Nedelja, 08.07.2018.

16:07

Posle ove objave mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje

Izvor: B92

Posle ove objave mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Dante

pre 5 godina

@ Dante- Hvala na lepim recima.da sam barem izdao nesto bilo bi mi lakse.bio sam tu za razgovor za savet za cutanje.kada nikog nije bilo.bio sam tu i poslednjih dana borio se i izborio da njen zivot poprimi pravi smisao.to me je kostalo i novca i prijatelja i zdravlja na kraju.nadam se da je srecna.da u zivotu ima sve.nije znala .njena mi je ljubav bila lek.i neka nikad i ne sazna da sve je moje bila zauvek.

Protoss

pre 5 godina

Mislim da su sve price ispricane. Sve se zna, covek kao ljudsko bice je doziveo sve. Sve je kulminiralo, ali ljubav nikada ne sme, kad nema ljubavi, postoji samo destrukcija, interes, smrt...Mislim da se sve sastoji od ljudskih sudbina i iskustava. Ako je covek doziveo razlicite sudbine, iskustava u zivotu, tako ce mu se graditi i stav prema mnogim stvarima. Jedino covek koji ima veliko srce, lavlje srce, dobru dusu, jak intelekt je covek koji ce u sebi gajiti najbolje vrednosti zivota i emocije. Zivot je u sustini jedna velika psihijatrija, sto vise ulazis u nju, mozes ili da procvetas ili da poludis, sve zavisi, od mnogo cega... Zivimo u vremenu i u sistemima raznih drustvenih nametnutih vrednosti, bedi, bogatstvu, duhovnoj bedi itd... Da, ovakvi muskarci postoje, svuda na planeti i uvek ce ih biti hvala bogu, zena takodje...Evo ja kao mlad sam obrazovan, imam pravo kucno vaspitanje, imam lepotu, kulturu, a imao sam jednu zenu u zivotu, bilo je tu verovatno i nekih neostvarenih veza ali dobro...Proziveo sam takve zivotne price i situacije, da su za mene musko zenski odnosi decija igra u smislu zasto me nije i zbog cega me je odbila itd...Boli kada nemas nikoga dugo i kada te neko odbije, ali moras da budes iznad svega, jer sutra kada te nema, svi ce oni nastaviti sa svojim zivotima, a tebe ce se secati samo oni koji su te cenili i voleli kao coveka, a verovatno i mozda niko, tako je i sa slavnima, bogatima ili siromasnima...Ali opet sve je to relativna i individualna stvar.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Шта ти је живот... Колико сам се само година трудио да писањем оставим траг. Колико само песама, колико мисли и живота је преточено у реч.. И ништа..
А овде је један коментар, за опис жениног и мог односа, више од 400 људи оценило, вероватно и прочитало...
Шалим се, хвала људи..
И мушкрци - храбро без патетике молим вас, судећи по коментарима слабо познајете жене, али то није ни важно, битно је да једну-своју добро познајете..

DuckyDuck

pre 5 godina

Izvan reproduktivne funcije, zajednica muskarca I zene apsolutno nema smisla. Zene ce uvek privlaciti srednjeskolski kosarkaski tim, kes I socijalna pozicija partnera, a muskarce silikonske grudi I brza kola.
(sanjuro, 9. jul 2018 07:28)

Normalno je da vam atraktivne osobe privuku paznju, cak i kad volite drugu osobu. Ali treba znati voleti, a to se uci. Treba prvo voleti sebe sa svim svojim vrlinama i manama, ili jos mozda tacnije, pomiriti se sa samim sobom. Ne sa sudbinom - na sudbinu treba uticati onoliko koliko je do nas, pa ono sto nije do nas, kako bude bude. Ali treba se, pre svega, pomiriti sa samim sobom, svojim mogucnostima i svojim maksimalnim dometima u zivotu, kako biste te domete mogli da ostvarite, pa cete imati mesta u srcu za ljubav prema drugima.

DisordeR

pre 5 godina

Naše žene u Srbiji su čudo. Sve su u potrazi za pravi muškarcem, a one aman sve polu plastične!!! Od grudi do mozga!
(drug_stari, 9. jul 2018 08:12)

Pa ko je tebi kriv što izlaziš po splavovima pa srećeš takve?

Pricam ti pricu

pre 5 godina

Ne treba generalizovati ali 90 % nasih muskaraca juri da zavrsi kao neke seme i poslice, svi znaju nekog, nesto. Covek bi pomislio da im padaju pare sa neba kad pricaju. Za zene je obrnuto, one bi nekog ugladjenog papucara, koji ce totalno da im se podredi jer tako treba a usput i da ima i stan i kola i kes. E pa bato tesko da moze, takvi sami sebi biraju. A onda svi zajedno odu kuci da sa matorcima cekaju penziju da bi uzeli pare za teretanu i izlazak do grada. Zao mi je ali tako je.

Posle tebe necu vise voleti

pre 5 godina

@ Dante

Zna ona to. Samo joj je tesko da se opet prepusti jer cim te vidi seti se izdaje i prolivenih suza.
Mozda nikada nece biti isto ali tvoj pogled, osmeh, cvrst stisak ruke znace joj vise nego svi poljupci ostalih muskaraca sveta.
Velika njena greska je sto je mislila da ce te trajati citav zivot, a bilo je gotovo pre nego sto je i pocelo.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 17:53

Nisam naučio, nego sam sama iskusila i doživela, i doživljavam :)
Nego, podsetiteste me na ono „Doktore, kako je biti majka?“ :)

Ray Donovan

pre 5 godina

Uvek će nam ostati to leto i taj plićak
Seti se šljunka, aaaaaaa.
Šalu na stranu, mi smo muškarci takvi ali danas svet pokušava da nas promeni.

ekvilibrijum

pre 5 godina

Od jedne simapticne vesti, mi kao i uvek napravimo raspravu. Ako nije na nacionalnoj osnovi, onda muskraci vs zene ili obrnuto. I niko da se zabrine. Licno jos uvek verujem da postoji ljubav i postovanje, emotivni muskarci I zene. Na zalost, imala sam veliko ljubavno razocarenje, ali gledajuci brak mojih roditelja jos uvek verujem u ljubav. Koliko puta samo cujem da joj kaze volim te! Jeste da to mnogima izgleda nerealno, da ne kazem da to smatraju atavizam zaostalog drustva, ali zelim da verujem, jer zivot bez prave ljubavi je... glumiste. Ali cinejnica je da velikom brzinom stremimo bespolnom drustvu.

yify

pre 5 godina

Mislim da su danasnje zene katastrofa. Neka ravnopravnost nesto, osilile se. A zapravo vidis po tome da su losija bica sve u svemu. I znaaatno manje emotivna kad vole od muskaraca. Nekad pomislim da je steta sto nisam gej..

Ja

pre 5 godina

stopIt

Pa za tvoju informaciju, postoje zene koje zele i ljubav i dete sa covekom koga vole! Verujem da je to vecina, ali nisu sve te srece. Komentar ti je vise nego degutantan.

Poeta

pre 5 godina

Sve u zivotu je manje vise prolazno i nebitno, a ovaj covek je pronasao smisao zivota, ljubav jelte;-).
A on sam sigurno nece imati za cim da zali kada dodje onaj "zadnji cas", jedno gotovo beznacajno bice u univerzumu, spoznalo je nesto, sto ni sami bogovi nisu u mogucnosti da osete i prozive.

sanjuro

pre 5 godina

Izvan reproduktivne funcije, zajednica muskarca I zene apsolutno nema smisla. Zene ce uvek privlaciti srednjeskolski kosarkaski tim, kes I socijalna pozicija partnera, a muskarce silikonske grudi I brza kola.

Srboljub

pre 5 godina

Šta znači viralna fotografija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KREZUBI SMRDLJIVKO, 8. jul 2018 19:26)
ha-ha! kako vickasto: imao si biologiju, čuo za viruse i njihovu reprodukciju? ili si samo bio budan na srpskom? imaš pretraživače na netu, a ako je to suviše zahtevno i više si sklon knjizi i papiru, a ti, dobri čoveče, jutrom se u bibliteku zaputi, pa zaiskaj Vujakliju il' Klaića. Kako god i koekude, pomogao nadam se da jesam ti. (Uf, kakav smor, kao i ovaj špil puritanaca sa plusevima.)

mala mo

pre 5 godina

Postoje, moj otac ode na grob moje majke, odnese cvece koje je ona volela, isprica se sa njom, skoro svaki mesec vec 7 godina.Bili su u braku 45 godina, zaljubili se kao tinejdzeri , zivot ih razdvojio pa se ponovo sreli i vise se nisu razdvajali.Svuda ga je pratila......on je nju negovao kad je bila tesko bolesna.Posle njene smrti kaze da je nijedna nije dostojna i ne bi se ponovo zenio.Svuda u stanu su i dalje njene i njihove zajednicke slike, da mu pravi drustvo i utehu.Takvi, pravi muskarci postoje!Prava ljubav gde se oboje zrtvuju i postuju!

Dante

pre 5 godina

Nije tacno da ovakvih muskaraca nema.samo je ovo ideal.danas se zivi brze.sva osecanja su cini mi se na fejsu.i niko nema vremena.a eto ja sam negde na polovini puta ovog gospodina.izgubio sam svoju ljubav(hvala bogu dobro je) ali nisam prestao da je volim.valja to nikada necu ni moci da ucinim.svoje snove i secanja na te trenutke stavio sam stihovima na papir.ziveci u nadi da ce kad mene ne bude jednog dana moci da ih procita.da ce znati da sam uvek bio tu.srcem.

Srki

pre 5 godina

Mnogi iz nekog meni nepoznatog razloga ne razumeju jednu jednostavnu stvar - tretman od strane partnera se zaslužuje, a ne dobija podrazumevano. Da biste bili poštovani, morate poštovati. Da biste bili voljeni, morate voleti. Kada to shvatimo, ovakve slike nam neće biti ništa neobično. Znaćemo da iza njih stoje godine prave ljubavi, međusobnog poštovanja i uvažavanja, i nećemo se izletati sa izjavama tipa "ovakvi se vise ne rađaju". Rađaju se, rađaće se i tu su među nama, samo nisu budale da se rasipaju na ljude koji to ni malo ne zaslužuju.

stopIt

pre 5 godina

Informacija za muskarce: postoje zene kojima nije samo potomstvo u glavi i koje zele ljubav pre svega, a ne nekoga da ih oplodi.
Kao sto verujem da ni vama nije u glavi samo da pravite decu okolo.

menjam sobnu lampu za dvosobnu

pre 5 godina

Dobrih zena i muskaraca na sve strane,samo nas bombarduju informacijama i to bednim,jer vek je informacija a ne istine i svi smo uplaseni i mislimo najgore,valjda je to neciji plan,ne znam zasto i zbog cega,mozda ne zelim ni da znam,al dobrih i pitomih ljudi ima svuda na svetu,svuda...

laki

pre 5 godina

Da da bi muskarac bio ovakav,u prilici da oseti pravu ljubav,mora imati zenu koja ce biti takva i koja ce mu pruziti to.Slabo ima i muskaraca i zena koji su posveceni partnerima i porodici,vise nego sebi

KK

pre 5 godina

Sve ste pokvarili sa ovim negativnim i glupim komentarima (čast izuzecima).
Pa eto ajd da zamislimo da jeste njegova žena na slici i da zamislimo samo koliko je on nju voleo i da zamislimo koliko mu nedostaje i koliko je tužna i emotivna slika; takođe pokazuje kako je voleti nekoga i kad ga nema više i osećati se voljeno pa makar samo u uspomenama nešto neprocenjivo i nešto što čini život.

dado-pg-it

pre 5 godina

Italija nema okean.... ovo je uslikano blizu Ancone(slikao moj prijatelj što živi tamo) na jadranskom moru....ovaj stari je svako veče sa suprugom išao da pozdravi more.( pročitao komentar prije "zašto je nije vodio dok je bila živa?).....a sad kad je umrla nosi njenu sliku da joj pokaže more i na ovakav način.... respekt

Millennium

pre 5 godina

Mi smo vrsta koja izumire. Sretnemo tu i tamo jedni druge u prolazu. Klimnemo glavom kao znak raspoznavanja i nastavimo dalje. Mi, koji i dalje ustajemo sa stolice kada dama prilazi, mi koji držimo vrata, koji pridrže kaput kada se ona oblači, koji smo verni, koji smo spremni da život provedemo pored jedne i kada za nas ne postoji druga. Kada je smatramo kao sebi jednaku, životnog partnera i uzajamnu podršku. Mi izumiremo jer nismo u modi. Nismo bahati, preglasni, siledžije. Naša vreme je prošlo.

Dzens bond

pre 5 godina

Voleo sam nekoliko zena upravo tako, duboko, istinski. I posle toga patio godinama (ne nemam 100 godina). Ispunjen sto sam spoznao dubinu prave ljubavi, i danas sam im intimno zahvalan. A sta se desilo? Jedna me je ostavila zato sto sam zbog neprekidnog sagorevanja na poslu zaboravio da se zdravo hranim i bavim sportom, druga zato sto je shvatila da je volim pa je presla na drugog, treca je osetila takodje da je volim pa je krenula sa pritiscima i ucenama (zamisli kako lepa reakcija kad vidis da te neko voli). Od tada samo ratnicka boja i surovo, iskreno i lepo gazenje kad imam slobodnog vremena i dobrog raspolozenja. Jako plitak pol, pusti price ima takvih...bio sam sa zenama dijametralno suprotnih na papiru. A u sustini na isti nacin proste. Mozes samo na nacin real - politike biti sa njima. A to ipak prepustam onim "zrelima". Za mene jedino ljubav ima tezinu da bih ostao sa nekom. Ali tek tad ne mozes...

Takovakonako

pre 5 godina

@ Mare

Vidis Mare, kod mene je obrnuto. Sa svojim partnetom mogu da pricam o bilo cemu ali cim mu izjavim ljubav i pokazem emocije on em se povuce, em posle to iskortisti.
Iskoriscava to na nacin sto me ne postuje, prelazi granice pristojnosti u ophodjenju sa dr.zenama. Flertuje, nabacuje im se otvoreno, a kao ja sam tu volim ga i on mene voli i to je tako.
Mislim da sve to radi jer se plasi da se iskonski sa nekim poveze i plase ga dubine svega sto nas veze, pa me nesvesno gura od sebe.
Mene to izludjuje jer se osecam nit' tamo nit' vamo....i ne, razgovori nisu pomogli.

Trenutno vise ne znam ni sta smo, ni sta cemo biti.

P.S.strasno je sto uopste nismo deca, daleko od toga.

Izvorinka Aleksic

pre 5 godina

A mozda deda drzi sliku svoje kuce na moru i gleda ka osobi koja se nalazi u visini zida tj. kolena ?? Ne vidimo zasto gleda ka dole a ne ka moru ??

Bane

pre 5 godina

Brkate ljubav i usamljenost, deda je zapravo usamljen....kada ostaris svakako si emotivno ranjiviji i osetljiviji jos kada ostanes bez osobe sa kojom si dugo a pri tome ostajes star i sam onda je to dosta tesko...njemu osoba sa slike trenutno jako nedostaje jer je usamljen i samim tim to stvara tugu. Veliko je pitanje da li je on voleo za zivota zenu i to pokazivao vise od prosecnog muskarca....ne verujem, ovo je samo odraz starosti i usamljenosti. Ako je uopste zena na slici.

Aleksandar Belic

pre 5 godina

Eee, BoBoo, i sta kazes preDpostavka, a ne preTpostavka. Dao bih ti minus k'o kuca i cake naravno!
A da, ima jos jedan lik sa komentarom: a sta ti znaci preglumljuje?

DuckyDuck

pre 5 godina

Meni je najtuznije kada bezosecajni ili nedovoljno osecajni ljudi (koji su zbog toga jos i manipulatori i hohstapleri, jer nemaju straha ni savesti) komentarisu kako ovako nesto ne postoji, jer polaze od sebe i misle da dobrote i ljubavi nema. Ima i jednog i drugog, samo je sve redje i redje, posto nas savest sprecava da vas takve bezosecajne zbrisemo sa lica zemlje, a vi se mnozite i satirete sve pred sobom.

Keš, kokica, šmekerica

pre 5 godina

Eee, BoBoo, i sta kazes preDpostavka, a ne preTpostavka. Dao bih ti minus k'o kuca i cake naravno!
A da, ima jos jedan lik sa komentarom: a sta ti znaci preglumljuje?
(Aleksandar Belic, 08. jul 2018 20:00)

Kritičaru, šta tebi znači "minus k'o kuca i cake"? Malo bez " kukica i kvakica" malo šatrovački, a kritikovao bi nečiji srpski. Manje me nerviraju ovi nepismeni nego vi što tvrdite da vas ograničava tastaura i frljate se šatrovačkim i posrbljenim engleskim izrazima

stopIt

pre 5 godina

Informacija za muskarce: postoje zene kojima nije samo potomstvo u glavi i koje zele ljubav pre svega, a ne nekoga da ih oplodi.
Kao sto verujem da ni vama nije u glavi samo da pravite decu okolo.

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

Aleksandar Belic
Hahahah....pa i jesam za minus, sa D umesto T. nisam ni primetila šta sam oTkucala, ali svejedno- nasmejao si me kao što danas niko nije. hvala ti mnogo ???

Bane

pre 5 godina

Uh, pokrenula se tema a ne znamo ni ko je na slici.....mozda je nedaj boze dete. Ja licno za zenom nikada ne bi patio ni zivom ni pokojnom. Takvo je moje iskustvo. Neki lik ovde lepo opisa kakav muskarac treba da bude....i sve pet..., mozda su zene iz njegove generacije i umele to da cene, ja kada god sam bio takav bio sam iskoriscen, namagarcen i odbacen. Kada sam poslao hladan kao kamen, grub i bezobrazan onda su stvari postale drugacije. Tako da nije stvar ljubavi, ja sam, na zalost, izgradio jako nisko misljenje o zenama generalno, pa onda ne gajim ni neki osecaj postovanja prema njima a samim tim ne mogu nista vise ni da osecam prema njima.

Caw

pre 5 godina

I šta sada ?
Treba ceo život da tuguješ za nečim?
Da si usamljen?
Teški trenuci su sastavni deo života i svakoga zadese, prirodno bi bilo da taj period prođe i da se krene dalje, okrene novi list.
Sećanja mu niko neće izbrisati ali nije ni suština samo plakati i živeti u prošlosti

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

mnogo smo počeli da kukamo kako nema više takvih muškaraca, bla bla...ima. nego šta nego ima. i džentlmena i dama. nego previše robujemo predpostavkama. a malo smo i izgubili strpljenje i sposobnost slušanja i osluškivanja tudjih potreba. osoba koja to ume, pored sebe ima istu takvu osobu. samo napred-Ljubav uvek pronadje put!

Vagica

pre 5 godina

Ima takvih i muškaraca i žena, uvek bilo i biće. Fatalnih. Među fatalnima ima onih apsolutno predivnih, ali ima i onih đavolski predivnih, pa, kako se kome zalomi, sve je do sreće...
Muškarci više kukaju za ženama koje su ih godinama trpele i omogućile im život kakav su želeli, a žene za muškarcima koji su ih voleli i pružali im sve ono što žele.
Ima i danas i ovakvih ljubavi i svega što ide uz to, samo treba umeri videti.
Treba uvek biti zahvalan za ljubav koju dobiješ... Trenuci sa nekim se ne mogu vratiti, kupiti, ponoviti. Ništa nema lepše od njega kada se od srca smeje, tada ceo svet stane i skupi se u njegov osmeh. Sve to ne znači da moram na sav glas to svima pričati.

how_about_no

pre 5 godina

@Always look at the bright side of life
Zao mi je sto nikad niste spoznali pravu ljubav.
Zena sam i za svog muskarca bih itekako i umrla i ubila, ne generalizujte.

Vrana

pre 5 godina

Naravno da postoje normalni, emotivni, pametni muskarci, ali takvi se ne eksponiraju, ne pricaju o rialiti idiotima. Takvi danas treba i da se kriju, jer cesto nailaze na zene koje to iskoriscavaju i vrte ih oko malog prsta.
Sto si veci kreten bolje prodjes, ali da foliras da si kreten da bi bolje prosao?? Onda nisi sa pravom ako moras to raditi.

Naravno da postoje i takve zene, opet jako malo.

Ali kada se nadju dvoje takvih to je prava ljubav. Na zalost suvise, suvise malo....

I onda zivotaris bez snage da trazis tu pravu ljubav, u strahu da ce naradna biti jos gora. I niko nije srecan.

Bravo deko.

sveta

pre 5 godina

Imam godina, iskustva dosta, kad god bih pokazao emocije zeni ona bi to iskoristila. Kad god emocije nisam pokazivao, zene su me jurile, ludele za mnom, cak i one koje su bile zauzete i kojima su njihovi muskarci poklanjali svu svoju paznju. Sad me pitajte sta sam naucio iz svega toga, isto ono sto ce vam I malobrojne ali iskrene zene reci.

да да

pre 5 godina

Има их итекако али такви не интерсују данашње девојке, барем не у вучићстану !

Никола87

pre 5 godina

@Vojvodjanin

О томе је незахвално доносити закључке, али оно што је по мени релативно сигурно је да је мушкарчева љубав према жени јаснија и директнија. Пошто се жене махом удају за мушкарце који су изнад њих по материјалном и социјалном статусу (имате и врло ретке случајеве да је обрнуто, али изузеци потврђују правило), неретко није лако разлучити да ли је један од мотива уласка у везу и брак са женине стране била и љубав. Узмите мој Крагујевац: на десетине бракова између мојих суграђанки и Италијана, било шефова фирми или ексклузивних, боље плаћених радника у истим. Неке од њих према њима вероватно и осећају љубав, али ко осим њих самих то да гарантује? Мушкарац с друге стране нема никакву "леву", прећутну корист од везе са женом коју је изабрао. У његовој љубави према њој свакако нема никаквог интереса, каквог сувише често има код жене када бира мушкарца, на жалост. Да не буде забуне, из мене не пишу фрустрација и комплекси, знам да је то чисти биолошки закон: женка бира мужјака најспособнијег да се стара о њој и младима. Било би деструктивно по њу и потомство да је друкчије.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Са 44 године живота, дивним браком, троје деце, смем да кажем да постоје овакви мушкарци, наравно и сам сам такав.
Читајући коментаре видим да многи не разликују када то прелази границу.
Нису жене криве, мушкараца је мало.
Кад кажем мушкарац, мислим на онога који држи реч, не вара, прича истину и својим понашањем бива пример у породици. Преузима одговорност, штити породицу и не крије се иза жене када га због нечега траже.. Тешко је али треба радити и на себи и на чувању породице.. Купити женама ситницу без разлога, изненадити их, а не само за 8.март. Помоћи, без тога да те она зове. Бити мозгом присутан.. И онда, онда можете све па и да покажете емоције, али не ко паћеник већ као мушкрац.. Жена и ја воду не пијемо да другом не однесемо, а ово пишем са њеног телефона..
Поштовање, поверење, посвећеност - и вратите служење војног рока, да вратите мушкарце.. За ово и за васпитавање деце нема школе.. Нема две исте приче.. Или осетиш, или..

Petar

pre 5 godina

Naravno da ih ima,i to u velikom broju ali se to ne moze videti na prvom mestu jer nikada ne nadju prave partnere. Zene jednostavno nemaju tu dubinu da bi shvatile i razumele ovo. NJima je najveci domet da rode dete i na njega usmere svoju paznju. Tuzno ali istinito

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@poštar...zato sto ti je u genima da budes hejter kao i vecina Srba.U nasoj zemlji ne postoje tople price,neznost i ljubav se ismevaju,dobrota se izvrce na stub stama.Zato nam je mnoooogo dobro...

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 16:54
Vojvodjanin, 08. jul 2018 16:33

Istina je to što pričate, ali ne razumete razlog. Žene i muškarci drugačije osećaju život. Žena rađa. Do kraja i bezuslovno voleće samo svoje dete. Muškarca može voleti istom količinom ljubavi, ali svakako ga voli drugačijom vrstom ljubavi. Zbog muškarca žena neće ni umreti ni ubiti, a za svoje dete...
Jednostavno i prirodno.

Eh žene...

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 16:54
Vojvodjanin, 08. jul 2018 16:33

Istina je to što pričate, ali ne razumete razlog. Žene i muškarci drugačije osećaju život. Žena rađa. Do kraja i bezuslovno voleće samo svoje dete. Muškarca može voleti istom količinom ljubavi, ali svakako ga voli drugačijom vrstom ljubavi. Zbog muškarca žena neće ni umreti ni ubiti, a za svoje dete...
Jednostavno i prirodno.

(Always look at the bright side of life, 8. jul 2018 17:18)

To je priča za široke mase, nešto si naučio, ali nedovoljno poznaješ žene za ozbiljne rezgovore.
Žena, pošto se porodi i bebu dobije u naručje, najčešće ne oseća ništa i ne treba da se plaše što im izostaje majčinski instikt, on se ne javlja tako često, tamo gde se javi odmah, tu nastaje izuzetna povezanost majke i deteta kroz ceo život i neverbalna komunikacija i kada su na velikoj udaljenosti. Majka se za svoje dete vezuje postepeno i kada ostvari komunikaciju sa njom. Narvno isto je i sa muskarcima, imam dve ćerke, dok su bile bebe, nisam ih mogao prestati gledati i diviti se njihovoj lepoti. A kad su počele reagovati na okruženje, ma to je ludilo, javila se i očinska ljubav. sada su već velike devojke, ali za njih svoj život bih dao, ne bih ni trepnuo. A majke, naićiću na osudu ali ću reći, one najčešće svoju decu ne vole podjednako, dok muškarci i da žele, to ne mogu.

NemanjaSO

pre 5 godina

Ovakvi muskarci ne postoje. To zena napravi duzinom braka. Naravno da neces patiti za nekim ko je sa tobom kratko.... A za nekim ko je sa tobom 20+ godina....

Mare

pre 5 godina

Ne nego danas nema pravih žena. Ako pokažeš emocije iskoristiće te, ako joj kažeš da je voliš vrteće te oko malog prsta i juriti druge muškarce. Ako je čuvaš kao malo vode na dlanu rećiće da je gušiš, ako joj pokloniš pažnju opet je gušiš. Da bi se ja ponašao prema devojci kao prema dami onda ona prvo mora da bude dama.

Eh žene...

pre 5 godina

Muškarci jesu emotivniji od žena, to žene osećaju, ali to će priznati tek onda kad se to više neće ceniti. Do duše to se već sad ceni samo javno.
Ja sam npr izuzetno emotivan i to izuzetno mrzim kod sebe.
Znate li kada žena preglumljuje emocije? Onda kad odbija vaše reči utehe i zagrljaje.

Dott

pre 5 godina

Ovo može i drugačije da se tumači npr, žena vrednih muških suza više ne postoje.
Da treba glasati za jednu od dva tumačenja, nisam siguran koje bih izabrao.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Postoje, itekako postoje, ali su danas uplaseni da ako otkriju svoju emotivnu stranu ne padnu zenama u oci. Sve u svemu da bi ovakav muskarac postojao mora postojati i takva zena ili obrnuto.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Postoje, itekako postoje, ali su danas uplaseni da ako otkriju svoju emotivnu stranu ne padnu zenama u oci. Sve u svemu da bi ovakav muskarac postojao mora postojati i takva zena ili obrnuto.

Mare

pre 5 godina

Ne nego danas nema pravih žena. Ako pokažeš emocije iskoristiće te, ako joj kažeš da je voliš vrteće te oko malog prsta i juriti druge muškarce. Ako je čuvaš kao malo vode na dlanu rećiće da je gušiš, ako joj pokloniš pažnju opet je gušiš. Da bi se ja ponašao prema devojci kao prema dami onda ona prvo mora da bude dama.

Dott

pre 5 godina

Ovo može i drugačije da se tumači npr, žena vrednih muških suza više ne postoje.
Da treba glasati za jednu od dva tumačenja, nisam siguran koje bih izabrao.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Са 44 године живота, дивним браком, троје деце, смем да кажем да постоје овакви мушкарци, наравно и сам сам такав.
Читајући коментаре видим да многи не разликују када то прелази границу.
Нису жене криве, мушкараца је мало.
Кад кажем мушкарац, мислим на онога који држи реч, не вара, прича истину и својим понашањем бива пример у породици. Преузима одговорност, штити породицу и не крије се иза жене када га због нечега траже.. Тешко је али треба радити и на себи и на чувању породице.. Купити женама ситницу без разлога, изненадити их, а не само за 8.март. Помоћи, без тога да те она зове. Бити мозгом присутан.. И онда, онда можете све па и да покажете емоције, али не ко паћеник већ као мушкрац.. Жена и ја воду не пијемо да другом не однесемо, а ово пишем са њеног телефона..
Поштовање, поверење, посвећеност - и вратите служење војног рока, да вратите мушкарце.. За ово и за васпитавање деце нема школе.. Нема две исте приче.. Или осетиш, или..

Millennium

pre 5 godina

Mi smo vrsta koja izumire. Sretnemo tu i tamo jedni druge u prolazu. Klimnemo glavom kao znak raspoznavanja i nastavimo dalje. Mi, koji i dalje ustajemo sa stolice kada dama prilazi, mi koji držimo vrata, koji pridrže kaput kada se ona oblači, koji smo verni, koji smo spremni da život provedemo pored jedne i kada za nas ne postoji druga. Kada je smatramo kao sebi jednaku, životnog partnera i uzajamnu podršku. Mi izumiremo jer nismo u modi. Nismo bahati, preglasni, siledžije. Naša vreme je prošlo.

stopIt

pre 5 godina

Informacija za muskarce: postoje zene kojima nije samo potomstvo u glavi i koje zele ljubav pre svega, a ne nekoga da ih oplodi.
Kao sto verujem da ni vama nije u glavi samo da pravite decu okolo.

Eh žene...

pre 5 godina

Muškarci jesu emotivniji od žena, to žene osećaju, ali to će priznati tek onda kad se to više neće ceniti. Do duše to se već sad ceni samo javno.
Ja sam npr izuzetno emotivan i to izuzetno mrzim kod sebe.
Znate li kada žena preglumljuje emocije? Onda kad odbija vaše reči utehe i zagrljaje.

dado-pg-it

pre 5 godina

Italija nema okean.... ovo je uslikano blizu Ancone(slikao moj prijatelj što živi tamo) na jadranskom moru....ovaj stari je svako veče sa suprugom išao da pozdravi more.( pročitao komentar prije "zašto je nije vodio dok je bila živa?).....a sad kad je umrla nosi njenu sliku da joj pokaže more i na ovakav način.... respekt

KK

pre 5 godina

Sve ste pokvarili sa ovim negativnim i glupim komentarima (čast izuzecima).
Pa eto ajd da zamislimo da jeste njegova žena na slici i da zamislimo samo koliko je on nju voleo i da zamislimo koliko mu nedostaje i koliko je tužna i emotivna slika; takođe pokazuje kako je voleti nekoga i kad ga nema više i osećati se voljeno pa makar samo u uspomenama nešto neprocenjivo i nešto što čini život.

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

mnogo smo počeli da kukamo kako nema više takvih muškaraca, bla bla...ima. nego šta nego ima. i džentlmena i dama. nego previše robujemo predpostavkama. a malo smo i izgubili strpljenje i sposobnost slušanja i osluškivanja tudjih potreba. osoba koja to ume, pored sebe ima istu takvu osobu. samo napred-Ljubav uvek pronadje put!

DuckyDuck

pre 5 godina

Meni je najtuznije kada bezosecajni ili nedovoljno osecajni ljudi (koji su zbog toga jos i manipulatori i hohstapleri, jer nemaju straha ni savesti) komentarisu kako ovako nesto ne postoji, jer polaze od sebe i misle da dobrote i ljubavi nema. Ima i jednog i drugog, samo je sve redje i redje, posto nas savest sprecava da vas takve bezosecajne zbrisemo sa lica zemlje, a vi se mnozite i satirete sve pred sobom.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@poštar...zato sto ti je u genima da budes hejter kao i vecina Srba.U nasoj zemlji ne postoje tople price,neznost i ljubav se ismevaju,dobrota se izvrce na stub stama.Zato nam je mnoooogo dobro...

how_about_no

pre 5 godina

@Always look at the bright side of life
Zao mi je sto nikad niste spoznali pravu ljubav.
Zena sam i za svog muskarca bih itekako i umrla i ubila, ne generalizujte.

sveta

pre 5 godina

Imam godina, iskustva dosta, kad god bih pokazao emocije zeni ona bi to iskoristila. Kad god emocije nisam pokazivao, zene su me jurile, ludele za mnom, cak i one koje su bile zauzete i kojima su njihovi muskarci poklanjali svu svoju paznju. Sad me pitajte sta sam naucio iz svega toga, isto ono sto ce vam I malobrojne ali iskrene zene reci.

laki

pre 5 godina

Da da bi muskarac bio ovakav,u prilici da oseti pravu ljubav,mora imati zenu koja ce biti takva i koja ce mu pruziti to.Slabo ima i muskaraca i zena koji su posveceni partnerima i porodici,vise nego sebi

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 16:54
Vojvodjanin, 08. jul 2018 16:33

Istina je to što pričate, ali ne razumete razlog. Žene i muškarci drugačije osećaju život. Žena rađa. Do kraja i bezuslovno voleće samo svoje dete. Muškarca može voleti istom količinom ljubavi, ali svakako ga voli drugačijom vrstom ljubavi. Zbog muškarca žena neće ni umreti ni ubiti, a za svoje dete...
Jednostavno i prirodno.

Vrana

pre 5 godina

Naravno da postoje normalni, emotivni, pametni muskarci, ali takvi se ne eksponiraju, ne pricaju o rialiti idiotima. Takvi danas treba i da se kriju, jer cesto nailaze na zene koje to iskoriscavaju i vrte ih oko malog prsta.
Sto si veci kreten bolje prodjes, ali da foliras da si kreten da bi bolje prosao?? Onda nisi sa pravom ako moras to raditi.

Naravno da postoje i takve zene, opet jako malo.

Ali kada se nadju dvoje takvih to je prava ljubav. Na zalost suvise, suvise malo....

I onda zivotaris bez snage da trazis tu pravu ljubav, u strahu da ce naradna biti jos gora. I niko nije srecan.

Bravo deko.

menjam sobnu lampu za dvosobnu

pre 5 godina

Dobrih zena i muskaraca na sve strane,samo nas bombarduju informacijama i to bednim,jer vek je informacija a ne istine i svi smo uplaseni i mislimo najgore,valjda je to neciji plan,ne znam zasto i zbog cega,mozda ne zelim ni da znam,al dobrih i pitomih ljudi ima svuda na svetu,svuda...

Никола87

pre 5 godina

@Vojvodjanin

О томе је незахвално доносити закључке, али оно што је по мени релативно сигурно је да је мушкарчева љубав према жени јаснија и директнија. Пошто се жене махом удају за мушкарце који су изнад њих по материјалном и социјалном статусу (имате и врло ретке случајеве да је обрнуто, али изузеци потврђују правило), неретко није лако разлучити да ли је један од мотива уласка у везу и брак са женине стране била и љубав. Узмите мој Крагујевац: на десетине бракова између мојих суграђанки и Италијана, било шефова фирми или ексклузивних, боље плаћених радника у истим. Неке од њих према њима вероватно и осећају љубав, али ко осим њих самих то да гарантује? Мушкарац с друге стране нема никакву "леву", прећутну корист од везе са женом коју је изабрао. У његовој љубави према њој свакако нема никаквог интереса, каквог сувише често има код жене када бира мушкарца, на жалост. Да не буде забуне, из мене не пишу фрустрација и комплекси, знам да је то чисти биолошки закон: женка бира мужјака најспособнијег да се стара о њој и младима. Било би деструктивно по њу и потомство да је друкчије.

Vagica

pre 5 godina

Ima takvih i muškaraca i žena, uvek bilo i biće. Fatalnih. Među fatalnima ima onih apsolutno predivnih, ali ima i onih đavolski predivnih, pa, kako se kome zalomi, sve je do sreće...
Muškarci više kukaju za ženama koje su ih godinama trpele i omogućile im život kakav su želeli, a žene za muškarcima koji su ih voleli i pružali im sve ono što žele.
Ima i danas i ovakvih ljubavi i svega što ide uz to, samo treba umeri videti.
Treba uvek biti zahvalan za ljubav koju dobiješ... Trenuci sa nekim se ne mogu vratiti, kupiti, ponoviti. Ništa nema lepše od njega kada se od srca smeje, tada ceo svet stane i skupi se u njegov osmeh. Sve to ne znači da moram na sav glas to svima pričati.

да да

pre 5 godina

Има их итекако али такви не интерсују данашње девојке, барем не у вучићстану !

NemanjaSO

pre 5 godina

Ovakvi muskarci ne postoje. To zena napravi duzinom braka. Naravno da neces patiti za nekim ko je sa tobom kratko.... A za nekim ko je sa tobom 20+ godina....

Petar

pre 5 godina

Naravno da ih ima,i to u velikom broju ali se to ne moze videti na prvom mestu jer nikada ne nadju prave partnere. Zene jednostavno nemaju tu dubinu da bi shvatile i razumele ovo. NJima je najveci domet da rode dete i na njega usmere svoju paznju. Tuzno ali istinito

Keš, kokica, šmekerica

pre 5 godina

Eee, BoBoo, i sta kazes preDpostavka, a ne preTpostavka. Dao bih ti minus k'o kuca i cake naravno!
A da, ima jos jedan lik sa komentarom: a sta ti znaci preglumljuje?
(Aleksandar Belic, 08. jul 2018 20:00)

Kritičaru, šta tebi znači "minus k'o kuca i cake"? Malo bez " kukica i kvakica" malo šatrovački, a kritikovao bi nečiji srpski. Manje me nerviraju ovi nepismeni nego vi što tvrdite da vas ograničava tastaura i frljate se šatrovačkim i posrbljenim engleskim izrazima

Takovakonako

pre 5 godina

@ Mare

Vidis Mare, kod mene je obrnuto. Sa svojim partnetom mogu da pricam o bilo cemu ali cim mu izjavim ljubav i pokazem emocije on em se povuce, em posle to iskortisti.
Iskoriscava to na nacin sto me ne postuje, prelazi granice pristojnosti u ophodjenju sa dr.zenama. Flertuje, nabacuje im se otvoreno, a kao ja sam tu volim ga i on mene voli i to je tako.
Mislim da sve to radi jer se plasi da se iskonski sa nekim poveze i plase ga dubine svega sto nas veze, pa me nesvesno gura od sebe.
Mene to izludjuje jer se osecam nit' tamo nit' vamo....i ne, razgovori nisu pomogli.

Trenutno vise ne znam ni sta smo, ni sta cemo biti.

P.S.strasno je sto uopste nismo deca, daleko od toga.

stopIt

pre 5 godina

Informacija za muskarce: postoje zene kojima nije samo potomstvo u glavi i koje zele ljubav pre svega, a ne nekoga da ih oplodi.
Kao sto verujem da ni vama nije u glavi samo da pravite decu okolo.

Dzens bond

pre 5 godina

Voleo sam nekoliko zena upravo tako, duboko, istinski. I posle toga patio godinama (ne nemam 100 godina). Ispunjen sto sam spoznao dubinu prave ljubavi, i danas sam im intimno zahvalan. A sta se desilo? Jedna me je ostavila zato sto sam zbog neprekidnog sagorevanja na poslu zaboravio da se zdravo hranim i bavim sportom, druga zato sto je shvatila da je volim pa je presla na drugog, treca je osetila takodje da je volim pa je krenula sa pritiscima i ucenama (zamisli kako lepa reakcija kad vidis da te neko voli). Od tada samo ratnicka boja i surovo, iskreno i lepo gazenje kad imam slobodnog vremena i dobrog raspolozenja. Jako plitak pol, pusti price ima takvih...bio sam sa zenama dijametralno suprotnih na papiru. A u sustini na isti nacin proste. Mozes samo na nacin real - politike biti sa njima. A to ipak prepustam onim "zrelima". Za mene jedino ljubav ima tezinu da bih ostao sa nekom. Ali tek tad ne mozes...

Aleksandar Belic

pre 5 godina

Eee, BoBoo, i sta kazes preDpostavka, a ne preTpostavka. Dao bih ti minus k'o kuca i cake naravno!
A da, ima jos jedan lik sa komentarom: a sta ti znaci preglumljuje?

Eh žene...

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 16:54
Vojvodjanin, 08. jul 2018 16:33

Istina je to što pričate, ali ne razumete razlog. Žene i muškarci drugačije osećaju život. Žena rađa. Do kraja i bezuslovno voleće samo svoje dete. Muškarca može voleti istom količinom ljubavi, ali svakako ga voli drugačijom vrstom ljubavi. Zbog muškarca žena neće ni umreti ni ubiti, a za svoje dete...
Jednostavno i prirodno.

(Always look at the bright side of life, 8. jul 2018 17:18)

To je priča za široke mase, nešto si naučio, ali nedovoljno poznaješ žene za ozbiljne rezgovore.
Žena, pošto se porodi i bebu dobije u naručje, najčešće ne oseća ništa i ne treba da se plaše što im izostaje majčinski instikt, on se ne javlja tako često, tamo gde se javi odmah, tu nastaje izuzetna povezanost majke i deteta kroz ceo život i neverbalna komunikacija i kada su na velikoj udaljenosti. Majka se za svoje dete vezuje postepeno i kada ostvari komunikaciju sa njom. Narvno isto je i sa muskarcima, imam dve ćerke, dok su bile bebe, nisam ih mogao prestati gledati i diviti se njihovoj lepoti. A kad su počele reagovati na okruženje, ma to je ludilo, javila se i očinska ljubav. sada su već velike devojke, ali za njih svoj život bih dao, ne bih ni trepnuo. A majke, naićiću na osudu ali ću reći, one najčešće svoju decu ne vole podjednako, dok muškarci i da žele, to ne mogu.

mala mo

pre 5 godina

Postoje, moj otac ode na grob moje majke, odnese cvece koje je ona volela, isprica se sa njom, skoro svaki mesec vec 7 godina.Bili su u braku 45 godina, zaljubili se kao tinejdzeri , zivot ih razdvojio pa se ponovo sreli i vise se nisu razdvajali.Svuda ga je pratila......on je nju negovao kad je bila tesko bolesna.Posle njene smrti kaze da je nijedna nije dostojna i ne bi se ponovo zenio.Svuda u stanu su i dalje njene i njihove zajednicke slike, da mu pravi drustvo i utehu.Takvi, pravi muskarci postoje!Prava ljubav gde se oboje zrtvuju i postuju!

Bane

pre 5 godina

Brkate ljubav i usamljenost, deda je zapravo usamljen....kada ostaris svakako si emotivno ranjiviji i osetljiviji jos kada ostanes bez osobe sa kojom si dugo a pri tome ostajes star i sam onda je to dosta tesko...njemu osoba sa slike trenutno jako nedostaje jer je usamljen i samim tim to stvara tugu. Veliko je pitanje da li je on voleo za zivota zenu i to pokazivao vise od prosecnog muskarca....ne verujem, ovo je samo odraz starosti i usamljenosti. Ako je uopste zena na slici.

Srki

pre 5 godina

Mnogi iz nekog meni nepoznatog razloga ne razumeju jednu jednostavnu stvar - tretman od strane partnera se zaslužuje, a ne dobija podrazumevano. Da biste bili poštovani, morate poštovati. Da biste bili voljeni, morate voleti. Kada to shvatimo, ovakve slike nam neće biti ništa neobično. Znaćemo da iza njih stoje godine prave ljubavi, međusobnog poštovanja i uvažavanja, i nećemo se izletati sa izjavama tipa "ovakvi se vise ne rađaju". Rađaju se, rađaće se i tu su među nama, samo nisu budale da se rasipaju na ljude koji to ni malo ne zaslužuju.

Bane

pre 5 godina

Uh, pokrenula se tema a ne znamo ni ko je na slici.....mozda je nedaj boze dete. Ja licno za zenom nikada ne bi patio ni zivom ni pokojnom. Takvo je moje iskustvo. Neki lik ovde lepo opisa kakav muskarac treba da bude....i sve pet..., mozda su zene iz njegove generacije i umele to da cene, ja kada god sam bio takav bio sam iskoriscen, namagarcen i odbacen. Kada sam poslao hladan kao kamen, grub i bezobrazan onda su stvari postale drugacije. Tako da nije stvar ljubavi, ja sam, na zalost, izgradio jako nisko misljenje o zenama generalno, pa onda ne gajim ni neki osecaj postovanja prema njima a samim tim ne mogu nista vise ni da osecam prema njima.

ekvilibrijum

pre 5 godina

Od jedne simapticne vesti, mi kao i uvek napravimo raspravu. Ako nije na nacionalnoj osnovi, onda muskraci vs zene ili obrnuto. I niko da se zabrine. Licno jos uvek verujem da postoji ljubav i postovanje, emotivni muskarci I zene. Na zalost, imala sam veliko ljubavno razocarenje, ali gledajuci brak mojih roditelja jos uvek verujem u ljubav. Koliko puta samo cujem da joj kaze volim te! Jeste da to mnogima izgleda nerealno, da ne kazem da to smatraju atavizam zaostalog drustva, ali zelim da verujem, jer zivot bez prave ljubavi je... glumiste. Ali cinejnica je da velikom brzinom stremimo bespolnom drustvu.

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

Aleksandar Belic
Hahahah....pa i jesam za minus, sa D umesto T. nisam ni primetila šta sam oTkucala, ali svejedno- nasmejao si me kao što danas niko nije. hvala ti mnogo ???

Caw

pre 5 godina

I šta sada ?
Treba ceo život da tuguješ za nečim?
Da si usamljen?
Teški trenuci su sastavni deo života i svakoga zadese, prirodno bi bilo da taj period prođe i da se krene dalje, okrene novi list.
Sećanja mu niko neće izbrisati ali nije ni suština samo plakati i živeti u prošlosti

Dante

pre 5 godina

Nije tacno da ovakvih muskaraca nema.samo je ovo ideal.danas se zivi brze.sva osecanja su cini mi se na fejsu.i niko nema vremena.a eto ja sam negde na polovini puta ovog gospodina.izgubio sam svoju ljubav(hvala bogu dobro je) ali nisam prestao da je volim.valja to nikada necu ni moci da ucinim.svoje snove i secanja na te trenutke stavio sam stihovima na papir.ziveci u nadi da ce kad mene ne bude jednog dana moci da ih procita.da ce znati da sam uvek bio tu.srcem.

Poeta

pre 5 godina

Sve u zivotu je manje vise prolazno i nebitno, a ovaj covek je pronasao smisao zivota, ljubav jelte;-).
A on sam sigurno nece imati za cim da zali kada dodje onaj "zadnji cas", jedno gotovo beznacajno bice u univerzumu, spoznalo je nesto, sto ni sami bogovi nisu u mogucnosti da osete i prozive.

yify

pre 5 godina

Mislim da su danasnje zene katastrofa. Neka ravnopravnost nesto, osilile se. A zapravo vidis po tome da su losija bica sve u svemu. I znaaatno manje emotivna kad vole od muskaraca. Nekad pomislim da je steta sto nisam gej..

Ja

pre 5 godina

stopIt

Pa za tvoju informaciju, postoje zene koje zele i ljubav i dete sa covekom koga vole! Verujem da je to vecina, ali nisu sve te srece. Komentar ti je vise nego degutantan.

Ray Donovan

pre 5 godina

Uvek će nam ostati to leto i taj plićak
Seti se šljunka, aaaaaaa.
Šalu na stranu, mi smo muškarci takvi ali danas svet pokušava da nas promeni.

DisordeR

pre 5 godina

Naše žene u Srbiji su čudo. Sve su u potrazi za pravi muškarcem, a one aman sve polu plastične!!! Od grudi do mozga!
(drug_stari, 9. jul 2018 08:12)

Pa ko je tebi kriv što izlaziš po splavovima pa srećeš takve?

Protoss

pre 5 godina

Mislim da su sve price ispricane. Sve se zna, covek kao ljudsko bice je doziveo sve. Sve je kulminiralo, ali ljubav nikada ne sme, kad nema ljubavi, postoji samo destrukcija, interes, smrt...Mislim da se sve sastoji od ljudskih sudbina i iskustava. Ako je covek doziveo razlicite sudbine, iskustava u zivotu, tako ce mu se graditi i stav prema mnogim stvarima. Jedino covek koji ima veliko srce, lavlje srce, dobru dusu, jak intelekt je covek koji ce u sebi gajiti najbolje vrednosti zivota i emocije. Zivot je u sustini jedna velika psihijatrija, sto vise ulazis u nju, mozes ili da procvetas ili da poludis, sve zavisi, od mnogo cega... Zivimo u vremenu i u sistemima raznih drustvenih nametnutih vrednosti, bedi, bogatstvu, duhovnoj bedi itd... Da, ovakvi muskarci postoje, svuda na planeti i uvek ce ih biti hvala bogu, zena takodje...Evo ja kao mlad sam obrazovan, imam pravo kucno vaspitanje, imam lepotu, kulturu, a imao sam jednu zenu u zivotu, bilo je tu verovatno i nekih neostvarenih veza ali dobro...Proziveo sam takve zivotne price i situacije, da su za mene musko zenski odnosi decija igra u smislu zasto me nije i zbog cega me je odbila itd...Boli kada nemas nikoga dugo i kada te neko odbije, ali moras da budes iznad svega, jer sutra kada te nema, svi ce oni nastaviti sa svojim zivotima, a tebe ce se secati samo oni koji su te cenili i voleli kao coveka, a verovatno i mozda niko, tako je i sa slavnima, bogatima ili siromasnima...Ali opet sve je to relativna i individualna stvar.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Шта ти је живот... Колико сам се само година трудио да писањем оставим траг. Колико само песама, колико мисли и живота је преточено у реч.. И ништа..
А овде је један коментар, за опис жениног и мог односа, више од 400 људи оценило, вероватно и прочитало...
Шалим се, хвала људи..
И мушкрци - храбро без патетике молим вас, судећи по коментарима слабо познајете жене, али то није ни важно, битно је да једну-своју добро познајете..

sanjuro

pre 5 godina

Izvan reproduktivne funcije, zajednica muskarca I zene apsolutno nema smisla. Zene ce uvek privlaciti srednjeskolski kosarkaski tim, kes I socijalna pozicija partnera, a muskarce silikonske grudi I brza kola.

Posle tebe necu vise voleti

pre 5 godina

@ Dante

Zna ona to. Samo joj je tesko da se opet prepusti jer cim te vidi seti se izdaje i prolivenih suza.
Mozda nikada nece biti isto ali tvoj pogled, osmeh, cvrst stisak ruke znace joj vise nego svi poljupci ostalih muskaraca sveta.
Velika njena greska je sto je mislila da ce te trajati citav zivot, a bilo je gotovo pre nego sto je i pocelo.

Dante

pre 5 godina

@ Dante- Hvala na lepim recima.da sam barem izdao nesto bilo bi mi lakse.bio sam tu za razgovor za savet za cutanje.kada nikog nije bilo.bio sam tu i poslednjih dana borio se i izborio da njen zivot poprimi pravi smisao.to me je kostalo i novca i prijatelja i zdravlja na kraju.nadam se da je srecna.da u zivotu ima sve.nije znala .njena mi je ljubav bila lek.i neka nikad i ne sazna da sve je moje bila zauvek.

Srboljub

pre 5 godina

Šta znači viralna fotografija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KREZUBI SMRDLJIVKO, 8. jul 2018 19:26)
ha-ha! kako vickasto: imao si biologiju, čuo za viruse i njihovu reprodukciju? ili si samo bio budan na srpskom? imaš pretraživače na netu, a ako je to suviše zahtevno i više si sklon knjizi i papiru, a ti, dobri čoveče, jutrom se u bibliteku zaputi, pa zaiskaj Vujakliju il' Klaića. Kako god i koekude, pomogao nadam se da jesam ti. (Uf, kakav smor, kao i ovaj špil puritanaca sa plusevima.)

Izvorinka Aleksic

pre 5 godina

A mozda deda drzi sliku svoje kuce na moru i gleda ka osobi koja se nalazi u visini zida tj. kolena ?? Ne vidimo zasto gleda ka dole a ne ka moru ??

DuckyDuck

pre 5 godina

Izvan reproduktivne funcije, zajednica muskarca I zene apsolutno nema smisla. Zene ce uvek privlaciti srednjeskolski kosarkaski tim, kes I socijalna pozicija partnera, a muskarce silikonske grudi I brza kola.
(sanjuro, 9. jul 2018 07:28)

Normalno je da vam atraktivne osobe privuku paznju, cak i kad volite drugu osobu. Ali treba znati voleti, a to se uci. Treba prvo voleti sebe sa svim svojim vrlinama i manama, ili jos mozda tacnije, pomiriti se sa samim sobom. Ne sa sudbinom - na sudbinu treba uticati onoliko koliko je do nas, pa ono sto nije do nas, kako bude bude. Ali treba se, pre svega, pomiriti sa samim sobom, svojim mogucnostima i svojim maksimalnim dometima u zivotu, kako biste te domete mogli da ostvarite, pa cete imati mesta u srcu za ljubav prema drugima.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 17:53

Nisam naučio, nego sam sama iskusila i doživela, i doživljavam :)
Nego, podsetiteste me na ono „Doktore, kako je biti majka?“ :)

Pricam ti pricu

pre 5 godina

Ne treba generalizovati ali 90 % nasih muskaraca juri da zavrsi kao neke seme i poslice, svi znaju nekog, nesto. Covek bi pomislio da im padaju pare sa neba kad pricaju. Za zene je obrnuto, one bi nekog ugladjenog papucara, koji ce totalno da im se podredi jer tako treba a usput i da ima i stan i kola i kes. E pa bato tesko da moze, takvi sami sebi biraju. A onda svi zajedno odu kuci da sa matorcima cekaju penziju da bi uzeli pare za teretanu i izlazak do grada. Zao mi je ali tako je.

Caw

pre 5 godina

I šta sada ?
Treba ceo život da tuguješ za nečim?
Da si usamljen?
Teški trenuci su sastavni deo života i svakoga zadese, prirodno bi bilo da taj period prođe i da se krene dalje, okrene novi list.
Sećanja mu niko neće izbrisati ali nije ni suština samo plakati i živeti u prošlosti

Petar

pre 5 godina

Naravno da ih ima,i to u velikom broju ali se to ne moze videti na prvom mestu jer nikada ne nadju prave partnere. Zene jednostavno nemaju tu dubinu da bi shvatile i razumele ovo. NJima je najveci domet da rode dete i na njega usmere svoju paznju. Tuzno ali istinito

Mare

pre 5 godina

Ne nego danas nema pravih žena. Ako pokažeš emocije iskoristiće te, ako joj kažeš da je voliš vrteće te oko malog prsta i juriti druge muškarce. Ako je čuvaš kao malo vode na dlanu rećiće da je gušiš, ako joj pokloniš pažnju opet je gušiš. Da bi se ja ponašao prema devojci kao prema dami onda ona prvo mora da bude dama.

Izvorinka Aleksic

pre 5 godina

A mozda deda drzi sliku svoje kuce na moru i gleda ka osobi koja se nalazi u visini zida tj. kolena ?? Ne vidimo zasto gleda ka dole a ne ka moru ??

Dzens bond

pre 5 godina

Voleo sam nekoliko zena upravo tako, duboko, istinski. I posle toga patio godinama (ne nemam 100 godina). Ispunjen sto sam spoznao dubinu prave ljubavi, i danas sam im intimno zahvalan. A sta se desilo? Jedna me je ostavila zato sto sam zbog neprekidnog sagorevanja na poslu zaboravio da se zdravo hranim i bavim sportom, druga zato sto je shvatila da je volim pa je presla na drugog, treca je osetila takodje da je volim pa je krenula sa pritiscima i ucenama (zamisli kako lepa reakcija kad vidis da te neko voli). Od tada samo ratnicka boja i surovo, iskreno i lepo gazenje kad imam slobodnog vremena i dobrog raspolozenja. Jako plitak pol, pusti price ima takvih...bio sam sa zenama dijametralno suprotnih na papiru. A u sustini na isti nacin proste. Mozes samo na nacin real - politike biti sa njima. A to ipak prepustam onim "zrelima". Za mene jedino ljubav ima tezinu da bih ostao sa nekom. Ali tek tad ne mozes...

Bane

pre 5 godina

Uh, pokrenula se tema a ne znamo ni ko je na slici.....mozda je nedaj boze dete. Ja licno za zenom nikada ne bi patio ni zivom ni pokojnom. Takvo je moje iskustvo. Neki lik ovde lepo opisa kakav muskarac treba da bude....i sve pet..., mozda su zene iz njegove generacije i umele to da cene, ja kada god sam bio takav bio sam iskoriscen, namagarcen i odbacen. Kada sam poslao hladan kao kamen, grub i bezobrazan onda su stvari postale drugacije. Tako da nije stvar ljubavi, ja sam, na zalost, izgradio jako nisko misljenje o zenama generalno, pa onda ne gajim ni neki osecaj postovanja prema njima a samim tim ne mogu nista vise ni da osecam prema njima.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Са 44 године живота, дивним браком, троје деце, смем да кажем да постоје овакви мушкарци, наравно и сам сам такав.
Читајући коментаре видим да многи не разликују када то прелази границу.
Нису жене криве, мушкараца је мало.
Кад кажем мушкарац, мислим на онога који држи реч, не вара, прича истину и својим понашањем бива пример у породици. Преузима одговорност, штити породицу и не крије се иза жене када га због нечега траже.. Тешко је али треба радити и на себи и на чувању породице.. Купити женама ситницу без разлога, изненадити их, а не само за 8.март. Помоћи, без тога да те она зове. Бити мозгом присутан.. И онда, онда можете све па и да покажете емоције, али не ко паћеник већ као мушкрац.. Жена и ја воду не пијемо да другом не однесемо, а ово пишем са њеног телефона..
Поштовање, поверење, посвећеност - и вратите служење војног рока, да вратите мушкарце.. За ово и за васпитавање деце нема школе.. Нема две исте приче.. Или осетиш, или..

Dott

pre 5 godina

Ovo može i drugačije da se tumači npr, žena vrednih muških suza više ne postoje.
Da treba glasati za jednu od dva tumačenja, nisam siguran koje bih izabrao.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 16:54
Vojvodjanin, 08. jul 2018 16:33

Istina je to što pričate, ali ne razumete razlog. Žene i muškarci drugačije osećaju život. Žena rađa. Do kraja i bezuslovno voleće samo svoje dete. Muškarca može voleti istom količinom ljubavi, ali svakako ga voli drugačijom vrstom ljubavi. Zbog muškarca žena neće ni umreti ni ubiti, a za svoje dete...
Jednostavno i prirodno.

Никола87

pre 5 godina

@Vojvodjanin

О томе је незахвално доносити закључке, али оно што је по мени релативно сигурно је да је мушкарчева љубав према жени јаснија и директнија. Пошто се жене махом удају за мушкарце који су изнад њих по материјалном и социјалном статусу (имате и врло ретке случајеве да је обрнуто, али изузеци потврђују правило), неретко није лако разлучити да ли је један од мотива уласка у везу и брак са женине стране била и љубав. Узмите мој Крагујевац: на десетине бракова између мојих суграђанки и Италијана, било шефова фирми или ексклузивних, боље плаћених радника у истим. Неке од њих према њима вероватно и осећају љубав, али ко осим њих самих то да гарантује? Мушкарац с друге стране нема никакву "леву", прећутну корист од везе са женом коју је изабрао. У његовој љубави према њој свакако нема никаквог интереса, каквог сувише често има код жене када бира мушкарца, на жалост. Да не буде забуне, из мене не пишу фрустрација и комплекси, знам да је то чисти биолошки закон: женка бира мужјака најспособнијег да се стара о њој и младима. Било би деструктивно по њу и потомство да је друкчије.

Bane

pre 5 godina

Brkate ljubav i usamljenost, deda je zapravo usamljen....kada ostaris svakako si emotivno ranjiviji i osetljiviji jos kada ostanes bez osobe sa kojom si dugo a pri tome ostajes star i sam onda je to dosta tesko...njemu osoba sa slike trenutno jako nedostaje jer je usamljen i samim tim to stvara tugu. Veliko je pitanje da li je on voleo za zivota zenu i to pokazivao vise od prosecnog muskarca....ne verujem, ovo je samo odraz starosti i usamljenosti. Ako je uopste zena na slici.

Eh žene...

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 16:54
Vojvodjanin, 08. jul 2018 16:33

Istina je to što pričate, ali ne razumete razlog. Žene i muškarci drugačije osećaju život. Žena rađa. Do kraja i bezuslovno voleće samo svoje dete. Muškarca može voleti istom količinom ljubavi, ali svakako ga voli drugačijom vrstom ljubavi. Zbog muškarca žena neće ni umreti ni ubiti, a za svoje dete...
Jednostavno i prirodno.

(Always look at the bright side of life, 8. jul 2018 17:18)

To je priča za široke mase, nešto si naučio, ali nedovoljno poznaješ žene za ozbiljne rezgovore.
Žena, pošto se porodi i bebu dobije u naručje, najčešće ne oseća ništa i ne treba da se plaše što im izostaje majčinski instikt, on se ne javlja tako često, tamo gde se javi odmah, tu nastaje izuzetna povezanost majke i deteta kroz ceo život i neverbalna komunikacija i kada su na velikoj udaljenosti. Majka se za svoje dete vezuje postepeno i kada ostvari komunikaciju sa njom. Narvno isto je i sa muskarcima, imam dve ćerke, dok su bile bebe, nisam ih mogao prestati gledati i diviti se njihovoj lepoti. A kad su počele reagovati na okruženje, ma to je ludilo, javila se i očinska ljubav. sada su već velike devojke, ali za njih svoj život bih dao, ne bih ni trepnuo. A majke, naićiću na osudu ali ću reći, one najčešće svoju decu ne vole podjednako, dok muškarci i da žele, to ne mogu.

sveta

pre 5 godina

Imam godina, iskustva dosta, kad god bih pokazao emocije zeni ona bi to iskoristila. Kad god emocije nisam pokazivao, zene su me jurile, ludele za mnom, cak i one koje su bile zauzete i kojima su njihovi muskarci poklanjali svu svoju paznju. Sad me pitajte sta sam naucio iz svega toga, isto ono sto ce vam I malobrojne ali iskrene zene reci.

Eh žene...

pre 5 godina

Muškarci jesu emotivniji od žena, to žene osećaju, ali to će priznati tek onda kad se to više neće ceniti. Do duše to se već sad ceni samo javno.
Ja sam npr izuzetno emotivan i to izuzetno mrzim kod sebe.
Znate li kada žena preglumljuje emocije? Onda kad odbija vaše reči utehe i zagrljaje.

да да

pre 5 godina

Има их итекако али такви не интерсују данашње девојке, барем не у вучићстану !

NemanjaSO

pre 5 godina

Ovakvi muskarci ne postoje. To zena napravi duzinom braka. Naravno da neces patiti za nekim ko je sa tobom kratko.... A za nekim ko je sa tobom 20+ godina....

stopIt

pre 5 godina

Informacija za muskarce: postoje zene kojima nije samo potomstvo u glavi i koje zele ljubav pre svega, a ne nekoga da ih oplodi.
Kao sto verujem da ni vama nije u glavi samo da pravite decu okolo.

sanjuro

pre 5 godina

Izvan reproduktivne funcije, zajednica muskarca I zene apsolutno nema smisla. Zene ce uvek privlaciti srednjeskolski kosarkaski tim, kes I socijalna pozicija partnera, a muskarce silikonske grudi I brza kola.

yify

pre 5 godina

Mislim da su danasnje zene katastrofa. Neka ravnopravnost nesto, osilile se. A zapravo vidis po tome da su losija bica sve u svemu. I znaaatno manje emotivna kad vole od muskaraca. Nekad pomislim da je steta sto nisam gej..

Aleksandar Belic

pre 5 godina

Eee, BoBoo, i sta kazes preDpostavka, a ne preTpostavka. Dao bih ti minus k'o kuca i cake naravno!
A da, ima jos jedan lik sa komentarom: a sta ti znaci preglumljuje?

Millennium

pre 5 godina

Mi smo vrsta koja izumire. Sretnemo tu i tamo jedni druge u prolazu. Klimnemo glavom kao znak raspoznavanja i nastavimo dalje. Mi, koji i dalje ustajemo sa stolice kada dama prilazi, mi koji držimo vrata, koji pridrže kaput kada se ona oblači, koji smo verni, koji smo spremni da život provedemo pored jedne i kada za nas ne postoji druga. Kada je smatramo kao sebi jednaku, životnog partnera i uzajamnu podršku. Mi izumiremo jer nismo u modi. Nismo bahati, preglasni, siledžije. Naša vreme je prošlo.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Postoje, itekako postoje, ali su danas uplaseni da ako otkriju svoju emotivnu stranu ne padnu zenama u oci. Sve u svemu da bi ovakav muskarac postojao mora postojati i takva zena ili obrnuto.

how_about_no

pre 5 godina

@Always look at the bright side of life
Zao mi je sto nikad niste spoznali pravu ljubav.
Zena sam i za svog muskarca bih itekako i umrla i ubila, ne generalizujte.

stopIt

pre 5 godina

Informacija za muskarce: postoje zene kojima nije samo potomstvo u glavi i koje zele ljubav pre svega, a ne nekoga da ih oplodi.
Kao sto verujem da ni vama nije u glavi samo da pravite decu okolo.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@poštar...zato sto ti je u genima da budes hejter kao i vecina Srba.U nasoj zemlji ne postoje tople price,neznost i ljubav se ismevaju,dobrota se izvrce na stub stama.Zato nam je mnoooogo dobro...

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

mnogo smo počeli da kukamo kako nema više takvih muškaraca, bla bla...ima. nego šta nego ima. i džentlmena i dama. nego previše robujemo predpostavkama. a malo smo i izgubili strpljenje i sposobnost slušanja i osluškivanja tudjih potreba. osoba koja to ume, pored sebe ima istu takvu osobu. samo napred-Ljubav uvek pronadje put!

Keš, kokica, šmekerica

pre 5 godina

Eee, BoBoo, i sta kazes preDpostavka, a ne preTpostavka. Dao bih ti minus k'o kuca i cake naravno!
A da, ima jos jedan lik sa komentarom: a sta ti znaci preglumljuje?
(Aleksandar Belic, 08. jul 2018 20:00)

Kritičaru, šta tebi znači "minus k'o kuca i cake"? Malo bez " kukica i kvakica" malo šatrovački, a kritikovao bi nečiji srpski. Manje me nerviraju ovi nepismeni nego vi što tvrdite da vas ograničava tastaura i frljate se šatrovačkim i posrbljenim engleskim izrazima

Srboljub

pre 5 godina

Šta znači viralna fotografija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KREZUBI SMRDLJIVKO, 8. jul 2018 19:26)
ha-ha! kako vickasto: imao si biologiju, čuo za viruse i njihovu reprodukciju? ili si samo bio budan na srpskom? imaš pretraživače na netu, a ako je to suviše zahtevno i više si sklon knjizi i papiru, a ti, dobri čoveče, jutrom se u bibliteku zaputi, pa zaiskaj Vujakliju il' Klaića. Kako god i koekude, pomogao nadam se da jesam ti. (Uf, kakav smor, kao i ovaj špil puritanaca sa plusevima.)

Takovakonako

pre 5 godina

@ Mare

Vidis Mare, kod mene je obrnuto. Sa svojim partnetom mogu da pricam o bilo cemu ali cim mu izjavim ljubav i pokazem emocije on em se povuce, em posle to iskortisti.
Iskoriscava to na nacin sto me ne postuje, prelazi granice pristojnosti u ophodjenju sa dr.zenama. Flertuje, nabacuje im se otvoreno, a kao ja sam tu volim ga i on mene voli i to je tako.
Mislim da sve to radi jer se plasi da se iskonski sa nekim poveze i plase ga dubine svega sto nas veze, pa me nesvesno gura od sebe.
Mene to izludjuje jer se osecam nit' tamo nit' vamo....i ne, razgovori nisu pomogli.

Trenutno vise ne znam ni sta smo, ni sta cemo biti.

P.S.strasno je sto uopste nismo deca, daleko od toga.

dado-pg-it

pre 5 godina

Italija nema okean.... ovo je uslikano blizu Ancone(slikao moj prijatelj što živi tamo) na jadranskom moru....ovaj stari je svako veče sa suprugom išao da pozdravi more.( pročitao komentar prije "zašto je nije vodio dok je bila živa?).....a sad kad je umrla nosi njenu sliku da joj pokaže more i na ovakav način.... respekt

Vagica

pre 5 godina

Ima takvih i muškaraca i žena, uvek bilo i biće. Fatalnih. Među fatalnima ima onih apsolutno predivnih, ali ima i onih đavolski predivnih, pa, kako se kome zalomi, sve je do sreće...
Muškarci više kukaju za ženama koje su ih godinama trpele i omogućile im život kakav su želeli, a žene za muškarcima koji su ih voleli i pružali im sve ono što žele.
Ima i danas i ovakvih ljubavi i svega što ide uz to, samo treba umeri videti.
Treba uvek biti zahvalan za ljubav koju dobiješ... Trenuci sa nekim se ne mogu vratiti, kupiti, ponoviti. Ništa nema lepše od njega kada se od srca smeje, tada ceo svet stane i skupi se u njegov osmeh. Sve to ne znači da moram na sav glas to svima pričati.

laki

pre 5 godina

Da da bi muskarac bio ovakav,u prilici da oseti pravu ljubav,mora imati zenu koja ce biti takva i koja ce mu pruziti to.Slabo ima i muskaraca i zena koji su posveceni partnerima i porodici,vise nego sebi

Ray Donovan

pre 5 godina

Uvek će nam ostati to leto i taj plićak
Seti se šljunka, aaaaaaa.
Šalu na stranu, mi smo muškarci takvi ali danas svet pokušava da nas promeni.

Vrana

pre 5 godina

Naravno da postoje normalni, emotivni, pametni muskarci, ali takvi se ne eksponiraju, ne pricaju o rialiti idiotima. Takvi danas treba i da se kriju, jer cesto nailaze na zene koje to iskoriscavaju i vrte ih oko malog prsta.
Sto si veci kreten bolje prodjes, ali da foliras da si kreten da bi bolje prosao?? Onda nisi sa pravom ako moras to raditi.

Naravno da postoje i takve zene, opet jako malo.

Ali kada se nadju dvoje takvih to je prava ljubav. Na zalost suvise, suvise malo....

I onda zivotaris bez snage da trazis tu pravu ljubav, u strahu da ce naradna biti jos gora. I niko nije srecan.

Bravo deko.

menjam sobnu lampu za dvosobnu

pre 5 godina

Dobrih zena i muskaraca na sve strane,samo nas bombarduju informacijama i to bednim,jer vek je informacija a ne istine i svi smo uplaseni i mislimo najgore,valjda je to neciji plan,ne znam zasto i zbog cega,mozda ne zelim ni da znam,al dobrih i pitomih ljudi ima svuda na svetu,svuda...

KK

pre 5 godina

Sve ste pokvarili sa ovim negativnim i glupim komentarima (čast izuzecima).
Pa eto ajd da zamislimo da jeste njegova žena na slici i da zamislimo samo koliko je on nju voleo i da zamislimo koliko mu nedostaje i koliko je tužna i emotivna slika; takođe pokazuje kako je voleti nekoga i kad ga nema više i osećati se voljeno pa makar samo u uspomenama nešto neprocenjivo i nešto što čini život.

ekvilibrijum

pre 5 godina

Od jedne simapticne vesti, mi kao i uvek napravimo raspravu. Ako nije na nacionalnoj osnovi, onda muskraci vs zene ili obrnuto. I niko da se zabrine. Licno jos uvek verujem da postoji ljubav i postovanje, emotivni muskarci I zene. Na zalost, imala sam veliko ljubavno razocarenje, ali gledajuci brak mojih roditelja jos uvek verujem u ljubav. Koliko puta samo cujem da joj kaze volim te! Jeste da to mnogima izgleda nerealno, da ne kazem da to smatraju atavizam zaostalog drustva, ali zelim da verujem, jer zivot bez prave ljubavi je... glumiste. Ali cinejnica je da velikom brzinom stremimo bespolnom drustvu.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Eh žene..., 08. jul 2018 17:53

Nisam naučio, nego sam sama iskusila i doživela, i doživljavam :)
Nego, podsetiteste me na ono „Doktore, kako je biti majka?“ :)

Nekad Bo a sada Boo jer mi maznuše nik

pre 5 godina

Aleksandar Belic
Hahahah....pa i jesam za minus, sa D umesto T. nisam ni primetila šta sam oTkucala, ali svejedno- nasmejao si me kao što danas niko nije. hvala ti mnogo ???

DuckyDuck

pre 5 godina

Meni je najtuznije kada bezosecajni ili nedovoljno osecajni ljudi (koji su zbog toga jos i manipulatori i hohstapleri, jer nemaju straha ni savesti) komentarisu kako ovako nesto ne postoji, jer polaze od sebe i misle da dobrote i ljubavi nema. Ima i jednog i drugog, samo je sve redje i redje, posto nas savest sprecava da vas takve bezosecajne zbrisemo sa lica zemlje, a vi se mnozite i satirete sve pred sobom.

Dante

pre 5 godina

Nije tacno da ovakvih muskaraca nema.samo je ovo ideal.danas se zivi brze.sva osecanja su cini mi se na fejsu.i niko nema vremena.a eto ja sam negde na polovini puta ovog gospodina.izgubio sam svoju ljubav(hvala bogu dobro je) ali nisam prestao da je volim.valja to nikada necu ni moci da ucinim.svoje snove i secanja na te trenutke stavio sam stihovima na papir.ziveci u nadi da ce kad mene ne bude jednog dana moci da ih procita.da ce znati da sam uvek bio tu.srcem.

Ja

pre 5 godina

stopIt

Pa za tvoju informaciju, postoje zene koje zele i ljubav i dete sa covekom koga vole! Verujem da je to vecina, ali nisu sve te srece. Komentar ti je vise nego degutantan.

Dante

pre 5 godina

@ Dante- Hvala na lepim recima.da sam barem izdao nesto bilo bi mi lakse.bio sam tu za razgovor za savet za cutanje.kada nikog nije bilo.bio sam tu i poslednjih dana borio se i izborio da njen zivot poprimi pravi smisao.to me je kostalo i novca i prijatelja i zdravlja na kraju.nadam se da je srecna.da u zivotu ima sve.nije znala .njena mi je ljubav bila lek.i neka nikad i ne sazna da sve je moje bila zauvek.

mala mo

pre 5 godina

Postoje, moj otac ode na grob moje majke, odnese cvece koje je ona volela, isprica se sa njom, skoro svaki mesec vec 7 godina.Bili su u braku 45 godina, zaljubili se kao tinejdzeri , zivot ih razdvojio pa se ponovo sreli i vise se nisu razdvajali.Svuda ga je pratila......on je nju negovao kad je bila tesko bolesna.Posle njene smrti kaze da je nijedna nije dostojna i ne bi se ponovo zenio.Svuda u stanu su i dalje njene i njihove zajednicke slike, da mu pravi drustvo i utehu.Takvi, pravi muskarci postoje!Prava ljubav gde se oboje zrtvuju i postuju!

Poeta

pre 5 godina

Sve u zivotu je manje vise prolazno i nebitno, a ovaj covek je pronasao smisao zivota, ljubav jelte;-).
A on sam sigurno nece imati za cim da zali kada dodje onaj "zadnji cas", jedno gotovo beznacajno bice u univerzumu, spoznalo je nesto, sto ni sami bogovi nisu u mogucnosti da osete i prozive.

Pricam ti pricu

pre 5 godina

Ne treba generalizovati ali 90 % nasih muskaraca juri da zavrsi kao neke seme i poslice, svi znaju nekog, nesto. Covek bi pomislio da im padaju pare sa neba kad pricaju. Za zene je obrnuto, one bi nekog ugladjenog papucara, koji ce totalno da im se podredi jer tako treba a usput i da ima i stan i kola i kes. E pa bato tesko da moze, takvi sami sebi biraju. A onda svi zajedno odu kuci da sa matorcima cekaju penziju da bi uzeli pare za teretanu i izlazak do grada. Zao mi je ali tako je.

DisordeR

pre 5 godina

Naše žene u Srbiji su čudo. Sve su u potrazi za pravi muškarcem, a one aman sve polu plastične!!! Od grudi do mozga!
(drug_stari, 9. jul 2018 08:12)

Pa ko je tebi kriv što izlaziš po splavovima pa srećeš takve?

Posle tebe necu vise voleti

pre 5 godina

@ Dante

Zna ona to. Samo joj je tesko da se opet prepusti jer cim te vidi seti se izdaje i prolivenih suza.
Mozda nikada nece biti isto ali tvoj pogled, osmeh, cvrst stisak ruke znace joj vise nego svi poljupci ostalih muskaraca sveta.
Velika njena greska je sto je mislila da ce te trajati citav zivot, a bilo je gotovo pre nego sto je i pocelo.

Srki

pre 5 godina

Mnogi iz nekog meni nepoznatog razloga ne razumeju jednu jednostavnu stvar - tretman od strane partnera se zaslužuje, a ne dobija podrazumevano. Da biste bili poštovani, morate poštovati. Da biste bili voljeni, morate voleti. Kada to shvatimo, ovakve slike nam neće biti ništa neobično. Znaćemo da iza njih stoje godine prave ljubavi, međusobnog poštovanja i uvažavanja, i nećemo se izletati sa izjavama tipa "ovakvi se vise ne rađaju". Rađaju se, rađaće se i tu su među nama, samo nisu budale da se rasipaju na ljude koji to ni malo ne zaslužuju.

DuckyDuck

pre 5 godina

Izvan reproduktivne funcije, zajednica muskarca I zene apsolutno nema smisla. Zene ce uvek privlaciti srednjeskolski kosarkaski tim, kes I socijalna pozicija partnera, a muskarce silikonske grudi I brza kola.
(sanjuro, 9. jul 2018 07:28)

Normalno je da vam atraktivne osobe privuku paznju, cak i kad volite drugu osobu. Ali treba znati voleti, a to se uci. Treba prvo voleti sebe sa svim svojim vrlinama i manama, ili jos mozda tacnije, pomiriti se sa samim sobom. Ne sa sudbinom - na sudbinu treba uticati onoliko koliko je do nas, pa ono sto nije do nas, kako bude bude. Ali treba se, pre svega, pomiriti sa samim sobom, svojim mogucnostima i svojim maksimalnim dometima u zivotu, kako biste te domete mogli da ostvarite, pa cete imati mesta u srcu za ljubav prema drugima.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Шта ти је живот... Колико сам се само година трудио да писањем оставим траг. Колико само песама, колико мисли и живота је преточено у реч.. И ништа..
А овде је један коментар, за опис жениног и мог односа, више од 400 људи оценило, вероватно и прочитало...
Шалим се, хвала људи..
И мушкрци - храбро без патетике молим вас, судећи по коментарима слабо познајете жене, али то није ни важно, битно је да једну-своју добро познајете..

Protoss

pre 5 godina

Mislim da su sve price ispricane. Sve se zna, covek kao ljudsko bice je doziveo sve. Sve je kulminiralo, ali ljubav nikada ne sme, kad nema ljubavi, postoji samo destrukcija, interes, smrt...Mislim da se sve sastoji od ljudskih sudbina i iskustava. Ako je covek doziveo razlicite sudbine, iskustava u zivotu, tako ce mu se graditi i stav prema mnogim stvarima. Jedino covek koji ima veliko srce, lavlje srce, dobru dusu, jak intelekt je covek koji ce u sebi gajiti najbolje vrednosti zivota i emocije. Zivot je u sustini jedna velika psihijatrija, sto vise ulazis u nju, mozes ili da procvetas ili da poludis, sve zavisi, od mnogo cega... Zivimo u vremenu i u sistemima raznih drustvenih nametnutih vrednosti, bedi, bogatstvu, duhovnoj bedi itd... Da, ovakvi muskarci postoje, svuda na planeti i uvek ce ih biti hvala bogu, zena takodje...Evo ja kao mlad sam obrazovan, imam pravo kucno vaspitanje, imam lepotu, kulturu, a imao sam jednu zenu u zivotu, bilo je tu verovatno i nekih neostvarenih veza ali dobro...Proziveo sam takve zivotne price i situacije, da su za mene musko zenski odnosi decija igra u smislu zasto me nije i zbog cega me je odbila itd...Boli kada nemas nikoga dugo i kada te neko odbije, ali moras da budes iznad svega, jer sutra kada te nema, svi ce oni nastaviti sa svojim zivotima, a tebe ce se secati samo oni koji su te cenili i voleli kao coveka, a verovatno i mozda niko, tako je i sa slavnima, bogatima ili siromasnima...Ali opet sve je to relativna i individualna stvar.