- Komentari -

Zabranjene stvari u krevetu ipak postoje...

Spavaća soba može i treba da bude mesto slobode i uživanja u nesputanim ljubavnim avanturama, ali ipak postoje neke stvare koje ne treba pričati ili raditi.

Izvor: B92, Zdravakrava.hr
Pošaljite komentar
 1. Zaista je retkost naici na tekstove napisane sa razumevanjem onoga sta pisu, rekao bih da je @Pretvaracica jedna od retkih to ucinila bas tako, sa razumevanjem.
  Mnogo toga covek moze sam da zakljuci, ustanovi na osnovu nekih pokazatelja koje sam prepozna, mi jesmo culna bica, medjutim gotovo za sva cula potrebna nam je potvrda, osim za culo vida, pa kad kad i za njega nismo nacisto.
  Ne treba smetnuti sa uma da se zena i muskarac dosta razlikuju, razlikujemo se cak i u dozivljaju stvari, zapazanju, sagledavanju bitnog i nebitnog. Ako bi seks nazvali “opstenjem”, to opstenje za muskarca pocinje sa predigrom i zavrsava penetracijom i orgazmom. Medjutim za zenu ne, za nju je to pocelo sa vasim susretom, pa sve do razlaska, pa cak i duze. Njena pobudjena senzualnost prenosi se na svaku aktivnost koju obavlja, obavlja je uzivajuci i u svemu spoznajuci zadovoljstva koja muskarac ne vidi kao njeno opstenje, za njega je to davno zavrseno , vec gleda neku utakmicu i bira parove koje ce odigrati u kladionici.
  Da li je muskarac lisen nekih culnih zadovoljstava u kojima zena ume tako da uziva?
  Ne, nije sasvim, to se kod muskarca budi u zrelom dobu, a dotle predodredjen je da stvara, sve je to priroda ucinila onako kako treba. Mozda zato muskarci u zrelom dobu ne prestaju biti privlacni svim generacijama zena.
  (Dott, 30. oktobar 2017 10:47)

  # Link komentara

 2. Nespojivo je optercenje ,uglavnom zena,ne higjenskim vec kozmetickim navikama i dobar ,opusten ,blizak,netendeciozan seks,uopsteno receno.
  (8, 30. oktobar 2017 09:20)

  # Link komentara

 3. Ja moram biti izdepilirana. Navika. Mada, kada se setim seksa sa jednim bivšim, niti je njemu smetao višak dlaka, niti meni, i seks je bio fe-no-me-na-lan. Niko nije bio čupav, ali nije sve moralo biti skinuto.
  Ovo sa pominjanjem bilo koga u krevetu je stvar pristojnosti i opšte kulture, pa ni između dva seksa se ne radi, jer su posledice užasne, a, pošto smo već u krevetu, znači da želimo seks, zar ne?
  Kritikovati se mora jedino u slučaju da uporno pokušava da radi nešto što sam već rekla da sada ne želim, ali takav će u bilo kojoj situaciji praviti frku, a i nije senzualan niti dobar ljubavnik pa da oseti šta prija partneru, tako da se mora kritikovati.
  Najlepše je uživati u trenutku i u stvarnoj, živoj osobi koja je tu sa vama, a to je većina zaboravila kako se radi.
   (Preterivačica, 29. oktobar 2017 23:53)

  # Link komentara