- Komentari -

"U Holivudu će uvek biti kaučeva za ležanje..."

Holivudska glumica Suzan Sarandon izjavila je da joj je pokojna holivudska zvezda Pol Njumen jednom prilikom dao deo svog honorara, jer im nije bilo isto plaćeno za film u kome su glumili.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Čitam ovu poslednju rečenicu, evo već treći put.
   (Lav, 8. mart 2018 21:33)

  # Link komentara

 2. Da se razumemo Pol Njumen je bio faca
   (fidelio, 8. mart 2018 20:28)

  # Link komentara

 3. Lepo rečeno.
  Sada je samo problem razlikovati one koje su na tu igru dobrovoljno pristale i/ili koje su tu igru same inicirale od onih koje su eksploatisane.
  Trend je ovo sve svesti na isto.
  Sledeće je da sponzoruše sa splavova počnu da tuže matore biznismene i njihov pobesneli podmladak za seksualno napastvovanje...
  Ništa nije veća uvreda praviti se da problem ne postoji nego staviti žrtve napastvovanja i "radodajke" željne pažnje u isti koš.
  (genius, 8. mart 2018 20:20)

  # Link komentara

 4. Apsolutno tacno. I to ne vazi samo za Holivud...
   (Nix, 8. mart 2018 20:17)

  # Link komentara

 5. Pol Njumen, ljudina.
  Njegovo odlazak je ostavio prazninu koju niko do sad nije popunio, a sudeci po onima koji su dosli posle njega i sad dolaze, to nece biti slucaj jos dugo.

  Ovaj njegov cin jasno govori o tome sta je licna odgovornost. Lako je boriti se u nacelu za jednakost, ali je neuporedivno vaznije ZIVETI tu borbu.

  Za razliku od njegovih kolega danas koji samo pod pritiskom odricu delova svojih honorara, njemu nije bilo potrebno da se nadje pod lupom medija, kao sto je to skoro bio slucaj sa Mark Volbergom.

  Naravno da ovaj njegov cin nije pobeda to sto se on odrekao necega sto mu pripada, da bi njegova koleginica dobila ono sto njoj pripada. Pobeda bi bila da od samog starta budu podjednako placeni. Pitanje je samo sa cim svako od nas moze da zivi.

  Za razliku od njega, producenti pomenutog filma (iz 1998.) ocigledno sa tim nisu imali problem. Interesantno je da je jedan od producenata bila zena. Postavlja se pitanje koliko je i sama bila placena i koliko su njene odluke i ideje vrednovane u odnosu na odluke i predloge njenih muskih kolega.
  (Anja, 8. mart 2018 19:53)

  # Link komentara