- Komentari -
  1. Ono sto je jos vazinije a sto vam nisu rekli je to da Jupiter nije nastao slucajno. Jupiter je navodno nastao kada se prasina skupila u planetoide koji su imali dovoljno mase i gravitacije da pokupe i dosta gasa iz solarne nebule. Posle nekoliko miliona god. Jupiter se navodno formirao, ali:
    - Planetoidi potrebni za formiranje ne mogu da se formiraju od oblaka prasine. Kada se prasina skuplja ona ce formirati i vakum, eksperimenti u svemiru su to potvrdili, kada postoji velika gomila prasine u kombinaciji sa vakumom ona ne raste vise nego se sudara i razbija, gravitacija nije dovoljno jaka da prevazidje ovaj problem.
    -Jupiter ne bi smeo da ima Argon, Kripton, Ksenon u kolicini u kojoj ga ima. Ovi elementi su se mogli formirati samo daleko iza Neptuna, 3 biliona kilometara dalje od Jupitera. Asteroidi nisu mogli da donesu te el. na Jupiter zato sto bi se na putu do Jupitera zagrejali od sunca i izgubili.
    -Jupiteru je potrebno najmanje 10 miliona god da se formira, sa druge strane disk gasa i prasine od koga se navodno formirao ne moze da traje ni 5 miliona god po proracunima naucnika, Jupiter nije imao vremena da se formira. Planetu Jupiter je stvorio Bog tvorac
    (Shamgar, 19. jul 2018 10:57)

    # Link komentara

  2. Ovo su sve najobicnija nagadjanja, pretpostavke i vrlo cesto, najobicnije lazi. Naravno, ovaj "naucni clanak" je pracen naivnom jeftinom animacijom. Samo animacija, crtezi i filmovi. Nigdje nista konkretno, nigdje ciste jasne i realne fotografije bilo cega iz tzv svemira...
    (Vlado Banja Luka, 18. jul 2018 08:41)

    # Link komentara

  3. "majusni"
    Vidi se ko je jutros prvi bio u Veranovom ofisu na kolenima
     (Zmajcek, 18. jul 2018 08:35)

    # Link komentara

  4. Čekajte,čkajte, ko ovo može da prihvati prvo usisava sve oko sebe a onda ima stotinak meseca. Odavno se zna da nemože i jare i pare.Mislim u pravom životu.Za to postoje bajke Andersena naprimer ili braće Grim a tamo može sve samo ne i ono logično.A možda su ovi "naučnici " odrastali uz slične bajke.
    (Leopold, 18. jul 2018 08:30)

    # Link komentara