- Komentari -

Saudijci grade najveći centar zabave na svetu

U blizini Rijada, glavnog grada Saudijske Arabije, postavljeni su temelji projekta "Kvidija", koji će biti jedan od najvećih centara zabave na svetu.

Izvor: Anadolija, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. A deca u Africi gladna
   (Zvele, 1. maj 2018 14:28)

  # Link komentara

 2. Koliko je ovo paradoksalna zemlja. Prebogata ali ne uspevaju da potpuno uzivaju u tom bogatstvu jer su pogresno shvatili veru u Boga. Kao i vecina muslimana.

  Onda idu korak dalje u licemerstvu, odlaze u Dubai gde prave orgije sa prezgodnim devojkama. A kad se vrate kuci opet sveti spisi i ostalo.
   (Kontras, 1. maj 2018 00:53)

  # Link komentara

 3. Ova zgrada k'o oko Saurona.
  (Jeza da te u'vati, 1. maj 2018 00:47)

  # Link komentara

 4. Zabava kao zabava nije problem. U pitanju su zakoni u Saudijskoj Arabiji. Zato oni idu u inostranstvo da se zabavljaju. Kod kuće konzervativni, a kad dodju u Kairo, u Dubai i slična mesta - kao pušteni s lanca.
  (Zemljoradnik, 30. april 2018 19:51)

  # Link komentara

 5. Najveći centar zabave na svetu gradi se u državi gde je do juče bio zabranjen bioskop. Paradoks...
   (Saul Goodman, 30. april 2018 18:32)

  # Link komentara

 6. E da mi je znati koja ce to zabava biti u Saudijskoj Arabiji gde je bioskop bio zabranjen do juce, koja ima Crveno more a nema letovalista jer njima nije do zabave, gde zbog fudbala moze da se nagrabusi... Sta ce da se radi u zabavnom parku? Da se izucavaju sveti spisi?
  (Dejan, 30. april 2018 17:13)

  # Link komentara

 7. Volim ovakve smesne tekstove. Dizni svet usred pustinje?! Filmovi!?
  Zabava koju traze zitelji Saudi Arabije se nalazi u Bahreinu, sa kojim Saudi Arabiju veze most. Za zabavu su zaduzeni vlasnici barova i pripadnice raznih naroda iz Jugoistocne Azije, pre svih Tajlandjanke.
  U Dubaiu ne moze da se prodje oko luksuznih hotela od dzipova sa saudijskim tablicama. Kad padne mrak te hotele posecuju dugonoge Ukrajinke, Ruskinje, pa naravno i cure s nasih prostora.
  (Pustinjski banderas, 30. april 2018 16:56)

  # Link komentara