Mesečni horoskop za oktobar 2017. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.10.2017.

09:39

Mesečni horoskop za oktobar 2017. godine

Ovan

Ljubav

Ako ste zauzeti, prva polovina oktobra vam je dosta promenljiva kada su emotivni odnosi u pitanju. Mars, vaš vladar I Venera, vladarka partnerskih odnosa, boraviće zajedno u znaku Device, što će više donositi potrebu da rešite pitanja koja vrlo često izlaze na dnevni red I koja vas remete kao par. Moraćete otvoreno I iskreno da porazgovarate o mnogo toga, I postoje dobre predispozicije da nađete zajednički jezik. Ipak, ne računajte da će vam ovaj period biti lagan, jer ćete dolaziti vrlo često do situacija kada ste previše oboje previše kritični ili tvrdoglavi. Bolje pozicije za vas kreću u drugoj polovini ovog meseca, jer se u vaš odnos vraća lakoća, inspiracija, sklad. Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu se u ovom periodu odlučiti I za početak zajedničkog života, brak ili će izaći sa svojom vezom u javnost. Na primer – iznenadićete svoje poslovno okruženje kada shvate da ste dugo bili u vezi sa kolegom koju ste krili. Slobodni Ovnovi će kalkulisati kada je ljubav u pitanju, tražiti simpatijama mane I nedostatke I ustručavati se da naprave neki konkretniji potez. U drugom delu meseca neke barijere I bojazni kod vas će nestati, I bićete spremni za ulazak u dosta ozbiljnu emotivnu priču.

Posao

Ima da radite I da zaradite. Doduše, radićete mnogo, a zaraditi I ne baš u skladu sa količinom posla, bar u prvom delu meseca. Dobijaćete uglavnom pare na kašičicu ili u delovima, ali ćete se snalaziti I krpiti kada su računi I obaveze u pitanju. Neki od vas će čak uspeti I da po koji dinar ulože u posao, ali ni tu nemojte da se rasipate mnogo. Dobro istražite tržište, uložite ono što je najneophodnije da poboljšate poslovanje I čekajte drugi deo meseca da uloženo krene da vam se vraća uvećano. Poslovna partnerstva I saradnje će u ovom periodu procvetati, a neke od vas čekaju I nove poslovne mogućnosti I šanse. Oktobar poslovno nije ni malo loš po vas, pogotovo što ćete biti vredni I spremni da se maksimalno zalažete.

Zdravlje

Umor I iscrpljenost će vas povremeno sustizati, ali se vi nećete dati baš tako lako. Vodićete dosta računa o sebi, o ishrani, o rekreaciji I odmoru I većim delom ćete uspevati da regulišete nivo energije. Problemi sa virusnim prehladama I kijavicama sredinom meseca.

Bik

Ljubav

Pošto je vaša vladarka Venera u znaku svog pada u prvoj polovini oktobra, računajte da je to period kada ćete imati poteškoće u svom emotivnom životu. Vi ćete biti povredljiviji, osetljiviji nego inače, smatraćete da je partner previše krut I zahtevan I da vas na dnevnoj bazi dovodi u situacije u kojima se ne osećate baš prijatno. Često će se između vas dvoje javljati mogućnosti za sitnije rasprave, čak I za neko distanciranje, pa biste trebali da pokušate da ovo “ispeglate” I da uvedete više razumevanja I takta u vaš odnos. U drugom delu meseca situacija je već mnogo drugačija – vi I voljena osoba ćete harmoničnije funkcionisati,a vi lično ćete biti u odličnom raspoloženju, puni optimizma. Vratiće vam se osmeh na lice jer ćete partner I vi uživati u nekim zajedničkim momentima, neopterećeni. Komunikacija u drugom delu meseca je neuporedivo bolja I u tom periodu možete dogovoriti tok svog odnosa na dalje. Usamljeni Bikovi – emotivnih prilika ćete imati više nego inače – neki od vas će se “opasno zaljubiti” već tokom prve dekade oktobra. I ostatak meseca donosi mnogobrojne šanse, a neki od vas će tokom druge dekade ipak poželeti da se vrate u naručje bivšem partneru, što vam se I ne preporučuje….

Posao

U prvom delu meseca budite nešto obazriviji po pitanju finansija. Doći će do zastoja u naplatama potraživanja I u jednom trenutku ćete biti u velikoj nedoumici gde da pronađete novac koji vam je potreban. Budite štedljiviji u tom periodu I čekajte drugi deo oktobra, kada će I finansijske prilike biti olakšane. Generalno gledano – poslovno, oktobar za vas je prilično dobar, jer ćete pojačati svoje poslovne saradnje I otvoriti vrata ka nekim novim dogovorima I šansama. U drugom delu meseca ste svoji na svome – funkcionisaćete odlično na dnevnoj bazi, a imaćete I veliku podršku od strane kolega I nadređenih koji će vrlo pažljivo pratiti ono što radite. Krajem oktobra – mogućnost napredovanja.

Zdravlje

U prvom delu meseca više vodite računa o sebi – jedite redovno, odmarajte se I praktikujte neki vid rekreacije. Izbegavajte velike skupove I gužve, jer ćete lako “kupiti” viruse I bakterije. Drugi deo meseca je odličan u zdravstvenom segmentu.

Blizanci

Ljubav

Do polovine oktobra će Venera i Mars u vašem polju doma i porodice, stabilnosti biti u kvadratu sa Saturnom iz polja partnerstava, što može na dnevni red izneti probleme koji već duže vreme postoje u odnosu sa partnerom. Ove probleme je potrebno rešavati, a ne gurati pod tepih i distancirati se od njih, jer mogu naneti veliku štetu vašoj vezi ili braku. I vi i partner ćete povremeno osećati potrebu da pobegnete od svega, ali poslušajte savet i suočite se i sa negativnim stvarima, jer ćete jedino na taj način otvoriti put vašoj vezi na dalje. Ako je za utehu, drugi deo oktobra obiluje lepim momentima i evidentno je da će se između vas i voljene osobe korak po korak vratiti sklad i harmonija u odnos. Ukoliko ste usamljeni pripadnik ovog znaka, od samog početka druge dekade oktobra, za vas se otvaraju povoljne emotivne prilike. Izgleda da će Jupiter, na samom izlasku iz vašeg polja ljubavi da vam pruži još jednu, vrlo ozbiljnu šansu za ulazak u stabilnu emotivnu priču. Sigurno je da će vas ova osoba privući na prvi pogled – očaraće vas i svojim izgledom ali i smislom za humor, elokvencijom, i sličnim načinom razmišljanja kao što je vaš. Uživajte i pustite da leptirići „prorade“....

Posao

Početkom meseca Merkur, vladar vašeg znaka se nalazi u Vagi, pa se morate posebno usmeriti na održavanje sklada i dobru komunikaciju u poslovnim partnerstvima, ali se i potruditi da budete aktivni u pronalaženju novih osoba koje biste mogli uključiti u svoj poslovni život. Mogućnosti za neke nove poslove se takođe otvaraju pred vama, a sigurno je da ćete biti zapaženi i istaknuti se rezultatima u poslu koji obavljate. U ovom ste mesecu vrlo kreativni, puni dobrih ideja, pa ih iskoristite da poboljšate svoje poslovanje, da otvorite neke nove „frontove“ ili pokrenete projekte o kojima ste do sada samo razmišljali. Što se finansija tiče, u prvom delu meseca malo stegnite kaiš, jer ćete imati jače troškove.

Zdravlje

U prvom delu meseca ćete povremeno prolaziti kroz dosta iscrpljujuće momente, pa vaš imunitet može malo opasti. Ipak, početkom druge dekade ulazak Jupitera u polje koje između ostalog, vlada I zdravljem, govori o tome da ćete se više posvetiti sebi u narednom periodu.

Rak

Ljubav

Venera i Mars iz vašeg polja komunikacije u kvadratnom su aspektu sa Saturnom, planetom koja vlada vašim ozbiljnim emotivnim i bračnim partnerstvima otprilike do polovine meseca. U tom periodu definitivno treba biti obazriv i potruditi se da razgovori između vas i voljene osobe budu konstruktivni i vode vas u pravcu razrešenja problema, ne pravljenja još većeg. Moguće je da će na dnevni red izlaziti pitanja iz prošlosti, nešto što ste zanemarivali ili svesno potiskivali, želeći da održite kontinuitet odnosa. No, kao što to obično biva – ono što pokušamo da izbegnemo, uvek nam se vrati „u lice“ i to dvostruko. Jednostavno, rešite konačno pitanja koja vam prave problem i stavite tačku na njih. Ukoliko ovo „odradite“ kako treba, slobodno računajte da će vam ostatak meseca proći u neuporedivo lakšoj i lepšoj atmosferi. Slobodni Rakovi – Jupiter početkom druge dekade oktobra ulazi u vaše polje ljubavi. Više osoba će zaokupiti vašu pažnju, ali vama je konkretno vrlo važna baš ta treća dekada meseca – u njoj se možete konačno odlučiti za osobu koja je već neko vreme u vašoj blizini i koja vam je slala suptilne signale da je zainteresovana za vas.

Posao

Poslovno bi ovo mogao biti dosta naporan mesec za vas, ali to ne znači da nećete biti zadovoljni krajnjim rezultatima. Teškoće u komunikaciji će biti evidentne u prvom delu oktobra, ali potrudite se da ne odustanete od zacrtanih ciljeva. Očekujte gomilu obaveza, tako da neki put nećete moći da izađete na kraj sa svim što ste preuzeli na sebe, ili čime su vas drugi opteretili. Moguće je da ćete neke rokove prekoračiti, što bi moglo da se odrazi negativno na odnos sa poslovnim partnerima I saradnicima, pa pokušajte da se organizujete bolje I da odredite prioritete. Finansijski je ovo povoljniji period, jer ćete imati prilive iz više izvora. Ipak, druga polovina meseca vam donosi veću stabilnost po pitanju novca.

Zdravlje

Budite spremni da u ovom mesecu češće uzmete vreme samo za sebe i da se pošteno odmorite, pošto ćete se dosta energetski trošiti. Starija populacija može imati problema sa kičmom, ekstremitetima. Mlađi neka budu nešto oprezniji, stoji mogućnost povreda.

Lav

Ljubav

Vi ste u ovom mesecu okrenuti samo sebi I svojim potrebama I teško ćete uspevati da se uskladite sa emotivnim ili bračnim partnerom. U stvari, vi čak ni nećete pokušavati da se uskladite, jer ćete smatrati da druga strana treba da se prilagođava vama, a ne vi njoj. Posebno će naporna biti prva polovina meseca, gde može dolaziti I do razmirica maltene na dnevnoj bazi. Vi ćete smatrati da vas voljena osoba ne razume, dok će ona misliti da vi ponovo pokušavate da isterujete svoje hirove I da ne obraćate pažnju na to šta ona misli I oseća. Problemi u brakovima mogu dolaziti I zbog nepovoljne finansijske situacije, jer će partner smatrati da se previše razbacujete novcem, dok ćete vi njega nazivati škrticom. U drugom delu meseca nešto bolja situacija je između vas dvoje. Niste u potpunosti pronašli zajednički jezik, ali makar uspevate da pregurate dan a da se ne posvađate. Usamljeni Lavovi – svi putevi ka ljubavi su vam u priličnoj meri zatvoreni u prvoj polovini oktobra. Pokušavali ili ne pokušavali, isto vam se hvata – malo je verovatno da ćete uspeti da osvojite osobu koja vam se dopada. Umesto što navaljujete, bolje se povucite i pustite je da se ona zapita gde ste nestali. A onda vas i potraži, u drugom delu meseca.

Posao

Ima da radite I da se naradite. I to pošteno. A u prvom delu meseca bar – pitanje je koliko ćete prave finansijske koristi videti od svog tog rada. Uglavnom nešto sitno, nedovoljno da pokrije vaše tekuće troškove i obaveze. Da ne pričam o tome da ćete uglavnom imati problem da se uskladite sa poslovnim partnerima i da će vas situacije blokirati, kočiti, usporavati. No, kada pređemo u drugi deo oktobra, skinućete jedan veliki deo balasta sa sebe i konačno početi da postižete prave rezultate.

Zdravlje

Zdravstvena situacija – pa, prilično klimava. Dosta ćete se istrošiti i iscrpeti a nećete pokazivati mnogo volje da prošetate do lekara i prekontrolišete se. Topao savet – ukoliko neke tegobe ne prestaju ili se učestalo ponavljaju – zaista je vreme da potražite pomoć.

Devica

Ljubav

Ni vi ni emotivni ili bračni partner nećete imati ni dovoljno vremena, a pogotovo strpljenja jedno za drugo. U prvom su delu oktobra vaši bitni odnosi na jednom velikom ispitu i zaista će biti potrebno dosta truda da biste ovaj ispit pregurali kako valja. Doduše, ako je to neko opravdanje – i vi i partner ste opterećeni raznoraznim problemima i obavezama i prosto ne možete da date ono najbolje od sebe. Naprotiv, vaši će susreti biti obojeni nervozom I stresom koji možda I nemaju veze sa vašim ličnim odnosom. Ipak, to ne znači da će ovo biti manje naporno. Ukoliko je to ikako moguće, pokušajte da ne dozvolite da partner I vaš odnos ispaštaju zbog nekih drugih koji su vam digli pritisak. I kod vašeg znaka važi – druga polovina oktobra donosi vam rasterećenost, pa ćete lakše funkcionisati sa voljenom osobom. Neki mirni dani vratiće se I u njima ćete moći istinski da uživate. Ukoliko ste slobodni, Venera I Mars u vašem znaku donose vam privlačnost pa će vas suprotni pol obasipati pažnjom, ali vam donose I pojačanu strast, pa je itekako moguće da uđete u neke odnose za koje unapred znate da možda baš I nisu za vas. Mogući su kontakti sa zauzetima ili sa onima sa kojima imate razliku u godinama.

Posao

S jedne strane – snaga vaše ličnosti I ambicioznost su evidentni tokom ovog meseca, ali sa druge – ne očekujte da će vam se poslovne prilike magično otvoriti same od sebe. Naprotiv, moraćete onako junački da zasučete rukave I da se spremite na borbu sa teškoćama. No, vaš vladar vam u oktobru daje itekako priliku da malo organizovanošću, malo uključivanjem mozga (a imate ga hvala Bogu, I to više nego dovoljno), malo balansiranjem I diplomatijom – rešite sve, pa I one najkomplikovanije situacije. Vaše polje novca se budi na pravi način u drugom delu oktobra – tada očekujte pojačane prilive, a tada možete I da se više bavite ulaganjima u svoj posao ili u neke nove projekte.

Zdravlje

U prvom delu meseca nešto više obratite pažnju na potrebe svog organizma, jer ćete u tom periodu biti pod uticajem stresa, umora, nervoze. Izbacujte negativnu energiju kretanjem I fizičkom aktivnošću, odmarajte se I vodite računa o ishrani.

Vaga

Ljubav

Naglašeno je vaše polje tajni tokom većeg dela oktobra. Iako vaša vladarka Venera izlazi 14-og u vaš znak, ipak će Mars ostati “vama iza leđa” sve do 22-og u mesecu. Doduše, za vas je najnezgodniji period onaj do prve polovine oktobra jer će I Venera I Mars biti u kvadratu sa Saturnom, što može da donese svakako probleme u emotivnim vezama, ali naglašeno onim Vagama koje nešto kriju ili imaju tajni odnos. Generalno gledano – ovo je period problema, nesuglasica, ograničenja, uslovljavanja, prosto rečeno – borbe koja će se nekako voditi između vas I voljene osobe. Ukoliko u sve ovo uključimo I osnovanu sumnu I ljubomoru, onda stvari mogu biti još komplikovanije. Naravno, od vaših natalnih karata I vaših postupaka u odnosu sa voljenom osobom, zavisiće kako će se ovaj period manifestovati. U svakom slučaju, ono što vam se predlaže, savetuje jeste – sada možete razrešiti mnoge probleme I nedoumice koje su vas kočile kao par – potrudite se da to protekne u jednom harmoničnom I otvorenom tonu. Od ulaska, prvo Venere a zatim I Marsa u vaše polje ličnosti – za vas više neće postojati prepreke. Moram samo da napomenem da je moguće da će neki od vas rešiti da u prvom delu oktobra okončaju odnos koji ih je pritiskao, sputavao I nije im dao “da dišu”. Slobodni – uživajte u strasti!

Posao

Poslovno je ovo dosta moćan mesec za vas, pogotovo od drugog njegovog dela, kada u vaše polje ličnosti uđu Venera i Mars. No, I pre toga, iako ćete se povremeno suočavati sa nedoumicama, sa preprekama I kočnicama, vaši kvaliteti I trud će doći u prvi plan I evidentno je da možete napraviti neke velike poslovne promene. U ovom mesecu možete započeti I jednu dugotrajnu, stabilnu I finansijski isplativu saradnju sa strancima. Koristite svoje najjače attribute – elokventnost, komunikacijske veštine, ubedljivost, šarmantnost. Mozak će vam raditi brzo, bićete praktični, prodorni, ali u isto vreme I spremni na prilagođavanje. Prava dobitna kombinacija! Novca će biti, za to nemojte da brinete uopšte.

Zdravlje

Nekih sitnijih problema će biti do kraja druge dekade meseca, ali većinu njih možete da regulišete pravilnom ishranom I odmorom. Od stresa već nećete tako lako pobeći, ali I on će početi da popušta od početka treće dekade. Generalno gledano – solidan mesec po pitanju zdravlja.

Škorpija

Ljubav

Škorpije su posle punih dvaneast godina dočekale ponovo ulazak Jupitera u svoj znak I polje ličnosti. Ova planeta vlada vašim poljem finansija, ali I poljem ljubavi, zabave, dece, životnih radosti – pa se nadam da ste se “naoštrili” I pripremili za period od 13 meseci koji je pred vama. No, da vidimo kako će se ovaj oktobar konkretno odraziti na vaše emotivne veze. Moguće je da ćete tokom ovog meseca još uvek biti nešto povučeniji iz jačih društvenih aktivnosti, I ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, pogodovaće vam, naročito u drugom delu meseca da nekako budete “ušuškani”, da više vremena provodite zajedno, daleko od svih. U prvom delu oktobra ćete I vi I partner biti promenljivog raspoloženja, pa u tim danima nemojte pokretati neka bitna pitanja. Bolje je da izađete, izludujete se negde zajedno sa prijateljima I na taj način se otarasite nervoze koja će biti prisutna I kod vas I kod druge strane. Ono na šta moram zauzetima da skrenem pažnju jeste mogućnost da tokom treće dekade oktobra počnu sa nekim flertićima “sa strane”. Usamljene Škorpije će prvo imati priliku da pokrenu dešavanja sa bivšim partnerima, a u drugom delu meseca otvaraju vam se nove emotivne šanse.

Posao

Ideje I planovi, kao I neki poslovi koje ste započeli u prethodnom periodu, sa ulaskom Jupitera u vaše polje ličnosti konačno startuju. Vi lično ćete dobiti jednu veliku dozu entuzijazma I energije I u prvom delu meseca prosto ćete se “polomiti” trčeći I jureći na sve strane, otvarajući nove I nove poslovne mogućnosti za sebe. I pored jakog tempa I velikog broja obaveza, uspevaćete da se organizujete I sve pozavršavate na vreme, mada će to povremeno biti prilično iscrpljujuće za vas. U drugom delu meseca, kada se planete Venera I vaš vladar Mars premeste u polje tajni, vreme je za kratkotrajno povlačenje ili dogovaranje “iza zatvorenih vrata” sa poslovnim partnerima. Finansijski segment – dosta promenljivo.

Zdravlje

Vodite računa da ne “pregorite” I da ne ostanete u potpunosti bez energije, jer ćete se nemilice trošiti na više frontova. Pokušajte da navike koje ste stekli I održite – da se hranite redovno, odmarate, da se umereno bavite rekreacijom…

Strelac

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom se poboljšava, ali vrlo lagano I ne bez prepreka. U prvom delu meseca oktobra shvatićete da je neophodno uvesti neke promene da biste funkcionisali bolje, ali to neće ići lagano. Moguće je da će vraćanje strasti na velika vrata jednim delom uticati pozitivno na vas i voljenu osobu i okrenuti vas jedno prema drugom. Evidentno je da će napetost postojati više kod vas, da ćete često biti nervozni I teški I za samog sebe, a kamoli za onoga ko pokušava da vas voli. Ipak, partner će nekako bolje prepoznavati ova raspoloženja kod vas I uspevati da vam se prilagodi. U drugom delu meseca tenzija kod vas će popustiti I bićete spremniji da se prepustite I otvorite prema voljenoj osobi. Moguće je da ćete pred sam kraj oktobra meseca imati čak I par ekstra romantičnih situacija – iako ste pomislili da je romantika zauvek nestala iz vašeg odnosa. Usamljeni pripadnici ovog znaka – neko će pokušavati da vas osvoji na million I jedan način, ali ćete se vi pokazati kao prilično tvrd orah. U drugom delu meseca će već naleteti prilika koja vam je mnogo privlačnija I prihvatljivija.

Posao

Venera I Mars će u vašem polju karijere praviti kvadrat na Saturna koji se nalazi u vašem znaku, pa će prvi deo meseca oktobra biti protkan povremenim problemima I zastojima, a moraćete da uložite I dosta truda da biste neke okolnosti savladali ili ih zaobišli. Ipak, to vas neće zaustaviti u pokretanju nekih veoma bitnih dogovora I saradnji, iako će realizacija u početku imati sporiji tempo. Vaš vladar Jupiter ulazi u znak Škorpije koji vam je iza leđa I predstavlja vaše polje tajni, tako da možete očekivati I jaču kreativnost, intuiciju, ali I neke dogovore iza “zatvorenih vrata”. Novčana situacija će tokom celog oktobra biti promenljiva, ali ćete vi uspevati da pametno uložite novac, čak nešto I uštedite.

Zdravlje

U prvom delu meseca češće ćete biti umorni I bez energije, što se može odraziti na vaš imunitet. Pokušajte da odvojite više vremena za sebe, odmarajte se I hranite pravilno. Potrebno je da se bavite I nekim vidom rekreacije.

Jarac

Ljubav

Planeta Jupiter koja vlada vašim poljem komunikacije prelazi u Škorpiju, znak koji predstavlja vaše prijatelje, društvene veze I aktivnosti, polje budućnosti I uzvraćene ljubavi. Za one koji su u emotivnim vezama I brakovima ova pozicija otvara mogućnost za više provoda I zabave sa voljenom osobom. Takođe, vreme je da popričate I o nekim zajedničkim planovima I možda uozbiljite vaš odnos. U suštini, tokom ovog meseca najbolje ćete funkcionisati sa partnerom ako se potrudite da zajednički trenuci budu aktivniji, da se ne zatvarate između četiri zida I u svakodnevnim temama I problemima. Generalno gledano, sem par napetih dana koji će biti aktuelni tokom prvog dela oktobra, uglavnom vas očekuju prijatni momenti sa voljenom osobom. Usamljeni Jarčevi već tokom prve dekade meseca mogu biti jako privučeni jednom osobom koja će se nekako, bez velike pompe, pojaviti u njihovom životu. I postoje zaista dobre šanse I da ostane. Ukoliko niste zainteresovani za nešto ozbiljnije, imaćete sve više prilika kako oktobar bude odmicao, I to preko izlazaka, društvenih aktivnosti I mreža. Nekima od vas će u ovom periodu više odgovarati opuštenost, dobra zabava I uživanje u neobaveznim kontaktima.

Posao

Od 10-og oktobra Jarčevi imaju podršku Jupitera, I ulaze u period u kojem bi trebalo da dođe do značajnih promena na bolje u poslovnom segmentu. Ovaj mesec će vam proći dosta mirno, bez neke velike problematike I u njemu ćete uglavnom razrađivati ono što ste već pokrenuli I ojačavati svoje poslovne veze I kontakte. Radićete stare poslovne na nov način, uvesti neke promene koje će se odmah pokazati kao produktivne I isplative. U drugom delu Meseca Venera I Mars ulaze u vaše polje karijere, što će dodatno pokrenuti poslovne dogovore, saradnički odnosi će se poboljšati, a sa nadređenima ćete češće uspevati da pronađete kompromis I prava rešenja. Finansijski – čeka vas nešto više troškova.

Zdravlje

Što se zdravlja tiče – tu ćete funkcionisati neuporedivo bolje nego inače. U prvom delu oktobra doduše, stariji Jarčevi mogu imati manjih problema sa imunitetom, kičmom, zglobovima, ali ovo će biti prolazne I lako rešive tegobe.

Vodolija

Ljubav

Generalno gledano – kakvi god problemi da iskrsnu u vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama tokom oktobra meseca, trebali bi da ih na relativno lagan način rešite. Stoji da će, naročito u prvom delu ovog perioda, biti češćih neusklađivanja I teškoća koje ćete morati da rešavate, ali opet – ništa od toga zaista neće uticati na kvalitet vaše veze. Partner će biti pun razumevanja za vaše povremene hirove I promene raspoloženja I uglavnom će smirivati neke napete momente koji se budu aktivirali između vas dvoje. Koristite ovaj mesec, posebno njegov drugi deo za jače zajedničke aktivnosti, za druženja, za neki odlazak u provod ili na kraći odmor van grada. Možete pokrenuti I planove o kojima već neko vreme razgovarate, ali niste imali prilike I da ih realizujete. Sve u svemu – uz malo “štucanja”, ovo će biti prilično dobar mesec za vas I partnera. Usamljene Vodolije već početkom prve dekade oktobra mogu ući u jedan dosta lep, ali pomalo površan odnos. Moguće je da ćete biti privučeni više strašću nego potrebom za ljubavlju I stabilnošću. Ovaj odnos može da se razvija, ali ćemo videti u kom pravcu…

Posao

Jupiter od početka druge dekade oktobra ulazi u vaše polje karijere. Pred Vodolijama će se otvoriti jedan duži vremenski period u kojem možete graditi svoje poslovne pozicije I napraviti velike pomake u ovom segmentu. Ipak, pošto je Jupiter u kvadratnom aspektu na vaš znak, računajte da ćete morati da uložite dosta svog vremena I truda I napravite određene promene I kod sebe ali I u poslovnom okruženju. Generalno gledano – oktobar vam donosi nove poslovne kontakte I “jake” ljude sa kojima možete pokrenuti saradnju. Što se vaših finansija tiče, manji problemi sa zaostalim dugovanjima I troškovima vas čekaju u prvom delu meseca. Ostatak perioda donosi vam povećane prilive I stabilnost.

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija. Iako ćete u prvom delu meseca imati manjih kriza kada je imunitet u pitanju, ostatak ovog perioda je izuzetno povoljan. Oporavićete se I funkcionisati bolje nego u dužem proteklom periodu.

Ribe

Ljubav

Mars I Venera u vašem polju ozbiljnih emotivnih I bračnih partnerstava mogu doneti I dobro I loše Ribama. Njihovu energiju možete iskoristiti konstruktivno – kroz jače strasti I seksualnu želju prema voljenoj osobi. Ipak, postoji I ona negativna konotacija, posebno što će ove dve planete biti u kvadratu sa Saturnom u prvom delu oktobra, a ona je – monotonija, loša komunikacija, česte napete situacije, nerazumevanje. I sami vidite da vi I voljena osoba možete na dve strane – ili putem razumevanja, poštovanja I jačanja strasti ili putem nedostatka kompromisa I distanciranja. Sami izaberite šta vam je više po volji. U drugom delu meseca nešto lakše okolnosti stoje za zauzete, ali to ne znači da će se situacija između vas I partnera sama od sebe popraviti – potrudite se da unapredite I osvežite vaš odnos I on će funkcionisati bez većih problema. Usamljeni pripadnici ovog znaka sa ulaskom svog vladara Jupitera u znak Škorpije, osetiće veliku želju I iskonsku potrebu I strast prema jednoj osobi. Otprilike tokom druge dekade oktobra možete I otpočeti emotivnu priču koja će u početku samo da se zasniva na erotskom naboju, ali ima šanse da se razvije I u nešto mnogo više od toga.

Posao

Povremeno će tokom prvog dela oktobra dolaziti do neusklađenosti I problema sa poslovnim partnerima, ali I nadređenima. No, to će uglavnom biti prolazne situacije sa kojima ćete vi relativno lako izlaziti na kraj. Moraćete na sačekate više nego što ste mislili kada je realizacija nekih projekata I dogovora u pitanju, ili da pristanete na promene, što će se kasnije pokazati kao pozitivan potez. Jupiter koji vlada vašim znakom, ulazi u polje koje se vezuje za inostranstvo, planove, obrazovanje, državne I javne institucije, ekspanziju, pa će neki od vas napraviti značajne korake u ovim segmentima. U drugom delu meseca neki od vas mogu promeniti radno mesto, napredovati. Finansijski – vrlo korektno.

Zdravlje

Do kraja druge dekade oktobra, funkcionisaćete dosta promenljivo. Stresne situacije I nerviranje će vam potkopavati imunitet I potrebno je da više vremena posvetite sebi. Ono što vam je potrebno je aktivnost I rekreacija, ali I promene u načinu ishrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: