Nedeljni horoskop za period od 9.07. do 15.07.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.07.2018.

00:08

Nedeljni horoskop za period od 9.07. do 15.07.

Ovan

Hrana

Ulazak Venere u vaše polje zdravlja i životnih navika, verovatno će vas u značajnijoj meri pokrenuti ka promenama u ishrani. Osećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude na biljnim vlaknima.

Ljubav

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Raka nagoveštavaju promene Ovnovima koji su u vezama ili u braku. Kod ovih prvih otvara se period u kojem može doći do promene statusa i odluke o početku zajedničkog života ili ulaska u brak. Kod ovih drugih – neophodno je unaprediti odnos sa bračnim partnerom, napraviti neke konkretne i korenite promene – jer vam je jasno da je teško da ćete na ovaj način na koji sada funkcionišete, moći još dugo. Dobar momenat da se bračni partner i vi više okrenete jedno drugom. Ukoliko ste slobodni –sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Lepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju.

Posao

Treba korigovati odnos sa nadređenima – izvesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice – usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama korektan.Ukoliko ste privatnik, zahtevi tržišta postaju sve izraženiji i moraćete da korigujete nešto po pitanju cena ili asortimana proizvoda koje nudite.

Novac

Veće povećanje priliva ukoliko radite u uslužnim delatnostima. Generalno gledano – finansije su prilično stabilne, iako vas čekaju troškovi oko članova porodice ili letovanja.

Zdravlje

Varenje, rad želuca i creva – mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju.

Bik

Hrana

Vaša vladarka Venera u tranzitu je kroz znak Device i od vas zahteva uravnoteženu i zdravu ishranu. Sa svog menija izbacite mesne prerađevine, umanjite unos mleka i svoju ishranu više bazirajte na povrću, voću, ribi, proizvodima od meda, orašastim plodovima.

Ljubav

Nešto lošija i impulsivnija energija još uvek traje između vas i partnera, a u ovoj sedmici i dalje je prisutna nervoza kod vas, koja će biti naročito naglašena polovinom perioda. Izbegavajte rasprave, jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Pokušajte da primedbe zadržite za sebe, pokažite više razumevanja i na prvo mesto stavite bliskost. Ukoliko ste u prilici – idite na zajednički odmor ili na makar par dana van grada. Slobodni Bikovi – trigon Venere i Urana može u vaš život doneti vrlo zanimljivu osobu, najverovatnije preko segmenta posla, eventualno prijatelja i društvenih mreža. Do konkretnijih dešavanja može doći baš na mlad Mesec i pomračenje Sunca – i to 13-og jula.

Posao

Problemi u dogovorima će biti vrlo prisutni, a itekako je moguće da će i komunikacija sa saradnicima i kolegama povremeno tokom ove sedmice biti napeta. Moguće je odlaganje dugo očekivanog poslovnog putovanja ili problemi sa papirima i dozvolama ukoliko do odlaska ipak dođe. Uz podršku nekog iz vašeg kruga saradnika, problem se može rešiti u drugom delu sedmice. Period je povoljan za kreativne aktivnosti, nove ideje i rešenja. U privatnom sektoru – izrazito povećanje obima poslovanja.

Novac

Stoje vam troškovi koje biste mogli baš i da izbegnete, pošto ih sami stvarate ili impulsivnim kupovinama ili nekim vidom razbacivanja novcem. Neki od vas mogu osvojiti manje dobitke u igrama na sreću.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju, pogotovo ukoliko putujete van zemlje. Rekreativcima i sportistima stoje mogućnosti za povrede.

Blizanci

Hrana

Ove nedelje možete varirati kada je ishrana u pitanju i ići iz krajnosti u krajnost. Pojedini Blizanci se mogu naglo ugojiti, drugi pak naglo izgubiti kilograme. Variranje apetita je verovatno posledica opterećenosti i pomalo nestabilne psihe.

Ljubav

Vi i emotivni ili bračni partner – ili savršeno, ili nikako. U suštini, verovatno je da će u danima koji su pred vama biti i jednih i drugih situacija. No, bitno je da dosadno biti neće. Doduše, imate odlične mogućnosti i da se dobro provedete i otputujete negde zajedno....ali računajte na to da ćete se u „procesu“ makar jednom „pokačiti“. Ali zato i mirenja mogu biti vrlo zanimljiva i intenzivna....Što se tiče slobodnih Blizanaca, niko vas ne uhvati u ovim danima. Družite se, izlazite, mesto vas ni malo ne drži. Ima tu vrlo zanimljivih kontakata, pa čak i mogućnosti da se neka pričica pokrene toliko brzo da ćete i sami biti iznenađeni. Sada možete da šarmirate svakog i to nemilice koristite...

Posao

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju posla i finansija. Iako ovo dešavanje govori o promenama koje će nastupiti u narednom periodu, i to pozitivnim, u danima oko pomračenja budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju...a koliko ispunjavaju – to je već neki deseti padež. Generalno gledano – ova sedmica bi trebala da vam donese mir u svakodnevnom funkcionisanju, ali nije najpovoljnija za novitete...

Novac

Upozorenje po pitanju novca definitivno stoji, pogotovo ako imate nameru da ulažete ili da pozajmljujete. Ni jedno ni drugo vam se ni malo ne isplati.

Zdravlje

Potrebne su promene u životnim navikama i to će i vama samima negde biti jasno. Definitivno preterujete u nemaru prema sebi.

Rak

Hrana

U ovoj nedelji ćete želeti da ugodite i sebi, ali i onima koje volite. Gledaćete da svaki trenutak slobodnog vremena iskoristite da pripremite omiljena jela i poslastice i svoje, ali i svojih ukućana. Moguće je i da ćete nabaciti koji kilogram u ovim danima...

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti i direktno kretanje Jupitera u polju ljubavi, zabave, dece – može pokrenuti pozitivne situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Komunikacija se poboljšava i sada se odnos može usmeriti ka stabilnosti i jačanju bliskosti. U nekim emotivnim vezama može doći čak i do ozbiljnijeg planiranja zajednice ili braka. Period je dobar i za planiranje prinova, pa ako vam je to na umu – izvolite...Ukoliko se slobodni, Venera koja ulazi u vaše polje kontakata, komunikacije, susreta, kratkih putovanja – otvoriće vam vrata za nove osobe u vašem životu. Još uvek se kod nekih od vas mogu provlačiti odjeci prošlosti, ali je definitivno vreme da na to stavite tačku i krenete dalje.

Posao

Tokom ove sedmice može doći do manjih problema u poslovnim partnerstvima i saradnjama, najverovatnije zbog različitih stavova po nekim bitnim pitanjima. Iako odnosi na kratko mogu biti poljuljani, ipak je više nego izvesno da ćete vi svojim angažovanjem i dobrim komunikacionim sposobnostima uspeti da sve izgladite. Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju se takođe aktivirala – očekujte ne baš kolegijalne poteze od strane osoba sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Novac

U ovom periodu teško kontrolišete troškove, što dovodi do toga da se u finansijskom segmentu osećate nesigurno. Stvari se ne mogu srediti preko noći, samo polako...

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, ali gledajte da iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor i opuštanje, najbolje negde blizu vode. Ili – idite na letovanje.

Lav

Hrana

Pokušajte da ne preskačete obroke i da ih ne zamenjujete brzom hranom ili slatkišima. Potrebni su vam uravnoteženi i raznovrsni obroci, budite umereni sa mesnim prerađevinama, pecivima od belog brašna. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, mladi sirevi.

Ljubav

Mogućnosti za paralelnu, tajnu vezu su vrlo naglašene zauzetim Lavovima. Naravno, to ne znači da ćete se i odlučiti na ovaj korak, ali definitivno je da ćete biti na velikom iskušenju. Odnos sa partnerom je i dalje veoma promenljiv i kao da idete iz krajnosti u krajnost – čas crno, čas belo – a nikako da pronađete zlatnu sredinu. Što se slobodnih Lavova tiče, trigon Venere i Urana daje vam mogućnost za nešto „slobodniju“ ili otvoreniju vezu, preko poslovnog segmenta. Ovo takođe, može biti odnos tajne prirode sa zauzetom osobom. Generalno gledano - pitanje je koliko ste u ovom periodu vi lično spremni na nešto ozbiljnije. Neki od vas će samo šarmirati i flertovati, ali bez namere da nešto konkretno i urade.

Posao

Nešto lošiji odnosi sa kolegama, pogotovo starijim – i to najverovatnije zbog znatnog povećanja broja obaveza ili skraćivanja rokova za završetak posla. Nosite trenutno solidnu energiju, ali često se suočavate sa okolnostima ili osobama koje vas ili koče na neki način, ili se postavljaju previše autoritativno prema vama (što naravno, ne podnosite). Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije – novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti vrlo redovni, a itekako je moguće da vas očekuju i neki dodatni, novčani „bonusi“. Ipak, oblak dugovanja još uvek je nad vama...

Zdravlje

Izuzetno bi vam prijalo da više vremena provodite na svežem vazduhu, u nekoj rekreaciji, ili opuštanju. Kod starijih Lavova – osetljivost na promene vremena.

Devica

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak i polje ličnosti doneće Devicama potrebu za laganim i raznovrsnim obrocima i zdravijim načinom života. Jedino može nešto pojačati potrebu za slatkišima, ali povremeno možete sebi da date na volju i da se opstite, zar ne?

Ljubav

Ulazite u period koji itekako može pogodovati odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, pogotovo ako idete na letovanje ili ste pojačali zajedničke društvene aktivnosti. Sa Venerom u svom znaku tražićete načine da pokažete osobi koju volite bliskost, podršku, nežnost, a druga strana će na isti način umeti da odgovori. Posvetite se jedno drugom jer su ovo dani kada možete učvrstiti svoj odnos. Ukoliko ste slobodni, ista ova Venera radi za vas. Da, svakako je da vam donosi jačanje uticaja na suprotni pol i čini vas dodatno šarmantnim i privlačnim, ali istovremeno – aspekti koje pravi pogoduju ulasku u priču koja bi mogla da zaista bude ozbiljna i trajna. Prepustite se – ljubav sada radi za vas!

Posao

One Device koje ove dane ne koriste za godišnji odmor, želeće da istaknu sebe i izbiju u prvi plan, što će im biti neuporedivo lakše nego do sada. Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane. Takođe, imaćete par vrlo dobrih prilika da situacije u poslovnom segmentu pokrenete u pravcu koji vam odgovara. Polje budućnosti aktivirano je mladim Mesecom, pa računajte da vas događaji polako vode ka ozbiljnim promenama u poslu.

Novac

Venera koja vlada vašim finansijama, slaba je u znaku Device, ali obzirom na aspekte koje pravi – možemo da kažemo da ćete uspevati da budete mirni i stabilni po pitanjima novca.

Zdravlje

Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa. Osećate se neuporedivo bolje i u ovoj sedmici ne biste trebali da imate bilo kakvih većih tegoba. Možda malo problematičan rad creva kod starijih Devica.

Vaga

Hrana

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Device zahteva korenite promene u načinu ishrane i vođenje računa o zdravom životu i navikama. Dodatno smanjite unos testenina, peciva – generalno proizvoda od belog brašna. Akcenat bacite na biljna vlakna, manje masne mlečne proizvode. Sa mesom umereno.

Ljubav

Pošto je Venera, koja vlada vašim znakom, sada „iza vaših leđa“ – ovo će se kod pojedinih Vaga odraziti kroz neku formu utišavanja i povlačenja kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne mora da znači da ćete se prema partneru ponašati drugačije nego do sada, ali ćete sa više pažnje pratiti i analizirati svaki postupak druge strane. Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u voljenu osobu. No, biće i onih Vaga koje će pod dejstvom Urana poželeti da malo razbiju svakodnevicu, pa će početi da flertuju sa jednom osobom, možda čak i uđu u neobavezni kontakt sa njom. Što se tiče slobodnih, ovo je dobar period da odete na kraći odmor i upoznate nekog za jednu finu letnju avanturicu...

Posao

Obim posla će se znatno povećati i biće potrebno da se maksimalno dobro organizujete da biste sve postigli. Mlad Mesec se dešava u vašem polju karijere i sa jedne strane – najavljuje nove poslovne uspehe i velike promene u narednim mesecima. S druge pak – u ovim danima može vam doneti kontakte sa teškim osobama, i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Neki od vas dobiće ponudu za posao ili projekat koji mogu raditi dodatno, pored tekućih redovnih obaveza.

Novac

Iako će troškovi i dalje biti naglašeni kod vas, takođe će se javiti potreba da se tri puta preračunate pre nego što nešto platite. Ulazite u fazu kada ćete pametnije raspolagati onim što zaradite.

Zdravlje

Ovo bi bio dobar period da se malo rasteretite, odete na letovanje ili makar češće pravite neke pauze u poslu. Ukoliko to niste u mogućnosti – pravi je trenutak za pojačane fizičke aktivnosti, rekreaciju.

Škorpija

Hrana

Planeta Venera radi za vas kada je ishrana u pitanju i aktiviraće u vama potrebu za lakšom hranom i zdravijim načinom života. Neće vam lako pasti da sebi uskratite neka zadovoljstva, ali ćete se truditi. Smanjite meso i mesne prerađevine, mleko i mlečne proizvode, peciva i testo.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, osećanja će vam biti jako nemirna i nestabilna. Kada realno sagledate situaciju sa partnerom, nećete moći da kažete da tu postoje neki veći problemi, sem onih dnevnih, standardnih na koje ste odavno oguglali. Ipak, nezadovoljstvo koje vas razdire će vas povremeno kao plima preplavljivati, čineći da se povlačite u sebe, zatvarate u neki svoj mali svet. Jupiter u vašem znaku ove nedelje kreće direktno – jednim delom, težina se skida sa vas. Samo polako....Što se tiče onih koji su slobodni, trigon Venere i Urana donosi vam novo poznanstvo preko društvenih mreža ili kontakata sa prijateljima. Neko će pokazivati jaku želju da vas osvoji.

Posao

I vama se više smučilo da kasnite u svemu što radite i da nikako ne uspevate da se organizujete kako treba. 10-og jula Jupiter u vašem polju ličnosti kreće direktno, pa će se težina i pritisak jednim delom skloniti sa vas. No, dokle god je vaš vladar Mars retrogradan, prosto morate računati da stvari neće funkcionisati lagano. Mlad Mesec se dešava u vašem polju inostranstva i saradnji sa stranim firmama, pa očekujte period jačanja kontakata i proširivanja poslovanja u ovom sektoru.

Novac

Jupiter vlada vašim novcem i njegovo direktno kretanje poboljšaće situaciju u ovom segmentu. No, ne očekujte ništa preko noći....

Zdravlje

Kod mlađih Škorpija sve će se vrteti oko nervoze, stresa, manjka koncentracije i problema sa spavanjem. Stariji mogu imati problem sa reakcijama na promene vremena.

Strelac

Hrana

Direktno kretanje Jupitera tokom ove nedelje, doneće Strelčevima jačanje potrebe da nešto korenito promene u načinu ishrane. Bilo bi dobro da nađete meru kada je konzumiranje mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda u pitanju. Više ishranu bazirajte na biljnim vlaknima.

Ljubav

Direktno kretanje Jupitera, planete koja vlada vašim znakom, lično vama pogoduje jer vam donosi lakše funkcionisanje i skidanje nekih briga sa vrata, koje već poodavno vučete. No, u ovoj nedelji još uvek neće doći do poboljšanja u emotivnim konekcijama, jer vi i partner različito gledate na mnoge životne situacije i pitanja. Partner vas povremeno može iznenaditi nekim lepim gestovima, ali će se uglavnom iznenađenja sa njegove strane svoditi na to da vas iznervira. Šta da se radi, samo polako....Što se tiče slobodnih Strelčeva, trigon Venere i Urana koji ide kroz polja koja se vezuju za posao, može vam doneti poznanstvo sa nekim na koga ćete jako odreagovati i ko će pokazati veliko interesovanje za vas.

Posao

Slobodno računajte na naglo povećanje obima poslovanja, pogotovo ako radite u uslužnim delatnostima. U svakom slučaju, od vas će se zahtevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što je vrlo verovatno da ćete i moći da ispunite. Nekim Strelčevima stići će i zanimljiva poslovna ponuda ili će poželeti da sa nekim prijateljem pokrenu dodatni posao. Iako ćete povremeno imati osećaj da se „gubite“ u količini obaveza i da nemate dovoljno vremena – sve ćete postići.

Novac

Mlad Mesec u polju tuđeg novca doneće vam u narednom periodu poboljšanje finansija. Ipak, ove sedmice budite nešto oprezniji, jer su mogući gubici.

Zdravlje

Najviše biste sebi učinili dobro ukoliko biste u ovoj nedelji otišli na odmor ili makar par dana iskoristili da pustite mozak da se „ohladi“.

Jarac

Hrana

Greške u načinu ishrane manifestovaće se kroz osećaj težine, nadutosti i probleme sa varenjem. Pokušajte da jedete laganu hranu. U širokom luku zaobilazite slatkiše, meso i mesne prerađevine svedite na neku umerenu meru a svoju ishranu bazirajte na svežem povrću i mlečnim proizvodima.

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju partnerstava uvodi zauzete Jarčeve u novu fazu sa voljenom osobom. Mnogo toga će zavisiti od vas i od načina na koji se postavite, u kojoj meri budete umeli da pokažete prisnost, bliskost, nežnost. Sada možete napraviti korenite promene, ali samo ako shvatite da se one neće dogoditi same od sebe, da je vaše angažovanje neophodno. Najbolje bi bilo da sa voljenom osobom odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu ljubavnu priču. Ukoliko ste slobodni,ulazak Venere u znak Device i njen trigon sa Uranom iz vašeg polja ljubavi, doneće vam aktivnosti sa suprotnim polom. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

Posao

Tranzit Venere pogoduje kontaktima sa strancima, ali i poslovima koji se vezuju za državne i javne ustanove. Povećanje obima poslovanja u uslužnim delatnostima. Jarčevi će u ovoj nedelji biti u izuzetno plodonosnom kreativnom periodu i mogu napraviti fina rešenja i dobiti odlične ideje za unapređenje posla. Retrogradni Mars u vašem polju posla donosi potrebu da promenite ili nadogradite neke situacije. Ove nedelje stoje manji problemi sa poslovnim saradnicima – ne insistirajte na svojim stavovima.

Novac

Iako je evidentno da dolazi do nekog smirenja i stabilizacije po pitanju finansija, još uvek ste daleko od toga da budete mirni i stabilni.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, naročito kod mlađih Jarčeva. Koristite svaki trenutak ili za odmor ili za pojačanu fizičku aktivnost, rekreaciju.

Vodolija

Hrana

Retrogradni Mars u vašem znaku zahteva povećanje energije kroz ishranu, ali sa druge strane – ako iole preterate, donosi vam osećaj težine i nadutosti. U principu – potrebno je naći dobar balans, smanjiti unos jednih, a pojačati unos drugih namirnica. Meso i peciva – manje. Povrće i voće – više....

Ljubav

Odnos sa partnerom se smirio, utišao i tokom ove nedelje vas ne očekuju neki burni ispadi, bilo vas, bilo druge strane. No, i pored ovoga, vi ste nešto – ni tamo, ni ovamo. Sve vam smeta, poneki put imate osećaj da smetate sami sebi, jer nešto ne štima u vašoj glavi, u vašim mislima. Opterećujete se bez razloga, vrtite neke stare filmove u glavi bez ikakve potrebe. Pokušajte više da se opustite i iskulirate – em će biti lakše vama, em će odnos sa partnerom funkcionisati skladnije. Ukoliko ste slobodni, trigon Venere sa Uranom, koji je suvladar vašeg znaka, može doneti jedno lepo poznanstvo i instant zaljubljivanje. Jeste da ovo više liči na avanturu, ali šta sad – ni to nije toliko loše, zar ne?

Posao

Od samog početka nedelje krećete udarnički i u tom tempu ćete i nastaviti. Kako dođete na posao sačekaće vas gomila obaveza i rešavanje kojekakvih situacija koje izgleda samo vas čekaju. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u vašem polju svakodnevice doneće napetost u kolegijalnim odnosima i onaj osećaj da non stop jurite vreme i kasnite po svim pitanjima. No, svakako pred vama otvaraju period kada će u poslovnom segmentu doći do promena, i to onih koje željno iščekujete. Strpljenja, Vodolije...

Novac

Jupiter koji vlada vašim finansijama kreće direktnim hodom ove nedelje, pa će težina polako početi da se skida sa vas. Ništa se neće rešiti brzo i odjednom, ali polako, vremenom – hoće.

Zdravlje

Ako do sada niste – vreme vam je da nešto menjate. Po pitanju ishrane, po pitanju fizičkih aktivnosti, po pitanju „rezanja“ loših navika...

Ribe

Hrana

Smirite svoje nemire, jer jedino zbog njih u ovom periodu ne uspevate da funkcionišete normalno po pitanju ishrane. Izbegavajte sve ono za šta inače i sami znate da nije dobro po vas. Vaša ishrana mora biti uravnotežena i redovna. Čuvajte sebe.

Ljubav

Juiter, planeta koja vlada vašim znakom kreće direktnim hodom, a u vaše polje ozbiljnih partnerstava ulazi tranzitna Venera. U principu, dosta toga se namešta da vam olakša i poboljša odnos sa voljenom osobom, mada je veliko pitanje da li će to zaista biti tako. Trenutno ste najveći neprijatelj sami sebi, jer ne možete da se opustite i uživate, već non stop tražite i iskopavate neke sitnice i greškice sa partnerove strane. Sve vam smeta, a izgleda vam najviše smetaju vaše misli koje ne možete da obuzdate i ukrotite....Ukoliko ste slobodni, ovaj period može doneti novu osobu u vaš život, ali to mora biti ili tajna priča ili eventualno ljubavna veza koja je vrlo turbulentna, strasna i u kojoj se osećate nesigurno...

Posao

Sada možete unaprediti poslovne odnose i poboljšati komunikaciju sa partnerima i saradnicima. No, iako ćete videti poboljšanje, to vam neće biti dovoljno jer previše pažnje obraćate na ono što nije dobro, a premalo se radujete onome što funkcioniše kako treba. U prevodu – tražite dlaku u jajetu. Umesto da se opterećujete problemima, fokusirajte se na ono što vidite da ide kako valja i svoje snage uložite u to. Potrebno vam je više entuzijazma i neki rasterećeniji pogled na dešavanja oko vas. Možete vi to.

Novac

Poboljšanje u finansijskom sektoru jeste malo, ali bolje i to nego ništa, zar ne? Mogućnosti za sitnije prilive iz više izvora.

Zdravlje

Loše raspoloženje i mentalna nestabilnost je i dalje najveći kamen spoticanja kod vas. Probajte da utičete na ovo time što ćete se više fizički aktivirati, ali i okrenuti prijateljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: