Petak, 20.10.2017.

08:27

Tarantino: Znao sam šta je Vajnstin radio i nisam preduzeo ništa

Izvor: Beta

Tarantino: Znao sam šta je Vajnstin radio i nisam preduzeo ništa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

esma

pre 6 godina

Tarantinu treba da je uteha to sto je lancano ponasanje uzelo maha u savremenom svetu gde je pojedinac otudjen pa tako u nezavidnoj situaciji po pitanju ispravljanja uocenih slabosti sistema iza koga stoje ljudi.

Zemljoradnik

pre 6 godina

A Donalda Trumpa su razapinjali mesecima zbog par vulgarnih izjava,a kad je miljenik levo-liberalnog establismenta i veliki donator Demokratske stranke i kampanja Baraka Obame i Hilari Klinton,holivudski mogul radio nesto mnogo gore,odjednom licemerno zgrazavanje...
(Oliver, 20. oktobar 2017 12:13)
- O čemu pričate? "Par vulgarnih izjava"???? Pa to je ono što je snimljeno i što je dospelo na površinu, a predstavlja obrazac ponašanja i kod Donalda Trampa i kod ovog lika. Zgražavanje zaslužuju i jedan i drugi. Razlika je što je Donald Tramp ipak postao predsednik SAD.

Magyar

pre 6 godina

drugim recima stvorio je Tarantina
(king _of_the_north, 20. oktobar 2017 09:35)


Tako je. Ne bi ni čuli za Quentin Tarantino da je kojim slučajem zinuo oko Harvey Weinstein i njegovim aferama sa ženama. Smešna mu je izjava a stavrna istina je da je režiser u usponu sve će učiniti radi slave i tako sve se svodi na finansije, priznao on to ili ne. Izgleda da je ovo sve pripremano već više od godinu dana oko Harvey Weinstein, jer Quentin Tarantino upustio se u serije da snima a ne bioskopske filmove sa The Weinstein Company. Mislim da je Harvey Weinstein isturen iz svoje firme u sklopu priče oko prevlasi i finansije.

P.S. A žene što nisu odmah otišle do policije? E pa tu leži zec. Neke su htele iz cele profitirati kako zbog karijere i slave ili reketiranjem Harvey Weinstein da bi dobili odštetu.

Oliver

pre 6 godina

A Donalda Trumpa su razapinjali mesecima zbog par vulgarnih izjava,a kad je miljenik levo-liberalnog establismenta i veliki donator Demokratske stranke i kampanja Baraka Obame i Hilari Klinton,holivudski mogul radio nesto mnogo gore,odjednom licemerno zgrazavanje.A ceo Holivud je znao.Slicno je bilo u slucaju Bila Kozbija i Vudi Alena i Bila Klintona.I gle cuda- sve levicari i neoliberali.Oni su toliko "liberalni" da im se cini da mogu da rade sve,posebno sa zenama,hehe.

kole

pre 6 godina

Ja ovo uopšte ne razumem, nigde ne vidim da ih je tukao, zlostavljao, zaključavao, drogirao... Čovek ima ogromne seksualne apetite, svuda vidim napise o dovođenjima u hotelske sobe, nuđenje masaže, pokušaje ljubljenja... Pa kako inače? Jedino je nemoralno ako je to uslovljavano nekim napretkom u karijeri, ali glumice to nisu bile primoravane da prihvate... Dakle - svašta...

stanoje

pre 6 godina

Cuj, Holivud, glumci, filmska industrija. od viska novca i slave dolazi se do perverzija, pedofilstva i, u ovom slicaju, spopadanja glumica da legnu u krevet sa masnim producentom zarad uloge. Svako od njih jako dobro zna sta se sve dogadja ali interesi su veci od zelje za pravdom i istinom.

šta sve neću pročitati

pre 6 godina

@o Tarantinu - da, zli Tarantino je kriv što je svet ovako naopako mesto. Njegovi pokvareni filmovi su za to najviše krivi. I video igre, naravno.

dzericak

pre 6 godina

Postoji medjunarodni kod medju muskarcima gde se na povaljivannje sto veceg broja zena gleda sa odobravanjem ili divljenjem. Ne verujem da bi ijedan muskarac stao u zastitu slabih zena, kao i onih koje nisu imale izbora. Mozda tamo negde u nekoj drugacijoj kulturi, neki matrijarhat.

sasa jokic

pre 6 godina

Sa moralne tacke gledista, sta je razlog cutanja svih tih napastvovanih zena? Zar nije bilo logicno da ga odmah prijave za uznemiravanje? Nisu, a zasto? Pa onda nema uloge, para. Sve to je i on znao i koristio.
Sada kada su vecinom milionerke (zahvaljujuci i njemu)
proradila savest....

Licemerje lvl 1000000

pre 6 godina

Neko rece uvek ce biti devojaka prazne glave, zeljnih slave.
A sta je sa zadriglim, ljigavim bednicima koji zloupotrebljavaju svoj polozaj?
Hoce li i njih uvek biti?
Da stvar bude gora, mnoge od povredjenih glumica su talentovane i uspesne u svom poslu. Ne radi se o pukim starletama "praznih glava, zeljnih slave".
Ovo drustvo je jadno da jadnije ne moze biti. Uvek je zena kriva jel? Cak i kad je napastvuju, ponizavaju, biju, siluju i ubiju, jel? Posle se cudite sta se nama desava..

Aj mi objavite komentar... Ono kao.. Za promenu...

ja

pre 6 godina

Pa ovo je javna tajna Holivuda, to svi rade, nema tu nikakve afere, to je način njihovog funkcionisanja, jedino što je Vajnštajn nekome zasmetao, pa je pzšten niz vodu. Možda podržava Trampa :). Ceo svet zna kako se glumice "probijaju" u Holivudu, i kako se dobijaju dobre uloge. A sve su sad kao silovane, isto ko i naše grand pevaljke. Na osnovu teksta zaključio sam da je ovaj lik stvorio Tarantina, što znači da mu ovaj nije ništa mogao osim da proguta knedlu. Samin tim što je stvorio Tarantina, što se mene tiče, sve mu je oprošteno.

jelena

pre 6 godina

Mile, nije napad, nego ucena. I možda je i tvoja najbolja drugarica, ili tvoja sestra, ili tvoja ćerka, došla do posla na ovaj način. jer, to se ne dešava samo u Holivudu i samo u filmskoj industriji. Neretko se na isti način dođe i do posla kasirke u supermarketu. I tako će biti sve dok muškarci budu odlučivali o svemu, i sve dok ih drugi muškarci, koji ni o čemu ne odlučuju, budu podržavali, svaljujući, i u ovakvim slučajevima, krivicu na žene. Victim blaming.

kole

pre 6 godina

zasto bi bilo sta preduzimao.ima na yt snimak tom liku se najvise ljudi u holivudu zahvaljivalo.zasto gvinet nije progovorila o maltretiranju kad je primala oskara,nego mu se zahvaljivala.jeste on djubre,ali mnoge te koje se sad javljaju nisu nesto bolje od njega....

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Pa normalno je da ce Tarantino da cuti,kada mu ovaj donosi pare i slavu,nije valjda blesav da mu se zameri zbog par nekih starleta u pokusaju koje su ionako bile spremne na sve da uspeju u Holivudu,a sada kada je sve izaslo na videlu lepo je Tarantino priznao da je znao da bi skinuo novinare i javnost sa grbace,pametan covek,zato je i tu gde jeste.

Sasa

pre 6 godina

Ako nisi naterana, imas izbor. Prihvatanje predloga bez prijave, oslobadja predlagaca veceg dela odgovornosti. Da li se pozicija moci sme koristiti u nemoralnim radnjama? Sme. Da li je to protivzakonito? Jeste. Zasto na vreme nije doslo do reakcije? Navedeno je. Da li je potrebno pomenutog privesti? Zakon dovoljno govori. Licemerne izjave je potrebno eliminisati. Uvek ce biti onih koje zele preko kreveta doci do zvezda. Odlozicu moral diskretno zarad uspeha. Cinjenica je da ima tu i gladnih stomaka kao sto je neko rekao. Ali to onda povlaci drugo pitanje za sobom. Ako su stomaci gladni, zar je gluma i uspeh u istoj bransi jedini izvor prihoda? :) A praznoglave, one su moralno najliberalnije. Sto ne znaci da se neko o njih sme seksualno okoristiti. Ovo je ozbiljan problem kojem je potrebno stati na put. Samo sto to nije moguce na ovakav nacin na koji pokusavaju ove "napacene" glumice. Delkuje isuvise jeftino. Pogledajte licemernu izjavu Tarantina koji ne zeli biti licemeran. :) Smesno je do te mere da je zalosno.

cypress

pre 6 godina

koji si ti kralj, kome smeta jak taj koga vec napadaju za zlostavljanje, pravda za zlostavljace, on je seksualni zavisnik on je zrtva a vi tako

o Tarantinu

pre 6 godina

Tarantino vec decenijama truje ljude svojim besmislenim filmovima prepunim svih vrsta nasilja i destrukcije. Tarantino nije nista bolji covek od junaka svojih filmova. S tim sto za razliku od svojih junaka, on glumi da je ono sto nije, a oni su ogoljeni do te mere da svako moze brzo i lako da se uveri da su u pitanju bitange. Nesto poput Vajnstajna.

vostani carice

pre 6 godina

Sta da preduzmes? Da mu kazes nemoj - nije moralno obecavati filmske uloge za seksualne usluge?
Pa to se radi u celom svetu na svakom cosku u svakom poslu.
Holivud je samo to sad naglas rekao i bice toga dok je sveta i veka, jer uvek ima devojaka gladnog stomaka / prazne glave / zeljnih slave

Marko

pre 6 godina

Brate, ako je tvoje cutanje bila cena za filmove Ulicni psi i Petparacke price (dva najbolja filma u ihahaa godina) onda je bolje sto si cutao. Bilo je tu mnogo pozvanijih od tebe koji su nesto mogli da kazu. A da se ne lazemo, i mnoge glumice su dobrovoljno pristale na ovakvo ponizavanje, kao cenu igranja u filmu koji ce biti kandidat za Oskara. Sve ima svoju cene, samo neko zeli, a neko ne zeli da je plati.

Tik Tak

pre 6 godina

Kako ste se demontirali sami. Lazni jadni Holivud. Pa na zalost i ti s njima Tarantino, to cu tesko da prezalim. Sad ste pokazali cijelom svijetu koliko svi do jednog ste sarafcici . Niti jedan buntovnik.

Potencijalac

pre 6 godina

Brutalno iskren, i sirov, Tarantino, kao i njegovi filmovi... Priča istinu, koja je smrdljiva i podla, ali dok se ne prizna, duša ne napreduje, već gomila g**na ispod tepiha, do plafona. Hatufel eightom, me je oduševio, koliko je introspektivnih relacija između likova nakompresovao u film, do eksplozije nasilja i primitivne surovosti, koja u svima nama tinja. Samo je pitanje u kojoj situaciji, i u kojim zakonskim okvirima, se čovek nalazi...

vostani carice

pre 6 godina

Sta da preduzmes? Da mu kazes nemoj - nije moralno obecavati filmske uloge za seksualne usluge?
Pa to se radi u celom svetu na svakom cosku u svakom poslu.
Holivud je samo to sad naglas rekao i bice toga dok je sveta i veka, jer uvek ima devojaka gladnog stomaka / prazne glave / zeljnih slave

Tik Tak

pre 6 godina

Kako ste se demontirali sami. Lazni jadni Holivud. Pa na zalost i ti s njima Tarantino, to cu tesko da prezalim. Sad ste pokazali cijelom svijetu koliko svi do jednog ste sarafcici . Niti jedan buntovnik.

o Tarantinu

pre 6 godina

Tarantino vec decenijama truje ljude svojim besmislenim filmovima prepunim svih vrsta nasilja i destrukcije. Tarantino nije nista bolji covek od junaka svojih filmova. S tim sto za razliku od svojih junaka, on glumi da je ono sto nije, a oni su ogoljeni do te mere da svako moze brzo i lako da se uveri da su u pitanju bitange. Nesto poput Vajnstajna.

Potencijalac

pre 6 godina

Brutalno iskren, i sirov, Tarantino, kao i njegovi filmovi... Priča istinu, koja je smrdljiva i podla, ali dok se ne prizna, duša ne napreduje, već gomila g**na ispod tepiha, do plafona. Hatufel eightom, me je oduševio, koliko je introspektivnih relacija između likova nakompresovao u film, do eksplozije nasilja i primitivne surovosti, koja u svima nama tinja. Samo je pitanje u kojoj situaciji, i u kojim zakonskim okvirima, se čovek nalazi...

Licemerje lvl 1000000

pre 6 godina

Neko rece uvek ce biti devojaka prazne glave, zeljnih slave.
A sta je sa zadriglim, ljigavim bednicima koji zloupotrebljavaju svoj polozaj?
Hoce li i njih uvek biti?
Da stvar bude gora, mnoge od povredjenih glumica su talentovane i uspesne u svom poslu. Ne radi se o pukim starletama "praznih glava, zeljnih slave".
Ovo drustvo je jadno da jadnije ne moze biti. Uvek je zena kriva jel? Cak i kad je napastvuju, ponizavaju, biju, siluju i ubiju, jel? Posle se cudite sta se nama desava..

Aj mi objavite komentar... Ono kao.. Za promenu...

jelena

pre 6 godina

Mile, nije napad, nego ucena. I možda je i tvoja najbolja drugarica, ili tvoja sestra, ili tvoja ćerka, došla do posla na ovaj način. jer, to se ne dešava samo u Holivudu i samo u filmskoj industriji. Neretko se na isti način dođe i do posla kasirke u supermarketu. I tako će biti sve dok muškarci budu odlučivali o svemu, i sve dok ih drugi muškarci, koji ni o čemu ne odlučuju, budu podržavali, svaljujući, i u ovakvim slučajevima, krivicu na žene. Victim blaming.

kole

pre 6 godina

zasto bi bilo sta preduzimao.ima na yt snimak tom liku se najvise ljudi u holivudu zahvaljivalo.zasto gvinet nije progovorila o maltretiranju kad je primala oskara,nego mu se zahvaljivala.jeste on djubre,ali mnoge te koje se sad javljaju nisu nesto bolje od njega....

Oliver

pre 6 godina

A Donalda Trumpa su razapinjali mesecima zbog par vulgarnih izjava,a kad je miljenik levo-liberalnog establismenta i veliki donator Demokratske stranke i kampanja Baraka Obame i Hilari Klinton,holivudski mogul radio nesto mnogo gore,odjednom licemerno zgrazavanje.A ceo Holivud je znao.Slicno je bilo u slucaju Bila Kozbija i Vudi Alena i Bila Klintona.I gle cuda- sve levicari i neoliberali.Oni su toliko "liberalni" da im se cini da mogu da rade sve,posebno sa zenama,hehe.

dzericak

pre 6 godina

Postoji medjunarodni kod medju muskarcima gde se na povaljivannje sto veceg broja zena gleda sa odobravanjem ili divljenjem. Ne verujem da bi ijedan muskarac stao u zastitu slabih zena, kao i onih koje nisu imale izbora. Mozda tamo negde u nekoj drugacijoj kulturi, neki matrijarhat.

ja

pre 6 godina

Pa ovo je javna tajna Holivuda, to svi rade, nema tu nikakve afere, to je način njihovog funkcionisanja, jedino što je Vajnštajn nekome zasmetao, pa je pzšten niz vodu. Možda podržava Trampa :). Ceo svet zna kako se glumice "probijaju" u Holivudu, i kako se dobijaju dobre uloge. A sve su sad kao silovane, isto ko i naše grand pevaljke. Na osnovu teksta zaključio sam da je ovaj lik stvorio Tarantina, što znači da mu ovaj nije ništa mogao osim da proguta knedlu. Samin tim što je stvorio Tarantina, što se mene tiče, sve mu je oprošteno.

šta sve neću pročitati

pre 6 godina

@o Tarantinu - da, zli Tarantino je kriv što je svet ovako naopako mesto. Njegovi pokvareni filmovi su za to najviše krivi. I video igre, naravno.

Sasa

pre 6 godina

Ako nisi naterana, imas izbor. Prihvatanje predloga bez prijave, oslobadja predlagaca veceg dela odgovornosti. Da li se pozicija moci sme koristiti u nemoralnim radnjama? Sme. Da li je to protivzakonito? Jeste. Zasto na vreme nije doslo do reakcije? Navedeno je. Da li je potrebno pomenutog privesti? Zakon dovoljno govori. Licemerne izjave je potrebno eliminisati. Uvek ce biti onih koje zele preko kreveta doci do zvezda. Odlozicu moral diskretno zarad uspeha. Cinjenica je da ima tu i gladnih stomaka kao sto je neko rekao. Ali to onda povlaci drugo pitanje za sobom. Ako su stomaci gladni, zar je gluma i uspeh u istoj bransi jedini izvor prihoda? :) A praznoglave, one su moralno najliberalnije. Sto ne znaci da se neko o njih sme seksualno okoristiti. Ovo je ozbiljan problem kojem je potrebno stati na put. Samo sto to nije moguce na ovakav nacin na koji pokusavaju ove "napacene" glumice. Delkuje isuvise jeftino. Pogledajte licemernu izjavu Tarantina koji ne zeli biti licemeran. :) Smesno je do te mere da je zalosno.

sasa jokic

pre 6 godina

Sa moralne tacke gledista, sta je razlog cutanja svih tih napastvovanih zena? Zar nije bilo logicno da ga odmah prijave za uznemiravanje? Nisu, a zasto? Pa onda nema uloge, para. Sve to je i on znao i koristio.
Sada kada su vecinom milionerke (zahvaljujuci i njemu)
proradila savest....

kole

pre 6 godina

Ja ovo uopšte ne razumem, nigde ne vidim da ih je tukao, zlostavljao, zaključavao, drogirao... Čovek ima ogromne seksualne apetite, svuda vidim napise o dovođenjima u hotelske sobe, nuđenje masaže, pokušaje ljubljenja... Pa kako inače? Jedino je nemoralno ako je to uslovljavano nekim napretkom u karijeri, ali glumice to nisu bile primoravane da prihvate... Dakle - svašta...

Zemljoradnik

pre 6 godina

A Donalda Trumpa su razapinjali mesecima zbog par vulgarnih izjava,a kad je miljenik levo-liberalnog establismenta i veliki donator Demokratske stranke i kampanja Baraka Obame i Hilari Klinton,holivudski mogul radio nesto mnogo gore,odjednom licemerno zgrazavanje...
(Oliver, 20. oktobar 2017 12:13)
- O čemu pričate? "Par vulgarnih izjava"???? Pa to je ono što je snimljeno i što je dospelo na površinu, a predstavlja obrazac ponašanja i kod Donalda Trampa i kod ovog lika. Zgražavanje zaslužuju i jedan i drugi. Razlika je što je Donald Tramp ipak postao predsednik SAD.

Marko

pre 6 godina

Brate, ako je tvoje cutanje bila cena za filmove Ulicni psi i Petparacke price (dva najbolja filma u ihahaa godina) onda je bolje sto si cutao. Bilo je tu mnogo pozvanijih od tebe koji su nesto mogli da kazu. A da se ne lazemo, i mnoge glumice su dobrovoljno pristale na ovakvo ponizavanje, kao cenu igranja u filmu koji ce biti kandidat za Oskara. Sve ima svoju cene, samo neko zeli, a neko ne zeli da je plati.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Pa normalno je da ce Tarantino da cuti,kada mu ovaj donosi pare i slavu,nije valjda blesav da mu se zameri zbog par nekih starleta u pokusaju koje su ionako bile spremne na sve da uspeju u Holivudu,a sada kada je sve izaslo na videlu lepo je Tarantino priznao da je znao da bi skinuo novinare i javnost sa grbace,pametan covek,zato je i tu gde jeste.

cypress

pre 6 godina

koji si ti kralj, kome smeta jak taj koga vec napadaju za zlostavljanje, pravda za zlostavljace, on je seksualni zavisnik on je zrtva a vi tako

stanoje

pre 6 godina

Cuj, Holivud, glumci, filmska industrija. od viska novca i slave dolazi se do perverzija, pedofilstva i, u ovom slicaju, spopadanja glumica da legnu u krevet sa masnim producentom zarad uloge. Svako od njih jako dobro zna sta se sve dogadja ali interesi su veci od zelje za pravdom i istinom.

Magyar

pre 6 godina

drugim recima stvorio je Tarantina
(king _of_the_north, 20. oktobar 2017 09:35)


Tako je. Ne bi ni čuli za Quentin Tarantino da je kojim slučajem zinuo oko Harvey Weinstein i njegovim aferama sa ženama. Smešna mu je izjava a stavrna istina je da je režiser u usponu sve će učiniti radi slave i tako sve se svodi na finansije, priznao on to ili ne. Izgleda da je ovo sve pripremano već više od godinu dana oko Harvey Weinstein, jer Quentin Tarantino upustio se u serije da snima a ne bioskopske filmove sa The Weinstein Company. Mislim da je Harvey Weinstein isturen iz svoje firme u sklopu priče oko prevlasi i finansije.

P.S. A žene što nisu odmah otišle do policije? E pa tu leži zec. Neke su htele iz cele profitirati kako zbog karijere i slave ili reketiranjem Harvey Weinstein da bi dobili odštetu.

esma

pre 6 godina

Tarantinu treba da je uteha to sto je lancano ponasanje uzelo maha u savremenom svetu gde je pojedinac otudjen pa tako u nezavidnoj situaciji po pitanju ispravljanja uocenih slabosti sistema iza koga stoje ljudi.

o Tarantinu

pre 6 godina

Tarantino vec decenijama truje ljude svojim besmislenim filmovima prepunim svih vrsta nasilja i destrukcije. Tarantino nije nista bolji covek od junaka svojih filmova. S tim sto za razliku od svojih junaka, on glumi da je ono sto nije, a oni su ogoljeni do te mere da svako moze brzo i lako da se uveri da su u pitanju bitange. Nesto poput Vajnstajna.

kole

pre 6 godina

Ja ovo uopšte ne razumem, nigde ne vidim da ih je tukao, zlostavljao, zaključavao, drogirao... Čovek ima ogromne seksualne apetite, svuda vidim napise o dovođenjima u hotelske sobe, nuđenje masaže, pokušaje ljubljenja... Pa kako inače? Jedino je nemoralno ako je to uslovljavano nekim napretkom u karijeri, ali glumice to nisu bile primoravane da prihvate... Dakle - svašta...

vostani carice

pre 6 godina

Sta da preduzmes? Da mu kazes nemoj - nije moralno obecavati filmske uloge za seksualne usluge?
Pa to se radi u celom svetu na svakom cosku u svakom poslu.
Holivud je samo to sad naglas rekao i bice toga dok je sveta i veka, jer uvek ima devojaka gladnog stomaka / prazne glave / zeljnih slave

Potencijalac

pre 6 godina

Brutalno iskren, i sirov, Tarantino, kao i njegovi filmovi... Priča istinu, koja je smrdljiva i podla, ali dok se ne prizna, duša ne napreduje, već gomila g**na ispod tepiha, do plafona. Hatufel eightom, me je oduševio, koliko je introspektivnih relacija između likova nakompresovao u film, do eksplozije nasilja i primitivne surovosti, koja u svima nama tinja. Samo je pitanje u kojoj situaciji, i u kojim zakonskim okvirima, se čovek nalazi...

Tik Tak

pre 6 godina

Kako ste se demontirali sami. Lazni jadni Holivud. Pa na zalost i ti s njima Tarantino, to cu tesko da prezalim. Sad ste pokazali cijelom svijetu koliko svi do jednog ste sarafcici . Niti jedan buntovnik.

Marko

pre 6 godina

Brate, ako je tvoje cutanje bila cena za filmove Ulicni psi i Petparacke price (dva najbolja filma u ihahaa godina) onda je bolje sto si cutao. Bilo je tu mnogo pozvanijih od tebe koji su nesto mogli da kazu. A da se ne lazemo, i mnoge glumice su dobrovoljno pristale na ovakvo ponizavanje, kao cenu igranja u filmu koji ce biti kandidat za Oskara. Sve ima svoju cene, samo neko zeli, a neko ne zeli da je plati.

ja

pre 6 godina

Pa ovo je javna tajna Holivuda, to svi rade, nema tu nikakve afere, to je način njihovog funkcionisanja, jedino što je Vajnštajn nekome zasmetao, pa je pzšten niz vodu. Možda podržava Trampa :). Ceo svet zna kako se glumice "probijaju" u Holivudu, i kako se dobijaju dobre uloge. A sve su sad kao silovane, isto ko i naše grand pevaljke. Na osnovu teksta zaključio sam da je ovaj lik stvorio Tarantina, što znači da mu ovaj nije ništa mogao osim da proguta knedlu. Samin tim što je stvorio Tarantina, što se mene tiče, sve mu je oprošteno.

sasa jokic

pre 6 godina

Sa moralne tacke gledista, sta je razlog cutanja svih tih napastvovanih zena? Zar nije bilo logicno da ga odmah prijave za uznemiravanje? Nisu, a zasto? Pa onda nema uloge, para. Sve to je i on znao i koristio.
Sada kada su vecinom milionerke (zahvaljujuci i njemu)
proradila savest....

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Pa normalno je da ce Tarantino da cuti,kada mu ovaj donosi pare i slavu,nije valjda blesav da mu se zameri zbog par nekih starleta u pokusaju koje su ionako bile spremne na sve da uspeju u Holivudu,a sada kada je sve izaslo na videlu lepo je Tarantino priznao da je znao da bi skinuo novinare i javnost sa grbace,pametan covek,zato je i tu gde jeste.

Sasa

pre 6 godina

Ako nisi naterana, imas izbor. Prihvatanje predloga bez prijave, oslobadja predlagaca veceg dela odgovornosti. Da li se pozicija moci sme koristiti u nemoralnim radnjama? Sme. Da li je to protivzakonito? Jeste. Zasto na vreme nije doslo do reakcije? Navedeno je. Da li je potrebno pomenutog privesti? Zakon dovoljno govori. Licemerne izjave je potrebno eliminisati. Uvek ce biti onih koje zele preko kreveta doci do zvezda. Odlozicu moral diskretno zarad uspeha. Cinjenica je da ima tu i gladnih stomaka kao sto je neko rekao. Ali to onda povlaci drugo pitanje za sobom. Ako su stomaci gladni, zar je gluma i uspeh u istoj bransi jedini izvor prihoda? :) A praznoglave, one su moralno najliberalnije. Sto ne znaci da se neko o njih sme seksualno okoristiti. Ovo je ozbiljan problem kojem je potrebno stati na put. Samo sto to nije moguce na ovakav nacin na koji pokusavaju ove "napacene" glumice. Delkuje isuvise jeftino. Pogledajte licemernu izjavu Tarantina koji ne zeli biti licemeran. :) Smesno je do te mere da je zalosno.

Oliver

pre 6 godina

A Donalda Trumpa su razapinjali mesecima zbog par vulgarnih izjava,a kad je miljenik levo-liberalnog establismenta i veliki donator Demokratske stranke i kampanja Baraka Obame i Hilari Klinton,holivudski mogul radio nesto mnogo gore,odjednom licemerno zgrazavanje.A ceo Holivud je znao.Slicno je bilo u slucaju Bila Kozbija i Vudi Alena i Bila Klintona.I gle cuda- sve levicari i neoliberali.Oni su toliko "liberalni" da im se cini da mogu da rade sve,posebno sa zenama,hehe.

Magyar

pre 6 godina

drugim recima stvorio je Tarantina
(king _of_the_north, 20. oktobar 2017 09:35)


Tako je. Ne bi ni čuli za Quentin Tarantino da je kojim slučajem zinuo oko Harvey Weinstein i njegovim aferama sa ženama. Smešna mu je izjava a stavrna istina je da je režiser u usponu sve će učiniti radi slave i tako sve se svodi na finansije, priznao on to ili ne. Izgleda da je ovo sve pripremano već više od godinu dana oko Harvey Weinstein, jer Quentin Tarantino upustio se u serije da snima a ne bioskopske filmove sa The Weinstein Company. Mislim da je Harvey Weinstein isturen iz svoje firme u sklopu priče oko prevlasi i finansije.

P.S. A žene što nisu odmah otišle do policije? E pa tu leži zec. Neke su htele iz cele profitirati kako zbog karijere i slave ili reketiranjem Harvey Weinstein da bi dobili odštetu.

kole

pre 6 godina

zasto bi bilo sta preduzimao.ima na yt snimak tom liku se najvise ljudi u holivudu zahvaljivalo.zasto gvinet nije progovorila o maltretiranju kad je primala oskara,nego mu se zahvaljivala.jeste on djubre,ali mnoge te koje se sad javljaju nisu nesto bolje od njega....

šta sve neću pročitati

pre 6 godina

@o Tarantinu - da, zli Tarantino je kriv što je svet ovako naopako mesto. Njegovi pokvareni filmovi su za to najviše krivi. I video igre, naravno.

cypress

pre 6 godina

koji si ti kralj, kome smeta jak taj koga vec napadaju za zlostavljanje, pravda za zlostavljace, on je seksualni zavisnik on je zrtva a vi tako

Licemerje lvl 1000000

pre 6 godina

Neko rece uvek ce biti devojaka prazne glave, zeljnih slave.
A sta je sa zadriglim, ljigavim bednicima koji zloupotrebljavaju svoj polozaj?
Hoce li i njih uvek biti?
Da stvar bude gora, mnoge od povredjenih glumica su talentovane i uspesne u svom poslu. Ne radi se o pukim starletama "praznih glava, zeljnih slave".
Ovo drustvo je jadno da jadnije ne moze biti. Uvek je zena kriva jel? Cak i kad je napastvuju, ponizavaju, biju, siluju i ubiju, jel? Posle se cudite sta se nama desava..

Aj mi objavite komentar... Ono kao.. Za promenu...

dzericak

pre 6 godina

Postoji medjunarodni kod medju muskarcima gde se na povaljivannje sto veceg broja zena gleda sa odobravanjem ili divljenjem. Ne verujem da bi ijedan muskarac stao u zastitu slabih zena, kao i onih koje nisu imale izbora. Mozda tamo negde u nekoj drugacijoj kulturi, neki matrijarhat.

jelena

pre 6 godina

Mile, nije napad, nego ucena. I možda je i tvoja najbolja drugarica, ili tvoja sestra, ili tvoja ćerka, došla do posla na ovaj način. jer, to se ne dešava samo u Holivudu i samo u filmskoj industriji. Neretko se na isti način dođe i do posla kasirke u supermarketu. I tako će biti sve dok muškarci budu odlučivali o svemu, i sve dok ih drugi muškarci, koji ni o čemu ne odlučuju, budu podržavali, svaljujući, i u ovakvim slučajevima, krivicu na žene. Victim blaming.

Zemljoradnik

pre 6 godina

A Donalda Trumpa su razapinjali mesecima zbog par vulgarnih izjava,a kad je miljenik levo-liberalnog establismenta i veliki donator Demokratske stranke i kampanja Baraka Obame i Hilari Klinton,holivudski mogul radio nesto mnogo gore,odjednom licemerno zgrazavanje...
(Oliver, 20. oktobar 2017 12:13)
- O čemu pričate? "Par vulgarnih izjava"???? Pa to je ono što je snimljeno i što je dospelo na površinu, a predstavlja obrazac ponašanja i kod Donalda Trampa i kod ovog lika. Zgražavanje zaslužuju i jedan i drugi. Razlika je što je Donald Tramp ipak postao predsednik SAD.

esma

pre 6 godina

Tarantinu treba da je uteha to sto je lancano ponasanje uzelo maha u savremenom svetu gde je pojedinac otudjen pa tako u nezavidnoj situaciji po pitanju ispravljanja uocenih slabosti sistema iza koga stoje ljudi.

stanoje

pre 6 godina

Cuj, Holivud, glumci, filmska industrija. od viska novca i slave dolazi se do perverzija, pedofilstva i, u ovom slicaju, spopadanja glumica da legnu u krevet sa masnim producentom zarad uloge. Svako od njih jako dobro zna sta se sve dogadja ali interesi su veci od zelje za pravdom i istinom.