- Komentari -
 1. Ne znamo još šta sve postoji na zemlji (konstantno se otkrivaju nove vrste životinja recimo), a pričamo o svemiru i vanzemaljcima. Lično, verujem da postoje, bar u nekoj formi, jer je svemir suviše velik da bi bili sami. Pomisao da smo sami u tolikom prostoru mi zvuči kao kada su u istoriji tvrdili da je zemlja centar svemira... Ali, pričati o tome da li nas vide i kako je još uvek besmisleno... Ako postoje, ne znamo ni u kom obliku, ni na kom tehnološkom nivou...
  (Miša, 28. mart 2018 07:18)

  # Link komentara

 2. Razdaljina izmedju glaksija je ogromna, tako da kontakt mozemo traziti jedino u nasoj galaksiji. Ako postoji neki oblik zivota, to sigurno nije inteligentni. Verovatno ce kroz vekove biti pronadjena planeta u kojoj ima zivota u obliku bakterija ili virusa a u najboljem slucaju u obliku biljaka ili mozda insekata. Radanje inteligencije je redje od radjanja zivota.
  (misko, 27. mart 2018 16:25)

  # Link komentara

 3. Vanzemaljci znaju za nas i posmatraju nas hiljadama godina unazad.
   (bocko, 27. mart 2018 13:14)

  # Link komentara

 4. Vanzemaljci postoje i to na planeti Melmak. Vole decu, jedu mačke i podriguju.
  Pitajte Alfa, ako meni ne verujete!
   (čika Boki, 27. mart 2018 12:53)

  # Link komentara

 5. To sto mi ne znamo za bolje i sto zbog vrem. dilatacije ne vidimo nista ne znaci da neka napredna vrsta koristi teleskope jer je ceo elektromagnetni spektrum veoma neefikasan na velikim razdaljinama. Iz cega proizilazi da ako takva civilizacija postoji ona nas je sigurno vec odavno otkrila pa cak i posetila ali nikada nece stupiti u kontakt sa nama, jer ja ne poznajem nikog ko je pokusao da caska sa mravima ili bakterijama. Tako da nije iskljuceno da smo zaista sami u ovom univerzumu.
  (Frame, 27. mart 2018 12:38)

  # Link komentara

 6. Vanzemaljci znaju sve nisu oni kao Zemaljci primitivni da moraju nesto "otkriti " :(
   (cobo, 27. mart 2018 12:38)

  # Link komentara

 7. Vanzemaljac pravi je muškarac
   (bmx, 27. mart 2018 12:17)

  # Link komentara

 8. Pustamo previse gasova!
   (Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime, 27. mart 2018 12:08)

  # Link komentara

 9. mala je verovatnoća da bi se neko živo biće nalik ljudskom otisnulo toliko daleko van svoje galaksije i došlo do naše planete.ta inteligetna bića bi najverovatnije bili neki beskičmenjaci u obliku nekog želatina i plazme i toliko mutirana da bi na putovanjima mogli da savladaju visoku radijaciju koja vlada u svemiru i gravutaciju nebeskih tela koja bi posećivali.pretpostavljam da bi njihovi svemirski brodovi bili veliki ko "fruška gora" baš zbog gravitacije koja je nephodna svakom živom biću ukoliko bi iole ličilo na nas a veličina brodova bi bila neophodna i zbog mikroklime ali sama ta veličina bi bila lako uočljiva čak i za naše teleskope mada bi ti brodovi najverovatnije imali neku kamuflažu.
   (zoran, 27. mart 2018 12:01)

  # Link komentara

 10. Sad sam ga ugasio,kako da objasnim mojim mija i miju da ne hvataju vanzemaljce koji istrce ispod troseda
   (dje ba zapelo, 27. mart 2018 11:48)

  # Link komentara

 11. Vanzemaljci su ovde bili pre nas.Ovo je njihova planeta a mi smo njihov eksperiment.Dokazi su svuda oko nas ko hoce da vidi, ko nece ima ona knjiga od pre samo 2000 godina pa nek uzivaju u lazi.
  Tacno je da bog postoji. On je malo smotan, ne tako dobar geneticar a mi mu dodjemo kao maturski rad. Gledajuci nas pitam se jel prosao ispit.
   (sve planete naseljene!, 27. mart 2018 11:44)

  # Link komentara

 12. zasto mislite da bi vanzemaljcima kiseonik nesto znacio, ko zna od cega su sastavljeni...
   (JoBaH, 27. mart 2018 11:40)

  # Link komentara

 13. sta ako nadjemo neke vanzemljace, i oni nas,njihova planeta se gasi i oni traze novi dom, i zemlju vide kao taj njihiv novi dom, sta ćemo tad? hocemo da se pozovemo na rezoluciju UN? najjace sile ove planete ne postuju zakone koje su sami napisali i vezali se za njih,i kako bi njima naivnima koji mogu doci do nas nudili nase rezolucije?zasto bi tamo neki vanzemljaci dosli u miru? 2. da ipak mi pronadjemo neku naseljivu planetu sa nekim vanzemljacima tamo koji nisu napredovali,npr jos su u kamenom domu? da li neko misli da bi nasa "vrsta" uz blagoslov vodecih svetskih sila tamo otisla u miru? mislim da ne,mada ipak za kraj mislim da nikada necemo nikoga naci,niti cemo biti ti koji su nadjeni,i mislim da je to najbolji dogadjaj i za nas i za njih ako ih ima, peace in the space
   (božidar, 27. mart 2018 11:32)

  # Link komentara

 14. kakav bi to uticaj imalo na ljude,hm,setih se onog filma contact i sve one bagre ciji se na lazima gradjen svet rusi kao kula od karata.. kad covek ima imalo ozbiljnog iskustva po ovom i slicnim pitanjima nikad ti njega vise u obor vratiti neces,nikad!
  (OIO, 27. mart 2018 11:31)

  # Link komentara

 15. A sta ako vanzemaljci budu velike macke?
   (tigar, 27. mart 2018 11:27)

  # Link komentara

 16. Бог створи човека на слику своју.
  (1244, 27. mart 2018 11:26)

  # Link komentara

 17. A vanzemljaci su velike bubasvabe, pa kad vide kako tretiramo njihove male rodjake ima da nas zbrisu. Zato je bitno da na vreme pocnemo da tretiramo bubasvabe kao bogove a ne one odvratne macke.
   (bane, 27. mart 2018 11:16)

  # Link komentara