Godišnji horoskop za 2017. godinu - Vodolija

Pročitajte šta čeka Vodoliju u 2017. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

15:16

Godišnji horoskop za 2017. godinu - Vodolija

Ljubav

Drage Vodolije, Mesec I Venera su na ulasku u 2017. u vašem znaku I polju ličnosti, pa budite sigurni da će vam ova godina biti obojena ljubavlju – da, onim vatrenim I ludim emocijama koje vi tako lepo “nosite, ali I onim drugim – koje žele I “teraju” vas da se smirite I uozbiljite, da zasnujete porodicu I da postanete roditelji. Jupiter je u vašem sudbinskom polju I svojim uticajem “miluje” vaš znak, pa budite sigurni – dolazi vam baš ono što treba, onda kada treba. Ova godina je spremila paket ljubavi za vas I on će vam biti isporučen direkt na adresu, u ruke. No, hajmo redom – kada su vaše porodične I bračne relacije u pitanju, tu zbora nema – ako ste do sada I vrdali u nekim odgovornostima prema bračnom partneru, sada ćete to prestati da radite. Uozbiljićete se maksimalno, I konačno će vam doći u glavu da ono što imate trebate da cenite I poštujete. Ne samo to, neke dobre vesti idu što se prinova tiče, pa nemojte da se iznenadite ukoliko vam ova godina donese I jedan “kmečeći” paketić. Sve u svemu – da li može bolje od ovoga? Pa naravno da može, zato se potrudite da vam bude još lepše nego što je ovaj opis. U dužim emotivnim vezama, vi biste još uvek više slobode, a partner smatra da vam je vreme da se konačno skrasite I “bacite sidro”. Već tamo negde za vreme prolećnih meseci počeće da vam “sviće”, neke kockice će početi da se slažu na svoje mesto I ako vas posluži sreća junačka – eto vas u zajednici ili braku do jeseni ove godine. Ono što može biti kamen spoticanja u vašim vezama je otvorenost I iskrenost, pa vam iz tog razloga toplo savetujem da partneru “ne ćutite” već da mu kažete ako vam nešto smeta – na taj način ćete izbeći eventualne probleme. Ostali su nam još slobodni, kod kojih će biti dvojaka situacija – ili ćete leteti s cveta na cvet I uživati u svim ljubavnim I životnim zadovoljstvima, onako nesputano I slobodno…..ili ćete pak dati svoje srce na dlanu prijateljici ili prijatelju. Pa ko vas može bolje shvatiti I više voleti od osobe koja vas zna u dušu I koja je sa vama prošla I dobro I zlo?

Posao

Udružene snage Saturna, Urana I Jupitera tvrde – za Vodolije ove godine nema prepreka, nema blokadi, nema “praznog hoda” – pred vama je period koji se dešava jednom u ko zna koliko godina….Zato, dragi moji – ove 2017. za vas nema stajanja, nema lenstvovanja, nema lako ćemo I odradićemo to sutra….radi se odmah I sada I svaka šansa se shvata veoma ozbiljno! Sve ono kroz šta ste prošli u nekom dužem prethodnom periodu sada ćete I naplatiti….i to koliko! Ja ne tvrdim da će vaš put uvek biti lak, ali potpisujem da će biti plodonosan, zato – u napad! Vi ćete se u potpunosti promeniti, ne samo fizički – psihički, duhovno ćete ojačati, postati osoba puna samopouzdanja I neverovatne snage. Kao potpuno nova osoba, koja je u isto vreme sposobna za najistrajnije napore, ali I za kreativna dostignuća I rešenja, u potpunosti ćete osvojiti tržište u poslu koji obavljate. Nekima od vas tokom 2017. slede I velika priznanja, bilo da su ona u novčanoj formi ili pak kao unapređenje. Takođe, moguće su promene radnog mesta, koje će samo ići na vašu ruku, a ništa me ne bi iznenadilo da se neki od vas nađu I u inostranstvu. Ono gde ćete imati manjih problema je rad kao deo tima, jer nećete uvek moći da podnesete da dobijate isto I budete tretirani kao osobe koje daju neuporedivo manje poslovnih rezultata od vas. Jupiter u oktobru ulazi u vaše polje karijere I uspeha….samo napred I ne odustajte ni u jednom momentu!

Zdravlje

Nije ova godina loša po vas kada je zdravstveni segment u pitanju, ali definitivno je došlo vreme da neke stvari menjate. Prvenstveno odnos prema sebi – više kretanja, manje nezdrave hrane, I obavezan odmor od svakodnevnih napora. Imaćete problema sa imunitetom, sa prehladama I virusnim I bakteriološkim infekcijama, a starija populacija se može suočiti sa tegobama sa pritiskom, venama, kičmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: