Da budete sveži tokom celog dana, rešite se znojenja u dva poteza

Mokra majica ispod pazuha, mrlje na istoj, a još i nepriajatan miris? Sve su to samo "čari" leta, ali ne mora sve tako da bude.

Život

Izvor: B92

Subota, 07.07.2018.

12:35

Da budete sveži tokom celog dana, rešite se znojenja u dva poteza
Foto Thinkstock

U letnjem periodu znojenje ne može da se izbegne, a naravno da i ne treba, jer se na taj način organizam rashlađuje i rešava viška tečnosti. Međutim, ono što može da se izbegne jeste pojava neprijatnih mirisa.

U tome će, uz redovno održavanje higijene, pomoći dezodoransi i antiperspiranti. Dezodoransi eliminišu neprijatne mirise i treba ih nanositi nekoliko puta dnevno. Za njih se uglavnom odlučuju osobe koje se umereno znoje, a često zahtevaju da on bude efikasan, blag i da ne sadrži aluminijum. Takav je upravo Eucerin®Aluminium free Roll-on koji ne sadrži aluminijum, parfeme, boje i konzervanse.

Ovaj preparat štiti od neprijatnog mirisa tokom 24 sata, a mogu da ga koriste i osobe sa veoma osetljivom kožom.

Iako mnogi misle da je antiperspirant samo drugi naziv za dezodorans, to ipak nije tako. Antiperspiranti imaju dugotrajnije dejstvo i za njih se uglavnom odlučuju oni koij se prekomerno znoje. Neprijatan miris i intenzitet znojenja efikasno će umanjiti antiperspiranti. U zavisnosti od formulacije antiperspiranata, postoje različiti nivoi zaštite koju pružaju.

Eucerin® antiperspiranti klinički dokazano pružaju pouzdanu bezkompromisnu zaštitu i osobama koje pate od prekomernog znojenja, a dostupni su obliku spreja i roll-on.

Eucerin® Antiperspirant Strong Roll-On pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa, a klinički dokazano može se koristiti i na osetljivoj koži, čak i neposredno nakon brijanja, jer ne sadrži alkohol.

Takođe, idealan je za aktivne ljude i za one koji se bave sportom, a zahvaljujući tome što ima blag miris pogodan je za oba pola. Može da se upotrebljava i za zaštitu od nastanka neprijatnog mirisa na rukama i stopalima, kod osoba koje pate od prekomernog znojenja u tim regijama.

Za one kojima je potrebna dugotrajnija zaštita, Eucerin® antiperspirant Intensive sprej je formulacija visoke koncentracije aktivnih sastojaka koja pruža zaštitu od prekomernog znojenja čak 72 časa.

Neutralnog je mirisa, a ispitivanjem je potvrđeno da redovne upotrebe smanjuju znojenje za čak 91 odsto. Koristi se uveče posle tuširanja tokom prva tri dana, a zatim svako drugo veče prema potrebi. Dugotrajan efekat ovaj preparat obezbeđuje zahvaljujući formulaciji koja smanjuje količinu znoja na površini kože, deluje antibakterijski i pomaže u smanjenju telesnih mirisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: