Džeku Nikolsonu se udvarali i muškarci?

Iako ga bije glas velikog ženskaroša i zavodnika, slavni američki glumac Džek Nikolson je morao više da se brani od udvarača nego udvaračica.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

22:31

Default images

Tako barem tvrdi njegova bivša supruga i koleginica Anđelika Hjuston koja je s njim bila u braku 16 godina.

"Bio je u centru pažnje, naravno žena, ali i muškaraca. Oni su čak bili gori od žena, napadali su na njega poput kakvih šiparica vičući Džek! Džek! Džek!", ispričala je ona.

Kako prenose elektonski mediji, 63-godišnja glumica je u intervjuu američkoj TV mreži CBS kazala da je Džeka upoznala 1973. na zabavi u njegovoj kući u Los Anđelesu.

"To je bila ljubav na prvi pogled", istakla je Anđelika koja se od sada 77-godišnjeg glumaca razvela 1989. kada je dobio dete sa drugom glumicom.

"Iznenada je bio odsutan iz mog života koliko je pre toga bio prisutan. To je za mene bilo jako teško", ispovedila se Anđelika Hjuston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: