Subota, 14.07.2018.

16:31

Optužbe protiv pevača: "Zgrabio me je i gurao ruku do genitalija"

Izvor: B92

Optužbe protiv pevaèa: "Zgrabio me je i gurao ruku do genitalija" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

EU Citizen

pre 5 godina

U normalnoim pravnim državama što toksične neomarksisričke diktature na Zapadu odavno nisu, ovakve optužbe bez dokaza bi se tretirale kao klevete i povlačile teške pravne posledice po one koji ih iznose.

Rajko

pre 5 godina

Da je pametna pa da uzme milionsku odstetu sad! Muske sv*nje!
(Sanja Tavic, 14. jul 2018 21:07)

Idi mlati se tavom po glavi,skoci s mosta..spasi svijet..uradi nesto pametno.

krivi smo mi

pre 5 godina

eto ti sad. tolike obozavateljke dosle na izvol'te a on bas zapeo za zaposlenu, izgleda ne bas odusevljenu njegovom pojavom. mogao je 'ladno obrlatiti ove sto su dosle po autogram bez problema. da sam ja obozavateljka, ja bih rekla moze.. :) no nisam.

Šone

pre 5 godina

U hiperseksualizovanom društvu sve je seksualni napad koji može nanati neopisivo teške posledice po žrtvu. Ako to ne shvatimo i prihvatimo kao činjenicu, ostaćemo bez posla, bez igde ičega. Ovo je logika trećeg talasa feminizma, poznatija i kao mizandrija. Decenije propagiranja ženskih prava, država koja je na sebe preuzela ulogu zaštitnika večitih žrtvi, evidentna disproporicja u telesnom i mentalnom razvoju ženskog pola gde se seksualna zrelost telesnih funkcija postiže pre nego zrelost psihičkih funkcija, koje se usporavaju medijskom infantilizacijom ženskog dela populacije dovode do ovakvih budalaština po kojima jedino što muškarci žele je da seksualno upropaste "jadne" žene. Stvar je naravno sasvim drugačija, ali ako se ovokav trend nastavi uskoro, shodno "vjeruju" feminizma koji je postao kult, da ne kažem religija, muškarci (ako ne zadovljavaju večito promenljive kriterijume infantiliziranih žena) neće smeti ni da pogledaju ženu bez njenog PRISTANKA, koji ona shodno politici države uopšteno zaražene kultom može da povuče kada god joj se prohte. Uz naravno zadržavanje prava da se oblači kako god da joj se prohte, ističe svoje seksualne atribute i ponaša se nedolično. Muškarac koji bi se tako ponašao završio bi ili u zatvoru ili u menatlnoj instituciji. Ko dobija ovakvim stavom? Žene, i to posebno one sklone istom polu, koje i stoje iza trećeg talasa feminizma.

mich

pre 5 godina

Ove vredjaju sve jadne i istinski "silovane" zene i devojke.
Kakvo bre zlostavljane, kako ste jadne, kada vam neko kaze da ste ruzne i isfrustrirane vi ga optuzite za zlostavljanje...more muuurs.

Very stable genius

pre 5 godina

Tako sam i ja uhvatio za butinu, blizu genitalija, pa popio samarcinu. Da li to znaci da sam je zlostavljao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Свињар, 14. jul 2018 18:20)


Ja bih rekao da je ona tebe zlostavljala. Klasican primer prekomerne upotrebe sile, trebalo je samo da kaze "Mars budalo". Imas osnova za tuzbu.

Balvan

pre 5 godina

Steasne se stvari desavaju. Stasne privilegije imaju OSOBE na moci. Ali strava je i ovo da bilo ko moze da napise neku optuzbu na internetu i da ti unisti zivot. Nesme se zbog #metoo ni pitati da li je rec o lazima.

BorisNbg

pre 5 godina

Aloo pre 25 godina svaka devojka na njegovom koncertu bi sama zgrabila njegovu ruku i atrpala u svoje medjunozje. Covek koga su sanjali milioni desetine miliona zena...

antimetooman

pre 5 godina

Devojka koja je bila u isto vreme na istom mestu je razotkrila laž povodom ovog slučanja. Stupanj političke korektnosti, pompeznog obmanjivanja javnosti, ispiranja mozgova mass medijima i socijalnim udicama i mrežama, zatim agresivnog feminizma i zloupotrebljavanja svih prirodnih razlika među ljudima i polovima koji nepovratno vodi u okončanje svakog individualizma, slobodoumlja i svih moralnih pobeda i temeljnih vrednosti Evropske civilizacije.

Citiram:

"I was also at the in-store event in 1995 that Shereen Hariri described in her Facebook post and I can tell you that what he is being accused of DID NOT happen. Simon was never out of my sight that entire day, as each of the people on the Duran Duran team were “assigned” to a band member to help with the record signing. Apart from anything else, as any fan knows, these kinds of events are a whirlwind of quick handshakes and photo calls which literally last a matter of seconds. The idea that he sat there, right next to his band mates, in front of a bunch of cameras, reaching behind him to sexually assault someone that day is simply ludicrous.

I hope everyone who read Shereen’s post considers that there might be another (very different) side to the story and that there is another person involved here - a kind gentleman that I know very, very well... Shame on anyone who decided to believe one person’s erroneous account without knowing all the facts."

Katy Krassner

marko NS

pre 5 godina

Potreslo je i ukočilo tako i toliko da nije mogla da se pomeri čitavih 23 godine.To je izgleda neka nova bolest koju bi mogli nazvati:ženski,hronični potresitis.

zvezdarac

pre 5 godina

Ok, ja sam staromodan i ne volim veze za jednu noć, nikad nisam imao nameru da "odvojim devojku za jednu noć" ali ovo je smešno. Uhvatio je za butinu? To je seksualno zlostavljanje? Vi sto ste tako bile "zlostavljane" pamtite svakog ko vas je uhvatio za butinu 20 godina, vi pamtite jer vas više niko nije hteo ni pogledati!
Da vas je eventualno poljubio, verovatno bi mu uradile sliku?

KadTebePipajuReagujKakoHoćeš

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30)

Nina, ovo nije seksualno nasilje.
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!
(dagasdgdf, 14. jul 2018 17:43) # Link komentara

Ovo jeste seksualno nasilje i NIKAD SE NE ZABORAVLJA. Taj osećaj gađenja, ranjivosti i nepoverenja u muškarce ostaje zauvek. Ali ti očigledno to nikad nisi iskusio pa sad pričaš o nečemu o čemu pojma nemaš i prosipaš pamet po internetu. BTW obavezno reci ćerci da ako joj neko gurne ruke u gaće udari šamar dotičnom i sve zaboravi. Nemoj slučajno da ga prijavljuje nek ga pusti da šeta okolo ko zna možda mu nije bio dosta jedan šamar pa proba ponovo. Što ne bi - pa nije to nasilje.

е, свашта...

pre 5 godina

Ево, ја са закашњењем од 25 год. пријављујем сексуално узнемиравање од стране Монике Белући. Чудно ме је гледала са екрана, додиривала своје гениталије, облизивала усне, обучена у корсет, а тиме је недвосмислено хтела да ме упропасти.

miki miki

pre 5 godina

Trebalo joj je 20 g. da shvati da je bila zlostavljena. A vi sa tim turcizmima nosite se u vražju mater i jos se cudite sto ljudi nemaju pojma sta je to.

P76-ers

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30) 

Nina, ovo nije seksualno nasilje. 
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!
(dagasdgdf, 14. jul 2018 17:43)

Ali bi zato taj pamtio šamarčinu sledećih 100 godina'''

Mara

pre 5 godina

Da, ovo jeste zlostavljanje. Ne vidim razlog zašto se ne bi obelodanilo ko je sve čovek tog tipa... Žrtve imaju pravo na to.
Plus, sve se mi jaaaako dobro sećamo i svih dečaka iz osnovne i kasnije momaka koji su se ovako ponašali prema nama. Do kraja života su nasilnici i bolesne osobe.

lumenarević

pre 5 godina

Neko treba da stane na put ovim sveckim nebulozama i navodnim silovanjima, zlostavljanjima itd. Alo čoveče, neko da krije godinu dana, razumem, sramota, okolina, ne sme. Ali da neko nekog optuži posle 5,10,25g je više nego smešno. Samo ne znam šta je njima u glavi, ako imaju nešto. Ili ih neko pujda, pa se posle grdno pokaju

a kad neka sirota uvati muško za ... jel i tad zlostavljanje

pre 5 godina

Mene su za d*pe vatali samo oni koji imaju manje para od mene. To verovatno nije zlostavljanje, odnos moći to nekako ne podržava. Marš budalo je nekako dovoljno.

kaligula

pre 5 godina

Ovo već svakodnevno pojavljivanje "davno zlostavljanih" polako poprima komične razmere. Evo svaki novi koji se "pojavi" sa novom ispovesti postaje predmet ismevanja u javnosti.

Ivana

pre 5 godina

Sta znaci "aman za aman"?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 14. jul 2018 17:31)

aman zaman – uzvik kojim se nešto posebno ističe da bi se skrenula pažnja, najčešće u negativnom kontekstu, U pitanju je jedan od mnogo turcizama u našem jeziku. Kada bi ih sve izbacali morali bi da zajmimo one nama smešne reči iz hrvatskog jezika.

Kontroverzni penzioner

pre 5 godina

"Ukočena" 23 godine? Nije joj lako.
(Slavonac, 14. jul 2018 17:10)

A kako se tek "on" ukočio, kad je na nju ostavio takav utisak!?

stasa

pre 5 godina

@Sta znaci "aman za aman"?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 14. jul 2018 17:31)


Znas sta? Kad vec ne znas iz obicnog zivota,onda mozes da ukucas nepoznatu rec tamo gde pise Google ...cisto da te neko nesto nauci.
Evo ovo ce ti izaci..."Aman - milost (turski)
Zaman - vreme (turski)

Govorni izraz u turskom jeziku koji u prenesenom značenju na srpskom glasi "imaj milosti", odnosno "smiluj se, više!". Aman!

Мило

pre 5 godina

Драге даме ,време је да се уозбиљите,још мало па вам нико ништа неће веровати.Умоје време ствари су текле другачије.

ironija

pre 5 godina

Bruder Jakob, nije Mara nego Marija. Ako sam ja emancipirana feministica, a sta mu dodjete svi vi? Vest izasla u 17.10, sat vremena kasnije 35 komentara-sve muskarci i sve isti komentari. Ako sam ja automatski feministkinja (znamo sta vi podrazumevate pod tim) pa mi svasta fali, a sta to zaboga fali svima vama pa ubiste sa prosipanjem ogorcenosti? Mnogo ste jadni. Ja uopse vise necu otvarati vesti ove vrste, jer mi se povraca od svih vas. I pazi, uopste ne govorim da neke od ovih zena lazu ili preteruju ali vama je svaka za stub srama. Ako osude bilo koga od njih, nece osuditi ceo muski rod. Cega se to svi plasite? Srdacan pozdrav, zesce ste svi smorili!

kole

pre 5 godina

Mene je koleginica s posla, nicim izazvana, na kolektivnoj zabavi - hvatala za genitalije... Bilo je prijatno i uzbudljivo, ali sada razmisljam o tuzbi, posto - niti je trazila dozvolu za taj cin, niti smo bilo sta potpisali, a sada je vise ne zanimam...

Pop

pre 5 godina

Samo ako MOŽE da izvuče pare...

da nije bogat, ne bi ni pomenula...

šljam, ali IMA pravo da pokuša, svako, ne samo ONA, možda joj i uspe da izvuče nešto...

ror

pre 5 godina

Tako sam i ja uhvatio za butinu, blizu genitalija, pa popio samarcinu. Da li to znaci da sam je zlostavljao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Свињар, 14. jul 2018 18:20)

Jesi, jer ti si bar nesto popio, a ona nije nista.

Oskar

pre 5 godina

Ova bi sve dala da ju je pevač tada samo pogledao...A kamoli dodirnuo... Koliko su Duranovci u to vreme bili popularni kod šiparica mogli su na buljuke da ih sredjuju...posebno Sajmon i Tejlor...

CATAPA

pre 5 godina

U degenerisanom vrlom novom svetu, finansijska korist nije samo u sudski određenoj nadoknadi, već i mnogo više u tome što se na taj način postaje "selebriti"jedno moderno parazitsko zanimanje za koje nije neophodna ni kvalifikacija, ni talenat, samo konstantno prisustvo u temeljno idiotizivanim medijima. U najbenignijem slučaju, status selebritija uvećava račun u "lajkovima" koji su postali svojevrsna virtuelna valuta, kriptovaluta tih kriptoljudi u njihovom kriptosvetu. A pretoči se štogod i u druge valute.

Nina

pre 5 godina

Žrtve seksualnog nasilja, koliko god se činilo nestvarnim većini ljudi, zaista često ne progovaraju i po 20 godina o tom iskustvu. Ne znam šta je istina u ovom pojedinačnom slučaju, ali ako je tako, dobro je da je progovorila bez obzira na pravni ishod. Progovaranje žrtvama daje nadu da nema nedodirljivih i da je ova vrsta nasilja veoma raširena u raznim oblicima.

Mika

pre 5 godina

Za slucaj da neko ne razume (a ima ih oho ho):

Fanovi ovog pevaca bi je razapeli zato sto se usudjuje da optuzuje "legendu". Pretili bi joj i smrcu

Isto kao sto vi ne biste verovali za De Nira, posto ga volite

dagasdgdf

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30)

Nina, ovo nije seksualno nasilje.
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!

Dragan

pre 5 godina

Ne znam zašto je potrebno 23 godine da prođu da bi neko obelodanio da je na bilo koji način napastvovan.Pravda i zakon su postojali i onda ,čemu sve to sad.Verovatno će se uskoro neki novi glumac,pevač ili neko treći naći na meti.

Bruder Jakob

pre 5 godina

Sad samo čekam komentare od emancipiranih feministica, ona Mare ili kako već. Jadna ona, navodno joj gurnuo ruku u gaće i 23 godine se nije mogla oporaviti od šoka!

CATAPA

pre 5 godina

U degenerisanom vrlom novom svetu, finansijska korist nije samo u sudski određenoj nadoknadi, već i mnogo više u tome što se na taj način postaje "selebriti"jedno moderno parazitsko zanimanje za koje nije neophodna ni kvalifikacija, ni talenat, samo konstantno prisustvo u temeljno idiotizivanim medijima. U najbenignijem slučaju, status selebritija uvećava račun u "lajkovima" koji su postali svojevrsna virtuelna valuta, kriptovaluta tih kriptoljudi u njihovom kriptosvetu. A pretoči se štogod i u druge valute.

kole

pre 5 godina

Mene je koleginica s posla, nicim izazvana, na kolektivnoj zabavi - hvatala za genitalije... Bilo je prijatno i uzbudljivo, ali sada razmisljam o tuzbi, posto - niti je trazila dozvolu za taj cin, niti smo bilo sta potpisali, a sada je vise ne zanimam...

mich

pre 5 godina

Ove vredjaju sve jadne i istinski "silovane" zene i devojke.
Kakvo bre zlostavljane, kako ste jadne, kada vam neko kaze da ste ruzne i isfrustrirane vi ga optuzite za zlostavljanje...more muuurs.

Oskar

pre 5 godina

Ova bi sve dala da ju je pevač tada samo pogledao...A kamoli dodirnuo... Koliko su Duranovci u to vreme bili popularni kod šiparica mogli su na buljuke da ih sredjuju...posebno Sajmon i Tejlor...

BorisNbg

pre 5 godina

Aloo pre 25 godina svaka devojka na njegovom koncertu bi sama zgrabila njegovu ruku i atrpala u svoje medjunozje. Covek koga su sanjali milioni desetine miliona zena...

Bruder Jakob

pre 5 godina

Sad samo čekam komentare od emancipiranih feministica, ona Mare ili kako već. Jadna ona, navodno joj gurnuo ruku u gaće i 23 godine se nije mogla oporaviti od šoka!

е, свашта...

pre 5 godina

Ево, ја са закашњењем од 25 год. пријављујем сексуално узнемиравање од стране Монике Белући. Чудно ме је гледала са екрана, додиривала своје гениталије, облизивала усне, обучена у корсет, а тиме је недвосмислено хтела да ме упропасти.

Very stable genius

pre 5 godina

Tako sam i ja uhvatio za butinu, blizu genitalija, pa popio samarcinu. Da li to znaci da sam je zlostavljao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Свињар, 14. jul 2018 18:20)


Ja bih rekao da je ona tebe zlostavljala. Klasican primer prekomerne upotrebe sile, trebalo je samo da kaze "Mars budalo". Imas osnova za tuzbu.

Мило

pre 5 godina

Драге даме ,време је да се уозбиљите,још мало па вам нико ништа неће веровати.Умоје време ствари су текле другачије.

dagasdgdf

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30)

Nina, ovo nije seksualno nasilje.
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!

lumenarević

pre 5 godina

Neko treba da stane na put ovim sveckim nebulozama i navodnim silovanjima, zlostavljanjima itd. Alo čoveče, neko da krije godinu dana, razumem, sramota, okolina, ne sme. Ali da neko nekog optuži posle 5,10,25g je više nego smešno. Samo ne znam šta je njima u glavi, ako imaju nešto. Ili ih neko pujda, pa se posle grdno pokaju

Ivana

pre 5 godina

Sta znaci "aman za aman"?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 14. jul 2018 17:31)

aman zaman – uzvik kojim se nešto posebno ističe da bi se skrenula pažnja, najčešće u negativnom kontekstu, U pitanju je jedan od mnogo turcizama u našem jeziku. Kada bi ih sve izbacali morali bi da zajmimo one nama smešne reči iz hrvatskog jezika.

antimetooman

pre 5 godina

Devojka koja je bila u isto vreme na istom mestu je razotkrila laž povodom ovog slučanja. Stupanj političke korektnosti, pompeznog obmanjivanja javnosti, ispiranja mozgova mass medijima i socijalnim udicama i mrežama, zatim agresivnog feminizma i zloupotrebljavanja svih prirodnih razlika među ljudima i polovima koji nepovratno vodi u okončanje svakog individualizma, slobodoumlja i svih moralnih pobeda i temeljnih vrednosti Evropske civilizacije.

Citiram:

"I was also at the in-store event in 1995 that Shereen Hariri described in her Facebook post and I can tell you that what he is being accused of DID NOT happen. Simon was never out of my sight that entire day, as each of the people on the Duran Duran team were “assigned” to a band member to help with the record signing. Apart from anything else, as any fan knows, these kinds of events are a whirlwind of quick handshakes and photo calls which literally last a matter of seconds. The idea that he sat there, right next to his band mates, in front of a bunch of cameras, reaching behind him to sexually assault someone that day is simply ludicrous.

I hope everyone who read Shereen’s post considers that there might be another (very different) side to the story and that there is another person involved here - a kind gentleman that I know very, very well... Shame on anyone who decided to believe one person’s erroneous account without knowing all the facts."

Katy Krassner

marko NS

pre 5 godina

Potreslo je i ukočilo tako i toliko da nije mogla da se pomeri čitavih 23 godine.To je izgleda neka nova bolest koju bi mogli nazvati:ženski,hronični potresitis.

zvezdarac

pre 5 godina

Ok, ja sam staromodan i ne volim veze za jednu noć, nikad nisam imao nameru da "odvojim devojku za jednu noć" ali ovo je smešno. Uhvatio je za butinu? To je seksualno zlostavljanje? Vi sto ste tako bile "zlostavljane" pamtite svakog ko vas je uhvatio za butinu 20 godina, vi pamtite jer vas više niko nije hteo ni pogledati!
Da vas je eventualno poljubio, verovatno bi mu uradile sliku?

stasa

pre 5 godina

@Sta znaci "aman za aman"?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 14. jul 2018 17:31)


Znas sta? Kad vec ne znas iz obicnog zivota,onda mozes da ukucas nepoznatu rec tamo gde pise Google ...cisto da te neko nesto nauci.
Evo ovo ce ti izaci..."Aman - milost (turski)
Zaman - vreme (turski)

Govorni izraz u turskom jeziku koji u prenesenom značenju na srpskom glasi "imaj milosti", odnosno "smiluj se, više!". Aman!

kaligula

pre 5 godina

Ovo već svakodnevno pojavljivanje "davno zlostavljanih" polako poprima komične razmere. Evo svaki novi koji se "pojavi" sa novom ispovesti postaje predmet ismevanja u javnosti.

miki miki

pre 5 godina

Trebalo joj je 20 g. da shvati da je bila zlostavljena. A vi sa tim turcizmima nosite se u vražju mater i jos se cudite sto ljudi nemaju pojma sta je to.

Dragan

pre 5 godina

Ne znam zašto je potrebno 23 godine da prođu da bi neko obelodanio da je na bilo koji način napastvovan.Pravda i zakon su postojali i onda ,čemu sve to sad.Verovatno će se uskoro neki novi glumac,pevač ili neko treći naći na meti.

a kad neka sirota uvati muško za ... jel i tad zlostavljanje

pre 5 godina

Mene su za d*pe vatali samo oni koji imaju manje para od mene. To verovatno nije zlostavljanje, odnos moći to nekako ne podržava. Marš budalo je nekako dovoljno.

Pop

pre 5 godina

Samo ako MOŽE da izvuče pare...

da nije bogat, ne bi ni pomenula...

šljam, ali IMA pravo da pokuša, svako, ne samo ONA, možda joj i uspe da izvuče nešto...

P76-ers

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30) 

Nina, ovo nije seksualno nasilje. 
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!
(dagasdgdf, 14. jul 2018 17:43)

Ali bi zato taj pamtio šamarčinu sledećih 100 godina'''

Kontroverzni penzioner

pre 5 godina

"Ukočena" 23 godine? Nije joj lako.
(Slavonac, 14. jul 2018 17:10)

A kako se tek "on" ukočio, kad je na nju ostavio takav utisak!?

ror

pre 5 godina

Tako sam i ja uhvatio za butinu, blizu genitalija, pa popio samarcinu. Da li to znaci da sam je zlostavljao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Свињар, 14. jul 2018 18:20)

Jesi, jer ti si bar nesto popio, a ona nije nista.

KadTebePipajuReagujKakoHoćeš

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30)

Nina, ovo nije seksualno nasilje.
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!
(dagasdgdf, 14. jul 2018 17:43) # Link komentara

Ovo jeste seksualno nasilje i NIKAD SE NE ZABORAVLJA. Taj osećaj gađenja, ranjivosti i nepoverenja u muškarce ostaje zauvek. Ali ti očigledno to nikad nisi iskusio pa sad pričaš o nečemu o čemu pojma nemaš i prosipaš pamet po internetu. BTW obavezno reci ćerci da ako joj neko gurne ruke u gaće udari šamar dotičnom i sve zaboravi. Nemoj slučajno da ga prijavljuje nek ga pusti da šeta okolo ko zna možda mu nije bio dosta jedan šamar pa proba ponovo. Što ne bi - pa nije to nasilje.

Nina

pre 5 godina

Žrtve seksualnog nasilja, koliko god se činilo nestvarnim većini ljudi, zaista često ne progovaraju i po 20 godina o tom iskustvu. Ne znam šta je istina u ovom pojedinačnom slučaju, ali ako je tako, dobro je da je progovorila bez obzira na pravni ishod. Progovaranje žrtvama daje nadu da nema nedodirljivih i da je ova vrsta nasilja veoma raširena u raznim oblicima.

Mara

pre 5 godina

Da, ovo jeste zlostavljanje. Ne vidim razlog zašto se ne bi obelodanilo ko je sve čovek tog tipa... Žrtve imaju pravo na to.
Plus, sve se mi jaaaako dobro sećamo i svih dečaka iz osnovne i kasnije momaka koji su se ovako ponašali prema nama. Do kraja života su nasilnici i bolesne osobe.

Mika

pre 5 godina

Za slucaj da neko ne razume (a ima ih oho ho):

Fanovi ovog pevaca bi je razapeli zato sto se usudjuje da optuzuje "legendu". Pretili bi joj i smrcu

Isto kao sto vi ne biste verovali za De Nira, posto ga volite

ironija

pre 5 godina

Bruder Jakob, nije Mara nego Marija. Ako sam ja emancipirana feministica, a sta mu dodjete svi vi? Vest izasla u 17.10, sat vremena kasnije 35 komentara-sve muskarci i sve isti komentari. Ako sam ja automatski feministkinja (znamo sta vi podrazumevate pod tim) pa mi svasta fali, a sta to zaboga fali svima vama pa ubiste sa prosipanjem ogorcenosti? Mnogo ste jadni. Ja uopse vise necu otvarati vesti ove vrste, jer mi se povraca od svih vas. I pazi, uopste ne govorim da neke od ovih zena lazu ili preteruju ali vama je svaka za stub srama. Ako osude bilo koga od njih, nece osuditi ceo muski rod. Cega se to svi plasite? Srdacan pozdrav, zesce ste svi smorili!

Rajko

pre 5 godina

Da je pametna pa da uzme milionsku odstetu sad! Muske sv*nje!
(Sanja Tavic, 14. jul 2018 21:07)

Idi mlati se tavom po glavi,skoci s mosta..spasi svijet..uradi nesto pametno.

krivi smo mi

pre 5 godina

eto ti sad. tolike obozavateljke dosle na izvol'te a on bas zapeo za zaposlenu, izgleda ne bas odusevljenu njegovom pojavom. mogao je 'ladno obrlatiti ove sto su dosle po autogram bez problema. da sam ja obozavateljka, ja bih rekla moze.. :) no nisam.

Šone

pre 5 godina

U hiperseksualizovanom društvu sve je seksualni napad koji može nanati neopisivo teške posledice po žrtvu. Ako to ne shvatimo i prihvatimo kao činjenicu, ostaćemo bez posla, bez igde ičega. Ovo je logika trećeg talasa feminizma, poznatija i kao mizandrija. Decenije propagiranja ženskih prava, država koja je na sebe preuzela ulogu zaštitnika večitih žrtvi, evidentna disproporicja u telesnom i mentalnom razvoju ženskog pola gde se seksualna zrelost telesnih funkcija postiže pre nego zrelost psihičkih funkcija, koje se usporavaju medijskom infantilizacijom ženskog dela populacije dovode do ovakvih budalaština po kojima jedino što muškarci žele je da seksualno upropaste "jadne" žene. Stvar je naravno sasvim drugačija, ali ako se ovokav trend nastavi uskoro, shodno "vjeruju" feminizma koji je postao kult, da ne kažem religija, muškarci (ako ne zadovljavaju večito promenljive kriterijume infantiliziranih žena) neće smeti ni da pogledaju ženu bez njenog PRISTANKA, koji ona shodno politici države uopšteno zaražene kultom može da povuče kada god joj se prohte. Uz naravno zadržavanje prava da se oblači kako god da joj se prohte, ističe svoje seksualne atribute i ponaša se nedolično. Muškarac koji bi se tako ponašao završio bi ili u zatvoru ili u menatlnoj instituciji. Ko dobija ovakvim stavom? Žene, i to posebno one sklone istom polu, koje i stoje iza trećeg talasa feminizma.

Balvan

pre 5 godina

Steasne se stvari desavaju. Stasne privilegije imaju OSOBE na moci. Ali strava je i ovo da bilo ko moze da napise neku optuzbu na internetu i da ti unisti zivot. Nesme se zbog #metoo ni pitati da li je rec o lazima.

EU Citizen

pre 5 godina

U normalnoim pravnim državama što toksične neomarksisričke diktature na Zapadu odavno nisu, ovakve optužbe bez dokaza bi se tretirale kao klevete i povlačile teške pravne posledice po one koji ih iznose.

Nina

pre 5 godina

Žrtve seksualnog nasilja, koliko god se činilo nestvarnim većini ljudi, zaista često ne progovaraju i po 20 godina o tom iskustvu. Ne znam šta je istina u ovom pojedinačnom slučaju, ali ako je tako, dobro je da je progovorila bez obzira na pravni ishod. Progovaranje žrtvama daje nadu da nema nedodirljivih i da je ova vrsta nasilja veoma raširena u raznim oblicima.

KadTebePipajuReagujKakoHoćeš

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30)

Nina, ovo nije seksualno nasilje.
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!
(dagasdgdf, 14. jul 2018 17:43) # Link komentara

Ovo jeste seksualno nasilje i NIKAD SE NE ZABORAVLJA. Taj osećaj gađenja, ranjivosti i nepoverenja u muškarce ostaje zauvek. Ali ti očigledno to nikad nisi iskusio pa sad pričaš o nečemu o čemu pojma nemaš i prosipaš pamet po internetu. BTW obavezno reci ćerci da ako joj neko gurne ruke u gaće udari šamar dotičnom i sve zaboravi. Nemoj slučajno da ga prijavljuje nek ga pusti da šeta okolo ko zna možda mu nije bio dosta jedan šamar pa proba ponovo. Što ne bi - pa nije to nasilje.

Mika

pre 5 godina

Za slucaj da neko ne razume (a ima ih oho ho):

Fanovi ovog pevaca bi je razapeli zato sto se usudjuje da optuzuje "legendu". Pretili bi joj i smrcu

Isto kao sto vi ne biste verovali za De Nira, posto ga volite

Mara

pre 5 godina

Da, ovo jeste zlostavljanje. Ne vidim razlog zašto se ne bi obelodanilo ko je sve čovek tog tipa... Žrtve imaju pravo na to.
Plus, sve se mi jaaaako dobro sećamo i svih dečaka iz osnovne i kasnije momaka koji su se ovako ponašali prema nama. Do kraja života su nasilnici i bolesne osobe.

ironija

pre 5 godina

Bruder Jakob, nije Mara nego Marija. Ako sam ja emancipirana feministica, a sta mu dodjete svi vi? Vest izasla u 17.10, sat vremena kasnije 35 komentara-sve muskarci i sve isti komentari. Ako sam ja automatski feministkinja (znamo sta vi podrazumevate pod tim) pa mi svasta fali, a sta to zaboga fali svima vama pa ubiste sa prosipanjem ogorcenosti? Mnogo ste jadni. Ja uopse vise necu otvarati vesti ove vrste, jer mi se povraca od svih vas. I pazi, uopste ne govorim da neke od ovih zena lazu ili preteruju ali vama je svaka za stub srama. Ako osude bilo koga od njih, nece osuditi ceo muski rod. Cega se to svi plasite? Srdacan pozdrav, zesce ste svi smorili!

miki miki

pre 5 godina

Trebalo joj je 20 g. da shvati da je bila zlostavljena. A vi sa tim turcizmima nosite se u vražju mater i jos se cudite sto ljudi nemaju pojma sta je to.

Ivana

pre 5 godina

Sta znaci "aman za aman"?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 14. jul 2018 17:31)

aman zaman – uzvik kojim se nešto posebno ističe da bi se skrenula pažnja, najčešće u negativnom kontekstu, U pitanju je jedan od mnogo turcizama u našem jeziku. Kada bi ih sve izbacali morali bi da zajmimo one nama smešne reči iz hrvatskog jezika.

Bruder Jakob

pre 5 godina

Sad samo čekam komentare od emancipiranih feministica, ona Mare ili kako već. Jadna ona, navodno joj gurnuo ruku u gaće i 23 godine se nije mogla oporaviti od šoka!

mich

pre 5 godina

Ove vredjaju sve jadne i istinski "silovane" zene i devojke.
Kakvo bre zlostavljane, kako ste jadne, kada vam neko kaze da ste ruzne i isfrustrirane vi ga optuzite za zlostavljanje...more muuurs.

Oskar

pre 5 godina

Ova bi sve dala da ju je pevač tada samo pogledao...A kamoli dodirnuo... Koliko su Duranovci u to vreme bili popularni kod šiparica mogli su na buljuke da ih sredjuju...posebno Sajmon i Tejlor...

zvezdarac

pre 5 godina

Ok, ja sam staromodan i ne volim veze za jednu noć, nikad nisam imao nameru da "odvojim devojku za jednu noć" ali ovo je smešno. Uhvatio je za butinu? To je seksualno zlostavljanje? Vi sto ste tako bile "zlostavljane" pamtite svakog ko vas je uhvatio za butinu 20 godina, vi pamtite jer vas više niko nije hteo ni pogledati!
Da vas je eventualno poljubio, verovatno bi mu uradile sliku?

Very stable genius

pre 5 godina

Tako sam i ja uhvatio za butinu, blizu genitalija, pa popio samarcinu. Da li to znaci da sam je zlostavljao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Свињар, 14. jul 2018 18:20)


Ja bih rekao da je ona tebe zlostavljala. Klasican primer prekomerne upotrebe sile, trebalo je samo da kaze "Mars budalo". Imas osnova za tuzbu.

CATAPA

pre 5 godina

U degenerisanom vrlom novom svetu, finansijska korist nije samo u sudski određenoj nadoknadi, već i mnogo više u tome što se na taj način postaje "selebriti"jedno moderno parazitsko zanimanje za koje nije neophodna ni kvalifikacija, ni talenat, samo konstantno prisustvo u temeljno idiotizivanim medijima. U najbenignijem slučaju, status selebritija uvećava račun u "lajkovima" koji su postali svojevrsna virtuelna valuta, kriptovaluta tih kriptoljudi u njihovom kriptosvetu. A pretoči se štogod i u druge valute.

dagasdgdf

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30)

Nina, ovo nije seksualno nasilje.
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!

Мило

pre 5 godina

Драге даме ,време је да се уозбиљите,још мало па вам нико ништа неће веровати.Умоје време ствари су текле другачије.

stasa

pre 5 godina

@Sta znaci "aman za aman"?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 14. jul 2018 17:31)


Znas sta? Kad vec ne znas iz obicnog zivota,onda mozes da ukucas nepoznatu rec tamo gde pise Google ...cisto da te neko nesto nauci.
Evo ovo ce ti izaci..."Aman - milost (turski)
Zaman - vreme (turski)

Govorni izraz u turskom jeziku koji u prenesenom značenju na srpskom glasi "imaj milosti", odnosno "smiluj se, više!". Aman!

lumenarević

pre 5 godina

Neko treba da stane na put ovim sveckim nebulozama i navodnim silovanjima, zlostavljanjima itd. Alo čoveče, neko da krije godinu dana, razumem, sramota, okolina, ne sme. Ali da neko nekog optuži posle 5,10,25g je više nego smešno. Samo ne znam šta je njima u glavi, ako imaju nešto. Ili ih neko pujda, pa se posle grdno pokaju

BorisNbg

pre 5 godina

Aloo pre 25 godina svaka devojka na njegovom koncertu bi sama zgrabila njegovu ruku i atrpala u svoje medjunozje. Covek koga su sanjali milioni desetine miliona zena...

е, свашта...

pre 5 godina

Ево, ја са закашњењем од 25 год. пријављујем сексуално узнемиравање од стране Монике Белући. Чудно ме је гледала са екрана, додиривала своје гениталије, облизивала усне, обучена у корсет, а тиме је недвосмислено хтела да ме упропасти.

Dragan

pre 5 godina

Ne znam zašto je potrebno 23 godine da prođu da bi neko obelodanio da je na bilo koji način napastvovan.Pravda i zakon su postojali i onda ,čemu sve to sad.Verovatno će se uskoro neki novi glumac,pevač ili neko treći naći na meti.

kole

pre 5 godina

Mene je koleginica s posla, nicim izazvana, na kolektivnoj zabavi - hvatala za genitalije... Bilo je prijatno i uzbudljivo, ali sada razmisljam o tuzbi, posto - niti je trazila dozvolu za taj cin, niti smo bilo sta potpisali, a sada je vise ne zanimam...

Pop

pre 5 godina

Samo ako MOŽE da izvuče pare...

da nije bogat, ne bi ni pomenula...

šljam, ali IMA pravo da pokuša, svako, ne samo ONA, možda joj i uspe da izvuče nešto...

kaligula

pre 5 godina

Ovo već svakodnevno pojavljivanje "davno zlostavljanih" polako poprima komične razmere. Evo svaki novi koji se "pojavi" sa novom ispovesti postaje predmet ismevanja u javnosti.

marko NS

pre 5 godina

Potreslo je i ukočilo tako i toliko da nije mogla da se pomeri čitavih 23 godine.To je izgleda neka nova bolest koju bi mogli nazvati:ženski,hronični potresitis.

Kontroverzni penzioner

pre 5 godina

"Ukočena" 23 godine? Nije joj lako.
(Slavonac, 14. jul 2018 17:10)

A kako se tek "on" ukočio, kad je na nju ostavio takav utisak!?

antimetooman

pre 5 godina

Devojka koja je bila u isto vreme na istom mestu je razotkrila laž povodom ovog slučanja. Stupanj političke korektnosti, pompeznog obmanjivanja javnosti, ispiranja mozgova mass medijima i socijalnim udicama i mrežama, zatim agresivnog feminizma i zloupotrebljavanja svih prirodnih razlika među ljudima i polovima koji nepovratno vodi u okončanje svakog individualizma, slobodoumlja i svih moralnih pobeda i temeljnih vrednosti Evropske civilizacije.

Citiram:

"I was also at the in-store event in 1995 that Shereen Hariri described in her Facebook post and I can tell you that what he is being accused of DID NOT happen. Simon was never out of my sight that entire day, as each of the people on the Duran Duran team were “assigned” to a band member to help with the record signing. Apart from anything else, as any fan knows, these kinds of events are a whirlwind of quick handshakes and photo calls which literally last a matter of seconds. The idea that he sat there, right next to his band mates, in front of a bunch of cameras, reaching behind him to sexually assault someone that day is simply ludicrous.

I hope everyone who read Shereen’s post considers that there might be another (very different) side to the story and that there is another person involved here - a kind gentleman that I know very, very well... Shame on anyone who decided to believe one person’s erroneous account without knowing all the facts."

Katy Krassner

a kad neka sirota uvati muško za ... jel i tad zlostavljanje

pre 5 godina

Mene su za d*pe vatali samo oni koji imaju manje para od mene. To verovatno nije zlostavljanje, odnos moći to nekako ne podržava. Marš budalo je nekako dovoljno.

Šone

pre 5 godina

U hiperseksualizovanom društvu sve je seksualni napad koji može nanati neopisivo teške posledice po žrtvu. Ako to ne shvatimo i prihvatimo kao činjenicu, ostaćemo bez posla, bez igde ičega. Ovo je logika trećeg talasa feminizma, poznatija i kao mizandrija. Decenije propagiranja ženskih prava, država koja je na sebe preuzela ulogu zaštitnika večitih žrtvi, evidentna disproporicja u telesnom i mentalnom razvoju ženskog pola gde se seksualna zrelost telesnih funkcija postiže pre nego zrelost psihičkih funkcija, koje se usporavaju medijskom infantilizacijom ženskog dela populacije dovode do ovakvih budalaština po kojima jedino što muškarci žele je da seksualno upropaste "jadne" žene. Stvar je naravno sasvim drugačija, ali ako se ovokav trend nastavi uskoro, shodno "vjeruju" feminizma koji je postao kult, da ne kažem religija, muškarci (ako ne zadovljavaju večito promenljive kriterijume infantiliziranih žena) neće smeti ni da pogledaju ženu bez njenog PRISTANKA, koji ona shodno politici države uopšteno zaražene kultom može da povuče kada god joj se prohte. Uz naravno zadržavanje prava da se oblači kako god da joj se prohte, ističe svoje seksualne atribute i ponaša se nedolično. Muškarac koji bi se tako ponašao završio bi ili u zatvoru ili u menatlnoj instituciji. Ko dobija ovakvim stavom? Žene, i to posebno one sklone istom polu, koje i stoje iza trećeg talasa feminizma.

ror

pre 5 godina

Tako sam i ja uhvatio za butinu, blizu genitalija, pa popio samarcinu. Da li to znaci da sam je zlostavljao?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Свињар, 14. jul 2018 18:20)

Jesi, jer ti si bar nesto popio, a ona nije nista.

Rajko

pre 5 godina

Da je pametna pa da uzme milionsku odstetu sad! Muske sv*nje!
(Sanja Tavic, 14. jul 2018 21:07)

Idi mlati se tavom po glavi,skoci s mosta..spasi svijet..uradi nesto pametno.

P76-ers

pre 5 godina

(Nina, 14. jul 2018 17:30) 

Nina, ovo nije seksualno nasilje. 
Da ti neko gurne ruku u gaće zviznula bi mu šamarčinu i toga se nakon 23 godine ne bi ni sjećala!
(dagasdgdf, 14. jul 2018 17:43)

Ali bi zato taj pamtio šamarčinu sledećih 100 godina'''

Balvan

pre 5 godina

Steasne se stvari desavaju. Stasne privilegije imaju OSOBE na moci. Ali strava je i ovo da bilo ko moze da napise neku optuzbu na internetu i da ti unisti zivot. Nesme se zbog #metoo ni pitati da li je rec o lazima.

krivi smo mi

pre 5 godina

eto ti sad. tolike obozavateljke dosle na izvol'te a on bas zapeo za zaposlenu, izgleda ne bas odusevljenu njegovom pojavom. mogao je 'ladno obrlatiti ove sto su dosle po autogram bez problema. da sam ja obozavateljka, ja bih rekla moze.. :) no nisam.

EU Citizen

pre 5 godina

U normalnoim pravnim državama što toksične neomarksisričke diktature na Zapadu odavno nisu, ovakve optužbe bez dokaza bi se tretirale kao klevete i povlačile teške pravne posledice po one koji ih iznose.