Nedelja, 03.07.2016.

14:55

Ovo je najčešća greška koju muškarci prave tokom seksa

Izvor: express.hr

Ovo je najèešæa greška koju muškarci prave tokom seksa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Baxuz

pre 7 godina

ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.
(sercan, 03. jul 2016 21:50)

Haha ima jos gore: moj slucaj
Ja moju "nagazim" preko kade dok je ribala :) A ona mi kaze: ovo si video u nekom domacem filmu 100%. Haha vala jeste pokojni Bata Zivojinovic ostetio generacije koje su odrastale gledajuci ga kako onako sirovo "radi". Drugi slucaj: mi u krevetu i ja joj kazem molim te izvedi mi striptiz. A ona digne pidzamu i kaze: evo ti striptiz! Hoces jos? :) I za kraj: ja "radim" naravno misionarka (kako drugacije ;) i naravno u gornjem delu pidzame i ja i ona (prsti sve od strasti i "romantike) a ona u pola mog rada: ej baci onaj dzak sa novinama kad podjes na posao"!!!!! Kraljica!

w.

pre 7 godina

previse je truda, bilo je vredno, barem sam mislio u dvadesetim, nemojte se ljutiti zene, ja kazem i obrnuto, ne treba ni jedna cura da se trudi oko mene, sex mi je jedna od najvecih patnji, gubljenje vremena i vrlo je nehigijenski cin. Ja zbog mira u kuci jednom mesecno mozda imam odnose, ostalo je sve tube8 i resavam stvari cim otvorim oci(posto je ona vec na poslu).

Zaista zenama je dosta tesko udovoljiti, jer generalno dosta su lose u sexu i ne znaju da ne mogu sve muskarce da zadovolje tako sto ce raditi rukama gore dole po nasem "ponosu". Nista lepse nego kada ga uhvati u ruku, pa pocne da ti lize guzu...onda ce i ona dobija svoje sa repetom.

Praktičar

pre 7 godina

Ako nećete da imate nikakve greške a pogotovo početnicke u seksu..Nadjite devojke koje su nevine,neiskusne pa sa njima učite o tome.

ženski problemi

pre 7 godina

A sad malo ja :) Osećam da ću da dobijem gomilu minusa, samo zato što sam žensko, ali nema veze :) Komentar mi je u suštini isti kao i kod muškaraca, pa eto, da se i mi žene malo čujemo:

5 partnera, 32 godine, duge veze sve, poslednja i brak. Svaki mi je pružao oralni seks i iskreno, nijedan nije umeo, osim poslednjeg, kome sam davala instrukcije (znam da zvuči glupo, ali razgovor "kuću gradi"), a mogla sam to da uradim jer je čovek u glavi normalan i hoće da sasluša, nije sujetan. Svi kao hoće da čuju šta žena voli, a čim pomeneš da nešto nije u redu, uvrede se kao neke tetke, ma strašno... Baš imam loša iskustva po pitanju komunikacije na tu temu, i iskreno, godine lošeg seksa iza sebe.

Vidim da je jedan kolega-komentator pomenuo da on čak i kad je loš seks doživi vrhunac, e tu smo mi žene oštećene. Meni, ako je seks loš, nema šanse da se dogodi veliki O.
Imala sam muškarca koji nije ni hteo da pruža oral jer mu je to "bljak", pa tako nisam ni ja njemu :P Imala sam jednog koji je prerano "završavao" posao, i jednog s kojim je to predugo trajalo i postajalo mučno zaista (preko sat vremena, meni je to bilo drndanje koje je jako bolno, a ne uživanje). Muškarac koji nije naročito obdaren je bio ok ljubavnik jer se trudio, ali nisam uspevala da se namestim sa njim, jer bi mu "ispadao" :) Znam da plastično objašnjavam, ali je to zaista bio problem, jer bismo uspevali da to odradimo samo u dve poze. Šteta :( Dosta od mene...

Ivan

pre 7 godina

@t @ buba Hvala na trudu i zelji da se pomogne, a i znad svega mi je drago da ste shvatile komentar na pravi nacin


@iggy Apsolutno si u pravu, cak mislim da se mnogi od muskaraca ustrucavaju da pruze oral devojci.. meni je to nezamislivo, ja ako se ne spustim dole kod nje kao da nije bilo sexa

Ivan

pre 7 godina

@ivan
tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ona, 4. jul 2016 05:45)

Naravno da je bitno da radi dobar oral, jer ako ne zna kad tad cu ga potraziti na drugom mestu, a to ne zelim. A sto se tice ove upadice da ako poljubim nju, poljubicu i bivse, oprastam ti ako imas 18 god :)

Dragan

pre 7 godina

Komentatorka Jelena i komentatora Ona mogu da otvore agenciju za seksualne savete i lecenje, s obzirom da odgovaraju svakom komentaru i znaju sta treba i kako. Siguran sam da i sa druge strane vi znate da zadovoljite muskarca i da ste strasne je...cice u krevetu.... Naravno, sarkastican jer sam siguran da je suprotno. Narocito Jelena, koja eto savetovala je druga kako da obradjuje devojke, koje su pretpostavljam jako inteligentne i pametne cure, i vise po splavovima sigirno. Kako on i tebe "radi" kako kazes, onda na tu foru svakom dajes i tebe nije preslisao samo onaj ko te nije pitao.... Sto vise govori o tebi mala :)

jedan otvor, jedan čep

pre 7 godina

Најбоље је када те мушкарац орално задовољава док ти имаш коитус са женом ;-)
(Фреди Меркјури, 4. jul 2016 10:09)

Kako misliš da se to izvede?

Фреди Меркјури

pre 7 godina

@iggy, исто важи и за мушкарце. Мени су орал увек боље пружали мушкарци него жене. Јер исти пол зн ашта сапутник тачно жели.
Најбоље је када те мушкарац орално задовољава док ти имаш коитус са женом ;-)

objavite komentare!!!

pre 7 godina

tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)
(ona, 04. jul 2016 05:45)
Aj zivota ti ne trabunjaj i pusti coveka da iznese svoje misljenje!
Svi smo mi u svemu poprilicno slicni i isti, a ti sigurno pruzas dobar oral i sve to radite!!!
Znaci ti si jedna od njih.

Pardon

pre 7 godina

@ona
Izvin'te ima nas i koje se nismo usrećile, pa u nedostatku partnera pogledamo s vremena na vreme filmić i gledamo da naučimo makar tako, ne mora da znači da je vojska prešla preko neke devojke koja se trudi i ume da pruži zadovoljstvo muškarcu.

Buba

pre 7 godina

A, Ivane, mozda da ne prebacujes kako ne zna da radi, ili ti se ne svidja, nego lepo u toku pricas sta bi mogla da uradi, ajde malo ovo, malo ono... Kad vidi reakciju i da ti odgovara, nece se sigurno ljutiti. A ako se naljuti, onda dodjavola, toj nije ni stalo do tvog zadovoljstva.

stefan

pre 7 godina

Kakva glupost..pa ne voli svaka zena ovo sto voli ova Amerikanka..svaka zena je posebna i drugacije uziva u sexu..ne postoji univerzalna formula..neka voli jace brze..neka voli nezno polako..neka voli bas grubo..neke vole oral a neke ne vole..tako da ovo sto je ona napisala to se odnosi samo na nju,a i lepo ce da proda knjigu..

iggy

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Za razliku od drugih koji su te kritikovali kao se hvalis koliko ti je njih prizilo oral, ja sam razumeo poentu komentara i slazem se sa tobom. Vrlo malo devojaka zna da pruzi vrhunski oral, da ne bude da govorim o brojkama kod mene je taj procenat nekih 10,20%, ostale su prosek kad je to u pitanju. Voleo bih da cujem neku devojku kakva su njihova iskustva sa oralnim sexom jer je slicna situacija i sa muskarcima. verovatno i mali broj nas zna kako da tim putem partnerka izludi i do maximuma se napali. U razgovoru sa par devojaka koje znam a koje su imale neko iskustvo da istim polom kazu da su im upravo devojke to najbolje radile

OkruglaPaNaĆoše

pre 7 godina

Svako generalizovanje vodi u imbecilnost pa tako i ovu "dobronamernu" savetodavku. Ako ona ima problem da pronadje dobrog lizača ne znači da oni ne postoje. Ni ja nikada nisam videla kita pa znam da plivaju i bez moje potvrde. Moj savet njoj je jednostavan i podrazumeva odlazak kod kozmetičara na friziranje i ginekologa na proveru vaginalne flore koja može odavati jako neprijatan miris ako je u disbalansu.

Batica

pre 7 godina

Sex nije zivot. Ako te ta osoba maltretira i tera da joj stalno udovoljavas...pucas ko soljica za kafu. Sad sam se pozdravio sa bivsom i svi ti problemi ne mogu se resiti vrhunskim sexom. Ljubav mora biti 1 na 1. Sve ostalo je promasaj.

Randja 92

pre 7 godina

Prica nam kolega kako sa zenom samo misionarsku pozu. Ubedimo ga nas trojica da mora da promeni malo. Pita on za detalje, mi svako po jedan predlog, ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.
(sercan, 03. jul 2016 21:50)
Zahvaljujemo se na glasu.
HAHHAHAHHAHHAHAH
POSLE DUZE VREMENA DIVNOG LI KOMENTARA :D

jelena

pre 7 godina

@iskren
pa mogao si da slazes ortake ili da platis neku tetku
generalno si u pravu da se ne mesaju muski i zenski ali zato dodje tip koji kaze nekoj ribi "ej ja sam milos, slusaj ajd da se ne lozimo ovde ni ti ni ja necemo vezu ali oboje hocemo kres. ajde do kola, kod mene ili u hotel da se razbijamo celu noc i ja obecavam da te necu zvati ponovo a polizacu te celu tako slatku"
i znas koja ode sa njim? ona najmanje otvorena za koju svi misle da je nevina.
ja sam rekla drugaru da ovo uradi, sad ga same ribe zovu po preporuci kad im treba sex. naravno i mene redovno radi

jelena

pre 7 godina

@nesa
ne bih da te razocaram ali vi muskarci sami morate da provalite
ako ti zena koja ti je devojka ili kres kombinacija kaze sta da radis a to vi svi muskarci potencujalno zelite onda ce vec sutra biti drolja.
a svi balavite dok dr..te i zamisljate tu istu kako vas odobrava i prica vam sta da radite.

jelena

pre 7 godina

@srbenda
ti jos volis bivsu
nije ta veza "odjednom pukla". cim je puklo nije valjalo. ne znam koliko god imas ali ako si joj bio prvi nasla je drugog, boljeg.
8 god je mnogo ali zapamti, zena ne zeli biti sama i retko ostavlja ako nema rezervnu varijantu.
drugarstvo tu ne postoji.
procitaj malo knjige jove tosevskog a sadasnju ostavi ako tebi nije to to

ona

pre 7 godina

@ivan
tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)

ona

pre 7 godina

@eeehh
meni moja zena kaze 'nisam nikad ovako" "ovo s tobom prvi put". "ti si lud"
a ja znam da nije samnom sve naucila. biti u srbiji normalno da tera na to razmisljanje ali to nije bitno.
ako poznajes kako zena funkcionise uradices sve da dozivi orgazam pre tebe. ono posle, do tvog orgazma je samo extra.
mnogo nas se plasi da pokaze vrhunac. ja ne. ja volim sex i nekad je dobar na brzaka, nekad dugacko i sat vremena ali je bitno da oboje znate sta ono drugo voli i i kad ne ide da ne odustajete

T

pre 7 godina

Evo da odgovorim :
1.Naravno da uspem, ali nije to to
2.Jednom sam samo napravio tu gresku da objasnim jer sam odmah dobio sujetan odgovor, neka ti onda neka druga radi oral, nezahvalan si.
3.Vrlo sam siguran da sam bio dobar, jer pratim zensko telo, dahtanje, pokrete, osetim sta joj odgovara i na tome insistiram.
4.Naravno da bih ozenio tu koja pruza dobar oral, onu koja ne pruza, ne bih
(Ivan, 3. jul 2016 18:49)

Sve je stvar pristupa, sledeci put joj nemoj govoriti kako treba, nego kako ti volis. A pre toga je pitaj sta ona voli, cak i ako mislis da znas. Srecno!

anonymous

pre 7 godina

Mislim da velika većina ovakvih članaka ima kontraefekat kod oba pola ' te ovako ću, te moram ono i ovo, piše da treba ovako ili onako'.. Poenta je prepustiti se a ostalo će se ' samo kasti'. Ako se prepustis samo po sebi ide da ćeš se opustiti i pola minute tako sa nekim je bolje nego 5 sati sa nekim na silu i neminovno uz podrsku neke hemije.

onako

pre 7 godina

auu, kako su ovi koji se predstavljaju u muškom rodu izgubljeniii...malo realnosti unesite, pa vi ženu niste osetili ili ste gej, skinite se sa pornhuba, buahahah

vrati

pre 7 godina

Jednoj polovini devojaka sam bio dobar, drugoj prosecan ili los. Isto tako i obrnuto. Pola njih su mi bile super pola dosadne u krevetu.
Svaki put sad sam se kao trudio nije bilo nista posebno. Kad sam se prepustio instinktu bilo je bolje. Ovakve zenske price su, po meni, cista prodaja knjige.

I da, ovaj lik sa 15 orala :-)...kakav lik...
bravo kralju, 15 komada! daj boze da imas 18 godina inace je jako tuzno

Neko tamo levi..

pre 7 godina

Meni je sex sa mojim deckom super. Sex je danas previse u svim medijama i stalno se namecu neka shvatanja- sex mora da traje toliko i toliko, ako radis ove stvari dobra si u krevetu, ako koristite ove poze uzitak zagarantovan... Treba vremena da se ljudi upoznaju, pobogu, nismo masine. Ako je sex iz ljubavi bice dobro, a ako nesto i nije dobro popravice se vremenom.

miro split

pre 7 godina

Ja ka stari magarac kojeg sjećanje još uvik služi mogu reć da dobar seks zavisi od onoga šta se događa dok smo još uvik obučeni i zakopčani do grla.
Ako ti snajki razgovorom nisi utisnija iskru sriće u oko,ako joj nisi nabacija osmjeh na lice,ako joj ne godi tvoj slučajni dodir,ma zalud ti je sva tehnika ovog svita dok ste u krevetu,ako je nisi nasmija,ma ne vride ti svi priručnici i iskustvo ovog svita,ako nije sigurna da te želi kraj sebe zalud ti je kume sva nauka i anatomija ovog svita.
Znan ja da moje vrime prošlo i da je danas i seks industriski proizvod koji mora zadovoljit parametre standarda potrošne robe,ali mi je isto lipo bit stari i nepopravljivi romantik kojemu seks znači ljubav.
Makar za jednu noć!

Buba

pre 7 godina

A kad cete vi, pojedinci, da shvatite da ne rade SVE zene ovo ili ono, ako su radile te s kojima ste bili? Koja god tema da je u pitanju. Verujem da vam nije pravo kad neka koja je bila sa idiotima kaze da ste svi idioti.
Bas mi bodu oci ti sa svojim samouverenim komentarima poznavaoca zena kako sve one (par tih s kojim je bio) bla bla, pa onda gomila pluseva. :D

Drugo, ovo mi nikad nece biti jasno-svaka tvrdi da ste joj prvi ili drugi i to je kao pravilo ili maltene moranje, da zena laze s kolko je bila. Ako je bila sa vise komada (sta god vam bilo "vise"), a vodi da niste balvan-sto ne bi rekla normalno? Mada ne vidim ni sto je bitan broj. A ako slusa na sve strane pa i od vas kako su sve sa preko dva fukse, sta ocekujete da vam kaze? Mada ne znam ni zasto koji djavo ostati s covekom kom ne smes da kazes tako bezveznu stvar i pred kim treba da glumis...
I s druge strane kad vam ona kojoj jeste prvi ili drugi to kaze, vi ste onda u fazonu haha, to svaka kaze. Ne valja kako okrenes, niko vam ugoditi ne moze, verovatno jer smo sve iste, do nas je.

Che Guevara

pre 7 godina

Kakva glupost i kakav glup tekst! Isto kao sto neki zvacu hranu brze a neki sporije, neki vole brzu voznju a neki sporiju - isto tako i u seksu neke zene vole nezniji i sporiji a neke brzi i grublji. Jako je plitkoumno i infantilno da se tako generalizuju stvari. Ako gospodja voli da je neko dodiruje nezno i lagano, ne znaci da to sve vole!
(True Batman Fan, 03. jul 2016 18:06)

Aaa ... dali si razmiljao ... da neke ponekad vole brzo i grubo a te isto ponekad sporo i nezno .. i da sex nije matematicka definicija nego umetnost .... zadovoljiti partnera da bi on vas zadovoljio ... osecaj

sercan

pre 7 godina

Prica nam kolega kako sa zenom samo misionarsku pozu. Ubedimo ga nas trojica da mora da promeni malo. Pita on za detalje, mi svako po jedan predlog, ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.

DoubleStandards

pre 7 godina

Zasto nikad nema gresaka zena u ovim seksualnim studijama sa "boljeg" zapada?
A i ko ce bre da cita knjigu, sto bi rekao Zoran Radmilovic "Ma nema problema reci!"

Srrrrrrdjan

pre 7 godina

Ja se bojim otpasce mi koliko ga koristim
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lik, 3. jul 2016 18:01) # Link komentara

Kladim se - to ti je od prostate. Ne znam koliko godina imas ali probaj neke trave, prostamol kaoi...ima tih preparata sad kol'ko 'oces.

ehhhh

pre 7 godina

Hoce li muskarci u Srbiji jednom shvatiti da zene tvrde svakom da je dobar, najbolji, da su super zadovoljne, da prvi put sa njim dozivljavaju orgazam... delom zato sto se jako plase grube reakcije i vredjanja ako kazu istinu a to je da bi mogao i duze, bolje.... delom zato sto na taj nacin zele iskamciti malo vise paznje, neznosti ili koristi ako je neki baja.
Realnost nije takva, sve mi pricamo sa svojim drugaricama, sestrama i kada poredim to sa muskim pricama koje su skoro uvek "meni su sve rekle da sam nevidjeni ..bac" to ljudi nema veze sa vezom. Uostalom i vama pricaju kako su bivsi ovakvi i onakvi, naravno uvek losiji od vas. E pa i vi ste ti bivsi u necijoj prici.
Realnost je da se previse gledaju pornici i seks je postao vise nego banalan.

Ivan

pre 7 godina

Nemas drugove da se "hvalis", pa si dosao na internet. Nikog na svetu ne interesuje koliko ti je zena pruzalo oral. Normalno je da cete svakoj biti drugi, i da nista ne smeju da vam kazu, kakve ste alapace. Gore od zena. 15 orala, vau, bravo care.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tak, 3. jul 2016 16:28)

# Link komentara

Prvo, nisam to rekao da bih se hvalio, niti znas ko sam, niti bih to podelio s bilo kime u stvarnosti jer najvise mrzim takvu vrstu muskaraca, a ovde je sve anonimno i samo sam podelio svoje iskustvo u cilju skretanja paznje na konkretan problem, jer sem te jedne zaista ostale nisu znale.



Tako je, rode. Isto prica, eto malo manje iskustva od tebe, pricamo iskreno, ali od 6,7 cura koje su mi to zadovoljstvo pruzile, jednu i dan danas ne mogu da zaboravim (sam je Hju Hefner meni poslao, zena zmaj, usisivac, nije od onih i slicno, samo zna, a nikad ne bih rekao:), ostale kao da su pokusavale da svuku cokoladu sa stapica bolero sladoleda, ako se neko seca njega. Od ove zadnje i dalje me boli gla..c, kao kroz rende da je prosao. Lagano bre, kao da nemate zube, ne budite drakule, u pm, pa nije "on" potrosni materijal, ja njega jednog imam, ne bih da mi ga neka pokvari... :'(
(cex na ex, 3. jul 2016 17:09) ..Ista situacija, samo si detaljno prikazao situaciju

Ivan

pre 7 godina

Nekoliko pitanja:

1. Jesi li uspeo da dodjes do vrhunca i sa onim "losim"?

2. Kad si video da ne rade kako treba sto im nisi objasnio sta ti odgovara?

3. Zene, pogotovo u patrijarhalnim sredinama kao sto je nasa, znaju da se pretvaraju da im je lepo. Jesi li siguran da si zaista bio tako dobar?

4. Da li bi ozenio tu koja pruza dobar oral?
(T, 3. jul 2016 17:22)

# Link komentara


Evo da odgovorim :

1.Naravno da uspem, ali nije to to

2.Jednom sam samo napravio tu gresku da objasnim jer sam odmah dobio sujetan odgovor, neka ti onda neka druga radi oral, nezahvalan si.

3.Vrlo sam siguran da sam bio dobar, jer pratim zensko telo, dahtanje, pokrete, osetim sta joj odgovara i na tome insistiram.

4.Naravno da bih ozenio tu koja pruza dobar oral, onu koja ne pruza, ne bih

Emilia Bryant

pre 7 godina

Htedoh da kazem da vodjenje ljubavi ne treba da bude mehanika, i da je najbolje onda kada se partneri lepo slazu i vole, pa u zanosu i ne razmisljaju previse o tehnici. Htedoh da kazem i rekoh ga. Ali bih jos i da dodam i pitam... Muskarci zasto ste toliki egocentrici? Pa ovde je sada pisano kako i zenama da se udovolji ( ne znaci da se slazem ) ali komentari muskaraca odmah- a meni kako da se udovolji, ne umeju zene itd. itd. Ja kada bih toliko bila nezadovoljna seksom sa suprotnim polom, pa... Mozda ga ne bih ni imala.

True Batman Fan

pre 7 godina

Kakva glupost i kakav glup tekst! Isto kao sto neki zvacu hranu brze a neki sporije, neki vole brzu voznju a neki sporiju - isto tako i u seksu neke zene vole nezniji i sporiji a neke brzi i grublji. Jako je plitkoumno i infantilno da se tako generalizuju stvari. Ako gospodja voli da je neko dodiruje nezno i lagano, ne znaci da to sve vole!

Mike

pre 7 godina

Prosto obožavam ove glupače koje nemaju u čemu da se istaknu pa umisle da su bogomdane da pričaju o seksu. Odnos muški-ženski u ovim tzv. savetima "šta da se radi" daleko je na strani žena. Šta je problem? Škola vam nije išla baš dobro?

cex na ex

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27) # Link komentara

Tako je, rode. Isto prica, eto malo manje iskustva od tebe, pricamo iskreno, ali od 6,7 cura koje su mi to zadovoljstvo pruzile, jednu i dan danas ne mogu da zaboravim (sam je Hju Hefner meni poslao, zena zmaj, usisivac, nije od onih i slicno, samo zna, a nikad ne bih rekao:), ostale kao da su pokusavale da svuku cokoladu sa stapica bolero sladoleda, ako se neko seca njega. Od ove zadnje i dalje me boli gla..c, kao kroz rende da je prosao. Lagano bre, kao da nemate zube, ne budite drakule, u pm, pa nije "on" potrosni materijal, ja njega jednog imam, ne bih da mi ga neka pokvari... :'(

T

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Nekoliko pitanja:

1. Jesi li uspeo da dodjes do vrhunca i sa onim "losim"?

2. Kad si video da ne rade kako treba sto im nisi objasnio sta ti odgovara?

3. Zene, pogotovo u patrijarhalnim sredinama kao sto je nasa, znaju da se pretvaraju da im je lepo. Jesi li siguran da si zaista bio tako dobar?

4. Da li bi ozenio tu koja pruza dobar oral?

eto

pre 7 godina

@Mike A tebi se prosto vidi da spadas u kategoriju balkanikusa koji pojma nemaju o seksu. Mnogo vas je takvih. Zato ste i sami. Ali uvek imate net da se hvalite i tesite, luzeri od 3 cm i 3 sekunde.

iskren

pre 7 godina

"Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju"
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Na veliku zalost takvi su danas u vecini. Beograd je danas pun devica na pragu 30-te godine zivota, i muskih i zenskih! Jer na svaku temu o seksu padaju komentari poput: rado ga se secam, ja nemam problema sa polnim bolestima jer i nemam seks, seks - maze li se to na hleb, kakav seks - desanka je zakon ... i tome slicno. I gotovo svi momci se zale kako su devojke nepristupacne, kako odbijaju svakoga ko im pridje pa ovi vise i ne prilaze, kako radije biraju internet porn nego realnu devojku itd. Pazi, ja sam rodjen 1965, nevinost sam izgubio sa 22 godine i tada su me ortaci zezali jer je za tadasnje standarde to bilo kasno! A danas? Cini se da svi o seksu samo pricaju, a akcije nigde!

Tak

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 03. jul 2016 15:27)

Nemas drugove da se "hvalis", pa si dosao na internet. Nikog na svetu ne interesuje koliko ti je zena pruzalo oral. Normalno je da cete svakoj biti drugi, i da nista ne smeju da vam kazu, kakve ste alapace. Gore od zena. 15 orala, vau, bravo care.

Србенда

pre 7 godina

Био сам у 8 години дугој вези и онда је пукло! Имали смо редован и добар сексуални однос али је бившој требало стварно доста времена да доживи врхунац. Сада нова девојка може много лакше и по више пута да доживи врхунац током сексуалног односа и она тражи више цело време! Међутим ја не осећам исту сласт са новом девојком, иако је она боља и лепша од бивше! Чудно зар не

Ivan

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba

sercan

pre 7 godina

Prica nam kolega kako sa zenom samo misionarsku pozu. Ubedimo ga nas trojica da mora da promeni malo. Pita on za detalje, mi svako po jedan predlog, ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.

Tak

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 03. jul 2016 15:27)

Nemas drugove da se "hvalis", pa si dosao na internet. Nikog na svetu ne interesuje koliko ti je zena pruzalo oral. Normalno je da cete svakoj biti drugi, i da nista ne smeju da vam kazu, kakve ste alapace. Gore od zena. 15 orala, vau, bravo care.

iskren

pre 7 godina

"Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju"
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Na veliku zalost takvi su danas u vecini. Beograd je danas pun devica na pragu 30-te godine zivota, i muskih i zenskih! Jer na svaku temu o seksu padaju komentari poput: rado ga se secam, ja nemam problema sa polnim bolestima jer i nemam seks, seks - maze li se to na hleb, kakav seks - desanka je zakon ... i tome slicno. I gotovo svi momci se zale kako su devojke nepristupacne, kako odbijaju svakoga ko im pridje pa ovi vise i ne prilaze, kako radije biraju internet porn nego realnu devojku itd. Pazi, ja sam rodjen 1965, nevinost sam izgubio sa 22 godine i tada su me ortaci zezali jer je za tadasnje standarde to bilo kasno! A danas? Cini se da svi o seksu samo pricaju, a akcije nigde!

ehhhh

pre 7 godina

Hoce li muskarci u Srbiji jednom shvatiti da zene tvrde svakom da je dobar, najbolji, da su super zadovoljne, da prvi put sa njim dozivljavaju orgazam... delom zato sto se jako plase grube reakcije i vredjanja ako kazu istinu a to je da bi mogao i duze, bolje.... delom zato sto na taj nacin zele iskamciti malo vise paznje, neznosti ili koristi ako je neki baja.
Realnost nije takva, sve mi pricamo sa svojim drugaricama, sestrama i kada poredim to sa muskim pricama koje su skoro uvek "meni su sve rekle da sam nevidjeni ..bac" to ljudi nema veze sa vezom. Uostalom i vama pricaju kako su bivsi ovakvi i onakvi, naravno uvek losiji od vas. E pa i vi ste ti bivsi u necijoj prici.
Realnost je da se previse gledaju pornici i seks je postao vise nego banalan.

Србенда

pre 7 godina

Био сам у 8 години дугој вези и онда је пукло! Имали смо редован и добар сексуални однос али је бившој требало стварно доста времена да доживи врхунац. Сада нова девојка може много лакше и по више пута да доживи врхунац током сексуалног односа и она тражи више цело време! Међутим ја не осећам исту сласт са новом девојком, иако је она боља и лепша од бивше! Чудно зар не

Ivan

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba

Srrrrrrdjan

pre 7 godina

Ja se bojim otpasce mi koliko ga koristim
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lik, 3. jul 2016 18:01) # Link komentara

Kladim se - to ti je od prostate. Ne znam koliko godina imas ali probaj neke trave, prostamol kaoi...ima tih preparata sad kol'ko 'oces.

True Batman Fan

pre 7 godina

Kakva glupost i kakav glup tekst! Isto kao sto neki zvacu hranu brze a neki sporije, neki vole brzu voznju a neki sporiju - isto tako i u seksu neke zene vole nezniji i sporiji a neke brzi i grublji. Jako je plitkoumno i infantilno da se tako generalizuju stvari. Ako gospodja voli da je neko dodiruje nezno i lagano, ne znaci da to sve vole!

T

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Nekoliko pitanja:

1. Jesi li uspeo da dodjes do vrhunca i sa onim "losim"?

2. Kad si video da ne rade kako treba sto im nisi objasnio sta ti odgovara?

3. Zene, pogotovo u patrijarhalnim sredinama kao sto je nasa, znaju da se pretvaraju da im je lepo. Jesi li siguran da si zaista bio tako dobar?

4. Da li bi ozenio tu koja pruza dobar oral?

Emilia Bryant

pre 7 godina

Htedoh da kazem da vodjenje ljubavi ne treba da bude mehanika, i da je najbolje onda kada se partneri lepo slazu i vole, pa u zanosu i ne razmisljaju previse o tehnici. Htedoh da kazem i rekoh ga. Ali bih jos i da dodam i pitam... Muskarci zasto ste toliki egocentrici? Pa ovde je sada pisano kako i zenama da se udovolji ( ne znaci da se slazem ) ali komentari muskaraca odmah- a meni kako da se udovolji, ne umeju zene itd. itd. Ja kada bih toliko bila nezadovoljna seksom sa suprotnim polom, pa... Mozda ga ne bih ni imala.

cex na ex

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27) # Link komentara

Tako je, rode. Isto prica, eto malo manje iskustva od tebe, pricamo iskreno, ali od 6,7 cura koje su mi to zadovoljstvo pruzile, jednu i dan danas ne mogu da zaboravim (sam je Hju Hefner meni poslao, zena zmaj, usisivac, nije od onih i slicno, samo zna, a nikad ne bih rekao:), ostale kao da su pokusavale da svuku cokoladu sa stapica bolero sladoleda, ako se neko seca njega. Od ove zadnje i dalje me boli gla..c, kao kroz rende da je prosao. Lagano bre, kao da nemate zube, ne budite drakule, u pm, pa nije "on" potrosni materijal, ja njega jednog imam, ne bih da mi ga neka pokvari... :'(

Mike

pre 7 godina

Prosto obožavam ove glupače koje nemaju u čemu da se istaknu pa umisle da su bogomdane da pričaju o seksu. Odnos muški-ženski u ovim tzv. savetima "šta da se radi" daleko je na strani žena. Šta je problem? Škola vam nije išla baš dobro?

DoubleStandards

pre 7 godina

Zasto nikad nema gresaka zena u ovim seksualnim studijama sa "boljeg" zapada?
A i ko ce bre da cita knjigu, sto bi rekao Zoran Radmilovic "Ma nema problema reci!"

Ivan

pre 7 godina

Nekoliko pitanja:

1. Jesi li uspeo da dodjes do vrhunca i sa onim "losim"?

2. Kad si video da ne rade kako treba sto im nisi objasnio sta ti odgovara?

3. Zene, pogotovo u patrijarhalnim sredinama kao sto je nasa, znaju da se pretvaraju da im je lepo. Jesi li siguran da si zaista bio tako dobar?

4. Da li bi ozenio tu koja pruza dobar oral?
(T, 3. jul 2016 17:22)

# Link komentara


Evo da odgovorim :

1.Naravno da uspem, ali nije to to

2.Jednom sam samo napravio tu gresku da objasnim jer sam odmah dobio sujetan odgovor, neka ti onda neka druga radi oral, nezahvalan si.

3.Vrlo sam siguran da sam bio dobar, jer pratim zensko telo, dahtanje, pokrete, osetim sta joj odgovara i na tome insistiram.

4.Naravno da bih ozenio tu koja pruza dobar oral, onu koja ne pruza, ne bih

miro split

pre 7 godina

Ja ka stari magarac kojeg sjećanje još uvik služi mogu reć da dobar seks zavisi od onoga šta se događa dok smo još uvik obučeni i zakopčani do grla.
Ako ti snajki razgovorom nisi utisnija iskru sriće u oko,ako joj nisi nabacija osmjeh na lice,ako joj ne godi tvoj slučajni dodir,ma zalud ti je sva tehnika ovog svita dok ste u krevetu,ako je nisi nasmija,ma ne vride ti svi priručnici i iskustvo ovog svita,ako nije sigurna da te želi kraj sebe zalud ti je kume sva nauka i anatomija ovog svita.
Znan ja da moje vrime prošlo i da je danas i seks industriski proizvod koji mora zadovoljit parametre standarda potrošne robe,ali mi je isto lipo bit stari i nepopravljivi romantik kojemu seks znači ljubav.
Makar za jednu noć!

eto

pre 7 godina

@Mike A tebi se prosto vidi da spadas u kategoriju balkanikusa koji pojma nemaju o seksu. Mnogo vas je takvih. Zato ste i sami. Ali uvek imate net da se hvalite i tesite, luzeri od 3 cm i 3 sekunde.

Ivan

pre 7 godina

Nemas drugove da se "hvalis", pa si dosao na internet. Nikog na svetu ne interesuje koliko ti je zena pruzalo oral. Normalno je da cete svakoj biti drugi, i da nista ne smeju da vam kazu, kakve ste alapace. Gore od zena. 15 orala, vau, bravo care.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tak, 3. jul 2016 16:28)

# Link komentara

Prvo, nisam to rekao da bih se hvalio, niti znas ko sam, niti bih to podelio s bilo kime u stvarnosti jer najvise mrzim takvu vrstu muskaraca, a ovde je sve anonimno i samo sam podelio svoje iskustvo u cilju skretanja paznje na konkretan problem, jer sem te jedne zaista ostale nisu znale.



Tako je, rode. Isto prica, eto malo manje iskustva od tebe, pricamo iskreno, ali od 6,7 cura koje su mi to zadovoljstvo pruzile, jednu i dan danas ne mogu da zaboravim (sam je Hju Hefner meni poslao, zena zmaj, usisivac, nije od onih i slicno, samo zna, a nikad ne bih rekao:), ostale kao da su pokusavale da svuku cokoladu sa stapica bolero sladoleda, ako se neko seca njega. Od ove zadnje i dalje me boli gla..c, kao kroz rende da je prosao. Lagano bre, kao da nemate zube, ne budite drakule, u pm, pa nije "on" potrosni materijal, ja njega jednog imam, ne bih da mi ga neka pokvari... :'(
(cex na ex, 3. jul 2016 17:09) ..Ista situacija, samo si detaljno prikazao situaciju

ženski problemi

pre 7 godina

A sad malo ja :) Osećam da ću da dobijem gomilu minusa, samo zato što sam žensko, ali nema veze :) Komentar mi je u suštini isti kao i kod muškaraca, pa eto, da se i mi žene malo čujemo:

5 partnera, 32 godine, duge veze sve, poslednja i brak. Svaki mi je pružao oralni seks i iskreno, nijedan nije umeo, osim poslednjeg, kome sam davala instrukcije (znam da zvuči glupo, ali razgovor "kuću gradi"), a mogla sam to da uradim jer je čovek u glavi normalan i hoće da sasluša, nije sujetan. Svi kao hoće da čuju šta žena voli, a čim pomeneš da nešto nije u redu, uvrede se kao neke tetke, ma strašno... Baš imam loša iskustva po pitanju komunikacije na tu temu, i iskreno, godine lošeg seksa iza sebe.

Vidim da je jedan kolega-komentator pomenuo da on čak i kad je loš seks doživi vrhunac, e tu smo mi žene oštećene. Meni, ako je seks loš, nema šanse da se dogodi veliki O.
Imala sam muškarca koji nije ni hteo da pruža oral jer mu je to "bljak", pa tako nisam ni ja njemu :P Imala sam jednog koji je prerano "završavao" posao, i jednog s kojim je to predugo trajalo i postajalo mučno zaista (preko sat vremena, meni je to bilo drndanje koje je jako bolno, a ne uživanje). Muškarac koji nije naročito obdaren je bio ok ljubavnik jer se trudio, ali nisam uspevala da se namestim sa njim, jer bi mu "ispadao" :) Znam da plastično objašnjavam, ali je to zaista bio problem, jer bismo uspevali da to odradimo samo u dve poze. Šteta :( Dosta od mene...

Pardon

pre 7 godina

@ona
Izvin'te ima nas i koje se nismo usrećile, pa u nedostatku partnera pogledamo s vremena na vreme filmić i gledamo da naučimo makar tako, ne mora da znači da je vojska prešla preko neke devojke koja se trudi i ume da pruži zadovoljstvo muškarcu.

Neko tamo levi..

pre 7 godina

Meni je sex sa mojim deckom super. Sex je danas previse u svim medijama i stalno se namecu neka shvatanja- sex mora da traje toliko i toliko, ako radis ove stvari dobra si u krevetu, ako koristite ove poze uzitak zagarantovan... Treba vremena da se ljudi upoznaju, pobogu, nismo masine. Ako je sex iz ljubavi bice dobro, a ako nesto i nije dobro popravice se vremenom.

Batica

pre 7 godina

Sex nije zivot. Ako te ta osoba maltretira i tera da joj stalno udovoljavas...pucas ko soljica za kafu. Sad sam se pozdravio sa bivsom i svi ti problemi ne mogu se resiti vrhunskim sexom. Ljubav mora biti 1 na 1. Sve ostalo je promasaj.

Randja 92

pre 7 godina

Prica nam kolega kako sa zenom samo misionarsku pozu. Ubedimo ga nas trojica da mora da promeni malo. Pita on za detalje, mi svako po jedan predlog, ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.
(sercan, 03. jul 2016 21:50)
Zahvaljujemo se na glasu.
HAHHAHAHHAHHAHAH
POSLE DUZE VREMENA DIVNOG LI KOMENTARA :D

OkruglaPaNaĆoše

pre 7 godina

Svako generalizovanje vodi u imbecilnost pa tako i ovu "dobronamernu" savetodavku. Ako ona ima problem da pronadje dobrog lizača ne znači da oni ne postoje. Ni ja nikada nisam videla kita pa znam da plivaju i bez moje potvrde. Moj savet njoj je jednostavan i podrazumeva odlazak kod kozmetičara na friziranje i ginekologa na proveru vaginalne flore koja može odavati jako neprijatan miris ako je u disbalansu.

jelena

pre 7 godina

@iskren
pa mogao si da slazes ortake ili da platis neku tetku
generalno si u pravu da se ne mesaju muski i zenski ali zato dodje tip koji kaze nekoj ribi "ej ja sam milos, slusaj ajd da se ne lozimo ovde ni ti ni ja necemo vezu ali oboje hocemo kres. ajde do kola, kod mene ili u hotel da se razbijamo celu noc i ja obecavam da te necu zvati ponovo a polizacu te celu tako slatku"
i znas koja ode sa njim? ona najmanje otvorena za koju svi misle da je nevina.
ja sam rekla drugaru da ovo uradi, sad ga same ribe zovu po preporuci kad im treba sex. naravno i mene redovno radi

ona

pre 7 godina

@eeehh
meni moja zena kaze 'nisam nikad ovako" "ovo s tobom prvi put". "ti si lud"
a ja znam da nije samnom sve naucila. biti u srbiji normalno da tera na to razmisljanje ali to nije bitno.
ako poznajes kako zena funkcionise uradices sve da dozivi orgazam pre tebe. ono posle, do tvog orgazma je samo extra.
mnogo nas se plasi da pokaze vrhunac. ja ne. ja volim sex i nekad je dobar na brzaka, nekad dugacko i sat vremena ali je bitno da oboje znate sta ono drugo voli i i kad ne ide da ne odustajete

Buba

pre 7 godina

A kad cete vi, pojedinci, da shvatite da ne rade SVE zene ovo ili ono, ako su radile te s kojima ste bili? Koja god tema da je u pitanju. Verujem da vam nije pravo kad neka koja je bila sa idiotima kaze da ste svi idioti.
Bas mi bodu oci ti sa svojim samouverenim komentarima poznavaoca zena kako sve one (par tih s kojim je bio) bla bla, pa onda gomila pluseva. :D

Drugo, ovo mi nikad nece biti jasno-svaka tvrdi da ste joj prvi ili drugi i to je kao pravilo ili maltene moranje, da zena laze s kolko je bila. Ako je bila sa vise komada (sta god vam bilo "vise"), a vodi da niste balvan-sto ne bi rekla normalno? Mada ne vidim ni sto je bitan broj. A ako slusa na sve strane pa i od vas kako su sve sa preko dva fukse, sta ocekujete da vam kaze? Mada ne znam ni zasto koji djavo ostati s covekom kom ne smes da kazes tako bezveznu stvar i pred kim treba da glumis...
I s druge strane kad vam ona kojoj jeste prvi ili drugi to kaze, vi ste onda u fazonu haha, to svaka kaze. Ne valja kako okrenes, niko vam ugoditi ne moze, verovatno jer smo sve iste, do nas je.

Che Guevara

pre 7 godina

Kakva glupost i kakav glup tekst! Isto kao sto neki zvacu hranu brze a neki sporije, neki vole brzu voznju a neki sporiju - isto tako i u seksu neke zene vole nezniji i sporiji a neke brzi i grublji. Jako je plitkoumno i infantilno da se tako generalizuju stvari. Ako gospodja voli da je neko dodiruje nezno i lagano, ne znaci da to sve vole!
(True Batman Fan, 03. jul 2016 18:06)

Aaa ... dali si razmiljao ... da neke ponekad vole brzo i grubo a te isto ponekad sporo i nezno .. i da sex nije matematicka definicija nego umetnost .... zadovoljiti partnera da bi on vas zadovoljio ... osecaj

Buba

pre 7 godina

A, Ivane, mozda da ne prebacujes kako ne zna da radi, ili ti se ne svidja, nego lepo u toku pricas sta bi mogla da uradi, ajde malo ovo, malo ono... Kad vidi reakciju i da ti odgovara, nece se sigurno ljutiti. A ako se naljuti, onda dodjavola, toj nije ni stalo do tvog zadovoljstva.

stefan

pre 7 godina

Kakva glupost..pa ne voli svaka zena ovo sto voli ova Amerikanka..svaka zena je posebna i drugacije uziva u sexu..ne postoji univerzalna formula..neka voli jace brze..neka voli nezno polako..neka voli bas grubo..neke vole oral a neke ne vole..tako da ovo sto je ona napisala to se odnosi samo na nju,a i lepo ce da proda knjigu..

iggy

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Za razliku od drugih koji su te kritikovali kao se hvalis koliko ti je njih prizilo oral, ja sam razumeo poentu komentara i slazem se sa tobom. Vrlo malo devojaka zna da pruzi vrhunski oral, da ne bude da govorim o brojkama kod mene je taj procenat nekih 10,20%, ostale su prosek kad je to u pitanju. Voleo bih da cujem neku devojku kakva su njihova iskustva sa oralnim sexom jer je slicna situacija i sa muskarcima. verovatno i mali broj nas zna kako da tim putem partnerka izludi i do maximuma se napali. U razgovoru sa par devojaka koje znam a koje su imale neko iskustvo da istim polom kazu da su im upravo devojke to najbolje radile

vrati

pre 7 godina

Jednoj polovini devojaka sam bio dobar, drugoj prosecan ili los. Isto tako i obrnuto. Pola njih su mi bile super pola dosadne u krevetu.
Svaki put sad sam se kao trudio nije bilo nista posebno. Kad sam se prepustio instinktu bilo je bolje. Ovakve zenske price su, po meni, cista prodaja knjige.

I da, ovaj lik sa 15 orala :-)...kakav lik...
bravo kralju, 15 komada! daj boze da imas 18 godina inace je jako tuzno

T

pre 7 godina

Evo da odgovorim :
1.Naravno da uspem, ali nije to to
2.Jednom sam samo napravio tu gresku da objasnim jer sam odmah dobio sujetan odgovor, neka ti onda neka druga radi oral, nezahvalan si.
3.Vrlo sam siguran da sam bio dobar, jer pratim zensko telo, dahtanje, pokrete, osetim sta joj odgovara i na tome insistiram.
4.Naravno da bih ozenio tu koja pruza dobar oral, onu koja ne pruza, ne bih
(Ivan, 3. jul 2016 18:49)

Sve je stvar pristupa, sledeci put joj nemoj govoriti kako treba, nego kako ti volis. A pre toga je pitaj sta ona voli, cak i ako mislis da znas. Srecno!

onako

pre 7 godina

auu, kako su ovi koji se predstavljaju u muškom rodu izgubljeniii...malo realnosti unesite, pa vi ženu niste osetili ili ste gej, skinite se sa pornhuba, buahahah

jelena

pre 7 godina

@srbenda
ti jos volis bivsu
nije ta veza "odjednom pukla". cim je puklo nije valjalo. ne znam koliko god imas ali ako si joj bio prvi nasla je drugog, boljeg.
8 god je mnogo ali zapamti, zena ne zeli biti sama i retko ostavlja ako nema rezervnu varijantu.
drugarstvo tu ne postoji.
procitaj malo knjige jove tosevskog a sadasnju ostavi ako tebi nije to to

jelena

pre 7 godina

@nesa
ne bih da te razocaram ali vi muskarci sami morate da provalite
ako ti zena koja ti je devojka ili kres kombinacija kaze sta da radis a to vi svi muskarci potencujalno zelite onda ce vec sutra biti drolja.
a svi balavite dok dr..te i zamisljate tu istu kako vas odobrava i prica vam sta da radite.

jedan otvor, jedan čep

pre 7 godina

Најбоље је када те мушкарац орално задовољава док ти имаш коитус са женом ;-)
(Фреди Меркјури, 4. jul 2016 10:09)

Kako misliš da se to izvede?

anonymous

pre 7 godina

Mislim da velika većina ovakvih članaka ima kontraefekat kod oba pola ' te ovako ću, te moram ono i ovo, piše da treba ovako ili onako'.. Poenta je prepustiti se a ostalo će se ' samo kasti'. Ako se prepustis samo po sebi ide da ćeš se opustiti i pola minute tako sa nekim je bolje nego 5 sati sa nekim na silu i neminovno uz podrsku neke hemije.

ona

pre 7 godina

@ivan
tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)

Dragan

pre 7 godina

Komentatorka Jelena i komentatora Ona mogu da otvore agenciju za seksualne savete i lecenje, s obzirom da odgovaraju svakom komentaru i znaju sta treba i kako. Siguran sam da i sa druge strane vi znate da zadovoljite muskarca i da ste strasne je...cice u krevetu.... Naravno, sarkastican jer sam siguran da je suprotno. Narocito Jelena, koja eto savetovala je druga kako da obradjuje devojke, koje su pretpostavljam jako inteligentne i pametne cure, i vise po splavovima sigirno. Kako on i tebe "radi" kako kazes, onda na tu foru svakom dajes i tebe nije preslisao samo onaj ko te nije pitao.... Sto vise govori o tebi mala :)

Ivan

pre 7 godina

@ivan
tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ona, 4. jul 2016 05:45)

Naravno da je bitno da radi dobar oral, jer ako ne zna kad tad cu ga potraziti na drugom mestu, a to ne zelim. A sto se tice ove upadice da ako poljubim nju, poljubicu i bivse, oprastam ti ako imas 18 god :)

Ivan

pre 7 godina

@t @ buba Hvala na trudu i zelji da se pomogne, a i znad svega mi je drago da ste shvatile komentar na pravi nacin


@iggy Apsolutno si u pravu, cak mislim da se mnogi od muskaraca ustrucavaju da pruze oral devojci.. meni je to nezamislivo, ja ako se ne spustim dole kod nje kao da nije bilo sexa

objavite komentare!!!

pre 7 godina

tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)
(ona, 04. jul 2016 05:45)
Aj zivota ti ne trabunjaj i pusti coveka da iznese svoje misljenje!
Svi smo mi u svemu poprilicno slicni i isti, a ti sigurno pruzas dobar oral i sve to radite!!!
Znaci ti si jedna od njih.

Praktičar

pre 7 godina

Ako nećete da imate nikakve greške a pogotovo početnicke u seksu..Nadjite devojke koje su nevine,neiskusne pa sa njima učite o tome.

w.

pre 7 godina

previse je truda, bilo je vredno, barem sam mislio u dvadesetim, nemojte se ljutiti zene, ja kazem i obrnuto, ne treba ni jedna cura da se trudi oko mene, sex mi je jedna od najvecih patnji, gubljenje vremena i vrlo je nehigijenski cin. Ja zbog mira u kuci jednom mesecno mozda imam odnose, ostalo je sve tube8 i resavam stvari cim otvorim oci(posto je ona vec na poslu).

Zaista zenama je dosta tesko udovoljiti, jer generalno dosta su lose u sexu i ne znaju da ne mogu sve muskarce da zadovolje tako sto ce raditi rukama gore dole po nasem "ponosu". Nista lepse nego kada ga uhvati u ruku, pa pocne da ti lize guzu...onda ce i ona dobija svoje sa repetom.

Фреди Меркјури

pre 7 godina

@iggy, исто важи и за мушкарце. Мени су орал увек боље пружали мушкарци него жене. Јер исти пол зн ашта сапутник тачно жели.
Најбоље је када те мушкарац орално задовољава док ти имаш коитус са женом ;-)

Baxuz

pre 7 godina

ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.
(sercan, 03. jul 2016 21:50)

Haha ima jos gore: moj slucaj
Ja moju "nagazim" preko kade dok je ribala :) A ona mi kaze: ovo si video u nekom domacem filmu 100%. Haha vala jeste pokojni Bata Zivojinovic ostetio generacije koje su odrastale gledajuci ga kako onako sirovo "radi". Drugi slucaj: mi u krevetu i ja joj kazem molim te izvedi mi striptiz. A ona digne pidzamu i kaze: evo ti striptiz! Hoces jos? :) I za kraj: ja "radim" naravno misionarka (kako drugacije ;) i naravno u gornjem delu pidzame i ja i ona (prsti sve od strasti i "romantike) a ona u pola mog rada: ej baci onaj dzak sa novinama kad podjes na posao"!!!!! Kraljica!

Ivan

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba

Ivan

pre 7 godina

Nekoliko pitanja:

1. Jesi li uspeo da dodjes do vrhunca i sa onim "losim"?

2. Kad si video da ne rade kako treba sto im nisi objasnio sta ti odgovara?

3. Zene, pogotovo u patrijarhalnim sredinama kao sto je nasa, znaju da se pretvaraju da im je lepo. Jesi li siguran da si zaista bio tako dobar?

4. Da li bi ozenio tu koja pruza dobar oral?
(T, 3. jul 2016 17:22)

# Link komentara


Evo da odgovorim :

1.Naravno da uspem, ali nije to to

2.Jednom sam samo napravio tu gresku da objasnim jer sam odmah dobio sujetan odgovor, neka ti onda neka druga radi oral, nezahvalan si.

3.Vrlo sam siguran da sam bio dobar, jer pratim zensko telo, dahtanje, pokrete, osetim sta joj odgovara i na tome insistiram.

4.Naravno da bih ozenio tu koja pruza dobar oral, onu koja ne pruza, ne bih

Tak

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 03. jul 2016 15:27)

Nemas drugove da se "hvalis", pa si dosao na internet. Nikog na svetu ne interesuje koliko ti je zena pruzalo oral. Normalno je da cete svakoj biti drugi, i da nista ne smeju da vam kazu, kakve ste alapace. Gore od zena. 15 orala, vau, bravo care.

cex na ex

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27) # Link komentara

Tako je, rode. Isto prica, eto malo manje iskustva od tebe, pricamo iskreno, ali od 6,7 cura koje su mi to zadovoljstvo pruzile, jednu i dan danas ne mogu da zaboravim (sam je Hju Hefner meni poslao, zena zmaj, usisivac, nije od onih i slicno, samo zna, a nikad ne bih rekao:), ostale kao da su pokusavale da svuku cokoladu sa stapica bolero sladoleda, ako se neko seca njega. Od ove zadnje i dalje me boli gla..c, kao kroz rende da je prosao. Lagano bre, kao da nemate zube, ne budite drakule, u pm, pa nije "on" potrosni materijal, ja njega jednog imam, ne bih da mi ga neka pokvari... :'(

Mike

pre 7 godina

Prosto obožavam ove glupače koje nemaju u čemu da se istaknu pa umisle da su bogomdane da pričaju o seksu. Odnos muški-ženski u ovim tzv. savetima "šta da se radi" daleko je na strani žena. Šta je problem? Škola vam nije išla baš dobro?

eto

pre 7 godina

@Mike A tebi se prosto vidi da spadas u kategoriju balkanikusa koji pojma nemaju o seksu. Mnogo vas je takvih. Zato ste i sami. Ali uvek imate net da se hvalite i tesite, luzeri od 3 cm i 3 sekunde.

Ivan

pre 7 godina

Nemas drugove da se "hvalis", pa si dosao na internet. Nikog na svetu ne interesuje koliko ti je zena pruzalo oral. Normalno je da cete svakoj biti drugi, i da nista ne smeju da vam kazu, kakve ste alapace. Gore od zena. 15 orala, vau, bravo care.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tak, 3. jul 2016 16:28)

# Link komentara

Prvo, nisam to rekao da bih se hvalio, niti znas ko sam, niti bih to podelio s bilo kime u stvarnosti jer najvise mrzim takvu vrstu muskaraca, a ovde je sve anonimno i samo sam podelio svoje iskustvo u cilju skretanja paznje na konkretan problem, jer sem te jedne zaista ostale nisu znale.



Tako je, rode. Isto prica, eto malo manje iskustva od tebe, pricamo iskreno, ali od 6,7 cura koje su mi to zadovoljstvo pruzile, jednu i dan danas ne mogu da zaboravim (sam je Hju Hefner meni poslao, zena zmaj, usisivac, nije od onih i slicno, samo zna, a nikad ne bih rekao:), ostale kao da su pokusavale da svuku cokoladu sa stapica bolero sladoleda, ako se neko seca njega. Od ove zadnje i dalje me boli gla..c, kao kroz rende da je prosao. Lagano bre, kao da nemate zube, ne budite drakule, u pm, pa nije "on" potrosni materijal, ja njega jednog imam, ne bih da mi ga neka pokvari... :'(
(cex na ex, 3. jul 2016 17:09) ..Ista situacija, samo si detaljno prikazao situaciju

T

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Nekoliko pitanja:

1. Jesi li uspeo da dodjes do vrhunca i sa onim "losim"?

2. Kad si video da ne rade kako treba sto im nisi objasnio sta ti odgovara?

3. Zene, pogotovo u patrijarhalnim sredinama kao sto je nasa, znaju da se pretvaraju da im je lepo. Jesi li siguran da si zaista bio tako dobar?

4. Da li bi ozenio tu koja pruza dobar oral?

Србенда

pre 7 godina

Био сам у 8 години дугој вези и онда је пукло! Имали смо редован и добар сексуални однос али је бившој требало стварно доста времена да доживи врхунац. Сада нова девојка може много лакше и по више пута да доживи врхунац током сексуалног односа и она тражи више цело време! Међутим ја не осећам исту сласт са новом девојком, иако је она боља и лепша од бивше! Чудно зар не

ehhhh

pre 7 godina

Hoce li muskarci u Srbiji jednom shvatiti da zene tvrde svakom da je dobar, najbolji, da su super zadovoljne, da prvi put sa njim dozivljavaju orgazam... delom zato sto se jako plase grube reakcije i vredjanja ako kazu istinu a to je da bi mogao i duze, bolje.... delom zato sto na taj nacin zele iskamciti malo vise paznje, neznosti ili koristi ako je neki baja.
Realnost nije takva, sve mi pricamo sa svojim drugaricama, sestrama i kada poredim to sa muskim pricama koje su skoro uvek "meni su sve rekle da sam nevidjeni ..bac" to ljudi nema veze sa vezom. Uostalom i vama pricaju kako su bivsi ovakvi i onakvi, naravno uvek losiji od vas. E pa i vi ste ti bivsi u necijoj prici.
Realnost je da se previse gledaju pornici i seks je postao vise nego banalan.

True Batman Fan

pre 7 godina

Kakva glupost i kakav glup tekst! Isto kao sto neki zvacu hranu brze a neki sporije, neki vole brzu voznju a neki sporiju - isto tako i u seksu neke zene vole nezniji i sporiji a neke brzi i grublji. Jako je plitkoumno i infantilno da se tako generalizuju stvari. Ako gospodja voli da je neko dodiruje nezno i lagano, ne znaci da to sve vole!

iskren

pre 7 godina

"Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju"
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Na veliku zalost takvi su danas u vecini. Beograd je danas pun devica na pragu 30-te godine zivota, i muskih i zenskih! Jer na svaku temu o seksu padaju komentari poput: rado ga se secam, ja nemam problema sa polnim bolestima jer i nemam seks, seks - maze li se to na hleb, kakav seks - desanka je zakon ... i tome slicno. I gotovo svi momci se zale kako su devojke nepristupacne, kako odbijaju svakoga ko im pridje pa ovi vise i ne prilaze, kako radije biraju internet porn nego realnu devojku itd. Pazi, ja sam rodjen 1965, nevinost sam izgubio sa 22 godine i tada su me ortaci zezali jer je za tadasnje standarde to bilo kasno! A danas? Cini se da svi o seksu samo pricaju, a akcije nigde!

Фреди Меркјури

pre 7 godina

@iggy, исто важи и за мушкарце. Мени су орал увек боље пружали мушкарци него жене. Јер исти пол зн ашта сапутник тачно жели.
Најбоље је када те мушкарац орално задовољава док ти имаш коитус са женом ;-)

DoubleStandards

pre 7 godina

Zasto nikad nema gresaka zena u ovim seksualnim studijama sa "boljeg" zapada?
A i ko ce bre da cita knjigu, sto bi rekao Zoran Radmilovic "Ma nema problema reci!"

ona

pre 7 godina

@ivan
tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)

Emilia Bryant

pre 7 godina

Htedoh da kazem da vodjenje ljubavi ne treba da bude mehanika, i da je najbolje onda kada se partneri lepo slazu i vole, pa u zanosu i ne razmisljaju previse o tehnici. Htedoh da kazem i rekoh ga. Ali bih jos i da dodam i pitam... Muskarci zasto ste toliki egocentrici? Pa ovde je sada pisano kako i zenama da se udovolji ( ne znaci da se slazem ) ali komentari muskaraca odmah- a meni kako da se udovolji, ne umeju zene itd. itd. Ja kada bih toliko bila nezadovoljna seksom sa suprotnim polom, pa... Mozda ga ne bih ni imala.

Ivan

pre 7 godina

@ivan
tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ona, 4. jul 2016 05:45)

Naravno da je bitno da radi dobar oral, jer ako ne zna kad tad cu ga potraziti na drugom mestu, a to ne zelim. A sto se tice ove upadice da ako poljubim nju, poljubicu i bivse, oprastam ti ako imas 18 god :)

jelena

pre 7 godina

@iskren
pa mogao si da slazes ortake ili da platis neku tetku
generalno si u pravu da se ne mesaju muski i zenski ali zato dodje tip koji kaze nekoj ribi "ej ja sam milos, slusaj ajd da se ne lozimo ovde ni ti ni ja necemo vezu ali oboje hocemo kres. ajde do kola, kod mene ili u hotel da se razbijamo celu noc i ja obecavam da te necu zvati ponovo a polizacu te celu tako slatku"
i znas koja ode sa njim? ona najmanje otvorena za koju svi misle da je nevina.
ja sam rekla drugaru da ovo uradi, sad ga same ribe zovu po preporuci kad im treba sex. naravno i mene redovno radi

Praktičar

pre 7 godina

Ako nećete da imate nikakve greške a pogotovo početnicke u seksu..Nadjite devojke koje su nevine,neiskusne pa sa njima učite o tome.

sercan

pre 7 godina

Prica nam kolega kako sa zenom samo misionarsku pozu. Ubedimo ga nas trojica da mora da promeni malo. Pita on za detalje, mi svako po jedan predlog, ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.

Srrrrrrdjan

pre 7 godina

Ja se bojim otpasce mi koliko ga koristim
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lik, 3. jul 2016 18:01) # Link komentara

Kladim se - to ti je od prostate. Ne znam koliko godina imas ali probaj neke trave, prostamol kaoi...ima tih preparata sad kol'ko 'oces.

w.

pre 7 godina

previse je truda, bilo je vredno, barem sam mislio u dvadesetim, nemojte se ljutiti zene, ja kazem i obrnuto, ne treba ni jedna cura da se trudi oko mene, sex mi je jedna od najvecih patnji, gubljenje vremena i vrlo je nehigijenski cin. Ja zbog mira u kuci jednom mesecno mozda imam odnose, ostalo je sve tube8 i resavam stvari cim otvorim oci(posto je ona vec na poslu).

Zaista zenama je dosta tesko udovoljiti, jer generalno dosta su lose u sexu i ne znaju da ne mogu sve muskarce da zadovolje tako sto ce raditi rukama gore dole po nasem "ponosu". Nista lepse nego kada ga uhvati u ruku, pa pocne da ti lize guzu...onda ce i ona dobija svoje sa repetom.

OkruglaPaNaĆoše

pre 7 godina

Svako generalizovanje vodi u imbecilnost pa tako i ovu "dobronamernu" savetodavku. Ako ona ima problem da pronadje dobrog lizača ne znači da oni ne postoje. Ni ja nikada nisam videla kita pa znam da plivaju i bez moje potvrde. Moj savet njoj je jednostavan i podrazumeva odlazak kod kozmetičara na friziranje i ginekologa na proveru vaginalne flore koja može odavati jako neprijatan miris ako je u disbalansu.

Ivan

pre 7 godina

@t @ buba Hvala na trudu i zelji da se pomogne, a i znad svega mi je drago da ste shvatile komentar na pravi nacin


@iggy Apsolutno si u pravu, cak mislim da se mnogi od muskaraca ustrucavaju da pruze oral devojci.. meni je to nezamislivo, ja ako se ne spustim dole kod nje kao da nije bilo sexa

vrati

pre 7 godina

Jednoj polovini devojaka sam bio dobar, drugoj prosecan ili los. Isto tako i obrnuto. Pola njih su mi bile super pola dosadne u krevetu.
Svaki put sad sam se kao trudio nije bilo nista posebno. Kad sam se prepustio instinktu bilo je bolje. Ovakve zenske price su, po meni, cista prodaja knjige.

I da, ovaj lik sa 15 orala :-)...kakav lik...
bravo kralju, 15 komada! daj boze da imas 18 godina inace je jako tuzno

jelena

pre 7 godina

@nesa
ne bih da te razocaram ali vi muskarci sami morate da provalite
ako ti zena koja ti je devojka ili kres kombinacija kaze sta da radis a to vi svi muskarci potencujalno zelite onda ce vec sutra biti drolja.
a svi balavite dok dr..te i zamisljate tu istu kako vas odobrava i prica vam sta da radite.

objavite komentare!!!

pre 7 godina

tebi se zenidba svodi na dobar oral??? ajooooj nikad se onda neces ni ozeniti. i zamisli ovo, kad ti sledeci pit budes poljubio tu istu koju bi ozenio zbog dobrog orala, seti se da nije na tebi naucila. pa kad je ljubis, dodje mu ko da ljubis i bivse :)
(ona, 04. jul 2016 05:45)
Aj zivota ti ne trabunjaj i pusti coveka da iznese svoje misljenje!
Svi smo mi u svemu poprilicno slicni i isti, a ti sigurno pruzas dobar oral i sve to radite!!!
Znaci ti si jedna od njih.

Buba

pre 7 godina

A kad cete vi, pojedinci, da shvatite da ne rade SVE zene ovo ili ono, ako su radile te s kojima ste bili? Koja god tema da je u pitanju. Verujem da vam nije pravo kad neka koja je bila sa idiotima kaze da ste svi idioti.
Bas mi bodu oci ti sa svojim samouverenim komentarima poznavaoca zena kako sve one (par tih s kojim je bio) bla bla, pa onda gomila pluseva. :D

Drugo, ovo mi nikad nece biti jasno-svaka tvrdi da ste joj prvi ili drugi i to je kao pravilo ili maltene moranje, da zena laze s kolko je bila. Ako je bila sa vise komada (sta god vam bilo "vise"), a vodi da niste balvan-sto ne bi rekla normalno? Mada ne vidim ni sto je bitan broj. A ako slusa na sve strane pa i od vas kako su sve sa preko dva fukse, sta ocekujete da vam kaze? Mada ne znam ni zasto koji djavo ostati s covekom kom ne smes da kazes tako bezveznu stvar i pred kim treba da glumis...
I s druge strane kad vam ona kojoj jeste prvi ili drugi to kaze, vi ste onda u fazonu haha, to svaka kaze. Ne valja kako okrenes, niko vam ugoditi ne moze, verovatno jer smo sve iste, do nas je.

jelena

pre 7 godina

@srbenda
ti jos volis bivsu
nije ta veza "odjednom pukla". cim je puklo nije valjalo. ne znam koliko god imas ali ako si joj bio prvi nasla je drugog, boljeg.
8 god je mnogo ali zapamti, zena ne zeli biti sama i retko ostavlja ako nema rezervnu varijantu.
drugarstvo tu ne postoji.
procitaj malo knjige jove tosevskog a sadasnju ostavi ako tebi nije to to

stefan

pre 7 godina

Kakva glupost..pa ne voli svaka zena ovo sto voli ova Amerikanka..svaka zena je posebna i drugacije uziva u sexu..ne postoji univerzalna formula..neka voli jace brze..neka voli nezno polako..neka voli bas grubo..neke vole oral a neke ne vole..tako da ovo sto je ona napisala to se odnosi samo na nju,a i lepo ce da proda knjigu..

iggy

pre 7 godina

Sve je to lepo i generalno su dobri saveti za one koji ne znaju.. za sebe mogu da kazem da sam dobar u skusanju zene tokom seksa (po njihovom misljenju) ali mislim da je veci problem kako zene to rade..od nekih petnaestak devojaka koje su mi pruzale oral, jedna ili dve su to samo radile kako treba
(Ivan, 3. jul 2016 15:27)

Za razliku od drugih koji su te kritikovali kao se hvalis koliko ti je njih prizilo oral, ja sam razumeo poentu komentara i slazem se sa tobom. Vrlo malo devojaka zna da pruzi vrhunski oral, da ne bude da govorim o brojkama kod mene je taj procenat nekih 10,20%, ostale su prosek kad je to u pitanju. Voleo bih da cujem neku devojku kakva su njihova iskustva sa oralnim sexom jer je slicna situacija i sa muskarcima. verovatno i mali broj nas zna kako da tim putem partnerka izludi i do maximuma se napali. U razgovoru sa par devojaka koje znam a koje su imale neko iskustvo da istim polom kazu da su im upravo devojke to najbolje radile

Dragan

pre 7 godina

Komentatorka Jelena i komentatora Ona mogu da otvore agenciju za seksualne savete i lecenje, s obzirom da odgovaraju svakom komentaru i znaju sta treba i kako. Siguran sam da i sa druge strane vi znate da zadovoljite muskarca i da ste strasne je...cice u krevetu.... Naravno, sarkastican jer sam siguran da je suprotno. Narocito Jelena, koja eto savetovala je druga kako da obradjuje devojke, koje su pretpostavljam jako inteligentne i pametne cure, i vise po splavovima sigirno. Kako on i tebe "radi" kako kazes, onda na tu foru svakom dajes i tebe nije preslisao samo onaj ko te nije pitao.... Sto vise govori o tebi mala :)

onako

pre 7 godina

auu, kako su ovi koji se predstavljaju u muškom rodu izgubljeniii...malo realnosti unesite, pa vi ženu niste osetili ili ste gej, skinite se sa pornhuba, buahahah

ženski problemi

pre 7 godina

A sad malo ja :) Osećam da ću da dobijem gomilu minusa, samo zato što sam žensko, ali nema veze :) Komentar mi je u suštini isti kao i kod muškaraca, pa eto, da se i mi žene malo čujemo:

5 partnera, 32 godine, duge veze sve, poslednja i brak. Svaki mi je pružao oralni seks i iskreno, nijedan nije umeo, osim poslednjeg, kome sam davala instrukcije (znam da zvuči glupo, ali razgovor "kuću gradi"), a mogla sam to da uradim jer je čovek u glavi normalan i hoće da sasluša, nije sujetan. Svi kao hoće da čuju šta žena voli, a čim pomeneš da nešto nije u redu, uvrede se kao neke tetke, ma strašno... Baš imam loša iskustva po pitanju komunikacije na tu temu, i iskreno, godine lošeg seksa iza sebe.

Vidim da je jedan kolega-komentator pomenuo da on čak i kad je loš seks doživi vrhunac, e tu smo mi žene oštećene. Meni, ako je seks loš, nema šanse da se dogodi veliki O.
Imala sam muškarca koji nije ni hteo da pruža oral jer mu je to "bljak", pa tako nisam ni ja njemu :P Imala sam jednog koji je prerano "završavao" posao, i jednog s kojim je to predugo trajalo i postajalo mučno zaista (preko sat vremena, meni je to bilo drndanje koje je jako bolno, a ne uživanje). Muškarac koji nije naročito obdaren je bio ok ljubavnik jer se trudio, ali nisam uspevala da se namestim sa njim, jer bi mu "ispadao" :) Znam da plastično objašnjavam, ali je to zaista bio problem, jer bismo uspevali da to odradimo samo u dve poze. Šteta :( Dosta od mene...

Neko tamo levi..

pre 7 godina

Meni je sex sa mojim deckom super. Sex je danas previse u svim medijama i stalno se namecu neka shvatanja- sex mora da traje toliko i toliko, ako radis ove stvari dobra si u krevetu, ako koristite ove poze uzitak zagarantovan... Treba vremena da se ljudi upoznaju, pobogu, nismo masine. Ako je sex iz ljubavi bice dobro, a ako nesto i nije dobro popravice se vremenom.

miro split

pre 7 godina

Ja ka stari magarac kojeg sjećanje još uvik služi mogu reć da dobar seks zavisi od onoga šta se događa dok smo još uvik obučeni i zakopčani do grla.
Ako ti snajki razgovorom nisi utisnija iskru sriće u oko,ako joj nisi nabacija osmjeh na lice,ako joj ne godi tvoj slučajni dodir,ma zalud ti je sva tehnika ovog svita dok ste u krevetu,ako je nisi nasmija,ma ne vride ti svi priručnici i iskustvo ovog svita,ako nije sigurna da te želi kraj sebe zalud ti je kume sva nauka i anatomija ovog svita.
Znan ja da moje vrime prošlo i da je danas i seks industriski proizvod koji mora zadovoljit parametre standarda potrošne robe,ali mi je isto lipo bit stari i nepopravljivi romantik kojemu seks znači ljubav.
Makar za jednu noć!

Randja 92

pre 7 godina

Prica nam kolega kako sa zenom samo misionarsku pozu. Ubedimo ga nas trojica da mora da promeni malo. Pita on za detalje, mi svako po jedan predlog, ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.
(sercan, 03. jul 2016 21:50)
Zahvaljujemo se na glasu.
HAHHAHAHHAHHAHAH
POSLE DUZE VREMENA DIVNOG LI KOMENTARA :D

Pardon

pre 7 godina

@ona
Izvin'te ima nas i koje se nismo usrećile, pa u nedostatku partnera pogledamo s vremena na vreme filmić i gledamo da naučimo makar tako, ne mora da znači da je vojska prešla preko neke devojke koja se trudi i ume da pruži zadovoljstvo muškarcu.

T

pre 7 godina

Evo da odgovorim :
1.Naravno da uspem, ali nije to to
2.Jednom sam samo napravio tu gresku da objasnim jer sam odmah dobio sujetan odgovor, neka ti onda neka druga radi oral, nezahvalan si.
3.Vrlo sam siguran da sam bio dobar, jer pratim zensko telo, dahtanje, pokrete, osetim sta joj odgovara i na tome insistiram.
4.Naravno da bih ozenio tu koja pruza dobar oral, onu koja ne pruza, ne bih
(Ivan, 3. jul 2016 18:49)

Sve je stvar pristupa, sledeci put joj nemoj govoriti kako treba, nego kako ti volis. A pre toga je pitaj sta ona voli, cak i ako mislis da znas. Srecno!

anonymous

pre 7 godina

Mislim da velika većina ovakvih članaka ima kontraefekat kod oba pola ' te ovako ću, te moram ono i ovo, piše da treba ovako ili onako'.. Poenta je prepustiti se a ostalo će se ' samo kasti'. Ako se prepustis samo po sebi ide da ćeš se opustiti i pola minute tako sa nekim je bolje nego 5 sati sa nekim na silu i neminovno uz podrsku neke hemije.

Batica

pre 7 godina

Sex nije zivot. Ako te ta osoba maltretira i tera da joj stalno udovoljavas...pucas ko soljica za kafu. Sad sam se pozdravio sa bivsom i svi ti problemi ne mogu se resiti vrhunskim sexom. Ljubav mora biti 1 na 1. Sve ostalo je promasaj.

Buba

pre 7 godina

A, Ivane, mozda da ne prebacujes kako ne zna da radi, ili ti se ne svidja, nego lepo u toku pricas sta bi mogla da uradi, ajde malo ovo, malo ono... Kad vidi reakciju i da ti odgovara, nece se sigurno ljutiti. A ako se naljuti, onda dodjavola, toj nije ni stalo do tvog zadovoljstva.

jedan otvor, jedan čep

pre 7 godina

Најбоље је када те мушкарац орално задовољава док ти имаш коитус са женом ;-)
(Фреди Меркјури, 4. jul 2016 10:09)

Kako misliš da se to izvede?

Baxuz

pre 7 godina

ozari mu se lice, razvuče osmeh i kaže kako će uveče da "nagazi" ženu.
Sutra na poslu on nekako kiseo. Pitam ga da li je probao. Kaze on, ma gonite se, odma me pitala zena jesam li spavao sa nekom drugom.
(sercan, 03. jul 2016 21:50)

Haha ima jos gore: moj slucaj
Ja moju "nagazim" preko kade dok je ribala :) A ona mi kaze: ovo si video u nekom domacem filmu 100%. Haha vala jeste pokojni Bata Zivojinovic ostetio generacije koje su odrastale gledajuci ga kako onako sirovo "radi". Drugi slucaj: mi u krevetu i ja joj kazem molim te izvedi mi striptiz. A ona digne pidzamu i kaze: evo ti striptiz! Hoces jos? :) I za kraj: ja "radim" naravno misionarka (kako drugacije ;) i naravno u gornjem delu pidzame i ja i ona (prsti sve od strasti i "romantike) a ona u pola mog rada: ej baci onaj dzak sa novinama kad podjes na posao"!!!!! Kraljica!

Che Guevara

pre 7 godina

Kakva glupost i kakav glup tekst! Isto kao sto neki zvacu hranu brze a neki sporije, neki vole brzu voznju a neki sporiju - isto tako i u seksu neke zene vole nezniji i sporiji a neke brzi i grublji. Jako je plitkoumno i infantilno da se tako generalizuju stvari. Ako gospodja voli da je neko dodiruje nezno i lagano, ne znaci da to sve vole!
(True Batman Fan, 03. jul 2016 18:06)

Aaa ... dali si razmiljao ... da neke ponekad vole brzo i grubo a te isto ponekad sporo i nezno .. i da sex nije matematicka definicija nego umetnost .... zadovoljiti partnera da bi on vas zadovoljio ... osecaj

ona

pre 7 godina

@eeehh
meni moja zena kaze 'nisam nikad ovako" "ovo s tobom prvi put". "ti si lud"
a ja znam da nije samnom sve naucila. biti u srbiji normalno da tera na to razmisljanje ali to nije bitno.
ako poznajes kako zena funkcionise uradices sve da dozivi orgazam pre tebe. ono posle, do tvog orgazma je samo extra.
mnogo nas se plasi da pokaze vrhunac. ja ne. ja volim sex i nekad je dobar na brzaka, nekad dugacko i sat vremena ali je bitno da oboje znate sta ono drugo voli i i kad ne ide da ne odustajete