Godišnji horoskop za 2015. godinu - Škorpija

Pročitajte šta čeka Škorpije u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

11:30

Default images

Posao: Pluton vam donosi na profesionalnom planu velike šanse. Otvaraju se jedna za drugim vrata mogućnosti. Sa Plutonom kao saveznikom samo treba hrabro gaziti napred. On daje mnogo, ali izaziva ( opravdano ) strah od propasti. Da, mi možemo samo pedalj pogrešiti i da nas on stavi u pakao, ali ako znamo šta nam poručuje, možemo od njega dobiti mnogo, posebno na materijalnom planu. Dakle, ovde se nudi mnogo u svakom pogledu. Finansije će pratiti svaki korak uspeha i završavanja projekata. Nema sumnje da ćete znati da osetite pravi moment, posebno vi rođeni prva dva dana prve dekade. Pojedini ovog znaka će doći na značajne poslovne pozicije. Unapređenje ili možda direktorsko mesto vas možda čeka. Bitno je da pazite na rokove, na dogovore, na sređivanje odnosa među saradnicima. Veći deo godine ćete naporno raditi da biste došli do cilja. Poslednja tri meseca ove godine je nagrada za vaš trud, strpljivost. Tada nećete imati loše aspekte od tranzitnog Jupitera, pa vas u 2016. uvodi olakšani za mnoge brige.

Ljubav: Za vas ovo može biti godina nadahnuća, usmeravanja jedra na neke pozitivnije strane, a kormilar je idealan, sam bog mora – Neptun. On sa prvom dekadom gradi lepe aspekte i donosi vam mogućnost ostvarenja nekih snova i to na početku ove godine. Mada Neptun zna i da zavara, savet je oprez sve do kraja jula meseca.

U želji da što pre uđete u neku vezu možete da pogubite konce stvarnosti i da uletite u ljubavnu priču koja će vas opteretiti već na pošetku godine (januar, februar). Ipak, ova godina za vas priprema prelepo iznenađenje, samo je potrebno vaše strpljenje. To iznenađenje je trenutak kada Venera krene iz znaka Device unazad, Jupiter uđe u isti znak i tako udruženi stvore čaroban trenutak ljubavi. Osoba koja vam po mnogo čemu odgovara ulazi u vaš život.

Kraj jula i avgust može biti ze neke taj čarobni trenutak, a za neke druge predstavnike ove dekade druga polovina oktobra. Čim Neptun upliće svoje prste ne možemo da prođemo bez neke tajne. Tajno volite, iz potaje gledate nekog, u tajnoj vezi se osećate uzvišeno… Bitno je da ćutite vašu tajnu. Za one iz druge i treće dekade trend promena se nastavlja kroz vašeg vladara Plutona koji je u sukobu sa Uranom. Srž svakog odnosa je na ispitu. Krahovi, obnavljanje - sve je to deo tog procesa. Za razliku od prve dekade, kod vas je dinamično i napeto. Planeta ljubavi će svojim dugim zadržavanjem u znaku Lava ugrožavati vašu dekadu, pa su moguće greške u ljubavi. Nemarnost može imati za posledicu prekid.

Ponos može da vam bude najveći naprijatelj u rešavanju problema. Vama će sam kraj 2015. doneti šanse za sređivanje odnosa, za promene koje već čekate da se dese ali se one dešavaju sporo i opterećujuće.

Zdravlje: Nerviranje i napetost mogu da budu veliki uzrok zdravstvenih problema. Srčani blesnici treba posebnu pažnju da obrate na svoje zdravlje od juna do oktobra. Pazite se povreda oka, stopala.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: