Ponedeljak, 18.12.2017.

11:30

Čovek koji je udario Vajnstina u glavu i nikada nije zažalio

Izvor: B92

Èovek koji je udario Vajnstina u glavu i nikada nije zažalio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

EU Citizen

pre 6 godina

@Lučija
Svakako da ne možeš nekoga mlatiti protiv njegove volje (pipati ga možeš, to nije zločin, ali može i on da ti opali šamar i da te na razne druge načine ponizi i osramotu, to su normalne društvene interakcije i mnogo bolja terapija za nepristojnost od mešanja države u privatni život ljudi), ali ni država ne može nikoga da progoni bez ikakvih dokaza, niti se obična nepristojnost može demonizovati i tretirati kao krivično delo, to je poenta ove priče. Vajnstinu niko nekakvo nasilje ili silovanje nije uspeo da dokaže, znači on je po svim normalnim kriterijumima potpuno nevin, iako možda prilično odbojan čovek. A što se tiče posla, pa žena ili muškarac, ako mu ne odgovara posao ili ako mu šef daje nepristojne predloge koji mu smetaju, može da napusti posao, niko im ne drži pištolj na slepočnici, to je Vajnstinova privatna firma, i ako želi da joj šteti svojim ludilom i da tera kvalitetne ljude, to je njegovo suvereno pravo, ne možete praviti od nepristojnih ljudi zločince, to je ideološki teror i stvaranje jednog potpuno nenormalnog sveta u kome svakakve manipulacije i izopačenosti postaju moguće jer se gubi razlika između ozbiljnih zločina kao što je silovanje i nepristojnog ponašanja u koje država ne bi smela da se meša.

Enter Sandman

pre 6 godina

@Eu Citizen
Au. Šta si ti povezao? Levičarski zadojeno društvo i silovatelja? Ma daj, molim te, čovek je osvedočeni manijak i protuva i sramota je što je ostao toliko na tako uticajnom mestu.

Gaston

pre 6 godina

Džejson je visok NEPUNIH 1. 69m! I taj je kao smeo da udari drčnu gromadu od Vajnstina (1.83m i sigurno bar 110kg)?! Naučna fantastika! Sve i da ga je udario, bilo bi to kao da je ubio komarca. Znači, ne da izmišljaju, nego strašno...

Ja

pre 6 godina

Alo ljudi, sta ste mislili to je lik koji se i Dilana ne boji:-)
Bez zezanja ima neka serija gde je on detektiv bivsi poznati hokejas, a do toga svega je doslo zbog njegove svojeglavosti...

CATAPA

pre 6 godina

Da je to rekao ranije, bio bi optužen za antisemitizam i više ga ne bi angažovao niko i nikad, a ni danas se ne bi čulo njegovo svedočenje o Vajnštajnu koji je naprasno postao Vajnstin, pa može.

Nacija i religija nisu "poslednje utočište hulja" nego po pravilu prvo i najbezbednije. Vajnštajna je žrtvovao jevrejski lobi i tako je postao Vajnstin, a tako je postalo dozvoljeno reći i ono što se decenijama nije smelo. Vajnstin jeste samo vrh ledenog brega, ali breg je i dalje sastavljen od "Vajnštajna". I ko ima iluzije da će se ovim bilo šta promeniti, ne poznaje taj breg ni koliko je čvrst.

Vladan R

pre 6 godina

Ocigledno je moglo da se kaze ne. Istina oni koji su rekli ne su trpeli posledice, stavljanjem na crnu listu. Sa druge strane neki drugi su pristali na ucene, i na neki nacin svesno prihvatili sistem usluga za uslugu. Dok su, koristeci se tim pruzeni uslugama, napredovali u karijeri, dobrim delom na racun onih koji nisu pristali, svi su cutali i sve im je bilo ok. Sada kada su uspeli, najednoom su postali visoko moralni i poceli da kukaju i zale se. Koliko god da je Vajnstajn kriv, i ovi sto su pristali na ucenu nisu bez krivice. Da ni oni nisu, odnosno da niko nije pristao, na takav sistem, posle odredjenog vremena bi ucenjivac shvatio da mu ucene nemaju efekta. Ne mozes, bas svakoga staviti na crnu listu. Sa kim bi se onda radio posao, snimali filmovi. Da banalizujem. Ako sam ja jedan od dva kandidata, i nisam prosao na konkursu, jer nisam hteo da pristanem na nepristojnu ponudu, a dugi kandidat je pristao, i na taj nacin prosao, i dobio posao, ulogu sta god, za mene nista nije bolji od ucenjivaca i to je kraj price. Time je otvorio vrata da mocnik, i druge u nekim buducim vremenima takodje maltretira i ucenjuje. Kad se taj i takav, tj onaj koji je na taj nacin prosperirao, posle odredjenog vremena, javi da moralise i zali se, da budem iskren, postaje mi maltene gori od ucenjivaca. Da ne spominjem one koji svesni nedostaka kvaliteta, sami ponude mito ili neprimernu protiv uslugu.

PsychoTheRapist

pre 6 godina

(EU Citizen, 18. decembar 2017 14:39)
Tebi su i za propast III Rajha krivi ljevičari koji su se uvukli u SS Waffen! Hoće oni to, neomarksisti se uvlače u elektrodistribuciju i krivi su kada nestane struje, Praksisovci su uništili televiziju sa Farmom i Big Brotherom a unuci sedam sekretara SKOJ-a su u upravnom odboru Chase Manhetten Bank.
Ti si ih Care sve razotkrio i otvaraš nam oči svakim svojim komentarom. Kako je tebi život jednostavan jer imaš krivca za svaku moguću pi...riju na ovom svijetu!

obican_geek

pre 6 godina

@EU_Citizen.....
Nemogu da verujem ovom tvom vidjenju svega...
Ima pravo da trazi seksualne usluge zato sto je to njegova firma?????
Uzas... :(

Jelena

pre 6 godina

E to se zove moral. Otkačio budalu i nastavio život po svojim pravilima. Možda nije postao mega-zvezda neke kao glumice koje se sad žale, ali je sačuvao obraz i miran san.

Back in Black

pre 6 godina

Ima scena u seriji Bolji zivot gde Giga Moravac ceka Jataganca na rucak zato sto ovaj treba da mu zaposli sina,a Jataganac dodje kasno pijan i Giga ga otera u tri lepe,pa ovaj njega otera u tri lepa i kaze mu da su sada kvit.A Giga mu na to odgovori da nisu kvit zato sto je on njega oterao u tri lepe a treba mu kao lebac dok njemu Giga uopste nije potreban.Tako da ovo sto je Prisli uradio nije kao svaki drugi udarac ovaj je imao velike posledice po njega,ali to sto mu se nije izvinuo je za svaku pohvalu.Neke su uzmale pare da cute a sada pocele da kukaju,nije isto.

Max

pre 6 godina

@EU Citizen "On ima pravo da u firmi čiji je suvlasnik traži seksualne protivusluge za uloge..."

Koji si ti trol, muka mi je od tebe. Ali bukvalno, pegla mi krece dok citam tvoje razmisljanje.

Alex

pre 6 godina

Tu celu industriju filma (potpuno nakaradan naziv) treba udariti pesnicom u glavu, jer ne samo da ponizava glumice i autore nego i celokupnu filmsku publiku! PORAZIMO HOLIVUD!!!!

Lučija

pre 6 godina

@EU citizen
Hm, niko nema prava da dodiruje drugog, čega god bio suvlasnik. Postoji zakon o diskriminaciji, pa i seksualnoj. Nasilnici bilo koje vrste ne mogu da rade i da im se sve oprašta. Svi su se i ranije oglašavali, ali tek sada ih neko sluša. Ne razumem šta je "privatno ponašanje"? Zvuči kao da možeš bilo koga mlatiti i pipati protiv njegove volje! Potrudi se malo da se staviš u situaciju da TEBE neko napada, pipa, ucenjuje, skida se gol pred tobom, govori ti gadosti, a sve vezano za posao od kojeg živiš. Bez da ti to želiš, ti si došao da radiš svoj posao, bilo koja firma da je u pitanju Pokušaj, nije teško malo uključiti mozak. Nema veze što nisi žena, sve i da nema svedoka (a nasilnici su u mogućnosti da biraju takve momente za nasilje, jer su tada "jači", pošto su sami sa žrtvom, i kasnije mogu bolje lagati, jer su oni "moćni"). Da li je to dozvoljeno? Ne, nije. Ne sme se ni opravdavati. Ovo je kao sa logorima u WW2, nacisti dolijaju. Tako će i nasilnici. To je taj tip ljudi, samo su okolnosti u kojima žive drugačije.

Gde ja živim

pre 6 godina

Brenda: "Dilane pjan si, opet si pjan."
Dilan: "Nisam Brenda, to su mi crvene oči od sinoć od žurke."
Brenda: "Lažeš Dilane."

Jes da nema veze sa tekstom, ali uvek kada vidim Beverli Hils ja se setim Muteta. Vala i ako ga je zveknuo. Šteta zbog Mire i Ešli, ako je tačno. Zeznut taj Holivud, ali verovatno ne bi imali toliko para da nisu takvi.

EU Citizen

pre 6 godina

Daleko od toga da želim da branim Vajnstina, to je, očigledno, jedan prilično odvratan i loš čovek. Međutim, poenta je u tome da se neomarksisitička policija misli ponaša kao da je to krivično delo, a ne njegova privatna stvar. On ima pravo da u firmi čiji je suvlasnik traži seksualne protivusluge za uloge, to je možda ružno, ali ta firma je njegova, a biti glumac u mega-projektima za milione nije ničije "ljufsko pravo". Taj čovek nikoga nije silovao ili silom primorao da ima seksualni odnos sa njim, niti je prekršio bilo koji normalan i po osveštanim i zdravim liberalnim pravnim principima održiv zakon (zakoni o "seksualnom zlostavljanju" su pravne i logičke nakarade koje krše najosnovnije pravne principe kao što je presumpcija nevinosti i nužnost postojanja dokaza ili svedočenja za optužbu). On jeste dno, ali dno su i oni koji ga posle deset ili dvadeset godina po zadatku iptužuju, i svako ko drži do vlastite slobode i ne želi da ideološki teror i moralno-politička podobnost ovladaju našu levičarskom boleštinom načetu civilizaciju treba da stane u odbranu svih žrtava ovog femanacističkog lova na veštice, nečije privatno ponašanje ne sme postati materijal za krivične prijave bez dokaza i svedočenja niti se granica između nepristojnog ponašanja, za koje sleduje društvena osuda ili čak šaka u glavu, ali ne i državna represija, i silovanja, koje je najozbiljniji zločin sme zbog toksične ideologije zamagliti.

Odžo

pre 6 godina

Džejsone, uvek si mi išao na živce, ali upravo si mi porastao u očima do plafona.

Drugo, eto i razloga zašto ga nije bilo na filmu iako je bio ultra-popularan 90-ih.

Vera

pre 6 godina

Nasilje se ne zaustavlja nad ženama koje odbiju nasilnike. Nasilje ide i ka muškarcima koji neće da igraju njihovu igru, ne zanosite se da ste zaštićeni samo zato što ste muškog pola. Nasilje potiče od nasilnika, ne od žrtve. Žrtva može biti svako, a nikada ne znate kada to možete biti baš VI. Zato, ne odobravajte nasilnike, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog sebe samih.

...

pre 6 godina

Uf, kako sam ja bila zaljubljena u ovog coveka kao klinka. Dobro, priznajem, i sad sam, sa 24. Smekercina, pogotovo u spotu Roj Orbisona "I drove all night", sa Dzenifer Koneli.

Odžo

pre 6 godina

Džejsone, uvek si mi išao na živce, ali upravo si mi porastao u očima do plafona.

Drugo, eto i razloga zašto ga nije bilo na filmu iako je bio ultra-popularan 90-ih.

Vera

pre 6 godina

Nasilje se ne zaustavlja nad ženama koje odbiju nasilnike. Nasilje ide i ka muškarcima koji neće da igraju njihovu igru, ne zanosite se da ste zaštićeni samo zato što ste muškog pola. Nasilje potiče od nasilnika, ne od žrtve. Žrtva može biti svako, a nikada ne znate kada to možete biti baš VI. Zato, ne odobravajte nasilnike, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog sebe samih.

...

pre 6 godina

Uf, kako sam ja bila zaljubljena u ovog coveka kao klinka. Dobro, priznajem, i sad sam, sa 24. Smekercina, pogotovo u spotu Roj Orbisona "I drove all night", sa Dzenifer Koneli.

EU Citizen

pre 6 godina

Daleko od toga da želim da branim Vajnstina, to je, očigledno, jedan prilično odvratan i loš čovek. Međutim, poenta je u tome da se neomarksisitička policija misli ponaša kao da je to krivično delo, a ne njegova privatna stvar. On ima pravo da u firmi čiji je suvlasnik traži seksualne protivusluge za uloge, to je možda ružno, ali ta firma je njegova, a biti glumac u mega-projektima za milione nije ničije "ljufsko pravo". Taj čovek nikoga nije silovao ili silom primorao da ima seksualni odnos sa njim, niti je prekršio bilo koji normalan i po osveštanim i zdravim liberalnim pravnim principima održiv zakon (zakoni o "seksualnom zlostavljanju" su pravne i logičke nakarade koje krše najosnovnije pravne principe kao što je presumpcija nevinosti i nužnost postojanja dokaza ili svedočenja za optužbu). On jeste dno, ali dno su i oni koji ga posle deset ili dvadeset godina po zadatku iptužuju, i svako ko drži do vlastite slobode i ne želi da ideološki teror i moralno-politička podobnost ovladaju našu levičarskom boleštinom načetu civilizaciju treba da stane u odbranu svih žrtava ovog femanacističkog lova na veštice, nečije privatno ponašanje ne sme postati materijal za krivične prijave bez dokaza i svedočenja niti se granica između nepristojnog ponašanja, za koje sleduje društvena osuda ili čak šaka u glavu, ali ne i državna represija, i silovanja, koje je najozbiljniji zločin sme zbog toksične ideologije zamagliti.

PsychoTheRapist

pre 6 godina

(EU Citizen, 18. decembar 2017 14:39)
Tebi su i za propast III Rajha krivi ljevičari koji su se uvukli u SS Waffen! Hoće oni to, neomarksisti se uvlače u elektrodistribuciju i krivi su kada nestane struje, Praksisovci su uništili televiziju sa Farmom i Big Brotherom a unuci sedam sekretara SKOJ-a su u upravnom odboru Chase Manhetten Bank.
Ti si ih Care sve razotkrio i otvaraš nam oči svakim svojim komentarom. Kako je tebi život jednostavan jer imaš krivca za svaku moguću pi...riju na ovom svijetu!

obican_geek

pre 6 godina

@EU_Citizen.....
Nemogu da verujem ovom tvom vidjenju svega...
Ima pravo da trazi seksualne usluge zato sto je to njegova firma?????
Uzas... :(

Vladan R

pre 6 godina

Ocigledno je moglo da se kaze ne. Istina oni koji su rekli ne su trpeli posledice, stavljanjem na crnu listu. Sa druge strane neki drugi su pristali na ucene, i na neki nacin svesno prihvatili sistem usluga za uslugu. Dok su, koristeci se tim pruzeni uslugama, napredovali u karijeri, dobrim delom na racun onih koji nisu pristali, svi su cutali i sve im je bilo ok. Sada kada su uspeli, najednoom su postali visoko moralni i poceli da kukaju i zale se. Koliko god da je Vajnstajn kriv, i ovi sto su pristali na ucenu nisu bez krivice. Da ni oni nisu, odnosno da niko nije pristao, na takav sistem, posle odredjenog vremena bi ucenjivac shvatio da mu ucene nemaju efekta. Ne mozes, bas svakoga staviti na crnu listu. Sa kim bi se onda radio posao, snimali filmovi. Da banalizujem. Ako sam ja jedan od dva kandidata, i nisam prosao na konkursu, jer nisam hteo da pristanem na nepristojnu ponudu, a dugi kandidat je pristao, i na taj nacin prosao, i dobio posao, ulogu sta god, za mene nista nije bolji od ucenjivaca i to je kraj price. Time je otvorio vrata da mocnik, i druge u nekim buducim vremenima takodje maltretira i ucenjuje. Kad se taj i takav, tj onaj koji je na taj nacin prosperirao, posle odredjenog vremena, javi da moralise i zali se, da budem iskren, postaje mi maltene gori od ucenjivaca. Da ne spominjem one koji svesni nedostaka kvaliteta, sami ponude mito ili neprimernu protiv uslugu.

Max

pre 6 godina

@EU Citizen "On ima pravo da u firmi čiji je suvlasnik traži seksualne protivusluge za uloge..."

Koji si ti trol, muka mi je od tebe. Ali bukvalno, pegla mi krece dok citam tvoje razmisljanje.

Enter Sandman

pre 6 godina

@Eu Citizen
Au. Šta si ti povezao? Levičarski zadojeno društvo i silovatelja? Ma daj, molim te, čovek je osvedočeni manijak i protuva i sramota je što je ostao toliko na tako uticajnom mestu.

Back in Black

pre 6 godina

Ima scena u seriji Bolji zivot gde Giga Moravac ceka Jataganca na rucak zato sto ovaj treba da mu zaposli sina,a Jataganac dodje kasno pijan i Giga ga otera u tri lepe,pa ovaj njega otera u tri lepa i kaze mu da su sada kvit.A Giga mu na to odgovori da nisu kvit zato sto je on njega oterao u tri lepe a treba mu kao lebac dok njemu Giga uopste nije potreban.Tako da ovo sto je Prisli uradio nije kao svaki drugi udarac ovaj je imao velike posledice po njega,ali to sto mu se nije izvinuo je za svaku pohvalu.Neke su uzmale pare da cute a sada pocele da kukaju,nije isto.

Lučija

pre 6 godina

@EU citizen
Hm, niko nema prava da dodiruje drugog, čega god bio suvlasnik. Postoji zakon o diskriminaciji, pa i seksualnoj. Nasilnici bilo koje vrste ne mogu da rade i da im se sve oprašta. Svi su se i ranije oglašavali, ali tek sada ih neko sluša. Ne razumem šta je "privatno ponašanje"? Zvuči kao da možeš bilo koga mlatiti i pipati protiv njegove volje! Potrudi se malo da se staviš u situaciju da TEBE neko napada, pipa, ucenjuje, skida se gol pred tobom, govori ti gadosti, a sve vezano za posao od kojeg živiš. Bez da ti to želiš, ti si došao da radiš svoj posao, bilo koja firma da je u pitanju Pokušaj, nije teško malo uključiti mozak. Nema veze što nisi žena, sve i da nema svedoka (a nasilnici su u mogućnosti da biraju takve momente za nasilje, jer su tada "jači", pošto su sami sa žrtvom, i kasnije mogu bolje lagati, jer su oni "moćni"). Da li je to dozvoljeno? Ne, nije. Ne sme se ni opravdavati. Ovo je kao sa logorima u WW2, nacisti dolijaju. Tako će i nasilnici. To je taj tip ljudi, samo su okolnosti u kojima žive drugačije.

Gde ja živim

pre 6 godina

Brenda: "Dilane pjan si, opet si pjan."
Dilan: "Nisam Brenda, to su mi crvene oči od sinoć od žurke."
Brenda: "Lažeš Dilane."

Jes da nema veze sa tekstom, ali uvek kada vidim Beverli Hils ja se setim Muteta. Vala i ako ga je zveknuo. Šteta zbog Mire i Ešli, ako je tačno. Zeznut taj Holivud, ali verovatno ne bi imali toliko para da nisu takvi.

Jelena

pre 6 godina

E to se zove moral. Otkačio budalu i nastavio život po svojim pravilima. Možda nije postao mega-zvezda neke kao glumice koje se sad žale, ali je sačuvao obraz i miran san.

EU Citizen

pre 6 godina

@Lučija
Svakako da ne možeš nekoga mlatiti protiv njegove volje (pipati ga možeš, to nije zločin, ali može i on da ti opali šamar i da te na razne druge načine ponizi i osramotu, to su normalne društvene interakcije i mnogo bolja terapija za nepristojnost od mešanja države u privatni život ljudi), ali ni država ne može nikoga da progoni bez ikakvih dokaza, niti se obična nepristojnost može demonizovati i tretirati kao krivično delo, to je poenta ove priče. Vajnstinu niko nekakvo nasilje ili silovanje nije uspeo da dokaže, znači on je po svim normalnim kriterijumima potpuno nevin, iako možda prilično odbojan čovek. A što se tiče posla, pa žena ili muškarac, ako mu ne odgovara posao ili ako mu šef daje nepristojne predloge koji mu smetaju, može da napusti posao, niko im ne drži pištolj na slepočnici, to je Vajnstinova privatna firma, i ako želi da joj šteti svojim ludilom i da tera kvalitetne ljude, to je njegovo suvereno pravo, ne možete praviti od nepristojnih ljudi zločince, to je ideološki teror i stvaranje jednog potpuno nenormalnog sveta u kome svakakve manipulacije i izopačenosti postaju moguće jer se gubi razlika između ozbiljnih zločina kao što je silovanje i nepristojnog ponašanja u koje država ne bi smela da se meša.

Alex

pre 6 godina

Tu celu industriju filma (potpuno nakaradan naziv) treba udariti pesnicom u glavu, jer ne samo da ponizava glumice i autore nego i celokupnu filmsku publiku! PORAZIMO HOLIVUD!!!!

CATAPA

pre 6 godina

Da je to rekao ranije, bio bi optužen za antisemitizam i više ga ne bi angažovao niko i nikad, a ni danas se ne bi čulo njegovo svedočenje o Vajnštajnu koji je naprasno postao Vajnstin, pa može.

Nacija i religija nisu "poslednje utočište hulja" nego po pravilu prvo i najbezbednije. Vajnštajna je žrtvovao jevrejski lobi i tako je postao Vajnstin, a tako je postalo dozvoljeno reći i ono što se decenijama nije smelo. Vajnstin jeste samo vrh ledenog brega, ali breg je i dalje sastavljen od "Vajnštajna". I ko ima iluzije da će se ovim bilo šta promeniti, ne poznaje taj breg ni koliko je čvrst.

Gaston

pre 6 godina

Džejson je visok NEPUNIH 1. 69m! I taj je kao smeo da udari drčnu gromadu od Vajnstina (1.83m i sigurno bar 110kg)?! Naučna fantastika! Sve i da ga je udario, bilo bi to kao da je ubio komarca. Znači, ne da izmišljaju, nego strašno...

Ja

pre 6 godina

Alo ljudi, sta ste mislili to je lik koji se i Dilana ne boji:-)
Bez zezanja ima neka serija gde je on detektiv bivsi poznati hokejas, a do toga svega je doslo zbog njegove svojeglavosti...

EU Citizen

pre 6 godina

Daleko od toga da želim da branim Vajnstina, to je, očigledno, jedan prilično odvratan i loš čovek. Međutim, poenta je u tome da se neomarksisitička policija misli ponaša kao da je to krivično delo, a ne njegova privatna stvar. On ima pravo da u firmi čiji je suvlasnik traži seksualne protivusluge za uloge, to je možda ružno, ali ta firma je njegova, a biti glumac u mega-projektima za milione nije ničije "ljufsko pravo". Taj čovek nikoga nije silovao ili silom primorao da ima seksualni odnos sa njim, niti je prekršio bilo koji normalan i po osveštanim i zdravim liberalnim pravnim principima održiv zakon (zakoni o "seksualnom zlostavljanju" su pravne i logičke nakarade koje krše najosnovnije pravne principe kao što je presumpcija nevinosti i nužnost postojanja dokaza ili svedočenja za optužbu). On jeste dno, ali dno su i oni koji ga posle deset ili dvadeset godina po zadatku iptužuju, i svako ko drži do vlastite slobode i ne želi da ideološki teror i moralno-politička podobnost ovladaju našu levičarskom boleštinom načetu civilizaciju treba da stane u odbranu svih žrtava ovog femanacističkog lova na veštice, nečije privatno ponašanje ne sme postati materijal za krivične prijave bez dokaza i svedočenja niti se granica između nepristojnog ponašanja, za koje sleduje društvena osuda ili čak šaka u glavu, ali ne i državna represija, i silovanja, koje je najozbiljniji zločin sme zbog toksične ideologije zamagliti.

Gaston

pre 6 godina

Džejson je visok NEPUNIH 1. 69m! I taj je kao smeo da udari drčnu gromadu od Vajnstina (1.83m i sigurno bar 110kg)?! Naučna fantastika! Sve i da ga je udario, bilo bi to kao da je ubio komarca. Znači, ne da izmišljaju, nego strašno...

...

pre 6 godina

Uf, kako sam ja bila zaljubljena u ovog coveka kao klinka. Dobro, priznajem, i sad sam, sa 24. Smekercina, pogotovo u spotu Roj Orbisona "I drove all night", sa Dzenifer Koneli.

EU Citizen

pre 6 godina

@Lučija
Svakako da ne možeš nekoga mlatiti protiv njegove volje (pipati ga možeš, to nije zločin, ali može i on da ti opali šamar i da te na razne druge načine ponizi i osramotu, to su normalne društvene interakcije i mnogo bolja terapija za nepristojnost od mešanja države u privatni život ljudi), ali ni država ne može nikoga da progoni bez ikakvih dokaza, niti se obična nepristojnost može demonizovati i tretirati kao krivično delo, to je poenta ove priče. Vajnstinu niko nekakvo nasilje ili silovanje nije uspeo da dokaže, znači on je po svim normalnim kriterijumima potpuno nevin, iako možda prilično odbojan čovek. A što se tiče posla, pa žena ili muškarac, ako mu ne odgovara posao ili ako mu šef daje nepristojne predloge koji mu smetaju, može da napusti posao, niko im ne drži pištolj na slepočnici, to je Vajnstinova privatna firma, i ako želi da joj šteti svojim ludilom i da tera kvalitetne ljude, to je njegovo suvereno pravo, ne možete praviti od nepristojnih ljudi zločince, to je ideološki teror i stvaranje jednog potpuno nenormalnog sveta u kome svakakve manipulacije i izopačenosti postaju moguće jer se gubi razlika između ozbiljnih zločina kao što je silovanje i nepristojnog ponašanja u koje država ne bi smela da se meša.

Vera

pre 6 godina

Nasilje se ne zaustavlja nad ženama koje odbiju nasilnike. Nasilje ide i ka muškarcima koji neće da igraju njihovu igru, ne zanosite se da ste zaštićeni samo zato što ste muškog pola. Nasilje potiče od nasilnika, ne od žrtve. Žrtva može biti svako, a nikada ne znate kada to možete biti baš VI. Zato, ne odobravajte nasilnike, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog sebe samih.

CATAPA

pre 6 godina

Da je to rekao ranije, bio bi optužen za antisemitizam i više ga ne bi angažovao niko i nikad, a ni danas se ne bi čulo njegovo svedočenje o Vajnštajnu koji je naprasno postao Vajnstin, pa može.

Nacija i religija nisu "poslednje utočište hulja" nego po pravilu prvo i najbezbednije. Vajnštajna je žrtvovao jevrejski lobi i tako je postao Vajnstin, a tako je postalo dozvoljeno reći i ono što se decenijama nije smelo. Vajnstin jeste samo vrh ledenog brega, ali breg je i dalje sastavljen od "Vajnštajna". I ko ima iluzije da će se ovim bilo šta promeniti, ne poznaje taj breg ni koliko je čvrst.

Max

pre 6 godina

@EU Citizen "On ima pravo da u firmi čiji je suvlasnik traži seksualne protivusluge za uloge..."

Koji si ti trol, muka mi je od tebe. Ali bukvalno, pegla mi krece dok citam tvoje razmisljanje.

Odžo

pre 6 godina

Džejsone, uvek si mi išao na živce, ali upravo si mi porastao u očima do plafona.

Drugo, eto i razloga zašto ga nije bilo na filmu iako je bio ultra-popularan 90-ih.

PsychoTheRapist

pre 6 godina

(EU Citizen, 18. decembar 2017 14:39)
Tebi su i za propast III Rajha krivi ljevičari koji su se uvukli u SS Waffen! Hoće oni to, neomarksisti se uvlače u elektrodistribuciju i krivi su kada nestane struje, Praksisovci su uništili televiziju sa Farmom i Big Brotherom a unuci sedam sekretara SKOJ-a su u upravnom odboru Chase Manhetten Bank.
Ti si ih Care sve razotkrio i otvaraš nam oči svakim svojim komentarom. Kako je tebi život jednostavan jer imaš krivca za svaku moguću pi...riju na ovom svijetu!

Vladan R

pre 6 godina

Ocigledno je moglo da se kaze ne. Istina oni koji su rekli ne su trpeli posledice, stavljanjem na crnu listu. Sa druge strane neki drugi su pristali na ucene, i na neki nacin svesno prihvatili sistem usluga za uslugu. Dok su, koristeci se tim pruzeni uslugama, napredovali u karijeri, dobrim delom na racun onih koji nisu pristali, svi su cutali i sve im je bilo ok. Sada kada su uspeli, najednoom su postali visoko moralni i poceli da kukaju i zale se. Koliko god da je Vajnstajn kriv, i ovi sto su pristali na ucenu nisu bez krivice. Da ni oni nisu, odnosno da niko nije pristao, na takav sistem, posle odredjenog vremena bi ucenjivac shvatio da mu ucene nemaju efekta. Ne mozes, bas svakoga staviti na crnu listu. Sa kim bi se onda radio posao, snimali filmovi. Da banalizujem. Ako sam ja jedan od dva kandidata, i nisam prosao na konkursu, jer nisam hteo da pristanem na nepristojnu ponudu, a dugi kandidat je pristao, i na taj nacin prosao, i dobio posao, ulogu sta god, za mene nista nije bolji od ucenjivaca i to je kraj price. Time je otvorio vrata da mocnik, i druge u nekim buducim vremenima takodje maltretira i ucenjuje. Kad se taj i takav, tj onaj koji je na taj nacin prosperirao, posle odredjenog vremena, javi da moralise i zali se, da budem iskren, postaje mi maltene gori od ucenjivaca. Da ne spominjem one koji svesni nedostaka kvaliteta, sami ponude mito ili neprimernu protiv uslugu.

Enter Sandman

pre 6 godina

@Eu Citizen
Au. Šta si ti povezao? Levičarski zadojeno društvo i silovatelja? Ma daj, molim te, čovek je osvedočeni manijak i protuva i sramota je što je ostao toliko na tako uticajnom mestu.

Lučija

pre 6 godina

@EU citizen
Hm, niko nema prava da dodiruje drugog, čega god bio suvlasnik. Postoji zakon o diskriminaciji, pa i seksualnoj. Nasilnici bilo koje vrste ne mogu da rade i da im se sve oprašta. Svi su se i ranije oglašavali, ali tek sada ih neko sluša. Ne razumem šta je "privatno ponašanje"? Zvuči kao da možeš bilo koga mlatiti i pipati protiv njegove volje! Potrudi se malo da se staviš u situaciju da TEBE neko napada, pipa, ucenjuje, skida se gol pred tobom, govori ti gadosti, a sve vezano za posao od kojeg živiš. Bez da ti to želiš, ti si došao da radiš svoj posao, bilo koja firma da je u pitanju Pokušaj, nije teško malo uključiti mozak. Nema veze što nisi žena, sve i da nema svedoka (a nasilnici su u mogućnosti da biraju takve momente za nasilje, jer su tada "jači", pošto su sami sa žrtvom, i kasnije mogu bolje lagati, jer su oni "moćni"). Da li je to dozvoljeno? Ne, nije. Ne sme se ni opravdavati. Ovo je kao sa logorima u WW2, nacisti dolijaju. Tako će i nasilnici. To je taj tip ljudi, samo su okolnosti u kojima žive drugačije.

obican_geek

pre 6 godina

@EU_Citizen.....
Nemogu da verujem ovom tvom vidjenju svega...
Ima pravo da trazi seksualne usluge zato sto je to njegova firma?????
Uzas... :(

Back in Black

pre 6 godina

Ima scena u seriji Bolji zivot gde Giga Moravac ceka Jataganca na rucak zato sto ovaj treba da mu zaposli sina,a Jataganac dodje kasno pijan i Giga ga otera u tri lepe,pa ovaj njega otera u tri lepa i kaze mu da su sada kvit.A Giga mu na to odgovori da nisu kvit zato sto je on njega oterao u tri lepe a treba mu kao lebac dok njemu Giga uopste nije potreban.Tako da ovo sto je Prisli uradio nije kao svaki drugi udarac ovaj je imao velike posledice po njega,ali to sto mu se nije izvinuo je za svaku pohvalu.Neke su uzmale pare da cute a sada pocele da kukaju,nije isto.

Alex

pre 6 godina

Tu celu industriju filma (potpuno nakaradan naziv) treba udariti pesnicom u glavu, jer ne samo da ponizava glumice i autore nego i celokupnu filmsku publiku! PORAZIMO HOLIVUD!!!!

Jelena

pre 6 godina

E to se zove moral. Otkačio budalu i nastavio život po svojim pravilima. Možda nije postao mega-zvezda neke kao glumice koje se sad žale, ali je sačuvao obraz i miran san.

Ja

pre 6 godina

Alo ljudi, sta ste mislili to je lik koji se i Dilana ne boji:-)
Bez zezanja ima neka serija gde je on detektiv bivsi poznati hokejas, a do toga svega je doslo zbog njegove svojeglavosti...

Gde ja živim

pre 6 godina

Brenda: "Dilane pjan si, opet si pjan."
Dilan: "Nisam Brenda, to su mi crvene oči od sinoć od žurke."
Brenda: "Lažeš Dilane."

Jes da nema veze sa tekstom, ali uvek kada vidim Beverli Hils ja se setim Muteta. Vala i ako ga je zveknuo. Šteta zbog Mire i Ešli, ako je tačno. Zeznut taj Holivud, ali verovatno ne bi imali toliko para da nisu takvi.