Hidratacijom do meke, glatke i sjajne kože

Suva i zategnuta koža ne samo da nije lepa, već i ona ne može ni da se izbori sa faktorima iz spoljašnje okoline koji je kao takvu lakše "napadaju" i uništavaju. Za meku, blistavu i sjajnu kožu neophodno je njeno redovno hidriranje tokom cele godine, a posebno leti kada je izložena suncu, ali i zimi zbog vetra i hladnoće.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2018.

10:25

Hidratacijom do meke, glatke i sjajne kože
Foto Thinktock

Koža će vam biti zahvalna ako je redovno hidrirate, a to će se pokazati kroz godine na vašem licu, rukama i ostatku tela. Kada dehidrira, koža gubi vlažnost i postaje suva, a gubi i sjaj. Preparati iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije, namenjeni nezi lica i Eucerin® pH5 linije, za svakodnevnu higijenu i negu lica i tela, pružaju koži intenzivnu, celodnevnu hidrataciju.

Za osetljiv, suvu kožu lica preporučuje se Eucerin® AQUAporin ACTIVE, bogata krema, koju mlađe osobe mogu da koriste kao noćnu negu. Ova krema će koži brzo povratiti vlažnost u najdubljim slojevima, ali i na površini.

Normalnoj i mešovitoj koži odgovaraće Eucerin® AQUAporin ACTIVE hidratantna lagana krema, koja će joj obezbediti dubinsku hidrataciju. Zahvaljujući brzom upijanju i laganoj, nemasnoj strukturi neće ostaviti nepoželjne tragove.

Eucerin ® AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF 25, za sve tipove kože, osim što hidrira, pruža i zaštitu od sunca. Vaša koža će postati meka i glatka i sprečiće neželjene posledice UV zračenja, među kojima je i prevremeno starenje kože. Preporučuje se osobama sa osetljivom kožom.

Eucerin® pH5 Losion za svakodnevno tuširanje mogu da koriste i osobe koje ne podnose sapune, jer omogućava blago čišćenje lica i tela, a podstiče i prirodni zaštitini omotač kože.

Ulje za tuširanje Eucerin® pH5 pomoći će koži da ostane hidrirana. Naime, ovaj preparat sadrži visoku koncentraciju lipida koji neguju kožu i na njoj ostavljaju zaštitni film. Zbog sastojaka koje sadrži, aktiviraće postojeće enzime kože, a koji jačaju njen zaštitini i odbrambeni omotač i na taj način će je hidrirati.

Eucerin® pH5 Losion za telo namenjen je svakodnevnoj nezi osetljive kože. Pruža dugotrajnu hidrataciju i poboljšava elastičnost kože.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: