Godišnji horoskop za 2015. godinu - Lav

Pročitajte šta čeka Lavove u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

11:20

Default images

Posao: Imaćete podršku Jupitera i Urana u ovoj godini. Iskoristite to! Ništa vas neće ugrožavati, pa krenite u akciju. U zavisnosti šta vaša natalna karta govori, Jupiter bi ovde mogao imati benefično, srećno značenje ili bi pak krenuo u neke poslovne priče kroz njegovu negativnu stranu – preterivanje. Već na početku 2015. vam se otvaraju profesionalne šanse, ali na duže staze. Vama će manjkati strpljenje, pa to može da izazove problem u nekim situacijama ili odnosima sa kolegama i saradnicima. Pluton je takođe u aspektu sa vama, ali on može da vam donese da budete beskrupulozni u odnosima, pa pazite šta radite. Rezultati su evidentni na kraju proleća i početku leta. Pohvale neće izostati. Jupiter vam donosi prilike, jer grli trigonom ( sreća ) vaše natalno Sunce i time vam daje šanse sredinom godine. Račun u banci će biti zadovoljavajući tokom rane jeseni.

Ljubav: Saturnova uloga je da nas opomene da život gledamo iz njegovog ugla. Vama je već na početku godine on jak saveznik. Porušeno možete da gradite i obnavljate na realnim i čvrstim osnovama. Jupiter je u znaku Lava, ali u svom hodu unazad (do sredine aprila) neće ulaziti u prvu dekadu, ali vi ćete njegove darove osetiti. Ono što ćete osetiti kao udare i turbulentno je tranzit Marsa kada bude u nekom znaku koji na vašu dekadu gleda neprijateljski.

Srećom, u ovoj godini Mars će brzo preletati svaki znak. Uran će lepo gledati one iz druge dekade znaka Ovna i doneće vam strasti, avanture. Bitno je da ne preterujete. Jupiter je u vašoj dekadi već na početku 2015. i kreće se unazad, ali vas vodi putem prošlosti da ispravite greške, da dopunite propušteno. Sve što vam je obećao Jupiter u septembru i oktobru 2014. , na početku 2015. i u prvom kvartalu, imaćete priliku da stabilizujete, da započnete vezu ili učvrstite postojeću.

Slobodnima proleće, leto i rana jesen donesi mnogo lepog u polju ljubavi. Neko se vezuje za čitav život. Bračni u tom periodu imaju harmoniju zajedničkog života. Teškoće mogu nastati ako se i dalje budete vezali za vaš “ego” koji može da pokvari svaku stabilnost u ljubavnim odnosima. Uticaj Venere ćete osetiti na početku njenog tranzita jer će tada ponosno zagaziti u vaš znak ( od 6.juna ).

Bračni treće dekade će imati možda više sreće i podrške planeta nego slobodni. Naime, juni vam donosi otvoreniju komunikaciju sa voljenom osobom, a period ulaska Jupitera u Devicu (12.avgust) pa do 26. septembra imaćete jako dobre pozicije da učvrstite vaš brak ili dugogodišnju vezu.

Zdravlje: Lavovi će i ove godine biti podložni akutnim bolestima. Srčani bolesnici bi trebalo više pažnje da povedu tokom jula, avgusta, septembra. Lavovi prve dekade će više biti skloni hroničnim bolestima u ovoj godini.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: