- Komentari -
 1. @ da,da
  sa kojeg se to molim vas univerziteta vi javljate,ako nije tajna?
  (solarna oluja, 10. oktobar 2017 01:15)

  # Link komentara

 2. Никако не утичу на понашање осим на нервирање у случају нестанка струје или отказивања неког уређаја ! Проверено 100% !
  (да да, 9. oktobar 2017 15:04)

  # Link komentara

 3. sledeci znanje,iskustvo pa i zdravu logiku,dalo bi se mnogo toga vec danas napisati na ovu temu,,al' eto,,recimo samo da i dr.dieter broers
  spada u ljude buducnosti koje bi konzervativna nauka najradje razapela na krst,a nije tesko ni pretpostaviti zasto,,
  (rodjen u snu, 9. oktobar 2017 14:44)

  # Link komentara

 4. Generalno gledajući, sve veća zavisnost el. uređaja koji treba da nam služe i da nam život s njima bude lakši, dobri su i obavljaju svoju svrhu lepo sve dok rade. Ali, pošto su spregnuti međusobno, i zavise od globalnog informacionog sistema, samo je dovoljno da se ''jedna važna cigla'' iz te građevine izvadi pa da više ne raspolažemo svojim novcem koji se zatekao u sistemu (banci, računu), da nam ne funkcioniše kupovanje i plaćanje, da nam ne radi telefon koji se apdejtuje, ili automobil čiji su elektronski uređaji takođe osetljivi na jake el. magnetne impulse, grejanje, doprema vode, saobraćaj, industrija, privreda...... Igramo se do tada, a potom ćemo tek (ko preživi) staviti prst na čelo i uvideti koliko moramo biti oprezniji kada svoje vitalne potrebe poveravamo lako ranjivim uređajima.
  (Lale, 9. oktobar 2017 11:40)

  # Link komentara