- Gastronauti -

Singapurski barovi spremaju specijalne koktele za Trampa i Kima

Dok se Singapur priprema za dugo očekivani sastanak između američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kin Džong-una, u baru Hopheds će služiti koktel "Bromens", napravljen od piva, tekile, dijetalne koka-kole i sodžua, likera od pirinča koji se smatra nacionalnim severnokorejskim pićem.

Izvor: Tanjug
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

"Odlučili smo da upotrebimo dijetalnu koka-kolu jer je to omiljeno Trampovo piće", izjavio je za Rojters Karlo Ibanez.

Koktel sadrži 150 mililitara asahi crnog piva, 60 mililitara dijetalne koka-kole, 20 mililitara tekile i 30 mililitara sodžua.

"Bromens" će biti služen samo u paru, tako da će dva koktela koštati oko 15 dolara, iako je malo verovatno da će Tramp nazdraviti sa Kimom, jer ne pije alkoholna pića.

U pabu Eskobar služiće specijalna pića "Tramp" i "Kim". "Tramp" je plavi koktel sa burbonom, a "Kim" crveni sa sodžuom kao osnovom, svako po ceni od oko devet dolara.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u petak da je ponovo u planu da se održi njegov sastanak sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom 12. juna u Singapuru.

Nakon što se u Beloj kući sastao sa Kim Jong Čolom, bliskim saradnikom severnokorejskog lidera Kim Džong-una, Tramp je rekao da bi napravio grešku ukoliko bi odustao od samita u Singapuru, preneo je AP.

Gastronauti

Najbolje vinske karte ex-Yu

Kada je pre šest godina započeta rekonstrukcija kultnog restorana Bevanda u okviru istoimenog hotela u opatijskoj luci, jedna od najvećih želja vlasnika i menadžmenta bila je da unutar samog restorana stvore jedno posebno mesto u kojem će se čuvati i negovati najbolja svetska vina i u kojem će najbolji gosti dobiti poseban tretman.

Gastronauti subota 16.06. 11:12 Komentara: 3
strana 1 od 4 idi na stranu