Nedelja, 18.02.2018.

10:38

"Dva puta sam prodala svoju nevinost i odlično živim od toga"

Izvor: Daily Mail, Index.hr

"Dva puta sam prodala svoju nevinost i odlièno živim od toga" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Marija

pre 3 godine

U svakom slucaju postenije od nasih sponzurusa.
Ne vidim u tome nista lose, nego nasi naucili sve za dz. da li tu devojku neko pita ima li za osnovno

J

pre 6 godina

Srbijanka, ne kažem da postoji neka razlika između devojaka u Rusiji, SAD, Srbiji ili Francuskoj. Ipak, zbog naglog otvaranje prema svetu i spoznavanja šta sve on nudi u kombinaciji sa siromaštvom, u Rusiji je prostitucija mnogo razvijenija nego drugde, pa čak i na Zapadu, u Izraelu, Emiratima, dominiraju ruske prostitutke, a u Turskoj često tu vrstu žena zovu "Nataša".

Samosvesna gradjanka

pre 6 godina

Pre dve-tri godine sam pročitala tekst o jednom ginekologu iz Tuzle koji je u intervjuu rekao da za novac vraća nevinost devojkama.

Romske porodice bukvalno vraćaju snahu ako tokom prve bračne noći na krevetskom čaršavu nije bilo krvi a njen otac je obavezan da vrati novac koji je dobio kada je ćerku prodao mladoženji.

U Sarajevu hirurzi takođe prodaju svoje hirurške usluge vraćanja nevinosti devojkama, ali i udatim ženama koje su rodile decu, ali i mladim prostitutkama a sve one tu novu nevinost prodaju Arapima koji u Sarajevo dolaze planirano i dogovoreno - preko uhodanih turističkih (,,turističkih'') šema - da bi sa devicama (,,devicama'') imali seks i platili to za njih veoma visoko vrednovano blago.

Sve u ovom komentaru sam pročitala u nekom bosanskom časopisu (tekst je moguće naći i na internetu).

New Jersey

pre 6 godina

Traze devojke mladje od 19 godina...fuj. Ovo je gore od prostitucije,ovde se radi o manijacima i pedofilima,a sa druge strane za prostitutke se barem zna sta su,a ove se prave fine i nevine..

Sanja

pre 6 godina

Nevina sam i vrednost koju ja vidim je to sto sam srecna zena.Da sam nevina zna samo moj ginekolog.Za muskarce a kako sam starija primecujem da me i zene gledaju kao femme fatale.Nego da skratim upoznala sam muskarca kakvog sam trazila i nece ga kostati nista.Planiram da ga ugostim pa kako nam Bog da!😊

Нарциса Зец

pre 6 godina

To je ta moralna pravoslavna Rusija bratskog nam naroda?! Zaista smo slicni puna su nam usta morala patriotizma itd a morala u stvari opste nema. Na zapadu se bar ne kriju iza tih laznih vrednosti i uglavnom se zna ko je ko u drustvu.
(Rocky, 18. februar 2018 15:45)

Судити о држави од 144 милиона људи на основу исповести три проститутке?

miro split

pre 6 godina

A, jel ova šta je dva puta prodavala nevinost to prodavala istom muškarcu ili različitim osobama? Mislin ako je dva puta izgubila nevinost sa istim čovikon, onda je ona poštena cura.

sest je broj

pre 6 godina

dok nisam bio ozenjen, bio sam ukupno sa 6 devica (a jos sam i izbegavao neiskusne devojke) i mogu da kazem, muka je to, strahovi, bolovi, seks nikakav, neiskusno samo prestraseno ceka da se desi ti moras sve da odradis i to jako pazljivo, par puta bas bas krvavo, jednom me njena mama jurila da me ubije posto je saznala, apsolutno mi taj cin nije pricinjavalo neko veliko zadovoljstvo, da ne kazem nikakvo. E sad jos i da platim za te muke, ja stvarno ne razumem neke ljude. Ozenio sam kasnije devojku ako ne iskusniju onda bar podjednako iskusnu kao ja, sto se kaze prosla i sito i reseto, tacno zna sta voli i sta zeli, i trajemo 20 godina, drugari sto zenili neiskusne razveli se odavno...

Rocky

pre 6 godina

To je ta moralna pravoslavna Rusija bratskog nam naroda?! Zaista smo slicni puna su nam usta morala patriotizma itd a morala u stvari opste nema. Na zapadu se bar ne kriju iza tih laznih vrednosti i uglavnom se zna ko je ko u drustvu.

Građanin Bezopasnih Namera

pre 6 godina

Ovde se ne prodaje nevinost, već seksualna usluga u koju je uključeno cepanje himena kao obavezan deo usluge. Znači, vrsta prostitucije. Čak je zakonski na ivici pedofilije. Nevinost je kompleksniji pojam.

moral

pre 6 godina

Ko bolje poznaje Rusiju, zna da ovo i nije najgori moralni problem. Veci je problem izuzetno aktivno trziste na kome se razmenjuju pedofilski materijali. Posle nam ovde neki artiljerci pricaju o moralno posrnulom Zapadu, slovenskoj dusi i slicno.

kada novine krenu da se dopisuju

pre 6 godina

Dejli mejl. A jel može sada nešto iz ruskih novina o britankama, jer objektivnosti radi potrebno je čuti obe strane.

M

pre 6 godina

Nije prostitucija, gore je od toga. Prostituke se bar ne foliraju da nisu to sto jesu.
(Saut Park, 18. februar 2018 12:04)

Super je to kad se muškarac nađe jako uvređen i morališe jer je hteo da iskoristi ženu, ali se ispostavilo da je ona njega jednako iskoristila.

JJ

pre 6 godina

Do 20 i neke prodavace nevinost, a posle ce se istim poslom baviti samo sto ce nazivati to prostitucijom. U oba slucaja umesto da se prihvate knjige ili nekog sporta, jer svi smo u necem dobri, one vide lepotu u lakoj zaradi novca i to na takav nacin.

Srbijanka

pre 6 godina

Opet jedna prljava, neukusna i ponizavajuca propaganda u Dejli Mejlu (britanska). Verujem, da u Rusiji ima mnogo devojaka kojima je tesko ostvariti zivotunu zelju na posten nacin, ali da je bas takva situacija kako ovi to opisuju, NE VERUJEM.

Zasto se taj Dejli Mejl nije pozabavio i istrazio, kako mlade djevojke u Americi, Britaniji i drugim zapadnim zemljama dolaze do novca da bi mogle studirati na skupim univerzitetima i kupovati skupu robu. Izgleda da je Zapadu Rusija postala u svemu neizleciva RAK RANA, a da su oni zdravi, pametni i imuni na sve. Gade mi se!

dizel

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu, tvrdi 19-godišnja Daša." Ma jok, samo daješ onu stvar za pare...

konto

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu", tvrdi 19-godišnja Daša.

Prodavanje ljubavi za novac? Da, to se zove prostitucija. Ne osuđujem, samo želim da nazovem stvari pravim imenom.

Milos

pre 6 godina

Pita momak devojku: hoces li da spavas samnom? Ne!
Da li bi spavala samnom za milion evra? Paaa, da.
A da li bi spavala samnom za 20 evra? Sta ti mislis da sam ja, sram da te bude!!!
Znam ja sta si ti, samo se cenjkamo! ;)

Polidor

pre 6 godina

Nase devojke se predstavljaju kao vernice a vec nakon nekoliko dana veze uskacu u krevet. Tesko je upoznati neku koja nema poprilicno iskustvo. Ove Ruskinje barem to unovce. Voleo bih da upoznam devojku oko 25 godina, a da ima primereno ponasanje. Ja imam 30 godina, nisam vernik pa i ne moram da budem nevin. Uz to sam primeren i ne ulazim u intimne odnose sa kojom god stignem. Imao sam 10+ veza, ali intimne odnose sa 2 devojke koje su me privukle i zadrzale primerenim ponasanjem, skromnoscu i kulturom.

ja vragolan i moj deda

pre 6 godina

Posle se bune na ljudi koji dva puta prodaju isti stan. Sta ti je zivot, ja u prodavnci pre neki dan otvorim kiselu malo da utolim zedj, pa vratim u frizider, sve nesto razmisljam, ko ce da primeti da je bila otvarana,...

Ivke

pre 6 godina

nikad mi nece biti jasni ti koji zele device...ja sam 3-ma oduzeo nevinost i ne vidim neki bitan osecaj tj razliku izmedju device i ostalih. osim sto je kod ovih malo teze...

Verko

pre 6 godina

Postoji hiljadu i jedan nacin na koji zapadni mediji nastoje da diskredituju Rusiju i Ruse, smisljajuci milion i jednu izmisljotinu.

Rusi nisu familijarni sa Internetom. Koliko je to ostatak zapadne civilizacije. Privrzeni su verovanju u Boga i redovno upraznjavaju odlaske na bogosluzenja, u bogomoljama kojih je Rusija puna. Naposletku, Rusija ima stopu nezaposlenosti manju od 10%, javni dug 10,6% BDP i i ja im u svemu tome zavidim.

Don Giovanni

pre 6 godina

Još i da razumem ove što prodaju. Ako ima potražnje, uvek će biti i ponude. Ali nikako ne razumem one što kupuju! Šta će im to?! Da imaju zvaničnu potvrdu da su nečiji prvi?! Pa šta?! Dok smo u vezi, ja mnogo više volim da budem njen poslednji...

Možda sam ja zaostao i staromodan, ali za mene bi to imalo nekakvu simboličnu vrednost samo kad bih ga dobio na poklon jer je vlasnica procenila da to zaslužujem baš ja i niko drugi. Inače, ne bih dao ni pet para za to...

johnzie

pre 6 godina

@dovla
Molim te, Vlado, ako bi mogao da mi objasniš koja slova predstavljaju kombinacije slova 'sh', 'ch' i 'zz' i zašto?
Hvala unapred.

Bzvz

pre 6 godina

Mnogo veci problem u glavi i sa sobom imaju oni koji za to placaju nego ove zene. Ti su bas za terapiju... Jos se ove deset puta usiju pa prodaju opet i neko im plati zbog svojih bolesnih fantazija.

A one naravno da su prostitutke pa sta, sto moraju sebe tako da zovu kome je to uopste bitno, frustriranim kvazimoralistima koji nemaju para da ih placaju a najvise bi takve odnose sa zenama voleli.

hm

pre 6 godina

Najbolji je onaj Dimitri koji suprugu trazi medju ovima sto prodaju nevinost. Nekada je bolje ne izmisljati izgovor. Pogotovo ne takav. Ili mu nisu sve na broju u glavi...

srce mi se cepa

pre 6 godina

Neke od njih se, međutim, na ovaj korak odlučuju iz veoma teških razloga...

Svaka kurva ima tužnu priču. To je sve. Što ja ne prodadoh bu*u a bilo je perioda kad nisam imao za hleb? Ne kupujem ja te priče. Sve te stvari komplet i preljube i razna vaćarenja i muvanja i sve, sve to rade samo slabi karakteri koji nađu pogosdan izgovor "težak im život". Kako da ne. A što onda milioni siromaha u Indiji i na sličnim mestima svi ne krenu da budu masovno serijski ubice ili nešto?

Dacha

pre 6 godina

Koliko kosta ta intervencija kod plasticnog hirurga kad se njima isplate to da odrade a prodaju se za 1000 do 2000 evra plafon,jos tvrde da sa tim parama posle zive par meseci ?! Znaci nesto u tekstu bas nije napisano kako treba ako posmatramo zdravom logikom!

steva

pre 6 godina

E, ovo je sve plod naglog i žestokog raslojavanja društva, jer sa jedne strane imate tkz. kontraverzne biznismene, a sa druge ubogu sirotinju koja jedva preživljava. No da ne paničim, ima toga i kod nas, ali na malo suptilniji način kada se popularne pevaljke,misice i starlete zaljube baš u nekog bogatog biznismena. Tako da je bolje da mi počistimo smeće prvo ispred svoje kuće.

Ego, egić, boleština

pre 6 godina

Psiholozi bi vjerovatno imali štošta za reći o muškarcima spremnim da plate za nečiju nevinost, a pri tom ne poznaju tu ženu i nemaju nikakve emocije prema njoj.

miro split

pre 6 godina

Za sve ovo šta se događa sa ženama ja krivin Boga.
Kad je od Adamova rebra stvorija ženu i posla je kod Adama, jadni Adam nije ima pojma šta činiti sa njom, a odakle je moga i znat kad ga niko nije naučija.
Kad je već stvorija Evu, onda je Bog moga dat i neko upustvo za upotrebu, a ne da se mi stalno mučimo sa pitanjima:
A, šta joj je sad, a zašto je ovo ili ono napravila,a kako je nije sram...?

dovla

pre 6 godina

"Marina, koja je i sama prodala nevinost i zaradila 8.000 evra, danas vodi agenciju koja povezuje device i bogate kupce.
"Devojke su, u proseku, plaćene između 200.000 i 300.000 rubalja (2.800 i 4.300 evra), što zavisi od starosti i izgleda. Najtraženije su devojke stare između 17 i 18 godina, sitne građe, slatke i skromne", opisala je ona, dodjući da agenti dobijaju proviziju od 20 do 50 odsto."

'NIJE PROSTITUCIJA',veli..!?!??....a shta je,zzivota ti,da nije "jerjechkinje-batjachkinje"!?....

Cica

pre 6 godina

Tačno su jedno za drugo, kako to ne vide! Ovaj muškarac od 38 što traži devicu i leči komplekse koje tako neće da izleči, i ova od 22 što već nekoliko puta gubi nevinost. Idealni! Jedan bolestan, drugo živi kao prodavac magle.

SASA

pre 6 godina

To ti kazes dva puta. Ima jedna izreka kad devojka kaze momku ti si mi drugi u zivotu, a on zamisljeno, majkumu, jos nisam nikada bio prvi ali ni treci. Kakve li su to sirovine sa toliko love a glupi?

miro split

pre 6 godina

Prodajem nevinost za dvi iljade eura.
Dostava na kuću, poštarina plaćena!
Akcija!
Uzmi mi dva puta nevinost, treću dajem besplatno.
Beš mi sve na svitu, ako ove žene sve nas muškarce ne potraju u homoseksualce.

Milutin

pre 6 godina

Ne krivim ja ove jadne devojke, vec monstrume koji misle da novcem mogu kupiti sve na ovom svetu. Na ovom, verovatno da, ali onaj svet (duhovni) koji dolazi posle ovozemaljskog sigurno NECE moci kupiti. Kod Gospoda nema protekcije.

Јабучило

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu"

Хихихихи.

веверица

pre 6 godina

све жене продају невиност. само што паметне продају некоме ко ће да их воли, поштује и пружа материјалну и емоционалну сигурност њима и њиховој деци наредних 30 година, а глупе то раде за 4000 евра или још горе за обећање - лудом радовање

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

"ovde se ne radi o prostituciji..." Ma jok, ma ne, ma kakvi, nije nam ni palo na pamet da se radi o tome, sacuvaj Boze odakle ti to... Jadno i bedno, a ove sto se vade da su im pare potrebne za lecenje majke je toliko izlizana fora da ni najveca budala ne veruje u to, ali ako im je tako lakse neka lazu sebe slobodno.

Murta

pre 6 godina

U Rusiji? Nemoguce! Pa rusofili se ubise ubedjujuci nas kako se u Rusiji sa minimalnom platom od 160$ i prosecnom manjom od 450$ bolje zivi nego u Svajcarskoj.

Vučko

pre 6 godina

Srozan im je moral kao i nama na najniže grane. Mi siromašni se brukamo zbog bede a bogati zbog besa. I jedno i drugo vodi brzom kraju čovečanstva ukoliko uskoro ne usledi neki globalni reset.

ko to tamo peva o postenju

pre 6 godina

Nama predsednik, ministar spoljnih poslova i kompletna ostala ekipa odlicno zive od toga sto nam vec trideset godina prodaju svoju nevinost.

ko to tamo peva o postenju

pre 6 godina

Nama predsednik, ministar spoljnih poslova i kompletna ostala ekipa odlicno zive od toga sto nam vec trideset godina prodaju svoju nevinost.

miro split

pre 6 godina

Prodajem nevinost za dvi iljade eura.
Dostava na kuću, poštarina plaćena!
Akcija!
Uzmi mi dva puta nevinost, treću dajem besplatno.
Beš mi sve na svitu, ako ove žene sve nas muškarce ne potraju u homoseksualce.

Јабучило

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu"

Хихихихи.

hm

pre 6 godina

Najbolji je onaj Dimitri koji suprugu trazi medju ovima sto prodaju nevinost. Nekada je bolje ne izmisljati izgovor. Pogotovo ne takav. Ili mu nisu sve na broju u glavi...

Cica

pre 6 godina

Tačno su jedno za drugo, kako to ne vide! Ovaj muškarac od 38 što traži devicu i leči komplekse koje tako neće da izleči, i ova od 22 što već nekoliko puta gubi nevinost. Idealni! Jedan bolestan, drugo živi kao prodavac magle.

Murta

pre 6 godina

U Rusiji? Nemoguce! Pa rusofili se ubise ubedjujuci nas kako se u Rusiji sa minimalnom platom od 160$ i prosecnom manjom od 450$ bolje zivi nego u Svajcarskoj.

SASA

pre 6 godina

To ti kazes dva puta. Ima jedna izreka kad devojka kaze momku ti si mi drugi u zivotu, a on zamisljeno, majkumu, jos nisam nikada bio prvi ali ni treci. Kakve li su to sirovine sa toliko love a glupi?

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

"ovde se ne radi o prostituciji..." Ma jok, ma ne, ma kakvi, nije nam ni palo na pamet da se radi o tome, sacuvaj Boze odakle ti to... Jadno i bedno, a ove sto se vade da su im pare potrebne za lecenje majke je toliko izlizana fora da ni najveca budala ne veruje u to, ali ako im je tako lakse neka lazu sebe slobodno.

dovla

pre 6 godina

"Marina, koja je i sama prodala nevinost i zaradila 8.000 evra, danas vodi agenciju koja povezuje device i bogate kupce.
"Devojke su, u proseku, plaćene između 200.000 i 300.000 rubalja (2.800 i 4.300 evra), što zavisi od starosti i izgleda. Najtraženije su devojke stare između 17 i 18 godina, sitne građe, slatke i skromne", opisala je ona, dodjući da agenti dobijaju proviziju od 20 do 50 odsto."

'NIJE PROSTITUCIJA',veli..!?!??....a shta je,zzivota ti,da nije "jerjechkinje-batjachkinje"!?....

веверица

pre 6 godina

све жене продају невиност. само што паметне продају некоме ко ће да их воли, поштује и пружа материјалну и емоционалну сигурност њима и њиховој деци наредних 30 година, а глупе то раде за 4000 евра или још горе за обећање - лудом радовање

Vučko

pre 6 godina

Srozan im je moral kao i nama na najniže grane. Mi siromašni se brukamo zbog bede a bogati zbog besa. I jedno i drugo vodi brzom kraju čovečanstva ukoliko uskoro ne usledi neki globalni reset.

Građanin Bezopasnih Namera

pre 6 godina

Ovde se ne prodaje nevinost, već seksualna usluga u koju je uključeno cepanje himena kao obavezan deo usluge. Znači, vrsta prostitucije. Čak je zakonski na ivici pedofilije. Nevinost je kompleksniji pojam.

Rocky

pre 6 godina

To je ta moralna pravoslavna Rusija bratskog nam naroda?! Zaista smo slicni puna su nam usta morala patriotizma itd a morala u stvari opste nema. Na zapadu se bar ne kriju iza tih laznih vrednosti i uglavnom se zna ko je ko u drustvu.

Milos

pre 6 godina

Pita momak devojku: hoces li da spavas samnom? Ne!
Da li bi spavala samnom za milion evra? Paaa, da.
A da li bi spavala samnom za 20 evra? Sta ti mislis da sam ja, sram da te bude!!!
Znam ja sta si ti, samo se cenjkamo! ;)

moral

pre 6 godina

Ko bolje poznaje Rusiju, zna da ovo i nije najgori moralni problem. Veci je problem izuzetno aktivno trziste na kome se razmenjuju pedofilski materijali. Posle nam ovde neki artiljerci pricaju o moralno posrnulom Zapadu, slovenskoj dusi i slicno.

Milutin

pre 6 godina

Ne krivim ja ove jadne devojke, vec monstrume koji misle da novcem mogu kupiti sve na ovom svetu. Na ovom, verovatno da, ali onaj svet (duhovni) koji dolazi posle ovozemaljskog sigurno NECE moci kupiti. Kod Gospoda nema protekcije.

miro split

pre 6 godina

A, jel ova šta je dva puta prodavala nevinost to prodavala istom muškarcu ili različitim osobama? Mislin ako je dva puta izgubila nevinost sa istim čovikon, onda je ona poštena cura.

dizel

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu, tvrdi 19-godišnja Daša." Ma jok, samo daješ onu stvar za pare...

Don Giovanni

pre 6 godina

Još i da razumem ove što prodaju. Ako ima potražnje, uvek će biti i ponude. Ali nikako ne razumem one što kupuju! Šta će im to?! Da imaju zvaničnu potvrdu da su nečiji prvi?! Pa šta?! Dok smo u vezi, ja mnogo više volim da budem njen poslednji...

Možda sam ja zaostao i staromodan, ali za mene bi to imalo nekakvu simboličnu vrednost samo kad bih ga dobio na poklon jer je vlasnica procenila da to zaslužujem baš ja i niko drugi. Inače, ne bih dao ni pet para za to...

konto

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu", tvrdi 19-godišnja Daša.

Prodavanje ljubavi za novac? Da, to se zove prostitucija. Ne osuđujem, samo želim da nazovem stvari pravim imenom.

Dacha

pre 6 godina

Koliko kosta ta intervencija kod plasticnog hirurga kad se njima isplate to da odrade a prodaju se za 1000 do 2000 evra plafon,jos tvrde da sa tim parama posle zive par meseci ?! Znaci nesto u tekstu bas nije napisano kako treba ako posmatramo zdravom logikom!

Srbijanka

pre 6 godina

Opet jedna prljava, neukusna i ponizavajuca propaganda u Dejli Mejlu (britanska). Verujem, da u Rusiji ima mnogo devojaka kojima je tesko ostvariti zivotunu zelju na posten nacin, ali da je bas takva situacija kako ovi to opisuju, NE VERUJEM.

Zasto se taj Dejli Mejl nije pozabavio i istrazio, kako mlade djevojke u Americi, Britaniji i drugim zapadnim zemljama dolaze do novca da bi mogle studirati na skupim univerzitetima i kupovati skupu robu. Izgleda da je Zapadu Rusija postala u svemu neizleciva RAK RANA, a da su oni zdravi, pametni i imuni na sve. Gade mi se!

srce mi se cepa

pre 6 godina

Neke od njih se, međutim, na ovaj korak odlučuju iz veoma teških razloga...

Svaka kurva ima tužnu priču. To je sve. Što ja ne prodadoh bu*u a bilo je perioda kad nisam imao za hleb? Ne kupujem ja te priče. Sve te stvari komplet i preljube i razna vaćarenja i muvanja i sve, sve to rade samo slabi karakteri koji nađu pogosdan izgovor "težak im život". Kako da ne. A što onda milioni siromaha u Indiji i na sličnim mestima svi ne krenu da budu masovno serijski ubice ili nešto?

JJ

pre 6 godina

Do 20 i neke prodavace nevinost, a posle ce se istim poslom baviti samo sto ce nazivati to prostitucijom. U oba slucaja umesto da se prihvate knjige ili nekog sporta, jer svi smo u necem dobri, one vide lepotu u lakoj zaradi novca i to na takav nacin.

steva

pre 6 godina

E, ovo je sve plod naglog i žestokog raslojavanja društva, jer sa jedne strane imate tkz. kontraverzne biznismene, a sa druge ubogu sirotinju koja jedva preživljava. No da ne paničim, ima toga i kod nas, ali na malo suptilniji način kada se popularne pevaljke,misice i starlete zaljube baš u nekog bogatog biznismena. Tako da je bolje da mi počistimo smeće prvo ispred svoje kuće.

ja vragolan i moj deda

pre 6 godina

Posle se bune na ljudi koji dva puta prodaju isti stan. Sta ti je zivot, ja u prodavnci pre neki dan otvorim kiselu malo da utolim zedj, pa vratim u frizider, sve nesto razmisljam, ko ce da primeti da je bila otvarana,...

kada novine krenu da se dopisuju

pre 6 godina

Dejli mejl. A jel može sada nešto iz ruskih novina o britankama, jer objektivnosti radi potrebno je čuti obe strane.

Ego, egić, boleština

pre 6 godina

Psiholozi bi vjerovatno imali štošta za reći o muškarcima spremnim da plate za nečiju nevinost, a pri tom ne poznaju tu ženu i nemaju nikakve emocije prema njoj.

Ivke

pre 6 godina

nikad mi nece biti jasni ti koji zele device...ja sam 3-ma oduzeo nevinost i ne vidim neki bitan osecaj tj razliku izmedju device i ostalih. osim sto je kod ovih malo teze...

Polidor

pre 6 godina

Nase devojke se predstavljaju kao vernice a vec nakon nekoliko dana veze uskacu u krevet. Tesko je upoznati neku koja nema poprilicno iskustvo. Ove Ruskinje barem to unovce. Voleo bih da upoznam devojku oko 25 godina, a da ima primereno ponasanje. Ja imam 30 godina, nisam vernik pa i ne moram da budem nevin. Uz to sam primeren i ne ulazim u intimne odnose sa kojom god stignem. Imao sam 10+ veza, ali intimne odnose sa 2 devojke koje su me privukle i zadrzale primerenim ponasanjem, skromnoscu i kulturom.

M

pre 6 godina

Nije prostitucija, gore je od toga. Prostituke se bar ne foliraju da nisu to sto jesu.
(Saut Park, 18. februar 2018 12:04)

Super je to kad se muškarac nađe jako uvređen i morališe jer je hteo da iskoristi ženu, ali se ispostavilo da je ona njega jednako iskoristila.

miro split

pre 6 godina

Za sve ovo šta se događa sa ženama ja krivin Boga.
Kad je od Adamova rebra stvorija ženu i posla je kod Adama, jadni Adam nije ima pojma šta činiti sa njom, a odakle je moga i znat kad ga niko nije naučija.
Kad je već stvorija Evu, onda je Bog moga dat i neko upustvo za upotrebu, a ne da se mi stalno mučimo sa pitanjima:
A, šta joj je sad, a zašto je ovo ili ono napravila,a kako je nije sram...?

sest je broj

pre 6 godina

dok nisam bio ozenjen, bio sam ukupno sa 6 devica (a jos sam i izbegavao neiskusne devojke) i mogu da kazem, muka je to, strahovi, bolovi, seks nikakav, neiskusno samo prestraseno ceka da se desi ti moras sve da odradis i to jako pazljivo, par puta bas bas krvavo, jednom me njena mama jurila da me ubije posto je saznala, apsolutno mi taj cin nije pricinjavalo neko veliko zadovoljstvo, da ne kazem nikakvo. E sad jos i da platim za te muke, ja stvarno ne razumem neke ljude. Ozenio sam kasnije devojku ako ne iskusniju onda bar podjednako iskusnu kao ja, sto se kaze prosla i sito i reseto, tacno zna sta voli i sta zeli, i trajemo 20 godina, drugari sto zenili neiskusne razveli se odavno...

Bzvz

pre 6 godina

Mnogo veci problem u glavi i sa sobom imaju oni koji za to placaju nego ove zene. Ti su bas za terapiju... Jos se ove deset puta usiju pa prodaju opet i neko im plati zbog svojih bolesnih fantazija.

A one naravno da su prostitutke pa sta, sto moraju sebe tako da zovu kome je to uopste bitno, frustriranim kvazimoralistima koji nemaju para da ih placaju a najvise bi takve odnose sa zenama voleli.

Sanja

pre 6 godina

Nevina sam i vrednost koju ja vidim je to sto sam srecna zena.Da sam nevina zna samo moj ginekolog.Za muskarce a kako sam starija primecujem da me i zene gledaju kao femme fatale.Nego da skratim upoznala sam muskarca kakvog sam trazila i nece ga kostati nista.Planiram da ga ugostim pa kako nam Bog da!😊

J

pre 6 godina

Srbijanka, ne kažem da postoji neka razlika između devojaka u Rusiji, SAD, Srbiji ili Francuskoj. Ipak, zbog naglog otvaranje prema svetu i spoznavanja šta sve on nudi u kombinaciji sa siromaštvom, u Rusiji je prostitucija mnogo razvijenija nego drugde, pa čak i na Zapadu, u Izraelu, Emiratima, dominiraju ruske prostitutke, a u Turskoj često tu vrstu žena zovu "Nataša".

johnzie

pre 6 godina

@dovla
Molim te, Vlado, ako bi mogao da mi objasniš koja slova predstavljaju kombinacije slova 'sh', 'ch' i 'zz' i zašto?
Hvala unapred.

Нарциса Зец

pre 6 godina

To je ta moralna pravoslavna Rusija bratskog nam naroda?! Zaista smo slicni puna su nam usta morala patriotizma itd a morala u stvari opste nema. Na zapadu se bar ne kriju iza tih laznih vrednosti i uglavnom se zna ko je ko u drustvu.
(Rocky, 18. februar 2018 15:45)

Судити о држави од 144 милиона људи на основу исповести три проститутке?

New Jersey

pre 6 godina

Traze devojke mladje od 19 godina...fuj. Ovo je gore od prostitucije,ovde se radi o manijacima i pedofilima,a sa druge strane za prostitutke se barem zna sta su,a ove se prave fine i nevine..

Verko

pre 6 godina

Postoji hiljadu i jedan nacin na koji zapadni mediji nastoje da diskredituju Rusiju i Ruse, smisljajuci milion i jednu izmisljotinu.

Rusi nisu familijarni sa Internetom. Koliko je to ostatak zapadne civilizacije. Privrzeni su verovanju u Boga i redovno upraznjavaju odlaske na bogosluzenja, u bogomoljama kojih je Rusija puna. Naposletku, Rusija ima stopu nezaposlenosti manju od 10%, javni dug 10,6% BDP i i ja im u svemu tome zavidim.

Samosvesna gradjanka

pre 6 godina

Pre dve-tri godine sam pročitala tekst o jednom ginekologu iz Tuzle koji je u intervjuu rekao da za novac vraća nevinost devojkama.

Romske porodice bukvalno vraćaju snahu ako tokom prve bračne noći na krevetskom čaršavu nije bilo krvi a njen otac je obavezan da vrati novac koji je dobio kada je ćerku prodao mladoženji.

U Sarajevu hirurzi takođe prodaju svoje hirurške usluge vraćanja nevinosti devojkama, ali i udatim ženama koje su rodile decu, ali i mladim prostitutkama a sve one tu novu nevinost prodaju Arapima koji u Sarajevo dolaze planirano i dogovoreno - preko uhodanih turističkih (,,turističkih'') šema - da bi sa devicama (,,devicama'') imali seks i platili to za njih veoma visoko vrednovano blago.

Sve u ovom komentaru sam pročitala u nekom bosanskom časopisu (tekst je moguće naći i na internetu).

Marija

pre 3 godine

U svakom slucaju postenije od nasih sponzurusa.
Ne vidim u tome nista lose, nego nasi naucili sve za dz. da li tu devojku neko pita ima li za osnovno

Milutin

pre 6 godina

Ne krivim ja ove jadne devojke, vec monstrume koji misle da novcem mogu kupiti sve na ovom svetu. Na ovom, verovatno da, ali onaj svet (duhovni) koji dolazi posle ovozemaljskog sigurno NECE moci kupiti. Kod Gospoda nema protekcije.

Murta

pre 6 godina

U Rusiji? Nemoguce! Pa rusofili se ubise ubedjujuci nas kako se u Rusiji sa minimalnom platom od 160$ i prosecnom manjom od 450$ bolje zivi nego u Svajcarskoj.

Srbijanka

pre 6 godina

Opet jedna prljava, neukusna i ponizavajuca propaganda u Dejli Mejlu (britanska). Verujem, da u Rusiji ima mnogo devojaka kojima je tesko ostvariti zivotunu zelju na posten nacin, ali da je bas takva situacija kako ovi to opisuju, NE VERUJEM.

Zasto se taj Dejli Mejl nije pozabavio i istrazio, kako mlade djevojke u Americi, Britaniji i drugim zapadnim zemljama dolaze do novca da bi mogle studirati na skupim univerzitetima i kupovati skupu robu. Izgleda da je Zapadu Rusija postala u svemu neizleciva RAK RANA, a da su oni zdravi, pametni i imuni na sve. Gade mi se!

Verko

pre 6 godina

Postoji hiljadu i jedan nacin na koji zapadni mediji nastoje da diskredituju Rusiju i Ruse, smisljajuci milion i jednu izmisljotinu.

Rusi nisu familijarni sa Internetom. Koliko je to ostatak zapadne civilizacije. Privrzeni su verovanju u Boga i redovno upraznjavaju odlaske na bogosluzenja, u bogomoljama kojih je Rusija puna. Naposletku, Rusija ima stopu nezaposlenosti manju od 10%, javni dug 10,6% BDP i i ja im u svemu tome zavidim.

веверица

pre 6 godina

све жене продају невиност. само што паметне продају некоме ко ће да их воли, поштује и пружа материјалну и емоционалну сигурност њима и њиховој деци наредних 30 година, а глупе то раде за 4000 евра или још горе за обећање - лудом радовање

Rocky

pre 6 godina

To je ta moralna pravoslavna Rusija bratskog nam naroda?! Zaista smo slicni puna su nam usta morala patriotizma itd a morala u stvari opste nema. Na zapadu se bar ne kriju iza tih laznih vrednosti i uglavnom se zna ko je ko u drustvu.

Polidor

pre 6 godina

Nase devojke se predstavljaju kao vernice a vec nakon nekoliko dana veze uskacu u krevet. Tesko je upoznati neku koja nema poprilicno iskustvo. Ove Ruskinje barem to unovce. Voleo bih da upoznam devojku oko 25 godina, a da ima primereno ponasanje. Ja imam 30 godina, nisam vernik pa i ne moram da budem nevin. Uz to sam primeren i ne ulazim u intimne odnose sa kojom god stignem. Imao sam 10+ veza, ali intimne odnose sa 2 devojke koje su me privukle i zadrzale primerenim ponasanjem, skromnoscu i kulturom.

kada novine krenu da se dopisuju

pre 6 godina

Dejli mejl. A jel može sada nešto iz ruskih novina o britankama, jer objektivnosti radi potrebno je čuti obe strane.

M

pre 6 godina

Nije prostitucija, gore je od toga. Prostituke se bar ne foliraju da nisu to sto jesu.
(Saut Park, 18. februar 2018 12:04)

Super je to kad se muškarac nađe jako uvređen i morališe jer je hteo da iskoristi ženu, ali se ispostavilo da je ona njega jednako iskoristila.

miro split

pre 6 godina

Prodajem nevinost za dvi iljade eura.
Dostava na kuću, poštarina plaćena!
Akcija!
Uzmi mi dva puta nevinost, treću dajem besplatno.
Beš mi sve na svitu, ako ove žene sve nas muškarce ne potraju u homoseksualce.

miro split

pre 6 godina

Za sve ovo šta se događa sa ženama ja krivin Boga.
Kad je od Adamova rebra stvorija ženu i posla je kod Adama, jadni Adam nije ima pojma šta činiti sa njom, a odakle je moga i znat kad ga niko nije naučija.
Kad je već stvorija Evu, onda je Bog moga dat i neko upustvo za upotrebu, a ne da se mi stalno mučimo sa pitanjima:
A, šta joj je sad, a zašto je ovo ili ono napravila,a kako je nije sram...?

ko to tamo peva o postenju

pre 6 godina

Nama predsednik, ministar spoljnih poslova i kompletna ostala ekipa odlicno zive od toga sto nam vec trideset godina prodaju svoju nevinost.

dovla

pre 6 godina

"Marina, koja je i sama prodala nevinost i zaradila 8.000 evra, danas vodi agenciju koja povezuje device i bogate kupce.
"Devojke su, u proseku, plaćene između 200.000 i 300.000 rubalja (2.800 i 4.300 evra), što zavisi od starosti i izgleda. Najtraženije su devojke stare između 17 i 18 godina, sitne građe, slatke i skromne", opisala je ona, dodjući da agenti dobijaju proviziju od 20 do 50 odsto."

'NIJE PROSTITUCIJA',veli..!?!??....a shta je,zzivota ti,da nije "jerjechkinje-batjachkinje"!?....

moral

pre 6 godina

Ko bolje poznaje Rusiju, zna da ovo i nije najgori moralni problem. Veci je problem izuzetno aktivno trziste na kome se razmenjuju pedofilski materijali. Posle nam ovde neki artiljerci pricaju o moralno posrnulom Zapadu, slovenskoj dusi i slicno.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

"ovde se ne radi o prostituciji..." Ma jok, ma ne, ma kakvi, nije nam ni palo na pamet da se radi o tome, sacuvaj Boze odakle ti to... Jadno i bedno, a ove sto se vade da su im pare potrebne za lecenje majke je toliko izlizana fora da ni najveca budala ne veruje u to, ali ako im je tako lakse neka lazu sebe slobodno.

Sanja

pre 6 godina

Nevina sam i vrednost koju ja vidim je to sto sam srecna zena.Da sam nevina zna samo moj ginekolog.Za muskarce a kako sam starija primecujem da me i zene gledaju kao femme fatale.Nego da skratim upoznala sam muskarca kakvog sam trazila i nece ga kostati nista.Planiram da ga ugostim pa kako nam Bog da!😊

Vučko

pre 6 godina

Srozan im je moral kao i nama na najniže grane. Mi siromašni se brukamo zbog bede a bogati zbog besa. I jedno i drugo vodi brzom kraju čovečanstva ukoliko uskoro ne usledi neki globalni reset.

Cica

pre 6 godina

Tačno su jedno za drugo, kako to ne vide! Ovaj muškarac od 38 što traži devicu i leči komplekse koje tako neće da izleči, i ova od 22 što već nekoliko puta gubi nevinost. Idealni! Jedan bolestan, drugo živi kao prodavac magle.

Bzvz

pre 6 godina

Mnogo veci problem u glavi i sa sobom imaju oni koji za to placaju nego ove zene. Ti su bas za terapiju... Jos se ove deset puta usiju pa prodaju opet i neko im plati zbog svojih bolesnih fantazija.

A one naravno da su prostitutke pa sta, sto moraju sebe tako da zovu kome je to uopste bitno, frustriranim kvazimoralistima koji nemaju para da ih placaju a najvise bi takve odnose sa zenama voleli.

SASA

pre 6 godina

To ti kazes dva puta. Ima jedna izreka kad devojka kaze momku ti si mi drugi u zivotu, a on zamisljeno, majkumu, jos nisam nikada bio prvi ali ni treci. Kakve li su to sirovine sa toliko love a glupi?

johnzie

pre 6 godina

@dovla
Molim te, Vlado, ako bi mogao da mi objasniš koja slova predstavljaju kombinacije slova 'sh', 'ch' i 'zz' i zašto?
Hvala unapred.

srce mi se cepa

pre 6 godina

Neke od njih se, međutim, na ovaj korak odlučuju iz veoma teških razloga...

Svaka kurva ima tužnu priču. To je sve. Što ja ne prodadoh bu*u a bilo je perioda kad nisam imao za hleb? Ne kupujem ja te priče. Sve te stvari komplet i preljube i razna vaćarenja i muvanja i sve, sve to rade samo slabi karakteri koji nađu pogosdan izgovor "težak im život". Kako da ne. A što onda milioni siromaha u Indiji i na sličnim mestima svi ne krenu da budu masovno serijski ubice ili nešto?

Нарциса Зец

pre 6 godina

To je ta moralna pravoslavna Rusija bratskog nam naroda?! Zaista smo slicni puna su nam usta morala patriotizma itd a morala u stvari opste nema. Na zapadu se bar ne kriju iza tih laznih vrednosti i uglavnom se zna ko je ko u drustvu.
(Rocky, 18. februar 2018 15:45)

Судити о држави од 144 милиона људи на основу исповести три проститутке?

Ivke

pre 6 godina

nikad mi nece biti jasni ti koji zele device...ja sam 3-ma oduzeo nevinost i ne vidim neki bitan osecaj tj razliku izmedju device i ostalih. osim sto je kod ovih malo teze...

ja vragolan i moj deda

pre 6 godina

Posle se bune na ljudi koji dva puta prodaju isti stan. Sta ti je zivot, ja u prodavnci pre neki dan otvorim kiselu malo da utolim zedj, pa vratim u frizider, sve nesto razmisljam, ko ce da primeti da je bila otvarana,...

sest je broj

pre 6 godina

dok nisam bio ozenjen, bio sam ukupno sa 6 devica (a jos sam i izbegavao neiskusne devojke) i mogu da kazem, muka je to, strahovi, bolovi, seks nikakav, neiskusno samo prestraseno ceka da se desi ti moras sve da odradis i to jako pazljivo, par puta bas bas krvavo, jednom me njena mama jurila da me ubije posto je saznala, apsolutno mi taj cin nije pricinjavalo neko veliko zadovoljstvo, da ne kazem nikakvo. E sad jos i da platim za te muke, ja stvarno ne razumem neke ljude. Ozenio sam kasnije devojku ako ne iskusniju onda bar podjednako iskusnu kao ja, sto se kaze prosla i sito i reseto, tacno zna sta voli i sta zeli, i trajemo 20 godina, drugari sto zenili neiskusne razveli se odavno...

Јабучило

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu"

Хихихихи.

Ego, egić, boleština

pre 6 godina

Psiholozi bi vjerovatno imali štošta za reći o muškarcima spremnim da plate za nečiju nevinost, a pri tom ne poznaju tu ženu i nemaju nikakve emocije prema njoj.

Milos

pre 6 godina

Pita momak devojku: hoces li da spavas samnom? Ne!
Da li bi spavala samnom za milion evra? Paaa, da.
A da li bi spavala samnom za 20 evra? Sta ti mislis da sam ja, sram da te bude!!!
Znam ja sta si ti, samo se cenjkamo! ;)

hm

pre 6 godina

Najbolji je onaj Dimitri koji suprugu trazi medju ovima sto prodaju nevinost. Nekada je bolje ne izmisljati izgovor. Pogotovo ne takav. Ili mu nisu sve na broju u glavi...

Građanin Bezopasnih Namera

pre 6 godina

Ovde se ne prodaje nevinost, već seksualna usluga u koju je uključeno cepanje himena kao obavezan deo usluge. Znači, vrsta prostitucije. Čak je zakonski na ivici pedofilije. Nevinost je kompleksniji pojam.

Don Giovanni

pre 6 godina

Još i da razumem ove što prodaju. Ako ima potražnje, uvek će biti i ponude. Ali nikako ne razumem one što kupuju! Šta će im to?! Da imaju zvaničnu potvrdu da su nečiji prvi?! Pa šta?! Dok smo u vezi, ja mnogo više volim da budem njen poslednji...

Možda sam ja zaostao i staromodan, ali za mene bi to imalo nekakvu simboličnu vrednost samo kad bih ga dobio na poklon jer je vlasnica procenila da to zaslužujem baš ja i niko drugi. Inače, ne bih dao ni pet para za to...

konto

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu", tvrdi 19-godišnja Daša.

Prodavanje ljubavi za novac? Da, to se zove prostitucija. Ne osuđujem, samo želim da nazovem stvari pravim imenom.

dizel

pre 6 godina

"Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu, tvrdi 19-godišnja Daša." Ma jok, samo daješ onu stvar za pare...

miro split

pre 6 godina

A, jel ova šta je dva puta prodavala nevinost to prodavala istom muškarcu ili različitim osobama? Mislin ako je dva puta izgubila nevinost sa istim čovikon, onda je ona poštena cura.

Dacha

pre 6 godina

Koliko kosta ta intervencija kod plasticnog hirurga kad se njima isplate to da odrade a prodaju se za 1000 do 2000 evra plafon,jos tvrde da sa tim parama posle zive par meseci ?! Znaci nesto u tekstu bas nije napisano kako treba ako posmatramo zdravom logikom!

New Jersey

pre 6 godina

Traze devojke mladje od 19 godina...fuj. Ovo je gore od prostitucije,ovde se radi o manijacima i pedofilima,a sa druge strane za prostitutke se barem zna sta su,a ove se prave fine i nevine..

J

pre 6 godina

Srbijanka, ne kažem da postoji neka razlika između devojaka u Rusiji, SAD, Srbiji ili Francuskoj. Ipak, zbog naglog otvaranje prema svetu i spoznavanja šta sve on nudi u kombinaciji sa siromaštvom, u Rusiji je prostitucija mnogo razvijenija nego drugde, pa čak i na Zapadu, u Izraelu, Emiratima, dominiraju ruske prostitutke, a u Turskoj često tu vrstu žena zovu "Nataša".

JJ

pre 6 godina

Do 20 i neke prodavace nevinost, a posle ce se istim poslom baviti samo sto ce nazivati to prostitucijom. U oba slucaja umesto da se prihvate knjige ili nekog sporta, jer svi smo u necem dobri, one vide lepotu u lakoj zaradi novca i to na takav nacin.

steva

pre 6 godina

E, ovo je sve plod naglog i žestokog raslojavanja društva, jer sa jedne strane imate tkz. kontraverzne biznismene, a sa druge ubogu sirotinju koja jedva preživljava. No da ne paničim, ima toga i kod nas, ali na malo suptilniji način kada se popularne pevaljke,misice i starlete zaljube baš u nekog bogatog biznismena. Tako da je bolje da mi počistimo smeće prvo ispred svoje kuće.

Samosvesna gradjanka

pre 6 godina

Pre dve-tri godine sam pročitala tekst o jednom ginekologu iz Tuzle koji je u intervjuu rekao da za novac vraća nevinost devojkama.

Romske porodice bukvalno vraćaju snahu ako tokom prve bračne noći na krevetskom čaršavu nije bilo krvi a njen otac je obavezan da vrati novac koji je dobio kada je ćerku prodao mladoženji.

U Sarajevu hirurzi takođe prodaju svoje hirurške usluge vraćanja nevinosti devojkama, ali i udatim ženama koje su rodile decu, ali i mladim prostitutkama a sve one tu novu nevinost prodaju Arapima koji u Sarajevo dolaze planirano i dogovoreno - preko uhodanih turističkih (,,turističkih'') šema - da bi sa devicama (,,devicama'') imali seks i platili to za njih veoma visoko vrednovano blago.

Sve u ovom komentaru sam pročitala u nekom bosanskom časopisu (tekst je moguće naći i na internetu).

Marija

pre 3 godine

U svakom slucaju postenije od nasih sponzurusa.
Ne vidim u tome nista lose, nego nasi naucili sve za dz. da li tu devojku neko pita ima li za osnovno