- Gastronauti -

SuperWine 6.0: Pozornica vinske uzvišenosti

Šesto izdanje najatraktivnijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope - SuperWine i ove godine u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro ugostiće izabrane evropske vinarije.

Podeli

Pažljivo izabrane vinarije, nesvakidašnji ambijent Porto Montenegra, gosti iz celog sveta i atraktivan prateći program učiniće da SuperWine 6.0 po ko zna koji put potvrdi poziciju „broj 1“ vinskog spektakla u ovom delu Evrope.

Uz zložbu ekskluzivnih vinarija, DJ nastupe, kao i gastro zone sa mediteranskim specijalitetima sa pravom možemo da očekujemo najkvalitetniji SuperWine salon do sada.

Lista izlagača: Bertani, Mionetto, Mazzei, Nikolaihof, Jean Durup, Ca' del Bosco, Vinarija Zvonko Bogdan, Jakončič, Kovačević, Monteverdi Vini, Brič, Santa Margherita, Castel Savina, Vallformosa, Krgović, Lastar, Do Kraja Sveta, Petra, Bodren, PIK Oplenac, Tikveš, Tinazzi, Naša mala destilerija, Zarić destilerija, Zaliv MN, Montefish, Batrićević pršut i mnogi drugi.

SuperWine 6.0 održaće se 7. jula na bazenu Porto Montenegro Jahting kluba u periodu od 20 - 01 h. Ulaznice za SuperWine 6.0 će se prodavati na dan događaja, a cena karte je 30 evra.

Po istoj ceni, karte će se naći u pretprodaji u Supermarket Concept Storu - Porto Montenegro, , Supermarket Concept Storu - Beograd i Grape Wine Baru – Beograd.

Gastronauti

Najbolje vinske karte ex-Yu

Kada je pre šest godina započeta rekonstrukcija kultnog restorana Bevanda u okviru istoimenog hotela u opatijskoj luci, jedna od najvećih želja vlasnika i menadžmenta bila je da unutar samog restorana stvore jedno posebno mesto u kojem će se čuvati i negovati najbolja svetska vina i u kojem će najbolji gosti dobiti poseban tretman.

Gastronauti subota 16.06. 11:12 Komentara: 3
strana 1 od 4 idi na stranu