Mesečni horoskop za septembar 2017. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.08.2017.

23:58

Mesečni horoskop za septembar 2017. godine

Ovan

Ljubav

Mars, vaš vladar I Venera, vladarka partnerskih odnosa, veći deo ovog meseca će provesti u istim znacima – prvo u Lavu, a zatim u Devici, što će pozitivno uticati na stanje u vašim emotivnim vezama I brakovima. Uglavnom ćete uspevati da se uskladite, jer ćete razmišljati I funkcionisati na vrlo sličan način. Naravno – pošto uvek mora da postoji neko “ali” – drugi deo meseca donosi mogućnosti za probleme, ali samo ako na bilo koji način budete neiskreni jedno prema drugom. Prvo Mars, a zatim I Venera doći će u opoziciju sa Neptunom iz znaka Riba – tajne se mogu otkriti, skrivene stvari mogu izaći na svetlost dana, što može doneti neugodne situacije sa voljenom osobom. Ako želite da ovo sprečite, postoji jednostavan način – budite iskreni jedno prema drugom. Energiju ovih dana možete preokrenuti I na taj način što ćete probuditi romantiku I senzualnost u vašoj vezi. Slobodnim Ovnovima septembar je mesec za prave ljubavi. Vaš društveni život je vrlo aktivan I ispunjen mnogobrojnim prilikama za nova poznanstva. Već u prvom delu meseca jedna osoba će se izdvojiti I zaokupiti svu vašu pažnju. Odnos će biti snažan od samog početka I doneće vam ono za čime čeznete – stabilnost I trajnost.

Posao

Polje poslovne svakodnevice, usmerenost na odgovornost I obaveze, kontakti sa postojećim I traženje novih poslovnih saradnika zaokupiće pažnju Ovnova tokom septembra meseca. Mnogi od vas pokrenuće tokom ovog perioda projekte koji su bili u zastoju, ali I ostvariti značajne dogovore koji će vam otvoriti vrata ka uspehu I poboljšanju poslovnih pozicija. U drugom delu meseca budite nešto oprezniji što se konkurencije tiče, čak I one u najbližem poslovnom okruženju. Ne verujte baš svakome na reč I dobro proverite sa kim ulazite u poslovne dogovore, kao I na koga se oslanjate. Što se finansija tiče, one će u prvom delu meseca biti više nego dobre, dok u drugom delu septembra morate biti štedljiviji.

Zdravlje

Naglašeno polje zdravlja I životnih navika donosi Ovnovima mogućnost da naprave velike zaokrete, “uvedu se u red” I možda čak I odreknu nekih štetnih navika. Više ćete obraćati pažnju na ishranu, možda čak otići kod nutricioniste, ali ćete se truditi I da poradite na svojoj kondiciji.

Bik

Ljubav

Usmerenost na odnose u porodici, na popravljanje odnosa sa emotivnim partnerom I stvaranje pravog balansa u vašim emotivnim relacijama biće nešto što će zaokupiti vašu pažnju tokom prvog dela septembra. Umećete da pronađete prave reči, da stvorite sklad I zajedništvo, čak I da rešite neke probleme koji su do sada izgledali prilično komplikovano. U drugom delu septembra želećete da više budete van kuće, da se provedete I zabavite, I dokle god u to budete uključivali I osobu koju volite, neće biti nikakvih stresnih situacija po vas. Međutim, lako se može dogoditi da vam je teško da uklopite svoje slobodne trenutke I partner se može osećati kao da ga iz nekih situacija isključujete. Manje zajednički provedenog vremena može dovesti do toga da u jednom trenutku počnete da sumnjate jedno u drugo. Zato se potrudite da sitnice ne naprave problem u vašem odnosu. Usamljeni pripadnici ovog znaka, naročito oni koji pokušavaju da obnove emotivni odnos iz prošlosti – imaju priliku za tako nešto otprilike do polovine septembra. Od 20-og septembra I mladog Meseca u vašem polju ljubavi, pred vama će se otvoriti nove ljubavne mogućnosti. Osoba koju ste upoznali lako može postati ozbiljna emotivna priča.

Posao

Septembar će vezano za poslovni segment uglavnom proteći u jednom mirnom,ustaljenom ritmu, bar njegova prva polovina. Bikovi mogu učvrstiti svoje pozicije, napraviti neke okvirne dogovore za nove saradnje, ali one će praktično zaživeti tek tokom oktobra. Čak I saradnje sa inostranstvom, od kojih očekujete mnogo, neće se pokrenuti onom brzinom koju želite. Iako će vas povremeno hvatati nestrpljivost, nemojte žuriti, jer biste u žurbi mogli napraviti neke pogrešne poteze. Što se finansija tiče, pojačaćete naplatu, naročito zaostalih potraživanja, tokom prvog dela meseca. U drugom delu septembra budite nešto oprezniji što se novih ulaganja tiče.

Zdravlje

Uglavnom ćete se osećati dobro, mada biste u drugom delu septembra mogli da obratite više pažnje na ishranu, odmor, životne navike, rekreaciju. Malim promenama u načinu funkcionisanja možete mnogo učiniti za sebe.

Blizanci

Ljubav

Potreba da sa emotivnim ili bračnim partnerom komunicirate na pravi način biće naglašena sve do polovine septembra. U tom periodu biste trebali da budete malo oprezniji, jer je moguće da nećete hteti da čujete drugu stranu na pravi način, I bićete skloni da svoje mišljenje I stavove stavite na prvo mesto, ne razumevajući da voljena osoba možda ima drugačije gledište. Sve ovo može dovesti do nesporazuma, do povišenih tonova I rasprave. U ovom periodu ono što možete uraditi jeste – ne brzajte sa nekim zaključcima, pustite da I voljena osoba kaže šta ima I razmislite da li je možda ipak u pravu. Što se tiče ostatka meseca, mogli biste da ga iskoristite na zajednička druženja, da unesete jednu mirniju I vedriju notu u odnos I da se potrudite da imate više vremena samo za vas dvoje, u toplini doma. Usamljeni pripadnici ovog znaka biće vrlo aktivni, često okruženi zanimljivim pripadnicima suprotnog pola. Komunikacija vam je sada najjače oružje, pa ćete lako uspeti da osobu koja vam se dopada osvojite visprenošću, duhovitošću. Teme će smenjivati jedna drugu I vi ćete sa zadovoljstvom primetiti kako drugu stranu već počinjete da “vrtite oko malog prsta”. Samopouzdanje će vam biti na vrhuncu I jedina bojazan u ovom mesecu jeste da možda nećete imati baš preteranu želju da se skrasite….suviše će vam biti interesantno što se mnogi “lome” oko vas….

Posao

Period retrogradnosti vašeg vladara Merkura koji će trajati do kraja prve nedelje septembra, kao I njegov povratak u znak Lava I vaše polje komunikacije, dogovora, aktivnosti – iskoristite na taj način što ćete proveriti sve ono što se vezuje za papire, ugovore, planove za nove saradnje ili projekte. Očekujte od kraja prve dekade meseca povećan broj aktivnosti, mnogo obraćanje pažnje na detalje, kontakte sa ljudima koji vas teraju na akciju. Sve će se možda dešavati brže od onoga što ste očekivali, pa bi bilo dobro da ne dozvolite da vas ova brzina ponese I možda doprinese nekim pogrešnim potezima. Finansije su vam jako dobro postavljene tokom prvog dela septembra, a u drugom morate biti nešto obazriviji, jer postoji mogućnost za neisplativa ulaganja I gubitke.

Zdravlje

Energetski ćete se osećati jače nego inače, I ovo je dobar period da se pokrenete, da krenete da se bavite rekreacijom I fizičkom aktivnošću. Nešto naglašenije mogućnosti za povrede, ali I problemi u saobraćaju – stoje vam u prvoj polovini meseca.

Rak

Ljubav

Rakovi u bračnim zajednicama – Jupiter u vašem polju doma dolazi u opoziciju sa Uranom, što bi za vas trebalo da bude upozorenje da u septembru morate više obratiti pažnju na kvalitet odnosa sa supružnikom. Ukoliko je u prethodnom periodu postojalo trzavica koje nisu rešavane, septembar bi mogao da samo donese produbljivanje sukoba, pa čak I odluku o razvodu. Zato je neophodno da se potrudite da sa partnerom razrešite problematiku koja vas muči, da biste mogli da stabilizujete svoj odnos. Za one u emotivnim vezama – I za vas će komunikacija predstavljati osnovni ključ za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Do nekog blagog zasićenja u vašem odnosu jeste došlo, ali to nećete popraviti time što ćete se truditi da manje provodite vremena zajedno I posvećivati se prijateljima I društvenom životu. Umesto toga – pokušajte da obnovite bliskost, idite na neki vikend van grada, budite aktivniji, zajednički se družite sa prijateljima, nađite neku aktivnost koja je oboma zanimljiva. Drugi deo meseca čak može doneti obostrana sumnjičenja u vernost, pa gledajte da ovo rešite na vreme. Usamljeni Rakovi će uporno pokušavati da pokrenu jednu priču, trudićete se oko osobe koja vas jako privlači, ali često ćete sa druge strane nailaziti na neke blokade, ćutanje ili povlačenje. Iskreno, nisam sigurna da u svojim namerama sada možete uspeti, I lako je moguće da ćete morati da čekate oktobar za ljubav.

Posao

Prvih desetak dana septembra ili ćete prespavati, ili se pak vrteti u jednim te istim poslovnim obavezama. Ono što budete pokušavali da pokrenete, teško će funkcionisati. Druga dekada je interesantna za vas, jer se možete upustiti u neke vrlo isplative dogovore I pronaći saradnike sa kojima ćete se razumeti “na prvu loptu”. U suštini, ovo je I najisplativiji deo meseca za vas, u kom možete zaista zaraditi solidno, jer već ulaskom u treću dekadu septembra, ulazite u vreme kada ćete morati da budete dosta oprezni. Veliki planovi su u redu, ali treba proveriti da li im trenutno stanje tržišta pogoduje, ili ćete morati da čekate neki drugi period za njih. Čini mi se da će se dosta toga preneti u oktobar.

Zdravlje

Saturn u vašem polju zdravlja naučio vas je u proteklom periodu da budete odgovorniji prema sebi I da rešite hronične probleme koji su vas mučili. Ovaj septembar možete iskoristiti da dodatno popravite stanje svog organizma, najpre kroz pravilnu ishranu, a zatim I kroz rekreaciju.

Lav

Ljubav

Tranzitna Venera u vašem znaku I polju ličnosti će sve do polovine meseca praviti neke divne aspekte sa Jupiterom, Saturnom I Uranom I davaće zauzetim Lavovima odlične mogućnosti da na jedan fin, ljubak, topao I strastan, a u isto vreme nežan način “vode” svoj odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Nesuglasice će se lako rešavati I u ovom periodu možete dosta stabilizovati I ojačati odnos. U drugom delu septembra imamo već nešto drugačiju sliku – planete u znaku Device više vas usmeravaju na neke svakodnevne, praktične stvari I odnose onaj žar I ushićenost iz vašeg života. Partner I vi ćete pokušavati da se uskladite, ali će to ići dosta teško I neki put će sitnica biti dovoljna da unese pometnju u vezu. Kod onih u dužim emotivnim vezama biće teško usaglasiti se oko planova I dogovora, dok će kod onih u brakovima verovatno predstavljati problem sve ono što je vezano za decu, članove domaćinstva I porodice I materijalnu sferu. Pokušajte da u ovom periodu više izlazite jedno drugom u susret I “gradite” dogovor. Usamljeni pripadnici ovog znaka zaista će uživati, makar u prvom delu meseca. Neuobičajeno ste harizmatični I privlačite poglede suprotnog pola, a planete vam daju mogućnosti za vrlo uzbudljiva dešavanja. Trigon Venere I Urana može u vaš život doneti dašak neočekivanog, iznenadnog, strasnog. No, samo će neki od vas ovaj odnos uspeti da stabilizuju I ostvare na “duže staze”. Ostali će se samo dobro provesti….

Posao

U prvom delu septembra planete će biti više na vašoj strani, pa ćete bez mnogo uloženog truda dolaziti do dobrih poslova, rezultata I svakako ćete biti zapaženi I uvek u prvom planu. U ovom periodu I finansijski segment će funkcionisati uglavnom bez ikakvih problema, a često će se okolnosti namestiti baš onako kako vam odgovara da biste I novčano prošli baš kako treba. Drugi deo meseca je već nešto drugačiji – mnogo više ćete raditi, od vas će se zahtevati da budete detaljniji, da poštujete rokove, koji će biti neuobičajeno kratki, a na sve to – ni novčanom situacijom nećete moći da se pohvalite. U prevodu – radićete mnogo, a novca će biti nedovoljno za sav trud koji ulažete.

Zdravlje

Pred drugima ćete pokazivati energičnost I dobro raspoloženje, ali vrlo često ćete se osećati iscrpljeno I kao da ste na kraju svojih snaga. Pokušajte da svoj dnevni raspored raščistite od obaveza, da ostavite dovoljno prostora za odmor I opuštanje. Povedite računa I o ishrani.

Devica

Ljubav

Od momenta direktnog kretanja vašeg vladara Merkura 5-og septembra, situacija u vašim emotivnim vezama I brakovima počeće polako da se popravlja. Polovinom meseca Venera dolazi u divan aspekt sa vladarom polja partnerstava, Jupiterom I za one u dužim vezama ovo bi moglo označiti momenat ozbiljnih odluka, veridbi, ulaska u bračne zajednice. Drugi deo meseca je za zauzete Device dosta promenljiv. Venera I Mars će tranzitirati kroz vaše polje ličnosti, ali će praviti opoziciju sa Neptunom, što bi moglo dovesti do zbunjujućih situacija u vašim bitnim emotivnim relacijama. Vi I partner nećete biti jasni jedno drugom, počećete sa obostranim sumnjama I preispitivanjima vašeg odnosa, što će naročito biti izraženo oko punog Meseca, početkom druge dekade septembra. Potrudite se da u tim danima malim znacima pažnje I ulepšavanjem svakodnevice pomognete jedno drugom da pregurate naporan period. Usamljeni pripadnici ovog znaka do polovine septembra mogu se ozbiljno zainteresovati za jednu osobu I uploviti sa njom u priču koja ima šansu da potraje. Ako propustite ovu veliku priliku, ne brinite, nećete ostati bez emotivnih šansi. Ulazak Venere u vaše polje ličnosti doneće vam lepotu, harizmatičnost i pažnju suprotnog pola. No, u ovom periodu biste već trebali da budete oprezniji, jer se možete jako i romantično zaljubiti, a kasnije prilično razočarati u ovu osobu.

Posao

U prvoj nedelji septembra Mars, planeta akcije I energije ulazi u vaš znak, dok Merkur, vaš vladar kreće direktnim hodom. Izgleda da ćete zauzeti nizak start maltene od samog početka meseca I spremiti se da napravite neke velike promene. Najbolje ćete poslovno, ali I finansijski, proći u drugoj dekadi septembra, koja vam je otvorena za početke novih saradničkih odnosa, ali I za prilično solidnu naplatu, koja može ići I preko inostranstva. U drugom delu septembra I Venera ulazi u vaš znak, donoseći vam da više obraćate pažnju na finansijski deo svakog dogovora. U ovom periodu ćete napornije raditi, često se suočavati sa problemima u komunikaciji sa saradnicima I kolegama, ali napredovati ka svom cilju, polako ali sigurno.

Zdravlje

Mars u vašem znaku daje vam dovoljno energije da napravite ozbiljne promene u svom funkcionisanju I životnim navikama. Iskoristite ovaj period – krećite se više, ozbiljnije se posvetite rekreaciji. Stariji pripadnici znaka će u drugom delu meseca imati nešto više tegoba sa stomačnim delom.

Vaga

Ljubav

Septembar mesec će doneti Vagama izuzetno lepe emotivne trenutke sa voljenom osobom Ili bračnim partnerom. Vaša vladarka je u divnim aspektima I na vaš znak, a I sa Jupiterom, Saturnom I Uranom I donosi vam sreću, zadovoljstvo I stabilnost. Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu odlučiti da uđu u bračne vode ili objaviti veridbu. Oni koji su u bračnim zajednicama u periodu oko polovine meseca mogu se odlučiti za neko kraće putovanje ili biti aktivniji u društvenom životu. Drugi deo meseca će biti dosta mirniji, jer su vam planete uglavnom “iza leđa” I u tim danima ćete više biti spremni da zajedno sa partnerom uživate u nekim intimnim momentima, daleko od svih. Doduše, neki od vas će biti malo “nevaljali” I ovaj period iskoristiti I za neke druge stvari – na primer – za pokretanje nekog tajnog odnosa ili flerta koji može otpočeti pred kraj druge dekade septembra. Usamljeni pripadnici ovog znaka tokom druge dekade meseca će imati burna dešavanja na emotivnom planu. Na mestima zabave, izlascima, nekim društvenim okupljanjima ili pak preko prijatelja – upoznaćete više osoba koje će privući vašu pažnju. Neke od njih vam nude mogućnosti za ozbiljniju priču, druge – avanturu I dobru zabavu, bez obaveza. Na vama je da odlučite šta vam u ovom periodu najviše odgovara.

Posao

Septembar nudi Vagama odlične poslovne prilike. Neke od njih ste zaslužili svojim trudom I posvećenošću, druge će vam jednostavno “pasti sa neba”, naročito u prvom delu meseca. Dosta šansi će se vezivati za inostranstvo, a neki od vas u ovom mesecu mogu odlučiti I da na duže vreme odu put istog. Mars će veći deo ovog meseca biti u vašem dvanaestom polju, najavljujući promene na poslovnom planu koje će otpočeti od oktobra – bićete vrlo aktivni u tajnim dogovorima, planovima, ćutaćete I raditi….a vaši rezultati će već od narednog meseca izaći na svetlost dana. Neki od vas su na pragu velikih poslovnih promena I zaokreta u poslovanju, što će naročito biti evidentno od punog Meseca početkom druge dekade. U poslednjoj dekadi septembra budite više proračunati, I manje se upuštajte u novčane rizike.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali ćete u drugom delu septembra početi da obraćate više pažnje na to kako se hranite, kakva vam je dnevna rutina I životne navike. Pokušaćete da se odreknete nekih stvari I ponašanja koja vam ne prijaju.

Škorpija

Ljubav

Iako ćete biti dosta usmereni na svoje lične, naročito poslovne obaveze, ipak ćete uspevati da pronađete dovoljno vremena za voljenu osobu ili bračnog partnera. Doduše, partner će biti taj koji će vas pokretati, izvlačiti iz kuće, sa njim ćete često biti u izlascima ili na nekim društvenim dešavanjima. Prva polovina meseca će biti za vaš ukus previše dinamična, ali ćete držati korak sa voljenom osobom. Druga dekada meseca vam donosi posebno lepe trenutke, a zbog sekstila Venere (vladarka partnerskih odnosa) sa Jupiterom, mnogi od vas će u tom periodu ostvariti neke ljubavne želje ili dobiti bračnu ponudu. Kada Venera pređe u znak Device – I vi I voljena osoba ćete se više usmeriti na neke sitnice koje život znače I truditi se da ulepšate jedno drugom život malim znacima pažnje I prisustvom na dnevnoj bazi. One Škorpije čiji je odnos sa partnerom poljuljan I na nestabilnim osnovama, mogu poželeti tokom druge dekade meseca da ostvare tajnu priču, najverovatnije sa osobom koja je takođe zauzeta. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće veliku pažnju od strane suprotnog pola. Neke osobe će želeti da se vrate u vaš život, druge će vam nuditi avanturu, a treće će zaista želeti da vas osvoje, ulagati veliki trud u to, obasipati vas komplimentima I velikim gestovima. Mesta za “pronalaženje” srodne duše će biti poslovni segment, izlasci I društvena okupljanja, a neki od vas se mogu zagledati I u stranca.

Posao

Septembar je za Škorpije značajan poslovni mesec, jedan svojevrstan uvod u period od godinu dana koji će otpočeti od oktobra I ulaska Jupitera u vaše polje ličnosti. Vaše polje karijere je u prvoj polovini meseca jako naglašeno tranzitom Venere, što će doneti da će poslovni saradnici tražiti vas, dobićete neke vrlo zanimljive nove ponude, I to naročito u periodu druge dekade septembra. Vaš vladar se većim delom meseca nalazi u znaku Device, I povoljnom aspektu na vaše polje ličnosti, što će doneti veliku usmerenost na obaveze, spremnost da “junački” prionete na posao, ali će vam doneti I nove mogućnosti preko kolega, ali I onih koji su spremni da vas podrže. Što se finansija tiče, uglavnom ćete biti zadovoljni količinom novca koja će se slivati u vaš džep, samo u trećoj dekadi septembra budite nešto oprezniji sa ulaganjima I potrudite se da regulišete dugovanja koja već duže vreme vučete.

Zdravlje

Velike promene u dnevnoj rutini – bićete jako usmereni na sve što je vezano za dobrobit I funkcionisanje vašeg organizma. Počećete da menjate svoje životne navike, I truditi se da svoje zdravlje stavite na prvo mesto.

Strelac

Ljubav

Emotivni ili bračni partner I vi kao da ste na potpuno različitim talasnim dužinama tokom septembra meseca. Možda ćete najbolje I funkcionisati ako svako bude gledao svoja posla, a zajednički trenuci budu više usmereni na praktičnost I neke manje dogovore, nego na neko iskazivanje ljubavi I romantike. Baš ta romantika će vas izgleda zaobilaziti u širokom luku – vama su trenutno mnogo preče stvari na pameti, a iskreno – ni voljena osoba neće biti baš u nekom naročitom raspoloženju za iskazivanje ljubavi. Do kraja druge dekade još ćete I uspevati nekako da funkcionišete, malo trudom voljene osobe, a neuporedivo više – vašom spremnošću da između vas dvoje bude koliko toliko harmonije I balansa. Ulaskom u treću dekadu ulazite u jedno dosta nepovoljno vreme za partnerske odnose I u tom periodu su izvesne nesuglasice I naglašeni nesklad. Pošto Jupiter ulazi u opoziciju sa Uranom iz znaka Ovna, trebali biste da se čuvate impulsivnosti I ishitrenih odluka, koje mogu prodrmati temelje vašeg odnosa. Usamljeni pripadnici ovog znaka, hteli ne hteli, privlačiće ljubav u svoj život. Svega će tu biti – I vraćanja bivših partnera, I jakih seksualnih avantura, ali I mogućnosti da preko poslovnog segmenta upoznate nekog ko bi zaista mogao da postane ozbiljna “stavka” u vašem budućem ljubavnom životu. I slobodnima I zauzetima stoji jaka mogućnost formiranja tajnog odnosa tokom druge dekade meseca.

Posao

Neke poslovne šanse će vam se otvoriti same od sebe u prvom delu meseca, naročito one koje se vezuju za inostranstvo, I trebali biste da ih zgrabite obema rukama. Neki od vas će čak imati ponude sa više strana, a pojedini Strelčevi se mogu nadati I napredovanju I poboljšanju poslovnih pozicija. Pošto će vaše polje karijere biti jako naglašeno tokom celog ovog perioda, možete mnogo unaprediti svoje poslovanje. Ipak, iako ćete jednim delom biti pod okriljem srećnih okolnosti, to ne znači da nećete morati da se žestoko posvetite poslovnim obavezama. Povremeno možete imati nesuglasica, naročito sa autoritetima I šefovima, pogotovo ako oni budu osporavali ili omalovažavali vaš trud, preterano vas kritikovali. Što se finansijskog segmenta tiče, neuporedivo bolje okolnosti vam stoje tokom celog septembra.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će uglavnom biti dosta stabilna, ali ćete vi osetiti da je vreme da počnete da menjate nešto kod sebe. Ovo će posebno biti izraženo u trećoj dekadi meseca, kada će mnogi od vas usvojiti nove životne navike I okrenuti se zdravijem životu.

Jarac

Ljubav

Posle dužeg perioda nepovoljnih okolnosti, lošeg I nestabilnog odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, Jarčevi su jednim delom uspeli da srede svoje ljubavne situacije tokom avgusta, a sada u septembru samo dodatno “udaraju pečat”. Vaš vladar ide direktnim hodom I u odličnim je aspektima sa Venerom, planetom ljubavi I životnih zadovoljstava, pa će I vaše bitne relacije ovog meseca ploviti dosta mirnim morem. Harmonija se na velika vrata vraća, vas dvoje ćete provoditi neuporedivo više vremena zajedno, a neće vas mimoilaziti I neki izlasci I društvena dešavanja, u kojima ćete oboje uživati. I jedno I drugo ćete biti spremni da se prilagođavate, da nalazite kompromisna rešenja, čak I u trenucima kada odnos naleti na neku nezgodnu situaciju ili se pokrenu pitanja koja morate da rešavate. Iskoristite ovaj period I povežite se sa voljenom osobom, jer će vam to biti mnogo lakše nego inače. Usamljeni pripadnici ovog znaka shvatiće da odjednom više osoba “trza” na njih. U jednom periodu, naročito tokom druge dekade, bićete I sami iznenađeni količinom udvarača koja će biti oko vas. Vi ste po prirodi oprezni I pažljivi kada su emocije u pitanju, I nećete baš tako lako pokloniti svoje srce bilo kome. Pratićete dešavanja, bićete u kontaktu sa onima koji vas interesuju, ali ćete se otvarati polako, spremni da se u svakom momentu povučete, ukoliko vam se nešto ne dopadne ili ako osetite da “to nije to”. Koliko god bežali od ljubavi, ona će vas ipak sustići. Pustite se I uživajte, I ne razmišljajte o budućnosti.

Posao

Jupiter u vašem polju karijere konačno počinje da radi svoj posao kako treba I Jarčevi će osetiti zaista značajne pomake u ovom segmentu. Vi ste dobro organizovani, spremni na posvećenost I trud, kao I do sada, I sve će to do kraja druge dekade itekako biti nagrađeno. Neke od vas očekuju promene na radnom mestu, unapređenja ili veće finansijske nagrade. I polje inostranstva vam je dosta naglašeno tokom septembra, tu vas očekuju dogovori koji će isprva ići polako, a onda će početi da se značajnije realizuju I donose vam dobitke. Što se novčane situacije tiče, ona će biti neuobičajeno dobra. Više puta tokom meseca vas čekaju neočekivani, veći prilivi. Ni redovnim primanjima nećete moći da se požalite.

Zdravlje

Imate više energije nego inače I uglavnom će zdravstveni segment funkcionisati dosta dobro. Neku blagu iscrpljenost I pad imuniteta očekujte tokom druge dekade, ali I to samo ukoliko se ne budete potrudili da se više odmarate I relaksirate u tim danima.

Vodolija

Ljubav

Septembar mesec će obeležiti vrlo promenljiv odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Dok ćete sa jedne strane imati neke fenomenalne momente, s druge – često ćete dolaziti do trenutaka kada oboje “vučete na svoju stranu” I kada zbog sitnica pravite problem u odnosu. Pravila neće biti – jedan dan jedno, drugi dan drugo – I to će vas pratiti tokom celog perioda. Ono što je bitno jeste da neki nepovoljni momenti neće posebno uticati na kvalitet I trajnost vašeg odnosa, niti će on na bilo koji način biti ugrožen, samo trenutno destabilizovan. Druga dekada meseca će biti još I najlakša za izgurati, jer će tada Venera iz polja partnerskih odnosa praviti trigone na oba vaša vladara, Saturna I Urana, pa će ljubavnih momenata biti više, kao I nekog pozitivnog I podsticajnog raspoloženja. Partner će tada češće pokazivati koliko ste mu zaista važni I truditi se da vas nekim lepim sitnicama I gestovima odobrovolji. Usamljeni pripadnici ovog znaka I ovog su meseca prilično podstaknuti tranzitima planeta, pa nekih jakih dešavanja na emotivnom planu mora biti. Oba vaša vladara će biti u kontaktu sa Venerom, a vladar polja ljubavi Merkur u aspektima sa Marsom. Ono što je najizvesnije jeste da će se probuditi vaša želja ka avanturi I nekim jakim erotskim kontaktima. No, pojedine Vodolije će moći da ostvare I ozbiljniju emotivnu priču, I to naročito tokom druge dekade meseca.

Posao

Vodolijama je I septembar izuzetno jak poslovni mesec, I u suštini on je uvod za ulazak Jupitera u vaše polje karijere u oktobru. Venera u polju poslovnih partnerstava govori da su vrlo izgledni novi poslovni projekti, koji mogu biti jako povezani sa inostranstvom. Do kraja prve dekade meseca sve može ići na preskoke, I nešto sporije od onog što ste očekivali, ali zato od ulaska u drugu dekadu septembra očekujte brzinu I intenzivnija dešavanja. Dogovori koji su bili “na čekanju” će se pokrenuti, a mnogi od vas će baš u tom periodu zakoračiti u potpuno nove poslovne vode I pokrenuti tok života u potpuno drugačijem smeru. Što se zarada tiče, one će uglavnom biti solidne, ali morate više pažnje obratiti na ono što dugujete, na svoje obaveze, troškove I investicije – sve tokom treće dekade meseca.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će, generalno gledano, biti solidna, ali će tokom septembra biti više energetskih padova, koji mogu uticati na vaš imunitet. Više pažnje obratite na ishranu I životne navike od početka treće dekade septembra.

Ribe

Ljubav

Merkur, kao vladar partnerskih odnosa, kreće direktno početkom septembra, a u istom periodu I Mars ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih I bračnih partnerstava. Neke situacije sa voljenom osobom će krenuti intenzivnije da se odigravaju, problemi će dolaziti na dnevni red, I vas dvoje ćete morati da ih rešavate na dnevnoj bazi. Vi lično ćete težiti harmoniji I skladu, truditi se da se postavite maksimalno korektno, ali da u isto vreme pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. U drugom delu meseca se potrudite da budete otvoreni I iskreni, jer će postojati momenti kada nerazumevanje I neke nejasne situacije mogu uneti pometnju u vaš odnos. Moguće je I da će partner budno motriti na vas, pokušavajući da otkrije da li nešto “muljate” I da li eventualno flertujete sa nekim drugim. Pun Mesec u vašem znaku I polju ličnosti početkom treće dekade može izneti na svetlost dana nešto što ste oboje skrivali, pa bi bilo dobro da se takvih situacija čuvate. Usamljeni pripadnici ovog znaka I njihov vladar Jupiter, biće “pomilovani” sekstilom od strane Venere I to iz polja poslovnih okolnosti I svakodnevice. Druga dekada meseca je vrlo značajna za vas jer vam može doneti jaku emotivnu priču. No, aspekti za vas su ovog meseca takvi da možete radije da se okrenete nekim neobaveznim I prolaznim kontaktima, ili da pak potencirate na nekoj prošlosti koja je još uvek prisutna u vašim životima.

Posao

U septembru je za vas naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza, odgovornosti I kolega, ali I polje poslovnih partnerstava. Ribe će shvatiti da im je jako potrebna podrška drugih ljudi I težiće ka tome da u svojoj okolini naprave harmonične odnose, ali I da se povežu sa ljudima sa kojima mogu ostvariti značajne saradnje I poslove. Nekima od vas tokom druge dekade meseca stoje unapređenja, promene pozicije ili jake nagrade koje ćete dobiti za dosadašnji trud. Sa autoritetima I šefovima ćete u drugoj polovini meseca imati promenljive odnose, ali ćete pokušavati da se uskladite koliko god je to u vašoj moći. Ovaj mesec računajte kao pripremu za velike promene koje od vas nastupaju u oktobru mesecu, kada vaš vladar Jupiter prelazi u znak Škorpije I vaše polje inostranstva, državnih I javnih institucija, obrazovanja, putovanja. Idete polako ka svom uspehu koji svakako čeka na vas.

Zdravlje

Venera u vašem polju zdravlja donosiće vam bolje raspoloženje, ali vas I štititi sve do kraja druge dekade septembra. Ovo je period kada možete mnogo uraditi za svoje zdravlje, promeniti neke životne navike, ali I odraditi neke manje intervencije koje će učiniti da se osećate I izgledate bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: