Recepti

XI Wine Style salon vina

Nakon deset godina, ispred Wine Style salona vina je nova epoha – jedan od najuglednijih vinskih događaja u regionu odsad će se publici predstavljati na novom mestu, sa novom energijom i još boljim i raznovrsnijim vinskim programom.

Sreda, 20.03.2019.

11:24

Izvor: B92

XI Wine Style salon vina
Foto: Promo

Podeli:

Predstojeći, jedanaesti Wine Style salon vina, jedinstvena smotra izabranih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćena vinima iz celog sveta, odigraće se prvi put hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u subotu 30. marta 2019. godine, od 14 do 20 časova. Na ovogodišnjem izdanju Wine Style salona posetioci će imati priliku da uživaju u vinskom opusu više od pedeset učesnika i da degustiraju više od 400 vrsta vrhunskih vina iz celog sveta.

Prefinjena a ležerna atmosfera, uz zavidnu selekciju izlagača i uvek prisutne novitete i premijere, inače karakteristične za Wine Style salone vina, čine ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu. Tradicionalno, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

*ALT

Ulaznice za jedanaesti Wine Style salon vina naći će se u prodaji na mestu događaja, 30. marta, po ceni od 1.200 dinara.

Lista izlagača:

Aleksandrović, Cilić, Lastar, Podrum Radovanović, Bikicki, Temet, Veličković, Matalj, Domaine Lepovo, Tikveš, Medea, Degrassi, Dingač Skaramuča, Iločki podrumi, Kutjevo, Pjenušci Peršurić, PZ Vrbnik, Udruga Plavac mali, Pelješac, Stina, Grabovac, Vinoplod, Zigante, Feravino, Atelje vina Šapat, Trivanović, Vinarija Zvonko Bogdan, Bovin, Aleksić, Verus, Stari hrast, Komuna, Kovačević, Vinum, Torleanzi, Capo, Do kraja sveta, Virtus, IMC, Tonković, Aura proizvodi, Jokić, Foss Marai, Podrumi manastira Tvrdoš, Pusula…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare