- Komentari -

Niste probali najegzotičniju srpsku čorbu?! Velika greška

U najnovijem gastro-serijalu Coca Cola "Nezaboravni ukusi Srbije“ pogledajte kako je izgledala Ivanova i Filipova poseta Aleksincu gde ih je ugostila Violeta od koje su naučili da prave najegzotičniju čorbu od semenki bundeva. Pogledajte takođe i na koji način je Ivan modernizovao tradicionalnu pripremu ovog jela kako bi se bolje uklopilo u našu savremenu svakodnevicu.

Izvor: PR
Pošaljite komentar
 1. Sve je lepo, ali.... Sve je lepo ali posudje od gline je glazirano sa veoma opasnom olovnom glazurom koja se luci u jelu za vreme pripreme i pre posluzivanja. Ne treba da zaboravite, da se Olovo talozi u kostima i izaziva rak kostiju i nema leka. Svo to posudje morate zameniti sto pre sa porcelanskim posudjem a zidove gostionice dekorisite glinenim posudjem koje ste kupili na pijaci ili kod grncara. Ne treba da zaboravite da su se najveci umetnici i pisci po svetu svi do jednoga otrovali olovom od glaziranog posudja i svi veoma rano pomrli. To je utvrdjeno testiranjem njihovih kostiju iz grobova, daleko posle smrti. Vi, vlasnici mesta gde se dobro jede, bicete srecni sto ce vam dugo vremena dolaziti sve stariji gosti, sretni sto ce jesti ukusnu hranu. Niko ne zeli sebi da rano umre.
  (Joca Kuvar, 3. novembar 2017 14:48)

  # Link komentara

 2. Sve je super sem ova dva neharizmaticna voditelja.
  (horor, 3. novembar 2017 14:10)

  # Link komentara

 3. super snimljeno! Neverovatno je sta te starije zene i bake znaju, to su svetski kuvari... i onda ovaj lik kako to sve modernizuje i koliko zna. Ne znam sta je faecinantnije!
   (fenomenalno, 3. novembar 2017 12:35)

  # Link komentara

 4. Ima kod Stevana iz Kruševca odlična!
   (Vaterpolista, 3. novembar 2017 11:39)

  # Link komentara

 5. Gde su vam pribojske ćeške?
  (Nema na čemu, 3. novembar 2017 11:16)

  # Link komentara