Petak, 08.12.2017.

12:45

Najgluplje zemlje sveta: Hrvatska na drugom mestu, Srbija na 17.

Izvor: radiosarajevo.ba / B92

Najgluplje zemlje sveta: Hrvatska na drugom mestu, Srbija na 17. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Preacher

pre 6 godina

Srbi, Hrvati, Bosanci...na zalost nisu jos gladni. Nista tako ne leci glupost kao glad. Dakle, jos treba neko vreme da se narodi na ovim prostorima opasulje i shvate ko im i sta im radi o glavi.

Paul

pre 6 godina

Ne mogu da citam ovo :(
Ovo je mnogo bolja lista: Countries With the Hottest Girls
Link: https://www.thetoptens.com/country-with-the-hottest-girls/

superlanguage

pre 6 godina

А за Пољаке рекли ово: "They think Germans like them. Facepalm." Е сад, ко успе да у само једној речи преведе ово "facepalm" на српски ја ћу му се клањати као Буди.

Dag Kristi

pre 6 godina

@pesadinac ova vlada nije idealna, ali je daleko bolja od svih predhodnih od početka visestranackog sistema. To je svakom dobronamernom čoveku jasno.
(Gross, 08. decembar 2017 15:08)

Onda nisi dobronameran.

bg leprikoni

pre 6 godina

Pa i nije da nema smisla lista,svaki narod ima nesto sa cim se ne moze ponositi,npr.
1.Usa-veruju svemu sto se prikazuje na TV
2.Hrvatska-Zaista su popili pricu o pravednom odbranbenom ratu i velikosrpskoj agresiji
3.S.Koreja-zar je potrebno obrazlozenje
4.Indija-Snimaju(a samim tim i gledaju) one njihove mamutske sapunice
17.Srbija-loze se ko nenormalni na lik i delo tenisera jer su ubedjeni da on ispravlja sliku o njima svojim tenisom(i uopste toliko cimanje na misljenje drugih)
19.Madjarska-U 2017-toj godini nadsinhronizujavaju strane filmove

Rioda

pre 6 godina

Kakva glupost. Pa na tom sajtu samo jedni protiv drugih. Na prva tri mesta cemo zavrsiti Hrvati, Kosovo i mi jer samo jedni protiv drugih pisemo. bzvz, ali ne postoji stvar kao los marketing.

boban,nis

pre 6 godina

U pravu su.Hrvatska sa onakvom obalom bi mogla da bude raj na zemlji,a oni se samo svadjaju i glupiraju .Sedamnaesto mest za Srbiju je kompliment.

Ante

pre 6 godina

Jeste da Srbi pomazu glasovima, ali nase ime je na postolju! Na kraju cemo da zavrsimo TRECI, ko 98-e, necemo imat srece i sudija ce protiv nas. A realno, imamo momcad za zlato.

Objektivno

pre 6 godina

Ovo je cista glupost, vecina glasaca su sa podrucja ex-yu. Od kuda nekom ideje tko je Hrvatska ili Srbija? Tko uopce zna za nas? Gledam komentare i to su oni razlozi koji jedni drugima govorimo po mrezama

Ratio

pre 6 godina

s razlikom što Srbi malo više gledaju u se i svoju "junačku prošlost", umesto u Nemce.
(Predo, 08. decembar 2017 13:43)

Ok sve... Al cemu znaci navodnika za nasu proslost?

djidji govedina

pre 6 godina

hrvati su za nas svet..of momenta kad predjes granicu na batrovcima i pogledas na sta lici nas raspad sistema od granicnog prelaza ..prljavo..puno otpadaka..zvake..i ostali smrad....i kvaliteti zivljenja da ne govorimo..perfidnija i lukavija nacija od srba u svakom slucaju..da smo mi pametniji od hrvata ne bi bili tu gde jesmo na kosovskom boju i drazi mihajlovicu zakucani oko 600 godina!!

ja

pre 6 godina

Apsolutno tacno sve, od pocetka do kraja. Steta sto su komentari na engleskom, jer vecina patriJota ne razume nista osim srBskog jezika :)

Bane.

pre 6 godina

Neprimereno je i neprihvatljivo generalizovati bio koji narod. Upravo predrasude nas mogu dovesti u zablude. Odsustvo "konekcije", predrasude, su velika opasnost, zamka, da je nešto "definitvo..' ne treba ništa da bude tabu tema, prilaz, terminologija mi se ne dopada, nastup...Ružno je bilo koga etiketirati i verovatno u očima nekih ispadam veliki licemer. Svi ponekada ispadnemo glupi..možda je adekvatniji termin "ograničen" i pedagoški bi bilo sa puno predrasuda, treba imati stav naravno ali prihvatljivo je da se preispita stav o svemu, bilo kojoj temi, da se "modelira.."..i da shvatimo da ništa nije definitivno..a opet da imamo neke "repere"..da ne idemo u dugu krajnost..i ispadnemo "ludi.."..uostalom Borina pesma." o kako je lepo biti glup" je simpatična i ima pozitivnu konjutaciju da možda ponekad je i korisno..ispasti..glup..uostalom bolje je biti glup nego "pametan" ;nisam nikada čuo da glup čovek je postao "lud.." .. tako da opet ima neke prednosti...ako je ikakva satisfakcija..postao sam sarkastičan licemer..sram me bilo..izvinite

zg232

pre 6 godina

Ovo je namještaljka, podvala i urota. Kakvo drugo mjesto, kad smo realno
uvjerljivo prvi? Pozz iz Hr.
(danijel, 8. decembar 2017 14:24)

15:05 - vodite, čestitke.. :))
(Dikh tu kava, 8. decembar 2017 15:05)

Mi smo prvi. Juhu. Hvala svima koji su glasali za nas. I ja sam nam dala svoj glas.

mil

pre 6 godina

Na tu listu treba dodati i opsednutost poredjenjem sa Hrvatskom. Ovaj tekst, pocev od samog naslova, je samo jedan od mnogih koji svedoci tome.
Isto vazi i za njih. Dve nacije koje ne mogu da prestanu da brbljaju jedna o drugoj. A i jedna i druga su nazadna drustva bar pola veka iza bilo cega sto se moze nazvati naprednim drustvom.

Gross

pre 6 godina

@pesadinac ova vlada nije idealna, ali je daleko bolja od svih predhodnih od početka visestranackog sistema. To je svakom dobronamernom čoveku jasno.

New Jersey

pre 6 godina

Kakva pljuvacina od sajta...
Ovo kao na Youtubeu kada se medjusobno pljuju Hrvati,Srbi i Bosnjaci..samo malo finije upakuju komentar da bi ih admin objavio..

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Ne osecam se uvredjeno, ali bih samo da notiram da je sajt sam po sebi glup - the top TENS, a nesto se rangira kao sesnaesto, dvadeseto ili pedeseto :))

Dikh tu kava

pre 6 godina

Ovo je namještaljka, podvala i urota. Kakvo drugo mjesto, kad smo realno
uvjerljivo prvi? Pozz iz Hr.
(danijel, 8. decembar 2017 14:24)

15:05 - vodite, čestitke.. :))

Dobro jutro, Kolumbo !

pre 6 godina

Vrhunac ironije je kad amerikanci kazu za nekog da su genocidan narod,a sta reci tek za engleze,spance,nemce...
(Kolumbo, 8. decembar 2017 14:02)

Ne ostavljaju komentare samo Amerikanci. Svako, na celom svetu ko ima pristup internetu moze da glasa za koju zemlju hoce i jos i da ostavi komentar. I ja sam ostavio komentar o Kosovu... u smislu "zasto je uopste na listi posto uopste nije ZEMLJA, nego deo Srbije i svi gradovi imaju Srpska imena!"
Jedino, malo je glupa cela ideja napraviti listu najglupljih zemalja. Treba napraviti razliku izmedju 'glupih zemalja" i "glupih stanovnika odredjene zemlje". Indija je ispala dosta glupa, a 80% svetskih softver inzenjera (npr. kod Majkrosofta) su bas Indijci. Kako je to onda glupa zemlja? Pametna je to zemlja sto se tice stanovnika, ali mozda sto se drugih stavri tice nije. Za Ameriku se svi slazu, a i ja podrzavam, idem tamo cesto poslovno. Nije normalno kako je to glup narod. Ali bas!

Monsieur Alphonse

pre 6 godina

Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)

Stvarno? A šta smo mi u poslednjih 30 godina ponudili svetu, osim ratova, fašizma i nacionalizma? Iz Srbije beže čak i sami Srbi!

TheMagician

pre 6 godina

Mi smo sveukupno narod koji je najvise dokon na svetu a i po gluposti smo sigurno u top 5 ili 10, sto je i evidentno, u kakvoj drzavi zivimo danas. Mnogo se primamo, pa me ne bi cudili da nas i na ovom sajtu ima najvise...

zoki

pre 6 godina

Nemamo mi problem sa inteligencijom, već sa karakterom. I mi I Hrvati. Ja sam dosta putovao I mogu reći da sam sa zaista mnogo strana čuo komentare da su Srbi jako duhoviti i sharp mind ljudi. Sumnjam da neko ko ima smisla za humor može da bude glup. S druge strane, potpuno iracionalna uobraženost, nedostatak radnih navika, potpuno nekretičko negiranje tuđih vrednosti, omalovažavanje tuđeg rada, to su naše ubistvene osobine. Čitaj MIlovana Glišića koji je perfektno opisao srpskog seljaka, lukav, inteligentan, ali koristoljubiv i ne mnogo moralan. Uopšte, naš metalitet je problematičan, eto vam Domanovića, Andrića, Glišića, Nušića, to smo mi.

zaklopača

pre 6 godina

Ja kao hrvat mogu reci da je ova lista smijesna i bez ikakvog smisla. Da ju je radio itko normalan onda bi Hrvatska bila na prvom mjestu i to u startu sa bar 50 bodova prednosti. Vec par godina odgovorno tvrdim da od 4.5 milijuna, ima nas 3.5 milijuna totalnih dibidusa.
(beli real, 8. decembar 2017 13:04)
Ozbiljan dokaz da smo genetski, kulturno i u svakom drugom smislu veoma bliski.

Navy

pre 6 godina

Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)

Zao mi je, ali to jeste realnost. Mnoge prijatelje strance sam dovodio u Srbiju i cim ih upoznam sa bilo kojom ekipom ovde, nadje se neko da srbuje i politise sa strancima. Realnost druze, realnost!

achitwn

pre 6 godina

Hrvatima fali jos 3% da prebace Amere. Glasam da talasam :P
(kojot, 08. decembar 2017 12:53)

samo se tesimo. hrvatska ima vise glasova zato sto ima vise turista. procitao sam preko 100 komentara njima i sve nase. zameni imena drzava i skoro sve se aplicira svakoj.

ilpadrino31

pre 6 godina

SERBIA....They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupiditySta jos dodati na ovo, istina ziva.
(pesadinac, 08. decembar 2017 13:17) Dzabe, ne razumeju botovi engleski

aman

pre 6 godina

"Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)"
---------------------------------------------------------------------------
Sto je otprilike i ono sto smo gajili u poslednjih 150 godina, prema tome, ne vidim nista sporno.

Živeo nam i vladao još 100 godina

pre 6 godina

Mislim, znam da je Bosna ispred svih. Da narod 15 godina slusa i glasa za istog tipa, koji svaku predizbornu kampanju pjeva pod satorima i smije se narodu kako se prima na istu foru. Sta se tu moze, kad jr narod doveo do izreke:cuti samo neka je ziva glava a plate ce biti. Suti i radi, bitno je da imas posao. Moj djed je radio 42 godine u drzavnom gradjevinskom preduzecu,kao visi biger, i izgradio Banja Luku 60% i ima pemziju 168 eura. Ne moze ni ljekove da plati sve a kamoli da prezivi.
(Sale Banja Luka, 8. decembar 2017 13:16)

Tebi je 15.godina vlasti istog lika previše? Šta onda reći za Mila i Crnogorce? Uskoro će stići Kastra i Mugabea po dužini održavanja na vlasti. Nema veće političke anomalije u Evropi od njih.

my way

pre 6 godina

Smejurija, sve internet ratnici sa ovih prostora pisali komentare o Srbiji, a isti ti su i glasali. Drzave stvorili krvavim komadanjem Jugoslavije, a pricaju kako se Srbija sirila na susede kojih nije ni bilo, kako je pocinila nekoliko genocida i sl. apaurdne gluposti.

pesadinac

pre 6 godina

SERBIA....They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupidity

Sta jos dodati na ovo, istina ziva.

Nemi posmatrač

pre 6 godina

Činimo sve da preuzmemo lidersku poziciju ali avaj, ima tu i potomaka nekih Tesli, Milankovića, Pupina, Andrića i td. Kvare nam prosek...

mirkec

pre 6 godina

They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupidity.
Ovo pise na sajtu.
Sto je najgore, istina.

finoki

pre 6 godina

Ovo što je rečeno za Hrvatsku više-manje važi i za Srbiju, samo što je Hrvatska mnogo posećenija zemlja, pa zato ima više "glasača". Sve u svemu, "Balkane moj" je na visokom II mestu, a zaslužuje u stvari čisto zlato!

Србоје

pre 6 godina

За Америку се слажем, за хрватску не, за Северну Кореју не знам (а шта ћеш, њима је власт испрала мозак) и за Србију се не слажем у опште... Ал добро, видећемо! ?

Predo

pre 6 godina

Nema ljutnje, letimično pogledao za Hrvate i nažalost sve tačno, s tim što se uvek slažem sa onim Đokovićem "Ja sam iz Srbije, ali to vam je sve isto", slika u ogledalu, s razlikom što Srbi malo više gledaju u se i svoju "junačku prošlost", umesto u Nemce. Jadnih Bosanaca se niko nije ni setio. Oni su "van kategorije", jer bi prvo trebalo rešiti kako se zove nacija i da li je ima.

beli real

pre 6 godina

Ja kao hrvat mogu reci da je ova lista smijesna i bez ikakvog smisla. Da ju je radio itko normalan onda bi Hrvatska bila na prvom mjestu i to u startu sa bar 50 bodova prednosti. Vec par godina odgovorno tvrdim da od 4.5 milijuna, ima nas 3.5 milijuna totalnih dibidusa.

Stefan

pre 6 godina

Ja da se pitam... stavio bi nas u TOP10...
Mnogo smo bre glupi... za sve lose sto nam se desava krivi smo prvrnstveno mi... sami smo sebi najgori neprijatelji...

Sale Banja Luka

pre 6 godina

Mislim, znam da je Bosna ispred svih. Da narod 15 godina slusa i glasa za istog tipa, koji svaku predizbornu kampanju pjeva pod satorima i smije se narodu kako se prima na istu foru. Sta se tu moze, kad jr narod doveo do izreke:cuti samo neka je ziva glava a plate ce biti. Suti i radi, bitno je da imas posao. Moj djed je radio 42 godine u drzavnom gradjevinskom preduzecu,kao visi biger, i izgradio Banja Luku 60% i ima pemziju 168 eura. Ne moze ni ljekove da plati sve a kamoli da prezivi.

Mikhail Tal

pre 6 godina

Pročitao sam nekoliko komenatara na tom sajtu koji ste preporučili. Bio sam podosta pristrasan, ali kada sam prelistao nekoliko komentara, mogu reći da su i ljudi sa predrasudama pogodili u centar.

Naravno, generalizacije ovakvog tipa nisu primenjive na čitav narod i mi imamo itekako čime da se ponosimo. Što se Amerike tiče, jednoglasno je.

chupavi

pre 6 godina

Sve o nama kao narodu je rekao nas veliki prijatelj dr. Arcibald Rajs. Svaki Srbin bi trebao procitati tu knjizicu bar nekoliko puta u zivotu, a najvise onda kada se oseti pametan i nadahnut...

joca trta

pre 6 godina

https://www.thetoptens.com/stupidest-countries/serbia-2198033.asp

Nema sta, savrseno su nas opisali, nazalost :-(
Jedino me cudi kako nema Rusije, oni definitivno zasluzuju prvo mesto.

pesadinac

pre 6 godina

SERBIA....They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupidity

Sta jos dodati na ovo, istina ziva.

mirkec

pre 6 godina

They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupidity.
Ovo pise na sajtu.
Sto je najgore, istina.

beli real

pre 6 godina

Ja kao hrvat mogu reci da je ova lista smijesna i bez ikakvog smisla. Da ju je radio itko normalan onda bi Hrvatska bila na prvom mjestu i to u startu sa bar 50 bodova prednosti. Vec par godina odgovorno tvrdim da od 4.5 milijuna, ima nas 3.5 milijuna totalnih dibidusa.

finoki

pre 6 godina

Ovo što je rečeno za Hrvatsku više-manje važi i za Srbiju, samo što je Hrvatska mnogo posećenija zemlja, pa zato ima više "glasača". Sve u svemu, "Balkane moj" je na visokom II mestu, a zaslužuje u stvari čisto zlato!

Sale Banja Luka

pre 6 godina

Mislim, znam da je Bosna ispred svih. Da narod 15 godina slusa i glasa za istog tipa, koji svaku predizbornu kampanju pjeva pod satorima i smije se narodu kako se prima na istu foru. Sta se tu moze, kad jr narod doveo do izreke:cuti samo neka je ziva glava a plate ce biti. Suti i radi, bitno je da imas posao. Moj djed je radio 42 godine u drzavnom gradjevinskom preduzecu,kao visi biger, i izgradio Banja Luku 60% i ima pemziju 168 eura. Ne moze ni ljekove da plati sve a kamoli da prezivi.

zoki

pre 6 godina

Nemamo mi problem sa inteligencijom, već sa karakterom. I mi I Hrvati. Ja sam dosta putovao I mogu reći da sam sa zaista mnogo strana čuo komentare da su Srbi jako duhoviti i sharp mind ljudi. Sumnjam da neko ko ima smisla za humor može da bude glup. S druge strane, potpuno iracionalna uobraženost, nedostatak radnih navika, potpuno nekretičko negiranje tuđih vrednosti, omalovažavanje tuđeg rada, to su naše ubistvene osobine. Čitaj MIlovana Glišića koji je perfektno opisao srpskog seljaka, lukav, inteligentan, ali koristoljubiv i ne mnogo moralan. Uopšte, naš metalitet je problematičan, eto vam Domanovića, Andrića, Glišića, Nušića, to smo mi.

chupavi

pre 6 godina

Sve o nama kao narodu je rekao nas veliki prijatelj dr. Arcibald Rajs. Svaki Srbin bi trebao procitati tu knjizicu bar nekoliko puta u zivotu, a najvise onda kada se oseti pametan i nadahnut...

ilpadrino31

pre 6 godina

SERBIA....They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupiditySta jos dodati na ovo, istina ziva.
(pesadinac, 08. decembar 2017 13:17) Dzabe, ne razumeju botovi engleski

zaklopača

pre 6 godina

Ja kao hrvat mogu reci da je ova lista smijesna i bez ikakvog smisla. Da ju je radio itko normalan onda bi Hrvatska bila na prvom mjestu i to u startu sa bar 50 bodova prednosti. Vec par godina odgovorno tvrdim da od 4.5 milijuna, ima nas 3.5 milijuna totalnih dibidusa.
(beli real, 8. decembar 2017 13:04)
Ozbiljan dokaz da smo genetski, kulturno i u svakom drugom smislu veoma bliski.

Stefan

pre 6 godina

Ja da se pitam... stavio bi nas u TOP10...
Mnogo smo bre glupi... za sve lose sto nam se desava krivi smo prvrnstveno mi... sami smo sebi najgori neprijatelji...

Dikh tu kava

pre 6 godina

Ovo je namještaljka, podvala i urota. Kakvo drugo mjesto, kad smo realno
uvjerljivo prvi? Pozz iz Hr.
(danijel, 8. decembar 2017 14:24)

15:05 - vodite, čestitke.. :))

Navy

pre 6 godina

Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)

Zao mi je, ali to jeste realnost. Mnoge prijatelje strance sam dovodio u Srbiju i cim ih upoznam sa bilo kojom ekipom ovde, nadje se neko da srbuje i politise sa strancima. Realnost druze, realnost!

New Jersey

pre 6 godina

Kakva pljuvacina od sajta...
Ovo kao na Youtubeu kada se medjusobno pljuju Hrvati,Srbi i Bosnjaci..samo malo finije upakuju komentar da bi ih admin objavio..

Predo

pre 6 godina

Nema ljutnje, letimično pogledao za Hrvate i nažalost sve tačno, s tim što se uvek slažem sa onim Đokovićem "Ja sam iz Srbije, ali to vam je sve isto", slika u ogledalu, s razlikom što Srbi malo više gledaju u se i svoju "junačku prošlost", umesto u Nemce. Jadnih Bosanaca se niko nije ni setio. Oni su "van kategorije", jer bi prvo trebalo rešiti kako se zove nacija i da li je ima.

achitwn

pre 6 godina

Hrvatima fali jos 3% da prebace Amere. Glasam da talasam :P
(kojot, 08. decembar 2017 12:53)

samo se tesimo. hrvatska ima vise glasova zato sto ima vise turista. procitao sam preko 100 komentara njima i sve nase. zameni imena drzava i skoro sve se aplicira svakoj.

my way

pre 6 godina

Smejurija, sve internet ratnici sa ovih prostora pisali komentare o Srbiji, a isti ti su i glasali. Drzave stvorili krvavim komadanjem Jugoslavije, a pricaju kako se Srbija sirila na susede kojih nije ni bilo, kako je pocinila nekoliko genocida i sl. apaurdne gluposti.

Mikhail Tal

pre 6 godina

Pročitao sam nekoliko komenatara na tom sajtu koji ste preporučili. Bio sam podosta pristrasan, ali kada sam prelistao nekoliko komentara, mogu reći da su i ljudi sa predrasudama pogodili u centar.

Naravno, generalizacije ovakvog tipa nisu primenjive na čitav narod i mi imamo itekako čime da se ponosimo. Što se Amerike tiče, jednoglasno je.

Nemi posmatrač

pre 6 godina

Činimo sve da preuzmemo lidersku poziciju ali avaj, ima tu i potomaka nekih Tesli, Milankovića, Pupina, Andrića i td. Kvare nam prosek...

joca trta

pre 6 godina

https://www.thetoptens.com/stupidest-countries/serbia-2198033.asp

Nema sta, savrseno su nas opisali, nazalost :-(
Jedino me cudi kako nema Rusije, oni definitivno zasluzuju prvo mesto.

Gross

pre 6 godina

@pesadinac ova vlada nije idealna, ali je daleko bolja od svih predhodnih od početka visestranackog sistema. To je svakom dobronamernom čoveku jasno.

Србоје

pre 6 godina

За Америку се слажем, за хрватску не, за Северну Кореју не знам (а шта ћеш, њима је власт испрала мозак) и за Србију се не слажем у опште... Ал добро, видећемо! ?

Dag Kristi

pre 6 godina

@pesadinac ova vlada nije idealna, ali je daleko bolja od svih predhodnih od početka visestranackog sistema. To je svakom dobronamernom čoveku jasno.
(Gross, 08. decembar 2017 15:08)

Onda nisi dobronameran.

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Ne osecam se uvredjeno, ali bih samo da notiram da je sajt sam po sebi glup - the top TENS, a nesto se rangira kao sesnaesto, dvadeseto ili pedeseto :))

Ante

pre 6 godina

Jeste da Srbi pomazu glasovima, ali nase ime je na postolju! Na kraju cemo da zavrsimo TRECI, ko 98-e, necemo imat srece i sudija ce protiv nas. A realno, imamo momcad za zlato.

Živeo nam i vladao još 100 godina

pre 6 godina

Mislim, znam da je Bosna ispred svih. Da narod 15 godina slusa i glasa za istog tipa, koji svaku predizbornu kampanju pjeva pod satorima i smije se narodu kako se prima na istu foru. Sta se tu moze, kad jr narod doveo do izreke:cuti samo neka je ziva glava a plate ce biti. Suti i radi, bitno je da imas posao. Moj djed je radio 42 godine u drzavnom gradjevinskom preduzecu,kao visi biger, i izgradio Banja Luku 60% i ima pemziju 168 eura. Ne moze ni ljekove da plati sve a kamoli da prezivi.
(Sale Banja Luka, 8. decembar 2017 13:16)

Tebi je 15.godina vlasti istog lika previše? Šta onda reći za Mila i Crnogorce? Uskoro će stići Kastra i Mugabea po dužini održavanja na vlasti. Nema veće političke anomalije u Evropi od njih.

boban,nis

pre 6 godina

U pravu su.Hrvatska sa onakvom obalom bi mogla da bude raj na zemlji,a oni se samo svadjaju i glupiraju .Sedamnaesto mest za Srbiju je kompliment.

Monsieur Alphonse

pre 6 godina

Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)

Stvarno? A šta smo mi u poslednjih 30 godina ponudili svetu, osim ratova, fašizma i nacionalizma? Iz Srbije beže čak i sami Srbi!

djidji govedina

pre 6 godina

hrvati su za nas svet..of momenta kad predjes granicu na batrovcima i pogledas na sta lici nas raspad sistema od granicnog prelaza ..prljavo..puno otpadaka..zvake..i ostali smrad....i kvaliteti zivljenja da ne govorimo..perfidnija i lukavija nacija od srba u svakom slucaju..da smo mi pametniji od hrvata ne bi bili tu gde jesmo na kosovskom boju i drazi mihajlovicu zakucani oko 600 godina!!

Preacher

pre 6 godina

Srbi, Hrvati, Bosanci...na zalost nisu jos gladni. Nista tako ne leci glupost kao glad. Dakle, jos treba neko vreme da se narodi na ovim prostorima opasulje i shvate ko im i sta im radi o glavi.

Rioda

pre 6 godina

Kakva glupost. Pa na tom sajtu samo jedni protiv drugih. Na prva tri mesta cemo zavrsiti Hrvati, Kosovo i mi jer samo jedni protiv drugih pisemo. bzvz, ali ne postoji stvar kao los marketing.

Objektivno

pre 6 godina

Ovo je cista glupost, vecina glasaca su sa podrucja ex-yu. Od kuda nekom ideje tko je Hrvatska ili Srbija? Tko uopce zna za nas? Gledam komentare i to su oni razlozi koji jedni drugima govorimo po mrezama

aman

pre 6 godina

"Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)"
---------------------------------------------------------------------------
Sto je otprilike i ono sto smo gajili u poslednjih 150 godina, prema tome, ne vidim nista sporno.

mil

pre 6 godina

Na tu listu treba dodati i opsednutost poredjenjem sa Hrvatskom. Ovaj tekst, pocev od samog naslova, je samo jedan od mnogih koji svedoci tome.
Isto vazi i za njih. Dve nacije koje ne mogu da prestanu da brbljaju jedna o drugoj. A i jedna i druga su nazadna drustva bar pola veka iza bilo cega sto se moze nazvati naprednim drustvom.

zg232

pre 6 godina

Ovo je namještaljka, podvala i urota. Kakvo drugo mjesto, kad smo realno
uvjerljivo prvi? Pozz iz Hr.
(danijel, 8. decembar 2017 14:24)

15:05 - vodite, čestitke.. :))
(Dikh tu kava, 8. decembar 2017 15:05)

Mi smo prvi. Juhu. Hvala svima koji su glasali za nas. I ja sam nam dala svoj glas.

ja

pre 6 godina

Apsolutno tacno sve, od pocetka do kraja. Steta sto su komentari na engleskom, jer vecina patriJota ne razume nista osim srBskog jezika :)

bg leprikoni

pre 6 godina

Pa i nije da nema smisla lista,svaki narod ima nesto sa cim se ne moze ponositi,npr.
1.Usa-veruju svemu sto se prikazuje na TV
2.Hrvatska-Zaista su popili pricu o pravednom odbranbenom ratu i velikosrpskoj agresiji
3.S.Koreja-zar je potrebno obrazlozenje
4.Indija-Snimaju(a samim tim i gledaju) one njihove mamutske sapunice
17.Srbija-loze se ko nenormalni na lik i delo tenisera jer su ubedjeni da on ispravlja sliku o njima svojim tenisom(i uopste toliko cimanje na misljenje drugih)
19.Madjarska-U 2017-toj godini nadsinhronizujavaju strane filmove

Paul

pre 6 godina

Ne mogu da citam ovo :(
Ovo je mnogo bolja lista: Countries With the Hottest Girls
Link: https://www.thetoptens.com/country-with-the-hottest-girls/

TheMagician

pre 6 godina

Mi smo sveukupno narod koji je najvise dokon na svetu a i po gluposti smo sigurno u top 5 ili 10, sto je i evidentno, u kakvoj drzavi zivimo danas. Mnogo se primamo, pa me ne bi cudili da nas i na ovom sajtu ima najvise...

Ratio

pre 6 godina

s razlikom što Srbi malo više gledaju u se i svoju "junačku prošlost", umesto u Nemce.
(Predo, 08. decembar 2017 13:43)

Ok sve... Al cemu znaci navodnika za nasu proslost?

Dobro jutro, Kolumbo !

pre 6 godina

Vrhunac ironije je kad amerikanci kazu za nekog da su genocidan narod,a sta reci tek za engleze,spance,nemce...
(Kolumbo, 8. decembar 2017 14:02)

Ne ostavljaju komentare samo Amerikanci. Svako, na celom svetu ko ima pristup internetu moze da glasa za koju zemlju hoce i jos i da ostavi komentar. I ja sam ostavio komentar o Kosovu... u smislu "zasto je uopste na listi posto uopste nije ZEMLJA, nego deo Srbije i svi gradovi imaju Srpska imena!"
Jedino, malo je glupa cela ideja napraviti listu najglupljih zemalja. Treba napraviti razliku izmedju 'glupih zemalja" i "glupih stanovnika odredjene zemlje". Indija je ispala dosta glupa, a 80% svetskih softver inzenjera (npr. kod Majkrosofta) su bas Indijci. Kako je to onda glupa zemlja? Pametna je to zemlja sto se tice stanovnika, ali mozda sto se drugih stavri tice nije. Za Ameriku se svi slazu, a i ja podrzavam, idem tamo cesto poslovno. Nije normalno kako je to glup narod. Ali bas!

superlanguage

pre 6 godina

А за Пољаке рекли ово: "They think Germans like them. Facepalm." Е сад, ко успе да у само једној речи преведе ово "facepalm" на српски ја ћу му се клањати као Буди.

Bane.

pre 6 godina

Neprimereno je i neprihvatljivo generalizovati bio koji narod. Upravo predrasude nas mogu dovesti u zablude. Odsustvo "konekcije", predrasude, su velika opasnost, zamka, da je nešto "definitvo..' ne treba ništa da bude tabu tema, prilaz, terminologija mi se ne dopada, nastup...Ružno je bilo koga etiketirati i verovatno u očima nekih ispadam veliki licemer. Svi ponekada ispadnemo glupi..možda je adekvatniji termin "ograničen" i pedagoški bi bilo sa puno predrasuda, treba imati stav naravno ali prihvatljivo je da se preispita stav o svemu, bilo kojoj temi, da se "modelira.."..i da shvatimo da ništa nije definitivno..a opet da imamo neke "repere"..da ne idemo u dugu krajnost..i ispadnemo "ludi.."..uostalom Borina pesma." o kako je lepo biti glup" je simpatična i ima pozitivnu konjutaciju da možda ponekad je i korisno..ispasti..glup..uostalom bolje je biti glup nego "pametan" ;nisam nikada čuo da glup čovek je postao "lud.." .. tako da opet ima neke prednosti...ako je ikakva satisfakcija..postao sam sarkastičan licemer..sram me bilo..izvinite

Gross

pre 6 godina

@pesadinac ova vlada nije idealna, ali je daleko bolja od svih predhodnih od početka visestranackog sistema. To je svakom dobronamernom čoveku jasno.

joca trta

pre 6 godina

https://www.thetoptens.com/stupidest-countries/serbia-2198033.asp

Nema sta, savrseno su nas opisali, nazalost :-(
Jedino me cudi kako nema Rusije, oni definitivno zasluzuju prvo mesto.

my way

pre 6 godina

Smejurija, sve internet ratnici sa ovih prostora pisali komentare o Srbiji, a isti ti su i glasali. Drzave stvorili krvavim komadanjem Jugoslavije, a pricaju kako se Srbija sirila na susede kojih nije ni bilo, kako je pocinila nekoliko genocida i sl. apaurdne gluposti.

Navy

pre 6 godina

Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)

Zao mi je, ali to jeste realnost. Mnoge prijatelje strance sam dovodio u Srbiju i cim ih upoznam sa bilo kojom ekipom ovde, nadje se neko da srbuje i politise sa strancima. Realnost druze, realnost!

Sale Banja Luka

pre 6 godina

Mislim, znam da je Bosna ispred svih. Da narod 15 godina slusa i glasa za istog tipa, koji svaku predizbornu kampanju pjeva pod satorima i smije se narodu kako se prima na istu foru. Sta se tu moze, kad jr narod doveo do izreke:cuti samo neka je ziva glava a plate ce biti. Suti i radi, bitno je da imas posao. Moj djed je radio 42 godine u drzavnom gradjevinskom preduzecu,kao visi biger, i izgradio Banja Luku 60% i ima pemziju 168 eura. Ne moze ni ljekove da plati sve a kamoli da prezivi.

Mikhail Tal

pre 6 godina

Pročitao sam nekoliko komenatara na tom sajtu koji ste preporučili. Bio sam podosta pristrasan, ali kada sam prelistao nekoliko komentara, mogu reći da su i ljudi sa predrasudama pogodili u centar.

Naravno, generalizacije ovakvog tipa nisu primenjive na čitav narod i mi imamo itekako čime da se ponosimo. Što se Amerike tiče, jednoglasno je.

pesadinac

pre 6 godina

SERBIA....They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupidity

Sta jos dodati na ovo, istina ziva.

mirkec

pre 6 godina

They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupidity.
Ovo pise na sajtu.
Sto je najgore, istina.

beli real

pre 6 godina

Ja kao hrvat mogu reci da je ova lista smijesna i bez ikakvog smisla. Da ju je radio itko normalan onda bi Hrvatska bila na prvom mjestu i to u startu sa bar 50 bodova prednosti. Vec par godina odgovorno tvrdim da od 4.5 milijuna, ima nas 3.5 milijuna totalnih dibidusa.

Србоје

pre 6 godina

За Америку се слажем, за хрватску не, за Северну Кореју не знам (а шта ћеш, њима је власт испрала мозак) и за Србију се не слажем у опште... Ал добро, видећемо! ?

New Jersey

pre 6 godina

Kakva pljuvacina od sajta...
Ovo kao na Youtubeu kada se medjusobno pljuju Hrvati,Srbi i Bosnjaci..samo malo finije upakuju komentar da bi ih admin objavio..

Stefan

pre 6 godina

Ja da se pitam... stavio bi nas u TOP10...
Mnogo smo bre glupi... za sve lose sto nam se desava krivi smo prvrnstveno mi... sami smo sebi najgori neprijatelji...

finoki

pre 6 godina

Ovo što je rečeno za Hrvatsku više-manje važi i za Srbiju, samo što je Hrvatska mnogo posećenija zemlja, pa zato ima više "glasača". Sve u svemu, "Balkane moj" je na visokom II mestu, a zaslužuje u stvari čisto zlato!

chupavi

pre 6 godina

Sve o nama kao narodu je rekao nas veliki prijatelj dr. Arcibald Rajs. Svaki Srbin bi trebao procitati tu knjizicu bar nekoliko puta u zivotu, a najvise onda kada se oseti pametan i nadahnut...

ilpadrino31

pre 6 godina

SERBIA....They have the worst and most corrupted government ever for 6 years now, and yet they still can't understand that because of that they have wages lower than in Africa. Can't beat that on scale of stupiditySta jos dodati na ovo, istina ziva.
(pesadinac, 08. decembar 2017 13:17) Dzabe, ne razumeju botovi engleski

achitwn

pre 6 godina

Hrvatima fali jos 3% da prebace Amere. Glasam da talasam :P
(kojot, 08. decembar 2017 12:53)

samo se tesimo. hrvatska ima vise glasova zato sto ima vise turista. procitao sam preko 100 komentara njima i sve nase. zameni imena drzava i skoro sve se aplicira svakoj.

Dikh tu kava

pre 6 godina

Ovo je namještaljka, podvala i urota. Kakvo drugo mjesto, kad smo realno
uvjerljivo prvi? Pozz iz Hr.
(danijel, 8. decembar 2017 14:24)

15:05 - vodite, čestitke.. :))

Predo

pre 6 godina

Nema ljutnje, letimično pogledao za Hrvate i nažalost sve tačno, s tim što se uvek slažem sa onim Đokovićem "Ja sam iz Srbije, ali to vam je sve isto", slika u ogledalu, s razlikom što Srbi malo više gledaju u se i svoju "junačku prošlost", umesto u Nemce. Jadnih Bosanaca se niko nije ni setio. Oni su "van kategorije", jer bi prvo trebalo rešiti kako se zove nacija i da li je ima.

zoki

pre 6 godina

Nemamo mi problem sa inteligencijom, već sa karakterom. I mi I Hrvati. Ja sam dosta putovao I mogu reći da sam sa zaista mnogo strana čuo komentare da su Srbi jako duhoviti i sharp mind ljudi. Sumnjam da neko ko ima smisla za humor može da bude glup. S druge strane, potpuno iracionalna uobraženost, nedostatak radnih navika, potpuno nekretičko negiranje tuđih vrednosti, omalovažavanje tuđeg rada, to su naše ubistvene osobine. Čitaj MIlovana Glišića koji je perfektno opisao srpskog seljaka, lukav, inteligentan, ali koristoljubiv i ne mnogo moralan. Uopšte, naš metalitet je problematičan, eto vam Domanovića, Andrića, Glišića, Nušića, to smo mi.

zaklopača

pre 6 godina

Ja kao hrvat mogu reci da je ova lista smijesna i bez ikakvog smisla. Da ju je radio itko normalan onda bi Hrvatska bila na prvom mjestu i to u startu sa bar 50 bodova prednosti. Vec par godina odgovorno tvrdim da od 4.5 milijuna, ima nas 3.5 milijuna totalnih dibidusa.
(beli real, 8. decembar 2017 13:04)
Ozbiljan dokaz da smo genetski, kulturno i u svakom drugom smislu veoma bliski.

aman

pre 6 godina

"Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)"
---------------------------------------------------------------------------
Sto je otprilike i ono sto smo gajili u poslednjih 150 godina, prema tome, ne vidim nista sporno.

Nemi posmatrač

pre 6 godina

Činimo sve da preuzmemo lidersku poziciju ali avaj, ima tu i potomaka nekih Tesli, Milankovića, Pupina, Andrića i td. Kvare nam prosek...

bg leprikoni

pre 6 godina

Pa i nije da nema smisla lista,svaki narod ima nesto sa cim se ne moze ponositi,npr.
1.Usa-veruju svemu sto se prikazuje na TV
2.Hrvatska-Zaista su popili pricu o pravednom odbranbenom ratu i velikosrpskoj agresiji
3.S.Koreja-zar je potrebno obrazlozenje
4.Indija-Snimaju(a samim tim i gledaju) one njihove mamutske sapunice
17.Srbija-loze se ko nenormalni na lik i delo tenisera jer su ubedjeni da on ispravlja sliku o njima svojim tenisom(i uopste toliko cimanje na misljenje drugih)
19.Madjarska-U 2017-toj godini nadsinhronizujavaju strane filmove

Monsieur Alphonse

pre 6 godina

Svi komentari o Srbiji su priča o ratovima, fašizmu, nacionalizmu... Aman, sjašite!
(Dragan Miladinović, 8. decembar 2017 13:24)

Stvarno? A šta smo mi u poslednjih 30 godina ponudili svetu, osim ratova, fašizma i nacionalizma? Iz Srbije beže čak i sami Srbi!

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Ne osecam se uvredjeno, ali bih samo da notiram da je sajt sam po sebi glup - the top TENS, a nesto se rangira kao sesnaesto, dvadeseto ili pedeseto :))

Ratio

pre 6 godina

s razlikom što Srbi malo više gledaju u se i svoju "junačku prošlost", umesto u Nemce.
(Predo, 08. decembar 2017 13:43)

Ok sve... Al cemu znaci navodnika za nasu proslost?

superlanguage

pre 6 godina

А за Пољаке рекли ово: "They think Germans like them. Facepalm." Е сад, ко успе да у само једној речи преведе ово "facepalm" на српски ја ћу му се клањати као Буди.

djidji govedina

pre 6 godina

hrvati su za nas svet..of momenta kad predjes granicu na batrovcima i pogledas na sta lici nas raspad sistema od granicnog prelaza ..prljavo..puno otpadaka..zvake..i ostali smrad....i kvaliteti zivljenja da ne govorimo..perfidnija i lukavija nacija od srba u svakom slucaju..da smo mi pametniji od hrvata ne bi bili tu gde jesmo na kosovskom boju i drazi mihajlovicu zakucani oko 600 godina!!

Bane.

pre 6 godina

Neprimereno je i neprihvatljivo generalizovati bio koji narod. Upravo predrasude nas mogu dovesti u zablude. Odsustvo "konekcije", predrasude, su velika opasnost, zamka, da je nešto "definitvo..' ne treba ništa da bude tabu tema, prilaz, terminologija mi se ne dopada, nastup...Ružno je bilo koga etiketirati i verovatno u očima nekih ispadam veliki licemer. Svi ponekada ispadnemo glupi..možda je adekvatniji termin "ograničen" i pedagoški bi bilo sa puno predrasuda, treba imati stav naravno ali prihvatljivo je da se preispita stav o svemu, bilo kojoj temi, da se "modelira.."..i da shvatimo da ništa nije definitivno..a opet da imamo neke "repere"..da ne idemo u dugu krajnost..i ispadnemo "ludi.."..uostalom Borina pesma." o kako je lepo biti glup" je simpatična i ima pozitivnu konjutaciju da možda ponekad je i korisno..ispasti..glup..uostalom bolje je biti glup nego "pametan" ;nisam nikada čuo da glup čovek je postao "lud.." .. tako da opet ima neke prednosti...ako je ikakva satisfakcija..postao sam sarkastičan licemer..sram me bilo..izvinite

Dobro jutro, Kolumbo !

pre 6 godina

Vrhunac ironije je kad amerikanci kazu za nekog da su genocidan narod,a sta reci tek za engleze,spance,nemce...
(Kolumbo, 8. decembar 2017 14:02)

Ne ostavljaju komentare samo Amerikanci. Svako, na celom svetu ko ima pristup internetu moze da glasa za koju zemlju hoce i jos i da ostavi komentar. I ja sam ostavio komentar o Kosovu... u smislu "zasto je uopste na listi posto uopste nije ZEMLJA, nego deo Srbije i svi gradovi imaju Srpska imena!"
Jedino, malo je glupa cela ideja napraviti listu najglupljih zemalja. Treba napraviti razliku izmedju 'glupih zemalja" i "glupih stanovnika odredjene zemlje". Indija je ispala dosta glupa, a 80% svetskih softver inzenjera (npr. kod Majkrosofta) su bas Indijci. Kako je to onda glupa zemlja? Pametna je to zemlja sto se tice stanovnika, ali mozda sto se drugih stavri tice nije. Za Ameriku se svi slazu, a i ja podrzavam, idem tamo cesto poslovno. Nije normalno kako je to glup narod. Ali bas!

zg232

pre 6 godina

Ovo je namještaljka, podvala i urota. Kakvo drugo mjesto, kad smo realno
uvjerljivo prvi? Pozz iz Hr.
(danijel, 8. decembar 2017 14:24)

15:05 - vodite, čestitke.. :))
(Dikh tu kava, 8. decembar 2017 15:05)

Mi smo prvi. Juhu. Hvala svima koji su glasali za nas. I ja sam nam dala svoj glas.

Dag Kristi

pre 6 godina

@pesadinac ova vlada nije idealna, ali je daleko bolja od svih predhodnih od početka visestranackog sistema. To je svakom dobronamernom čoveku jasno.
(Gross, 08. decembar 2017 15:08)

Onda nisi dobronameran.

TheMagician

pre 6 godina

Mi smo sveukupno narod koji je najvise dokon na svetu a i po gluposti smo sigurno u top 5 ili 10, sto je i evidentno, u kakvoj drzavi zivimo danas. Mnogo se primamo, pa me ne bi cudili da nas i na ovom sajtu ima najvise...

boban,nis

pre 6 godina

U pravu su.Hrvatska sa onakvom obalom bi mogla da bude raj na zemlji,a oni se samo svadjaju i glupiraju .Sedamnaesto mest za Srbiju je kompliment.

Preacher

pre 6 godina

Srbi, Hrvati, Bosanci...na zalost nisu jos gladni. Nista tako ne leci glupost kao glad. Dakle, jos treba neko vreme da se narodi na ovim prostorima opasulje i shvate ko im i sta im radi o glavi.

Rioda

pre 6 godina

Kakva glupost. Pa na tom sajtu samo jedni protiv drugih. Na prva tri mesta cemo zavrsiti Hrvati, Kosovo i mi jer samo jedni protiv drugih pisemo. bzvz, ali ne postoji stvar kao los marketing.

Paul

pre 6 godina

Ne mogu da citam ovo :(
Ovo je mnogo bolja lista: Countries With the Hottest Girls
Link: https://www.thetoptens.com/country-with-the-hottest-girls/

Živeo nam i vladao još 100 godina

pre 6 godina

Mislim, znam da je Bosna ispred svih. Da narod 15 godina slusa i glasa za istog tipa, koji svaku predizbornu kampanju pjeva pod satorima i smije se narodu kako se prima na istu foru. Sta se tu moze, kad jr narod doveo do izreke:cuti samo neka je ziva glava a plate ce biti. Suti i radi, bitno je da imas posao. Moj djed je radio 42 godine u drzavnom gradjevinskom preduzecu,kao visi biger, i izgradio Banja Luku 60% i ima pemziju 168 eura. Ne moze ni ljekove da plati sve a kamoli da prezivi.
(Sale Banja Luka, 8. decembar 2017 13:16)

Tebi je 15.godina vlasti istog lika previše? Šta onda reći za Mila i Crnogorce? Uskoro će stići Kastra i Mugabea po dužini održavanja na vlasti. Nema veće političke anomalije u Evropi od njih.

mil

pre 6 godina

Na tu listu treba dodati i opsednutost poredjenjem sa Hrvatskom. Ovaj tekst, pocev od samog naslova, je samo jedan od mnogih koji svedoci tome.
Isto vazi i za njih. Dve nacije koje ne mogu da prestanu da brbljaju jedna o drugoj. A i jedna i druga su nazadna drustva bar pola veka iza bilo cega sto se moze nazvati naprednim drustvom.

ja

pre 6 godina

Apsolutno tacno sve, od pocetka do kraja. Steta sto su komentari na engleskom, jer vecina patriJota ne razume nista osim srBskog jezika :)

Objektivno

pre 6 godina

Ovo je cista glupost, vecina glasaca su sa podrucja ex-yu. Od kuda nekom ideje tko je Hrvatska ili Srbija? Tko uopce zna za nas? Gledam komentare i to su oni razlozi koji jedni drugima govorimo po mrezama

Ante

pre 6 godina

Jeste da Srbi pomazu glasovima, ali nase ime je na postolju! Na kraju cemo da zavrsimo TRECI, ko 98-e, necemo imat srece i sudija ce protiv nas. A realno, imamo momcad za zlato.