Svađa Pola Sajmona i Edi Brikel, rasplet u policiji

Legendarni muzičar Pol Sajmon uhapšen je zajedno sa suprugom, takođe muzičarkom Edi Brikel, posle burne svađe u njihom porodičnom domu u Nju Kejnenu u Konektikatu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.04.2014.

16:50

Default images

Policija je saopštila da će tokom dana biti održana konferencija za medije gde će biti saopšteni svi detalji, prenosi NBC. Sajmon i Brikel su u braku više od 20 godina, a u Nju Kejnenu žive u porodičnoj kući sa decom već godinama.

72-godišnji Sajmon jedan je od najpoznatijih muzičara svoje generacije. Pored milionskih tiraža albuma, osvojio je 12 Gremija, a njegove ploče "Bridge Over Troubled Water", "Still Crazy After All These Years" i "Graceland" bile su albumi godine u prestižnim specijalizovanom medijima. 2003. godine dobio je Gremi za životno delo kao član tandema "Simon and Garfunkel". Član je kantautorskog Hola slavnih, kao i Rokenrol Hola slavnih i kao solista i kao član Simon and Garfunkel.

48-godišnja Edi Brikel, bila je poznata kao pevačica Edie Brickell & New Bohemians, koja je na scenu izašla krajem osamdesetih godina XX veka, a njihov debi singl “What I Am” je u izboru kanala VH1 u “100 Greatest One-Hit Wonders.” Objavila je i dva solo albuma, članica je benda The Gaddabouts, a sarađuje u poslednje vreme i na albumima i na turnejama sa Stivom Martinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: