Godišnji horoskop za 2017. godinu - Lav

Pročitajte šta čeka Lava u 2017. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

15:09

Godišnji horoskop za 2017. godinu - Lav

Ljubav

Saturn u vašem polju ljubavi nastavlja svoje kretanje mic po mic I tokom 2017. godine. Da ste u prethodnoj dobro prošli s njim, pa baš I niste, ali ako je za utehu – njegovo dejstvo je sada jednim delom izbalansirano od strane Jupitera, pa će se ljubavne drame I zavrzlame ipak odvijati kudikamo lakše po vas. I dalje važi ona situacija – vreme je da odrastete po pitanjima emocija, da prihvatite obaveze I odgovornost koju ona donosi i da izgradite relacije koje će trajati. U dužim emotivnim vezama, I pored teškoća koje će nekako neminovno dolaziti pod uticajem Saturna, ono što će vas dvoje I na dalje držati zajedno je komunikacija. Ali ovaj put, zrela, ozbiljna, otvorena – jer oboje ćete želeti da na svaki mogući način ispravite nesavršenosti, uklopite se I doprinesete vezi u kojoj ste. To ne znači da u vašem odnosu povremeno neće biti graničnih situacija – tada ćete zajedničkim snagama uneti neophodne promene koje će osvežiti I obnoviti kontakt. Ako smatrate da ste kao par spremni na neki ozbiljniji korak, tu vam je podrška Jupitera koji od jeseni ove godine ulazi u vaše polje doma. Vreme je da pređete na viši nivo! U bračnim zajednicama situacija već neće biti toliko ružičasta. Treba poraditi na dve stvari – prvo I osnovno je ljubomora I različita iskušenja koja će se pojavljivati I vama I bračnom partneru. Poverenje se mora izgraditi, ali I očuvati da biste mogli da opstanete na dalje. Druga stvar koja će praviti problem je vaš seksualni život – ne smete dozvoliti da oboje postanete učmali, da zanemarite ovaj aspekt bračnog života, već se morate truditi da ga obogatite, da unesete neke promene I ponovo probudite iskru strasti. Slobodni Lavovi će dobiti svoju “dozu” karmičkih emotivnih dešavanja – ljubav iz prošlosti, osoba koja živi daleko od vas, razlika u godinama….oni najsrećniji doživeće konačni kontakt sa osobom koju slobodno mogu nazvati “svojom drugom polovinom, srodnom dušom”….čekajte proleće, jer stvari počinju da se dešavaju već tada!

Posao

Vrlo često ćete tokom ove godine imati osećaj da suviše sporo dolazite do rezultata I da se suočavate sa promenama u poslednjem trenutku, kada smatrate da vam je cilj bukvalno na dohvat ruke. Poslovne obaveze će vam oduzimati dosta vremena, pogotovo što povremeno odnos sa kolegama I nadređenima baš I neće biti na najvišem nivou. Ono što vam je najbolje postavljeno jeste polje komunikacije, dogovora, kratkih putovanja. Trudićete se da u kontaktu sa drugima budete maksimalno tolerantni, otvoreni, ali se nećete libiti da kažete svoje mišljenje I nećete ga ulepšavati. Ovakvo vaše ponašanje će vam vrlo često ići na ruku I doneti konkretne rezultate, ali budite uvereni da se nekim saradnicima neće dopasti način na koji komunicirate sa njima. Za vas, ovo je godina pokreta – stoji da će taj pokret povremeno biti usporen I tegoban, ali ćete itekako uspeti da strpljivošću, istrajnošću I velikim trudom ostvarite svoje ambicije koje su u ovom periodu izuzetno velike. Ljudi sa kojima budete dolazili u kontakt neće uvek biti lagani, moguće je da će presija na vas biti dosta velika, ali ćete kroz sve ovo proći očeličeni I mnogo jači nego ranije. Možda vam novac neće padati sa neba, ali predispozicije za solidnu materijalnu situaciju imate, dokle god se obazrivo I odgovorno ponašate. Ne zapostavljajte obaveze I račune.

Zdravlje

Vrlo često ćete biti skloni da zapostavite sebe, a da opravdanje tražite u mnogobrojnim poslovnim obavezama. Za vas u ovoj godini važi – zdravlje je na prvom mestu! Preventive je ono što vam je neophodno, dobar san, pravilna I zdrava ishrana I najviše od svega – kretanje, rekreacija. Stariji pripadnici znaka više pažnje neka obrate na krvne sudove, srce I kičmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: