Ponedeljak, 30.10.2017.

12:41

Holivud reaguje na "izvinjenje“ i priznanje Kevina Spejsija

Izvor: B92

Holivud reaguje na "izvinjenje“ i priznanje Kevina Spejsija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Bip

pre 6 godina

prvo. uvek mi je bio fantasticno cudan glumac ... Sad vidim odakle to cudan
drugo da je moje dete bilo u pitanju Kevin bi bio mrtav . ..
trece ovde se svi pitaju šta dete od 14 godina radi na žurci ... Gospodo pa jeste li vi ikada bili 8 razred !?!?
Pa ja sam na svoju prvu žurku pobegao kad sam bio 6 razred 12 godina !

Јабучило

pre 6 godina

Uzeo je u ruke i spustio cetrnaestogosnjeg decaka na krevet!? 
A gde tacno je tu napad ili seksualno uznemiravanje?
(Dejan, 30. oktobar 2017 13:01)

У томе што је после легао на њега. Тако бар гласи цела оптужба.
А сад ми реци: колико четрнаестогодишњака си као већ одрастао човек узео на журци у наручје и спустио на кревет? Мислиш ли да је то нормално понашање за једног двадесетшестогодишњака?
Холивуд јесте лицемеран и данас је тамо очигледно "у моди" бити сексуално злостављан / силован, али овде има озбиљних елемената покушаја секса са малолетником, ако је оптужба у целости тачна.

tatatatira

pre 6 godina

@mirko pantic Ako neko ima 13 godina to je silovanje bez obzira na okolnosti. Radi se o detetu koje nije sposobno da donosi racionalne odluke. U slucaju Polanskog,ako se ne varam,devojcica je bila u svojoj kuci....

Свекрвин језик

pre 6 godina

(Mirko Pantic, 30. oktobar 2017 19:42)
Какаво размишљање, подесети ме на убиство Ксеније Пајчин и коментар моје свекрве. Одемо муж и ја код ње и како је то тих дана била главна тема почнемо да разговарамо о томе. Кад моја свекрва одвали: "Она га је изазвала!" Излудела једничка па је уби. Нисам могла да издржим, него сам изашла пред кућу и сачекала мужа. Свака даља расправа би била беспредметна.
Значи ако се девојчица среди, нашминка и сл. легитимно је силовати, убити.
Ни ја не гледам филмове Поланског из принципа, могу да скинем са торента, па тиме нити плаћам карту, нити му дижем рејтинг, али једноставно ми се гади.

Hm...

pre 6 godina

@Mirko Pantic

Neznanje ne opravdava pogresan stav. Informisite se. Dete je doslo na kasting i dovela ga je mama u kucu Dzeka Nikolsona.
Kad su ostali nasamo Polanski ju je bez znanja nadrogirao i silovao.

Cak i da je bila na zurci GOLA ne bi bila kriva da je silovana.
Isto vazi i za devojcice/decake koje se neukusno oblace. Niko od njih ne trazi niti zasuzuje da bude silovan.
Dosta vise sa okrivljivanjem zrtvi.

Mnogo je lakse okretati glavu na drugu stranu i komplikovati nesto sto je prilicno jednostavno. Da nije u pitanju hvaljeni umetnik, vec vas zadrigli komsija anonimus, sa pravom biste bili zgrozeni i ne biste zeleli da bude u okolini vase cerke, zene, majke ili sestre. Zasto imamo dvostruke arsine kad su poznati u pitanju?

Sta radi dete od 14. godina na zurci? Ako ne pije i i ne drogira se, ne krsi zakon to je sigurno, i ima pravo da bude tu. Sigurno ne trazi da bude silovan.

Takav rezon je pogresan i brani silovatelje.

Mirko Pantic

pre 6 godina

Zato uzimam za primer Romana Polanskog.
Odavno bojkotujem njegove filmove. Covek je priznao da je drogirao i silovao (i sodomizirao) trinaestogodinsjakinju. Ako platim kartu za njegov film finansiram silovatelja i moja ulaznica se racuna u gledanost filma, tako da mu time dizem rejting.
(Hm, 30. oktobar 2017 14:47)

Bojkotovanje umetnosti je dokaz gluposti!

Opet pominjem,treba uzetiu kontekst vreme kada se sve to desavalo.To su bile zurke na kojima nije bilo normalnih,vec je sve bilo ludo,pijano i drogirano.
Sta je dete od 13 godina trazilo na Holivudskoj zurci,kako je doslo tu,ko ju je doveo i zasto?
Kako da niko ne postavlja sva ta pitanja? Ako udjes u kavez kod tigra,mala je verovatnoca da ces izaci citav....

Ne branim Romana,jer je silovanje odvratno,ako je silovao! Pogledajte devojcice na ulicama ,pogotovo kada su namontirane,pa pokusajte da im procenite godiste.
Na zurkama sa puno droge i alkohola,a bio sam na mnostvu takvih,niko nikoga ne pita za licnu kartu.Sta vise,niko ne pita nista,vec dohvatis ono sto ti se dopada,pa ako nema otpora ,zabava pocinje.

Ja se zaista divim svim tim holivudskim manijacima,jer oni uspevaju da kresu pod drogama,alkoholom i ko zna cime,gde se normalnima ne bi digao ni dizalicom!
Likovi kao sto je Bil Kozbi,su druga kategorija manijaka i oni su opasni.Polanski i Spejsi su samo zrtve svog uspeha !

Jelena

pre 6 godina

U pravu su za Spejsija, sad skreće pažnju i pravi se lud. Bitno da su svi ovi holivudski licemeri trubili na sva zvona o Trampu zbog nekoliko seksističkih komentara na račun žena i pretili da će da napuste Ameriku ako on dođe na vlast, bla,bla...a sada isplivavaju prljavštine o njima iz svih smerova kao bujica. Kako mi je drago što sada izlazi na videli kakvi su to licemeri. Neki glumci koje sam obožavala, računajaću ovog Spejsija, Meril Strip i Met Dejmona mi se sad gade.

Zlobna veverica

pre 6 godina

Kako se bas niko ne zapita sta je dete od 14 godina trazilo na holivudskim zurkama,koje su poznate po razvratu,drogi i alkoholu?

Ne ,ne branim ni Spejsija,niti Polanskog,alii ako se osoba nadje tamo gde joj nije mesto,u okruzenju gde su osobe pod uticajem razlicitih supstanci,ne moze da ocekuje da se prema njoj ponasaju kao da je u obdanistu.

Niko ne voli i ne zeli da bude silovan,osim ako nema neki poseban fetis prema tome,sto je opet mentalni poremecaj,ali mi se cini da mnoge od ovakvih "senzacija",nisu nista drugo do izmisljotina,koja ima cilj da ukalja neciji ugled, a sa druge strane da iskoristi medijsku pompu za licnu samopromociju.
Ostaje potpuno nejasno kako se dokazuju ovakve stvari posle 30 i vise godina,pogotovo kada doo odnosa i nije doslo,vec je u pitanju samo navodni pokusaj,gde je pijani kreten,pokusao da uradi ono sto pijani kreteni rade,dok pri tome cak i da je ovaj pristao na odnos,ostaje upitno sta bi Spejsi bio u stanju da uradi,posto alkohol u vecim kolicinama,nije bas blagotvoran za potenciju.

To sto je Spejsi furundzija,njegov je problem,ali nije ni neko specijalno iznenadjenje,posto u Holivudu retko kada uspevaju oni koji su potpuno normalni .On je vrhunski glumac ,koji zasluzuje sve pocasti,ali mu se sada karijera verovatno ugasila,posto je bio prinudjen da sam izadje u javnost,kako mu neki propali glumac ne bi kaljao ime ,ne bi li opet dosao do medija.

WhatTheF***

pre 6 godina

"Rep tvrdi da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u svoj krevet kada je imao samo 14 godina"...
Ne mogu zamisliti ogavnije, uzasnije, agresivnije, podlije i perverznije zlostavljanje maloletnika od "uzimanja u naruchje" i "spushtanja u krevet".

Mitko

pre 6 godina

Zamolio bih sve komentatore da prvo ukucaju pojam pedofilija na guglu i koje su granice za svojevoljno stupanje u seksualne odnose u raznim drzavama, da se ne brukaju neznanjem ovde

ОК?

pre 6 godina

Драго ми је што је признао да је геј због оних који су га готивили као глумца, а кад се помене реч геј у коментару напишу "болес". Сад су им се хомофобични мозгови располутили.

vlada

pre 6 godina

Kad “priznas” da si gey ni pedofilija nije zločin čisto da se zna ko kolo vodi .To je kul i in a kad se povede priča da treba da se radjaju deca onda je to užas i katastrofa .Ispira se mozak mladjim generacijama ,hipnotisu se preko medija tako da neka nam je Bog u pomoć .Cilj je da se smanji svetska populacija koliko je to moguće ,ne biraju se sredstva

...

pre 6 godina

Hajde ti to objasni Srbima koji svo vreme na prethodnu vest komentarisu njegovo gej opredeljenje i kako je neprevazidjena "glumcina" (drugi tabor), a uporno izbegavaju kljuc price: da je covek pedofil i da je deo tabora Hilari Klinton i ostalih koji podrzavaju i sire pedofiliju.
Ali dobro, on je glumcina, odglumi se lako izvinjenje, para vec ima k'o plave i nikom nista. Sledeci.

jaaaa

pre 6 godina

Haha a nikome npr nije smetala Trejsi Lords dok god nisu skontali da ima 15g ... jooooj licimuri... dokaz da godine i ne znace puno ako znas sta zelis.

Hm

pre 6 godina

Jasno je da je u pitanju marketinski potez, ali me zanima zasto jednstavno nije poricao da se nesto tako desilo. Okej tvrdi da se ne seca, ali mogao je i da tvrdi da se tako nesto NIKADA nije desilo. Kao sto mnogi zlostavljaci to i rade. Rec zrtve protiv reci napadaca.
Znaci li to da je bilo svedoka ili da je na neki drug nacin napad zabelezen?
Da li je imao jos takvih "iskustava"?

U svakom slucaju, to sto je odlican glumac ne pravda nista. Vecina takvh slucajeva nikad ni ne dodje do suda, te se niko ne moze smatrati odgovornim, a kamoli osudjenim.

Zato uzimam za primer Romana Polanskog.
Odavno bojkotujem njegove filmove. Covek je priznao da je drogirao i silovao (i sodomizirao) trinaestogodinsjakinju. Ako platim kartu za njegov film finansiram silovatelja i moja ulaznica se racuna u gledanost filma, tako da mu time dizem rejting. Mozda vam je smesno sto tako razmisljam, ali kada bi vecina tako razmisljala, sale u kojima se prikazuju njegovi filmovi bi bile prazne i ne bi dobijao ovacije na filmskim festivalima i dodelama nagrada (cak i u Americi!). Samim tim ne bi imao neogranicen izvor finansija za placanje advokata koji ga vec decenijama drze na slobodi niti bi se kretao u krugovima uspesih i bogatih gde ruka ruku mije.

Maraj

pre 6 godina

Да је Кевин Србин или Рус ови „Холивуђани" би му све опростили бар три пута.

Baba Mica

pre 6 godina

Verujem da Kevin nije cvecka i da bi bio glumac njegovog kalibra moras da budes malo fucked up. Sto se tice ovih optuzbi mislim da su uglavnom lazne i da zbog ovih skorasnjih skandala koji tresu holivud, ajde sada da pljujemo po svakome i da unistavamo karijere velikih. Ako je istinito taj je imao i vise nego dovoljno vremena da se izjasni pre ovoga..Ako se dokaze kao tacno Spejsi bi trebao u zatvor, ali ove rekla kazala i bla bla mislim da nam je svega toga dosta...

kraja

pre 6 godina

...kakvo razocaranje...
...jos ovako bedan i providan pokusaj da se nesto "opravda"...

...inace, o ovim "cutanjima" od 30-40 godina, vec sam pisao...
...nikakva opravdanja, strahovi, karijere...
...cak i ovo sto je seka sablic izjavila spada u to, blacenje coveka mrtvog 37 godina...
...mnogo puta je mogla to da kaze za njegovog zivota...
...sad je bas "hrabra" i bez dlake na jeziku...

ОК?

pre 6 godina

Драго ми је што је признао да је геј због оних који су га готивили као глумца, а кад се помене реч геј у коментару напишу "болес". Сад су им се хомофобични мозгови располутили.

Jelena

pre 6 godina

U pravu su za Spejsija, sad skreće pažnju i pravi se lud. Bitno da su svi ovi holivudski licemeri trubili na sva zvona o Trampu zbog nekoliko seksističkih komentara na račun žena i pretili da će da napuste Ameriku ako on dođe na vlast, bla,bla...a sada isplivavaju prljavštine o njima iz svih smerova kao bujica. Kako mi je drago što sada izlazi na videli kakvi su to licemeri. Neki glumci koje sam obožavala, računajaću ovog Spejsija, Meril Strip i Met Dejmona mi se sad gade.

WhatTheF***

pre 6 godina

"Rep tvrdi da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u svoj krevet kada je imao samo 14 godina"...
Ne mogu zamisliti ogavnije, uzasnije, agresivnije, podlije i perverznije zlostavljanje maloletnika od "uzimanja u naruchje" i "spushtanja u krevet".

Hm

pre 6 godina

Jasno je da je u pitanju marketinski potez, ali me zanima zasto jednstavno nije poricao da se nesto tako desilo. Okej tvrdi da se ne seca, ali mogao je i da tvrdi da se tako nesto NIKADA nije desilo. Kao sto mnogi zlostavljaci to i rade. Rec zrtve protiv reci napadaca.
Znaci li to da je bilo svedoka ili da je na neki drug nacin napad zabelezen?
Da li je imao jos takvih "iskustava"?

U svakom slucaju, to sto je odlican glumac ne pravda nista. Vecina takvh slucajeva nikad ni ne dodje do suda, te se niko ne moze smatrati odgovornim, a kamoli osudjenim.

Zato uzimam za primer Romana Polanskog.
Odavno bojkotujem njegove filmove. Covek je priznao da je drogirao i silovao (i sodomizirao) trinaestogodinsjakinju. Ako platim kartu za njegov film finansiram silovatelja i moja ulaznica se racuna u gledanost filma, tako da mu time dizem rejting. Mozda vam je smesno sto tako razmisljam, ali kada bi vecina tako razmisljala, sale u kojima se prikazuju njegovi filmovi bi bile prazne i ne bi dobijao ovacije na filmskim festivalima i dodelama nagrada (cak i u Americi!). Samim tim ne bi imao neogranicen izvor finansija za placanje advokata koji ga vec decenijama drze na slobodi niti bi se kretao u krugovima uspesih i bogatih gde ruka ruku mije.

Zlobna veverica

pre 6 godina

Kako se bas niko ne zapita sta je dete od 14 godina trazilo na holivudskim zurkama,koje su poznate po razvratu,drogi i alkoholu?

Ne ,ne branim ni Spejsija,niti Polanskog,alii ako se osoba nadje tamo gde joj nije mesto,u okruzenju gde su osobe pod uticajem razlicitih supstanci,ne moze da ocekuje da se prema njoj ponasaju kao da je u obdanistu.

Niko ne voli i ne zeli da bude silovan,osim ako nema neki poseban fetis prema tome,sto je opet mentalni poremecaj,ali mi se cini da mnoge od ovakvih "senzacija",nisu nista drugo do izmisljotina,koja ima cilj da ukalja neciji ugled, a sa druge strane da iskoristi medijsku pompu za licnu samopromociju.
Ostaje potpuno nejasno kako se dokazuju ovakve stvari posle 30 i vise godina,pogotovo kada doo odnosa i nije doslo,vec je u pitanju samo navodni pokusaj,gde je pijani kreten,pokusao da uradi ono sto pijani kreteni rade,dok pri tome cak i da je ovaj pristao na odnos,ostaje upitno sta bi Spejsi bio u stanju da uradi,posto alkohol u vecim kolicinama,nije bas blagotvoran za potenciju.

To sto je Spejsi furundzija,njegov je problem,ali nije ni neko specijalno iznenadjenje,posto u Holivudu retko kada uspevaju oni koji su potpuno normalni .On je vrhunski glumac ,koji zasluzuje sve pocasti,ali mu se sada karijera verovatno ugasila,posto je bio prinudjen da sam izadje u javnost,kako mu neki propali glumac ne bi kaljao ime ,ne bi li opet dosao do medija.

kraja

pre 6 godina

...kakvo razocaranje...
...jos ovako bedan i providan pokusaj da se nesto "opravda"...

...inace, o ovim "cutanjima" od 30-40 godina, vec sam pisao...
...nikakva opravdanja, strahovi, karijere...
...cak i ovo sto je seka sablic izjavila spada u to, blacenje coveka mrtvog 37 godina...
...mnogo puta je mogla to da kaze za njegovog zivota...
...sad je bas "hrabra" i bez dlake na jeziku...

...

pre 6 godina

Hajde ti to objasni Srbima koji svo vreme na prethodnu vest komentarisu njegovo gej opredeljenje i kako je neprevazidjena "glumcina" (drugi tabor), a uporno izbegavaju kljuc price: da je covek pedofil i da je deo tabora Hilari Klinton i ostalih koji podrzavaju i sire pedofiliju.
Ali dobro, on je glumcina, odglumi se lako izvinjenje, para vec ima k'o plave i nikom nista. Sledeci.

Baba Mica

pre 6 godina

Verujem da Kevin nije cvecka i da bi bio glumac njegovog kalibra moras da budes malo fucked up. Sto se tice ovih optuzbi mislim da su uglavnom lazne i da zbog ovih skorasnjih skandala koji tresu holivud, ajde sada da pljujemo po svakome i da unistavamo karijere velikih. Ako je istinito taj je imao i vise nego dovoljno vremena da se izjasni pre ovoga..Ako se dokaze kao tacno Spejsi bi trebao u zatvor, ali ove rekla kazala i bla bla mislim da nam je svega toga dosta...

jaaaa

pre 6 godina

Haha a nikome npr nije smetala Trejsi Lords dok god nisu skontali da ima 15g ... jooooj licimuri... dokaz da godine i ne znace puno ako znas sta zelis.

Mitko

pre 6 godina

Zamolio bih sve komentatore da prvo ukucaju pojam pedofilija na guglu i koje su granice za svojevoljno stupanje u seksualne odnose u raznim drzavama, da se ne brukaju neznanjem ovde

vlada

pre 6 godina

Kad “priznas” da si gey ni pedofilija nije zločin čisto da se zna ko kolo vodi .To je kul i in a kad se povede priča da treba da se radjaju deca onda je to užas i katastrofa .Ispira se mozak mladjim generacijama ,hipnotisu se preko medija tako da neka nam je Bog u pomoć .Cilj je da se smanji svetska populacija koliko je to moguće ,ne biraju se sredstva

Maraj

pre 6 godina

Да је Кевин Србин или Рус ови „Холивуђани" би му све опростили бар три пута.

Mirko Pantic

pre 6 godina

Zato uzimam za primer Romana Polanskog.
Odavno bojkotujem njegove filmove. Covek je priznao da je drogirao i silovao (i sodomizirao) trinaestogodinsjakinju. Ako platim kartu za njegov film finansiram silovatelja i moja ulaznica se racuna u gledanost filma, tako da mu time dizem rejting.
(Hm, 30. oktobar 2017 14:47)

Bojkotovanje umetnosti je dokaz gluposti!

Opet pominjem,treba uzetiu kontekst vreme kada se sve to desavalo.To su bile zurke na kojima nije bilo normalnih,vec je sve bilo ludo,pijano i drogirano.
Sta je dete od 13 godina trazilo na Holivudskoj zurci,kako je doslo tu,ko ju je doveo i zasto?
Kako da niko ne postavlja sva ta pitanja? Ako udjes u kavez kod tigra,mala je verovatnoca da ces izaci citav....

Ne branim Romana,jer je silovanje odvratno,ako je silovao! Pogledajte devojcice na ulicama ,pogotovo kada su namontirane,pa pokusajte da im procenite godiste.
Na zurkama sa puno droge i alkohola,a bio sam na mnostvu takvih,niko nikoga ne pita za licnu kartu.Sta vise,niko ne pita nista,vec dohvatis ono sto ti se dopada,pa ako nema otpora ,zabava pocinje.

Ja se zaista divim svim tim holivudskim manijacima,jer oni uspevaju da kresu pod drogama,alkoholom i ko zna cime,gde se normalnima ne bi digao ni dizalicom!
Likovi kao sto je Bil Kozbi,su druga kategorija manijaka i oni su opasni.Polanski i Spejsi su samo zrtve svog uspeha !

Свекрвин језик

pre 6 godina

(Mirko Pantic, 30. oktobar 2017 19:42)
Какаво размишљање, подесети ме на убиство Ксеније Пајчин и коментар моје свекрве. Одемо муж и ја код ње и како је то тих дана била главна тема почнемо да разговарамо о томе. Кад моја свекрва одвали: "Она га је изазвала!" Излудела једничка па је уби. Нисам могла да издржим, него сам изашла пред кућу и сачекала мужа. Свака даља расправа би била беспредметна.
Значи ако се девојчица среди, нашминка и сл. легитимно је силовати, убити.
Ни ја не гледам филмове Поланског из принципа, могу да скинем са торента, па тиме нити плаћам карту, нити му дижем рејтинг, али једноставно ми се гади.

Hm...

pre 6 godina

@Mirko Pantic

Neznanje ne opravdava pogresan stav. Informisite se. Dete je doslo na kasting i dovela ga je mama u kucu Dzeka Nikolsona.
Kad su ostali nasamo Polanski ju je bez znanja nadrogirao i silovao.

Cak i da je bila na zurci GOLA ne bi bila kriva da je silovana.
Isto vazi i za devojcice/decake koje se neukusno oblace. Niko od njih ne trazi niti zasuzuje da bude silovan.
Dosta vise sa okrivljivanjem zrtvi.

Mnogo je lakse okretati glavu na drugu stranu i komplikovati nesto sto je prilicno jednostavno. Da nije u pitanju hvaljeni umetnik, vec vas zadrigli komsija anonimus, sa pravom biste bili zgrozeni i ne biste zeleli da bude u okolini vase cerke, zene, majke ili sestre. Zasto imamo dvostruke arsine kad su poznati u pitanju?

Sta radi dete od 14. godina na zurci? Ako ne pije i i ne drogira se, ne krsi zakon to je sigurno, i ima pravo da bude tu. Sigurno ne trazi da bude silovan.

Takav rezon je pogresan i brani silovatelje.

Јабучило

pre 6 godina

Uzeo je u ruke i spustio cetrnaestogosnjeg decaka na krevet!? 
A gde tacno je tu napad ili seksualno uznemiravanje?
(Dejan, 30. oktobar 2017 13:01)

У томе што је после легао на њега. Тако бар гласи цела оптужба.
А сад ми реци: колико четрнаестогодишњака си као већ одрастао човек узео на журци у наручје и спустио на кревет? Мислиш ли да је то нормално понашање за једног двадесетшестогодишњака?
Холивуд јесте лицемеран и данас је тамо очигледно "у моди" бити сексуално злостављан / силован, али овде има озбиљних елемената покушаја секса са малолетником, ако је оптужба у целости тачна.

Bip

pre 6 godina

prvo. uvek mi je bio fantasticno cudan glumac ... Sad vidim odakle to cudan
drugo da je moje dete bilo u pitanju Kevin bi bio mrtav . ..
trece ovde se svi pitaju šta dete od 14 godina radi na žurci ... Gospodo pa jeste li vi ikada bili 8 razred !?!?
Pa ja sam na svoju prvu žurku pobegao kad sam bio 6 razred 12 godina !

tatatatira

pre 6 godina

@mirko pantic Ako neko ima 13 godina to je silovanje bez obzira na okolnosti. Radi se o detetu koje nije sposobno da donosi racionalne odluke. U slucaju Polanskog,ako se ne varam,devojcica je bila u svojoj kuci....

Mirko Pantic

pre 6 godina

Zato uzimam za primer Romana Polanskog.
Odavno bojkotujem njegove filmove. Covek je priznao da je drogirao i silovao (i sodomizirao) trinaestogodinsjakinju. Ako platim kartu za njegov film finansiram silovatelja i moja ulaznica se racuna u gledanost filma, tako da mu time dizem rejting.
(Hm, 30. oktobar 2017 14:47)

Bojkotovanje umetnosti je dokaz gluposti!

Opet pominjem,treba uzetiu kontekst vreme kada se sve to desavalo.To su bile zurke na kojima nije bilo normalnih,vec je sve bilo ludo,pijano i drogirano.
Sta je dete od 13 godina trazilo na Holivudskoj zurci,kako je doslo tu,ko ju je doveo i zasto?
Kako da niko ne postavlja sva ta pitanja? Ako udjes u kavez kod tigra,mala je verovatnoca da ces izaci citav....

Ne branim Romana,jer je silovanje odvratno,ako je silovao! Pogledajte devojcice na ulicama ,pogotovo kada su namontirane,pa pokusajte da im procenite godiste.
Na zurkama sa puno droge i alkohola,a bio sam na mnostvu takvih,niko nikoga ne pita za licnu kartu.Sta vise,niko ne pita nista,vec dohvatis ono sto ti se dopada,pa ako nema otpora ,zabava pocinje.

Ja se zaista divim svim tim holivudskim manijacima,jer oni uspevaju da kresu pod drogama,alkoholom i ko zna cime,gde se normalnima ne bi digao ni dizalicom!
Likovi kao sto je Bil Kozbi,su druga kategorija manijaka i oni su opasni.Polanski i Spejsi su samo zrtve svog uspeha !

vlada

pre 6 godina

Kad “priznas” da si gey ni pedofilija nije zločin čisto da se zna ko kolo vodi .To je kul i in a kad se povede priča da treba da se radjaju deca onda je to užas i katastrofa .Ispira se mozak mladjim generacijama ,hipnotisu se preko medija tako da neka nam je Bog u pomoć .Cilj je da se smanji svetska populacija koliko je to moguće ,ne biraju se sredstva

ОК?

pre 6 godina

Драго ми је што је признао да је геј због оних који су га готивили као глумца, а кад се помене реч геј у коментару напишу "болес". Сад су им се хомофобични мозгови располутили.

...

pre 6 godina

Hajde ti to objasni Srbima koji svo vreme na prethodnu vest komentarisu njegovo gej opredeljenje i kako je neprevazidjena "glumcina" (drugi tabor), a uporno izbegavaju kljuc price: da je covek pedofil i da je deo tabora Hilari Klinton i ostalih koji podrzavaju i sire pedofiliju.
Ali dobro, on je glumcina, odglumi se lako izvinjenje, para vec ima k'o plave i nikom nista. Sledeci.

Jelena

pre 6 godina

U pravu su za Spejsija, sad skreće pažnju i pravi se lud. Bitno da su svi ovi holivudski licemeri trubili na sva zvona o Trampu zbog nekoliko seksističkih komentara na račun žena i pretili da će da napuste Ameriku ako on dođe na vlast, bla,bla...a sada isplivavaju prljavštine o njima iz svih smerova kao bujica. Kako mi je drago što sada izlazi na videli kakvi su to licemeri. Neki glumci koje sam obožavala, računajaću ovog Spejsija, Meril Strip i Met Dejmona mi se sad gade.

Zlobna veverica

pre 6 godina

Kako se bas niko ne zapita sta je dete od 14 godina trazilo na holivudskim zurkama,koje su poznate po razvratu,drogi i alkoholu?

Ne ,ne branim ni Spejsija,niti Polanskog,alii ako se osoba nadje tamo gde joj nije mesto,u okruzenju gde su osobe pod uticajem razlicitih supstanci,ne moze da ocekuje da se prema njoj ponasaju kao da je u obdanistu.

Niko ne voli i ne zeli da bude silovan,osim ako nema neki poseban fetis prema tome,sto je opet mentalni poremecaj,ali mi se cini da mnoge od ovakvih "senzacija",nisu nista drugo do izmisljotina,koja ima cilj da ukalja neciji ugled, a sa druge strane da iskoristi medijsku pompu za licnu samopromociju.
Ostaje potpuno nejasno kako se dokazuju ovakve stvari posle 30 i vise godina,pogotovo kada doo odnosa i nije doslo,vec je u pitanju samo navodni pokusaj,gde je pijani kreten,pokusao da uradi ono sto pijani kreteni rade,dok pri tome cak i da je ovaj pristao na odnos,ostaje upitno sta bi Spejsi bio u stanju da uradi,posto alkohol u vecim kolicinama,nije bas blagotvoran za potenciju.

To sto je Spejsi furundzija,njegov je problem,ali nije ni neko specijalno iznenadjenje,posto u Holivudu retko kada uspevaju oni koji su potpuno normalni .On je vrhunski glumac ,koji zasluzuje sve pocasti,ali mu se sada karijera verovatno ugasila,posto je bio prinudjen da sam izadje u javnost,kako mu neki propali glumac ne bi kaljao ime ,ne bi li opet dosao do medija.

kraja

pre 6 godina

...kakvo razocaranje...
...jos ovako bedan i providan pokusaj da se nesto "opravda"...

...inace, o ovim "cutanjima" od 30-40 godina, vec sam pisao...
...nikakva opravdanja, strahovi, karijere...
...cak i ovo sto je seka sablic izjavila spada u to, blacenje coveka mrtvog 37 godina...
...mnogo puta je mogla to da kaze za njegovog zivota...
...sad je bas "hrabra" i bez dlake na jeziku...

WhatTheF***

pre 6 godina

"Rep tvrdi da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u svoj krevet kada je imao samo 14 godina"...
Ne mogu zamisliti ogavnije, uzasnije, agresivnije, podlije i perverznije zlostavljanje maloletnika od "uzimanja u naruchje" i "spushtanja u krevet".

Baba Mica

pre 6 godina

Verujem da Kevin nije cvecka i da bi bio glumac njegovog kalibra moras da budes malo fucked up. Sto se tice ovih optuzbi mislim da su uglavnom lazne i da zbog ovih skorasnjih skandala koji tresu holivud, ajde sada da pljujemo po svakome i da unistavamo karijere velikih. Ako je istinito taj je imao i vise nego dovoljno vremena da se izjasni pre ovoga..Ako se dokaze kao tacno Spejsi bi trebao u zatvor, ali ove rekla kazala i bla bla mislim da nam je svega toga dosta...

Mitko

pre 6 godina

Zamolio bih sve komentatore da prvo ukucaju pojam pedofilija na guglu i koje su granice za svojevoljno stupanje u seksualne odnose u raznim drzavama, da se ne brukaju neznanjem ovde

Hm

pre 6 godina

Jasno je da je u pitanju marketinski potez, ali me zanima zasto jednstavno nije poricao da se nesto tako desilo. Okej tvrdi da se ne seca, ali mogao je i da tvrdi da se tako nesto NIKADA nije desilo. Kao sto mnogi zlostavljaci to i rade. Rec zrtve protiv reci napadaca.
Znaci li to da je bilo svedoka ili da je na neki drug nacin napad zabelezen?
Da li je imao jos takvih "iskustava"?

U svakom slucaju, to sto je odlican glumac ne pravda nista. Vecina takvh slucajeva nikad ni ne dodje do suda, te se niko ne moze smatrati odgovornim, a kamoli osudjenim.

Zato uzimam za primer Romana Polanskog.
Odavno bojkotujem njegove filmove. Covek je priznao da je drogirao i silovao (i sodomizirao) trinaestogodinsjakinju. Ako platim kartu za njegov film finansiram silovatelja i moja ulaznica se racuna u gledanost filma, tako da mu time dizem rejting. Mozda vam je smesno sto tako razmisljam, ali kada bi vecina tako razmisljala, sale u kojima se prikazuju njegovi filmovi bi bile prazne i ne bi dobijao ovacije na filmskim festivalima i dodelama nagrada (cak i u Americi!). Samim tim ne bi imao neogranicen izvor finansija za placanje advokata koji ga vec decenijama drze na slobodi niti bi se kretao u krugovima uspesih i bogatih gde ruka ruku mije.

jaaaa

pre 6 godina

Haha a nikome npr nije smetala Trejsi Lords dok god nisu skontali da ima 15g ... jooooj licimuri... dokaz da godine i ne znace puno ako znas sta zelis.

Maraj

pre 6 godina

Да је Кевин Србин или Рус ови „Холивуђани" би му све опростили бар три пута.

Bip

pre 6 godina

prvo. uvek mi je bio fantasticno cudan glumac ... Sad vidim odakle to cudan
drugo da je moje dete bilo u pitanju Kevin bi bio mrtav . ..
trece ovde se svi pitaju šta dete od 14 godina radi na žurci ... Gospodo pa jeste li vi ikada bili 8 razred !?!?
Pa ja sam na svoju prvu žurku pobegao kad sam bio 6 razred 12 godina !

Hm...

pre 6 godina

@Mirko Pantic

Neznanje ne opravdava pogresan stav. Informisite se. Dete je doslo na kasting i dovela ga je mama u kucu Dzeka Nikolsona.
Kad su ostali nasamo Polanski ju je bez znanja nadrogirao i silovao.

Cak i da je bila na zurci GOLA ne bi bila kriva da je silovana.
Isto vazi i za devojcice/decake koje se neukusno oblace. Niko od njih ne trazi niti zasuzuje da bude silovan.
Dosta vise sa okrivljivanjem zrtvi.

Mnogo je lakse okretati glavu na drugu stranu i komplikovati nesto sto je prilicno jednostavno. Da nije u pitanju hvaljeni umetnik, vec vas zadrigli komsija anonimus, sa pravom biste bili zgrozeni i ne biste zeleli da bude u okolini vase cerke, zene, majke ili sestre. Zasto imamo dvostruke arsine kad su poznati u pitanju?

Sta radi dete od 14. godina na zurci? Ako ne pije i i ne drogira se, ne krsi zakon to je sigurno, i ima pravo da bude tu. Sigurno ne trazi da bude silovan.

Takav rezon je pogresan i brani silovatelje.

Свекрвин језик

pre 6 godina

(Mirko Pantic, 30. oktobar 2017 19:42)
Какаво размишљање, подесети ме на убиство Ксеније Пајчин и коментар моје свекрве. Одемо муж и ја код ње и како је то тих дана била главна тема почнемо да разговарамо о томе. Кад моја свекрва одвали: "Она га је изазвала!" Излудела једничка па је уби. Нисам могла да издржим, него сам изашла пред кућу и сачекала мужа. Свака даља расправа би била беспредметна.
Значи ако се девојчица среди, нашминка и сл. легитимно је силовати, убити.
Ни ја не гледам филмове Поланског из принципа, могу да скинем са торента, па тиме нити плаћам карту, нити му дижем рејтинг, али једноставно ми се гади.

tatatatira

pre 6 godina

@mirko pantic Ako neko ima 13 godina to je silovanje bez obzira na okolnosti. Radi se o detetu koje nije sposobno da donosi racionalne odluke. U slucaju Polanskog,ako se ne varam,devojcica je bila u svojoj kuci....

Јабучило

pre 6 godina

Uzeo je u ruke i spustio cetrnaestogosnjeg decaka na krevet!? 
A gde tacno je tu napad ili seksualno uznemiravanje?
(Dejan, 30. oktobar 2017 13:01)

У томе што је после легао на њега. Тако бар гласи цела оптужба.
А сад ми реци: колико четрнаестогодишњака си као већ одрастао човек узео на журци у наручје и спустио на кревет? Мислиш ли да је то нормално понашање за једног двадесетшестогодишњака?
Холивуд јесте лицемеран и данас је тамо очигледно "у моди" бити сексуално злостављан / силован, али овде има озбиљних елемената покушаја секса са малолетником, ако је оптужба у целости тачна.