- Gastronauti -

Ovo mesto je pravi raj za sve "kobasičare" VIDEO

Domišljati nemački mesar smislio je kako da poveća prodaju domaćih kobasica koje sam proizvodi, pa je nedavno otvorio "prvi hotel u znaku kobasica".

Izvor: N1, Hina
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Klaus Bebel, mesar iz bavarskog Georgensgminda svestan je toga da njegov hotel neće biti odredište vegetarijanaca niti vegana.

"Neslaganje je u osnovi mog poslovnog modela. Ili će gosti smatrati da je ovo mesto super ili će odmahnuti rukom i reći - nikad više", kazao je on uz smeh.

Bebelov hotel ima sedam soba, a u svakoj od njih zidovi su oblepljeni tapetama sa uzorkom sočnih kobasica.

I iznad kreveta u jednoj od njih vise mesni proizvodi. Svuda se nalaze i uputstva za izradu kobasica i mesnih proizvoda.

Po ulasku u hotel goste odmah pored recepcije očekuje pult sa konzerviranim viršlama, gazdin proizvod.

Za pasionirane obožavatelje mesnih prerađevina rezervisana je soba broj 1. U njoj iznad kreveta vise plastične kese sa sirovim mesom i mašću. I ogradu stepeništa u hotelu krase Bebelovi najprodavaniji mesni proizvodi.

Gosti željni znanja mogu ga nadograditi u gazdinoj mesari gde mogu učestvovati u izradi bavarskih kobasica.

Ponosni Bavarac kaže da smatra da se njegov proizvod mora razlikovati od onih koji se prodaju u nemačkim supermarketima, te stoga gostima mora ponuditi više i bolje.

"Naše je načelo: Umesto da samo kupite kobasice, učestvujte u njihovoj izradi", kaže.

Hotel je smešten u blizini Bebelove mesare, a u renoviranje zgrade u kojoj se nekad nalazila lokalna gostionica, uložio je 700.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu