- Komentari -

"Bivši se ženi, hvata me panika"

Zašto se teško mirimo sa saznanjem da nekadašnja ljubav nastavlja život bez nas? Povređena sujeta i egoizam su najčešći razlog za neraspoloženje u koje upadamo. Mnogi ponovo proživljavaju tugu.

Pošaljite komentar
 1. desilo mi se slicno pre neki dan kad sam saznala da se mi se bivsi ozenio i dobio dete.I to da sve bude zanimljivije sudbina nanesti tako da njegova zena bude u istoj sobi u porodilistu sa mojom dobrom drugaricom i slucajno kroz pricu koja je odakle dodju do mene.Njegova zena o meni zna sve,ne voli me uopste jer me on ocigledno voleo vise nego sto sam ja to i znala.Kad sam sve to saznala....proradilo mi je nesto jako u glavi i stomaku i ne prestano mislim na sve kako bi bilo da je bilo, da ja nisam raskinula sve to pre 6 godina...i ako sam udata odavno i imam i ja dete..valjda to tako mora,sujeta,sta li je,ali los je osecaj sto ga ima uopste posle toliko vremena.
   (neka tamo, 13. avgust 2017 23:13)

  # Link komentara

 2. ovo se i meni desava, ostavila sam ga, apsolutno nezadovoljna njegovim ponasanjem i nikada ne bih vise bila sa njim jer mu nema pomoci, ali kada muva druge devojke mnogo mi tesko pada..
   (vx, 13. avgust 2017 11:00)

  # Link komentara

 3. Ovo je dokaz da nama upravljaju mocne sile koje tesko ili nikako ne mozemo da kontrolosemo. U principu i racionalno, ma bas me briga za bivsu, dobro je sto sam je se oslobodio, a odjednom , kada cujem slicne vesti kao ove opisane, javlja se ljubomora, bes i sl. Znaci, ja nisam svoj gospodar, pita se nesto unutra.
   (chombe, 13. avgust 2017 10:36)

  # Link komentara

 4. Iskreno; bas me briga sta rade bivsi. Da je valjalo; ne bi bili bivsi. Sa covekom svog zivota imam svu sreću ovoga sveta.
  (nek je sa srećom;, 13. avgust 2017 08:44)

  Hehehe... Da te nije briga, ne bi ni pročitala ovaj članak, a još bi manje imala potrebu da napišeš komentar. Ali od mene imaš plus zbog načina razmišljanja koji će ti pomoći da se izboriš sa tim.
   (serb_alien, 13. avgust 2017 10:34)

  # Link komentara

 5. Interesantna je jedna stvar. Kada nemas devojku, moras bas da se potrudis da osvojis neku, a kada uspes, ostale pocnu da te salecu. To mi nikada nije bilo jasno. Ja sam jos uvek isti kao i pre, a odjednom sam "interesantan". Jednu devojku nisam uspeo smuvati samo zato sto sam prethodno raskinuo dosta dugu vezu. Hteo sam biti korektan prema bivsoj devojci, pa postao "neinteresantan".
  (Trovach, 13. avgust 2017 10:24)

  # Link komentara

 6. @ nek je sa srećom. Onda tog bivseg nisi zaista i najiskrenije volela.
  (Bela, 13. avgust 2017 10:14)

  # Link komentara

 7. tesko bi mi bilo da je to uradila dok je jos bilo sveze, sad posle par godina, jedva da je se i secam, nek se udaje za koga hoce, samo mi zao tog lika...
   (Jox, 13. avgust 2017 10:03)

  # Link komentara

 8. Iskreno; bas me briga sta rade bivsi. Da je valjalo; ne bi bili bivsi. Sa covekom svog zivota imam svu sreću ovoga sveta.
  (nek je sa srećom;, 13. avgust 2017 08:44)

  # Link komentara