Petak, 29.06.2018.

17:51

Uhapšena glumica Suzan Sarandon

Izvor: B92

Uhapšena glumica Suzan Sarandon IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

mikula Mali

pre 5 godina

@ EU Citizen - Uzalud se ti predstavljas kao EU gradjanin kada ti je svest na nivou bronzanog doba (jer sve vidis kao "ili crno ili belo").

X=iks

pre 5 godina

E moj Ventura, to ti je po Vuku. Kada je on pisao pravopis to je bilo nesto napredno, jer je vecina Srbije bila nepismena. Sada je smesno...
(pravopis treba menjati, 30. jun 2018 00:26)

Taj, toboz fonetski, pravopis (jer, zaista fonetski pravopis je, zapravo, nemoguc) bio je koristan u svoje vreme jedino zato sto je davao mogucnost brzeg elementarnog opisnenjavanja cobana - za 2 umesto za 4 meseca. Sve nakon toga je cista katastrofa, u svakom smislu, pocev od mentalnih posledica koje ostavlja. To ne znaci da ondasnjem pravopisu nije bila neophodna temeljna reforma. Ali, to ne mozee biti posao za jednog coveka, kakvu god ludacku energiju taj covek imao (na tome se Vuku Stafanovicu Karadzicu svakako mora odati priznanje), a narocito ne za polupismenog, priucenog "lingvistu", kakav je bio on.

EU Citizen

pre 5 godina

Žena nije od juče, već ceo jedan dug šteočinski život zadrta komunjara, koja je, istina, kritikovala i demokrate, ali samo zato što nisu bili dovoljni pljačkaši, socijalisti i prijatelji neradnika i parazita za njene ultralevičarske standarde. Dakle, ko ju je uhapsio, svaka mu čast, ti ljudi koji protestuju su petokolonaši i neprijatelji svih vrednih i odgovornih građana SAD, koji brane i podržavaju kriminal, odnosno ilegalne prelaske granice čiji je jedini cilj ekonomska emigracija, a to rade jer misle da će to "popraviti" izborne rezultate demokrata i tako i njima omogućiti da putem državnog kriminala i otimačine lakše žive na tuđ račun. Jedina šteta je što će je, naravno, odmah pustiti.

Niko ne vlada vecno....

pre 5 godina

@Adriano_Galliano

Demonstracije i otpori su tekovine demokratije, samo kod nas se smatra da je vlast neprikosnovena, i da se bune samo strani placenici i tajkuni, koji zele da se docepaju vlasti da bi krali, pljackali i trpali u svoje dzepove...(Vidi sta o tome kaze A.Vucic....)

Gru

pre 5 godina

Ovaj zakon u USA je jako star. Cak i u filmovima i serijama mozemo videti te situacije. Zanumljivo da im nije smetao za vreme demokrata:) A sto se tice Otpora, pogledajte svi Revolutiom Busines sa S. Popovicen gde se otvorno govori od milion usd koliko su preznici u USD izdvojili za srpski otpor:)

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Da nije bilo 'placenog' otpora,jos bi ti Sloba bio predsednik.
(Mix, 29. jun 2018 19:24)
A skinuli smo Slobu da bi došao ovaj, je l da?

123

pre 5 godina

@Zoroaster,

Nezavisno kojoj ti naciji pripadas tvoj izliv i nacin izrazavanja je vrlo primitivan. Pojedinci kao sto si ti su ono cega se Srbija i bilo koja druga nacija stidi.

objektivno

pre 5 godina

Samo da pozdravim domace sledbenike americkih liberala u Srbiji. Zivim u Americi i dobro poznajem ove ovde i njihovu mizernu egzistenciju, ali vi ste tek prica za sebe, isto tako ste samo zainteresovani za svoje privilegije koje su nazalost neuporedivo manje. I naravno svi koji nisu ispranog mozga su glupi, neobrazovani, sledbenici Hitlera, itd.

Iz ugla

pre 5 godina

Мени је потпуно логично да се преведе име фонетски на ћирилицу како се чита, да би људи правилније изговорили. То што српски језик има два писма па може како хоће је предност наше културе грађене између источног и западног римског царства.

pravopis treba menjati

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People ...
(ventura, 29. jun 2018 19:34)
E moj Ventura, to ti je po Vuku. Kada je on pisao pravopis to je bilo nesto napredno, jer je vecina Srbije bila nepismena. Sada je smesno...najbolji mi je klovn, jer zaboga pise se clown. Ocito je neko znao da se C cita K, a za drugo bas i nije imao pojma.

nisam ja, ja je

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Može, ali kad vi u Americi počnete da pišete ruska, arapska i kineska imena onako kako se pišu, bez translacije. (only fools and horses, 29. jun 2018 20:06)

Na engleskom se, po pravilu, ruska, arapska i kineska imena pisu onako kako Rusi, Arapi i Kinezi kazu da ih treba pisati latinicom. Sva ostala imena (tj. imena na jezicima koji se sluze latinicnim pismom) pisu se onako kako su zapisana tamo gde su utvrdjena. Ako se radi o imenima osoba, onda su to maticne knjige. Jer, samo to je ime! Ime je ono sto je *zapisano*, a svako moze izgovarati kako god hoce, kao sto svako moze davati kakav god hoce nadimak. (Razumljivo da se u engleskom tekstu ne moze pretendovati na crtice, kvacice i raznorazne recke i visuljke, nego samo na elementarna latinicna slova.) Vi "po srpskom" dajete sebi za pravo da iz cista mira prekrstavate nepoznate ljude kojima niste ni roditelj ni kum. Neshvatljiv bezobrazluk, koji se ne moze pravdati ni ociglednom gluposcu i primitivizmom.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

Колико се сећам, један од коловођа ОТПОР-а је за његове "услуге" у једној земљи добио цело острво уместо новца. Нису имали да му исплате у кешу па су му дали у натури - острво?

Oliver

pre 5 godina

Verujem da je ovo prvi i poslednji Trampov mandat.
(Bardami,

Pogresno verujes.Trump sigurno pobedjuje 2020. Prvo,nema adekvatnog protivkandidata.Drugo,on je ispunio sva svoja obecanja svojoj birackoj bazi,sto znaci da ce oni izaci u istom broju i na narednim izborima,a to garantuje pobedu u elektorskim glasovima. Ziveo Donald Dzej Tramp,jedan od najvecih americkih predsednika svih vremena!

my way

pre 5 godina

Госпођа вредна поштовања, једна од ретких у Холивуду. Критикује све лоше у америчкој политици. Носила је ону чувену мету за време бомбардовања наше земље и камо лепе среће да она води САД, а не да је у тој "демократској" земљи у којој имаш пуно право и слободу да се покораваш хапсе.

SanFrancisco

pre 5 godina

(Bardami, 29. jun 2018 21:26)

Za tvoju informaciju zakon o kojem se prica je uveden od strane Obame i njegove administracije, te pre nego velicas doticnog proveri malo ko je sta uradio i uveo.

milodar

pre 5 godina

@Realno stvar je pravopisa. nas je jednostavno drugaciji od pravopisa enlgeskog jezika.
tolerancija i prihvatanje razliicitosti je demokratska tekovina.

Bardami

pre 5 godina

Inteligentna i hrabra žena. Svaka čast. Nije podržavala ni Trampa, ni Hilari, i to pokazuje njenu moć ispravnog rasudjivanja. Posle Obame nastupio je period loših, nekvalitetnih, predsedničkih
kandidata u oba tabora. Verujem da je ovo prvi i poslednji Trampov mandat.

Dr. Nebojša Sheldon

pre 5 godina

(ventura, 29. jun 2018 19:34)

I mi tebe molimo da se okaneš naših portala i komentarišeše na Вашингтон Пост-у... tamo pametuj.
(Mica neverica, 29. jun 2018 20:42)

U pravu je, prošlo je 200 godina od Vuka, kada su svi bili nepismeni.
Bar engleske reči da pišemo kako se piše, na primer Čajna rejlvejz roud korporejšn, smešno je!

ivan

pre 5 godina

Pa nije ti ovo hrvacki sajt covece , u srpskom jeziku se sve strane reci pisu onako kako se izgovaraju, i koga zanima sto ti zivis 44 god u americi , jel to neka titula??

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Realno

pre 5 godina

@only fools and horses

U Americi ne pisu Novak Djokovic na primer Nouwak Dzokovik vec se pise po srpskom a ko kako izgovara to je driga stvar. Niko nema prava da menja slova niti red slova u necemu. Dok nasi znaju mnogooo da izvrcu, tako da mi ladno na nekog ko se preziva Jones prekrstimo nez pardona u Dzons bas tako lako. Misli o tome.

Goran

pre 5 godina

Susan Sarandon je privedena da bi joj bila urucena preksrajna prijava i nakon toga je pustena. Niti je podrzavam niti je osudjujem samo kazem sta se desilo.

sasav

pre 5 godina

jadni "imigranti" koji ilegalno prelaze granicu! nego, gde su slike ovih sto protestvuju sa "jadnicima" koje su primili u svoje milionske vile?

tomica chicago

pre 5 godina

Пример грађанске храбрости и друштвене одговорности. Док огромна већина квази-уметника код нас или срамотно ћуте или љубе скуте малом од Шешеља или Путину.
(Мио, 29. jun 2018 18:26)
Nije sve bas tako kako izgleda! Uhapsena je zena koja ima milione dolara na racunu! Ovde je prosto...uhapsena a nije imala dugu cev u rukama. Platice i izaci ce za 24 sata! Posle toga na sud...brani se sa slobode...platice kaznu i sve reseno! U slucaju da je uhapsen neko bez kesa zavrsio je sa slobodom bar za godinu dana! U USA je sve ili imas kes ili nemas!

sasav

pre 5 godina

Da li bi neko bio ljubazan da postavi sliku ove glumice sa protesta protiv bombardovanja Srbije, rata u Iraku, agresije na Libiju...? Unapred zahvalan.

samo kažem

pre 5 godina

Svako ko je malo ispratio njene izjave i nastupe u decenijama iza nas video je da je ona oštro kritikovala svakog predsednika do sada i da je bila protiv svih tih agresija i napada koje su izvršili. Otvoreno je stala i protiv Hilari jer je rekla da se protiv zla ne možeš boriti zlom. Podržala je Bernija na kraju jer je u njemu videla čoveka koji bi da se okrene unutrašnjim problemima, a ne još jednoj vojnoj histeriji. Daleko je ona od jednog klasičnog bogatog demokrate koji sedi ususkan u svojoj vili u nekom zelenom predgradju.

Djura

pre 5 godina

Nije me jasan ovaj protest.

Pa Tramp je na pritisak javnosti doneo
izvrsnu odluku da se to vise ne sprovodi.

Cak je i sud posle njega nalozio da se to vise ne sme raditi.

Inace ta praksa nije pocela od Trampa ali to nije popularno da se kaze posto je on sada neprijatelj #1 i za sve je kriv.
Za obavastenje pucanstva Obama je rekorder po proterivanju u istoriji sa oko 3 miliona ilegalaca. Pobedio je sve konzerativce.
Naravno sada demokrate imaju tesku amneziju u vezi toga.
Sto bi rekao Sojic tacno se secam da se ne secam.

Ovde se radi o ljudima koji ulaze u USA ilegalno ali to ne znaci da oni nemaju bas nikava prava.

Tramp bi zeleo da ih ekspreno vrati odakle su dosli dok demokrate mole boga da oni ostanu i jednog dana glasaju za njih.
Cela stvar je oko buducih glasova sve ostalo je dimna zavesa.

dosadno u penziji -e to su ljudska prava kada te uapse i ništa (a doživljaj ko da su te nacisti spalili)

pre 5 godina

@sam sebi
jedemo g***na gde ima, jel da????

Zoran Simic

pre 5 godina

Bas mi je zao sto ova "elita iz Holivuda" nije ni prstom mrdnula kada su harali planetom neki drugi americki predsednici. Sad su se odjednom svi probudili , kao glup im i netolerantan predsednik, satro sav je nikakav.Zar oni nisu videli koliko su ratova u svetu zapoceli, finansirali, vodili Clinton, Bush I njihovi predhodnici od '45-te pa ovamo?
A sto se tice vas komentatora neznalica koji tupite o placenom Otporu, ne dao vam Bog da dozivite '90-te na onaj nacin na koji su doziveli 90% stanovnistva Srbije ,zahvaljujuci tom nesretnom Milosevicu.

only fools and horses

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Može, ali kad vi u Americi počnete da pišete ruska, arapska i kineska imena onako kako se pišu, bez translacije.

dakiliz

pre 5 godina

A vama stvarno nije sumljivo što pouzdano znate takve stari a recimo, u školi je išlo jako teško?!
(dragan, 29. jun 2018 19:22)

Nije nam sumLJivo

the doors of perception

pre 5 godina

Sudeci po komentarima, Srbi trampoljupci opasno klize u fasizam... Zena koja se ostvarila vjerovatno na svakom planu, profesionalno, duhovno i materijalno, umjesto da uziva negdje na Maldivima, protestvuje protiv svoga velikog vodje, a Srbi kritikuju, osudjuju iz udobnosti svojih izlizanih fotelja i razmisljaju da li da sutra natoce gorivo ili ipak da imaju meso za rucak...
(danguba, 29. jun 2018 19:27)

Odakle vama da su svi sa negativnim komentarima bas Srbi?! Sesto culo, pasulj ili to samo sapucu kompleksi?

iznogud

pre 5 godina

Juce sam nabasao na jednom od inace vec i smaracke kablovske programske seme na stari film sa Carlstom Hestonom u glavnon ulozi..mislim da se film zove Zemljotres..odmah sam ugasio tv..iz objektivizma..a predivnu i nadasve inspirativnu u svakome smislu..doticnu damu bi gledao i u onim najglupljim reklamam..koje inace uopste ne gledam..a vi svi hejteri koji gu*ice niste mrdnuli iz ove smrdije od ove nase nesretne Srbije..umrecete u svome negativizmu..toliko..

2 i 2 su 4

pre 5 godina

To sto je neko dobar glumac/glumica, ne znaci da je moralan ili da ima dobre namere, a ponajmanje znaci da se razume u druge discipline. Tu se ljudi cesto upecaju jer su ih mediji navikli da slede javne licnosti. A te javne licnosti koje su dobri pevaci, glumci, sportisti, za politiku su najcesce diletanti. Da ne pricamo o istoriji, pravnim naukama, ekonomiji... Kada bi te iste javne licnosti, ukljucujuci Suzan Saandon, bile iskreni borci za pravdu i ljudska prava, zar bi cutali pred ociglednom cinjenicom da SVAKA americka vlada od 1945. do danas obavlja vojne intervencije po svetu, razara drzave, ubija civile, stvara izbeglice i migrante i sve to uz krsenje zakona? Znaju oni dobro da kada bi o tome progovorili, ne bi za njih vise bilo mesta u medijima, na filmu, na muzickoj sceni... Zato cute. Znaci da ovo kada pricaju rade neiskreno i foliraju, odnosno zaludjuju javno mnjenje.

Lipifi

pre 5 godina

@ventura; ja sam prijatno iznenađen da ti posle 44 godine provedene u Americi znaš da išta napišeš na Srpskom. Znam pojedine koji su otišli preko bare pa posle 4 godine promenili i ime a kamoli da znaju da beknu na maternjem.

Ibro

pre 5 godina

@zocko
Pa jesi li ti ikada cito marksa? Smatras da holivud i liberalci bude marksisticke teorije? One se brale bude protiv njih. Nadam se.

Mica neverica

pre 5 godina

(ventura, 29. jun 2018 19:34)

I mi tebe molimo da se okaneš naših portala i komentarišeše na Вашингтон Пост-у... tamo pametuj.

Aleksandar

pre 5 godina

@ ivan
Da, oduvek je bila zena od integtiteta. Licnost, covek, duhovita i lepa zena, pa i odlicna glumica. Decenijama govorim da je jedna od onih zena kojima vredi pokloniti sebe za ceo zivot.

Srboljub

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici 
(dr NS, 29. jun 2018 18:25) 

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

A koliko si ti i od koga plaćen za ove laži, ili samo volontiraš shodno stereotipima: pogledaj malo biografiju Sarandonove, pre nego istisneš opet neku glupost.

dragan

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici 
(dr NS, 29. jun 2018 18:25) 

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

A vama stvarno nije sumljivo što pouzdano znate takve stari a recimo, u školi je išlo jako teško?!

Leskovcanin

pre 5 godina

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)
Mislis kao i sto su debelo placeni nazadnjaci 2008 godine?

Frere Jacques

pre 5 godina

@Adam i Steva

Misliš da ce njima nešto doneti? Čovek će ostati tu još dve godine pa makar oni dubili na trepavicama.
(Zinjak, 29. jun 2018 18:37)

To nije point, Martin Sheen je čitav život protestirao protiv svega i svačega, hapšen je preko 60 puta.
Osim toga ovaj vjerojatno razmišlja o drugom mandatu, a nije ni faraon da ima apsolutnu vlast ko vaš Firer pa će pod pritiskom javnosti i moćne holivudske propagandne mašinerije njegova partija početi da mijenja mišljenja i stavove, a bez podrške Kongresa i Senata ovaj ne može ništa.
Osim toga nije istina da protesti ne mogu ništa promijeniti.
Kod nas je diktator Tuđman na vrhuncu moći ilegalno oduzeo jednom radiju frekvenciju, pa kad nas se skupilo 120.000 odmah je kapitulirao!

ventura

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici
(dr NS, 29. jun 2018 18:25)

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka

danguba

pre 5 godina

Sudeci po komentarima, Srbi trampoljupci opasno klize u fasizam... Zena koja se ostvarila vjerovatno na svakom planu, profesionalno, duhovno i materijalno, umjesto da uziva negdje na Maldivima, protestvuje protiv svoga velikog vodje, a Srbi kritikuju, osudjuju iz udobnosti svojih izlizanih fotelja i razmisljaju da li da sutra natoce gorivo ili ipak da imaju meso za rucak...

Marko

pre 5 godina

pa šta.!?
(zoran, 29. jun 2018 18:44)

Ništa. Osim što ti je oduzela nekoliko minuta života da pročitaš vest i postaviš komentar. Koje si mogao kvalitetnije da provedeš ako uopšte i znaš kako.

vlado

pre 5 godina

Ja mislio samo u Rusiji hapse. U stvari možda to Rusi hapse i po USA? Sigurno je to slučaj. Ne bi to najdemokratskija nacija hapsila nekoga ko mirno protestuje, sigurno su to Rusi.

Giška

pre 5 godina

Ja sam za da vam svi oni tamo dodju, bez da se razdvajaju šro je stvarno fašistički. Treba da primite one koje ste naterali da napuste domove.

Мио

pre 5 godina

Пример грађанске храбрости и друштвене одговорности. Док огромна већина квази-уметника код нас или срамотно ћуте или љубе скуте малом од Шешеља или Путину.

Adam i Steva

pre 5 godina

Očekivao sam relativizirajuće i ponižavajuće komentare.
Šta drugo očekivati od ljudi kojima vlastela bukvalno radi šta god požele i niko se ne buni, ako budu "protesti" skupi se dvocifreni broj ljudi, radije niko da i nije dolazio.
Drugarice Srpkinje i drugovi Srbi Rumuni i Poljaci da vas uče demokratiji!

zocko

pre 5 godina

Liberali su izludili. Bez ikakve ideje, isfrustrirani sabotiraju sve sto dolazi od Trampa. Lazu, podmecu, huskaju jedne na druge. Izbori u novembru ce donijeti veliki poraz probudjene marksisticke ideologije.

marko_sthlm

pre 5 godina

Susan je tokom kampanje rekla da želi da vidi pravu ženu na pravom (predsedničkom) mestu ali i da po njoj ta žena nije Hilari Klinton.

Tako da ima moje poštovanje.

objektivno

pre 5 godina

Nevidjene gluposti donosi tužno ispiranje mozga i licemerje. Šta da se radi ali kada bi zaista dobili to što traže liberali bi prvi pokazali svoje pravo sebično rasističko lice, ovako samo lažu i prave cirkus.

Халбард

pre 5 godina

Два глумца су разумела политику: Џон Вејн и Роналд Реган. Ови остали и нису за друго до за увијање у фолију.

marko_sthlm

pre 5 godina

Susan je tokom kampanje rekla da želi da vidi pravu ženu na pravom (predsedničkom) mestu ali i da po njoj ta žena nije Hilari Klinton.

Tako da ima moje poštovanje.

Мио

pre 5 godina

Пример грађанске храбрости и друштвене одговорности. Док огромна већина квази-уметника код нас или срамотно ћуте или љубе скуте малом од Шешеља или Путину.

Adam i Steva

pre 5 godina

Očekivao sam relativizirajuće i ponižavajuće komentare.
Šta drugo očekivati od ljudi kojima vlastela bukvalno radi šta god požele i niko se ne buni, ako budu "protesti" skupi se dvocifreni broj ljudi, radije niko da i nije dolazio.
Drugarice Srpkinje i drugovi Srbi Rumuni i Poljaci da vas uče demokratiji!

samo kažem

pre 5 godina

Svako ko je malo ispratio njene izjave i nastupe u decenijama iza nas video je da je ona oštro kritikovala svakog predsednika do sada i da je bila protiv svih tih agresija i napada koje su izvršili. Otvoreno je stala i protiv Hilari jer je rekla da se protiv zla ne možeš boriti zlom. Podržala je Bernija na kraju jer je u njemu videla čoveka koji bi da se okrene unutrašnjim problemima, a ne još jednoj vojnoj histeriji. Daleko je ona od jednog klasičnog bogatog demokrate koji sedi ususkan u svojoj vili u nekom zelenom predgradju.

vlado

pre 5 godina

Ja mislio samo u Rusiji hapse. U stvari možda to Rusi hapse i po USA? Sigurno je to slučaj. Ne bi to najdemokratskija nacija hapsila nekoga ko mirno protestuje, sigurno su to Rusi.

Frere Jacques

pre 5 godina

@Adam i Steva

Misliš da ce njima nešto doneti? Čovek će ostati tu još dve godine pa makar oni dubili na trepavicama.
(Zinjak, 29. jun 2018 18:37)

To nije point, Martin Sheen je čitav život protestirao protiv svega i svačega, hapšen je preko 60 puta.
Osim toga ovaj vjerojatno razmišlja o drugom mandatu, a nije ni faraon da ima apsolutnu vlast ko vaš Firer pa će pod pritiskom javnosti i moćne holivudske propagandne mašinerije njegova partija početi da mijenja mišljenja i stavove, a bez podrške Kongresa i Senata ovaj ne može ništa.
Osim toga nije istina da protesti ne mogu ništa promijeniti.
Kod nas je diktator Tuđman na vrhuncu moći ilegalno oduzeo jednom radiju frekvenciju, pa kad nas se skupilo 120.000 odmah je kapitulirao!

Srboljub

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici 
(dr NS, 29. jun 2018 18:25) 

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

A koliko si ti i od koga plaćen za ove laži, ili samo volontiraš shodno stereotipima: pogledaj malo biografiju Sarandonove, pre nego istisneš opet neku glupost.

Aleksandar

pre 5 godina

@ ivan
Da, oduvek je bila zena od integtiteta. Licnost, covek, duhovita i lepa zena, pa i odlicna glumica. Decenijama govorim da je jedna od onih zena kojima vredi pokloniti sebe za ceo zivot.

Bardami

pre 5 godina

Inteligentna i hrabra žena. Svaka čast. Nije podržavala ni Trampa, ni Hilari, i to pokazuje njenu moć ispravnog rasudjivanja. Posle Obame nastupio je period loših, nekvalitetnih, predsedničkih
kandidata u oba tabora. Verujem da je ovo prvi i poslednji Trampov mandat.

danguba

pre 5 godina

Sudeci po komentarima, Srbi trampoljupci opasno klize u fasizam... Zena koja se ostvarila vjerovatno na svakom planu, profesionalno, duhovno i materijalno, umjesto da uziva negdje na Maldivima, protestvuje protiv svoga velikog vodje, a Srbi kritikuju, osudjuju iz udobnosti svojih izlizanih fotelja i razmisljaju da li da sutra natoce gorivo ili ipak da imaju meso za rucak...

my way

pre 5 godina

Госпођа вредна поштовања, једна од ретких у Холивуду. Критикује све лоше у америчкој политици. Носила је ону чувену мету за време бомбардовања наше земље и камо лепе среће да она води САД, а не да је у тој "демократској" земљи у којој имаш пуно право и слободу да се покораваш хапсе.

dragan

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici 
(dr NS, 29. jun 2018 18:25) 

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

A vama stvarno nije sumljivo što pouzdano znate takve stari a recimo, u školi je išlo jako teško?!

Marko

pre 5 godina

pa šta.!?
(zoran, 29. jun 2018 18:44)

Ništa. Osim što ti je oduzela nekoliko minuta života da pročitaš vest i postaviš komentar. Koje si mogao kvalitetnije da provedeš ako uopšte i znaš kako.

Халбард

pre 5 godina

Два глумца су разумела политику: Џон Вејн и Роналд Реган. Ови остали и нису за друго до за увијање у фолију.

only fools and horses

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Može, ali kad vi u Americi počnete da pišete ruska, arapska i kineska imena onako kako se pišu, bez translacije.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

Колико се сећам, један од коловођа ОТПОР-а је за његове "услуге" у једној земљи добио цело острво уместо новца. Нису имали да му исплате у кешу па су му дали у натури - острво?

objektivno

pre 5 godina

Nevidjene gluposti donosi tužno ispiranje mozga i licemerje. Šta da se radi ali kada bi zaista dobili to što traže liberali bi prvi pokazali svoje pravo sebično rasističko lice, ovako samo lažu i prave cirkus.

zocko

pre 5 godina

Liberali su izludili. Bez ikakve ideje, isfrustrirani sabotiraju sve sto dolazi od Trampa. Lazu, podmecu, huskaju jedne na druge. Izbori u novembru ce donijeti veliki poraz probudjene marksisticke ideologije.

the doors of perception

pre 5 godina

Sudeci po komentarima, Srbi trampoljupci opasno klize u fasizam... Zena koja se ostvarila vjerovatno na svakom planu, profesionalno, duhovno i materijalno, umjesto da uziva negdje na Maldivima, protestvuje protiv svoga velikog vodje, a Srbi kritikuju, osudjuju iz udobnosti svojih izlizanih fotelja i razmisljaju da li da sutra natoce gorivo ili ipak da imaju meso za rucak...
(danguba, 29. jun 2018 19:27)

Odakle vama da su svi sa negativnim komentarima bas Srbi?! Sesto culo, pasulj ili to samo sapucu kompleksi?

Oliver

pre 5 godina

Verujem da je ovo prvi i poslednji Trampov mandat.
(Bardami,

Pogresno verujes.Trump sigurno pobedjuje 2020. Prvo,nema adekvatnog protivkandidata.Drugo,on je ispunio sva svoja obecanja svojoj birackoj bazi,sto znaci da ce oni izaci u istom broju i na narednim izborima,a to garantuje pobedu u elektorskim glasovima. Ziveo Donald Dzej Tramp,jedan od najvecih americkih predsednika svih vremena!

dakiliz

pre 5 godina

A vama stvarno nije sumljivo što pouzdano znate takve stari a recimo, u školi je išlo jako teško?!
(dragan, 29. jun 2018 19:22)

Nije nam sumLJivo

Leskovcanin

pre 5 godina

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)
Mislis kao i sto su debelo placeni nazadnjaci 2008 godine?

sasav

pre 5 godina

Da li bi neko bio ljubazan da postavi sliku ove glumice sa protesta protiv bombardovanja Srbije, rata u Iraku, agresije na Libiju...? Unapred zahvalan.

Lipifi

pre 5 godina

@ventura; ja sam prijatno iznenađen da ti posle 44 godine provedene u Americi znaš da išta napišeš na Srpskom. Znam pojedine koji su otišli preko bare pa posle 4 godine promenili i ime a kamoli da znaju da beknu na maternjem.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici
(dr NS, 29. jun 2018 18:25)

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka

Djura

pre 5 godina

Nije me jasan ovaj protest.

Pa Tramp je na pritisak javnosti doneo
izvrsnu odluku da se to vise ne sprovodi.

Cak je i sud posle njega nalozio da se to vise ne sme raditi.

Inace ta praksa nije pocela od Trampa ali to nije popularno da se kaze posto je on sada neprijatelj #1 i za sve je kriv.
Za obavastenje pucanstva Obama je rekorder po proterivanju u istoriji sa oko 3 miliona ilegalaca. Pobedio je sve konzerativce.
Naravno sada demokrate imaju tesku amneziju u vezi toga.
Sto bi rekao Sojic tacno se secam da se ne secam.

Ovde se radi o ljudima koji ulaze u USA ilegalno ali to ne znaci da oni nemaju bas nikava prava.

Tramp bi zeleo da ih ekspreno vrati odakle su dosli dok demokrate mole boga da oni ostanu i jednog dana glasaju za njih.
Cela stvar je oko buducih glasova sve ostalo je dimna zavesa.

Mica neverica

pre 5 godina

(ventura, 29. jun 2018 19:34)

I mi tebe molimo da se okaneš naših portala i komentarišeše na Вашингтон Пост-у... tamo pametuj.

nisam ja, ja je

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Može, ali kad vi u Americi počnete da pišete ruska, arapska i kineska imena onako kako se pišu, bez translacije. (only fools and horses, 29. jun 2018 20:06)

Na engleskom se, po pravilu, ruska, arapska i kineska imena pisu onako kako Rusi, Arapi i Kinezi kazu da ih treba pisati latinicom. Sva ostala imena (tj. imena na jezicima koji se sluze latinicnim pismom) pisu se onako kako su zapisana tamo gde su utvrdjena. Ako se radi o imenima osoba, onda su to maticne knjige. Jer, samo to je ime! Ime je ono sto je *zapisano*, a svako moze izgovarati kako god hoce, kao sto svako moze davati kakav god hoce nadimak. (Razumljivo da se u engleskom tekstu ne moze pretendovati na crtice, kvacice i raznorazne recke i visuljke, nego samo na elementarna latinicna slova.) Vi "po srpskom" dajete sebi za pravo da iz cista mira prekrstavate nepoznate ljude kojima niste ni roditelj ni kum. Neshvatljiv bezobrazluk, koji se ne moze pravdati ni ociglednom gluposcu i primitivizmom.

iznogud

pre 5 godina

Juce sam nabasao na jednom od inace vec i smaracke kablovske programske seme na stari film sa Carlstom Hestonom u glavnon ulozi..mislim da se film zove Zemljotres..odmah sam ugasio tv..iz objektivizma..a predivnu i nadasve inspirativnu u svakome smislu..doticnu damu bi gledao i u onim najglupljim reklamam..koje inace uopste ne gledam..a vi svi hejteri koji gu*ice niste mrdnuli iz ove smrdije od ove nase nesretne Srbije..umrecete u svome negativizmu..toliko..

Goran

pre 5 godina

Susan Sarandon je privedena da bi joj bila urucena preksrajna prijava i nakon toga je pustena. Niti je podrzavam niti je osudjujem samo kazem sta se desilo.

SanFrancisco

pre 5 godina

(Bardami, 29. jun 2018 21:26)

Za tvoju informaciju zakon o kojem se prica je uveden od strane Obame i njegove administracije, te pre nego velicas doticnog proveri malo ko je sta uradio i uveo.

Realno

pre 5 godina

@only fools and horses

U Americi ne pisu Novak Djokovic na primer Nouwak Dzokovik vec se pise po srpskom a ko kako izgovara to je driga stvar. Niko nema prava da menja slova niti red slova u necemu. Dok nasi znaju mnogooo da izvrcu, tako da mi ladno na nekog ko se preziva Jones prekrstimo nez pardona u Dzons bas tako lako. Misli o tome.

Zoran Simic

pre 5 godina

Bas mi je zao sto ova "elita iz Holivuda" nije ni prstom mrdnula kada su harali planetom neki drugi americki predsednici. Sad su se odjednom svi probudili , kao glup im i netolerantan predsednik, satro sav je nikakav.Zar oni nisu videli koliko su ratova u svetu zapoceli, finansirali, vodili Clinton, Bush I njihovi predhodnici od '45-te pa ovamo?
A sto se tice vas komentatora neznalica koji tupite o placenom Otporu, ne dao vam Bog da dozivite '90-te na onaj nacin na koji su doziveli 90% stanovnistva Srbije ,zahvaljujuci tom nesretnom Milosevicu.

milodar

pre 5 godina

@Realno stvar je pravopisa. nas je jednostavno drugaciji od pravopisa enlgeskog jezika.
tolerancija i prihvatanje razliicitosti je demokratska tekovina.

ivan

pre 5 godina

Pa nije ti ovo hrvacki sajt covece , u srpskom jeziku se sve strane reci pisu onako kako se izgovaraju, i koga zanima sto ti zivis 44 god u americi , jel to neka titula??

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

ventura

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,

2 i 2 su 4

pre 5 godina

To sto je neko dobar glumac/glumica, ne znaci da je moralan ili da ima dobre namere, a ponajmanje znaci da se razume u druge discipline. Tu se ljudi cesto upecaju jer su ih mediji navikli da slede javne licnosti. A te javne licnosti koje su dobri pevaci, glumci, sportisti, za politiku su najcesce diletanti. Da ne pricamo o istoriji, pravnim naukama, ekonomiji... Kada bi te iste javne licnosti, ukljucujuci Suzan Saandon, bile iskreni borci za pravdu i ljudska prava, zar bi cutali pred ociglednom cinjenicom da SVAKA americka vlada od 1945. do danas obavlja vojne intervencije po svetu, razara drzave, ubija civile, stvara izbeglice i migrante i sve to uz krsenje zakona? Znaju oni dobro da kada bi o tome progovorili, ne bi za njih vise bilo mesta u medijima, na filmu, na muzickoj sceni... Zato cute. Znaci da ovo kada pricaju rade neiskreno i foliraju, odnosno zaludjuju javno mnjenje.

Dr. Nebojša Sheldon

pre 5 godina

(ventura, 29. jun 2018 19:34)

I mi tebe molimo da se okaneš naših portala i komentarišeše na Вашингтон Пост-у... tamo pametuj.
(Mica neverica, 29. jun 2018 20:42)

U pravu je, prošlo je 200 godina od Vuka, kada su svi bili nepismeni.
Bar engleske reči da pišemo kako se piše, na primer Čajna rejlvejz roud korporejšn, smešno je!

sasav

pre 5 godina

jadni "imigranti" koji ilegalno prelaze granicu! nego, gde su slike ovih sto protestvuju sa "jadnicima" koje su primili u svoje milionske vile?

tomica chicago

pre 5 godina

Пример грађанске храбрости и друштвене одговорности. Док огромна већина квази-уметника код нас или срамотно ћуте или љубе скуте малом од Шешеља или Путину.
(Мио, 29. jun 2018 18:26)
Nije sve bas tako kako izgleda! Uhapsena je zena koja ima milione dolara na racunu! Ovde je prosto...uhapsena a nije imala dugu cev u rukama. Platice i izaci ce za 24 sata! Posle toga na sud...brani se sa slobode...platice kaznu i sve reseno! U slucaju da je uhapsen neko bez kesa zavrsio je sa slobodom bar za godinu dana! U USA je sve ili imas kes ili nemas!

Giška

pre 5 godina

Ja sam za da vam svi oni tamo dodju, bez da se razdvajaju šro je stvarno fašistički. Treba da primite one koje ste naterali da napuste domove.

Niko ne vlada vecno....

pre 5 godina

@Adriano_Galliano

Demonstracije i otpori su tekovine demokratije, samo kod nas se smatra da je vlast neprikosnovena, i da se bune samo strani placenici i tajkuni, koji zele da se docepaju vlasti da bi krali, pljackali i trpali u svoje dzepove...(Vidi sta o tome kaze A.Vucic....)

Ibro

pre 5 godina

@zocko
Pa jesi li ti ikada cito marksa? Smatras da holivud i liberalci bude marksisticke teorije? One se brale bude protiv njih. Nadam se.

objektivno

pre 5 godina

Samo da pozdravim domace sledbenike americkih liberala u Srbiji. Zivim u Americi i dobro poznajem ove ovde i njihovu mizernu egzistenciju, ali vi ste tek prica za sebe, isto tako ste samo zainteresovani za svoje privilegije koje su nazalost neuporedivo manje. I naravno svi koji nisu ispranog mozga su glupi, neobrazovani, sledbenici Hitlera, itd.

dosadno u penziji -e to su ljudska prava kada te uapse i ništa (a doživljaj ko da su te nacisti spalili)

pre 5 godina

@sam sebi
jedemo g***na gde ima, jel da????

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Da nije bilo 'placenog' otpora,jos bi ti Sloba bio predsednik.
(Mix, 29. jun 2018 19:24)
A skinuli smo Slobu da bi došao ovaj, je l da?

EU Citizen

pre 5 godina

Žena nije od juče, već ceo jedan dug šteočinski život zadrta komunjara, koja je, istina, kritikovala i demokrate, ali samo zato što nisu bili dovoljni pljačkaši, socijalisti i prijatelji neradnika i parazita za njene ultralevičarske standarde. Dakle, ko ju je uhapsio, svaka mu čast, ti ljudi koji protestuju su petokolonaši i neprijatelji svih vrednih i odgovornih građana SAD, koji brane i podržavaju kriminal, odnosno ilegalne prelaske granice čiji je jedini cilj ekonomska emigracija, a to rade jer misle da će to "popraviti" izborne rezultate demokrata i tako i njima omogućiti da putem državnog kriminala i otimačine lakše žive na tuđ račun. Jedina šteta je što će je, naravno, odmah pustiti.

mikula Mali

pre 5 godina

@ EU Citizen - Uzalud se ti predstavljas kao EU gradjanin kada ti je svest na nivou bronzanog doba (jer sve vidis kao "ili crno ili belo").

Iz ugla

pre 5 godina

Мени је потпуно логично да се преведе име фонетски на ћирилицу како се чита, да би људи правилније изговорили. То што српски језик има два писма па може како хоће је предност наше културе грађене између источног и западног римског царства.

123

pre 5 godina

@Zoroaster,

Nezavisno kojoj ti naciji pripadas tvoj izliv i nacin izrazavanja je vrlo primitivan. Pojedinci kao sto si ti su ono cega se Srbija i bilo koja druga nacija stidi.

pravopis treba menjati

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People ...
(ventura, 29. jun 2018 19:34)
E moj Ventura, to ti je po Vuku. Kada je on pisao pravopis to je bilo nesto napredno, jer je vecina Srbije bila nepismena. Sada je smesno...najbolji mi je klovn, jer zaboga pise se clown. Ocito je neko znao da se C cita K, a za drugo bas i nije imao pojma.

Gru

pre 5 godina

Ovaj zakon u USA je jako star. Cak i u filmovima i serijama mozemo videti te situacije. Zanumljivo da im nije smetao za vreme demokrata:) A sto se tice Otpora, pogledajte svi Revolutiom Busines sa S. Popovicen gde se otvorno govori od milion usd koliko su preznici u USD izdvojili za srpski otpor:)

X=iks

pre 5 godina

E moj Ventura, to ti je po Vuku. Kada je on pisao pravopis to je bilo nesto napredno, jer je vecina Srbije bila nepismena. Sada je smesno...
(pravopis treba menjati, 30. jun 2018 00:26)

Taj, toboz fonetski, pravopis (jer, zaista fonetski pravopis je, zapravo, nemoguc) bio je koristan u svoje vreme jedino zato sto je davao mogucnost brzeg elementarnog opisnenjavanja cobana - za 2 umesto za 4 meseca. Sve nakon toga je cista katastrofa, u svakom smislu, pocev od mentalnih posledica koje ostavlja. To ne znaci da ondasnjem pravopisu nije bila neophodna temeljna reforma. Ali, to ne mozee biti posao za jednog coveka, kakvu god ludacku energiju taj covek imao (na tome se Vuku Stafanovicu Karadzicu svakako mora odati priznanje), a narocito ne za polupismenog, priucenog "lingvistu", kakav je bio on.

Халбард

pre 5 godina

Два глумца су разумела политику: Џон Вејн и Роналд Реган. Ови остали и нису за друго до за увијање у фолију.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici
(dr NS, 29. jun 2018 18:25)

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka

zocko

pre 5 godina

Liberali su izludili. Bez ikakve ideje, isfrustrirani sabotiraju sve sto dolazi od Trampa. Lazu, podmecu, huskaju jedne na druge. Izbori u novembru ce donijeti veliki poraz probudjene marksisticke ideologije.

ventura

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,

Oliver

pre 5 godina

Verujem da je ovo prvi i poslednji Trampov mandat.
(Bardami,

Pogresno verujes.Trump sigurno pobedjuje 2020. Prvo,nema adekvatnog protivkandidata.Drugo,on je ispunio sva svoja obecanja svojoj birackoj bazi,sto znaci da ce oni izaci u istom broju i na narednim izborima,a to garantuje pobedu u elektorskim glasovima. Ziveo Donald Dzej Tramp,jedan od najvecih americkih predsednika svih vremena!

objektivno

pre 5 godina

Nevidjene gluposti donosi tužno ispiranje mozga i licemerje. Šta da se radi ali kada bi zaista dobili to što traže liberali bi prvi pokazali svoje pravo sebično rasističko lice, ovako samo lažu i prave cirkus.

nisam ja, ja je

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Može, ali kad vi u Americi počnete da pišete ruska, arapska i kineska imena onako kako se pišu, bez translacije. (only fools and horses, 29. jun 2018 20:06)

Na engleskom se, po pravilu, ruska, arapska i kineska imena pisu onako kako Rusi, Arapi i Kinezi kazu da ih treba pisati latinicom. Sva ostala imena (tj. imena na jezicima koji se sluze latinicnim pismom) pisu se onako kako su zapisana tamo gde su utvrdjena. Ako se radi o imenima osoba, onda su to maticne knjige. Jer, samo to je ime! Ime je ono sto je *zapisano*, a svako moze izgovarati kako god hoce, kao sto svako moze davati kakav god hoce nadimak. (Razumljivo da se u engleskom tekstu ne moze pretendovati na crtice, kvacice i raznorazne recke i visuljke, nego samo na elementarna latinicna slova.) Vi "po srpskom" dajete sebi za pravo da iz cista mira prekrstavate nepoznate ljude kojima niste ni roditelj ni kum. Neshvatljiv bezobrazluk, koji se ne moze pravdati ni ociglednom gluposcu i primitivizmom.

vlado

pre 5 godina

Ja mislio samo u Rusiji hapse. U stvari možda to Rusi hapse i po USA? Sigurno je to slučaj. Ne bi to najdemokratskija nacija hapsila nekoga ko mirno protestuje, sigurno su to Rusi.

Мио

pre 5 godina

Пример грађанске храбрости и друштвене одговорности. Док огромна већина квази-уметника код нас или срамотно ћуте или љубе скуте малом од Шешеља или Путину.

2 i 2 su 4

pre 5 godina

To sto je neko dobar glumac/glumica, ne znaci da je moralan ili da ima dobre namere, a ponajmanje znaci da se razume u druge discipline. Tu se ljudi cesto upecaju jer su ih mediji navikli da slede javne licnosti. A te javne licnosti koje su dobri pevaci, glumci, sportisti, za politiku su najcesce diletanti. Da ne pricamo o istoriji, pravnim naukama, ekonomiji... Kada bi te iste javne licnosti, ukljucujuci Suzan Saandon, bile iskreni borci za pravdu i ljudska prava, zar bi cutali pred ociglednom cinjenicom da SVAKA americka vlada od 1945. do danas obavlja vojne intervencije po svetu, razara drzave, ubija civile, stvara izbeglice i migrante i sve to uz krsenje zakona? Znaju oni dobro da kada bi o tome progovorili, ne bi za njih vise bilo mesta u medijima, na filmu, na muzickoj sceni... Zato cute. Znaci da ovo kada pricaju rade neiskreno i foliraju, odnosno zaludjuju javno mnjenje.

ivan

pre 5 godina

Pa nije ti ovo hrvacki sajt covece , u srpskom jeziku se sve strane reci pisu onako kako se izgovaraju, i koga zanima sto ti zivis 44 god u americi , jel to neka titula??

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

sasav

pre 5 godina

Da li bi neko bio ljubazan da postavi sliku ove glumice sa protesta protiv bombardovanja Srbije, rata u Iraku, agresije na Libiju...? Unapred zahvalan.

Realno

pre 5 godina

@only fools and horses

U Americi ne pisu Novak Djokovic na primer Nouwak Dzokovik vec se pise po srpskom a ko kako izgovara to je driga stvar. Niko nema prava da menja slova niti red slova u necemu. Dok nasi znaju mnogooo da izvrcu, tako da mi ladno na nekog ko se preziva Jones prekrstimo nez pardona u Dzons bas tako lako. Misli o tome.

Adam i Steva

pre 5 godina

Očekivao sam relativizirajuće i ponižavajuće komentare.
Šta drugo očekivati od ljudi kojima vlastela bukvalno radi šta god požele i niko se ne buni, ako budu "protesti" skupi se dvocifreni broj ljudi, radije niko da i nije dolazio.
Drugarice Srpkinje i drugovi Srbi Rumuni i Poljaci da vas uče demokratiji!

dragan

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici 
(dr NS, 29. jun 2018 18:25) 

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

A vama stvarno nije sumljivo što pouzdano znate takve stari a recimo, u školi je išlo jako teško?!

sasav

pre 5 godina

jadni "imigranti" koji ilegalno prelaze granicu! nego, gde su slike ovih sto protestvuju sa "jadnicima" koje su primili u svoje milionske vile?

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

Колико се сећам, један од коловођа ОТПОР-а је за његове "услуге" у једној земљи добио цело острво уместо новца. Нису имали да му исплате у кешу па су му дали у натури - острво?

Zoran Simic

pre 5 godina

Bas mi je zao sto ova "elita iz Holivuda" nije ni prstom mrdnula kada su harali planetom neki drugi americki predsednici. Sad su se odjednom svi probudili , kao glup im i netolerantan predsednik, satro sav je nikakav.Zar oni nisu videli koliko su ratova u svetu zapoceli, finansirali, vodili Clinton, Bush I njihovi predhodnici od '45-te pa ovamo?
A sto se tice vas komentatora neznalica koji tupite o placenom Otporu, ne dao vam Bog da dozivite '90-te na onaj nacin na koji su doziveli 90% stanovnistva Srbije ,zahvaljujuci tom nesretnom Milosevicu.

EU Citizen

pre 5 godina

Žena nije od juče, već ceo jedan dug šteočinski život zadrta komunjara, koja je, istina, kritikovala i demokrate, ali samo zato što nisu bili dovoljni pljačkaši, socijalisti i prijatelji neradnika i parazita za njene ultralevičarske standarde. Dakle, ko ju je uhapsio, svaka mu čast, ti ljudi koji protestuju su petokolonaši i neprijatelji svih vrednih i odgovornih građana SAD, koji brane i podržavaju kriminal, odnosno ilegalne prelaske granice čiji je jedini cilj ekonomska emigracija, a to rade jer misle da će to "popraviti" izborne rezultate demokrata i tako i njima omogućiti da putem državnog kriminala i otimačine lakše žive na tuđ račun. Jedina šteta je što će je, naravno, odmah pustiti.

the doors of perception

pre 5 godina

Sudeci po komentarima, Srbi trampoljupci opasno klize u fasizam... Zena koja se ostvarila vjerovatno na svakom planu, profesionalno, duhovno i materijalno, umjesto da uziva negdje na Maldivima, protestvuje protiv svoga velikog vodje, a Srbi kritikuju, osudjuju iz udobnosti svojih izlizanih fotelja i razmisljaju da li da sutra natoce gorivo ili ipak da imaju meso za rucak...
(danguba, 29. jun 2018 19:27)

Odakle vama da su svi sa negativnim komentarima bas Srbi?! Sesto culo, pasulj ili to samo sapucu kompleksi?

danguba

pre 5 godina

Sudeci po komentarima, Srbi trampoljupci opasno klize u fasizam... Zena koja se ostvarila vjerovatno na svakom planu, profesionalno, duhovno i materijalno, umjesto da uziva negdje na Maldivima, protestvuje protiv svoga velikog vodje, a Srbi kritikuju, osudjuju iz udobnosti svojih izlizanih fotelja i razmisljaju da li da sutra natoce gorivo ili ipak da imaju meso za rucak...

Srboljub

pre 5 godina

Za razliku od ove žabokrečine u kojoj zivotarimo u SAD se ljudi bune i to pokazuju na ulici 
(dr NS, 29. jun 2018 18:25) 

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)

A koliko si ti i od koga plaćen za ove laži, ili samo volontiraš shodno stereotipima: pogledaj malo biografiju Sarandonove, pre nego istisneš opet neku glupost.

iznogud

pre 5 godina

Juce sam nabasao na jednom od inace vec i smaracke kablovske programske seme na stari film sa Carlstom Hestonom u glavnon ulozi..mislim da se film zove Zemljotres..odmah sam ugasio tv..iz objektivizma..a predivnu i nadasve inspirativnu u svakome smislu..doticnu damu bi gledao i u onim najglupljim reklamam..koje inace uopste ne gledam..a vi svi hejteri koji gu*ice niste mrdnuli iz ove smrdije od ove nase nesretne Srbije..umrecete u svome negativizmu..toliko..

Bardami

pre 5 godina

Inteligentna i hrabra žena. Svaka čast. Nije podržavala ni Trampa, ni Hilari, i to pokazuje njenu moć ispravnog rasudjivanja. Posle Obame nastupio je period loših, nekvalitetnih, predsedničkih
kandidata u oba tabora. Verujem da je ovo prvi i poslednji Trampov mandat.

Djura

pre 5 godina

Nije me jasan ovaj protest.

Pa Tramp je na pritisak javnosti doneo
izvrsnu odluku da se to vise ne sprovodi.

Cak je i sud posle njega nalozio da se to vise ne sme raditi.

Inace ta praksa nije pocela od Trampa ali to nije popularno da se kaze posto je on sada neprijatelj #1 i za sve je kriv.
Za obavastenje pucanstva Obama je rekorder po proterivanju u istoriji sa oko 3 miliona ilegalaca. Pobedio je sve konzerativce.
Naravno sada demokrate imaju tesku amneziju u vezi toga.
Sto bi rekao Sojic tacno se secam da se ne secam.

Ovde se radi o ljudima koji ulaze u USA ilegalno ali to ne znaci da oni nemaju bas nikava prava.

Tramp bi zeleo da ih ekspreno vrati odakle su dosli dok demokrate mole boga da oni ostanu i jednog dana glasaju za njih.
Cela stvar je oko buducih glasova sve ostalo je dimna zavesa.

tomica chicago

pre 5 godina

Пример грађанске храбрости и друштвене одговорности. Док огромна већина квази-уметника код нас или срамотно ћуте или љубе скуте малом од Шешеља или Путину.
(Мио, 29. jun 2018 18:26)
Nije sve bas tako kako izgleda! Uhapsena je zena koja ima milione dolara na racunu! Ovde je prosto...uhapsena a nije imala dugu cev u rukama. Platice i izaci ce za 24 sata! Posle toga na sud...brani se sa slobode...platice kaznu i sve reseno! U slucaju da je uhapsen neko bez kesa zavrsio je sa slobodom bar za godinu dana! U USA je sve ili imas kes ili nemas!

Dr. Nebojša Sheldon

pre 5 godina

(ventura, 29. jun 2018 19:34)

I mi tebe molimo da se okaneš naših portala i komentarišeše na Вашингтон Пост-у... tamo pametuj.
(Mica neverica, 29. jun 2018 20:42)

U pravu je, prošlo je 200 godina od Vuka, kada su svi bili nepismeni.
Bar engleske reči da pišemo kako se piše, na primer Čajna rejlvejz roud korporejšn, smešno je!

Frere Jacques

pre 5 godina

@Adam i Steva

Misliš da ce njima nešto doneti? Čovek će ostati tu još dve godine pa makar oni dubili na trepavicama.
(Zinjak, 29. jun 2018 18:37)

To nije point, Martin Sheen je čitav život protestirao protiv svega i svačega, hapšen je preko 60 puta.
Osim toga ovaj vjerojatno razmišlja o drugom mandatu, a nije ni faraon da ima apsolutnu vlast ko vaš Firer pa će pod pritiskom javnosti i moćne holivudske propagandne mašinerije njegova partija početi da mijenja mišljenja i stavove, a bez podrške Kongresa i Senata ovaj ne može ništa.
Osim toga nije istina da protesti ne mogu ništa promijeniti.
Kod nas je diktator Tuđman na vrhuncu moći ilegalno oduzeo jednom radiju frekvenciju, pa kad nas se skupilo 120.000 odmah je kapitulirao!

Mica neverica

pre 5 godina

(ventura, 29. jun 2018 19:34)

I mi tebe molimo da se okaneš naših portala i komentarišeše na Вашингтон Пост-у... tamo pametuj.

Aleksandar

pre 5 godina

@ ivan
Da, oduvek je bila zena od integtiteta. Licnost, covek, duhovita i lepa zena, pa i odlicna glumica. Decenijama govorim da je jedna od onih zena kojima vredi pokloniti sebe za ceo zivot.

only fools and horses

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People , molim vas tamo u srbiji da pisete engleske rijeci kako se pisu a ne kako se cuje po balkanskome,
(ventura, 29. jun 2018 19:34)

Može, ali kad vi u Americi počnete da pišete ruska, arapska i kineska imena onako kako se pišu, bez translacije.

samo kažem

pre 5 godina

Svako ko je malo ispratio njene izjave i nastupe u decenijama iza nas video je da je ona oštro kritikovala svakog predsednika do sada i da je bila protiv svih tih agresija i napada koje su izvršili. Otvoreno je stala i protiv Hilari jer je rekla da se protiv zla ne možeš boriti zlom. Podržala je Bernija na kraju jer je u njemu videla čoveka koji bi da se okrene unutrašnjim problemima, a ne još jednoj vojnoj histeriji. Daleko je ona od jednog klasičnog bogatog demokrate koji sedi ususkan u svojoj vili u nekom zelenom predgradju.

marko_sthlm

pre 5 godina

Susan je tokom kampanje rekla da želi da vidi pravu ženu na pravom (predsedničkom) mestu ali i da po njoj ta žena nije Hilari Klinton.

Tako da ima moje poštovanje.

dosadno u penziji -e to su ljudska prava kada te uapse i ništa (a doživljaj ko da su te nacisti spalili)

pre 5 godina

@sam sebi
jedemo g***na gde ima, jel da????

Ibro

pre 5 godina

@zocko
Pa jesi li ti ikada cito marksa? Smatras da holivud i liberalci bude marksisticke teorije? One se brale bude protiv njih. Nadam se.

Marko

pre 5 godina

pa šta.!?
(zoran, 29. jun 2018 18:44)

Ništa. Osim što ti je oduzela nekoliko minuta života da pročitaš vest i postaviš komentar. Koje si mogao kvalitetnije da provedeš ako uopšte i znaš kako.

my way

pre 5 godina

Госпођа вредна поштовања, једна од ретких у Холивуду. Критикује све лоше у америчкој политици. Носила је ону чувену мету за време бомбардовања наше земље и камо лепе среће да она води САД, а не да је у тој "демократској" земљи у којој имаш пуно право и слободу да се покораваш хапсе.

SanFrancisco

pre 5 godina

(Bardami, 29. jun 2018 21:26)

Za tvoju informaciju zakon o kojem se prica je uveden od strane Obame i njegove administracije, te pre nego velicas doticnog proveri malo ko je sta uradio i uveo.

objektivno

pre 5 godina

Samo da pozdravim domace sledbenike americkih liberala u Srbiji. Zivim u Americi i dobro poznajem ove ovde i njihovu mizernu egzistenciju, ali vi ste tek prica za sebe, isto tako ste samo zainteresovani za svoje privilegije koje su nazalost neuporedivo manje. I naravno svi koji nisu ispranog mozga su glupi, neobrazovani, sledbenici Hitlera, itd.

Gru

pre 5 godina

Ovaj zakon u USA je jako star. Cak i u filmovima i serijama mozemo videti te situacije. Zanumljivo da im nije smetao za vreme demokrata:) A sto se tice Otpora, pogledajte svi Revolutiom Busines sa S. Popovicen gde se otvorno govori od milion usd koliko su preznici u USD izdvojili za srpski otpor:)

pravopis treba menjati

pre 5 godina

Zivim u americi 44 godine I nikada miss cuo za ove novine PIPL Ali znam za People ...
(ventura, 29. jun 2018 19:34)
E moj Ventura, to ti je po Vuku. Kada je on pisao pravopis to je bilo nesto napredno, jer je vecina Srbije bila nepismena. Sada je smesno...najbolji mi je klovn, jer zaboga pise se clown. Ocito je neko znao da se C cita K, a za drugo bas i nije imao pojma.

Leskovcanin

pre 5 godina

Ona je placena za to, kao i ceo Holivud. Kao i nas Otpor 2000-ih . Ima i boljih primera, Francuska, Grcka
(Adriano_Galliani, 29. jun 2018 19:12)
Mislis kao i sto su debelo placeni nazadnjaci 2008 godine?

Lipifi

pre 5 godina

@ventura; ja sam prijatno iznenađen da ti posle 44 godine provedene u Americi znaš da išta napišeš na Srpskom. Znam pojedine koji su otišli preko bare pa posle 4 godine promenili i ime a kamoli da znaju da beknu na maternjem.

Iz ugla

pre 5 godina

Мени је потпуно логично да се преведе име фонетски на ћирилицу како се чита, да би људи правилније изговорили. То што српски језик има два писма па може како хоће је предност наше културе грађене између источног и западног римског царства.

dakiliz

pre 5 godina

A vama stvarno nije sumljivo što pouzdano znate takve stari a recimo, u školi je išlo jako teško?!
(dragan, 29. jun 2018 19:22)

Nije nam sumLJivo

milodar

pre 5 godina

@Realno stvar je pravopisa. nas je jednostavno drugaciji od pravopisa enlgeskog jezika.
tolerancija i prihvatanje razliicitosti je demokratska tekovina.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Da nije bilo 'placenog' otpora,jos bi ti Sloba bio predsednik.
(Mix, 29. jun 2018 19:24)
A skinuli smo Slobu da bi došao ovaj, je l da?

Goran

pre 5 godina

Susan Sarandon je privedena da bi joj bila urucena preksrajna prijava i nakon toga je pustena. Niti je podrzavam niti je osudjujem samo kazem sta se desilo.

X=iks

pre 5 godina

E moj Ventura, to ti je po Vuku. Kada je on pisao pravopis to je bilo nesto napredno, jer je vecina Srbije bila nepismena. Sada je smesno...
(pravopis treba menjati, 30. jun 2018 00:26)

Taj, toboz fonetski, pravopis (jer, zaista fonetski pravopis je, zapravo, nemoguc) bio je koristan u svoje vreme jedino zato sto je davao mogucnost brzeg elementarnog opisnenjavanja cobana - za 2 umesto za 4 meseca. Sve nakon toga je cista katastrofa, u svakom smislu, pocev od mentalnih posledica koje ostavlja. To ne znaci da ondasnjem pravopisu nije bila neophodna temeljna reforma. Ali, to ne mozee biti posao za jednog coveka, kakvu god ludacku energiju taj covek imao (na tome se Vuku Stafanovicu Karadzicu svakako mora odati priznanje), a narocito ne za polupismenog, priucenog "lingvistu", kakav je bio on.

Giška

pre 5 godina

Ja sam za da vam svi oni tamo dodju, bez da se razdvajaju šro je stvarno fašistički. Treba da primite one koje ste naterali da napuste domove.

Niko ne vlada vecno....

pre 5 godina

@Adriano_Galliano

Demonstracije i otpori su tekovine demokratije, samo kod nas se smatra da je vlast neprikosnovena, i da se bune samo strani placenici i tajkuni, koji zele da se docepaju vlasti da bi krali, pljackali i trpali u svoje dzepove...(Vidi sta o tome kaze A.Vucic....)

123

pre 5 godina

@Zoroaster,

Nezavisno kojoj ti naciji pripadas tvoj izliv i nacin izrazavanja je vrlo primitivan. Pojedinci kao sto si ti su ono cega se Srbija i bilo koja druga nacija stidi.

mikula Mali

pre 5 godina

@ EU Citizen - Uzalud se ti predstavljas kao EU gradjanin kada ti je svest na nivou bronzanog doba (jer sve vidis kao "ili crno ili belo").