- Komentari -

Vajnstin efekat: Svi muškarci koji su osramoćeni u 2017. godini

Rasprostranjene optužbe za seksualno uznemiravanje potresle su mnoge američke institucije u 2017. godini, uključujući Kongres, medije i filmsku industriju. Brojni ugledni i moćni muškarci do sada su suspendovani, otpušteni ili prinuđeni da podnesu ostavku sa istaknutih položaja, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje ili čak napade na žene, incidente koji su se u nekim slučajevima odigrali pre više godina ili decenija.

Izvor: glasamerike.net
Pošaljite komentar
 1. hm, pa jest bizarno... komentara je uvek bilo koliko Hoces i svuda kako je žena uvek radije izabrati kretena sa parama koji ih ne poštuje i ponižava nego nekog dobricu bez para koji je OK ličnost ali za njih luzer. Sada se eto situacija menja:) sada eto neke žene otkrivaju ko su kreteni ali ovi drugi će im i dalje biti luzeri jer su dozvolili kretenima da se ovako ponašaju. A kad prestanu da budu luzeri postaće kreteni.
   (sale, 28. decembar 2017 07:22)

  # Link komentara

 2. sudeci po vecini komentara srbija je jos uvek u kamenom dobu. pa bravo
   (aleksandar veliki u gumenoj celiji, 28. decembar 2017 01:35)

  # Link komentara

 3. Znači vako. Muškarac ne sme da gleda, uzdiše, pominje ili takne ženu. Ne sme ni da je pita išta... A onda, ako i nekim čudom ona hoće, ne bi trebalo da joj da, jer se za 20 30 godina ona može predomisliti , iako je tad pristala i eto robije... Znači papir za pristanak, potpis, overa kod notara, pa ako.... Daj bre... Izvolte same....
   (SEVERAC ®, 27. decembar 2017 16:20)

  # Link komentara

 4. Ja garantujem da ovaj manijak nije silovao ni 5% žena koje ga optužuju.
  Garantujem i da ih je 95% prihvatilo ponudu radi bolje karijere. To su činjenice. Pustite me suza i plača.
  Svakako ga treba osuditi da ne vidi bela dana jer 100% je zaslužio.
   (Samo bez foliranja, 27. decembar 2017 15:08)

  # Link komentara

 5. Mislim da je "osramocen" pogresan termin za ovako nesto. U duhu "nevin dok se ne dokaze suprotno" mislim da je najbolje sto moze za njih biti receno na ovu temu je da su "optuzeni".
   (LepaMara, 27. decembar 2017 12:15)

  # Link komentara

 6. Ako su glasine tačne ovi muškarci su sramota za muški rod.
  (bizarno, 27. decembar 2017 11:59)

  # Link komentara