- Komentari -

Više genetskih sličnosti delimo sa prijateljima nego sa strancima

Najvažnija stvar kod prijateljstava je da prijatelji imaju bar nešto zajedničko, što ih povezuje. A dok gledaju omiljeni film ili uživaju u omiljenoj hrani, verovatno da niko sa sigurnošću ne bi mogao da kaže da to ima bilo kakve veze sa genetikom.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Majku mu staru, kakve ja (iz Leskovac) imam genetske slicnosti sa jednim Spancem sa Kanarskih ostrva i Svajcarcem iz Berna, s kojima sam prijatelj poslednjih 17 godina?
  (Viktor, 16. januar 2018 16:26)

  # Link komentara

 2. @nevera, medju onima koji emigriraju ima verovatno dosta onih koji smatraju da su im blizi Nemci nego Srbi na primer, kod nas u Srbiji je jedan deo severnog porekla, jedan deo juznog, ja spadam u severne po DNK, i iskreno uvek sam se bolje osecao sa severnjacima, nekako sam uvek osecao da tu pripadam, sto je DNK i dokazao.
  (seljadin, 16. januar 2018 15:44)

  # Link komentara

 3. Ja imam najvise slicnosti sa svojim neprijateljima!Oni vole i hoce isto sto i ja!
   (Superhik, 16. januar 2018 15:33)

  # Link komentara

 4. Našla krpa zakrpu.. to je znala moja baba, naš'o lonac poklopac
   (gzola, 16. januar 2018 15:29)

  # Link komentara

 5. A sta je sa onima koji emigriraju, nemaju uopste prijatelje jer nemaju genetske slicnosti sa ljubima iz nove stedine, osim drustvenog statusa eventualno i obrazovanja, neosnovane li studije...
  (nevera, 16. januar 2018 15:00)

  # Link komentara

 6. Gledao sam nedavno na televiziji jednu utakmicu zenskog rukometa u kojoj je pobedila reprezentacija Francuske. Ekipa je izmesana, ima i belkinja i crnkinja. Kada su se na kraju radovale i slavile pobedu, primetio sam da se duze i prisnije grle one koje su iste rase nego kada su razlicite. Pitam se da li to ima veze samo s genetikom ili im i samo drustvo i dalje nije bas potpuno jednako.
   (Nobody, 16. januar 2018 14:43)

  # Link komentara