- Komentari -
 1. Sav taj umetnicki svet ima povelikih psihickih problema i nesimpaticno ponasanje.
   (@!?#, 20. avgust 2017 11:11)

  # Link komentara

 2. I tako covek zaboravi da zivi u svetu gde se rad naplacuje, gde je nekome potreban novac da bi isplatio svoje radnike. Veze on nema kako funkcionise svet oko njega. Ili dobija sve besplatno ili mu vise nije ni bitno koliko miliona ima na racunu. Kao Dep. Mnogi od njih su izgubili osecaj za realnost. I zbog takvih ljudi, onima koji rade za njih, propadaju firme. Kao ovoj zeni.
  (Dzo, 19. avgust 2017 10:17)

  # Link komentara

 3. Ko ovo razume nagraditi ga letovanjem za dve osobe. Ispada da je žena isplaćena još u aprilu, ali sada traži novac zbog narušenog ugleda? Tako sam ja to razumeo, a ja nisam baš najbistriji tako da nemojte 100% da mi verujete. Ali jedna rečenica upada u oči: "nakon što su uselili u dvorac počeli su...", ovo je trebalo proširiti sa: "nakon što su uselili u dvorac počeli su da odmaraju" i cirkus je potpun.
  (srpski jezik u blatnjavom jendeku, 19. avgust 2017 08:35)

  # Link komentara

 4. Koliko god sam na strani slabijih, ne mogu da ne posumnjam u tvrdnje ove dame. Takođe poznato je da ovaj glumac ima kolekciju umetničkih skulpura iz raznih perioda te se i sam bavi vajanjem. Sve me navodi na pomisao da ideja o arhitektonskom poduhvatu i jeste bila njegova, a da je ona razvila ideju.
   (Duck Dodgers, 19. avgust 2017 07:28)

  # Link komentara

 5. Pranje novca...
  (Pedja, 19. avgust 2017 04:52)

  # Link komentara

 6. zivot je kratak da bi se nervirao....
   (rastko, 18. avgust 2017 23:54)

  # Link komentara

 7. "Ne znam kakva je praksa u Francuskoj, ali u SAD prijatelji ne napadaju prijatelje. ....Ne gubite vreme s pravnim radnjama. Slediti svoje umetničko putovanje i ne brinite o ostatku", napisao je Pit." - zasto ti gospodine Pit nisi snimao filmove pro bono (narodski receno: dzabe)!? Ti ucis nekog da za svoj rad ne treba da naplati nego da se "divi umetnickom delu"!?
  (zbunjen, 18. avgust 2017 22:35)

  # Link komentara