare! Ili barem da neke novine pišu o meni jer za mene niko nikad nije čuo. A onda pravo u rijaliti, kod Opre pa da Jopet budem poznata!

vajnstajn

pre 5 godina

O tome je trebalo da misli kada je krenula da "goni" po svaku cenu karijeru , novac i slavu.I sad posle toliko godina - silovao je !Zasto je cutala toliko dugo ? Pa oni su kao toliko poznati po tolikim drmokratskim slobodama.Sve je to deo nekih njima poznatih sveamerickih igara.

Mr M

pre 5 godina

Ma dajte bre vise ne objavljujte ovakve gluposti!!! On je silovao jednom i onda ona dosla kod njega i pijana svojevoljno i kao opet je silovao.. Pa ako te je neko vec jednom silovao onda ne ides sama kod njega!!!

kakva su ovo dosla vremena

pre 5 godina

Ovaj silovao 2-3 puta nedeljno i to sve u svom apartmanu, i to samo glumice koje su trazile ulogu... Ranije se to drugacije zvalo.

misa

pre 5 godina

eh da setih se vica. kada je zena sa sela tuzila jednog coveka za silovanje, kada je sudija upitao. . kada vam je bilo najteze ? pa kada mi je digao noge i sva prasina iz opanaka mi pala u oci.

gandra

pre 5 godina

Glumica je navela i da je nakon toga pristala da dođe u njegov hotel u nadi da će tako prekinuti telefonsko uznemiravanje, ali da ju je i tada silovao. - sasvim logicno - da ga posle prvog silovanja poseti u hotelskoj sobi

a

pre 5 godina

Smesno!
Kome god da padne na pamet, sada okrivi ovog coveka!
Sve one su mogle to prijaviti i ranije...ali sad je postalo moderno!
Prosto vise ne verujem da je i jednu silovao

deki185

pre 5 godina

Kome prodaju ovakve price ove francuske sobarice.Ovu je cak dvaput silovao.Prvog puta se verovatno setila kad je drugi put silovao jer je imala amneziju pa se po drugi put pojavila kod njega u hotelu.Ovaj jes da nije normalan ali su mi tek ove sto je silovao smesne.Sve ispadose toliko naivene da je prevario vise puta pa.ih dovukaou sobu.

Čak

pre 5 godina

Nakon prvog silovanja, umesto da prijavi slučaj policiji, ona odlazi kod njega u hotelsku sobu da ga zamoli da prestane da je uznemirava telefonom.Izgleda da je gospodji potrebno malo medijske pažnje i neka uloga. Obećao joj čovek karijeru u zamenu za tu uslugu a ona ništa nije postigla pa se razočarala.

Helios

pre 5 godina

Želim da izvršim plastičnu operaciju i da mi se nos stanji. Zatezanje kože lica se podrazumeva. Želim i silikone u grudima. A još više liposukciju, nisam baš nešto građena i baš struk je nerešiv problem. Ali sve to nije dovoljno. Nemam ipak ništa posebno, kao ni neki sklad celine. Dobro, nema druge - napunite mi usne koliko god u njih može da stane. Dobro, sad nije loše... ali iako više nema gde ajde dodajte ipak još malo.
OK. sada sam glumica. Šta, ni to nije dovoljno za ulogu?
Da li mi odgovara audicija u ponoć? Naravno, gde? Šofer će doći po mene? Divno.
...
Iju - pa ja sam silovana? Šta ću sad? Šta se obično radi u takvoj situlaciji? Nikako da se setim... Ali on me zove i zove, ne prestaje. Kako da mu objasnim da prestane? Kako da shvati da nisam samo stvar, nego ličnost koja zaslužuje poštovanje i da sam talenat a ne kao one druge? Kako da mu objasnim da silovanje nije način? Znam - napiću se i u miniću otići kod njega u hotel, to će ga sigurno opametiti!
Ne, opet sam silovana. Ali ja i dalje nikako da se setim šta se u tom slučaju radi. Uostalom nastaviću da glumim ulogu koju inače bez toga ne bih dobila.
Nakon godinu dana više nemam ulogu. Jedino objašnjenje može biti da mi se sveti. Uostalom slika razgovora producenta i reditelja će svakom razumnom za to biti dokaz - o čemu drugom inače uopšte oni imaju da razgovaraju?
Ok, sad nemam ulogu. Ali ako ga tužim... možda...

Ayala

pre 5 godina

Ovo vise nije ni smesno. Ja sam kao (sluzbeni) branilac branio silovatelja. Da vi cujete svedocenja tih zena... Uzas. Ove prostitutke su sramota i ne treba im davati prostor.

Muzičar

pre 5 godina

Hahahah!!! Pazi: silovao ju je i onda ju opet zove u hotel da se "pomire" i ova opet ode i opet ju siluje! I to sve pre 10 godina! Važi teeebraa... :))

ded

pre 5 godina

Žalosno je zbog svih onih žena koje su pretrpele nasilje, da se ovakvim spodobama daje publicitet. Čuj, silovao je jednom, pa ona otišla opet kod njega na još jedno silovanje.

s

pre 5 godina

Hahahahaha ..... on je silovao a ona opet otisla u njegovu hotelsku sobu ...... pa ova je za posmatranje ...... kako zene mogu da se srozaju pa to je strasno. Cela prica sve vise i vise gubi na kredibilitetu . Ja sam zensko pa me je sramota ovakvih zena

kakva su ovo dosla vremena

pre 5 godina

Ovaj silovao 2-3 puta nedeljno i to sve u svom apartmanu, i to samo glumice koje su trazile ulogu... Ranije se to drugacije zvalo.

sturmmann

pre 5 godina

Da je pokojni Fredi Merkjuri živ, i njega bi ganjale osobe iz #MeToo.

Javljale bi se sredovečne žene koje bi se odjednom setile (nakon 30 i više godina) da ih je Fredi spopadao, drogirao i silovao posle koncerta na koji su došle kao njegove vatrene obožavateljke.

Ne znam kako bi se Fredi izvukao...

gandra

pre 5 godina

Glumica je navela i da je nakon toga pristala da dođe u njegov hotel u nadi da će tako prekinuti telefonsko uznemiravanje, ali da ju je i tada silovao. - sasvim logicno - da ga posle prvog silovanja poseti u hotelskoj sobi

misa

pre 5 godina

eh da setih se vica. kada je zena sa sela tuzila jednog coveka za silovanje, kada je sudija upitao. . kada vam je bilo najteze ? pa kada mi je digao noge i sva prasina iz opanaka mi pala u oci.

Mr M

pre 5 godina

Ma dajte bre vise ne objavljujte ovakve gluposti!!! On je silovao jednom i onda ona dosla kod njega i pijana svojevoljno i kao opet je silovao.. Pa ako te je neko vec jednom silovao onda ne ides sama kod njega!!!

Јабучило

pre 5 godina

Ulazak u bilo koju sobu nema veze sa silovanjem. Osetim mučninu dok čitam komentare srpskih muškaraca.
(Olivera, 17. novembar 2018 09:48)

Улазак у собу нема везе са кривичном одговорношћу силоватеља, али повећава вероватноћу да жртва буде силована.

Прича ове жене је шупља. Била је наводно силована и узнемиравана телефоном, па је отишла да се са силоватељем поново види насамо, у дискрецији његовог приватног простора? И никада ништа није пријавила полицији? Ово је ужасна злоупотреба жртве као такве, јер на крају правим жртвама нико неће веровати због овсквих особа по сваку цену жељних медијске пажње (и новца). И то нема везе ни са народношћу ни са полом коментатора.

Geometar

pre 5 godina

Harveyeve zrtve gube na znacaju zbog optužbi sa ovakom pricom. Sigurno je da je koristio svoj polozaj, ali nove optužbe ovog tipa idu u korist njegovoj odbrani. Mnoge su se vracale po jos uloga.

Čak

pre 5 godina

Nakon prvog silovanja, umesto da prijavi slučaj policiji, ona odlazi kod njega u hotelsku sobu da ga zamoli da prestane da je uznemirava telefonom.Izgleda da je gospodji potrebno malo medijske pažnje i neka uloga. Obećao joj čovek karijeru u zamenu za tu uslugu a ona ništa nije postigla pa se razočarala.

MN

pre 5 godina

Ma važi. I mene je silovao šest puta. 'Oću i ja da dobijem neke pare! Ili barem da neke novine pišu o meni jer za mene niko nikad nije čuo. A onda pravo u rijaliti, kod Opre pa da Jopet budem poznata!

deki185

pre 5 godina

Kome prodaju ovakve price ove francuske sobarice.Ovu je cak dvaput silovao.Prvog puta se verovatno setila kad je drugi put silovao jer je imala amneziju pa se po drugi put pojavila kod njega u hotelu.Ovaj jes da nije normalan ali su mi tek ove sto je silovao smesne.Sve ispadose toliko naivene da je prevario vise puta pa.ih dovukaou sobu.

a

pre 5 godina

Smesno!
Kome god da padne na pamet, sada okrivi ovog coveka!
Sve one su mogle to prijaviti i ranije...ali sad je postalo moderno!
Prosto vise ne verujem da je i jednu silovao

vajnstajn

pre 5 godina

O tome je trebalo da misli kada je krenula da "goni" po svaku cenu karijeru , novac i slavu.I sad posle toliko godina - silovao je !Zasto je cutala toliko dugo ? Pa oni su kao toliko poznati po tolikim drmokratskim slobodama.Sve je to deo nekih njima poznatih sveamerickih igara.

Vesna

pre 5 godina

Ulazak u bilo koju sobu nema veze sa silovanjem. Osetim mučninu dok čitam komentare srpskih muškaraca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Olivera, 17. novembar 2018 09:48)

Olivera, dajem ti za pravo, ali ako te je neko silovao jednom, nisi ga prijavila, pa posle ponovo ides s njim u hotelsku sobu, onda ili si totalno glupa ili se radi o "poslovnom aranzmanu" u kojem i jedno i drugo nesto dobiju! Koliko vidim, nije ju zaskocio iza coska u mracnoj ulici!

GRM

pre 5 godina

@Optimus prime, pogledaj slike dok je bila mlada pa onda razmisli jos jednom. Ova zena je dok je bila mlada je bila seksualna bogonja. Al da je silovao ne bih reko, mozda ona njega.

Lale gator

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.

Timi

pre 5 godina

Predlozio neki amer da se uvede zakon da se seksualno zlostavljanje moze prijaviti do 6 meseci od kad se dogodilo . Covek je mozda u pravu,ovo desilo se pre 30 godina nekako ne pije vodu.

oscar

pre 5 godina

Kako se to biva silovan dva puta od iste osobe? Je l' i drugi put silovana tako što je ona njemu otišla u hotelsku sobu kao i prvi put? Mislim, smešno je više...

Cune

pre 5 godina

Svašta mogu da razumem, ali da je nekome Paz rugoba, e to ne mogu. Takvima je valjda samo Rodžer Federer simbol lepote, gracioznosti i ženstvenosti.

je suis..

pre 5 godina

mene najvise fascinira sa kojim odsevljenjem brane vajnstina u komentarima, fali vama srbi nesto..a mnogo vece face od ove su ga optuzile, ima na netu

Sasa

pre 5 godina

Žensko sam, ali ova je stvarno sramota za ženski rod....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jassna..., 17. novembar 2018 14:38)

# Link komentara

Musko sam ali ova je stvarno uvreda za ljudski rod. (;

Pop

pre 5 godina

Podržavam ovu korumpiranu nesretnicu, ALI ne i u PRAVNOM smislu...

Nadji neke uterivace sestro, nek ga siluju , i to ti je satisfakcija...

Ono za ono, a silovanje za silovanje!

Lale gator

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.

Trovach

pre 5 godina

@Olivera...Ako je silovanje u pitanju, mora sto brze otici kod lekara da to prijavi i dokaze. Nazalost, ovako je rekla-kazala sto se na sudu lako obara.

Brajko

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.
(Lale gator, 

Lale, misliš valjda Dik Trejsi? Dvejn Trejsi.
Ovaj, Kevin Spejsi?

alcale

pre 5 godina

Ali, draga, to je opet silovanje. Nema opravdanja. Tačka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Olivera, 17. novembar 2018 23:02)

Ne NIJE silovanje jer ako prostituciju i seks uz pristanak radi interesa nazivas silovanjem pljujes u lice svim zenama koje su zaista silovane! Nijedna IOLE cenjna glumica nije potvrdila ovu pricu niti rekla da je bila ucenjivana! Sta je rekla Meril Strip? Sve ove 'glumice' su je napale! jer je rekla istinu!
Ne lupetaraj! Nije bila silovana nego je shvatila da je p**** jedino sto moze da ponudi za ulogu jer talenata nema ni da statira u reklami! Ja bi HV tuzio sto je sve njih doveo na filmsko platno i time uvredio sve one glumice koje nije ucenjivao a dobijale su uloge u njegovim filmovima jer znaju da glume!

ice cube

pre 5 godina

Dovoljno je ovo da pročitate i jasno vam je kakva je to svest.

https://www.google.rs/amp/s/www.vice.com/amp/rs/article/evwjxz/101-jednostavan-nacin-na-koji-mozete-olaksati-zivot-zenama-u-srbiji

Helios

pre 5 godina

Želim da izvršim plastičnu operaciju i da mi se nos stanji. Zatezanje kože lica se podrazumeva. Želim i silikone u grudima. A još više liposukciju, nisam baš nešto građena i baš struk je nerešiv problem. Ali sve to nije dovoljno. Nemam ipak ništa posebno, kao ni neki sklad celine. Dobro, nema druge - napunite mi usne koliko god u njih može da stane. Dobro, sad nije loše... ali iako više nema gde ajde dodajte ipak još malo.
OK. sada sam glumica. Šta, ni to nije dovoljno za ulogu?
Da li mi odgovara audicija u ponoć? Naravno, gde? Šofer će doći po mene? Divno.
...
Iju - pa ja sam silovana? Šta ću sad? Šta se obično radi u takvoj situlaciji? Nikako da se setim... Ali on me zove i zove, ne prestaje. Kako da mu objasnim da prestane? Kako da shvati da nisam samo stvar, nego ličnost koja zaslužuje poštovanje i da sam talenat a ne kao one druge? Kako da mu objasnim da silovanje nije način? Znam - napiću se i u miniću otići kod njega u hotel, to će ga sigurno opametiti!
Ne, opet sam silovana. Ali ja i dalje nikako da se setim šta se u tom slučaju radi. Uostalom nastaviću da glumim ulogu koju inače bez toga ne bih dobila.
Nakon godinu dana više nemam ulogu. Jedino objašnjenje može biti da mi se sveti. Uostalom slika razgovora producenta i reditelja će svakom razumnom za to biti dokaz - o čemu drugom inače uopšte oni imaju da razgovaraju?
Ok, sad nemam ulogu. Ali ako ga tužim... možda...

Cune

pre 5 godina

Svašta mogu da razumem, ali da je nekome Paz rugoba, e to ne mogu. Takvima je valjda samo Rodžer Federer simbol lepote, gracioznosti i ženstvenosti.

sturmmann

pre 5 godina

Da je pokojni Fredi Merkjuri živ, i njega bi ganjale osobe iz #MeToo.

Javljale bi se sredovečne žene koje bi se odjednom setile (nakon 30 i više godina) da ih je Fredi spopadao, drogirao i silovao posle koncerta na koji su došle kao njegove vatrene obožavateljke.

Ne znam kako bi se Fredi izvukao...

je suis..

pre 5 godina

mene najvise fascinira sa kojim odsevljenjem brane vajnstina u komentarima, fali vama srbi nesto..a mnogo vece face od ove su ga optuzile, ima na netu

Muzičar

pre 5 godina

Hahahah!!! Pazi: silovao ju je i onda ju opet zove u hotel da se "pomire" i ova opet ode i opet ju siluje! I to sve pre 10 godina! Važi teeebraa... :))

Ayala

pre 5 godina

Ovo vise nije ni smesno. Ja sam kao (sluzbeni) branilac branio silovatelja. Da vi cujete svedocenja tih zena... Uzas. Ove prostitutke su sramota i ne treba im davati prostor.

GRM

pre 5 godina

@Optimus prime, pogledaj slike dok je bila mlada pa onda razmisli jos jednom. Ova zena je dok je bila mlada je bila seksualna bogonja. Al da je silovao ne bih reko, mozda ona njega.

misa

pre 5 godina

eh da setih se vica. kada je zena sa sela tuzila jednog coveka za silovanje, kada je sudija upitao. . kada vam je bilo najteze ? pa kada mi je digao noge i sva prasina iz opanaka mi pala u oci.

MN

pre 5 godina

Ma važi. I mene je silovao šest puta. 'Oću i ja da dobijem neke pare! Ili barem da neke novine pišu o meni jer za mene niko nikad nije čuo. A onda pravo u rijaliti, kod Opre pa da Jopet budem poznata!

Lale gator

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.

ice cube

pre 5 godina

Dovoljno je ovo da pročitate i jasno vam je kakva je to svest.

https://www.google.rs/amp/s/www.vice.com/amp/rs/article/evwjxz/101-jednostavan-nacin-na-koji-mozete-olaksati-zivot-zenama-u-srbiji

s

pre 5 godina

Hahahahaha ..... on je silovao a ona opet otisla u njegovu hotelsku sobu ...... pa ova je za posmatranje ...... kako zene mogu da se srozaju pa to je strasno. Cela prica sve vise i vise gubi na kredibilitetu . Ja sam zensko pa me je sramota ovakvih zena

vajnstajn

pre 5 godina

O tome je trebalo da misli kada je krenula da "goni" po svaku cenu karijeru , novac i slavu.I sad posle toliko godina - silovao je !Zasto je cutala toliko dugo ? Pa oni su kao toliko poznati po tolikim drmokratskim slobodama.Sve je to deo nekih njima poznatih sveamerickih igara.

ded

pre 5 godina

Žalosno je zbog svih onih žena koje su pretrpele nasilje, da se ovakvim spodobama daje publicitet. Čuj, silovao je jednom, pa ona otišla opet kod njega na još jedno silovanje.

Јабучило

pre 5 godina

Ulazak u bilo koju sobu nema veze sa silovanjem. Osetim mučninu dok čitam komentare srpskih muškaraca.
(Olivera, 17. novembar 2018 09:48)

Улазак у собу нема везе са кривичном одговорношћу силоватеља, али повећава вероватноћу да жртва буде силована.

Прича ове жене је шупља. Била је наводно силована и узнемиравана телефоном, па је отишла да се са силоватељем поново види насамо, у дискрецији његовог приватног простора? И никада ништа није пријавила полицији? Ово је ужасна злоупотреба жртве као такве, јер на крају правим жртвама нико неће веровати због овсквих особа по сваку цену жељних медијске пажње (и новца). И то нема везе ни са народношћу ни са полом коментатора.

Lale gator

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.

Pop

pre 5 godina

Podržavam ovu korumpiranu nesretnicu, ALI ne i u PRAVNOM smislu...

Nadji neke uterivace sestro, nek ga siluju , i to ti je satisfakcija...

Ono za ono, a silovanje za silovanje!

kakva su ovo dosla vremena

pre 5 godina

Ovaj silovao 2-3 puta nedeljno i to sve u svom apartmanu, i to samo glumice koje su trazile ulogu... Ranije se to drugacije zvalo.

Čak

pre 5 godina

Nakon prvog silovanja, umesto da prijavi slučaj policiji, ona odlazi kod njega u hotelsku sobu da ga zamoli da prestane da je uznemirava telefonom.Izgleda da je gospodji potrebno malo medijske pažnje i neka uloga. Obećao joj čovek karijeru u zamenu za tu uslugu a ona ništa nije postigla pa se razočarala.

a

pre 5 godina

Smesno!
Kome god da padne na pamet, sada okrivi ovog coveka!
Sve one su mogle to prijaviti i ranije...ali sad je postalo moderno!
Prosto vise ne verujem da je i jednu silovao

deki185

pre 5 godina

Kome prodaju ovakve price ove francuske sobarice.Ovu je cak dvaput silovao.Prvog puta se verovatno setila kad je drugi put silovao jer je imala amneziju pa se po drugi put pojavila kod njega u hotelu.Ovaj jes da nije normalan ali su mi tek ove sto je silovao smesne.Sve ispadose toliko naivene da je prevario vise puta pa.ih dovukaou sobu.

Geometar

pre 5 godina

Harveyeve zrtve gube na znacaju zbog optužbi sa ovakom pricom. Sigurno je da je koristio svoj polozaj, ali nove optužbe ovog tipa idu u korist njegovoj odbrani. Mnoge su se vracale po jos uloga.

Timi

pre 5 godina

Predlozio neki amer da se uvede zakon da se seksualno zlostavljanje moze prijaviti do 6 meseci od kad se dogodilo . Covek je mozda u pravu,ovo desilo se pre 30 godina nekako ne pije vodu.

Mr M

pre 5 godina

Ma dajte bre vise ne objavljujte ovakve gluposti!!! On je silovao jednom i onda ona dosla kod njega i pijana svojevoljno i kao opet je silovao.. Pa ako te je neko vec jednom silovao onda ne ides sama kod njega!!!

gandra

pre 5 godina

Glumica je navela i da je nakon toga pristala da dođe u njegov hotel u nadi da će tako prekinuti telefonsko uznemiravanje, ali da ju je i tada silovao. - sasvim logicno - da ga posle prvog silovanja poseti u hotelskoj sobi

oscar

pre 5 godina

Kako se to biva silovan dva puta od iste osobe? Je l' i drugi put silovana tako što je ona njemu otišla u hotelsku sobu kao i prvi put? Mislim, smešno je više...

Vesna

pre 5 godina

Ulazak u bilo koju sobu nema veze sa silovanjem. Osetim mučninu dok čitam komentare srpskih muškaraca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Olivera, 17. novembar 2018 09:48)

Olivera, dajem ti za pravo, ali ako te je neko silovao jednom, nisi ga prijavila, pa posle ponovo ides s njim u hotelsku sobu, onda ili si totalno glupa ili se radi o "poslovnom aranzmanu" u kojem i jedno i drugo nesto dobiju! Koliko vidim, nije ju zaskocio iza coska u mracnoj ulici!

Sasa

pre 5 godina

Žensko sam, ali ova je stvarno sramota za ženski rod....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jassna..., 17. novembar 2018 14:38)

# Link komentara

Musko sam ali ova je stvarno uvreda za ljudski rod. (;

alcale

pre 5 godina

Ali, draga, to je opet silovanje. Nema opravdanja. Tačka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Olivera, 17. novembar 2018 23:02)

Ne NIJE silovanje jer ako prostituciju i seks uz pristanak radi interesa nazivas silovanjem pljujes u lice svim zenama koje su zaista silovane! Nijedna IOLE cenjna glumica nije potvrdila ovu pricu niti rekla da je bila ucenjivana! Sta je rekla Meril Strip? Sve ove 'glumice' su je napale! jer je rekla istinu!
Ne lupetaraj! Nije bila silovana nego je shvatila da je p**** jedino sto moze da ponudi za ulogu jer talenata nema ni da statira u reklami! Ja bi HV tuzio sto je sve njih doveo na filmsko platno i time uvredio sve one glumice koje nije ucenjivao a dobijale su uloge u njegovim filmovima jer znaju da glume!

Trovach

pre 5 godina

@Olivera...Ako je silovanje u pitanju, mora sto brze otici kod lekara da to prijavi i dokaze. Nazalost, ovako je rekla-kazala sto se na sudu lako obara.

Brajko

pre 5 godina

Ja sam musko i mene je, cini mi se, Vajnstin silovao tri puta. Ne samo on nego i Spenser Trejsi. Ustvari Vajnstin je silovao svakog na svetu. Sada to konacno svi mogu da kazu.
(Lale gator, 

Lale, misliš valjda Dik Trejsi? Dvejn Trejsi.
Ovaj, Kevin Spejsi?