Čarli Šin u potrazi za novom porno zvezdom?

Čarli Šin se ipak neće oženiti bivšom zvezdom filmova za odrasle Bret Rosi.

Život

Izvor: B92

Subota, 18.10.2014.

14:20

Default images

Samo mesec dana od najavljenog venčanja, američki glumac je obelodanio da su njih dvoje raskinuli i da "neće ostatak života provesti zajedno".

"Proživeli smo skupa neverovatnu godinu putujući po svetu i ostvarili nekoliko svojih snova", objasnio je Šin u intervjuu za sajt RadarOnline.

"Ona je sjajna devojka, ali smo odlučili da se rastanemo", naveo je glumac kog mnogi najviše pamte po ulozi u hit serije "Dva i po muškarca".

On je objasnio da ima važnije obaveze: "Želim da se u potpunosti posvetim svojoj deci. Smatram da ona zaslužuju daleko više moju pažnju nego moja partnerka".

"Skoti (nadimak Bret Rosi) mi je i dalje jako draga i ja joj želim sve najbolje", kazao je Šin.

Čarli Šin ima petoro dece. Sa devojkom iz srednje škole Polom Profit ima ćerku Kasandru (30) koja mu je prošle godine rodila unuku Lunu.

Sa glumicom Deniz Ričards ima ćerke Sem (10) i Lolu (9), a sa glumicom Bruk Mjuler petogodišnje blizance Boba i Maksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: